עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hararim,

אודה לכם אם מישהו יוכל לומר לי אם גם בתחום של הניידים ישנם מבצעים טובים לקראת החגים בד"כ (כמו על שאר מכשירי האלקטרוניקה). אני לקראת קניה ואם יש מצב שיהיו הנחות אז אולי כדאי להתאפק שבועיים שלוש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  2. Started by 1liran1,

מישהו יודע מתי מגיעה לארץ הסידרה החדשה של DELL XPS 16 עם ווינדוס 7 למה אני ממש מחכה למחשבים תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. שלום, האם Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan יכול להיות יחד עם לוח אם Asus P5N7A-VM מארז Antec Fusion ? האם זה תואם בגובה?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by cxxc,

שלום, יש לי מחשב נייד שאני יכול להוסיף לו עד 8gb זיכרון ואני פשוט רוצה לדעת אם יש סלוט אחד של 4gb כי אני לא מוצא או שעדיין לא יצא. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by psybrain,

שאלה בקשר לזיכרון של לנובו שבא עם הנייד איזה LATENCY הזיכרון שבא עם הנייד ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14075

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by repero,

שלום, צריך להגיע לי מארה"ב asus 1201N, עכשיו הוא מגיע רק עם סטיק של 1 גיגה ראם. הוא תומך בעד 4 גיגה. אני רוצה להוסיף לו סטיק, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה סטיק של 2 גיגה אני צריך לקנות ואם אפשר גם מאיפה ? זה המפרט: http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Black/9727739.p?id=1218161509986&skuId=9727739&st=1201n&cp=1&lp=1 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת IBM-thinkpad T40 עכשו במחשב יש רק סלוט אחד של כרטיס זיכרון יש לי ג'גה אחד ddr1 במפרט של המחשב כתוב שהוא תומך ב 2 ג'יגה חיפשתי ואני לא מוצא 2ג'יגה בסלוט אחד (ddr1) משהו יכול להגיד לי עם קיים 2 ג'גיה בסלוט אחד תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Jin-G,

2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 1,207 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB 1,776 ש"ח 1 Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 677 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח זה יוצא 5,224 ש"ח מפנדס (אני הולך לאסוף לבד את המוצרים....) רציתי מאד רמקולים :\ אבל לא נשאר לי תקציב השאלה היא אם כדי לי להחליף את הזכרונות ל 256*2 ואם זה יהיה עדיין טוב....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לאח שלי מחשב נייד Dell Inspiron 1100 והוא אמר שהסוללה שלו נגמרת אחרי 20 דקות זה הגיוני? היא לא אמורה להחזיק יותר או שהיא כבר עשתה את שלה? אני לא מבין במחשבים ניידים אז אודה לכם אם תענו לי! תודה!

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by maxl4me,

היי אנשים ושבועה טוב לכם! שאלתי : איזה חברת מחשבים ניידים היתם מציעים איזה חברה יותר אמינה ,איכותית איזה חברה אפשר לסמוך אליה ? שתחזיק כמה שיותר זמן! אני מודה לכם מראש על זמנכם היקר !

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. יש לי HP PAVILION 6680 עם חיבור HDMI, השאלה שאלה אם החיבור מעביר גם סאונד? ואיך אפשר לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר מה שמועבר במחשב תודה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by AC/DC,

לוח אם מדגם GA-965P-DS4 איך הוא של גיגביט אין אותו בKSP מה ההבדל בינו לבין DQ6 ולעומת DS3 המעבד הוא קונרו 6600 או 6400

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by Kay.,

בחרתי לקנות את הנייד הזה: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6153&catid= וממה שראיתי נייד נייד מציעים אותו בהכי זול. החנות הקבועה של המשפחה זה KSP, לא קניתי אף פעם במקום אחר. אז רציתי לשאול אם מישהו קנה בנייד נייד וכמה אמינים הם.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  14. שלום יש משהו שבכלל לא ברור לי עם מחשבי DELL מצאתי את הלפטופ הזה: http://www.one23it.com/136046/DELL-Inspiron-N3010-i3-380M-5470 עכשיו שאני מחפש בגוגל את הלפטופ הזה בדגם הזה אני מגיע לדגם הזה רק שהנתונים עליו שונים קצת למשל אין לו את הכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ואין לו 500GB ואני לא מצליח למצוא בחול את הדגם הזה עם הנתונים שראיתי באתר הזה וזאת לא פעם ראשונה שאני מוצא נתונים שונים על אותם דגמים ולא רק של DELL .. הדבר הזה מרתיח אותי כי אני מתכוון להזמין את הלפטופים בצורה שונה ואני מפחד שאני אקבל את הלפטופ עם הנתונים הלא נכונים.. האם מה שאני רואה פה זה דגם שהחנות הזמינה מ DELL רק עם כמה שדרוגים או שינויים?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. קניתי מחשב חדש והוא מעט חם מדי ע"מ לעבוד איתו על הרגלים.. שלום, הטמפ' במחשב הנייד שלי ע"פ sppedfan היא כדלקמן: HD0: 41 temp1 -ACPI: 56, כאשר כאן הוא מראה לי שזה חם מדי. core0:44 core1:44 השאלה שלי היא האם אכן אלה טמפ' גבוהות מדי, ומה ניתן לעשות כנגד? האם יכול להיות שהמאוורר לא עובד כראוי? כמו כן, מה זה בדיוק ACPI, איזה חלק במחשב הוא כ"כ חם? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. מחשב w566n gigabyte יש לי מעבד c2d t7250 כ.מסך nvidia 8400 gs והארד דיסק wd scorpio wd2500bevs כררע המחשב במנוחה המעבד על 38-56 שזה בסדר כ.מסך 59-67 שזה גם בסדר לפי מה שידוע לי אבל ההארד דיסק 39-45 ? אין לי מושג אם זה סביר שאני צורב לדיסק יש האטה ממשמעותית שלא אמורה להיות אני לא יכול לשמוע מוסקה ולהעתי משהו מהcd יחד המוסיקה תהיה מקוטעת ויש לי מספיק זיכרון בשביל שניהם וזה לא מובן לי למה זה לא עובד טוב יש גם משחקים שדופקים שגיאות אם הוא לא חם מידי אז כנרא הוא דפוק

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (בתקציב לא גבוה), ועלתה שאלה: האם ניתן וכדאי להשתמש ברכיבים קיימים (מהמחשב הנוכחי) במחשב החדש? כמובן שאשמח לחסוך כסף אם אפשר, אבל אני לא מעוניין שזה יבוא על חשבון פגיעה ממשית בביצועים / אמינות המערכת החדשה. המחשב הנוכחי הוא די ישן - נרכש לפני כמעט חמש וחצי שנים (Athlon 3200+, אם זה משנה). אני אשמח לדעת האם כדאי להשתמש ברכיבים הקיימים מבחינת: חסכון כספי (בכמה מדובר?), האם מבחינת אמינות אין בעיה? (עלולה להיות בעיה אם מדובר ברכיבים בעלי זמן חיים מוגבל), האם תהיה פגיעה בביצועים? האם הרכיבים איכותיים מספיק בשביל שיהיה כדאי להשתמש בהם? (אם למשל המארז נחשב רועש או שהספק יגרום לבעיות טמפ' וכו'), וכל הערה אחרת שתהיה לכם בנושא. ספציפית, אני מעוניין …

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  18. 1) רקע: חברת סי אנד אמ בע"מ מציעה למכירה: מחשב חזק במיוחד לגרפיקה עריכת סרטים ומשחקים, הלוח המתקדם של GIGABYTE התומך ב 64BIT ע"י ציפ מרכזי P4M800,זכרון 256MB, המעבד החדש של LGA775 INTEL 3.2GHZ 64BIT, דיסק קשיח מהיר 7200RPM בנפח 80GB, תמיכה מלאה במערכת ההפעלה הבאה של Microsoft 64BIT. עכשיו רק 2,299 ¤ פרטים כלליים זכרון : 400Mhz : 256MB דיסק קשיח : 80GB : 7200Rpm : S-ATA כרטיס קול : 6 ערוצים : משולב 5.1 זכרון מטמון : 8mb לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800M-77 צורב : DVD RW Dual Layer כרטיס רשת : 10/100 כניסות, יציאות וחיבורים יציאות USB : USB 2.0 : 8 יציאות : Serial-ATA : PCI תכונות עיקריות: לוח אם דגם GIGABYTE GA-8VM800M-775 מהירות FSB 800 MHz כ.מסך משול…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. שלום לכולם. ברב המחשבים הניידים יש כפתורי מולטימדיה עם הFים. עכשיו הם עובדי סבבה והכל אבל לא עם ווינאמפ וחבל כי יותר לי נוח לי לעבוד עם הווינאמפ. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by roy_katz,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד acer aspire 5610 פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס זיכרון הוא: 512mb 2rx16 pc2-4200s-444-12 של חברת nymix תוכלו להגיד לי מה סוג הזיכרון ואיזה סוג זיכרון אני אמור לחפש כדי להגדיל את הזיכרון? תודה רבה מאוד מראש!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by יקירn95,

"ה-9100M G תומך ב-Hybrid-SLI (שהוזכרה בתחילת הסקירה), ובשילוב עם כרטיס ייעודי מסדרת GeForce 9M יכול להביא לשילוב של ביצועים גבוהים וזמן סוללה ארוך." איך משלבים בין שני הכרטיסים? הרי זה לא הגיוני לא? במחשב נייד אי אפשר להוסיף עוד כרטיס

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  22. Started by Gex,

משום מה כתבי את השאלה הזאת לפני איזה שעתיים ואתם מחקתם לי אותה.. אפשר לפחות לדעת למה? טוב, השאלה הייתה: שיש לי לוח אם ga8i865gme-775-rh ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך תומכים בו, אני צריך מפרטים של כרטיסי מסך שהם סוסים אבל לא הכי יקרים שיתמכו בו יש יותר טובים לדעתכם מ 512mb gforce 7950? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. Started by ran1809,

אני נותן למחשב שלי להוציא דו"ח כזה על החומרה ב EVEREST ובכרטיס המסך הוא רושם לי: nVIDIA NB8M-GS (G86M) נה זה אומר שאיזה כרטיס מסך יש לי..? כי משהוא נראה לי מוזר..! תודה רן

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by shai769,

אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות את הGeforce gtx 1080 או לחכות לכרטיס מסך של amd vega?

25. Started by Volter,

שלום לכולם, יש לי איזושהיא תמיהה\חוסר הבנה לגבי כרטיס המסך שנמצא במחשב הזה לפי המפרט באתר HP וגם המפרט שהיה בחנות, כרטיס המסך אמור להיות HD5470M, אפילו מותקנים דרייברים של ATI. אבל כשאני בודק בAIDA רשום שם שמותקן INTEL GMA HD(INTEL HD Graphics) יתכן שיש 2 כרטיסי מסך ואני פשוט צריך לשנות זאת בביוס? מישהו יודע מה ההסבר לזה?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.