עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברים אני רוצה נייד לגיימרים שיריץ את המשחקים הכי חדשים בלי לקטע אבל שלא יהיה כבד מידי 15"-16" מצאתי מחשב אחד שנראה לי שהוא ממש מצויין asus g51vx הנה המפרט http://usa.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=61&l3=1065&l4=0&model=3092&modelmenu=2 עכשיו יש לי 2 שאלות 1)אם יש עוד מחשבים בקטוגריה הנ"ל? (גיימרים עד 16") 2)אם אני קונה מחשב של אסוס עם אחרויות בין לאומית האם זה יכול להתבסס בארץ ? תודה לעוזרים!!!!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by asafuziel,

שלום, אני עוזר לגן של הילדה בקניית מחשב חדש לגן. ישמש בעיקר ללומדות, סרטונים ומשחקונים לילדים. מסך מחשב וציוד היקפי כבר יש. צריך שיהיה פשוט ואמין. נדרש: כונן dvd מערכת הפעלה תקציב - ~2,000₪ שיהיה חיבור גם לטלויזיה hdmi (קיים חיבור כזה גם למסך) תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by מורן קומרז,

אני משדרג את האולפן שלי ומחפש מחשב איכותי להקלטות עד 3,000 שקל.

4. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים צפיית וידיאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ? תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישלי כבר מסך 17 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צור…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייח חדש שאוכל לעבוד איתו בצורה נוחה על תוכנת תלת מימד בשם clo3d. קיבלתי הצעה למפרט מחשב מאתר פלונטר (האם האתר מומלץ ואמין?) לפי דרישות מומלצות: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=246367&fbclid=IwAR3Mdp59kVn86b8S7A6va_JBwdmNskHea2sjQ6jHbB8LzorePS1HPojF7MI לפי דרישות מינימום: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=245867&fbclid=IwAR1_wL-DIVxCXd-erDNvUHvoWQQmHX59ZrJzcwwamwGZ5RCzPIjUL50qOqU מכיוון שאני לא מבינה בכלל במחשבים אני לא יודעת על מה באמת חשוב להוציא הרבה כסף ועל מה אפשר לוותר. האם התוכנה תעבוד חלק עם דרישות …

6. Started by rOnka,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ובגלל שאני עוד בצבא(שנה וחצי למניאק) חבל לי להשקיע ולקנות אחד חזק משום שאני בקרבי והסיכויים שהוא ישבר/יגנב גבוהיים לצערי. אשמח לעזרתכם(לא מתמצא בתחום המחשבים הנידיים) למצוא מחשב זול עם מסך סביר שיספק את הצרכים שלי שהם תוכנות אדובי למניהם(לא הולך לערוך סרטים בAE אבל שלא שתיהיה אופציה לאיזה עבודה קטנה שם) ואיזה משחקונים קלאסים. מחפש משהו בסביבות ה1500 עם נטייה ל2000. תודה! אם יש לכם בדרך טיפים איך לשמור על המחשב בצבא אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Orel Ha,

אהלן, אחרי שחפרתי לאבא שלי שאחים הקטנים שלי (5-8) צריכים מחשב חדש הוא קם והחליט לעשות את זה. אה מה מה, הבנתי שהסטנדרטים שלי למחשב לא עומדים עם ילדים קטנים, במיוחד בעניין מחיר ותמורה. כאן אתם נכנסים לעניין. אני צריך מחשב שיכול להריץ משחקים כמו: trine 1-2-3, ori in the blind forest ודומים להם וגם שיהיה זול. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. קניית מחשב ללא כרטיס מסך (יש לי כבר כרטיס מסך 3060TI) אין לי דרישות ספציפיות רק שיהיה חזק למשחקים ויראה טוב התקציב שלי הוא עד 4000 אפשרי אולי לחרוג טיפה

9. שלום חברים אני רוצה לרכוש מחשב חדש שמטרתו היא צפיית סרטים אינטרנט אופיס ומשחקים פה ושם. צירפתי מפרט מסויים שאני חושב שמתאים להגדרות שלי, אשמח לקבל חוות דעת. תודה רבה רבה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase 6C60 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Go…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 1. התקציב המקסימלי הינו 2000 ש"ח, זה המקסימום של המקסימום לא לחרוג בבקשה 2. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם למשחקים קלים כמו Counter Strike, Counter Strike Source ואולי גם GTA וגם לצפייה בסרטים וסדרות אבל לא צריך משהו מיוחד בשביל זה שימוש במחשב יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אין לי מושג מה הרזולוציה של המסך, אבל זה מסך מדגם 18.5 Chimei LCD 95NA/D * משחקים קלים כמו COUNTER STRIKE, COUNTER STRIKE SOURCH ו-GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפר…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by empkhha,

שלום אני מחפשת מחשב ללימודי תכנות, בגלל המחסור בארץ אני מתכננת לקנות באמזון. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1000$ , אני מעונינת במעבד i7 ו16 זיכרון ראם. אשמח להמלצות על מחשבים תודה רבה

12. היי לכולם, אז אחרי שהיה דיון סוער בנושא סדרת ה-Thinkpad של Lenovo אני חושבת לשקול מחדש למחשבים מחברות אחרות ומסדרות אחרות. (כרגע 6 עם מחשב מסדרה זו של עם שימוש יומי כבד אחרי מספר תיקונים עם שירות מצויין מטעם IBM למען הסר ספק כי באמת לא מדובר בסדרה של ideapad) 16 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית למטרת לימודים. בעקר שימוש בתוכנות office למיניהן עם שימוש מזדמן בתוכנות לניתוח סטטיסטי ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. Started by kostyaf91,

שלום, ברצוני לקנות מחשב שיתאים ללימודי הדנסה(לא רק כתיבה,גם שרטוט וכו'). מסך מגע ועדיפות 15.6". עדיפות לכרטיס מסך טוב(הכוונה לא למובנה של INTEL) לא אכפת לעשות קניה של לוח גרפי אם צריך... אפשרי ללא רישיון למערכת הפעלה ראיתי את אלה ולא יודע אם שווה: http://ksp.co.il/?uin=18316 http://ksp.co.il/?uin=21313 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://ksp.co.il/?uin=20897 תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני צריך מחשב במחיר של עד 2,500, גודל כמה שיותר קטן (כמה שפחות משקל), למטרות לימודים (אופיס) ואינטרנט. אורך סוללה חשוב - לפחות 3 שעות. זיכרון - לא יותר מ-160 GB. כרטיס אינטרנט אלחוטי חייב שיהיה. אם אפשר, אז גם מצלמה ומיקרופון מובנים. כמו כן, עכבר שהוא משטח ולא נקודה אדומה. אשמח למחשב כמה שיותר זול. תודה מראש, אבירן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MihaDude99,

היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהמפרט יעלה בסביבות 3K שיריץ משחקים על איכות גבוהה. מישהו יכל לעזור לי לבנות אחד? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אז הגיע הזמן שאני אשדרג את מה שיש לי, מכיוון שמה שיש לי לא ממש מתמודד עם מה שהשוק מציע (מבחינת משחקים). מה שיש לי עכשיו זה: ASUS P5GDC Deluxe, P4 3.0GHz LGA775 ASUS GeForce 6600 256MB פלוס ג'יגה זיכרון (2 סטיקים של DDR2), מארז ATX (לא זוכר איזה) עם ספק 500W(נראה לי, לא זוכר איזה חברה), ומאוורר של CoolerMaster. אני מתכוון לקחת את כל זה, מינוס הזיכרון (להשאיר לעצמי את הג'יגה זיכרון DDR2, את ההארדיסק 160GB + לקנות אחד חדש של 160GB או יותר, ואת כל המוצרים החיצוניים (מסך, רמקולים...) גם להשאיר), ולמכור בסביבות 2000-2500 שקלים חדשים. לאחר מכן, אני נשאר עם ג'יגה זיכרון, הארדיסק, ועוד צורב רגיל וצורב DVD, ולקנות לי מחשב חדש: מעבד: מן הסתם, אני הולך עם מעבד של אינטל כפול ליבה, או …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין להוזיל את העלות בערך ב 200 ש"ח עקב חוסר תקציב, העדפה לקנית כל הרכיבים דרך אתר אחד ולא מכמה אתרים המסך שאני מתכנן לקנות הוא: LG L1953TR להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤282 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤248 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996576 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤898 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב LG GS…

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר כמה שיותר ועל האיכות הטובה ביותר בהכל משחקים סרטים ותוכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). PS ,3DMAX ,PREMIER ,SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחק חדש שיוצא * ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gilxd931,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים, לימודים * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : בלי מסך מגע וכאלה תודה לכל העונים רצוי בסביבות ה4000 .. 4500 זו חריגה רצינית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מחפש מחשב לאשתי, השימושים הסטודנטיאליים הפשוטים- אופיס ואינטרנט. רצוי שזה יהיה Lenovo מסדרה עסקית, עם 3 שנים אחריות. גודל מסך רצוי- ''13 (לא נראה לי שקיימים מחשב כאלה עם מסך ריבועי, אבל אם יש אני חושב שעדיף בגלל תצוגת הword). רצוי מסך מט, ומסוג שיעייף כמה שפחות את העיניים (אולי מסך Led יותר טוב לפונקציה הזאת, אני לא מבין בזה). כונן אופטי לא קריטי (אני לא בטוח בכלל שזה אפשרי בגודל כזה של מסך). צריך שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן מבחינת הסוללה (אולי בגלל זה עדיף כרטיס מסך ששואב כמה שפחות חשמל). כשכתבתי בכותרת "תקציב לא קריטי", התכוונתי לכך שאנו מקבלים את המחשב בצורה מסובסדת, ולא קונים אותו דרך חנות פרטית. לכן, יש לנו את הפריבילגיה לבחור מחשב שימלא את הפונקציות לעיל בצורה טו…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by tarkaN,

שלום. אני מעוניינת לקנות מחשב לסטודיו פילאטיס שנפתח בקרוב. דרישות המחשב הן שיעבוד כמו שצריך(לא איטי), שיריץ אינטרנט ואת התוכנה של הסטודיו. בנוסף לכך, במהלך כל השיעורים אפעיל מוזיקה במחשב... כך שבגדול הוא אמור להריץ את תוכנת הסטודיו, אינטרנט ומוזיקה. אלה הדרישות העיקריות וחוץ מזה לא יעשה שום שימוש במחשב. לגבי המחיר- בגדול אין טווח מחירים.. הכי זול שאפשר ושיהיה מחשב לצרכים האלה. שיחזיק לתקופה. המקסימום הוא 3000 אבל לדעתי זה אמור להיות פחות. מה עדיף? מחשב נייד או נייח??? אין בעיה של מקום, והמחשב לא יצא מהסטודיו גם ככה. הנייחים יותר חזקים לא? וזולים יותר? אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב שיחזיק לשנים הקרובות לצרכים הבסיסיים הללו.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  23. אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות כמו visual studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רוצה גדול מדי כדי שיהיה נוח להסתובב איתו. 13.3-14 אינצ' * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? עדיפות לנמוך אבל לא כולכך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן, לפחות 4 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטיים אמורים להספיק * Bluetooth? חשוב שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעוניין לקנות את המחשב בארה"ב אם זה ישתלם כמובן, לכן חשוב מאוד הרחבת אחריות גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by hananmori12,

שלום, עוזר לידידה עם מחשב נייד עד 3000 שקל, הדרישות הן שיהיה מעבד I5 לפחות, 8 גיגה זכרון, SSD, ועדיפות לדל או לנובו, קיבלתי המלצה למחשב הזה http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4652 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? היא רוצה 17 אבל עדיף 15 מבחינת המבחר * רזולוציית המסך? לא משהו שמשנה לה כל כך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים עבודה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף FreeDos * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לDELL אם לא לנובו תודה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.