ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך מקלדת עכבר אלחוטיים ורמקולים. - לא חלק מהתקציב הרשום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם …
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אוקיי.. אני יודע שאין פה טופס אבל המטרה היא לגבש החלטה באמצעות הפוסט הזה כדי שאוכל למלא טופס ולהחליט מה לקנות. רכשתי מחשב נייד של אסוס, מבוסס i5. המחשב נהדר (באמת) ואפילו מפתיע מבחינת ביצועים כאשר כמה תוכנות אדובי רצות במקביל. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לעבוד עם צילומי 4K עם fps גבוה שהם בעצם בפורמט HEVC. אני בקושי מצליח לנגן אותם ולפי הרשת, צריך לפחות i7 מרובע ליבות. אין לי תקציב מדויק כי אני לא בטוח מה המינימום הנדרש כדי לרכוש מערכת שתפתור לי את הבעיה הזאת, אבל אני חושב על משהו בין 4 ל-7 אלף ש"ח שיתן לי את התמורה הכי טובה למחיר. יש לי העדפה מסוימת למחשב נייד באופן כללי, בשביל הניידות כמובן. בתקציב הזה אני לא יודע אם כדאי ללכת לכיוון של מקבוק - גם כי בתקציב …
-
- 63 תגובות
- 12k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, כנראה שאני יקנה מחשב חדש מארה"ב ואין לי מושג בכלל בתחום הזה אז יש לי כמה שאלות... חבר שלי טס והוא יביא לי את זה ככה שאין צורך בדמי משלוח או משהו כזה. - יש חנויות מומלצות אולי באיזור מיאמי? - חברים המליצו לי על BESTBUY ואמרו שארה"ב היא נחשבת הרשת מספר אחת ולקנות שמה זה הכי בטוח, זה נכון? - אין מצב שעושים בעיות במכס עם מחשב נכון? - בכללי, יש דברים שצריך לדעתי לפני שמזמינים? תודה רבה. ד"א, אשכול זה נתפח לאחר קריאת העוגן ואלו השאלות שנשארו לי.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי קוראים לי פופי ואני רוצה לקנות מחשב נייד- אין לי שום מושג במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב באיזור 2000 ש"ח המטרה היא לבית משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. בנוסף אני גם שואלת בשביל אחותי הקטנה שהיא כיום בתיכון והיא רוצה למחשב נייח רק מחשב ללא המסך,רמקולים,מקלדת ועכבר. הסכום הוא עד 1,500 גם היא כמוני צריכה משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. תודה פופי
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אממ ככה אני די מוקצב בתקציב יש לי רק איזה 2500 בערך למחשב.. אני רוצה מחשב כזה לעבודה אני מוכן לקחת גם יד שנייה אם יש... אבל לא משו זבל... כמובן... יש הצעות למישהו?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב נייד המטרה : עבודה משרדית בבית + בנסיעות תודה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חבר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19244 אני רוצה לשאול: -מה דעתכם -האם קיים מחשב זול יותר וטיפה פחות טוב מהמחשב נ"ל -האם כדאי לי לחכות שבוע - שבועיים בשביל שירדו המחירים משמעותית
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה אבל גם שהיה טוב ויחזיק הרבה שנים טובות, המחשב לא נועד למשחקים בעלי גרפיקה בגלל זה זה הכי פחות חשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה הזכרון והמעבד וכמובן גודל המסך שהוא 15.6 אינץ כדי שהיה נוח לעבוד. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מ 200 ש"ח ... אשמח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד: שימושים : תיכנות ,ממש מעט משחקים, ושיהיה משתלם מבחינת מחיר מול ביצועים לאורך זמן. התקציב: 3000 שקל בארץ יש מצב ליבא מחול עד 800 דולר(כמובן שיהיה גם אחריות בין לאומית). אין העדפה לחברה או דגם. אשמח להצעות!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הדרישות הן אופיס אינטרנט מעט פוטושופ משחקים אבל לא משהו רציני שתיהיה בטרייה חזקה ומסך 15.4 או 14.1 שישקול עד 2.5 קילו ומחשב מחברה שאין בעיה עם האחרויות אני לא יודע מה התקציב במדויק אז אם אפשר כל מיני המלצות בנוסף לכך רציתי לדעת על כרטיסי המסך איפה הX4500HD מדורג האם הוא טוב והאם מחשבי דל מהסדרה האחרונה מומלצים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שימש אותי למשחקים חזקים. CEYSIS MOH COD וכו'. התקציב הוא 1200+- אפשר לחרוג טיפה... אני מביא אותו מחו"ל עם מישהו ככה שאני לא משלם עליו משהו נוסף. ASUS G73JH אני חשבתי על המחשב הזה מה אתה אומרים ? והאם יש לכם המלצות ? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב נייד באיזור ה 5000 ש"ח נתפס לי בעין הדגם הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27951&PHPSESSID=cgp74ngks7t1231j35i97omu67 אני לא מבין מה ההקבלה פחות או יותר לסדרות nvidia במחשב ביתי רגיל : לדוגמא ה 320 gt שווה ערך למה ? 9800 ? :s05: האם אתם ממליצים על המחשב הזה ? כי לדעתי ביחס עלות מול חומרה הוא לוקח את רוב או כל המתחרים אבל אני צריך עזרה מבחינת הכרטיס מסך האם משחקים מ 2010 -2011 ירוצו כמו שצריך? הכוונה במהירות ! מה ההבדלים בין core i3 לבין core i5 ? זה עדיין רק 2 ליבות ? תודה אנשים [br]פורסם בתאריך: 17.03.2010 בשעה 15:17:48 תגובות ?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים. אני לא צריך איזה משהו מטורף.זה לא יהיה למשחקים. תקציב נגיד עד 2500 +- רוצה משהו אמין שיחזיק לי להרבה זמן תודה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה עכשיו לקנות לעצמי מחשב נייד חדש המחשב צריך להיות מסוגל להריץ 3 מערכות הפעלה בו זמנית דרך VMWARE (בדרך כלל XP , לינוקס , WIN8) + יוכל לעמוד בכל שאר המשימות הרגילות שלי(תכנות C/PYTHON , רוורסינג על שלל התוכנות הנדרשות ) יש המלצות לאחד שיוכל לעשות את העבודה בלי בעיה במחיר סביר? יש טיפים על מה כדאי לי להתמקד בדרישות ? (אני צריך RAM מעל 24 GB? מעבד I5 3 GH אמור להספיק או שכדאי להשקיע בI7? , כמה הכרטיס גרפי רלוונטי? )
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב בבאג אני רוצה מחשב 17' חזק מאוד וניראה לי שזה המחשב שאני יקח הוא גם fhd עכשיו השאלה שלי אם הוא באמת טוב אם הכרטיס מסך שלו טוב למשחקים ולעיצוב גרפי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1289 בנוסף רציתי לדעת אם יש לו חיבור sata 3 או 2 כי גם את זה לא מצאתי בשם מקום ואם אני יכול לחבר אליו עוד ארד דיסק חוץ ממה שיש כי באתר של דל יש אפשרות להוסיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Optional 32GB SSD w/ Smart Response Technology Enhancement[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה כי חפשתי עליו ולא מצאתי כלום [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד עכשיו בגדול בגדול אני צריך אותו לאינרטנט ולסרטים ולהשקיע יותר מידיי לא רוצה עד 3000 שקל האם זה אפשרי!?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הי, יש לי חבר שאישתו מנהלת חשבונות והם רוצים לקנות מחשב נייד זול שיתן תמורה למחיר, ושמספיק שיצליח להריץ את התוכנות אופיס וחשבשבת מכפל התקציב עד 2300 "אבל עדיף שיהיה יותר זול אם יש מחשב שיספיק ויתן תמורה למחיר" חשוב חברה אמינה, נפח לפחות 500GB 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה נייד מטעמי נוחות ומקום. לא צריך אותו מחוץ לבית\חדר. אני לא צריך מפלצת עם כרטיס מסך ברמה הכי גבוהה. רק משהו שיריץ משחקים חדשים בצורה סבירה - אני לא מתכנן לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. כמה עולה דבר כזה? איזה מעבדים מגיעים עם מחשבים כאלה? איך הם בהשוואה לקונרו E6500 (ישן, אני יודע, אבל זה מה שאני מכיר. אני לא מעודכן). אפשר למצוא מחשב כזה במחיר נמוך מ-8000 ש"ח? לא צריך צורב DVD, דיסק קשיח -כרגע אני מסתדר עם 120 אבל רצוי יותר, לא צריך יציאות מיוחדות ובלוטוט, מסך - רצוי שלא יהיה קטן מדי, משקל וזמן סוללה - לא חשוב לי. זיכרון פנימי חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) השב כאן: בין 1600 ל2400 שקל. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה? (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא יימצא מחשב ראוי או יימצא מחשב מתאים יותר לדרישות שלכם?) השב כאן: זה הטווח . האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? (מעדיפים לנצל את מלוא הסכום או לנצל נטו עד הדרישות שלכם?) השב כאן: כן. מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית |גיימינג קל (לפרט אילו משחקים) | גיימינג כבד (לפרט אילו משחקים) | לימודים לסטודנט רגיל | לימודים לסטודנט מדעי המחשבּ + | מחשב לבית לצרכים בסיסיים | אחר (נא לפרט) השב כאן: ללימודים בעיקר וורד אולי פוטשופ בקטנה לא משהו רציני מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה?) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים חזרתי אחרי שנה במזרח ואני צריך לקנות לפטופ בשביל עבודה משרדית אינטרנט וכאלה וגם לראות סרטי 1080p באיכות טובה בלי שיקרטע. תקציב - 2500 ש"ח * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, לראות סרטים באיכות טובה בצורה חלקה. יכול להיות שאחבר לטלויזיה גדולה בהמשך, בתקופה הקרובה אראה את הסרטים במסך הלפטופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית אם אפשרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אם אפשרי בתקציב זה אחד מהשיקולים המרכזיים 6 תאים לפחות. * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אין לי מושג במחשבים ניידים, גם אחרי שקראתי ת'מאמרים בפורום אני אפילו לא יודע מה לכתוב לכם בדרישות שלי... אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי בצבא כרטיס מסך - רמה בינונית אין לי מושג מה לכתוב כי זה מחשב נייד ולא כמו נייח שאני יכול להחליט מפרט תעזרו לי!!!
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תקציב: ₪2500 - 4000₪ שימוש: מתעסק הרבה עם תוכנות עריכה, פחות אפטר אפקטס אבל עריכת וידאו תמונות וסאונד. תדירות: באופן יום יומי חשוב: שיכלול מערכת הפעלה windows10 ושיריץ חלק את תוכנות העריכה והשימוש בו במסגרת התקציב. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי אחותי רוצה לקנות מחשב נייד כדי שיהיה לה ללימודים. אין צורך במחשב חזק.. העיקר שיריץ את הדברים המינימליים שסטודנטים צריכים(אינטרנט,אופיס). כמובן שיהיה מחברה אמינה. יש לכם הצעות? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על זה ThinkPad R60e (UQ13LIM) 1.66MHzו אבל אני לא יודע אם המעבד שלו בכלל חזק מספיק... אתם ממליצים על המחשב הזה או שעדיף משהו אחר ? על המחשב הזה יש מחיר של 4500 דרך אגב... תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים לימודים ולסרטים גודל המחשב 13.3 אינץ' התקציב שלי הוא 4500 שקלים בערך יש לי מחשב אחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9424&perur= זה המפרט: מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-350M, 2.23GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium * מסך: 13.3´´ HD Color-Shina Glare-type * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GeForce 310M 1GB * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n, Bluetooth * סוללה: 8 תאים, עד 10 שעות עבודה * מימדים: 32.2x23.3x1.48~2.46 ס"מ (ג x ע x ר) * משקל: 1.9 ק"ג * מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: * 3 x USB2.0 * RJ-45 * יציאה ל…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-