ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
אהלן מאיפה כדאי להזמין לפטופ מחו"ל? איזה אתרים? עלות סופית חשובה וכמובן עדיף שלא יעבור במכס. הכוונה בעיקר לארה"ב אבל אם יש גם באירופה אשמח לדעת
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לול קרה פה משהו דפוק מישהו כבר רשם הודעה פה על נייק שהוא לא מנהל כבר ואני התכוונתי שהייתי שמח אם הוא היה פה... וקרה פה דפקה אז רציתי שידעו את זה כל מי שראה את ההודעה ההיא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
א. מה התקציב? זו הבעיה העיקרית שלי. אני רוצה מחשב טוב למשחקים, אני לא רוצה שאני אצטרך לשדרג אותו עוד שנתיים ושמשחקים יעבדו עליו גם עוד 3 (אולי לא בהגדרות המקסימליות או משהו אבל יעבדו) וגם אני צריך הכל כולל מסך , רמקולים, מקלדת, עכבר, עם עדיפות לצורב דיוידי (עם יש צורב אז אני לא רוצה עוד כונן בינתיים). אני לא יודע כמה כדאי להשקיע. אני רוצה שזה יהיה מחשב טוב מאוד ואני לא יודע כמה מחשב טוב למשחקים צריך לעלות. ב. מטרות המחשב?(לדוגמא: OC, עבודה משרדית, משחקים[קלים/כבדים] - ניתן לבחור יותר מאחד). משחקים קלים וכבדים ג. האם אתה צריך ציוד הקפי?( כגון מסך, כונן DVD, צורב DVD, צורב CD, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה וכו'...). הכל אבל לא רוצה חיבור Tv-out ד. האם יש לך הע…
-
- 49 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. (עריכה - השאלות הפתוחות שלי מפורטות בתגובה למטה - תודה לעוזרים) בשעה טובה ומוצלחת (טוב, לא ממש טובה ובטח שלא מוצלחת...) המחשב הישן שבק חיים (לוח אם אינטל P5 הלך לעולם שכולו פלסטיקים שרופים). זה היה צפוי, שכן המחשב היה בן 4-5, לאחר שדרוגים שונים לאורך השנים, ובתקופה האחרונה הוא נתן סימנים ברורים לכך שמתחיל להמאס לו (מה שגרר גיבויים דחופים, ולכן אין אסון גדול). מה טוב? מתחדשים ! מהמחשב הישן אין מה לקחת, למעט צורב DVD חדש וההרדיסקים שימשיכו איתי כאחסון בלבד - 2 של 500 מ"ב. דגשים: את ההצעה קיבלתי מחבר, שישווה לי הצעות אחרות שאקבל, אבל אני רוצה חוות דעת על המפרט, ומענה על כמה שאלות. הנה המפרט שקיבלתי והשאלות שלי על החלקים (מבחינת מחיר, ההצעה הזאת היא על 3,350 לפני …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, כמו שכבר הבנתם מהכותרת, אני מחפש מחשב נייד .. שימושים: * משחקים (משחקים כמו COD, FIFA וכד'). * סרטים (HD ורגילים) - יש צורך ביציאת HDMI. * שימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') - מכיוון והמחשב הולך להיות בשימוש יומיומי ממושך, עניין נוחות המקלדת מאוד חשוב. ניידות: לא נושא כ"כ קריטי, אך חשובה האפשרות לעבוד עם חיי סוללה בצורה מספקת. מסך: כנגזרת של ניידות, ניתן ללכת על ניידים בעלי מסך 15". תקציב: 4.5K פלוס/מינוס. ניתן לחרוג עד לאיזור ה-5K במידה וזה קריטי. תודה רבה, שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, THE WITCHER, NBA, KINGDOMS OF AMALUR, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני קונה לחבר מחשב, הוא לא משחק ולא ישחק. סה"כ לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט + מיילים ואופיס. הוא לא ישדרג אותו בתקופה של 3 שנים ככל הנראה ולכן לקחתי 64 3000+ ולא איזה סמפרון. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש טעם ללכת על DUAL DDR או רק סטיק אחד של 512 ? הם יש באמת הבדל בביצועים במערכת כזו ? וגם, האם ידוע לכם על בעיית תאימות בין הזכרונות ללוח הזה? מפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) 1 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 410 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA /VT 2 125 250 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ V9520 GF FX5200 128MB,TV 1 320 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זקוקים למחשב נייד שיחליף ASSUS EEE שהיה מאוד שימושי ומת פתאום אחרי 5 שנים: גודל: קטן צרכים: הצגת מצגות, גלישה, מסמכי אופיס בגודל קטן-סביר מחיר: זול, ישב בבית הספר ולא יזוז משם גודל מסך, קטן, ראש שימוש קודם ב-10 אינטש שהיה מעולה חיבורי וידאו: רצוי VGA אבל גם HDMI אם אין ברירה כונן קשיח בגודל סביר, רצוי לא SSD יש דגש על מחיר וגודל ומשקל לנוחיות המשתמשת תודה, די דחוף יהודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות- כמה שווה המערך הזה??: ----------------------- מעבד E6300 לוח-אם Gigabyte GA-P31-DS3L קירור מעבד Arctic Freezer 7 כ.מסך GeForce 7900 GTX 512MB קירור כ.מסך Zalman VF900-Cu זכרון Crucial 2GB DDR2 800Mhz הארדיסק Hitachi 160GB SATA ספק כוח TRENDSONIC 600W 12CM PSU מארז 6A19 Compucase
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים: המפרט הראשון הוא שרת מכונות וירטואליות שמריץ CENT-OS. התקציב באיזור 4K₪ חשבתי על מעבד I7 860/870 4/8 ג'יגה זיכרון עם אפשרות הרחבה (אני חושש ש8 לא יכנס בתקציב) שני דיסקים סמסונג F3 500GB בשביל חלוקת עומסים (לא בRAID) כרטיס מסך הכי פשוט שיש. אפילו כרטיס מובנה מספיק. לוח P55? איזה ספק? מארז? אני לא צריך אביזרים נלווים (עכבר, קלדת, מסך) אני צריך שהמערכת תהיה יציבה, אמינה ונתמכת בCENT-OS. המפרט השני הוא תחנת עבוה לאנימטור 2D. בעיקר פלאש ופוטושופ CS3/4. התקציב: 2K₪ גם פה לא צריך אביזרים נלווים ודיסק של 500GBזה מעל הראש. אשמח אם המפרט יהיה מחנות שמוכרת מסך דל 2311. תודה רבה, בן.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 שקל אם זה נחוץ וכדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי אני רוצה המלצה למפרט תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח +1000-800 למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים SC2 בעיקר, ומשחקי FPS חדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *אני רוצה לקנות מחשב שיתאים למסך 22 ברזולוציה 1000-1600 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC2, משחקי FPS חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 22 אינצ' במחיר של עד 1000 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לקחת הרדדיסק כמה שיותר זול (אפילו חצי טרה עם זה חוסך משהו..) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 ע…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB עם שינויים קטנים ספק ומאוורר למעבד ושדרוג ללוח.אני מגיע בערך ל1800 שקל האם זה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שקראתי קצת על כל רכיבי החומרה השונים, ניסיתי להרכיב בעצמי מחשב שיתאים לצרכים שלי .. צירפתי שאלון ובהמשך את המחשב שהרכבתי.. אשמח לחוות דעתכם עליו, ואם צריך / מומלץ לשדרג רכיב מסוים.... ובכללי האם הוא יעמוד בדרישות שלי .. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך בעלויות תמורות הבדלי ביצועים מינימלים... למה לא ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. מחשב שאוכל הלריץ עליון אפטר אפקטס, פרימייר, סוני וגאס, פוטושופ, בצורה נורמלית .. בקשר למשחקים, לא גיימר רציני אבל ההיתי רוצה שיריץ לי בט…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה: מעבד:Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB לוח אם: Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600GS ןצורב DVD
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלוםם , הבנתי מחבר שאתם הכי מבינים בתחום. . . אני צריך מפרט למשחקים (אני משחק GTA , PES , COD ועוד משחקים בסגנון..) אני גם משתמש בפוטושופ( לא יודע אם זה חשוב פשוט רשמתי...) תקציב: 3,000 כולל מסך 22' (לא כולל צורב DVD) חשוב לי שהמחשב יזוז מהר ויהיה שקט (המחשב הזה כמו טרקטור..) חשוב לי שיהיה הרבה מקום ( 320 ג'יגה לפחות) ומעבד טוב כמובן.. (: הקיצר מטרות: משחקים (פירטתי כבר) / פוטושופ / צפיה בסרטים. חשיבות השקט: גבוהה חשיבות העיצוב: בינוני ( לא כל כך משנה לי ת'אמת) וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים( כמו שרמתי כבר..)\ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצורך משחקים חשוב לי שהחומרה תהיה איכותית התקציב 2000 ש"ח ללא חומרה היקפית
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אם כן, אשמח לדעת איזה דגם בדיוק והאם מרוצים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דודה שלי אמרה לי להשיג לה מפרט עד 4,000 שקל עדיף שיהיה מבוסס AMD לעבודות משרדיות ומשחקים(עם כרטיס מסך טוב אבל בלי מחיר גבוה)
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למישהו יש דעה בנושא, מנסיון אישי ? כי יצא לי לעבוד על N500 שמותקן עליו Vista וזה היה די זועתי. אז איך הוא עובד עם XP ? יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה בנוגע לרכישת מחשב נייד חדש המיועד למוסיקה, סרטים, עבודה עם תוכנות גרפיות כמו Photoshop ועריכת וידאו (Sony Vegas). זאת במחיר של 3,000 ש"ח. מסך 15" יהיה נהדר, לא מבריק. השאלות שבפי - האם כרטיס מסך שאינו מובנה (שאינו OnBoard) עוזר בדחיסת הוידאו (ב- Sony Vegas) ועיבוד התמונות וביצוע "פילטורים" (ב- Photoshop)? או שצריך להתרכז במעבד בשביל הנ"ל? בנוגע למעבד מול זיכרון פנימי - עדיף ללכת על i5 עם פחות זיכרון (נניח 3 ג'יגה) מאשר i3 עם יותר זיכרון (4 ג'יגה) ? אלו 2 השאלות הראשיות שאיני מצליח למצוא תשובה חד משמעית לגביהן. ובכלל, השאלה הגדולה - במחיר כזה ניתן להשיג מחשב סביר לביצוע עבודות כאלו? תודה רבה לכם, אורן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה. שיהיה בסביבות ה- 5000 ש"ח ולא יחרוג ממש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, שמיעת מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושאר הדברים הרגילים. אבל בעיקר משחקים חדשים אז קחו בחשבון. ללא מסך. אם אפשר אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס INTEL? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-התקציב המקסימלי:1800שח. אני אהיה מעוניין לנצל את כל התקציב ואפשרות החריגה שלי תיהיה בה"כ: 200שח -השימוש הוא לרוב למשחקים כגון:SIMS 3, STARCRAFT 2,DRAGON AGE ORGIN, COD6 אני לא מצפה לראות את הביצועים הכי גבוהים! -אין צורך בציוד היקפי! -השקט לא הכי חשוב אבל אני לא רוצה שיהיה לו רעש של טרקטור אז החשיבות היא 7/10 -אם האוברקולור הזה חשוב אז תוסיפו אני לא מבין גדול בזה -אני גר באזור המרכז -אני מצפה שהוא יוכל לצרוב דיסקים של DL 8.5GB -אולי בעתיד אני אחליף כרטיס מסך -את הזיכרון על בטוח אני אשדרג בעתיד!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
(רציתי חוות דעת על המפרט אבל נעלו... ובגלל שאני גולש דרך הטלפון אין לי דרך לשנות כותרת מצטער...) ___________________________________________________________________________________________________ שימוש למשחקים וגלישה באינטרנט ... לא מתוכנן OC בשנה הקרובה.... אני רוצה לדעת אם כדאי לשנות איזהשהו חלק או להוריד במחיר כי לא צריך כלכך יקר או להעלות ב100-200 שקל כי הביצועים יהיו בהרבה יותר טובים... Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 710 710 לוחות אם למעבדי AMD ASUS - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 490 490 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Co…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין ברכישת מחשב נייד חדש לצורכי לימודים בעיקר , אך במסגרת הלימודים גם נדרשת שימוש בתוכנות עריכה דו מימדיות כגון פוטושופ וכדומה . אני מתעניין בעיקר בגודל מסך 13.3 אינץ אך יש מקרים בהם אני מוכן להתפשר גם על דגם גדול יותר אבל לא יותר מ15.6 כמו כן חשוב לי שיהיה לי זמן סוללה ארוך ככל האפשר אך בהתחשב במגבלות של כוח המחשב כלומר : כוונתי היא שאני יוכל לעבוד עליו יותר מחצי שעה בלי שהוא יקרוס אבל אם זאת שהוא יהיה גם חזק . וכמובן שאם אפשר גם איזו אחריות טובה למחשב אחרי הכל הוא הולך לטייל איתי קצת ברחבי הארץ . בנוסף בזמן חיפושי באינטרנט נתקלתי בדגם הזה של ACER 5745G-354G ראיתי שהוא יחסית זול , אך לא הצלחתי למצוא את זמן חיי הסוללה שלו ואם למישהו יש ניסיון …
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-