ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי שאלה, מקווה שמישהו יכול לעזור לי אם אני קונה מחשב נייד של HP מארה"ב, אני אוכל לממש את האחריות שלו בארץ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב משומש לנובו T61 האחריות שלי על הסוללה היא עד יוני הסוללה של 6 תאים מחזיקה לי בין שעתיים לשעתיים וחצי האם זהו זמן קצר ביחס לסוללה והדגם(אם אני לא טועה בנתוני יצרן רשום 3 וחצי אבל השאלה כמה בפועל) במידה וכן יש איזהו שהוא כיסוי לאחריות? מה אני אמור לאגיד להם כדי שהם יחליפו לי סוללה?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול לגבי ה-3 שנות אחריות שדל מעניקה במקרה של תקלה איך השירות מתבצע? לקוח מגיע עם המחשב לחנות והחנות דואגים לשלוח את זה למעבדה ? הלקוח מגיע עצמאית למעבדה ראשית שנמצאת בסוף העולם ? שליח מגיע עד הבית ? מישהו יודע מה הנוהל ? האם זה משתנה מחנות לחנות? תודה אהה ועוד משהו איפה אני יכול להשיג vostro 1015 כבר בדקתי בשלוש חנויות ולאף אחת אין במלאי ולא ידוע מתי יהיה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי שמת לי הלפטופ (HP COMPAQ) אחרי שנתיים וחצי החלטתי שאני קונה רק לפטופים עם אחריות של 3 שנים. השאלה שלי היא האם יש הבדל באחריות שהחברות נותנות? למשל ASUS כותבים :שלוש שנות אחריות בבית הלקוח (איסוף והחזרה) ע''י מעבדות IBM האם זה מכסה את כל התקלות שלא קשורות לנזקים שאני יכול לגרום למחשב(מסך שבור...) ? לDELL יש שם ממש טוב בעניין האחריות, זה נכון? ההתלבטות שלי היא בין החברות ASUS,DELL,SAMSUNG. השימושים שלי הם משרדיים בלבד,ללא משחקים. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יחזיק מעמד עם הרבה תוכנות פתוחות וטאבים פתוחים בדפדפן, התוכנות הן VS,ECLIPSE,PHOTOSHOP בעקרון. מעדיף i5, 7200rpm ומסך 15". תקציב: בין 3500 ל4000 ש"ח, ע ההתלבטות בגדול היא בין הדגמים האלה: Asus K55A-SX235V h…
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב לא מזהה לי את המאוורר עם אוורסט ועם פאן ספיד למה? איך אני שם את המאוורר על מקסימום? רק כשאני מפעיל את המחשב אני שומע אותו מיסתובב מהר זה הגיוני שיש למחשב כזה רק מאוורר אחד ? איזה פיתרון אתם ממליצים לי לעשות בנוגע לקירור ? כל השאלות האלו באות עכב התחממות גבוהה של המחשב וליפעמים קריסת fbs במשחקים כבדים אני יודע שזו חפירה אבל אני ישמח לעזרה בנושא תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לבעלי הניסיון עם מחשבים מהסדרה הנ"ל (הכוונה בעיקר למפרטי AH530-7 ו- AH530-9) 1. האם אתם מרוצים מאיכות הבניה של המחשב, פיזור חום מיטבי וכו' ? האם נתקלתם בבעיות חומרה/בניה כלשהם או מכלולים שהייתם מאוכזבים מהם (זמן סוללה, רמקולים, מסך, התחממות וכד')? 2. האם קניתם דרך טרקלין חשמל או מקום אחר? 3. האם הייתם זקוקים לשירות/אחריות של אמטל בצורה כלשה? אם כן, אשמח לשמוע. אם מישהו יודע משהו על השירות שלהם ממקור אחר, אשמח גם לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאנטרנט מהיר באמצעות מודם פנימי. כעת רכשתי מחשב נייד ואני רוצה לגלוש באנטרנט בתוך הבית, מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת? ועוד שאלה - כונן הCD במחשב הנייד נפתח לי באיטיות ואני גם תומך בו בידי על מנת שיפתח וייסגר? האם זה נורמלי וכך זה צריך להיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
המחשב (לנובו S10E)בא עם XP מותקן עליו,חשבתי להתקין עליו WIN 7 . עכשיו יש לו פונקציה לשחזור מערכת(לא דרך הווינדוס),אם אפרמט את ההארדיסק,האפשרות הזאת תעלם? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר הזה: http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=11351 ויודע להגיד לי למה המחשבים פה יותר זולים לדוגמא ה- 3360 הזה עולה 200 שקל פחות מההכי זול בזאפ למפרט הזה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שימושי המחשב יהיו מעט תכנות, SOLIDWORKS, עיבוד תמלילים ואקסל (גם שימושים מתקדמים באקסל - אם זה משנה) ושימוש יומיומי רגיל. אני כבר סגור על דגם מחשב ועל הכל, והשאלה שלי כאן היא עבור נתונים זהים למעט המעבד. עבור השימושים שלי האם שווה את תוספת התשלום (כ-600 ש"ח), עבור שדרוג המעבד מ-i5 6200u ל-i7 6500u?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בנייה של HTPC ואחת מהיכולות שאני יותר מעוניין בהן היא יכולת הקלטת תוכניות. לגבי המכונה עצמה: אני אוסף כרגע את הפרטים וקורא הרבה. בכל אופן, את ההרכבה אני אעשה והמערכת ההפעלה תהיה מבוססת Linux + פתרון כגון XBMC (כנראה). דווקא בנושא הטמעת יכולת הקלטת התוכניות אני מוצא פחות חומר באינטרנט. אני יודע שיש כרטיסי הרחבה (שלדעתי שמם המקצועי הינו PVR, או בעברית כרטיס לכידה) שקיימים לצורך שהזכרתי. עם זאת, לא מצאתי הרבה מדריכים שמדברים על הטעמה שלהם במערכת HTPC מהסוג שהזכרתי. בנוסף, בדיקה ברשתות המחשוב המוכרות גילתה לי שאותם כרטיסי לכידה לא כל כך זמינים. למישהו יש תובנה כלשהיא לגבי הנושא? האם זה "באמת" כזה סיפור למצוא כרטיס כזה ולגרום לו לעבוד באחת ממערכות הקוד הפ…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי ושלום יש לי מחשב עם מפרט של: P D CELRON 2.66 HZ GIGABYTE עם צפסט 819 וPCIX 2.0 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 2 400HZ Dual channel WINDOWS XP דיסק קשיח,DVD,ועוד ואני רוצה לשדרג לשילוש כזה: INTEL Q 6600 2.4 HZ 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 4 800 HZ Dual channel WINDOWS VISTA דיסק קשיח,DVD,ועוד *לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley) והשאלה היא כזו! האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים? ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל? כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!! ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! Smiley תודה;D פתחתי שירשור גם במשחקים וגם במחשב מפרטי …
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ללימודים ועבודה. משקל עד 2 קילו, מסך 12 אינץ, מעבד ליבה כפולה. תקציב די נמוך- 3 אלף וקצת. נתקלתי במחשב הזה: Acer Aspire 2920-4A1G16Mi קישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22922 קישור לסדרה של הדגם באתר היצרן: http://global.acer.com/products/notebook/as2920.htm קראתי ביקורות מאתרים מחו"ל על דגם מאותה הסדרה (2920) עם חומרה שונה, והן היו טובות - ציון של 80 ומעלה. האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת חוות דעת? האם מישהו יכול להמליץ על ניידים אחרים בסדר גודל של חומרה ומחיר כמו שלו? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את המחשב הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17082 חיפשתי ביקורות ברשת ובכלל לא מצאתי את המפרט הזה באתר של לנובו ובכלל יש עוד כמה דגמים שלא מופיעים יש מצב שיש דגמים שמגיעים לארץ ולא מופיעים באתר של לנובו העולמי? סה"כ המפרט של המחשב נראה אחלה יחסית למחיר, אבל איך זה שאין שום ביקורת עליו ברשת?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם תהיתי האם יש אפשרות להשיג את הדרייברים למחשב הזה? כי כל מה שמצאתי באתר זה דרייברים של ויסטה...או שיתכן שהוא לא צריך דרייברים כאשר מותקנת עליו מערכת XP תודה מראש לעוזרים!! חג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הנייד שלי חזר היום מתיקון. החליפו לו לוח אם . הכל עובד רק נראה כי הטטוח של ה-WIRELESS קטן. לפני התיקון הייתי קולט אות מהחדר שלי ועכשיו לא. יכול להיות שהלחות שהיתה בקיץ (אני גר במישור החוף והיתה לחות גבוהה) ועכשיו פחתה השפיעה או שפשוט שמו לי לוח אם עם טווח קטן יותר. מחכה לתשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של לנובו - y510p מהדגם החדש (SLI - Geforce 755m) שעבר שיפורים מהדגם הקודם בטאץ' פד, וכרטיס הרשת (לא קיים בארץ) קיבלתי אותו עם שנה אחריות (איסוף והחזרה) ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם האחריות של לנובו, איך השירות והאחריות שלהם, האם הם מקצועיים, ומה זמן ההמתנה בד"כ בתיקונים במעבדה / הגעת השליח כמובן שאני מתכוון לשדרג את האחריות ל-3 שנים אבל בלי כל קשר נורא חשוב לי לדעת איך המעבדות והאחריות שלהם בארץ. אשמח לשמוע חוות דעת ובמיוחד ניסיון אישי, תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
במפרט שלו בחנות רשום :1G DDRII 667MHz הרצתי CPUZ והזכרון שיש לי שם הוא בכלל DDR2 533 האם אני לא מבין פה משהו? איפה ה-667 נעלם? יש למישהו תשובה בבקשה לפני שאני פונה לחנות, ככה שאני לא יצא טמבל עם סתם תשובה תודה
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, האם הבאג שמצאו במעבדי אינטל יתוקן במעבדים שמיוצרים מעכשיו ? האם לחכות בקניית מחשב למעבד חדש מתוקן ? או שיהיה רק תיקון בתוכנה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין במחשב נייד מסוים בעל כרטיס מסך GT 540M 2GB. בכמה חנויות שבדקתי אין אותו במלאי אבל בחנות אחת יש את אותו המחשב רק שהכרטיס מסך GT540M 1GB וזה מוזיל אותו ב 200 ש"ח. רציתי לדעת אם ההבדל בין השניים כל כך משנה? כי זכור לי שמעל 1GB של זיכרון כרטיס מסך אין ממש הבדל ויותר משנה הדגם. אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
1)האם זה נכון שמסך 15.4 עם רזולוציה של ( 1280x800) יציג בפועל שטח מסך זהה לזה של 13 אינץ'? 2)האם יש הבדל גדול בין רזולוציית ( 1280x800) ל1366X768 - האם השיפור הוא משמעותי לצפיה בסרטים? 3) האם רזולוציה של 1440X990 מהווה שידרוג משמעותי ושווה השקעה לצפיה בסרטים?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטות רבה החלטתי לרכוש מחשב DELL מסדרת Vostro יש לי שאלה לגבי 2 הדגמים הנ"ל: 3450: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm 3550: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-a2520m.htm אני כן הולך להתנייד עם המחשב הרבה ולכן יש לי העדפה ל-3450 בגלל גודל מסך קטן יותר ומשקל קל יותר. -השאלה שלי היא לגבי המעבד, ברור לי שהמעבד של ה-3550 חזק יותר, השאלה עד כמה זה משמעותי? -ב3550 יש את הסידרה החדשה Sandy Bridge, האם ב3450 זה מסידרה ישנה יותר ועד כמה ה sandy bridge משמעותי והם הוא שווה את ההשקעה? המחשב ישמש לעיצוב גרפי דו מימדי, photoshop, illustrator, Indesign ולרוב כל התוכנות רצות במקביל עם קב…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
ראיתי שללפטופ הזה אין יציאה דיגיטלית של כרטיס קול, השאלה היא אם הרסיבר ידע לזהות את הסרטים של ac3 ולהשמיע אותם בסראונד?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום. האם זה משנה איזה חברה של מחשב נייד קונים? אני יודע שייש את החברות הנפוצות: HP , DELL , LENOVO רציתי לשאול גם מה לגבי המחשבים של: MSI או Gigabyte המפרטים שלהם ביחס לחברות המובילות יותר זולים... דרך אגב עשיתי חיפוש בפורום וקראתי כל מיני דברים אך עדיין אני שואל תכלס אני מחפש מחשב נייד איכותי בין 3000-4000 אין לי דרישות מיוחדות רק שהמעבד יהיה Core 2 Due ו2gb-זיכרון
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ראיתי במפרטים המומלצים בדיוק את המפרט שרציתי. הוא מדויק במחיר ובצורך שלי. רק רציתי לדעת אם יהיה אפשרי להחליף את המארז שלו http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137602§ion=293&peri=0 במקום המארז ששם ZALMAN Z9 אני רוצה מארז ANTEC six hundred 600 gaming האם המארז שאני רוצה שקט? הוא נראה שהוא מקרר טוב, אבל לגבי השקט אני לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-