עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roeyel,

מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא קריטי…

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא ק…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. אני צריך לקנות מחשב לעסק שלי.. המפרט אמור לכלול תדברים הבאים הכסף שיש לי להשקיע הוא 4 אלף שקל מסך 19 מארז+מעבד+לוח עםם כל הציפ+זיכרונות+הרדיסק+כ.מסך +צורב דיוידי מקלדת ועכבר אלחוטיים+רמקולים פשוטים מדפסת+פקס צבעוניים (לא מכשיר משולב עם כל מיני דברים צריך רק מדפסת+פקס) וזהו כיעקרון אם לא שחכתי משו רציונלי...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקבל חוות דעת של אנשים כאן לבנייה של מחשב. התקציב המקסימלי הוא 5000, כמובן שמעדיף לחסוך כמה שקלים אבל אם יש משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן אני מוכן להגיע ל5000 שימוש המחשב יהיה לגיימינג בעיקר, כל סוגי המשחקים בעיקר Moba וshooters הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 כמובן שאני רוצה שהמחשב יריץ לי משחקים על גרפיקה גבוהה. לא חייב ULTRA בהכל (עדיף^^) אבל לפחות HIGH עם FPS גבוהה יציב. השוואות מחירים בין חנויות בנתניה יהיו אחלה תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672 אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לו תודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדש זמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר.. חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVO מערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10 מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן. גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256 תדירות שינוי מיקום…

6. שלום וחג שמח : אממ .. אני חייב את העזרה שלכם בהחלטה על איזה מפרט / מחשב ללכת .. את האמת, אני כבר לא יודע מה להחליט, אם לקחת Intel רגיל או Intel Celeron או בכלל ללכת על AMD, אני חייב שתסבירו לי ממש בקצרה ולעניין מה באמת ההבדלים בניהם והאם זה באמת משמעותי מבחינת העבודה במחשב. אין ממש שימוש ספציפי למחשב, הוא ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, Office וכד'...), משחקים (לא משחקים כבדים כמו Doom3, HL2 וכד'...), קולנוע ביתי (קידוד סרטים בעיקר - מדיי פעם לא משהו רציני / קבוע). * אין צורך בציוד היקפי, כגון ; עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. הנה הצעה שקיבלתי ממישהו שאני מכיר : Pentium 4 3.0 Ghz Bus:800MHz, H-T, 1MB Cache- מעבד P4 P800SX (i848) SB, SATA, Lan- לוח אם 512MB A-DATA DDR 500 -…

• 73 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. Started by reggie,

שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים הבסיסיים יחסית (אני חייל שחוזר הביתה פעם בשבועיים/שלושה - אז אין זמן להתעסק עם המחשב הרבה) מה שכן חשוב לי במחשב : - מחשב מהיר שיוכל להפעיל מס' תוכנות בו זמנית, כלומר שאני אוכל לשמוע מוסיקה בווינאמפ, לגלוש באינטרנט דרך הפיירפוקס, לדבר במסנג'ר ושברקע האנטי וירוס קספרסקי יפעל. כל זה בלי שהמחשב יקרטע ויתקע כל שניה, אלא יעבוד עדיין חלק ומהר. - נפח, שיהיה בו לפחות 200 ג'יגה לשטויות. - שמשחקים בסיסיים+ יפעלו לי בצורה טובה וחלקה, כשאני אומר משחקים בסיסיים אני מתכוון לפיפא 2009/NBA 2009/FOOTBALL MANAGER 2009 בקיצור משחקים שהם באמת לא דורשים את הכרטיס מסך הכי חדש ומפלצתי בשוק. ודבר אחרון, אני צריך שזה יבוא עם מסך של 19 אינץ' מישהו י…

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  8. אהלן, אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך וכל שאר החומרה במחשב אז אני רוצה להתייעץ פה. יש לי עכשיו מחשב מאד מאד חלש ואני רוצה לשדרג ולהביא מחשב חדש עד 4 אלף שקל שיוכל להריץ את המשחקים של היום עלHigh לא צריך יותר מזה ב60 Fps. הבנתי כדאי לי לקחת את הכרטיס מסך Gtx 1070 נכון? יכנס לי פה בטווח מחירים עם כל השאר הדברים שצריך? ומסך בנפרד עד 2000 שקל התקציב. אפשרי לבנות משהו כזה?

9. אח של חברה טובה נמצא בארה"ב. היא ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב טוב שיתאים לדרישות שלה. אני אפילו לא יודע אם זה ממש כדאי כלכלית, אבל לנסות לא מזיק. מאחר ואין בעיה של תקציב (הגדרת התקציב בכותרת היא שלי) היא שוקלת גם קניה של MacBook Pro 15 בעלות של 1200$. מלבד זה שהוא כבד ביחס למה שהיא רוצה, לא כל כך ידעתי מה להגיד לה, אשמח להסבר על כדאיות, השלכות, עלויות נוספות ועוד כהנה גם בזה. הסתכלתי פה ושם על סמך מה שאני יודע ועל סמך מה שלמדתי מפה, אבל היו דברים באתרים מחו"ל שאני לא מכיר כמו מודם סלולארי ומאיצים גראפיים שלא ממש הכרתי. אז אני אשמח לכל עזרה והסבר. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג 5lbs * האם נד…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by nirzx,

תקציב: כ6,500 ש"ח צרכי המחשב: משחקים כבדים וסרטים יש צורך למחשב נייד ולא לנייח (פשוט שאלו אותי את זה בלי סוף) אני לא כל כך מבין במפרטים, אז אם תשימו שמות של משחקים מוכרים שפועלים על המחשב כמו: פיפא, נייד פור ספי,ד GTA זה יעזור לי. המליצו לי על ASUS ומצאתי את זה: מחשב נייד Asus K61-1C מחשב נייד של Asus עם מסך בגודל 16 אינטש, מעבד P8700, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך Nvidia GeForce G220m 1GB. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 16´´ HD Color Shine (LED) רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 220M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G) סוללה: 6 תאים מימד…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by Snir Weitzman,

היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי טוב לעריכת ווידאו (לתוכנות כמו Premire Pro, After Effects, Sony Vegas) ולעיצוב גרפי למרות שאני מתעסק בזה כרגע פחות כמו פוטושופ ואילוסטרייטור. אלה השימושים העיקריים, בנוסף לזה אולי אעשה בו שימוש לגיימינג קל יחסית כמו PES ו- FIFA אבל זה בגדר בונוס נקרא לזה. בכל אופן כרגע מצאתי 2 מחשבים שאני שוקל לקנות זה האחד: Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX00D7IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66252 וזה השני: Lenovo Legion Y540-17IRH 81Q40065IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66750 הם בעקרון זהים אבל ההפרש ביניהם הוא בגלל הRAM שבראשון יש 16…

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by EliranC,

שלום אני מעוניין במחשב נייד בעיקר לעריכת מסמכים ואינטרנט אבל גם שיתאים לי למשחק דיאבלו 3 שיריץ אותו חלק, אני מעוניין במחשב עם מסך בגודל 17 אינץ לפחות עדיפות לצבע לבן ... אגב יותר משתלם להביא מחשב מהאיביי או לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. אני מחפש מחשב בערך בתקציב של 3,500-4,000 עדיף שיהיה לא כבד ,לא כל כך חשוב לי כמות הזיכרון אבל שיהיה ssd , מעבד חזק i5 או i7 כרטיס גרפי סבבה אם אני ארצה להריץ איזה משחק לא משהו כבד ממש. סוללה חזקה, מסך לא גדול במיוחד עד 15 אינץ כזה, ואם יש אפשרות למסך מגע .. לא חובה

14. Started by ilannh,

שלום לכולם אז ככה דבר ראשון אני גר בקליפורניה נתחיל בתקציב אני חושב שגג אני מוכן להוציא 1300$ קראתי קצת מאמרים ונראה לי שאני אלך על dell או HP מה שאני לא מצליח להבין זה דברים כמו איזה מהירות כדי לקנות וכו אני בעיקר אשתמש בו ללימודים - לכתוב עבודות וכו גלישה נוחה ומהירה באינטרנט. אפשרות צפייה באיכות טובה בסרטים אני די סגור על מסך 15.4, 14 נראה לי קטן מדי בקשר למשחקים לא נראה לי שאני אשחק בו יותר מדי אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לשחק משחקים ולא חייב להיות באיכות גרפיקה מעולה בטריה אין לי מושג מה זה אומר 6 cell וכו אני יודע שאני אשמח לבטריה הכי ארוכה חיים שיש אבל שלא תבלות מהמחשב. אה וכמובן אפשרות שמיעה מוזיקה באיכות טובה נכנסתי לאתר של דל וHP והיו שם שני מחשבים שנראו לי מספ…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by yaloner,

שלום, אני צריך מחשב נייד אבל מבין רק בנייחים, לכן צריך עזרה. צריך אותו בעיקר לאינטרנט ולתוכנות אופיס שונות (העבודה על אופיס תהיה במשך שעות ארוכות מאוד). אשמח מאוד לקבל הסברים והמלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. יש שתי אופציות: רוב החברות שבדקתי: IBM DELL וכו' מציעים מחשב נייד בסיסי ב 4000 ש"ח (סלרון 1.4 ו 256MB זיכרון) האופציה השנייה היא מעבד דותן 1.6 בטכנולוגית סנטרינו עם 256MB זיכרון ב 5500. היות שהמחשב ישמש בעיקר (אם לא תמיד) ליישומי אינטרנט בלבד, האם מחשב סלרון מספיק? כלומר האם אני אחווה גלישה באינטרנט ברמה טובה (ללא תקיעות וכו') ובקיצור שלצורך אינטרנט ואופיס המחשב יגיב כמו שצריך. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by MorphX,

שלום , אני מחפש מחשב נייד באיזור ה 6 אלף גמיש ל 6.5 , אני רוצה במחשב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים בצורה טובה ועבודות גרפיקה. כמובן שחשוב גם מהירות המחשב , מסך מספיק 15.4 אינץ' המחשב שהכי בלט לי הוא ה msi gx600 extream בחו"ל ראיתי שקיבל ביקורות לא רעות בכלל אבל כאן קטלו אותו בעיקר בגלל שהוא מאייבורי, לי לא מפריע הספק. אשמח לקבל עצה עניינית , תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by danield51,

אני רוצה לקנות מחשב לצבא..כלומר שאני יוכל לראות בו סרטיםואני רוצה גם שהוא יוכל להריץ משחקים...כמה יעלה לי התענוג? וכמה זה יעלה אם אני ארצה להגיע לרמה שהוא יוכל להפעיל משחקים בסדר גודל של warcreft 3?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  19. טוב, אז ככה, יש כמה בקשות (הרוב שאלות, אבל זה גם-כן די בקשה ) : 1) האם אפשר לבחור את החלקים למחשב נייד ולבקש מחשב נייד שמורכב מהחלקים המסויימים האלה? 2) איזה מחשב הוא הכי טוב ובתחום של המחיר שמצויין בכותרת הנושא בשביל שימוש ללימודים באוניברסיטה (צריך שיהיה מהיר, חזק, שהסי-די רום יקרא כל דיסק שיכניסו לו, לא נראה לי צריך כרטיס מסך חזק במיוחד - אבל אפשר גם להביא בנוסף מידע על מחשב עם כרטיס מסך כזה, וכו')? 3) אם אפשר, אתם יכולים לתת לי כמה חנויות באיזור רמת-אביב שהם לא רמאים ולא יקרנים? 4) כמובן שצריך מחירים של כל חלק ו/או של כל המחשב. בתודה מראש mega5

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי מחשב נייח כזה - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/12454-12454-3329740-64546-64546-5035348-5169618.html קניתי בסביבות 3500 אם שאלתם... אני רוצה לקנות מחשב נייד לבן משפחה... את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 שאלה 1 . האם יש בעיה כלשהי לקנות מחשב נייד מאייבורי ? הרי הם בסך הכל המוכרים מרגע שקניתי את המחשב אין לי עסק איתם לא ? אני "עובר לידי" השירות של hp ישראל מעתה והילך או שאני טועה? אשמח לתשובה מבעלי נסיון. שאלה 2 . איך המחשב הנייד בהתחשב במחיר ? מומלץ ? אני נעול על hp אם זה מעניין אותכם... שאלה 3 . במפרטים שמתי לב להבדל בין המחשב הנייח שלי לנייד שאני רוצה מבחינת מעבד,מה ההבדל הזה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  21. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הייי אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי, פרצו לו לבית וגנבו את המחשבהוא נסע היום לאופיס דיפו והציעו לו את המחשב הזה hp dv6-6c01ej ב 3,200 ש"ח - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37091 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים, אני לא מחפש מחשב זול, אני מחפש מחשב טוב בתווך מחירים הזה שמתי לב שהמעבד הוא i3 אבל חוץ מיזה המפרט שלו נראה טוב *ממה שדוד שלי הכי התלהב זה מהרמקולים שיש במחשב - מערכת סאונד המתקדמת בעולם Beats audio - לשמוע מוזיקה באיכות מדהימה, עם סאונד…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by yuval48,

מטרת המחשב: מחשב לשימוש בכיתת לימוד (שימוש באופיס ובאינטרנט בעיקר) + סרטים\סדרות HD .. מעדיף מחשב יחסית "חזק" עם כרטיס מסך טוב גודל מסך : 15 לפחות משקל רצוי: לא כזה קריטי אבל כמובן כמה שפחות האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן זמן סוללה לפחות 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB. ו HDMI בלוטות: כן כונן קשיח: חצי טרה צורב: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. העדפה לחברה? לא. תקציב: 4000 4500 תודה!

23. אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד שיעלה בסביבות ה 4000 ש"ח שישמש בעקר לגראפיקה : הגרסאות המתקדמות יחסית של פוטושופ, אילוסטרייטר, פלאש.. ושיחזיק מעמד במשחקים כמו civilization 4 . בדקתי קצת על מחשבים בתקציב הזה והנה כמה שמצאתי: HP Pavilion dv6203ea - 3792 shekels מעבד 1.6GHz Mobile AMD Sempron Processor 3400+ 512 DDR2 667MHz -ניתן להרחיב במחיר מיוחד 80GB NVIDIA® GeForce Go 6150 128mb (shared) Vista Home Basic 1 year warranty Dell Inspiron 1501 - 3900 shekels Mobile AMD Sempron TM +3500 ATI Mobility Radeon® Xpress 1150, זיכרון 256 עם טכנולוגיהHyperMemory 120GB (?)512*2 Vista Home Basic 1 year warranty ‎HP Pavilion DV-6520‎ - 4690 shekels Duo 2) - 1.80) 512 *2 120GB ‎Intel® G…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. היי, אני מחפש מחשב נייד עם צג 15.4, הר דיסק לפחות 120 , Ram לפחות 1gb עם בלוטות', עם מערכת הפעלה ויסטה לא משנה איזו עם אפשר עם כרטיס תקשורת אלחוטית, עם צורבDVD COMBO ואולי גם מצלמה מובנת (לא חייב). המחשב ישמש בעיקר לעבודות (אינטרנט ואופיס) אך הייתי רוצה שיהיה אפשר גם להריץ עליו משחקים כמו Gta וכ'ו עדיף עם סוללה שמספיקה לפחות לשלוש שעות. את המחשב אני רוכש בארה"ב והתקציב הוא עד 850 דולר עדיף פחות. מצאתי כמה מחשבים. http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=193565&linkid=j13879814&affiliateid=k111512&mid=dl-115309 הנה עוד אתר של מחשבי ACER אני מחפש מחשב לא יותר מ850 דולר אני מיבא את המחשב מארה"ב http://www.tigerdirect.com/applications/category/category…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  25. אני מעוניין במחשב נייד זול ככול האפשר. המחשב ישמש לאינטרנט בלבד. (למשחקים ומוזיקה יש לי מחשב נייח בבית) אני לא מעוניין בנטבוק כמו eee בגלל המסך הקטן. אני מעוניין במחשב עם מסך של 15 אינץ׳ לפחות. בנוסף שהמחשב יהיה מסוגל להריץ win 7 בצורה סבירה. אין צורך באהרדיסק ענקי, יש נייד. אין צורך גם בhdmi או dvi אלא אם כן זה לא מגדיל את התקציב. אין צורך גם בצורב dvd - אם יהיה צורך אני יעביר לנייח ויצרוב. העיקר שהמחשב יעבוד ברמה טובה והתקציב יהיה כמה שיותר נמוך.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.