ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 (לסה"כ תקציב 4000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD על מסך 75" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD, כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט בין שני דגמי מחשב נייד כמעט זהים במפרט הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מה אתם הייתם לוקחים ולמה? מחשב 1: Asus VivoBook S15 S532FL-BN189T https://ksp.co.il/m/uin/77333 מחשב 2:Dell Vostro 15 5000 5590-10510U1G51GP3OS https://ksp.co.il/m/uin/74431 אשמח לעזרה בהחלטה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים. אומנם אני טכנאי מחשבים אבל ביחס לידע ולמידע המשתולל כאן אני דיי פלקאט. אז בשעה טובה החלטתי לשדרג את הפנטיום 3 שלי ומסך ה-CRT 17 השרוט במשהו טוב יותר( קצת יותר!) כשהתקציב הוא רק 10,000 ש"ח ובזה אמור להיות כלול מסך LCD אז אני מניח שהמפרט לא יהיה הטוב ביותר אבל סומך עליכם בלב שלם שתמצאו לי את הטוב ביותר ביחס לעלות. דרוש לי מסך שיהיה טוב לעריכה גרפית ולזמן ממושך מול המסך (19" 17", לא יודע אם משנה) מעבד וכרטיס מסך שיתאים גם לגרפיקה ובעיקר לעריכת ווידאו לא מקצועי. חשוב שהלוח יהיה ברמה שתאפשר שידרוגים עתידיים ומאחר והמחשב יימצא בסלון אז גם שלא ירעיש במיוחד. אין צורך לכלול בהצעה צורב DVD ו-CD-ROM ,פלופי, כרטיס קול,רמקולים,מע"ה, ונילווים אחרים. תודה רבה מראש
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר מחקר מעמיק, הגעתי לשני הדגמים האלה: [h=1]Lenovo Yoga 2 Pro 5938-6557 http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21248[/h][h=1]Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21418 מצד אחד , הדו- שימושיות של היוגה מוכרת ונראת סופר נוחה, השאלה עד כמה הציר הזה יהיה עמיד עם השנים. ואיך תוכנות ואפליקציות מתמודדות עם רזולוציה כזו גדולה וחריגה. יש למישהו נסיון עם היוגה כדי להביא את דעתו? [/h]
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פרימייר, אינטרנט, תוכנת עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר תדיר - כבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המפרט הקיים : [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: center]AMD Phenom II X4 955 GA-880GA-UD3H 8 ג'יגה ראם NVIDIA GeForce GTX 470 כמובן שעדיף לשדרג כבר את "המשולש" אך זה ידרוש לא מעט כסף, אני מעדיף לקבל הצעה …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב וחנות אמינה שאפשר לסמוך עליה בירושלים.....לא חנויות כמו אייבורי
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בתהליכים של רכישת מחשב נייד ורציתי לדעת אם יש הבדל רציני בין מעבדי הi5 לבין מעבדי הi7 ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עובר מאינטל ל AMD מכייון שהיכולות של AMD ב OC גבוהות יותר המפרט הבא הוא ל OC ולמשחקים: AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL 1492.98NIS ABIT KV8-MAX3 (K8T800) - ATX 916.35NIS A-DATA 512MB DDR PC4000/500 X2 1636.02NIS WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 455.94NIS ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC 233.44NIS https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2265 Total:4732.44NIS איפה אפשר לקצץ כדי לקנות גם כרטיס מסך R9800P 128MB 256bits או שכדאי לחכות עוד כמה חודשיים
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של IPC אצל שמיר. שאלות: 1.משהו מכיר את החברה? 2.כדיי לקנות מחשב נייד שלהם? 3.יש לכם הצעות למחשב אחר בסכום שעד 7500 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה למצוא מפרט למחשב שישמש לצרכי עבודה בלבד, אמור לשמש כמחשב משרדי לכל דבר, שימוש נרחב בתוכנת אקסס. התקציב 1800 לא צריך ציוד היקפי ולא מסך(צריך מסך אבל זה בתקציב אחר יותר גמיש גם פה אני אצטרך המלצה למסך עם VALUE טוב לכסף כי התקציב עד 700 ש"ח). הבעיה שלי היא שאני תמיד בונה מפרט, מוסיף דברים שאני לא בטוח שצריך אבל בגלל שהמחיר שלהם הוא כלכך קרוב אני לוקח את היותר יקר ואין אני לא מצליח לרדת מ 2100 שקל בערך, לדוגמא מעבד I3-2120 - אני שם בהתחלה ואז אני רואה שמוסיפים 80 שקל מקבלים: I3-3220 זכרונות - סטיק אחד של 4G ב 110 שקל, לעומת 2 סטיקים של 2 שהבנתי שיותר טוב ב 190 שקל. לוח אם ג'יגהבייט H77-DS3H מול H77-D3H בתוספת קטנה. ספק 350 או 400 בתוספת קטנה. בקיצור מלא…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבטת בין 2 דגמים של טושיבה: מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1GH מסך 16 , מעבד i5-430M , זיכרון 6GB , דיסק 500 , כ.מסך Geforce 330m, משקל 2.8 , מ.הפעלה Windows 7 Premium http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2995 מחשב נייד Toshiba Satellite L505-141 מסך 15.6 , מעבד I5-430M , זיכרון 6GB , דיסק 500 , כ.מסך Radeon 5165 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2973 מה אתם אומרים? הכרטיסים המוצעים פה מספיק חזקים? איזה יותר מומלץ? תודה J.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - מחירי אילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רוצה יחס עלות/תועלת גבוה, לא רוצה רכיב שמשפר 5% ביצועים בעוד 20% כסף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח כל עוד יחס עלות/תועלת טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים,משחקים,מוזיקה,לימודים, שימושי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג ברמה טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pro Evolution Soccer, Civilization VI, RPG games, 1st Person Shooters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין ספציפי, מסכים שונים שיהיו במלונות/דירות (H…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יצא לי קצת להסתכל ופחות או יותר לבחור את מה שאני מעוניין בו מבחינת המפרט, אבל אני לא בטוח לגמרי אם כל החלקים מתאימים או בזבזניים ומיותרים ורציתי לבדוק איתכם בנוסף אני גם מתלבט איזה מארז כדאי לקחת וחשבתי שתוכלו לעזור לי פה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31300[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]18914[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לצורך הלימודים שלי אני מעוניין להתקין האקינטוש. מסיבות כאלה ואחרות החלטתי ללכת בסופו של דבר על אקטינטוש ולא לקנות MAC רציתי לדעת איזה דגם הכי יתאים לי? חשוב מאוד שהמחשב הוא לצורך עריכה גרפית. תקציב עד 7אלף שקל. אשמח מאוד מאוד לעזרה אם אפשר ללכת על יותר כיון של DELL ו ASUS
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר למטרות תכנות, יצירת מסמכים ודברים שסטודנט צריך לעשות עם מחשב ולא להריץ משחקים כבדים וכד'... אני מתלבט אם לקנות מחשב יד שנייה וכך לקנות מעבד חזק יותר ועוד כמה דברים שאם אני קונה חדש בוודאי יעבור את ה-5000... אני דיי מוגבל בתקציב הזה ואני חדש לעניייני המחשבים הניידים.. אם כן מומלץ לקנות יד שנייה אז מה חשוב לבדוק? ואם לא מה חשוב שיהיה באחד חדש... תודה רבה מראש לכל מי שיענה.. רפי
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאדריכלות נוף - תוכנות אוטוקאד , סקצאפ , פוטושופ , ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חייב להיות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא במחיר איכות ועבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה התקציב? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) מקסימום חריגה מהתקציב: 500 ש"ח אם זה באמת שווה את זה משמעותית 2. מה שימושי המחשב? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, ללא מערכת הפעלה 8. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן להוסיף עוד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY MODER WARFAR2,GRID,GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת שווי של מחשב יד שנייה שקניתי מחו"ל(גרמניה): מארז: Lian LI PC-C60A מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 6x3,2 Ghz לח אם: ASUS M5A99xEvo RAM: 8GB RAM Corsait Vengence CL9 כרטיס מסך: Sparkle GTS450 1GB קירור פסיבי ספק כח: be quiet! 430 W 80 plus LG GH24NS90:DVD יש גם ערכת קירור שאמורה להיות שקטה יותר מהרגילה אבל אני לא יודע פרטים על זה(אני חושב שזה של skythe). אשמח גם לדעת האם לדעתכם המחשב יהיה מתאים לגיימינג בינוני ואם לא מה כדי לשדרג בו. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב נייד. המחשב ישמש לשימוש כללי בבית במקום מחשב נייח. מטרות המחשב? שימוש ביתי כללי - סרטים, מוסיקה, משרד. * גודל המסך?מסך 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T * כונן אופטי? - הכרחי כונן פנימי *מסך מגע - נחמד אבל לא הכרחי אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, אבל אשמח לאלטרנטיבות אחרות. הדגמים הם: ASUS N550JK-CM062H Lenovo Flex 2 (15 inch) Touch Screen 5942-6631 http://ksp.co.il/?list_compare=.22517..23438. הasus בעל מפרט יותר מרשים, אבל למשל אין לו רכיב ssd. אני לא יכול להוסיף לו רכיב כי אני צריך את הכונן האופטי. גם לגבי השירות, יש באזז שלילי לגבי asus בזמן האחרון. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי שני המחשבים, ואולי…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הי, מחפשת מחשב DELL או לנובו עד 5,000 ש"ח: ניידות לא חשובה ולכן משקל לא חשוב, קשיחות המוצר לא חשובה וכו מסך LED מט כ-15 אינץ. נועד לריבוי משימות (אך לא למשחקים או מולטימדיה) ולכן חייב להיות: חזק! מהיר תגובה! : דיסק קשיח חזק ומהיר, מעבד חזק ומהיר, זיכרון חזק ומהיר. כרטיס מסך - לא חשוב. זמן סוללה - לא חשוב. יציאות - חוץ מ-USB - לא חשובות. כונן אופטי - כן. שן כחולה - רצוי לא חובה. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר טוב שלי חוזר מחו"ל בעוד מספר ימים והזדמן לי לרכוש דרכו נייד. בקניון שהוא עובד יש חנות של רשת bestbuy אז נכנסתי לאתר שלהם והתחלתי לסרוק טיפה את האיזור. מהידע המועט שיש לי הבנתי שהניידים של dell אמינים ובעלי ביצועים טובים. המחשב הוא מסדרת inspiron 1252 עם מעבד T5750 במהירות 2.00GHZ, זכרון פנימי 3G, הארד דיסק SATA 250G, מסך 15.4" שאר המפרט נמצא בלינק הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1210982227895&type=product הנייד עולה 700 דולר (אני מניח שזה לפני מס קנייה).. היעוד העיקרי שלו הוא ללימודים (אופיס, תוכנות תיכנות) וגלישה ברשת (מסנג'ר, תוכנות שיתוף), צפייה בסרטים ומוזיקה. למשחקים אני בטוח שהוא לא יועיל לי עקב כרטיס מסך פנימי. עכשיו ביחס למחירים בארץ אני יכ…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הכותרת כמו שצרייך או שעברתי על החוקים ,אני דיי חדש כאן בפורם הזה אוקיי הנה השאלון שלכם שאענה בקצרה ומהר : * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? : רצוי שיהיה 10 אינץ * משקל רצוי? : כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? : 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : אין צורך בשום דבר מיוחד * בלוטות? : לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? : לא משנה * צורב DVD? : אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : Dell ,Acer ,HP אוקי אלו 3 הדגמים שמצאתי טוב לטעמי : Dell Inspiron Mini 10 Acer one 532H HP Mini 210 לכל הדגמים הללו יש את המעבדים החדשים (ככה אנ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות דרך אייבורי או KSP, מעבד מינימום i5. לחלופין, אפשר לשאול איזה מפרט טוב יותר? פשוט אין לי ניסיון עם AMD. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי מפרט למחשב בייתי כולל מסך. שימושים קלים מאוד של אנשים מבוגרים + אופציה לקצת גיימינג של הנכדים. אשמח לדעתכם על המפרט ובעיקר שהחלקים מתאימים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה http://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg שם המוצר: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מספר מוצר: B001 תאריך תוקף: 03-01-2021 מחיר אשראי: 4801 ₪ עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. . מקט קטגוריה פריט כמות …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-