ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. יש לי מחשב נייד R60e. זה הזכרון הקיים בתוכו http://img25.imageshack.us/i/dsc03935h.jpg/ http://img99.imageshack.us/i/dsc03934.jpg/ איזה זכרון זה? איזה זכרון אני יכול להוסיף שיעבוד ביחד עם זה? או לחילופין להוציא את זה ולשים אחד אחר יותר טוב? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי Lenovo T61P ואני רוצה במקום הכונן DVD להוסיף הארדיסק HDD או SSD עוד לא החלטתי לשאלתי, האם אני צריך לקנות משהו בנוסף להארדיסק והאם יש חנות מחשבים נורמלית במרכז שאפשר לסמוך עליה שתעשה לי את זה בלי שתדפוק לי משהו בלפטופ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת אף פעם לא פתחתי נייד - יש לי קומפאק איוו יש לו רק 256 זיכרון ( אני חושש שזה תופס 2 סלוטים = לא זוכר למה היגעתי למסקנה הזו בכל מיקרה: 1. היכן כדאי ליקנות? 2. יש מקום שמוכר וגם מתקין במקום? = זה מסובך? 3. אם יש לי רק 2 סלוטים - אז אני יקנה כניראה צ'יפ אחד של 512 = האם אפשר להשאיר את אחד הצ'יפים המקוריים שלי ככה יהיו לי ביחד 768 מגה ? 4. האם זה מסובך להחליף זכרונות ? היכן זה נימצא בנייד - מהיכן הגישה? :s05: THX מראש לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה ממש בקרוב להזמין מחשב ואני רוצה לדעת אם המפרט הזה טוב: מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X כרטיס מסך radeon x800gt 256MB pci-e הארד דיסק Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD זכרון Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory כונן דיסקים Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD מה אתם אומרים על זה? עוד לא הזמנתי אפשר לשנות
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1 התקציב שלי הוא עד 1400$ - האם במחיר הזה ההבדל למחיר בארץ לאותו הנייד לדוגמא יהיה משמעותי (לאחר תשלום המע"מ כמובן.) 2 האם WLAN זה בעצם WIFI ? 3 האם כדאי לי ללכת על INTEL DUE CORE 2 ? או רק INTEL DUE CORE ? 4 האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים ? 5 האם תוכלו להמליץ לי על חנות שעושה משלוחים לארץ ? 6 אין תשלום מכס רק מע"מ נכון ? 7 תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב של HP PAVILION ZV5000 יש לו 512 זיכרון ואני רוצה לשדרג ל1 ג'יגה רציתי לדעת איך זה הולך,אני מוסיף לו עוד 512 או שאין מקום ואני צריך לקנות 1 ג'יגה? ואם כן איזה סוג של זיכרון אני צריך להזמין לנייד הזה? לגבי הסידירום הוא פשוט הלך ואני רוצה להחליף ,איזה סוג של סידירום אני צריך להזמין לנייד הזה? אף פעם לא החלפתי חומרה של ניידים,זה צריך להיות מסובך להחליף זיכרון וסידירום? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע ולעבוד נורא נורא לאט. (LG R590) פעם אחרונה שזה קרה היתה לפני שנה בערך והלך לי הכונןו הקשיח. הילתה לי אחריות אז לא עלה לי התיקון. לדעתי, האחריות היתה צריכה להתחדש לי ברגע החלפת הכונן, אך לא ראיתי שום אזכור לכך. מישהו יודע אם אני צודק? בכל מקרה, למקרה שארצה להזמין כונן מebay, מישהו יודע מה לרשום בחיפוש? איך אני יודע שהכונן מתאים למחשב שלי? צירפתי תמונה של הכונן שקיים אצלי עכשיו. ------------------------- עוד דבר, האם אני חייב שיהיו לו אותם נתונים (כלומר 5400RPM ו 500GB) או שאני יכול להתפרע?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז: Gigabyte Isoloמעבד: Core I7 2600K לוח אם: ASUS P8H גוף קירור: SCYTHE MUGEN IIזיכרון: Kingston DDR3 8GBכונן: SSD 60GB OCZ SATA3 אל תבקשו עוד פרטים, זה מה שהבחור רשם ביד שנייה : תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היא מדברת בלי הפסקה על הלפטופים הקטנים וכמה שהיא רוצה אחד כזה.. השימושים שלה הם : אינטרנט ( המון ) , סרטים ומוזיקה , אופיס. התקציב שלי הוא כרגע בסביבות ה3000-4000 אבל אם צריך אני יתגמש.. יש איזה דגם מומלץ שאני יכול לקנות או שהתקציב לא משהו? כרגע הלפטופ שלה הוא HP NX7400 .. תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד מדגם ASUS X54C בעל נפח זיכרון פנימי 2GB - מפרט. לשימושי המולטיטאסקינג שלי בWIN 7 הזיכרון לא כל כך מספיק . הייתי שמח לקבל המלצה מה לעשות? - לפתוח בבית או להתקין בחברה (כדוגמת אייבורי/ksp)? - האם להוציא את המודול הקיים (או שמדובר על בכרטיס מולחם ללוח?) ולהכניס 4GB או להכניס מודול נוסף של 2GB או בכלל להכניס מודול נוסף של 4GB ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 C200 ואני מנסה להבין איזה זיכרון אני צריך לקנות בשבילו... יש לו כרגע 512MB זיכרון. הרצתי CPU-Z וקיבלתי את הנתונים הבאים: Chipset: Intel i945GM Rev. 3 זיכרון: סטיק אחד, 512MB DDR2 PC2-5300 333MHz חשבתי לחפש סטיק נוסף של 512 במהירות דומה. בזאפ ראיתי פרסומים על זכרונות קינגסטון שסווגו תחת DDR2 אבל לדעתי הם בכלל DDR1... כמו כן יש זכרונות מהירים יותר - 500-600MHz... אבל לא ברור לי אם המחשב יוכל להריץ אותם... מישהו יכול לעזור בנדון?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היה לי פנטיום 3 866 נשרף הלוח אם וחשבתי כבר לשדרג יש לי HD כרטיס ומסך ומסך מחפש מפרט נחמד זקוק ללוח אם חדש ומעבד חשבתי לקנות GIGA DDRAM או DD2 אם ישאר קצת כסף יהיה נחמד לקנות גם צורב DVD ואולי גם מארז וספק כח חדש ייה נחמד לקבל USB קדמי יש לי אמנם כמה ספקי כוח מאוורי 8 ומארזים אז אולי אני אוכל להוסיף על המארז החדש עוד כמה מאווורים מאילה שיש לי גם כרטיסי יש לי 1394 + ADSL + USB+כרטיס מסך GFORCE 4 כמובן תקציב מינימלי (אחרת ממש ביתי קונה את הכל מחדש )גג 3000 מחכה להמלצות אגב לא ממש בקטע של משחקים גיא
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא כולל מסך " " כרטיס מסך " " כרטיס קול " " הארדיסק " " סידירום " " צורב תנו לי את המפרט הכי חזק שיש ב-3000 ש"ח!!!!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תלמיד שעולה לתיכון ומעוניין להרכיב מחשב לפי הדרישות הבאות: 1. המחשב ישמש אותי לצורכי לימודים, משחקים (משחקים ככל שיותר כבדים עם רזולוציה ואיכות בינונית), סרטים ומוזיקה. 2. אין צורך בציוד היקפי חוץ מצורב DVD 3. השקט של המחשב הוא לא עניין חשוב רצוי שיהיה שקט אבל שלא יהיה במקום ביצועים והקירור. 4. העיצוב ממש לא חשוב. 5. חברה אמינה עם תמיכה טובה. 6. בנוגע ל-OC, אני באמת שוקל את זה כי זה נראה הגיוני לקנות משהו חלש או מוחלש בזול ולהתעסק איתו (לא שאני יודע) קצת עד שיהיה שווה ביצועים למשהו במחיר גבוה יותר. אבל שוב ללכת על בטוח 7. מותאם לשדרוגים עתידיים. 8. ספק טוב שיתמוך לזמן רב מאוד, מארז טוב וככל שיותר זול (היופי ממש לא חשוב) 9. אין צורך בכונן דיסקטים. *יש לי מס…
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי וחג שמח צריך לעזור לבת דודה שלי להרכיב מערכת מחשב לגלישה באינטרנט - וקצת מישחקים - אבל סימסיטי / בארבי וואלט דיסני וכאלו - לא משהו מסובך מידי (יש להם כבר מסך LCD אז אין צורך באחד חדש) התקציב הוא בערך 1800 ש"ח כולל מערכת הפעלה זה מה שהצלחתי למצוא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤320 לוח אם GIGABYTE GA-M61PME-S2 ¤241 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value ¤263 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe ¤264 צורב Pioneer DVR-115D White X20 DVD ¤136 כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB ¤29 מארז כולל ספק JSP-TECH N-880B 400W ¤185 מקלדת Microsoft 500 ¤53 עכבר אופטי Logitech Val…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני ממש מצטער שאני משגע אתכם ( ) בעניין המפרט כי המחשב הולך להיות אצלי 3 שנים וחשוב שלא אתחרט עליו אחרי כמה חודשים. שמעתי על מעבדי הכפול ליבה שנשמעים ממש טובים ובעתיד ינצלו את עצמם טוב במשחקים. אני רוצה להרכיב מפרט שכולל מעבד כזה (לא כולל מסך,,ציוד הקיפי,ארדיסק,ומארז). יש לי עדיפות ל-1GB וספק שיחזיק את המחשב טוב. יש לי כרגע MSI 6600TD 128MB אשמח להחליף אותו בכרטיס יותר טוב ממנו (אם תצליחו להכניס לתוך המפרט). מטרות המחשב: משחקים (המון משחקים),אינטרנט,עריכת וידיאו,צפיית TV דרך הכרטיס מסך ועוד... תקציב: עד 4,000 ש''ח גג ולא לחרוג מהתקציב בשקל! עדיפות: עדיפות למעבד כפול ליבה ו-1GB.
-
- 54 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הנייח שלי כבר מראה סימני עייפות, זה המפרט הנוכחי: ספק כח: HEC Win+ 600 מארז: CoolerMaster Elite 371 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel Core I5 2400 קירור למעבד: Scythe Katana 3 זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עם הזמן התחדשתי ב HDD של 2TB, כונן SSD וכרטיס מסך 1060GTX. התקציב הוא פלוס מינוס 2500 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. מעבד, לוח אם וזכרונות אני יודע שחייב להחליף, לגבי המארז, ספק הכח והקירור למעבד אני לא הכי בטוח, אולי אפשר להשאיר משהו מהם. המחשב משמש למשחקים, סרטים (4K), אינטרנט, קצת עבודה (תכנות קל, סולידוורקס) ובגדול כל שימוש סטנדרטי שאפשר לעשות איתו. מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ובן דוד שלי המליץ לי על המפרט הבא : סה"כ כללי במזומן 4225 ש"ח רציתי לדעת מה דעתכם? המחיר יקר? הציעו לי לרכוש את זה : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1085808
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשביל משחקים ואני רוצה להתייעץ בקשר לספק שהם מציעים לי, זה המפרט: מעבד : e8400 זיכרון פנימי: /4096MB-800MHZ-KINGSTON לוח אם : GIGABYTE CHIP INTEL P43דגם GA-P43-DS3L דיסק קשיח: WD /SEAGATE 750gb צורב DVDRW X 20 LG/NEC כרטיס מסך ATI GIGABYTE HD 4870 1024MB DDR5 EZ COOL 500W TRUE POWER ספק כח שקט [אני מעוניין להחליף את הספק משום שהבנתי שהוא לא טוב]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
רוצה להתייעץ האם מעבד i3 יהיה מספיק להחזיק בצורה סבירה סביבת פיתוח צד לקוח/frontend או שמומלץ i5?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד ישן יש לו דיסקט+תקליטור+כבל רשת, יש לו כרטיס רשת אבל לא אלחוטי..קיצור ישן אני רוצה שיהיה לו USB +וייפי ,ככה שהוא יוכל לקלוט מהראוטר שלי מצאתי את http://dx.com/p/mini-pci-to-pci-adap...h-antenna-9307 כדי שיהיה לי וייפי ואת http://dx.com/p/5-port-usb-2-0-pci-expansion-card-4678 שיהיה לי USB מספר שאלות בנושא: 1)האם הם יעבדו? איך אוכל לדעת אם הם מתאימים למחשב שלי? 2)איך אני מחבר אותם? מן הסתם זה אמור להיות קליל... 3)לגבי הוויפי האם יש דרך לחבר משהו ליציאה של הכבל רשת כדי שיקלוט ווייפי? תודה רבה חברים!!!
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד הארד דיסק 160 גיג'ה רציתי לדעת איך אני יכול לחלק אותו לשני מחיצות? מעדיף להשתמש בכלי של הווינדוס לחילוק מחיצות(אם יש) ואשמח למדריך איך עושים את זה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד דילמות > ניראה לי שאני אלך על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=32 המחשב מיועד לישומי אופיס ומישחקים השאלות הן לגבי שידרוג המיפרט הקיים: בטוח שאני משדרג את הזיכרון ל 2G ...לפחות + 360ש"ח + בטוח שאני משדרג לדיסק במהירות 7200 + 180 ש"ח 1. האם כדאי לשדרג לויסטה פרימיום ? +ש"ח 285) האם זה 64 סיביות ? 2. אם משדרגים ל ויסטה פרימיום > האם מספיק 2G זיכרון...(שמעתי שאופטימאלי בעתיד יהיה 4G) 3. האם שווה לשדרג את המסך ל WSXGA 1440 X 900 בתוספת של ¤410 רזולוציה קיבלתי מחשב ב ¤7640 מה דעתכם ? כדאי ? האם ישנה אלטרנטיבה טובה יותר ? חוץ מיזה > מה ההבדלים ביין הדגם הזה לביין הדגם הזה של דל שעולה עוד 1300 ש"ח יותר(בבסיסי): http://www…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
יש לי 11 אלף ש"ח אני רוצה ליקנות מחשב אחד החזקים ...! תעזרו לי באיזה מפרט תודה רבה..!
-
- 53 תגובות
- 4.4k צפיות
-