ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי לי במחשב נייד של acer מדגם 5740g יש לו כפתור כזה עם סמל של בלוטות ושאני לוחץ על הכפתור הוא רושם לי no device ואני לא מוצא שום איזכור של הבלוטות בלוח בקרה..איך אני מתקין או מפעיל בעצם את הבלוטות?! תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה בעצם היתרונות בחיבור שני כרטיסי מסך והאם זה דורש תוספות נוספות כגון ספק כח שונה זכרון קירור או כל דבר אחר. אני מתעניין ב - CF ל- HD4870 ורציתי לשמוע את דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המחשב הזה: Dell Inspiron Mini 1012.. ואם כן, האם הוא מומלץ בתור נטבוק לגלישה באינטרנט, סרטים ודברים כאלה.. עוד משהו שרציתי לדעת, אם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה (הכוונה לבד) כי ראיתי שמוכרים אותו עם 1 ג'יגה ולא כתוב בשום מקום אם הוא תומך ביותר או שלא... (אני מניח שאם כן זה לא פוגע באחריות, יש לי מחשב inspiron ושידרגתי לו בעצמי) בכל מקרה, אם מישהו יש לו המלצה לנטובק הזה, או אפילו אחד אחר אני אשמח לשמוע, כי אני די מבולבל מכל הסוגים.. וגם לגבי שידרוג זיכרון ל2 ג'יגה לנטבוקים (כי לפי מה שראיתי לא מוכרים אותם עם יותר, ואם כן זה מקפיץ משמעותית את המחיר).. תודה!
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לו זכרון, אך אני לא מוצא חנות ברשת עם זכרון בשבילו. אשמח לקבל לינק ישיר לחנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהו אורך חיי הסוללה הסטנדרטית של המחשב? האם מומלץ לקנות אותו בתקציב של כ- 4000 שקלים לצורכי גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכתיבת עבודות באופיס? האם יש מחשבים טובים ממנו לצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב בפורום שנוטים להמליץ על מחשב כזה או אחר מהסדרות האלו של פיג'יטסו. כמה דיונים אפילו היללו ומהליצו בחום על המחשב הזה, כאילו הם בעצמם מוכרים אותו. השאלה שלי היא - האם ממליצים עליו בחום בגלל שהוא פשוט כ"כ זול יחסית למפרט שהוא מציע? או שזה בגלל שהוא באמת כ"כ טוב? מישהוא באמת בדק או התנסה או השתמש לאורך זמן במחשב של פוג'יטסו מהסדרות האלו ויכול באמת לעמוד על טיבו או מגרעותיו, כמו איכות החומרים, המסך, זמן והספק סוללה, פיזור חום, איכות הסאונד שלו, מה מגיע באריזה וכו'? אני אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו היכרות והתנסות אישית עם מחשב כזה, כי אני מחפש מחשב לצרכי WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, משחקים ותוכנות גראפיות לא כבדים במיוחד... ויכול להיות שמחשב מאחת הסדרות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המחשב נייד G751JT, שזה דגם שמגיע עם GTX970M. הבעיה היא שבכל החנויות בארץ מפורסם דגם שמגיע אם שני כוננים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200, ודגם מלא של המחשב זה G751JT-T7060H. הבעיה היא שבאתר רשמי http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G751JT/specifications/ אין קונפיגורציה כזאת של שני דיסקים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200 וגם תת דגם T7060H בחיפוש נותן רק תוצאות בעברית. מישו יודע איפה הטעות פה? בחנויות לא הצלחתי לקבל תשובה. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע מחשב חדש, מעבד E8400 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD8450.. התקנתי crysis וכשהכל על high הוא מעט מקרטע לפעמים, וגם מידי פעם בסירטונים יש קצת הפרעות. בנוסף , את ה- object detail הוא לא נותן לי להעלות מעל medium. הגיוני? כך זה אמור לפעול, או שמשהו לא בסדר? אה וזה פועל על XP SP2. תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שמעתי שאם מתקינים לינוקס במקום הOS שמקבלים עם הנייד אז האחריות מתבטלת, נשמע כמו שטויות אבל מישהו יכול לאמת?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב משום מה שמתי לב שהמעבד מסדרה 7250 2GHZ נעלם מהחנויות כאילו לא היה אף פעם... מישהו יודע למה? מישהו יכול להמליץ על חנויות שבהם כן יש את הדגם הנ"ל? תודה
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני עדיין עם אותה התלבטות ולא מצליח להגיע להחלטה בין ה gigabyte וה- dell ורציתי לדעת כמה דברים על הדל. עד כמה היכולות הגראפיות שלו חלשות? האם יש לו חיבור למסך LCD חיצוני כדי לראות סרטים?ואם כן האם יראו טוב הרי אין לו כרטיס מסך? איך השרות של DELL בארץ?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לשום לכולם, אחי מתעניין בקניית מחשב נייד, שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית, אבל בין היתר גם סרטי HD וקצת משחקים בסגנון NFS וGRID. רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יספיק להריץ משחקים וHD ב720P... ואם אפשר השוואה שלו ל8400 של אנוידיה (בגירסה הניידת) וה2400XT (בגירסה הניידת). המעבד יהיה כמובן C2D של אינטל, אם זה חשוב.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה מחשב נייד בארץ אני יכול למצוא את המעבד Intel® Core2 Extreme mobile processor?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב נישא יד שנייה (כי שמעתעי שמלא פעמים מגלים שיש תקלות במחשב רק לאחר כמה זמן של שימוש) ואם כן אם איזה תוכנות אני יכול לבדוק את החומרה של המחשב? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין פסי הייצור של lenovo: tinkpad ו- ideapad? לא הצלחתי להבין זאת מאתר היצרן.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי לי ולחבר מחשב נייד ThinkPad X1 Carbon Ultrabook אבל הבעיה שאין לו הרבה חיבורים ואין לו HDMI או VGA שקיריטי לנו מאוד !! הבנתי שיש במחשב mini display מה זה היציאה הזו ?? האם היא גם מספקת סאונד חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש מתאמים מה שמעיין האם הוא מספק סאונד והאם איכות התמונה תהיה ב HD????
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני בדרך להרכיב מפרט למחשב HTPC מבוסס על 780G אודה לכם אם בינתיים תבהירו לי כמה עניינים בקשר למשולשי ליבה, כי לא ברור לי איך כל עניין הליבות עובד. (אני עדיין לא סגור סופית, ייתכן שבסוף אלך על אינטל, השאלה עדיין רלוונטית לגבי מרובעי ליבה) אני צריך את המחשב לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט) וכן להקלטות וידאו של תוכניות טלויזיה, כולל עריכה פשוטה (חיתוך פרסומות) ואחר כך הסבה ל-DIVX, צריבה וכו' המחשב בכלל לא מיועד למשחקים היום אני עושה את הדברים האלה על מחשב שקניתי לפני כ-4 שנים, עם מעבד + AMD Athlon 64 3200 והאמת הוא עומד בכל זה לא רע הבעייה היא שכאשר אני מריץ הסבה ל-DIVX (אני עובד עם ה-CONVERTER, אבל גם עם VIRTUALDUB יש אותה בעייה) זה מאיט לי את המחשב בצורה נוראית, כך ש…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של hp ובו מותקנת מערכת הפעלה מסוג ויסטה יש לי את האפשרות לעשות דיסק ריקוברי וע"י כך לפי הבנתי לעשות מעין פירמוט ולהחזיר את המחשב ליום הראשון כפי שקיבלתי אותו. השאלה שלי היא בהנחה שאני מתקין ווינדוס 7 במקום הויסטה האם לאחר מכן עדיין אני יכול להשתמש בדיסק הריקוברי ולהחזיר את המחשב לויסטה המקורי שסופק לי עם המחשב? או שברגע שפירמטי למערכת הפעלה אחרת האופצייה הזאת כבר בלתי אפשרית.
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הצרכים שלי הם : אינטרנט, מוזיקה וסרטים, פוטושופ, teamviewr אולי בעתיד אוטוקאד וכאלה (לא משחקים כבדים) כמעט בכל המפרטים המומלצים באתר אני רואה כונן SSD בנוסף לHDD, שאלתי היא כזאת. אם אני מתקין את התוכנות על כונן SSD אבל את כל הקבצים שאליהם אני עובד ושומר נמצאים בכונן HDD זה לא יגרום לי לאיטיות גדולה יותר מאשר הכל יהיה על HDD ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הנייד הזה מסוגל להריץ סרטים בHD ? אפילו 720P היה יכול להיות נחמד אם אני יחבר אותו לטלויזיה יש לו 4 ג'יגה ראם ומעבד T3200 2gh הוא עכשיו גם עם ווינדאוס ויסטה (ככה קניתי אותו) יכול להיות שזה מפריע לביצועים בגלל שידוע שזאת מערכת דורשנית?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. השאלה היא לגבי Toshiba L50-B-1MC. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד של אינטל, ואחד Radeon™ R7 M260 2GB. ב-Bsplayer, כשרואים סרט על מסך מלא, יש המון קרטועים. זה לא קורה בתוכנה אחרת. יש דרך לוודא שכרטיס המסך הפעיל הוא אכן הRadeon ולא הIntel? אולי יש למישהו רעיון אחר למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המיני נייד WIND אני יודעת שהוא מגיע עם חיבור VGA, למה הוא שימושי? הבנתי שזה חיבור אנלוגי שמאפשר לחבר את הנייד לטלויזיה. אבל רק את הווידאו. אבל מה אפשר לעשות אם רוצים גם לשמוע? (יש לי הרגשה שזאת שאלה טיפשית, אבל אין לי מושג בנושא) ועוד שאלה שקשורה למיני ניידים- הם מגיעים בלי כונן CD. ואני רוצה לקנות כונן CD נייד באייבורי אמרו לי שיש 2 דגמים, הראשון עולה 490 והוא מתחבר ל USB השני עולה 250 והוא צריך גם חשמל. על מה אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM שעברה גיור לעברית בעזרת VISTALIZATOR עכשיו פתאום שמתי לב שWINDOWS UPDATE הפך לאנגלית אבל הכל בעברית,ממה זה יכול להיות האם לבטל את WINDOWS UPDATE?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש תקנים שונים לרשת האלחוטית, כנראה שהנפוץ יותר היום זה 802.11n אבל החדש ביותר זה 802.11ac. יש טעם לקנות בארץ לפטופ חדש שלא תומך ב-802.11ac? זאת אומרת, עד כמה התקן הזה נפוץ בארץ? ואם הוא לא מאוד נפוץ, האם למישהו יש הערכה גסה עוד כמה שנים זה כן יהיה מספיק נפוץ בשביל שזה יהיה חשוב שהתקן הזה יהיה כלול בלפטופ שלך? תודה מראש, ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-