עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני קונה מחשב חדש עכשיו העניין שאני לא מתכנן לו OC אבל עדיין לפי מה שהבנתי החלקים שלו מתאימים לOC... האם עדיין כדאי לי להשאר עם החלקים היקרים יותר ומתאימים לOC או להוריד נגיד את הלוח אם למשהו אחר ולהוסיף דברים אחרים... תודה... המחשב הוא בעיקר למשחקים... אז.. הנה המפרט: מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE :965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר: 950 זכרונות? DDR II 667:512MB TwinMOS X2 מחיר:2X300=600 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? Powercolor:X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר:1290 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? …

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  2. ברוב המפרטים למחשבים מציעים את הלוחות של גיגהבייט בעיקר 965DS3 מה עם הלוחות של ASUS? מישהו יכול לתת לי הסבר הגיוני לתופעה? אם כן, מה ההבדלים בין הלוח של גיגהבייט ל- P5B של ASUS? גם לגבי הזכרונות, ברוב המקרים מופיע TWINMOS או G.SKILL כמעט לא מופיע זכרון של KINGSTONE? ועד כמה שידוע לי הם לא זכרונות גרועים, ואפילו טובים... רוצה להבין אם יש שיקולים מקצועיים או כוונות אחרות במפרטים המוצעים? תנו לי תשבות רציניות ולא סתם סיסמאות!!!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by zabal12,

באיזה חנות אפשר לקנות את המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 המטרה היא שימוש משרדי בסיס אינטרנט WORD ,סרטים ותמונות . לטווח ארוך (3,4 ) האם הוא יתאים או ששווה להשקיע קצת יותר . תודה ,

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. שלום יש לי כרגע מחשב I5 3570K 16GB DDR 3 1600 SSD 850 SAMSUNG 250 Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX 4GB DDR5 (Display Port) אני רוצה לקנות משחק 4K יש לי מארז קטן יחסית רציתי לדעת אם יש אפשרות להריץ ב60HZ ב FPS נורמלי משחקים טובים ב4K השאלה אם המחשב מספיק כדי לעשות את העבודה או שאני יצטרך להחליף מעבד או לעשות SLI? ושאלה אם אני עושה SLI אני חייב את אותו כרטיס מסך? או שאפשר לשלב בסדרות? כמובן שבמקרה של SLI אצטרך להחליף לוח אם ומארז הספק שיש לי כרגע הוא 750W של CORSAIR

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  5. שלום, כשהייתי בארה"ב קניתי מחשב מלנובו, והוא הגיע לבית של חברים שאירחו אותי. לצערי נאלצתי כבר לחזור לארץ עוד לפני שהמחשב הגיע, אז כרגע הוא תקוע אצלם. השאלה שלי, האם שווה לי שהם ישלחו את המחשב דרך UPS\FEDEX? האם אני אאלץ לשלם על המשלוח מכס ו\או מע"מ? הם הרי ישלחו את זה בתור חבילה פרטית ולא בתור חברה\חנות שמוכרת לי מוצר. אם זה לא המקום לשאול אני מתנצל ומבקש שתפנו אותי למקום הנכון. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Yossiel,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של 3000-3500 שקל שיריץ מערכת הפעלה של Win 8 ויהיה מסך מגע. לפי מה שראיתי בדיונים שכבר נפתחו, המליצו על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23640 הבעיה היא שלא מצאתי עליו כלום באינטרנט, והוא אפילו לא נקרא ככה בשום מקום. מה ההסבר לכך? כמו כן, האם יש מחשבים אחרים בטווח המחירים הנל המתאימים לתנאים שלי? אפשרי מהסדרה של S400ca. שאלה נוספת, שמתי לב שהמסך במחשב הזה ובסדרה כולה הוא לא מט, האם זה משהו שאני צריך לדאוג לגביו? והאם קיים מחשב אחר שהוא כן בעל מסך של מט? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של פאקרד בל EasyNote ENTS11HR בעל דיסק קשיח של טושיבה (600 GB) רציתי להזמין כונן SSD של סמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III (http://www.amazon.com/Samsung-Series-120GB-internal-MZ-7TD120BW/dp/B009NHAF06/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1377087818&sr=8-2&keywords=samsung+840+120) ובעצם להחליף עם הצורב (כפי שמפורט במדריך כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/threads/530812-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-SSD) ובכך להנות משני דיסקים קשיחים שאחד מהם הוא SSD (היות…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by hichcock,

היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף (תודה אגב לעזרה). רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 10 20 והשארית (הראשון גיבוי לתוכנות של המחשב, השני לווינדוז והשלישי לכל השאר). מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? על הדרך אם אני כבר פה... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... ו....תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. שלום לכולם, הרבה אנשים אמרו לי שהקירור Scythe Mugen 3 Rev.B יכול לגעת בגופי הקירור הארוכים של ה-G.Skill Ripjaws-X כי הוא די נמוך וגם דיברתי עם מישהו מהפורום הזה שהזכרונות נוגעים לו במוגן בשני הסלוטים הראשונים. ראיתי סרטונים של התקנות של הקירור Noctua NH-D14 וראיתי שהוא די גבוה, וטוב יותר (בתוספת של 120 ש"ח). עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. ה- Noctua NH-D14 נושא עליו שני מאווררים והוא קירור די גדול ומסיבי, אבל עצם זה שיש עליו שני מאווררים אני מתאר לעצמי שהוא מרעיש כנראה יותר מהמוגן, האם זה נכון והאם רמת הרעש היא בהרבה יותר גבוהה משל המוגן? 2. הוספת ה-120 ש"ח האלה בין הנוגטואה למוגן היא שווה את הכסף? אני מתכנן לעשות OC בעתיד ואני רוצה קירור טוב ואני רואה עליו המון …

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by Rakir,

עכשיו הקירור הוא ענק ולא בטוח אם המארז יתאים לו אם יש לכם הצעות בנוגע למארזים שתואמים לH110 אני אשמח וגם שיתאים לכרטיס מסך שהוא בעצמו 312MM ובכללי מה אתם חושבים על הבילד שהמטרה שלו זה בעיקר לרינדור בתלת מימד, משחקים תודהD:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MasteRoi,

היי, הלוח אם של הלפטוט HP G-62 הלך, הזמנתי מאיביי את הלוח הנ"ל 605140-001 US http://www.ebay.com/itm/HP-G42-G62-CQ42-CQ56-CQ62-CQ64-Intel-LAPTOP-MOTHERBOARD-605140-001-US-/271894682776? העניין הוא שהצלע קירור שהייתה בלפטופ לא תואמת ללוח האם החדש, ובכלל אני לא מצליח למצוא משהו תואם שיעשה את העבודה. אשמח להצעות או/ו פתרונות. בברכה,

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by blackorder,

שמעתי שאומרים שאי אפשר לקנות מamazon מחשבים ניידים השאלה שלי היא אם אני משתמש בשרות כמו mustop האם אני יכול לקנות כך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. היי, יש לי מחשב נייד של לנובו (y50-70 עם 860gtx) בזמן האחרון בזמן שאני משחק במשחקים אני שם לב שיש לי צניחות של FPS , למשל משחק כמו cs:go יכול לרות על 190 fps ושנייה אחרי הfps יכול לצנוח ל30-20 לכמה רגעים... ניסיתי לעדכן דרייברים , לנקות אבק ולפרמט את המערכת וכל אלו לא עזרו. האם ייתכן שהחלפת הדיסק הקשיח המכני שלי בדיסק קשיח בטכנולוגיית SSD תפתור את הבעיה? תודה רבה מראש לעונים (:

14. היי אנשים אני טס עוד שבועיים לניו יורק. רציתי לדעת אם כדאי לי לרכוש משם חלקי מחשב. האם המחירים זולים בהשוואה לארץ? מה בנוגע לאחריות? והכי חשוב..מאיזה חנות אתם ממליצים לי לקנות מניו יורק אם כן. בתודה מראש שי המפרט למחשב שלי הוא בגובה 4500-5000 ש"ח.בחרתי את המפרט מהפורום פה.כמו כן כנראה שאני אקנה גם מסך של ויסוניק דק.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. אני כניראה טס לגרמניה לתקופה ארוכה, וכניראה שאני ירכוש מחשב נייד בשביל לשמור על קשר עם הארץ. אני צריך שהמחשב יריץ תוכנות בסיסיות, ואינטרנט,אופיס, ופוטושופ. יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים בסגנון dragon age,SC2. מבחינת משקל שלא ישקול יותר מ3 קילו, ומסך 14 אינצ' ~, זמן סוללה 4 שעות עדיף ליותר. יש חייה כזאת?האם בגרמניה המחירים זולים יותר מאשר בארץ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. היי אני רוצה לשדרג את המחשב שיתחיל לסחוב דברים עכשיו השימושים העיקריים שמצופים ממנו זה למשחקים ויש ממנו הרבה ציפיות זתומרת הוא אמור לסחוב עכשיו כרגע המערכת שיש לי כבר ישנה והיא זמנית אבל עד שאני יקנה (מן הסתם זה יהיה החופש של השנה הבאה כבר) כבר מתחילה להתפגר עכשיו רציתי לדעת מה עדיף לי לשדרג קודם או Kingston 512 MB DDRII 533MHZ או Gigabyte GF6200TC 256MB מה עדיף לי בנוגע לתקציב אז הוא לא גדול במיוחד משהו שרק יספיק להריץ על רמה טיפה ולא חייב על המקס' של ההגדרות התקציב ישתנה מחלק לחלק תלוי מה יהיה עדיף לי אה שכחתי במידה ואני ייקח בסוף שדרוג לכרטיס מסך אני כנראה יבצע לו גם OC

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by dbx22,

אהלן. יש לי מחשב בן כמה שנים בעל המפרט הבא(החלקים העיקריים): לוח אם abit ip-35e מעבד intel e6750 כרטיס מסך 8800GT 512MB זיכרון 2gb GEIL השאלה שלי היא, האם ניתן לשדרג רק את הכרטיס מסך למשהו עכשווי, ולהוסיף זיכרון, בשביל שהמחשב יפעיל בצורה יותר מבינונית משחקים שיוצאים עכשיו? או שהמעבד הוא צוואר בקבוק רציני ואין טעם להשקיע בשדרוג?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by ShLoMi.R,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 חמוד עוד זז איכשהו קיצר חשבתי לשדרג בקטנה להחליף רק לוח אם מעבד וזיכרון לוח אם עם הכל מובנה וזהו להשאיר את ההארדיסק הספק והמארז וכל השאר השאלה שלי אם חוץ מהשלשה אני צריך להחליף עוד משהו?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב ישן ופשוט מאוד. הוא עושה רעש והוא ניהיה ממש איטי. העלתי תמונה של לוח האם שלו. המעבד שלו הוא pentium dual core cpu e5300 2.6ghz וזיכרון הראם שלו הוא 2 ג'יגה. אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש, כל מה שאני צריך בסך הכל זה אינטרנט לא יותר מזה. השאלה שלי אם אני אקנה מאווררים חדשים ואוסיף זיכרון, האם המחשב יסתדר? האם בכלל יש עדיין זיכרון שמתאים ללוח האם הזה? מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. האם השלט שמגיע לדוגמה עם דגמים כמו DV5-1060EJ וגם DV5-1160EJ, זה שלט שניתן להשתמש בו רק בתוך תוכנה WINDOWS MEDIIA CENTER? או שאני יכול להנמיך ולהגביה את הווליום איתו גם בתוכנות רגילות כמו BSPLAYER או KMPLAYER? להנמיך ולהגביה את הווליום הכללי של המחשב? ועוד שאלה - מה טווח הפעילות של שלט? לכמה זמן מספיקה הסוללה? ובאיזו סוללה משתמשים? מודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. אני מתחיל בימים אלה ללמוד באוניברסיטת חיפה ואני רוצה לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב (3 חודשים נקרא אצלי קרוב) אני לומד בפקולטה למדמ"ח ומחפש מחשב שישרת אותי למשך כל תקופת התואר. התקציב שיש לי לקנייה הוא סביב 3500 שח. יש לי 2 שאלות בנושא 1. האם יש צפי ליציאת טכנולוגיה חדשה (מעבדי I5/זכרונות וכו) בחודשיים הקרובים בוודאות, ששווה להמתין לה? 2. אני בודק אפשרות להזמין מחשב של לנובו מדגם T500 מאתר החברה בארה"ב אני מודע לעובדה שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, ופטרתי את הנושא הזה על ידי הוספת כתובת אמריקאית לכרטיס אשראי ישראלי האם אתם צופים בעיה שיכולה להיות עם הזמנת מחשב מחו"ל ושירות שלו בארץ? (המחיר יוצא משהו כמו 3400 שח אחרי משלוח ומיסים במקום 6500 שח בארץ) המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות של …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by WebRIPPER,

להלן שני המפרטים - מה דעתכם? P-4 3Ghz LGA 755 Intel 915GAVL 512M 400Mhz Maxor 80G SATA (8m) P-4 3Ghz LGA 755 Asus P5GDC-V 256M 533 80G SATA מה תגידו? שמעתי דברים טובים על הלוח של INTEL - מחיר - אותו מחיר. תגובתכם...

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by Shayb25,

שלום, למי מהחברות יש אחריות בינלאומית כך שאני יכול לקנות מחשב בארה"ב? תודה.

24. אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jangelboy,

שלום כמה שאלות לגבי אחריות למחשבים נידים מה זה אומר אחריות ושירות 3 שנים באתר הלקוח Dell On Site Warranty ואם זה שווה מה זה אחריות בינלאומית תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.