עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by BorisAlt,

אני הולך להביא מארה"ב את החלקים הבאים מה אתם אומרים עלייהם? המחשב ישמש למשחקים אבל לא ממש כבדים אני מדבר על משחקים ברשת סגנון WoW וסרטים בעיקר לוח אם ומעבד: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1578647&CatId=0 כ.מסך: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102614 זיכרון: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227044 השאלה היא כזאת האם כל אלה רכיבים מספיקים כשאני לא מתכוון לעשות OC ושום דבר כזה למינייהם... ועוד שאלה האם תוכלו להמליץ לי על ספק שיחזיק את כל זה וצורב דיוידי וכוננן דיוידי??? (עדיפות למארז שמגיעה עם ספק מובנה) תודה.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום. אני צריך מפרט למחשב עד סכום של 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך. המחשב כאמור יהיה לעבודה משרדית כגון ישומי OFFICE קריאה ועריכה של PDF המחשב יהיה אמור להפעיל 4 מסכים של רזולוצייה 1080P בחיבור HDMI 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אם ממש חייב לחרוג אז עד 4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה הרעש …

5. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורך עבודה עם פוטושופ ופה ושם עריכת וידאו בקטנה. - צריך כונן קשיח של 1GB SSD - עדיפות לבטריה שתחזיק כמה שיותר זמן - ומקשי למעלה ולמטה בגודל נורמלי ולא חצי גודל גם אם אפשר אשמח לדעת האם המחשב הזה נחשב למחשב טוב? https://www.orpc.co.il/items/4267455 תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ ועריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, ע…

6. היי אני רציתי לשאול מה אתם ממליצים לי לקנות. אני עורך סרטונים ועושה גרפיקא בתוכנות CS6 ו CINEMA 4D. עכשיו יש לי נייח מספיק חזק בשביל הצרכים האלה אבל אני רוצה גם מחשב נייד כדי שאני אוכל לעשות את הדברים האלה גם מחוץ לבית. * גודל המסך? - 15" ומעלה. * משקל רצוי? - לא כזה משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI ו USB3 * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - טרה אבל לא 5400 RPM אם אפשר * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתק…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by irina20,

אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by 23avri,

אנני כנראה אזמין מארה"ב מהאתר של לנובו לגבי מפרט החלטתי לבחור מסך 14.1 ולא 15.4 מעבד T8100 , שלוש שנים אחריות ,בטריה 6 תאים ,2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה XP המחיר הנוכחי הנחה + קופון כולל מס בארה"ב עולה 885 דולר שהם פחות מ- 3100ש"ח על זה צריך להוסיף מע"מ ודמי משלוח לארץ אם יש עדיין עולה בערך חצי מהמחיר בארץ

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלן כולם, בעיקרון כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש לעשות שדרוג למערכת קיימת. כרגע המערכת כוללת: E8400, X48-DS4, 4gb Gskill, HDD Seagate 500 gb, Corsair 450W, Crossfire of twin 4850HD, CoolerMaster CM690. המטרה שלי היא לשמור על המארז, הדיסק הקשיח והזיכרונות ולהחליף את כל השאר. אין צורך בשום אביזר גיימינג נוסף (מסך 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, עכבר DeathAdder ומקלדת של Microsoft) - אז בעיקרון אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך, לוח אם, מעבד וספק. אם אתם חושבים שמשהו נוסף זקוק לשדרוג, אשמח לשמוע. כמו כן, לא מתוכנן כל OC. אשמח לקבל הצעות מחיר עד 3,000 ש"ח - אעדיף פחות אם אפשר. אני גם מעוניין להחליף את המאווררים במארז, אז אשמח לשמוע הצעות גם פה. רעש לא מפריע לי בשום צורה שהיא, ר…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של עד 4,000 ש"ח. להלן השאלון: *מטרות המחשב: עבודות משרדיות, אינטרנט, תכנות (R, Python וקצת C++ לעבודה עם ארדואינו), עיבוד תמונה ® ועבודה על תכנות ממ"ג (GIS, בעיקר Q,Grass, gdal). * גודל המסך: 14'' או 15.6'' * רזולוציית המסך: מעדיף FHD 1920X1080. אשמח לשמוע גם המלצות אחרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: אני מניח שכ-3 שעות בעבודה עם תוכנות עיבוד נתונים (R, QGIS), תכנות רקע ואינטרנט יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB - 5400rpm. אני מוותר כרגע על SSD נפרד בשל העלות (חושש להרכיב אותו לבד במקום הצורב בשלב זה). אשמח לחוות דעת בנוג…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by oRBenDavid,

שלום, אני מעוניין לקנות Surface Pro 4 בתור נייד עסקי שישמש אותי גם במשרד עם התחנת עגינה שלו וגם בחוץ בתור טאבלט קליל. יש חנות מומלצת לקנות את המכשיר ? או חנות שאפשר לראות אותו בתצוגה ? ובכללי אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המוצר, שזה לא סתם גימיק והוא מתפקד טוב כמכשיר היברידי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. יש דרישות חדשות בהמשך השרשור מחשב מחשב נייד לסטודנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.5-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 אם אפשר יותר אז FHD וחשוב touch * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 1.5 מאד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנטית בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Gg4893,

שלום, מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 חריגה עד 100 שח מתי מתוכננת רכישת המחשב? בשבוע הבא מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): עבודה משרדית וזום האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? בערך 500 Gb ssd האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? לא האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? אני מתכוון לעבוד בקיץ ולהוסיף עוד בערך 1000 ש…

14. Started by xxxlr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LoL, COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

15. http://www.engadget.com/2011/09/01/lenovo-announces-u300s-ultrabook-u300-and-u400-ideapads-we-go/ לראות ופשוט לבכות ! אני מאוהב קשות במחשב הזה ! אבל הוא מגיעה בגדלים כאלו מזעריים שלמה? למה לא לפנק גם את חובבי המסכים היותר גדולים? מי שזוכר את הדיון שלי שאני אוהב את העיצוב של מקבוק פרו, אז המחשב הזה כבש אותי , אך המסך הכי גדול שלו זה 14:( בכלל למה עושים מסכי 13 ו11? ראיתי מה זה 13 זה פיצקי !!! גם 15.6 לא גדול אבל זה הכי באמצע.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום :ם אני מתכנן השבוע לקנות מפרט שכולל מסך LCD, שיהיה שקט והכי חשוב חיית משחקים התקציב הוא עד 7K- זה כולל המסך. מה שחשבתי עליו עד עכשיו זה משהו כמו: e6300 לוח אם- אין לי ממש מושג, אני רק מחפש אחד בלי בעיות, אתם יודעים שאחרי חודשיים לא יתחיל לעשות ריסטים.. 2g ram 8800gts 320mb מארז שיבוא עם ספק כדי לחסוך עלויות, משהו כמו הסונטה 2 שבא עם ספק 450W(רק חבל שאין בו חלון שקוף :\) ומסך חשבתי על L1952TQ 19' מksp..ראיתי שיש לו 1:1600, זה נראה לי ממש הרבה יחסית לlcd לא(ב1470)? אבל אלו רק דברים שאני חשבתי עליהם, אני סומך עליכם אם צריך משהו שונה. מה שגם אמרתי וזה חשוב- מאוד חשוב שהוא יהיה שקט ושלפחות תהיה לו סירקולציית אוויר נורמאלית, והוא לא ישאר 24/7, אבל המאוורר של הa…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by biton,

אני מתכוון לקנות inspiron של Dell דרך החנות של Dell בארה"ב. יביאו לי אותו לארץ. אגב, כמה המכס אם עוצרים ? השאלות הן לגבי האחריות : - האם האחריות של דל היא בינלאומית ? לא מצאתי אמירה מפורשת לגבי זה באתר. - אילו פרטים צריך למלא בזמן ההזמנה (שם, כתובת וכו') כדי שהאחריות תהיה תקפה לישראל ? - אם אני עובר יותר מאוחר למדינה אחרת האם ניתן להעביר את האחריות באופן קבוע לכתובת החדשה ? - האם כדאי לרכוש אחריות מעבר לשנה או שיותר כדאי להאריך את התקופה כל פעם ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by IME3,

הייתי רוצה לראות מה אתם מצליחים להרכיב ואיזה חלקים תמצאו הבסיס צריך להיות לוח mini itx מעבד אטום עם מעבד ION של נוידיה ואז 2 גיגה זכרון וחובה משהו עם יציאה HDMI לא צריך כוננים אופטים צריך מקום פנימי לחיבור של לפחות 2 הארד דיסקים ורצוי יותר ולסיום מארז שעדיין יהיה קטן הנה משהו שבניתי אבל זה נראה די בלאגן המחיר גבוה מידי ובכלל בארץ יעלה פי שתיים Uploaded with ImageShack.us מה שאהבתי זה המארז שבנוי ל מיני ITX ובכל זאת יש בו מקום ל 6 הארד דיסקים ככה שיש מקום לעתיד להוסיף עוד ועוד סרטים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112265 והלוח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131663 אטום עם ION ו HDMI אני שם לב…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכל המומחים. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט מחשב לפי העקרונות הבאים: רכיבים חשובים ושאלות 1[מעבד אינטל דואל קו 2 ליבות (נראה לי שעדיף 4MB) 2. לוח אם איכותי עם מספיק חריצי הרחבה, חיבורי USBלרוב. שאלה? האם יש לי צורך ב- בתמיכה ב- FireWire 400/800? 3. זכרון פנימי רצוי גדול ומהיר כדי שלא יהווה את החוליה החלשה ( 2 גיגה?, יותר/ פחות?) איזה מומלץ? אגב, אני רואה שבמפרטים המומלצים ל- HTPC הם ממליצים על : 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc. 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty וזאת ללא קשר למעבד (ומהירותו)האם הוא הכי מומלץ? 4.נפח איחסון גדול! מתכוונת לעשות הרבה לכידה כך שאולי כדאי 2 כרטיסי 500 5.צורב DVDראיתי שהמליצו במפרטים על: …

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Or3,

ככה רשום בדף שקיבלתי - לא רשום לי מה זה מה, אבל אני אנסה לרשום מהידע הכללי שלי. עריכה: שלא תתבלבלו, אני מבקש הערכת מחיר כי קניתי את המחשב לפני שנתיים שלוש! IPC Superlative ספק כוח - Super ATX 300W For P4 לוח אם - Intel 845GEA HT (FSB 533) DDR333 +2 USB 2.0 מעבד - Intel P4 2.4GHz BOX זיכרון - Micron 256MB DDR דיסק קשיח - Hardisk IDE 60GB 7200 RPM כרטיס מסך - Geforce 4 MX 440 128M DDR AGPx8 + TV Out כרטיס קול - Sound Blaster 3D 128 Wave O.B צורב - ARTEC CD-RW 52-24-52 כונן דיסקטים - Floppy Disk Drive 3.5 1.44MB מסך - Jetway LCD 17" LCD-TFT Monitor יש לי גם סטיק נוסף של זיכרון, מקלדת ועכבר. אבל אני בנתיים מעוניין רק לדעת כמה המפרט שהבאתי עולה בערך כיום, כי אני רוצה לקנות מח…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by themg007,

היי , כותב בפעם הראשונה , לא מחפש להשקיע הרבה במחשב כרגע . 1) מה התקציב המקסימאלי ? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך ? לנצל את הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן יהיה לחרוג מהתקציב ? בעוד 300-500 2) מה שימושי המחשב ( לדוגמא : משחקים , עריכה גרפית , עבודה משרדית , תכני hd וכדומה ) גיימינג ותכני full hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות , יש לרשום אותן ואופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . כל החדשים , ac3 , hitman ab. , cod black ops 2 - מהי הרזולוציה הטבעית ( מקיסמלית ) של המסך שיחובר למחשב . מסך 37 אינץ' טלוויזיה 1920 על 1080 full hd - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. ברשותי P4 3.0 ASUS P4P800 H.E.C 475 W 200 GB WD SATA XFX 6800 ULTRA והבעיה היא הזיכרון שהוא על הפנים 2*256 DUAL CHANNEL אבל של HYUNDAI ELECTRONICS 3-3-3-3-8 נראה לי בין הזיכרונות היותר גרועים שיש היום בשוק..... נ.נ עדיין לא הגיע לי הכרטיס מסך.. תוך שבועיים ככה הוא אמור להגיע.....

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, לאחרונה עלה לי הצורך בביצוע עריכת וידיאו ביתית. אני מנסה לערוך כ- 40 GB של סרטים שצולמו ברזולוציית SD בתוכנת PINNACLE-15. לאחר התייעצות איתכם כאן ואח"כ כאן רכשתי GTX-460 ולא עשיתי המהרה למעבד. בדיעבד מתברר שהשדרוג לא עזר לי הרבה (או בכלל לא), ה- PINNACLE המשיך להיתקע ולעיתים אף "לזרוק" אותי מהפרויקט. מנבירה באינטרנט גיליתי שטעיתי בשדרוג. לפי סדר החשיבות ולצורך עיבוד וידיאו הייתי צריך: 1.מעבד חזק 2.הרבה זיכרון 3.כ.מסך (וחשיבות DX 9/10/11 זניחה ביותר). כיום, המצב הפיננסי קצת דחוק, ולכן אני מנסה להגיע לפשרה בעלות השדרוג, להלן שלוש האפשרויות שחשבתי עליהן: 1. להשאר עם החומרה הקיימת: 1.1.להשקיע זמן בהמהרת המעבד (נגיד ל- 3.5GHZ) 1.2.להתקין מחדש את התוכנות ומערכת ה…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).זה לא לפרנסה אבל מעוניין שהתוכנות יוכלו לעבוד במקביל ושזמן הרינדור יהיה סביר. משתמש בהן באופן די קבוע. משתמש בPHOTOSHOP , PREMIERE PRO , AFTER EFFECTS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ranranran,

המחשב צריך לשרת אותי ללימודים ולפנאי בבית תקציב בין 2500K-5500K מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כמו skyrim, diablo, צפייה בסרטים, גלישה.. גודל המסך: 15.6 ומעלה רזולוציית המסך: 1366x768 ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: אין חשיבות האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMAI Bluetooth: לא משמעותי אם יש או אין גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מעדיף שיהיה SSD ועוד כונן בנוסף כונן אופטי: לא משמעותי אם יש או אין האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית : עדיף שתיהיה אחריות ל-3 שנים ומעלה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים