ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
2.8G PRESCOTT 1M HT 800MHz MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA 512MB 400MHz Samsung GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT MAG . SAMSUNG,AOC,LG 17 52X32X52 LG 7200RPM 120G \ 80G S-ATA - Western Digital מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 1.44 TEAC 128 6.1 CMI 2 front speakers *מארז פנטיום 4 מאושר אינטל כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי *מקלדת PS2 מקצועית :אחריות שנה.3 שנים למסך וללוח אם. לכל החיים למעבד ולזכרון
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא, אני לא מתכוון לקנות אותו. אני רק מנסה לשכנע חבר שאפשר לקנות מפרט הרבה יותר טוב במחיר שלהם. המפרט שלהם: http://www.hot.net.il/mivza.html יוצא 2880 ש"ח לפי המחיר שלהם. ניסיתי להרכיב איזה מפרט, אבל לא יצא לי משמעותית יותר טוב מהמפרט שם, ובמחיר של 100 שקל יותר. שימו לב לכלול את כל מה שיש שם, המפרט ההוא גם כולל רמקולים "איכותיים" (ניחוש שלי: רמקולים ג'נריים ב40 שקל) ועכבר "גלגלת" (ניחוש שלי: אפילו לא אופטי).
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (Photoshop, Lightroom) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב ממש בקרוב ואני צריך מפרט איכותי וחזק ב 5000 שקלים, גמיש בקטע הזה. השימוש: משחקים במיוחד, אינטרנט וכדומה... אין לי העדפה ליצרן המעבד אבל יש כמה דברים שאני בטוח רוצה שיכנסו וכמה שיצאו: אני צריך שיהיה שם GTO2. אני צריך שלא יהיה שם ציוד הקפי כמו: כרטיס קול (אם אין ברירה אז בסדר), עכבר ומקלדת, מסך. אין עליכם, תודה על העזרה.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לגבי הקירור של המעבד עוד לא סגור, אשמח להמלצות עד 200 ש"ח, שיתאים ל OC אם אצטרך בעתיד. Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 מדגם Intel XMP OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III 500GB של סיגייט + 1TB של WD שאני מעביר מהמחשב הנוכחי כרטיס מסך אני מחכה מחר להכרזה על GTX 670 ואזמין אותו ברגע שיגיע לארץ צורב אבחר בחנות, לא קריטי הדגם מארז וספק של Antec: Sonata IV Quiet Mid Tower Case with 620W PSU הזמנתי אתמול את המפרט, תגובה ראשונה בעמוד השני, תודה לכל מי שעזר. אשמח לביקורת, תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, Deep Learning, data science, אבל גם קצת משחקים (Dragon age, Divinity 2, Skyrim וכאלה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. זה צריך לשבת בחדר עבודה עם עוד אנשים, אז שיהיה סביר. לא צריך להגזים עם השקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת האם חלקי המחשב שבחרתי בטווח ה6000 ש"ח היא מערכת מאוזנת? כמובן פתוח להצעות צרכי המחשב לרוב עריכה גרפית מוצרי אדובי פיתוח בפלוטר או אנדרואיד סטודיו וכמובן גיימינג(כמובן לא יושב יום שלם אבל אשמח אם יוכל להריץ משחק ב2K ברמה גבוה) 100-100000071BOX - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.4GHz - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box במלאי - שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי 1 ₪ 1406 ₪ 1406 MPG-X570-GAMING-PLUS - MSI AMD X570 ATX gaming motherboard AM4 - 4x DDR4 up to 44…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בסיסי ביותר- גלישה, שימוש בתוכנות פשוטות ולא כבדות, נוסח אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא יהיה -רועש-, מעבר לזה כמובן הכי שקט שאפשר רצוי... 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי מדי 7. האם ה…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? אוטוקאד, קצת פוטושופ. דו מימד בעיקר. * גודל המסך? 14.1 מאט בלבד * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נייד בהתאם למגבלות החומרה (2 קילו וקצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? מן הסתם מעדיף כמה שיותר ולכן התקציב הוא גדול יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מיפרט ראשון AMD: http://tms.co.il/preview/spec/fk4jan29 יש לציין שהלוח אם תומך CF שממש יתאים לי לעתיד...(למרות שתחקלתי NVIDIA) מפרט שני INTEL: http://tms.co.il/preview/spec/k49zn3va מתכנו OC ל 2.6-7 אגב,הספק הזה יחזיק לי את המערכת של אינטל או של AMD? ועוד שאלה בAMD כתוב 1024MBX2...השאלה היא כשזאת האים לכל ליבה יש מגה אחד או ההמגה הזה הוא משותף בין 2 הליבות?? אשמח גם לישמוע הצעות שלכם...
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מדובר במחשב גיימינג נטו, יש לי רשיון למערכת הפעלה בנפרד, כך שאין צורך. זה המפרט שהרכבתי, המסך הקעור 24 חשוב (אופציה לשדרוג בעתיד), לא ניתן לחרוג מהתקציב של 8K (אוקיי, 8008...על עשירית האחוז לא נלך לרב). אשמח לדעת אם יש צווארי בקבוק או אי התאמה כלשהי, והאם הספק כח והקירור יעשו את העבודה מספיק טוב. מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1300 קירור למעבדים: Corsair Hydro H45 High Performance Liquid CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R - בק…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב מיועד לסטודנטית, בעיקר לכתיבה בזמן הרצאות, קבצי word/excel/powerpoint/pdf, צפייה בסרטים/סדרות, ריבוי כרטיסיות בכרום. * גודל המסך? "13.3 * רזולוציית המסך? מניח ש FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל ודק ככל שניתן, צריך להיות נוח לסחיבה יום שלם באוניברסיטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך (6-8 שעות ואפילו יותר אם ניתן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם ניתן להכניס בתקציב, מינימום 128-256 * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ***כן במידה והמ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי לפני כשנה וחצי Lenovo legion y520 I5HQ 7th Gen NVIDIA Geforce GTX 1050 RAM 8gb אני חושב להחליף מחשב כי אני מתחיל ללמוד ואצטרך יותר ניידות והוא דיי כבד ומגושם , אז התחלתי להסתכל על מחשבים אחרים ושקלתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג (חשבתי על אפשרות לקנות מחשב נייח לגיימינג ונייד קטן אבל זה יוצא יותר יקר ממחשב חדש) בכל מקרה, כשהסתכלתי על מחירים של מחשבים ניידים הבנתי שמעבד I7 או כרטיס מסך חזק יותר מוסיפים לי אלפי שקלים למחשב ולא ציפיתי לזה זה המחשב הראשון שלי לגיימינג אחרי הפסקה של כמה שנים ואני ממש נהנה לשחק בו לאחרונה שיחקתי FARCRY 5 , The witcher 3, gta v, r6s, csgo, pubg בכולם ה…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים !! חבר של אבא שלי הציע לו מחשב נייד בן 3 שנים שעוד לא נפתח אפילו, חדש מהאריזה. המחשב הוא של IBM דגם: c40 . לא הצלחתי למצוא על הדגם הזה מידע באינטרנט, ואני לא יודע את המפרט שלו. המחשב מיועד בעיקר להוריי שצריכים רק אינטרנט ואופיס. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת הנתונים הטכניים של המחשב הזה, ואם הוא שווה 1000 ש"ח. תודה רבה וסופ"ש מענג !
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש שיבוסס על הGTX460 ב-400 שקל... הבנתי שזה מציאה לכרטיס הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיובי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (אם באמת ה-300 שקל ישנו משמעותית את המפרט) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (אני בצבא,כך שאני אשחק בו בסופ"שים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב בעיקר משחקי ספורט ויריות בגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (מסך 19 של סמסונג, הוא יחובר לפעמים גם ל32 אינץ למטרת …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה שלי למשחקים ולבית ספר מה שחשוב כאן ההצעה היא מאחד הספקים שאני עובד איתם (מקום העבודה מאפשר לרכוש את המחשב במחירים שהוא רוכש) וזה כולל 3 שנים אחריות בבית הלקוח ועוד נקודה חשובה, עובדים רק עם פנטיום 4 (אין אפשרות לרכוש אצל הספק הזה לפחות AMD) מה עדיף? המפרט של ה-IBM: IBM ThinkCentre Intel® Pentium® 4 Processor 630 with HT Technology 3.00GHz Intel 915G Express 800MHz Tower 51GB -4200 DDR2 SDRAM 4 DIMM (3 DIMM) UP TO 4GB ATI X 300 128 MB 2048x1536 16777216 colors Serial ATA 80GB 7200rpm 1(1) PCI, 1(1) PCI Express 1X Total=1, 1(1) PCI Express 16X Full Total=1 bays: 1(0) SL acc, 1(0) SL not acc,5.25" bays: 2(1) HH acc3.5" צורב DVD SoundMAX Cadenza 3.5" 1…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
OK החלטתי לעבור למשוה אחר ... (מבחינת רכיבי המחשב) והנה מה שאני מתכנן לקנות : XP 1700 0.13micron - 67$ Epox 8RDA - 103$ ושני סטים של זכרונות בגודל של 256 MB (כי פשוט אין תקציב ליותר) בסכום כולל של 150$ (לשני הזכרונות) עכשיו זה ממש נראה לי פצצה כי ללוח יש יכולת "לפרוץ" את המעבד, ככה שאין הרבה עבודה שחורה ... המעבד ממש זול ... אבל מממש וללוח יש תמיכה ב DUAL של זיכרונות שזה יכול להיות מאוד נחמד מבחינת תוספת לביצועים עכשיו השאלה היא רק אם מישהו רואה את זה אחרת ממני ? וכמובן ... איזה זכרונות לקחת... ובאיזו מהירות ... TNX ROY נ.ב. המחירים מ NEWEGG וסהכ לסגור על פחות מ 1500 שקל ... זה ממש נחמדדד
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בשובע שבועיים הקרובים ובעיקר למשחקים אבל גם קצת ל OC. אני מאוד אשמח לתגובות לגבי המפרט (בעיקר אני לא בטוח לגבי הזיכרון) . AMD ATHLON XP 2400 + FAN ASUS A7N8X DELUXE GeIL 256MB PC2700 DDR X2 ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK LITE-ON DVD 16*48 Retail Black WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Logitech wheel mouse optical oem PANOASONIC FLOPPY 1.44 Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 3R SYSTEM AIR Metal Silver Tsunami 350 Watt סה"כ 6247 ש"ח בפנדה אם אני מתכנן גם OC במה עדיף להשקיע ב - קירור ל - CPU או בזיכרון יותר טוב ??? ??? ??? אני מצטער מראש אם יקח לי הרבה זמן להגיב להודעות כי אני בצבא במשך השבוע
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי האתר היקרים, קודם כל תודה מראש על עזרתכם הרבה עד עכשיו, לפני 3 שנים הרכבתי בעזרת האתר מחשב למשחקים שעובד מושלם עד היום. וגם מחשב נייד שיצא מצויין ומשרת את בעליו כבר שנתיים. אז קודם כל לשאלון: . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא נראה לי שיש יותר מידי מאיפה לחסוך במחיר כזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1600 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאחותי,נערה בתיכון שבאמת שלא עושה כלום עם המחשב חוץ מלראות סרטים, ולגלוש באינטרנט/פייסבוק/יוטיוב וכו' כלומר שהמחשב מיועד לעבודה משרדית,גלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD -מהי…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, במידה וקונים סוני ואיו מחו"ל, יש מצב שתהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ כי הוא לא מיובא בצורה סדירה? (כמו שהבנתי) תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב הנ"ל: חפרתי לא מעט באינטרנט על מחשבים ניידים ולפי מה שמצאתי זה מחשב שיש בו חומרה חזקה ומחיר סביר כ 4200 ש"ח. אבל הבנתי שהסדרה הזאתי של דל היא לא ממולצת, איכות בניה ירודה וכו', חשבתי ללכת על VOSTRO או על XPS אבל שם המחיר עולה בהרבה בשביל לקבל חומרה דומה. מישהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כן ללכת על המחשב הזה או שלא, אשמח לשמוע אם מישהו כן רכש מחשב כזה ויכול לספר מנסיון אישי איך המחשב הזה. אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב אחר בעל חומרה דומה ומחיר דומה. מה שכן חשוב לי זה מסך 15.6" כי המחשב לא הולך להתנייד יותר מידי, אולי רק מספר פעמים בשנה למילואים וזהו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב ובהתחשב בזה שאתחיל בקרוב מאוד לעבוד בתחום חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הלפטופ הישן והזקן שלי. אני מחפש לפטופ 13/14/15" (לא החלטתי עדיין כל כך), יחסית חזק, שיריץ כמו שצריך League of Legends וכמובן סרטי HD (גם ב FULLHD לחיבור ל TV כזו או אחרת) עם זאת השימושים העיקריים של המחשב יהיו לפיתוח בסביבת Visual Studio, מדי פעם פוטושופ וכו' לא קריטי יותר מדי משקל המחשב (זה כן חשוב, אבל לא בצורה בצורה מיוחדת)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר למטרות תכנות, יצירת מסמכים ודברים שסטודנט צריך לעשות עם מחשב ולא להריץ משחקים כבדים וכד'... אני מתלבט אם לקנות מחשב יד שנייה וכך לקנות מעבד חזק יותר ועוד כמה דברים שאם אני קונה חדש בוודאי יעבור את ה-5000... אני דיי מוגבל בתקציב הזה ואני חדש לעניייני המחשבים הניידים.. אם כן מומלץ לקנות יד שנייה אז מה חשוב לבדוק? ואם לא מה חשוב שיהיה באחד חדש... תודה רבה מראש לכל מי שיענה.. רפי
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 5000 עם אפשרות לחריגה קטנה, כמובן שאני לא רוטשילד והייתי מעדיף לחסוך אבל תשכחו מזה אלא אם כן יש הבדל ביצועים קטן והבדל מחירים ענק, בבקשה בבקשה אני מאוד אשמח אם לא יהיו הערות על המארז וספק הכוח, כמו כן כרטיס מסך כבר יש לי, RADEON 9000Pro יחזיק מעמד עוד חצי שנה/שנה בכיף, אז הנה המפרטים: CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2556.99 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT BH7 Intel 845PE Motherboard (533Mhz Bus, Serial ATA, ATA133, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.84 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 449.92 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 249.12 ] 1 Hard Discs : Western Digita…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, מחפש מחשב בסיסי להורים שיחליף את הגרוטאה המקרטעת בת ה 10 שיש להם כיום. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח , אפשר לחרוג בעד כ 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים מדי פעם ואולי איזה משחק בסיסי פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מתלבט אם לקחת את הספק הכח מהמחשב הקיים, Corsair VX450W. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, כמובן שיהיה בנורמה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-