עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by din695,

שלום, אשמח לקבל המלצות לקירור נוזלי למעבד intel i9 9900K, עד 500-550 ש"ח תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. Started by shmulikp,

אהלן, ראיתי באופיס דיפו מין מתקן כזה עם 2 מאווררים ששמים עליו את הנייד והוא מתחבר USB ואמור לעזור בקירור, מה דעתכם? שווה לקנות? תודה! שמוליק.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by raorian,

בבקשה תמליצו לי למקרר נייד (רצוי קל) ללפטופ במחיר סביר. רצוי עם כרית. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by Nihility,

אני מחפש דרך לקרר את המחשב הנייד שלי שלא מצריכה חיבור לחשמל. גמיש במחיר. שמעתי שיש כל מיני פדים עם ג'ל למיניהם.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by nadavya,

בהמשך לחיפושים אני מחפש קירור שקט במיוחד עבור המעבדים הנ"ל.לא יודע עדיין איזה מעבד אני אקנה כנראה אחד מהבאים q9400/e8400/e8500. מחפש גם לוח אם. כרגע יש כרטיס מסך של palit 4870. מארז של TT SOPARNO. ספק של ENERMAX 625. החשיבות של הקירור חשובה מאוד. הת'רד שפתחתי פעם קודמת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389985.0 תודה

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של GIGABYTE מעבד T7500 וכרטיס מסך 8400GS, אם תרצו אוסיף עוד פרטים. המחשב מאוד מתחמם וממש לא נוח לעבוד איתו, מה אפשר לעשות כדי לקרר אותו? (אני כבר ממש מפחד לשחק איתו משחקים...) חשבתי על פלטת קירור, שאלתי היא האם היא עוזרת? ואם כן בכמה מעלות בערך היא תוריד ואיזו הכי מומלצת. (כמה שיותר זול, יותר טוב) כמובן שאם יש קירורים אחרים אשמח לשמוע עליה. תודה רבה לעורים יאיר.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ניתקלתי בבסיס הנתונים הזה, באתר TechPowerUP: http://www.techpowerup.com/reviewdb נראה לי יפה ושימושי. בפרט אהבתי את היכולת לקבוע את "מדד האמון" באתר שמבצע את הסקירה. אבי

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by yonit,

אני מנסה להתחבר לראוטר ולא מצליחה. מחשב נייד של מישהו אחר שנמצא לידי כן מצליח להתחבר. כאשר אני נכנסת לפרטי ההתחברות אני רואה שרשום קישורית מוגבלת או חסרה מה זה לעזאזאל? ואיך אני פותרת את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. המתחרה הישיר של לנובו ל-Macbook החדש מגיע אל החנויות - עם הרבה יתרונות יחסיים, אבל גם תג מחיר גבוה למדי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%9c-%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%9c-850-%d7%92%d7%a8%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8/

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by asafmanor,

אהלן, רגע לפני שקניתי מחשב לנובו בארה"ב, שמתי לב שההבדל במחירים כבר לא כל כך גדול. ציפיתי לקנות בפחות מ-3000, אבל בתצורה שאני מעוניין בה כולל אחריות קשה לרדת מ-900$, לפחות בלנובו. המחשב בו התעניינתי: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/s-series/s431/ בתצורה עם מעבד i7-3537, זיכרון מורחב ל-8, כרטיס מסך Radeon 8670.. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות, ייתכן ועריכת סרטים חובבנית gopro ולכן כרטיס המסך, צפי להיות סטודנט הנדסה שנה הבאה. כלומר: i5 ivy ומעלה... * גודל המסך? 14" או 13.3" * רזולוציית המסך? לפחות 1366. שוקל להרחיב ל-1600. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, דק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות בעבודה רגילה. * האם יש צורך ביציא…

11. Started by Adun,

היי, יש לי בעיה קטנה אשמח לקבל חוות דעת שלכם! לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש לגמרי של אסוס Asus k53sd. עד לפני המחשב הזה היו לי עוד 2 מחשבים ניידים אחרים של אסוס. הבעיה במחשב הזה הוא שאני חושש שיש לו בעיה או קושי בקליטת וייפי... הכוונה היא שהאינטרנט יציב, אבל האות יחסית חלש לשני המחשבים הקודמים שהיו לי. בשני המחשבים הקודמים, היה לי אות מלא, בזה יש לי רק 3 קווים, ואיפה שהיה לי 3 קווים יש לי פה רק קו אחד בודד, (במקרים מסויימים האות יורד לקו אחד איפה שהיה לי פה קליטה מאה) האות גם לא יציב, המחשב עומד במקום בזמן שהאות עולה ויורד לסירוגין אך הגלישה היא בסדר... ואני שוקל אם לישלוח את המחשב למעבדה או לא... חלק אמרו לי שכן, חלק אמרו לי שזאת החומרה של המחשב, זה מתאם רשת שלך …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by etant2,

האם משהו יודע , מנסיון אישי, או ידע כללי בתחום, איזה מחשב (עד 12') יש לו את קליטת האינטרנט הטובה ביותר? מחשב שאפילו מהאוטובוס תהיה לו קליטה ואני אוכל לגלוש.

13. יש לחבר שלי GIGABYTE w576v-86r4 ומותקן עליו ווינדוס 7 64BIT. הבעיה אצלו שתמיד באינטרנט האלחוטי כשהקליטה חלשה אז הוא תוקע לואת כל המחשב כל דקה או פחות לאיזה מאית שניה(הכל נתקע קול+מסך+עכבר), והוא לא יודע מה הבעיה. אם זה הכרטיס שלי דפוק או בעיה בווינדוס 7. למרות שניסיתי להוריד דריבריים מעודכנים מהאתר של אינטל וזה לא עזר. הכרטיס WIFI מחברת RALINK. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם - מתוקן לי BT3 על VMware במכונה של XP על מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטית מסוג WiFi 802.11B/G. ה -XP קורא את הכרטיס, אבל ה BT ב VMware לא מזהה אותו ככרטיס אלחוטי (יש גלישה ואין שום בעיה של תקשורת אבל כאשר אני מפעיל דרכו סריקות של רשת אלחוטית אני מקבל הודעה שלא נמצא התקן הלחוטי) אני מנסה למצוא לזה פיתרון כבר מספר שבועות אך עדין לא מצאתי. מה עושים ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  15. יש לי תמחשב כימעט חודשיים. הכל עובד מעולה, בלי שגיאות או משהו אבל מידי פעם אני שומע מין קליק כזה אחד לכמה זמן ואני משוכנע שזה מכיוון הHDD. מה לעשות? המחשב עובד בסדר.. אולי במצב IDLE הHDD מיתכבה? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. אהלן. יש לי לפטופ עם חיבור קיים לSSD. חבר טוב נסע לאילת, החלטתי לנצל את ההזדמנות והבאתי לו כסף אמרתי לו שירכוש לי SSD של סמסונג שמתחבר למחשב נייד עם חיבור קיים. נתתי לו את הדגם הספציפי שאני רוצה שמתאים לחיבור שיש לי והוא הביא לי samsung evo 850 , עכשיו הכל טוב ויפה רק שזה לא מתאים לנייד זה הSSD הדרך היחידה היא להעביר את ה HDD הקיים למקום של הצורב ובמקום זה להתקין את ה SSD הזה עליו? ואם כן, איזה חלקים אני צריך?

17. אני הולך לקנות את מחשב זה מה אתם אומרים על זה? לוח אם ASUS P7H55-M-PRO (H55) - mATX מעבד Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX זיכרון Kingston 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC DIMM (Kit of 2) - CL9 מארז Thermaltake Wing MA - mATX כרטיס מסך ASUS EAH3650 SILENT MAGIC דיסק קשיח 160G שווה את זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. לא הצלחתי למצוא לוח אם P4T533-C אפילו לא משומש למחשב שלי המחשב כלל 2 דיסקים קשיחים של 40 ו-160 גיגה, כרטיס רשת אלחוטי, כרטיס פיירוויר,צורב DVD וצורב CD כרטיס מסך לא רע, כרטיס רשת וכמובן מעבד פנטיום 4 ו-512 מגה זכרון RDRAM מארז סביר עם ספק של 300. לצערי אני חייב מחשב ואני מחפש לחסוך כמה שיותר. התקציב הוא עד 1500 שקל כאשר אני חייב 1 גיגה זכרון. המחשב משמש לעיתים לעיבודי תמונה קלים ובעיקר לעבודת אופיס השאלה האם יש טעם לעשות קניבליזציה או ללכת על לוח אם כמו ASUS M2NPV-VM? אשמח למפרט במסגרת הסכום. בנוסף, איפה מומלץ למכור חומרה משומשת כמו הזכרונות הללו?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by giloman,

חבר שלי משוגע הוא הולך על 15000 ש''ח מחשב שרת לא לשימושים של שרת אלא למשחקים עכשיו הוא צריך אתר זול וטוב של חומרה מארה''ב שעושה משלוחים לארץ כדי לקנות משם את הלוח אם ושני המעבדים (DUAL OPTERON 246 2.0 GHZ) תודה...

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by zomygod,

זה המפרט מחשב שלי: כרטיס מסך NVIDIA GT9500 מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5VD2-MX לוח אם DDR2 1G RAM יש לי מאווררים שאין מושג איזה חברה או דגם הם, אבל נראה לי שהם חרא, רועשים ולא מקררים טוב במיוחד. ואיך אני בודק מה הספק כוח? ^^' אז זה מה שיש לי ואני מעוניין להשתדרג, אני לא יודע אם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הנוכחי, התקציב הוא בסביבות ה2500 מה שאני עושה במחשב זה מוזיקה אינטרנט מסנג'ר ושטויות כאלה, וקצת משחקים. תודה (:

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by luna100,

שלום, מה החסרונות בקניית מחשב נייד בארה"ב? והאם יש אפשרות להחליף את הכפתורים של המקלדת בארץ כך שיהיו אותיות בעברית? תודה!

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by nirzx,

ידידה שלי טסה לחו"ל (ניו יורק) ביולי. אם אני מביא לה 1,500 דולר מזומן יש סיכוי שהיא קונה לי מחשב נייד של דל אם אחריות בין לאומית? (בלי יותר מידי כאב ראש) http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=bsd&cs=04 הימני שעולה 1350.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. Started by ^^rUsLaN^^,

שלום אנשים! אני מתלבט האם לקנות את המחשב שלי במקום אחד ואז יעשו לי גם הרכבה במקום ויבדקו לי את החומרה או לקנות במספר מקומות שבהם זול יותר? יוצא לי חסכון של כ-500 שח אם אני לא קונה במקום אחד,בגלל שחלק מהרכיבים זולים יותר וחלק אני לא צריך (אבל חייב להוסיף לחשבון אם אני מרכיב מערכת דרך "בנה לך מחשב") . כאשר מרכיבים לי את המחשב במעבדה הם גם בודקים את החומרה ומגדירים כל מיני הגדרות בביוס של הרכיבים. מצד אחד זה יתרון להרכיב במקום שאני יבחר כי ככה אני יוכל להשגיח על התהליך , אבל מצד שני זה חסרון כי במקרה של תקלה יהיה לי יותר קשה להוכיח שזה בעיה של החומרה ולא שאני קילקלתי משהו. מה תגידו ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. צהריים טובים. המליצו לי על הפורום הזה. המחשב מיועד לילד גיל 13-15 בעיקר למשחקים בלבד [ כל המשחקים החדישים של היום ] ולכמה שנים קדימה. היתי היום בחנות די ארצית היתי אומר, לא נשתמש בשם שלה. בעיקרון מה שחשוב לי, לוח אם,מעבד, הכי חשוב כרטיס מסך חזק המפרט הוא: מעבד אינטל: Core i5 650. s1156 4 MB. GPU Core Tray לוח אם:ASUS P7H55-M PRO s 1156 core i3\i5\i7 Intel H55 DDR3 1600 PCI-E זיכרון: 4 GB 2X2GB של MUSHKIN Stiletto edition dual channel דיסק קשיח: 1TB 7200 RPM כרטיס מסך: Sapphire HD 5750 VApor X 1 GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI DP PCI-E השאלה שלי אם המחשב הוא חזק, ויחזיק את כל המשחקים של היום? איך שהבנתי הכרטיס הוא של ריאודון? אפשר לשפר מהשו? התקציב הוא 5K בעיקרון יצא לי 5K אם מ…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ומולטי טאסקינג בתקציב של 2K , חשבתי ללכת על AMD מבחינת עלות תועלת : מעבד AMD RYZEN R5 3600 עולה 820 שקל לוח אם B450M-S2H עולה 290 שקל זיכרון קיט G.SKILL DDR4_8GBX2_2666 סה"כ 16GB עולה 325 שקל כונן קשיח SSD SAMSUNG 250GB EVO860 עולה 245 שקל כונן קשיח מכני WD 2TB 5400RPM 256MB עולה 270 שקל אני נמצא ב 1950 שקל ועדיין לא הגעתי למארז + כרטיס מסך ועוד .... המחירים מטורפים *אני יכול לקחת מעבד R5 RYZEN 1600 ולחסוך 400 שקלים ועדיין ישארו לי 450 שקל שזה רע

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.