עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, איבדתי 3 ברגים של המחשב נייד שלי ASUS X205TA ואני לא יודע איפה למצוא חלופיים אני זקוק ל-3 ברגים כמו הבורג בתמונה הנ"ל איפה אפשר למצוא ברגים זהים? תודה

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. הי רוצה לרכוש לפטופ עוברת חזרה ממק לפי סי רוצה לראות פיסית את המכשיר - כדי לבחון נוחות וכו... תהה איזה חנות (במרכז) אפשר לראות הכי הרבה מבחר תודה

3. רציתי לשאול היכן ניתן לרכוש את המחשב הנ"ל בארץ..מה אתם חשובםי עליו? ובכלל על מחשבי מותג לגיימרים...

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by vadimp1,

איפה אפשר לקנות ASUS GTX 680 DC ??

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by kisin,

אני רוצה לקנות את המחשב נייד של מיקרוסופט surface pro מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה בארץ?

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום. המחשב הישן שלי החליט בשבילי שאני חייב מחשב חדש, לצורך כך הסתכלתי במדור ה"מפרטים מומלצים" ומצאתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 עכשיו השאלה שלי היא: איפה יש חנות (טובה ואמינה, עם עדיפות לאזור הצפון), שתביא לי את המפרט הזה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by Zmurge,

חיפשתי באינטרנט מלא ולא מצאתי שום חנות... יש בכלל אפשרות לקנות אותו בארץ? או חנות מחול שעושה משלוחים לארץ? מדובר במחשב הנייד הזה: http://www.lenovo.com/products/us/laptop/ideapad/y-series/y580/

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  8. אני צריך כרטיסי Firewire עם צ'יפ של Texas Insruments? נמאס לי מהצ'יפ המסריח של VIA. אני משתמש באיזה תוכנה שדורשת צ'יפ כזה. הVIA עושה לי בעיות.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. יבואן???? מישהו??????

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  10. אני מחפש מארז סופר קטן, שאוכל לקחת לצבא. מן הסתם אני צריך גם לוח אם קטן שיכנס למארז. תמליצו עד דברים איכותיים ובשום פנים ואופן אל תתנו קישור לפנדה. אה, ואני צריך מארז שניתן לנעול אותו.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by As-21,

הסוללה של הנייד שלי מחזיקה רק 5 דקות בלי הטענה הגיע הזמן להחליף. השאלה שלי איפה אפשר לקנות סוללה למחשב ? בארץ או בחול ? מה אמור להיות המחיר של סוללה ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. היי, יש ברשותי נייד ישן של MSI עם סוללה BTY-M66 של 4400 מילי אמפר שהולכת לשבוק חיים. מכיוון שהדרישות מהלפטופ הן די בסיסיות אני מעדיף לקנות סוללה חדשה מאשר לפטופ חדש. מישהו יודע היכן ניתן למצוא חנות אמינה שמוכרת סוללה כזו? ראיתי כמה סוללות כאלה בEBAY במחיר של 35$, אבל אני לא יודע כמה הם אמינים (לרוב הסוללות משם הן מזוייפות), ובארץ המחיר שלהם הוא מעל 400 ש"ח.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. האם עדיף בארץ או בארה"ב? למחשב של HP 6510

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. שבת שלום לכולם נראה שקשיח של 160 ג'יגה לא כזה מספיק לי (ואני משתמש בנייד שלי בדיוק יומיים), ואני חושב לקנות אחד גדול יותר. איפה אפשר למצוא בזול, האם מסובך להוסיף ל-Lenovo S12 או במידה ויש רק מקום אחד להוסיף, אולי שווה בכלל לקנות קשיח חיצוני ונייד?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by galz,

הרגליות הקטנות האלה שיש בתחתית שלו. יש מקום שאפשר לקנות כאלה? זה ללפטופ של LG אם להיות יותר ספציפי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by itye,

היי, אני מחפש מקום לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו. דיברתי עם חיון - המפיץ של סמסונג, ואין להם בתצוגה להראות את המחשב. התקשרתי ל- win price ואמרו לי שהם לא מציגים. גם התקשרתי לאופיס דיפו - אותו סיפור - בכלל אין להם את הדגם הזה אפילו. תגידו - מישהו יודע אם בכלל אפשר לראות אותו בארץ בחנות כלשהי (עדיף במרכז)? אם כן איפה?? תודה, איתי

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. אוקי עברתי על כל חנות שמוכרת את המחשב הנ"ל באזור המאוד מורחב של המרכז ועדיין לא מצאתי מקום אחד שמחזיק אותו בתצוגה, למישהו יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Amitai Milshtain,

היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה Asus VivoBook S14 S410UN-EB064T עכשיו יש לי קודם כול שאלה האם אתם יכולים לתת חוות דעת עליו למי שיש ראה או שמע עליו ? ואיפה אני יכול לקראות דגמים של אסוס לתצוגה או לנובו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום החלטתי לקנות מחשב נייד ואני מחפש את הגדמים הבאים: HP ProBook XU073UT or XU018UT בזאפ קיימות רק 4 חנויות שמוכרות אותם אולי אתם מכירים חנויות (שלא מופיעות בזאפ) באיזור המרכז, נתניה שמוכרות את הדגמים הנל? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by ma4351,

אני גר קרוב לירושלים ורציתי לדעת איפה אתם ממליצים לי לקנות..הבנתי ש ksp לא טוב בגלל חלקים משומשים ושירות גרוע אז איפה אתם מליצים מקום טוב עם אחריות ומחירים ושירות איכותי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ofird,

שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים 1 לMedia Center ואחד לאבא שלי רק לעבודה ביתית סטנדרטית. איפה אתם ממליצים לרכוש? אני גר בראשון (אני יודע שאתם בדרך כלל מביאים מפרטים מKSP, איך הם?) נ.ב. - למרות שאני מבין במחשבים, אין לי כוח להרכיב לבד, אז זה יכלול גם הרכבה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום המחשב הזה נראה מגניב ושימושי, בגלל שהוא יכול להיות גם בצורה של מחשב נייד, וגם להתקפל ל-Slate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839829 מישהו מכיר חנות בארץ שיש לה אותו בחוץ בתצוגה, שאפשר לראות? תודה card

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by dbx22,

שלום. יש לי לנובו X230T. אני רוצה לקנות את סוללת הslice שמתלבשת מלמטה. הדגם הוא 19+. יש מקום בארץ שניתן לקנות/להזמין את הסוללה? מחיר סביר יהיה פלוס רציני ובאופן כללי מי יודע מי יבואן לנובו בישראל? אין לי מושג עם מי לדבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by Stranger,

?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  25. איפה החנות הכי זולה וגם טובה ואמינה שאתם מכירים? מחפש גם יבואני מחשבים וחלקים

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים