ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למטרת משחקים בינוניים ושאר הדברים ב3000 שח. לא צריך מסך ושאר השטויות.חובה כרטיס מסך של נוידיה ולוח אם של אסוס.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את הכרטיסים שלי, gigabyte 6970 reference קישור לדגם המדויק: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3666#ov בכמה לדעתכם יהיה הוגן למכור?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של IPC אצל שמיר. שאלות: 1.משהו מכיר את החברה? 2.כדיי לקנות מחשב נייד שלהם? 3.יש לכם הצעות למחשב אחר בסכום שעד 7500 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דודה שלי אמרה לי להשיג לה מפרט עד 4,000 שקל עדיף שיהיה מבוסס AMD לעבודות משרדיות ומשחקים(עם כרטיס מסך טוב אבל בלי מחיר גבוה)
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד DELL VOSTRO שהחזיק כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה יש בו סדרת תקלות (קטנות) שגורמות לי להאמין שחייו אינם ארוכים עוד. המאוורר התחיל להרעיש, הכונן הקשיח מרעיש לפעמים, וממש היום קרסה לו הסוללה לחלוטין (עובד רק עם חיבור קבוע לחשמל). בנוסף, אין לו חיבור לטלויזיה ושאר צרות שבגינן אני שוקל החלפה בעתיד. ברור לי שעדיין אפשר לתקנו כרגע, אבל אני שוקל להתפנק. אני מניח שאוציא על נייד חדש כ-4000 ש"ח, ובינתיים לא ממש החלטתי אלו תכונות חשובות לי בו. אני מניח שאתפנק כמה שיותר בגבולות המחיר שאקצה לי, אבל כלום עדיין לא הוחלט. בעיקר הכי הכי הכי חשוב לי שהדבר הזה לא יראה מוסך. סחבתי עם המחשב הנוכחי קצת למעלה מארבע שנים ללא אף תיקון או מעבדה ואני מעוניין לחזור על חוויה דומ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של אסוס לפני 4 חודשים בערך, המחשב הגיע עם מקלדת שהורכבה לא טוב, נשלח פעמיים לתיקון ואז חזר עם תקלה אחרת, התלוננתי בפני אסוס והוחלט להחליף לי למחשב חדש מדגם אחר, אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם שהיה לי ולגבי הדגם החדש. הדגם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030 הדגם החדש שמציעים לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 מבחינת נתונים יבשים, במחשב החדש יש רזולוציית מסך גבוהה יותר וכרטיס מסך נפרד. השאלה למה המחשב שהיה לי יקר יותר משמעותית, והאם למחשב החדש יש גם ציפוי גורילה גלאס. ובאופן כללי אשמח לשמוע את דעתכם, מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת, VMs, דברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, Visual Studio, ושרתים, דפדפנים HyperV למכונות וירטואליות של מערכות הפעלה מגוונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD * 2, בהמשך אולי יהיה 4K אבל לא למשחקים …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייד ומקום שבו אפשר לרכוש מחשב כזה במחיר שפוי. הדברים שחשובים לי הם: - מעבד i7 -8 ג'יגה זיכרון -כונן SSD תודה מראש לעוזרים, גיא
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום הבן רוצה מחשב גיימינג, יש, לנו מסך, מקלדת ועכבר. קיבלנו הצעה מבאג, מחשב hp pavilion gaming TG01-1014nj במצע כעת ב 4750 ש"ח. יראה שהספק רק 400w או יש מפרטי ksp ב5000 ש"ח אינטל. מה עדיף? הילד טוען שמחברים שבכלל עדיף על בסיס amd. איזה חנויות באזור הרצליה, חצי שעה נסיעה, מומלצות?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מעוניין להרכיב עבור חבר מחשב שמטרתו הבלעדית היא גיימינג. משחקים הכי כבדים בשוק. תקציב המחשב - 5500 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. החבר מעדיף כרטיס מסך מבית Nvidia. *אני מעדיף שיהיה בו לפחות 4GB RAM ע"מ שיוכל להריץ מע' הפעלה ויסטה. [עד כמה שהיא לא פופולארית בקרב אנשים שמבינים דבר, היא הפתרון הכי הגיוני עד עכשיו להרצת DX10] גודל המסך שלו הוא 19 אינצ' רגיל [לא רחב], ואין צורך במפרט לOC. אודה לכל המציעים.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לכסוך אבל לא על חשבון ביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, תכני HD וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר (כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? התקציב כולל מסך שצריך חיבור HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דמייני טיסה, פיפא ופרו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Intel Core i5-2500K Corsair 16GB-DDR3 1333MHZ ASUS GTX 650-1GB HDD 500GB DVDRW GA-Z68AP-D3 ANTEC 650W Gigabyte 3D Aurora 570 FULL TOWER --עריכה-- אני עכשיו רואה שהתבלבתי במקום , אפשר בבקשה להעביר פרום המתאים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום...אני עומד לקנות מחשב ואני צריך מפרט עם תקציב של 4200 ש"ח עם חריגה אולי עד 150 ש"ח מקסימום..ומה שבטוח זה שיהיה במפרט radeon 9600 אתם תחליטו איזה סוג ואיזה חברה...תודה מראש..אהה ומי שראה את הדיון הקודם שלי "מחשב חדש עם כמה בעיות" אז החזרתי את המחשב ההוא וקיבלתי את מלוא הכסף...עוד דבר אני גר באיזור הנגב ואם אתם יכולים להציע לי איפה לקנות את המחשב אז אני אשמח!!
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב : פרסקוט 3 גיגה הרץ לוח אם מעפן של גיגהבייט אני חושב 865 512X2 400MHZ נווידיה 6800U שלא כל כך יציב על סטוק כבר (AGP) ספק ANTEC 550W TRUE POWER 20 פינים אני רוצה לבנות מחשב HTPC ואולי אפילו לעבור לMICRO ATX, או לקנות מארז HTPC ATX יפה ונוח איזה מחשב אני צריך בשביל להריץ סרטים ב720P ואפילו 1080P ובלו ריי וHDDVD בעתיד? אני רוצה מעבד שיהיה מהיר בקיבוץ ופתיחת קבצים דחוסים ופיענוח סרטים, אני צריך בשביל זה QUAD CORE או שDUEL CORE יספיק לי לטווח הרחוק? והאם יש חלקים שאני יכול לקחת מהמחשב הקיים שלי כדי לחסוך עלויות. כמו שהזכרתי השימושים שלי במחשב הם רק אינרנט/מסנג'ר/ICQ ומוסיקה וסרטים. אני מעדיף גם כן חלקים שקטים ככל שאפשר (לוח אם וכרטיס מסך עם קירור פסיבי) אם מישה…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן להוסיף עוד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY MODER WARFAR2,GRID,GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה אני יכול לקבל עליו לדעתכם? אם מישהו מעוניין לקנות אפשר לשלוח גם מסר בפרטי...
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, ראיתי ב-YNET המחשב הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732869&came=572 אני צריך את המחשב לבת שלי בת ה-13. השימושים עיקריים - אינטרנט, אופיס, משחקי SIMS, מוזיקה. התקציב שאני חושב עליו - הוא בין 2700-3500 המעבד T4400 נראה באמת חדש. איך האחריות של ACER? מה עוד אני צריך לקחת בחשבון?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם !!! מכוון שהתעסקתי הרבה רק באיי אמ די הזנחתי את אינטל חבר שלי בא לבקש ממני יעוץ ולא היה לי מה להגיד לו יש לו 4 אלף ש'ח הוא צריך הכל חוץ מסי די רום , פלופי,מסך , מקלדת ועכבר תודה לכל המשיבים ! נ.ב המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים (הוא ממש לא גיימר) חשוב שיהיה במפרט ג'י פורס 4 TI4200 של לידטק... הוא רוצה... ושוב תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי מפרט למחשב בייתי כולל מסך. שימושים קלים מאוד של אנשים מבוגרים + אופציה לקצת גיימינג של הנכדים. אשמח לדעתכם על המפרט ובעיקר שהחלקים מתאימים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה http://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg שם המוצר: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מספר מוצר: B001 תאריך תוקף: 03-01-2021 מחיר אשראי: 4801 ₪ עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. . מקט קטגוריה פריט כמות …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3516 האם המחשב הנ"ל הוא המחשב הכי טוב שאפשר להביא בתקציב של בין 5000 ל- 5300 +- ? חשוב לציין שמתוך כל הבדיקות שעשיתי המחשב הזה היחידי בתקציב עם מעבד i7 וכ.מ 5650 , כל הנתונים האחרים דומים בכל המחשבים בתקציב הזה.. אם למישהו יש מחשב עם נתונים יותר טובים בתקציב דומה אני אשמח להצעות נוספות , אני לא רוצה להיות פזיז בקניית המחשב ולכן אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות אני אשמח.. תודה מראש.. =]
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עושה רושם שההתקנה עברה בסדר, עד שזה הפעיל מחדש את המחשב .... כשמערכת הווינדוס מתחילה לעלות הוא רושם [תוך כדי שהמערכת רצה - לפני שהיא בכלל עולה] הודעת שגיאה : Error C0000034 applying update operation 282 of 116005 (_00000000000...) מיותר לציין שזה נתקע המצב הנ"ל והמערכת לא עולה.. כשמבצעים כיבוי והדלקה מחדש הוא נכנס לריקוברי מוד - [מצב בטוח גם לא עולה כשאני לוחץ F8 ומנסה להיכנס אליו] לצערי - מה שבד"כ ווינדוס עושה לפני התקנת עדכונים זה יוצר נקודת שיחזור, מה שהוא לא עשה הפעם ככה שלא ניתן לשחזר מערכת ללפני העדכון. בכל אופן במצב ה recovery manager של HP האפשרות היא רק לעשות "התאוששות מערכת" , שמגבה את הקבצים וצורבת על דיסק ובעצם עושה פירמוט למחשב ומחזירה אותו למצב כמו שיצא מהמ…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח לא כולל מסך אני רוצה לחבר תמחשב לLCD המחשב בעיקר למשחקי סימולטור טיסה נהיגה ולמשחקי נייד פור ספיד בקיצור גרפיקה גבוהה רמקולים 5.1
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממנו שאבנה לו מפרט לגרפיקה ללא הגבלת תקציב עניתי על כל השאלות שרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב בלתי מוגבל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 26" 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 8…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מפרט עבור מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, תכנות, מוזיקה וסרטים. מעוניין במשהו טוב ואמין שישאר איתי לשנים הקרובות. להלן הבקשות: 1. מה התקציב המקסימלי ? 3.5K גמיש. ניתן לחרוג קצת כראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות (פיתוח WEB), מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. - רמקולים עם סאונד טוב (רצוי למשהו ברמה של Altec Lansing ATP3 שיש לי עכשיו). - מסך (כנראה בגודל 24", כנראה העדפה לDELL אבל פתוח להצעות), חשוב שיהיה באיכות טובה, משהו ברמה של ה- DELL 2209WA שיש לי כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-