ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=25150 מה דעתכם? טוב? לא טוב? מה טוב או מה לא טוב? תודה!
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בערך ב-6500 ש"ח. אני לא מריץ משחקים אלא רק ישומים משרדיים ואינטרנט, אבל אני רוצה שהוא יהיה מהיר וחזק. חשוב לי מאוד שיהיה מותקן עליו WIN XP PRO. מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9723 האם המעבד דותן הזה הוא טוב?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גודל מסך- הכל בין 13 עד 15.6 מבנה- אולטרה\סליק בוק בדגש על דק וקל רזולוציה-FULL HD מעבד- I7 SSD- חובה כרטיס מסך אפשר גם מובנה. זיכרון- 16gb תקציב- 3 עד 6 אשמח להצעות!!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יצא לי קצת להסתכל ופחות או יותר לבחור את מה שאני מעוניין בו מבחינת המפרט, אבל אני לא בטוח לגמרי אם כל החלקים מתאימים או בזבזניים ומיותרים ורציתי לבדוק איתכם בנוסף אני גם מתלבט איזה מארז כדאי לקחת וחשבתי שתוכלו לעזור לי פה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31300[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]18914[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עריכה- במקום לפתוח נושא חדש אני משתמש בנושא הישן שלא ענו עליו. השאלה החדשה היא כאן יותר למטה. תודה. נמכר במחיר שנראה לי טוב יחסית למפרט (~2300), DELL יותר יקרים באיזה 100-300 ש"ח מה שמעלה שאלה לגבי אמינות אסוס. תודה. נ.ב ברשת לא מצאתי הרבה חומר. נ.נ.ב למטרות סטודנטיאליות וגלישה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עלה לי הצורך בביצוע עריכת וידיאו ביתית. אני מנסה לערוך כ- 40 GB של סרטים שצולמו ברזולוציית SD בתוכנת PINNACLE-15. לאחר התייעצות איתכם כאן ואח"כ כאן רכשתי GTX-460 ולא עשיתי המהרה למעבד. בדיעבד מתברר שהשדרוג לא עזר לי הרבה (או בכלל לא), ה- PINNACLE המשיך להיתקע ולעיתים אף "לזרוק" אותי מהפרויקט. מנבירה באינטרנט גיליתי שטעיתי בשדרוג. לפי סדר החשיבות ולצורך עיבוד וידיאו הייתי צריך: 1.מעבד חזק 2.הרבה זיכרון 3.כ.מסך (וחשיבות DX 9/10/11 זניחה ביותר). כיום, המצב הפיננסי קצת דחוק, ולכן אני מנסה להגיע לפשרה בעלות השדרוג, להלן שלוש האפשרויות שחשבתי עליהן: 1. להשאר עם החומרה הקיימת: 1.1.להשקיע זמן בהמהרת המעבד (נגיד ל- 3.5GHZ) 1.2.להתקין מחדש את התוכנות ומערכת ה…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לבצע שדרוג מחשב וקיבלתי מפרט שדרוג מחבר בעבודה, אני צריך לוח אם, מעבד וכרטיס מסך בעיקר. התקציב שלי זה 3000, והמחשב מיודע בעיקר לעבודות בתלת מימד (מאיה וכ'ו), ומעט למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט. או שאם יש הצעות לשינוי, אני מתכנן לשדרג בימים הקרובים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות שאפשר להזמין באינטרנט? כדוגמאת נעה/פנדה מחשבים שיש בארץ? חיפשתי ומצאתי http://www.zipzoomfly.com נחשב טוב? כדי להזמין דרכם? ואם כן, אני צריך מחשב חזק בסביבות 1800$ יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות נטבוק בגודל של 10 אינצ' ממה שבדקתי עד כה נראה לי שהכי משתלם מבחינת המחיר והמפרט זה הנטבוק של Acer: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733781 מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? אני אשמח לעוד המלצות על נטבוקים נחמדים. יש נטבוקים עם חיבור HD ? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט מחשב לפי העקרונות הבאים: רכיבים חשובים ושאלות 1[מעבד אינטל דואל קו 2 ליבות (נראה לי שעדיף 4MB) 2. לוח אם איכותי עם מספיק חריצי הרחבה, חיבורי USBלרוב. שאלה? האם יש לי צורך ב- בתמיכה ב- FireWire 400/800? 3. זכרון פנימי רצוי גדול ומהיר כדי שלא יהווה את החוליה החלשה ( 2 גיגה?, יותר/ פחות?) איזה מומלץ? אגב, אני רואה שבמפרטים המומלצים ל- HTPC הם ממליצים על : 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc. 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty וזאת ללא קשר למעבד (ומהירותו)האם הוא הכי מומלץ? 4.נפח איחסון גדול! מתכוונת לעשות הרבה לכידה כך שאולי כדאי 2 כרטיסי 500 5.צורב DVDראיתי שהמליצו במפרטים על: …
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כולם אשמח לעזרתם במציאת מחשב נייד לגרפיקה (PHOTOSHOP ואילסטרטור ) ועבור שימוש בסיסי בתכנות (PYTHON ושאר מיני הירקות) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט גרפיקה תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאמור, לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם ניתן לחסוך ולקבל מחשב ללא ווינדוס - יהיה מעולה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סתכלו את המחשב מיני הזה Excel ATX 1021 Intel Atom N270 1.6GHZ 1GB DDR2 160GB 2.5 WINDOWS XP HOME כנראה לא בטוח INTEL GMA945 כרטיס מסך אם אני מחבר את המחשב הזה למסך FULL HD ביציאת VGA, אני יוכל לראות בו סרטי FULL HD ? אם לא, יש דרך לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה, WLAN זה בעצם WIFI ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים. אומנם אני טכנאי מחשבים אבל ביחס לידע ולמידע המשתולל כאן אני דיי פלקאט. אז בשעה טובה החלטתי לשדרג את הפנטיום 3 שלי ומסך ה-CRT 17 השרוט במשהו טוב יותר( קצת יותר!) כשהתקציב הוא רק 10,000 ש"ח ובזה אמור להיות כלול מסך LCD אז אני מניח שהמפרט לא יהיה הטוב ביותר אבל סומך עליכם בלב שלם שתמצאו לי את הטוב ביותר ביחס לעלות. דרוש לי מסך שיהיה טוב לעריכה גרפית ולזמן ממושך מול המסך (19" 17", לא יודע אם משנה) מעבד וכרטיס מסך שיתאים גם לגרפיקה ובעיקר לעריכת ווידאו לא מקצועי. חשוב שהלוח יהיה ברמה שתאפשר שידרוגים עתידיים ומאחר והמחשב יימצא בסלון אז גם שלא ירעיש במיוחד. אין צורך לכלול בהצעה צורב DVD ו-CD-ROM ,פלופי, כרטיס קול,רמקולים,מע"ה, ונילווים אחרים. תודה רבה מראש
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רוצה להתחדש במחשב חדש והשמח לעזרתכם, יש לי שני מפרטים משלי שהייתי רוצה את חוות דעתכם מה מתאים מהם או האם צריך לשנות משהו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי MMORPG אסטרטגיה ומשחקים כמו GTA V ASSASIN CREED WATCH DOGS וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2209WA DELL 22 1680X1050 וכנראה בעתיד 24" עם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים וצפייה בסרטים. * מטרות המחשב? אני סטודנט למדעי המחשב, צריך מחשב שיוכל להריץ בקלות תוכנות כבדות. שימוש נוסף יהיה צפייה בסרטים באיכות גבוהה. - מחפש מחשב חזק. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מבין בזמני סוללה אבל שיהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? לא יודע למה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע למה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL\LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מח…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים תכני HD ועבודות הוורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כלול 23-34 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מלחמה אקשן ומירוצים גרפיקה טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה , תקציב מקסימאלי- 4K אפשר למתוח עד 500 ש"ח מעדיף שלא תלוי בכדאיות. 2- לנצל את כל התקציב. שימוש במחשב- גיימינג, גיימינג וגיימינג. ה-משחק שאני מצפה לו זה מאפיה 3 ובגלל זה ארצה שהמחשב יובנה על פי דרישות המשחק שלו. אין צורך בציוד היקפי, כל התקציב יוקצה למחשב עצמו. שקט? מה זאת אומרת? מצטער אך אין לי מושג מה זה אוברלוק? אין צורך לכלול מערכת הפעלה\ אופיס. אין העדפה מחנות ספציפית אך אני מאשקלון . אעדיף שיבנו לי מפרט כי לפי מה שהבנתי ככה אפשר לקבל מקסימום מחשב על פי התקציב. המחשב מתוכנן להירכש מיידית. אין בקשות מיוחדות .
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בערך 15 שנה לא שיחקתי ממש במחשבים ובא לי לחזור לזה. אני לא צריך את המשחקים הכי חדשים שירוצו ב 4k אבל כן לשחק COH2 או 0AD או civ 6 אגב גם פחות במשחקי רשת מרובי שחקנים. לעומת זאת גם shooter בסגנון MOH יכול להיות שיהיה. מה שכן, אני זקוק להכל, משמע עכבר, מסך, מקלדת, אוזזניות. דווקא ציוד היקפי טוב יחסית כן מעניין אותי (כמובן שלא צריך את קצב הרענון המטורף של המסך או העכבר החדישים ביותר עם מה שהגדרתי למעלה. אלא טובים וסבירים למחירם) אז בקיצור - המחשב ההקפי כולל הכל, לגיימר מזדקן. תודה מראש לכל העונים. התבקשתי למלא שאלון, אז בבקשה - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כולל ה…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan Twinmos 512MB DDR400 PC3200 *2 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 3,609 ש"ח המחשב ישיש לאינטרנט הורדות הוא יהיה דלוק כול חייו... להקלטות מוזיקה קיובייס ותוכנות כבדות.. גרפיקה מפוטושופ פריאנד עד מאיה ועריכת סרטים.... [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהניסיון הקודם לקבל המלצה בעניין אחר לא עלה יפה, אני מנסה את מזלי שוב יש ברשותי מארז Compucase HEC 6A19 עם ספק כח של HEC (לא זוכר בדיוק איזה, אך ככל הנראה 300W-350W). אני מעוניין לרכוש לוח אם + מעבד + דיסק קשיח + זכרון + מערכת הפעלה על מנת להרכיב מחשב. תקציב: עד 2,000 ש"ח. שימוש: ביתי/משרדי סטנדרטי (מחשב להורים). אין כוונה לבצע OC וכו'. דרישות נוספות: 1) דיסק קשיח SSD בנפח של כ- 200-256G, לא יודע אם יש חשיבות ל- PCI-E, שכן לא בטוח שמי שישתמש במחשב ישים לב להבדל. אלא אם ההבדל במחיר ממש לא גדול - לשיקולכם. 2) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. 3) אין כוונה נראית לעין להחליף את המחשב, לכן …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד כשבוע. המחשב יוצא במחיר של 5900 אבל אני כנראה קונה במזומן אז זה יוצא 5700 כנראה עם המפרט הבא: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1420 ¤ 1 ABIT IB9 INTEL 965P 590 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 510 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 EVGA e-GeForce 8800 GTS Superclocked 320MB PCI-E 1880 ¤ 1 GIGABYTE Poseidon 465 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 460 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ סה"כ: ¤ 5905 ואחרי הנחה בנעה זה יוצא בערך 5700. האם הוא יחזיק לי לשלוש שנים לפחות? הוא יריץ משחקים כמו Test Drive Unlimited , STALKER על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? (1024X768 לבנתיים). *אם זה לא קשור לפה תר…
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המפרט הבא בהצעה ורציתי לדעת אם יש לטעמכם מקום לשיפור? 860 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.6Ghz S1150 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 340 ₪ - Gigabyte GA-B85M-DS3H S1150 350 ₪ - 8GB (2x4GB) Kingston DDR3 1600Mhz 2730 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 290X TRI-X 4G DDR5 410 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 570 ₪ - * מבצע * Zalman Z3 Plus + FSP Raider 650W 80+ BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 מחיר סופי: 5470 ₪ למזומן 5579 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-