ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חייב את העזרה שלכם בקניית מחשב חדש לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - אם זה באמת שווה את זה וזה משדרג את המחשב בהמון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו/עריכת וידאו ב 4K, תוכנות תלת מימד (אפטר אפקטס, מאיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה):אפטר, מאיה, פרימייר, לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד גיימינג אולי פה ושם PUBG ובאט…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 בלי חריגה של שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רשימה ארוכה של משחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט עבור מחשב נייד שמיועד לעבודה בעיקר עם תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ (יש לשים לב ל-Additional Requirements for 3D Modeling!) רצוי מסך בגודל 15.6" או יותר ומשקל סביר לנשיאה, אבל לא לחוץ שיהיה כ"כ קל הסוללה צריכה להיות סבירה, רק שלא תידרש הטענה בתיכפות יותר מידי גבוהה התקציב הוא כ-4K אם צריך יותר אז.. :\ תגידו עריכה: תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה של DELL ב 1450 : Inspiron E1505: Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB) Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Professional WPXP LCD Panel: inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display with TrueLife 15SXGA Memory: 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHZ, 2 DIMM Hard Drive: 80GB 5400rpm SATA Hard Drive 80GB [341-3108][420-5449] 8 Combo or DVD+RW Drive: 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability 8XDVDRW [313-3959][420-5775][420-5901] 16 Video Card: 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory 256ATI [320-4655] 6 Sound Options: Integrated Audio IS [313-4217] 17 Network …
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מחשב מבוסס קונרו e6700 או 6600 למטרת משחקים (כבדים) בלי ציוד היקיפי רק שיהיה צורב dvd וכונן dvd מהסוג הפשוט ביותר אולי אני יעשה אוברקלוק למעבד ודא אל תביאו לי ksp או ivory בבקשה הם מוכרים חלקים מחודשים וזה ידוע תודה 1. Nvidia geforce 7950x2 1gb לא בטוח איזה לקחת leadtek או gigabyte או לא יודע 2. רק קונרו 6600 או 6700 תעזרו לי לבחור בבקשה 3. שיהיה 2gb ddr 2 4. קירור מים ד"א עם אתם מכירים חברות/אנשים אמינים תנו לי את הפרטים שלהם תודה
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המחשב שבניתי העלות שלו 4960. אשמח לדעת מה אני צריך לשנות במידה ומשהו לא מתאים למפרט. מה אני יכול להוריד ולחסוך כסף במידה ופריט מסויים לא ינצל את המקסימום במפרט הזה. והאם אתם מכירים חברה שתציע פחות כסף על מפרט כזה או דומה לזה. תודה מראש ! http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57b1f8c340a6f
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3500 שקל 1.אני מתלבט בין אסוס לדל (יש לי ניסיון עם נייד של דל ולכן אני נוטה לכיוון של דל) 2.אני רוצה כרטיס מסך של GEFORCE 3.מתלבט בין i5 ל i7 המחשב מיועד לעבודה עם אופיס, פוטושופ, קורל סטודיו וקצת משחקים. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד ניד בן שנתים (lenovo c100 3000), והסוללה שלו מתחילה לתת את אותותיה. אני רוצה לקנות סוללה חדשה ומבקש ממכם המלצות איפה כדאי. מצאתי מספר חנויות שמוכרות סוללות אבל לא מצאתי מספיק ביקורות על חנויות אלו כדי לרכוש מהן את הסוללה. חשבתי לקנות ב-EBAY בחצי מחיר ממה שעולה בארץ, אבל אני מפחד מהנושא של אחריות. האם למישהו יש המלצה? תודה רבה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חייל , ומחפש מחשב נייד חזק , למשחקי מחשב. התקציב שלי הוא עד 5 אלף , אפשר לחרוג מעט. מה שחשוב לי זה רק שהכרטיס מסך לא יהיה onboard המחשב שמצאתי הוא זה :http://ksp.co.il/?uin=16036 אך אני לא יודע אם הוא הטוב ביותר שאני יכול להשיג בטווח המחירים הזה. אשמח מאוד לעזרה , תודה לכם.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מפרט 1: I5 2300 Intel h61m s2v Kingston 4096 ddr3 1333mhz 500gb hd 500w ספק Dvd-rw lg x22 sata Saphire ati 6570 2gb מפרט 2: אותו מפרט רק עם מעבד i3 2100 Gt 440 1gb nvidia כרטיס מסך איזה מפרט יותר מומלץ מבחינת ביצועים, כרטיסי מסך, האם באמת דרוש למפרט כזה ספק כוח 500? תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב לקצת מהכול קצת לימודים/אינטרנט/משחקי רשת (Roblox) / משחקים קלים מצאתי מחשב נייד במחיר זול עם מעבד A6 9225 עד היום הייתי תמיד קונה עם מעבד של אינטל מה אתם אומרים על המחשב ? באיזה רמה הוא מקביל למעבד אינטל ? מחשב נייד - Lenovo IdeaPad 330-15AST 81D600TPIV - צבע שחור - כולל צורב מצאתי מפרט קצת יותר חזק מחשב נייד Dell Inspiron 15 3000 3593-1005G18G25ILOB - צבע כסוף
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לחבר שלי כרגע. הדרישות לא יותר מדי גבוהות- גלישה, קצת סרטים ושירים וזהו. אולי גם קצת משחקים מדי פעם אבל אני לא בטוח אפילו. מה שכן חיי סוללה זה ממש לא חשוב, כי למרות שזה מחשב נייד, הוא לא הולך באמת "להתנייד" איתו, הוא יעבוד איתו בעיקר בבית, כך שזה הדבר האחרון שהסתכלתי עליו בסקר שלי, וכנ"ל על המשקל או הגודל. בכל אופן הנה ממצאי הסקר - צמצמתי לאפשרויות האלה: Lenovo 3000 N500 laptop http://www.retrevo.com/search?q=Lenovo+N500&rt=sp יש ב-KSP ב-3090ש"ח Dell Vostro A860 Laptop http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-vostro-a860?c=us&cs=04&l=en&ref=lthp&s=bsd&~tab=ReviewsTab יש ב-KSP ב-3190ש"ח Acer Aspi…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים. קניתי מחשב נייד חדש 15.4 Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz קישור:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 המחשב מגיע כאשר כלולה בתוכו מערכת הפעלה ויסטה HOME BASIC 32BIT (אם רוצים לפרמט לויסטה מחדש ניתן לעשות ALT+F10 והמערכת תותקן שוב). הבעיה שלי היא: 1.הבנתי שאם אני רוצה לפרמט ל-XP אני צריך דרייברים מתאימים-מישהו יכול לעזור לי בזה? 2.אם אני רוצה להתקין גרסא שונה של XP מדיסק -האם זה גם יתמוך אוטומטי בדרייברים? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם , החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . אני מחפש מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . ייתכן שיהיה צריך להחליף אותו . חשבתי על המעבדה של HP ישראל , מה דעתכם ? תודה , ליאור .
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב בינוני-פלוס, רב תכליתי עם יכולות גרפיות (עריכת סרטי GoPro, קצת משחקים), וחשוב לי שיעלה (boot) מהר. בתכלס התקציב הוא 5K, אבל אני מביא חלק מהמרכיבים מארה"ב, כך שיוצא לי לחסוך כ-1000 שקל. כלומר במושגי הארץ - 6K, כולל מסך בסביבות 1100 שקל. צריך את עצתכם לגבי המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5-4690K ? (לא סגור עליו במושגי עלות-תועלת) כרטיס גרפי - Gigabyte R9 270x 2GB זכרון - G.Skill Ares (or Ripjaws) DDR3 1600MHz 2x4GB 240-pin Samsung 840 EVO 250GB 2.5" SATA III - SSD דיסק קשיח - דיסק טוב 2TB במהירות 7200rpm (כמה MB צריך?) איזה לוח אם יכול להתאים? צריך את עצתכם אם זה מספיק טוב, ואם יש חלקים אחרים טובים יותר ממה שרשום כאן, באותה רמת מחיר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה מחשב נייד ללימודים אבל אני גם גיימרית מן השורה 8) הדרישות: התקציב הוא בין 3000 ל-4000, גודל מסך 14+ 4GB ram כונן DVD כרטיס מסך שיהיה ברמה של nVidia GeForce FX 5700 ו- ATI Radeon X 1600 או קצת יותר חלש. מבחינת מעבד, אני עדיין משתמשת בdual core, אז אני לא ממש מעודכנת לגבי המעבדים החדשים (i3,i5,i7) ואשמח להמלצה. כרגע הכי טוב שהצלחתי למצוא זה הניד הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6388&CatCode=681 הכרטיס הגרפי שלו יותר חלש ממה שאני מעוניינת, אבל לא הצלחתי למצוא משהו אחר, מה דעתכם? אשמח לכל המלצה, דעה או כיוון כלשהו! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להחליף 4 רכיבים עיקריים במחשב: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרונות 4. כרטיס מסך ארבעת הרכיבים האלה עד סכום של 3000 ש"ח גג 3500 ש"ח,כמובן כמה שיותר קרוב ל-3000 ש"ח. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל ולא amd. כמובן שהמחשב הוא למשחקים וביתי כלומר להגשת עבודות וגלישה באינטרנט. מכאן עולה לי שאלה והתלבטות: השאלה שלי היא, האם כדאי לקנות מעבד רגיל כמו שהיה עד היום או עם שני ליבות? מה ההבדל בין מעבד עם ליבה אחת לשניים, והאם בעתיד הקרוב מאוד זה ישפיע לי על המחשב, כלומר אני יצטרך נגיד בעוד קצת פחות משנה להחליף מעבד לשני ליבות כי כל המשחקים כבר יתמכו בזה? והתלבטות שמתעוררת לי, האם אולי לקחת AMD לא יודע למה אבל יש לי פחד לנסות את ה- AMD למרות שלחבר שלי יש AMD והוא דיי מרוצה, …
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. תקציב - כאמור 3-3.5K, אפשר בתשלום אחד (אפילו עדיף אם זה נותן הנחה) 2. מטרות המחשב - משחקים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - מקלדת ועכבר לא אלחוטיים, רמקולים. אני קונה כנראה את הT220 של סמסונג, אז אני מניח שזה משפיע על הכרטיס מסך (אלא אם יש הצעות אחרות) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור הקריות או חיפה 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי ב…
-
- 42 תגובות
- 2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Tropico 5, GTAV וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080זה המסך שאני מתכוון לקנות:http://ksp.co.il/?uin=20762 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתחיל מהשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. במידת הצורך, עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כתלות בתועלת שתצמח מזה. עד כמה שהמצפון מאפשר לכם, אני סטודנטית מרודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג (לפחות 720p) של משחקי מחשב (גיימינג). אם המחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS ומשחק כשברקע כל מיני דברים נוספים הנחוצים לסטרים. שימוש כבד. אם המחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו על המחשב: כרגע אני רק עם SC2. בעתיד ארצה להתרחב אל 5 GTA ומשחקים נוספים. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתכנן להזמין מחשב בשבוע הבא לאחר הירידה במחירים, לצורכי משחקים ועבודות בתלת מימד, (פוטושופ,לייטוויב,מאיה,מקס וכו') הרכבתי את המפרט הנ"ל בIQPC כי היא קרובה אליי, המחירים סבבה, וגם התרשמתי מהם לטובה. בכל אופן זה המפרט: כרטיסי רשת אלחוטי DLINK : D-LINK DWL-G520+ WIRELESS LAN PCI ADAPTER 802.11g-54Mbps ¤ 113 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤ 330 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB G…
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם, מפרסם בשביל חבר. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (חריגה קלה אם זה ממש שווה את זה). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (דוטה 2 בעיקר), סטרימינג סרטים לטלוויזיה 4K על גבי הרשת הביתית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, מבקשת המלצה למפרט מחשב למעצבת פנים / אדריכלית/ ארכיטקטית תוכנות גרפיקה ועריכה בשימוש קבוע נדרשות : AutoCAD, PhotoShop, SketchUp, אילוסטרייטור ועוד תוכנות הדמיה ללא OC ללא חומרה מיוחדת נדרשת חשבתי על מערכת הפעלה 64BIT אודה להצעה גם למסך תואם Full HD. בתודה,
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי דיון ארוך שנפרס ל4 עמודים בניתי את המפרט הנ"ל עבור מחשב משחקים דיסק קשיח, כרטיס קול, כרטיס רשת יש לי כבר אז אני לא צריך איוורור וספק אני משאיר לכם להציע אפשרויות ובכלל כול הצעה תתקבל בשמחה [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשביל מה כרטיס רשת? המודם מתחבר לUSB. עוד שינויים ??...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-