עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nadav8889,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים. בתכלס כבר הזמנתי את הדל ווסטרו 5470 אבל ביטלתי עסקה עקב התלונות הרבות של אנשים על הwi if שלו. אני בתכלס רוצה מחשב שדי דומה לווסטרו. קל משקל, מהיר והכי חשוב אמין(אחריות טובה ושאין תקלות ידועות. תקציב סביבות ה4000 שקל. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 אינץ׳ מספיק לי. * רזולוציית המסך? האמת שאני לא כל כך מבין בזה. אני בדרך כלל גם לא מרגיש בהבדל בין מסכים אז זה לא כל כך משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? סביבות 1.5 קילו. אפשר קצת יותר או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מקווה לקבל לפחות 5 שעות עבודה אם זה אפפשרי(לפטופ ראשון שלי). * האם יש צורך ביציאו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, הננו בעלי עסק לשירותי מחשוב ונהנים מרכישת חומרה ישירות מהיבואן של DELL, HP, LENOVO וכוללים אחריות מקורית (!!!). נשמח לייעץ ולעזור לכם בהתאמת מחשב נייד /נייח עפ"י צרכיכם. אנא פנו אלינו במייל : --לינק הוסר--

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. אני מחפש מארז בלבד. אני עובד במספר רב של חלונות כרום עם יישומים כבדים שזוללים זכרון ועיבד, סקייפ, ווטסאפ, פוטושופ, וורד, דרייב והרבה שירותים שרצים ברקע, בעיקרון מערכות הניהול של וורדפרס שרצות בכרום שותות לי את הזיכרון ואת המעבד. אני כרגע רץ בקונפיגורציה של i5 750 בן 6 שנים, 16 ג'יגה זיכרון 1600 , ו SSD 128 למע' הפעלה, אבל עדיין משהו בעבודה מרגיש לי לא חלק וזה מבאס אותי. חשוב: SSD מעבד זיכרון לוח אם (עם 2 יציאות וידאו לפחות לתצוגה מורחבת על 2 מסכים) עבודה שקטה לא חשוב: שטח אחסון כולל (משתמש בעיקר בענן) מארז אין צורך בכרטיס גרפי העיקר שיהיה סוס עבודה ל-16 שעות ביום

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכם, אני מחפש מסך 4K, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"…

5. Started by Ziv87,

שלום לכולם, אני מתעניין לרכוש מסך כבר כמה חודשים ולא מצליח להחליט, השימוש במסך יהיה לצורכי FPS GAMES כמו PUBG / OVERWATCH רציתי מסך 27 אינץ' לקבל חוויית משחק גבוהה יותר 1440p לפחות.. עם מינימום 144HZ אבל ראיתי מלא גיימרים וסטרימרים עם 24 אינץ' על 1080p.. תודה על העזרה מראש! מפרט טכני נייח: Corsair 780T I7-7700K OVERCLOCKED 4.9 32GB 3000mhz corsair dominator Asus z270 maximus ix code NVIDIA 1080TI OC ROG SWIFT 11G Seasonic Platinum-860 860W Samsung EVO 840 128GB

6. שלום לכולם וחג עצמאות שמח! מזה מספר חודשים אני סובל מ"ג'וק" שאומר - "הפעם נלך על AMD", מה גם, לפי התקן של AMD Advantage Desktop. ברור לי שיש פה עניין של שיווק, ומפרט מעין זה רחוק מלספק Bang for the buck, אבל חשבתי להשתולל, להתפנק עד הסוף. בכל מקרה, מעוניין במפרט שיכלול מעבד Ryzen 7950X3D, כ. מסך Radeon RX 7900 XTX, קירור נוזלי 120x3 (או 3x140) למעבד, M.2 NVMe מהיר בעל נפח 2TB, לוח אם עם ערכת שבבים X670E (חשבתי על ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI, סלוט אחד לכ. מסך מספיק) ומארז שיכלול רשתות אבק ואוורור אופטימלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יחסית יד חופשית, אבל אין צורך בקירור מים Custom או קירור מים לכ. המסך. 2. מה שימושי המ…

7. Started by aviI,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם, אצטרך עזרה קטנה. אני צריך לקנות לחברה שלי נטבוק. הצרכים זה: מוסיקה, אינטרנט, סרטים ומשחקים פשוטים. עכשיו לדעתי http://pandas.co.il היא רשת חנויות איכותית ומספקת שירות לא רע בכלל. מצאתי שם מספר דגמין שמתאימים למטרה, אני צריך רק יעוץ מכם מה לדעתכם עדיף ומה לא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=26216 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3059&products_id=25522 בשניהם יש VGA, לשניהם יש 3 USB, לDELL יש HDMI, שניהם מגיעים עם XP. נראה שהיתרון לDELL, לא ? הסתכלתי גם על ACER: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_1143 אבל הרוב שם מגיעים עם סוללת 3 תאים שלפי מה שהבנתי זה משנה הרבה. נ.ב - איפה אפשר לקנ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני מתלבט בין רכישה של 3 דגמים של DELL (עלות 3 הדגמים דומה): 1. Vostro 5471 2. Vostro 5370 3. Inspiron 5379 המחשב מיועד לצרכים משרדיים, חשוב שיהיה קל באופן יחסי (ולכן נבחרו דגמים בעלי גודל מסך 13.3"-14") ואמין. לא ברור לי האם ישנה עדיפות ל-Vostro מבחינת אמינות (המפרט נראה זהה ל-Inspiron, אלא שהאחרון כולל גם צג מגע - סוג של יתרון). כמו כן, האם ישנה עדיפות לדגם שמשלב דיסק קשיח SSD 128GB במקביל ל-1TB (איטי יחסית - 5400rpm?)? תודה מראש, ערן

• 14 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב וברצוני לרכוש מחשב נייד בארה"ב (מכיוון שיש לי אפשרות ולפי מה שאני רואה ישנם פערי מחירים גדולים), לפני הכל אצהיר כי יש העדפה כלשהי למחשבים של DELL ו LENOVO (ראיתי את סידרת היוגה החדשה - והיא נראית אמינהו טובה, לאחי ולחבר יש דגמי ביניים שלהם). השאלה הקריטית היא, אם אני רוכש מחשב של DELL או LENOVO ב- AMAZON או BESTBUY האם האחריות תהיה תקפה בארץ, האם עלי לרכוש את תוכנית האחריות באתרים עולים כ80-200$ נוספים, ואם יהיה לי "אבא" לפנות אליו בארץ? באם מסיבה כלשהי עדיף לי לרכוש בארץ בכל זאת? אז כמו שציינתי, עדיפות לאמזון / בסט-ביי.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K - אך גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. היי, באוקטובר אתחיל ללמוד שוב (אם לא יקרה משהו לא צפוי). לקראת המאורע, אך גם בנוסף לזה - אני מעוניין שסוף סוף יהיה לי מחשב נייד. בכלליות אני מאוד אוהב לשבת על הנייח שלי. אני אוהב מסך גדול, אני אוהב מקלדת נורמלית, אני אוהב עכבר ואני אוהב חומרה חזקה (משחקים פה ושם). השורה התחתונה היא שהמחשב ה"כבד" שלי יהיה הנייח. לכן אני מעוניין בעצם במחשב נייד קטן וזול. אני לא צריך חומרה חזקה, אני לא צריך מסך גדול כי עבודה רצינית לא תתבצע עליו. אני כן רוצה שזה יהיה מחשב "אמיתי" שאפשר להתקין עליו הכל ולעבוד עליו בצורה רצינית במקרה הצורך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל, אך בלי לשלם על זה הרבה כי חבל לי על הכסף. חשבתי על המחשב הזה (Asus K200MA). דרך BUY2USA הוא יוצא 1650 שקלים. מה דעתכם? האם זה לא…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אהלן! אני סטודנט חדש למדעי מחשב, בעקרון המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים ותכנות, אבל גם משחקים פה ושם (אם וכאשר יהיה זמן לזה...) בכל אופן, הנה 3 דגמים שמצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אחד מהם (וכמובן אם יש דגם עדיף באותו אמת מחירים): Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV Asus K55VM-SX074V DELL 5520-32106G14AS משיטוט בפורום ראיתי שממליצים הרבה על הvostro, אבל ראיתי גם שהוא בא עם כ.מסך דיי חלש אז האופציה הזאת ירדה.. עוד שאלה שיש לי היא האם ההבדל בין i5 ל-i7 הוא גדול או יחסית זניח לשימושים שציינתי? תודה!! * מטרות המחשב? לימודים, תכנות, קצת משחקים חדשים * גודל המסך? 14 או 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף כמה שפחות * האם נדרש ז…

13. Started by Travis Bickle,

אשמח לעזרה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? ''14, רצוי מסך מגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB, HDD או היברידי * כונן אופטי? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות 3 שנים (מה המשמעות של אחריות בינלאומית?) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רצוי לא לנובו, עדיפות לאחת מבין דל, אסוס, טושיבה או סוני מה המפרט המשתלם ביותר בתקציב עד 3500 (אפשר חריגה קלה)? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by duki1,

היי חברים אני מעוניין לרכוש נייד זול לצרכי לימודים (שמיעת הרצאות מגוגל דרייב ופתיחת מסמכי וורד ו-pdf) וגלישה באינטרנט. ישנם שלושה דגמים זולים שראיתי באייבורי. חשוב לי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן ללא טעינה ושהטעינה תהיה כמה שיותר מהירה, ובמידה ויש קרינה שונה בין מחשבים ניידים, חשוב לי שהקרינה תהיה כמה שיותר נמוכה. אלה האופציות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22822 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=25114 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19181 מה לדעתכם האופציה הטובה ביותר?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Amit Chen,

שלום, אני משתמש כבר שנתיים ב mackbook pro, והאמת שמיציתי. אין לי שום סיבה לעבוד עם מאק. אז היום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וחזק יותר (ווינדוס כמובן). התקציב שלי הוא בערך 4500 ש״ח, אני רוצה לפחות 8 ג׳יגה ראם ומעבד i7 חזק. אני חייב שהמחשב יטוס, גם בדפדפן וגם בפתיחת תמונות וסרטונים על המחשב. גודל מסך: 15.6, גם 14 זה בסדר. 256 ג׳יגה SSD! בעוד כחודש אני אהיה בברלין, אז אם יש שם חנות שאפשר לקנות בה בזול יותר מבארץ, אשמח לדעת. תודה! עריכה: אמנם חורג מהתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=892628

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים על HIGH - ULTRA, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כן, מאט, לא חובה FULL MATTE אבל מאט, גודל 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לפחות 1600/900 , עדיפות ל FHD, (במקרה מיוחד של חיסכון, או חומרה מעולה מוכן לרכוש מחשב עם רזולוציית HD READY) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם רכישת נייד חדש עם הדרישות מטה: * מטרות המחשב? המחשב מיועד לעריכות סרטים בעיקר, עם יכולות רינדור טובות. אפשר גם למשחקים (ARMA3 ו-BF4 על גרפיקה בינונית עד גבוהה). * גודל המסך? 15.6-17" רצוי מט. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה NUMPAD. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב זמן העבודה יהיה בבית ממילא עם חיבור לחשמל, לא נדרש הרבה זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? אפשר, לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB. * כונן אופטי? אפשר, לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. צריך מחשב טוב לעבודה בסך 4000 - חריגה של 500 רצוי שיהיה גרפיקה ברמה גבוה תלת מימד ברמות של סצנות קטנות ווידאו HD ברמה של סירטונים וסרטים של אורך 10-5 דקות -סרט סופי שזה לא מובן מעליו! [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 30%, align: right]מחשב[/TD] [TD=width: 70%, align: right]Dell[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 30%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 70%, align: right]Inspiron 3737[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 30%, align: right]מעבד[/TD] [TD=width: 70%, align: right]Intel® Core™ i7-4500U Processor 1.8GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 30%, align: right]מסך[/TD] [TD=width: 70%, align: right]"17.3 1600x900 LED[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 30%, align: right]מצלמה[/TD] [TD=width: 70%, alig…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  19. לחברי הפורום שלום רב אשמח אם תעזור לי ברכישת מחשב נייד חדש, פרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד (פסיכולוגיה, לימודי עבודה) - אינטרנט ו- office. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 אינץ' זה גודל נוח עבורי. מעדיף מסך מאט אבל לא חשוב. * רזולוציית המסך? אני מניח שהתקציב מאפשר רק 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. Ultrabook נראה לי מחוץ לתקציב, subnotebook גם טוב לא עובר את ה 2 ק"ג רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אני מאמין שכן, שיספיק לשיעורים רצופים מבלי להטעין - אולי 4-5 שעות לפחות? * האם יש צורך ביציאות מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהתאמה לצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט בטכניון (הולך להיות המחשב העיקרי שלי למטלות, תיכנות, קריאה, הרצאות וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש נייד לצורך עבודה משרדית (הרבה טאבים פתוחים) ולימודים (לימודי משפטים אין צורך בתוכנות מיוחדות). המחשב הולך להתנייד איתי הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל ולכן אני מכוון למסך 14” לא אכפת לי יותר כל עוד זה לא מעלה משמעותית את המשקל אבל לא פחות. חשוב לי שאיכות החומרים והחומרה יהיו הטובים ביותר במסגרת התקציב על מנת שישרת אותי כמה שיותר שנים קדימה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ₪ , ייתכן שאוכל לרכוש באילת אז אפשר להביא הצעה נוספת לפי מחיר אילת במסגרת התקציב. מעדיף לא לחרוג, אבל במידה וזה ממש משמעותי אז חריגה לכיוון ה-5000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבו…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים- בעיקר גלישה באנטרנט ושימוש בתוכנות אופיס: בעיקר סיכומי שיעור בוורד, מדי פעם אקסל ופאוורפוינט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס ודפדפן כרום/פיירפוקס באופן יומיומי, תוכנות סטנדרטיות כמו acrobat reader וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב לא מיועד למשחקים -מהי הרז…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מצאתי דיל טוב על ליג'ן 5 פה https://www.ebay.com/itm/Lenovo-Legion-5-144Hz-Ryzen-7-4800H-16GB-256GB-SSD-GTX-1660-Ti-Microsoft-365/124428555365 המוכר עם המלצות בשמיים ונמכרו כבר 39 חתיכות מהדיל הזה. המחשב עצמו לא חוצה את רף ה1000 דולרים (וכאן השאלה, מה הפרוצדורה אם אני חוצה את רף ה1000?, כמה משלמים ולמי?) לעומת אמזון ששם המחיר קופץ בעוד 200-300 דולר. המחשב נמכר כחלק מגלובל שיפינג פרוגרם של איביי אז מדובר במחיר מלא כולל מכס ומשלוח: Item (1) US $919.99 Shipping to 67224 US $55.97 Import charges US $193.66 Subtotal US $1,169.62 מעולם לא רכשתי מאיביי משהו בסדר גודל כזה…

24. Started by okinawa,

שלום חברים. הלונובו S100 העגלה שלי מראה סימני גסיסה כבר כמה חודשים אז החלטתי להתחיל לחפש משהו חדש. הקדשתי לכל העסקה עד 3000 עם גמישות קטנה והתחלתי לחפש. בחיפוש קצרצר בזאפ של נייד עם לפחות 8gb ram, 256ssd ומעבד i5 או i7 מדור חדש יחסית המחירים בושה (לפעמים כמעט כפול מהמחיר שבאמזון!) והמבחר דל ביותר. זה פשוט לא משתלם ולא בא לי לשלם לעוקצים האלה שקל. אמרתי נראה מה יש באמזון ובאמת שיש כמה הצעות נהדרות שם, כולל משלוח ומכס. יש את האייסר ניטרו 5 https://www.amazon.com/gp/product/B086KJBKDW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A133XRPP18G6HD&psc=1 יש את האסוס vivobook 15 https://www.amazon.com/ASUS-F512JA-AS34-VivoBook-i3-1005…

25. Started by lironir,

אני רוצה לקנות לאשתי מחשב נייד קטן מעולה, שיהיה הכי קל שאפשר, עם מסך טוב (כמובן שהוא חייב להיות קטן), שיריץ בקלות את כל תוכנות ה-OFFICE אבל שיהיה באמת הכי טוב בתחומו (גם כאן התקציב לא משנה) וכאן הקטע, צבע, שתהיה אפשרות לקחת צבע ורוד נניח או כאלה. כאן בזמנו המליצו על ה-ASUS EE אבל אני לא יודע אם הוא טוב ואם יש טובים יותר. תודה תודה תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.