עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני קצת חלש בענייני מחשבים.. אז הניסוח יהיה קצת מסורבל: אני מעוניין לקנות מחשב נייד שימש לצרכים מוסיקליים תוכנות הקלטה ומידי.. אני צריך מחשב חזק כדיי שאני אוכל להעביר סאונדים מהמחשב למודולים חיצוניים. וגם נפח דיסק קשיח גדול. ביקרתי באתר הזה שמתמחה בציוד לצרכים שלי http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=152&products_id=1350 אח"כ גלשתי לאתר פנדה ויש את שניי אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21945 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21201 אחריי שקראתי את המפרטים... המחשבים נראים לי זהים במיוחד מפנדה..אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד.. אני…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 7500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא צריך במיוחד לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש צמוד 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, IE, מנהלי הורדות, משחקים.... ועוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך חדש של סמסונג BX2335 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת כבדים כגון בלק אופס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף הכי גבוהות שאפ…

• 47 תגובות
    • 9.2k צפיות
  3. Started by Avivf88,

היי, אשמח לקבל פה המלצה למחשב נייד, את המחשב אני אזמין בארה"ב ממש בימים הקרובים ככה שאשמח להמלצה עדכנית (מניח שיש גם מבצעים בכל מיני אתרים) בגדול התקציב שלי הוא 4K (באזור ה 1050-1100$). עיקר השימוש יהיה יומיומי, ומשחקים סטייל מנג'ר (רוב הזמן לא אשתמש למשהו עתיר גרפיקה, אולי מדי פעם ארצה להתקין איזה משחק אבל לא אכפת לי אם לא יהיה ברזולוציות הכי גבוהות). ועכשיו לסט השאלות לצורך התאמת הלפטופ: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש תמורה בעד המחיר אז אין בעיה להגיע עד התקרה שכתבתי (4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל, אבל עדיף להישאר באזור של התקציב שכתבתי, אלא אם לדעתכם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dvirf1,

היי, קודם כל התקציב לא ידוע. ההורים שלי ביקשו ממני לקנות את המפרט המינימלי שמתאים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסת תוכנה בטכניון. יש לי דרישות סטנדרטיות לסטודנט (הכי חשוב - זמן סוללה ארוך. חשוב גם שהמחשב יהיה קל, יציאת HDMI, ושירוץ חלק..).

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dorlevi551,

היי, זקק את עזרתכם לפני קנייה http://www.plonter.co.il/Products_Sh...01!1|&lang=hebזה ההצעה שליי לפני קנייה,שווה או יש יותר משתלם?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by TinMan,

הי, לאחר מחקר וצפייה מרובה בפורום, זהו המפרט שהרכבתי. המחשב לא אמור לעבור OC, אינו משמש למשחקים אך אמור לעבוד עם VISTA ב2007. רוב השימוש הוא לניגון מוזיקה (דוחף שני מגברי AVR - סלון וחדר שינה), צפיה בסרטים (עדיף אופצייה לשתי יציאות TV למרות שלא מצאתי כרטיס כזה במחיר סביר. היום אני מחבר TV אחת לTV OUT ושנייה לSVIDEO OUT), גלישה, הורדה ו OFFICE. אולי בעתיד אחבר לו גיטרה אבל אז בוודאי אקנה כרטיס קול נפרד. FIREWIRE - חשוב. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כמו כן כבר יש לי HD - WD3200, IDE, 8MB buffer. מכיוון שאני לא לחוץ על ביצויי שיא, ירדתי מהקורנו ל:+AMD 3600, אבל אני רוצה מחשב שקט ואמין (מוצב בחדר שינה). אשמח להערות. אגב, המחשב מורכב בKSP חוץ מה-ספק. מה לעשות, אין…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by doar54321,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של אייסר הכל היה תקין אך לפתע כאשר אני מחבר את המטען הנורה של המטען מהבהבת והמחשב אינו נדלק. האם משמעות הדבר שנשרף המטען או חלילה נהרס המחשב אשמח לקבל תשובות. תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. שלום, לפני כ10 שנים נעזרתי בכם כדי לבנות מחשב משחקים בסיסי: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL4 RADEON HD2600XT 512MB DDR3 128 BIT HDMI - DX10 Seagate ST3320620AS 320GB 16MB SATA II HEC 6A19B 400W מאד הפתיעה אותי שהוא החזיק כל כך הרבה זמן הן מבחינת ביצועים והן מבחינת עמידות החלקים (בעיקר ההרד דיסק) עשיתי מעט שינויים עם הזמן - החלפתי לקירור שקט בכרטיס מסך, שדרגתי זכרון ל-4GB והוספת SSD כעת, לאחר מות ה-HDD והסלוט PCIX של הכרטיס מסך שנהרס (כנ…

9. Started by Discreet,

מעוניין לקנות את המחשב ומחפש חוות דעת או ביקורת , אני ישמח גם אם מישהו ירשום את דעתו והאם הוא שווה את מחירו תודה

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by Riquelme,

היי מדובר בלפטופ של Lenovo G550 הדגם עם מעבד t6600 core2duo 2.2Ghz זכרון 4Gb ddr3 1033mhz HDD-500GB 7200RPM מסך 15.6 כרטיס מסך של geforce 210M 512MB סה"כ הלפטופ במצב טוב מאוד ללא תקלות,שריטות או משהו בסגנון תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by bbbbarus,

היי צריך מפרט למחשב בעיקר לצורכי תלת מימד ושיוכל להריץ גם קצת משחקים תוכנות : zbrush , maya , photoshop ,after effects תקציב בסביבות ה 4500

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Kitzony,

אוקיי אבא שלי צריך עוד מחשב למשרד שלו אפשר לחרוג במחיר במאה או 200 שקל לא יותר לקניה מחר. ציוד אקפי - עכבר מקלדת ומסך[עדיף דק] בקשר לזכרון 512 לא פחות

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by wegman3,

יש להם שם לא כ"כ טוב בניידים. יש לזה ביסוס? הייתם ממליצים לקנות שם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by skytex,

קודם כל שלום אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שיעזרו לי ;D אני צריך מחשב חזק כי אני עובד בתוכנות גרפיות כמו 3די מקס מאיה ופוטושופ (לפעמים באותו הזמן) כמו כן אני מעוניין גם במשחקים שיצאו בקרוב שיעול crysis שיעול עכשיו המחשב שתראו במפרט הוא המקסימום שאני יכול להוציא עליו וגם כן יותר מידי. אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות חזק אמין וגם שיוכל להשתדרג עם הזמן (בלי הפתעות של דור חדש של רכיבים שלא תואמים) עם תוכלו להעיר או להציע תחלופות אני אשמח --אחת ההתלבטויות שלי זה איזה כרטיס מסך לקנות את הGtx או gts , מצד אחד אמרו לי הגיטיאס הוא מה שצריך לעכשיו והוא זול אבל הוא בעתיד הקצת רחוק יותר לא יכול להתמודד עם הדברים שיגיעו. ---ועוד בעיה שאני רוצה הכי פחות להשקיע בספק והמארז(קירור) …

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  15. היי! החלטתי לקנות מחשב וקראתי כמה וכמה כתבות מאתרים למציאת מחשב בזול שעונה על הדרישות שלי. המחשב ללא שום ציוד הקפי ומסך, וגם ללא צורב. לפני שאני מפרט עוד רציתי לדעת לגבי ההרכבה, אני לא ממש מומחה זה ולא רוצה לעשות טעויות, ראיתי שאנשים רושמים פה רקחלקים ואין מחשב מובנה, כאילו מי בונה אותו? אותו בן אדם שרשם? אני לא ממש מבין בזה ואני מחפש משהו שיבוא ביחד למרו ת שלא נראה לי שאני ימצא. נתחיל במפרטים שאני הבאתי רציתי לראות הצעות לשיפור ואת המחירים של מה שהבאתי לפי מה שהבנתי הוא עונה על הדרישות שלי ועובר את הג'יפורסMX 440 שהיה לי ויוכל להפעיל משחקים חדשים באופן טוב וחלק. מעבד Athlon 64 X2 4800-5200+ AM2 לוח אם AMD 690G/740G/nForce 6 זיכרון 2GB DDR2 800 MHz דיסק קשיח 250GB SATA I…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. אפשרות לתשלומים אין צורך במסך אין צורך ב-OC אין צורך במערכת הפעלה תודה לכולם

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by siddhartha,

מהחנות www.skypc.co.il 220 220 1 מארז ללא ספק HEC 6A19B 6A19B-NPS 1,101 1,101 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box INT-CP-E6750 433 433 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 172 172 1 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD PDVR112D 428 428 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ELT400AWT 50 50 1 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm 9563 79 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 713 713 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 39209 608 608 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 F2-6400CL5D-2GBNQ 1,761 1,761 1 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe BFG2 10 פריטים 5,565 ¤ סכום כולל מע``מ אשמח לכל הערה במסגרת התקציב, חריג…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by whitiger19,

זקוק למפרט לגיימר, התקציב הוא 4K. ללא מסך, רק מעאכת עצמה, ללא ציוד היקפי. תודה. ד.א המחשב מיועד לבן דוד שלי.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של Gigabyte מדגם w536m מחובר לאינטרנט עם מודם ורציתי לעשות ממנו נקודת WiFi שאני יוכל להתחבר למחשב עם הפלאפון דרך WiFi. יש לי ווינדוס XP SP2. איך אפשר לארגן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בסין, הבנתי שהמחירים שם ממש זולים. אין לי ממש דרישות, אני בעיקר רוצה הכוונה או המלצה. חשוב לי שתהיה אחריות עליו גם בארץ (תמליצו גם על כאלה שאין, אבל תציינו את זה אם אפשר). שהמסך יהיה יחסית קטן, אפשר כמו של ה-VAIO 13.3 או 15.4, לא יותר גדול מזה. בקשר לשאר התכונות, מה שאפשר בתקציב הזה. תודה רבה לכל העוזרים, באמת. אדם

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מחפש מחשב נייד בתקציב של כ4000 שקלים (ניתן לחרוג בכמה מאות) מסך: 17.3 אינץ' ברזולוציה גבוהה ככל הניתן 4 גיגה ראם לפחות. מעבד I5 לפחות רצוי כרטיס מסך של Nvidia משקל: לא קריטי דיסק קשיח: נפח לא כזה משמעותי אך במהירות גבוהה ככל הניתן אפשר לקבל המלצות? המחשב הוא לצרכי עבודה על תוכנות כמו סולידוורקס או יוניגרפיקס (תוכנות שרטוט די כבדות) ולכן הדרישה היא למסך גדול וכח חישוב גבוה ככל הניתן

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by ofiroren1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה מדי, משהו ידידותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כגון MapleStory\League Of Legends ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

23. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  24. אשמח להמלצות על מסכים בגודל 24 אינץ' שעונים על הדרישות שלי תודה. עדיף לא לסטות מה-1000 אם זה עד 200 ש"ח אז עוד בסדר אבל עדיף שלא.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב והחלטתי לקנות DELL נייד , השימוש שלי הוא דיי כללי אינטרנט סרטים הורדות יכול להיות שאעבוד קצת עם סאונד( cubase )אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי מעמד לכמה שנים טובות, ההתלבטות שלי מתחלקת לשתיים: האם המחיר של ה-xps 15 מצדיק אותו ועדיף על ה-inspiron 15R ? והאם כדאי לי לקנות מחו"ל בגלל הפרשי המחיר...? ****לשתי הדגמים שאני מתלבט יש מעבד Intel® Core™ i5-480M (2.66GHz, 4Threads, turbo boost up to 2.93Ghz, 3M cache) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.