ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט לעבודה רציפה אינטרנט ושטויות קצת משחקים ומסך שיהיה טוב לעבודה של הרבה שעות של קריאה ושיהיה חד אז ככה המחשב עד 1000 שקל(אפשר קצת חריגה) אין צורך בדיסק קשיח מסך עד 700 שקל(אפשר קצת חריגה) גודל: 17 אינץ רחב או 19 רגיל\רחב ומעלה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מיועד למשחקים ולתוכנות מעבד DUAL CORE 820D 2.8 לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN, Bulk [GA-8I945PG bulk] ¤593.30 מארז[/מארז RAIDMAX Cobra 822 PSU 400W **PFC+SATA +24pin+120mm** Black Deluxe 2Fans 120mm [CobraBL] ¤457.69 או מארז A-Top X-BLADE PSU 450W Black [A859ASV] ¤439.02 מסך 19' CTX CRT EX951FS, 97khz, 0.25, 1600x1200, Silver Black [EX951FS] ¤902.34 כרטיס מסך Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Retail [PX7600TE25] ¤1276.96 דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer [WD1600JS] ¤448.04 צורב DVDRW LG GWA-4167B x 16 Dual Layer Black Bulk [GWA4167B] ¤276.89 זיכרון Di…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! המליצו לי כאן בפורום מפרט עם מסך DELL ULTRASHARP 22" 2209WA ובחנות שממנה אני קונה את המחשב המסך עולה כ 160 שקל יותר מאשר באייבורי והייתי מעדיף לנצל את זה. השאלה אם יש עניין לקנות את המסך באותו מקום עם המחשב או שזה לא קשור? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
ידידה ביקשה מחשב נייד לשימושי "סטודנט": - סרטים כולל HD, עד 720P - אינטרנט - מסמכים אני נוטה ל-Lenovo או Asus כולשהו עם מקלדת נורמלית ואולי נטבוק עם מעבדי ה-N450 החדשים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד חשוב שיהיה לו לפחות 8GB זיכרון, הארדיסק לפחות 750GB עדיפות ל1TB, מעבד שווה לi5 או i7, צורב DVD, כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים, סרטים ב1080p, גודל מסך לפחות 14', Wifi, Bluetooth, יציאה HDMI, חשוב שיבוא עם Windows 7 Ultimate\Pro. לא משנה לי החברה. לגבי התקציב, אני יודע שזה יקר אבל עדיף כמה שפחות שיש בשביל מפרט כזה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ואני צריך את הטופס שממלאים ואני לא מוצא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
צריך מיפרט מחשב למשחקים החדשים והכבדים ברזולוציות גבוהות וFPS גבוה...בלי: מסך,מקלדת,עכבר,כונן CD,רמקולים וכל הציוד המיותר רק המחשב עצמו. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לימודים: אפטר אפקט, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ, פלאש, פרימייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שהשלמתי עם העובדה שהמחשב שלי התישן מאד ושאין טעם לשדרג אותו (זה יהיה בזבוז כסף) החלטתי לבדוק אופציה של רכישת מחשב חדש. 1. התקציב נע בין 3500 ל4500 ש"ח (עדיף שזה יהיה משהו טוב באמצע) במזומן 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ומשתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, מעט מאד משחקים קלים, שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש (הארדיסק SATAII של WD או משהו מוכר אחר, מעבד כפול ליבה [לא סמפרון, סלרון ודומיהם] וכו'..), צורב DVD, הרבה יציאות USB (משהו כמו 4 קדמיות ולפחות 6 אחוריות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (שלא יהיה …
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים,אין צורך בשום ציוד הקפי. אם אפשר את המפרט מ skypc. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? : מעבד: Intel i5 750 box לוח אם: Gigabyte p55a-ud3 כרטיס מסך: ATI HD 5830 Sapphire זכרונות: ocz DDR3 1600Mhz דיסק קשיח: WD 1TB SATA3 64Mb מארז: Enermax Staray ספק: Themaltake Thoughpower 750W בסולם של 1 עד 10 השקט חשוב לי 8 (אני ישן בחדר של המחשב). לא מתוכנן אוברקלוק. קונה מהחנות מגהבייט ברחובות. עריכה: אני קונה את המחשב היום אז בבקשה תענו מהר .. תודה =]
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה החלטתי להתקדם מהמחשב בן ה-7 (הגיע הזמן ^^^) בכל מקרה ראיתי מפרט אצל אייבורי מחשבים ורציתי לשמוע עליו חוות דעת נוספת המחשב הוא לשימוש ביתי- בעיקר למשחקים. אני לא נוטה להחליף מחשב כל יום כמו ששמתם לב אז הוא אמור להחזיק תקופה המפרט: המחיר שלו הוא 5,400 הייתי שמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: תשובות לשאלון בחוקי הפורום: 1. התקציב המקסימלי הוא 5K אם ניתן עדיף לחסוך ולא לחרוג כמה שפחות 2. שימוש המחשב הוא למשחקים כבדים GTA4 וצפייה בסרטי HD הרזולוציה של המסך שלי 1080 על 1920 ואני גם מחבר את המחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P המחשב מיועד לגרפיקות גבוהות 3. הקינה היא של הקופסה בלבד 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. 7. בסולם 1-10 5. לא מתוכנן למחשב זה אוברקלוק …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך אני מפרט מחשב בסכום של 4000/4500 שח כמו שכתוב בכותרת מארז בלבד! המסך והציוד ההקפי יקנו בנפרד אני מחפש משהו שאני לא יצתרך לשדרג לדיי הרבה זמן ואיך שהילדים סוס עבודה דיי רציני ושיצליח לעשות כול מה שאני יגיד לו לעשות בתחום שנקוב המחיר כמובן שיצליח להריץ מחשקים חדשים"אפילו שרק יצאו ללא שום בעיות מיוחדות" שיתאים גם לקידודיי וידאו (לא דרוש משהו סופר רציני רק שיסתדר איתם ) רק בקשה שלי היא לדיסק קשיח לא נמוך מ200 G מארז hec קומפיוקייס יספיק לי או שיש הצעות אחרות וספק כוח בשוםן פנים ואופן לא ג'נרי !!! סליחה על החירבוש פשוט אין לי עכשיו ממש אפשרות לכתוב פירוט אחד אחד תודה רבה לכולם מחכה לקבל את ההצעה אחי שווה שאפשר להוציא מהמחיר הזה תודה רומן
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... אני צריך כונן בערך ב1800-1700 שקל בערך אפשר חריגה קלה של 50 שקל גג כי אני הולך עם המפרט לחנות בסביבה שלי ומזמין משם בטוח שזה יעלה יותר יקר... התקציב עצמו 2000 המחשב עצמו מיועד למשחקים כמו PRO עבודה משרדית אינטרנט וכו' יש לי מסך MAG 17 אינץ' מהעבים לא מהדקים תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחיר: 1500-2500 שימושים: משחקים ואינטרנט HP Probook 4530S Intel Core i5 - 2430M - 3M Cache 2.4 GHZ 8 GB 15.6' ATI MOBILITY RADEON HD 6490 640 GB SATA אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק . משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE COD חדש וכו .... שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . או תמליצו לי משו אחר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש לקבל הצעה למפרט מחשב שיתבסס על מעבד E6600 או E6700 (אחרי הירידה ב 22 כמובן) וכ.מסך 8800 330MB זכרון
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה ליעל את המפרט הזה לצרכים שלי כמובן עד 5000 ש"ח. אני יעסוק בעיקר בגיימינג אבל גם בתוכנות תלת מימד התוכנה היא rhino בסך הכל מידול . אני מאמין שמפרט של גיימינג מריץ מצויין גם תוכנות תלת מימד . דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 1x2GB DDR3 1333Mhz Value 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit 1 כרטיסי מסך: …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת בעקבות המחשב שפירסמתם http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/2/ רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה בערך הוא עולה בתיאלנד כי אח שלי שם ורציתי לדעת אם שווה שהוא יקנה לי מחשב כזה משם...? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי - 2500, עדיף לנסות לחסוך, אבל במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב 200-300 ש"ח השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט ומוזיקה התקציב כולל גם מסך 22" - 23", רמקולים, מקלדת ועכבר + צורב עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 5 יש צורך בהרכבת מחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - באזור תל אביב או ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מחשב בסיסי לאללה... קצת משחקים, אינטרנט, לא יותר מדי אופיס, חובה TVOUT תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה שצריך להיות במפרט זה: 1. מעבד דואל קור של אינטל (בהתחשב בתקציב כנראה ה805) 2. לוח אם 945, עדיפות לMSI 3. זיכרון 512*2 4. כרטיס מסך PCI-E זול (בסביבות ה400) כולל VIVO (אם יש חיה כזו) 5. מארז יפה חיצונית, שחור, ללא ספק. זה התקציב שהחבר שלי נתן לי, בכל מקרה כל הצעה תתקבל בברכה. תודה, עידן
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש עזרה לבניית מחשב לעריכת וידאו רצינית. המערכת אמורה להתבסס על הכרטיס matrox rtx 2, עם 2 מסכים. אני רוצה מערכת טובה חזקה ויציבה, שתעבוד טוב ויפה בלי שאני אקח אותה כל יומיים לתיקון. שאלה נוספת - אני משתמש בכמות עצומה של חומר וכמות ההארדיסקים במחשב לא תספיק, יש אפשרות לקנות מגירה להרדיסקים ופשוט להחליף את ההרדיסק שיישב על המגירה? או שזה הארדיסק 1 לכל מגירה? כמובן, התקציב יכול להשתנות בהתאם לצרכים - ובעדיפות לדחוף בו 2 מסכים. כמובן שחכתי להוסיף, התוכנת עריכה היא PREMIERE PRO 2.0. תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים הכי כבדים שיצאו,adobe after effect,3d max ועוד תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3,crysis 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 גודל מסך 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות+ 3. האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מעבד i7 2600 3.4gHz כרטיס מסך: r9 290 4gb msi gaming זכרונות: 8gb ספק: 600w fsp דיסק קשיח: 500gb wd לוח אם: p8h61 m LE.. מארז: antec gx500 האם צריך לשדרג משהו? איך המפרט הזה? אני חושב על דיסק קשיח וגם הלוח לא תומך בusb3 וזה מעצבן... אשמח להצעות. המעבד והלוח אם נרכשו לפני 4 שנים וכל השאר פשוט שידרגתי לפני כ 4 חודשים. אז הכל טרי ובמצב כמו חדש... אני לא משחק על המחשב כי אני בצבא ואין זמן..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-