עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים, אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנט עד 5K כאשר יש דרישה שיריץ גם משחקים (בעיקר COD4) חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6817 יש משהו יותר חזק במסגרת התקציב?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי חברה קיבלתי את המפרט הבא כהצעה : intel e7200 core 2 duo gigabyte ga-g31m-s2c ואני חושב להוסיף עוד 200 שח ולקחת את p43 במקום זיכרונות kingston ddr2 800mhz 2gbX2 מארז SETO 1000 דיסק קשיח SEAGATE 1TB צורב DVD SONY כרטיס מסך gtx 275 gygabyte gv-n275ud-896h ספק כוח thermaltake 500 w נקי אני קצר בכסף סכ"ה 4100 או 3900 תלוי בלוח אם מה אתם אומרים ? במיוחד בקשר לגודל המארז כפונקציה של קירור והאם הספק יספיק ? המוכר אומר שזה יספיק מעל ומעבר אני לא יודע ... תודה

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אהלאן חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט חדש בסכום של 6500 ש"ח לגיימינג. תודה מראש לכל המשתתפים והעוזרים בדיון!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by HAPOELTA7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by play2,

מעבד: pentium 4 3.0 Ghz 1mb prescott לוח: asus P4S800D 8USB Dual channel זיכרון: x2 256mb ddr400 מארז: Mid Tower 2front usb פרסקוט 2107 דיסק קשיח: wd 80 gb JB 8mb Buffer SATA כונן: 1.44 צורב:DWD22A SONY 16X DL DVD -RW כרטיס קול: OB 7.1 channel כרטיס רשת: Gigabit lan כרטיס מסך:nvidia FX5700LE 256MB 128BIT DVI+TV Out מסך: Samsung 793DF 17'' CRT FLAT זה מה שהציעו לי במחיר 4785 ש''ח כולל הרכבה האם כדאי? ומה אפשר לשנות אבל לא לחרוג כל כך במחיר? אני לא מתעסק ב0c ואני לא גיימר רציני אני רוצה שמשחקים ירוצו חלק באנימציה גבווה! תודה רבה!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אהלן , החטלתי לשדרג את המחשב הישן שלי שקניתי לפני בערך שנתיים וחצי . אין לי תקציב מקסימלי , מה שכן יש חלקים שאולי אני רוצה לשמר מהמחשב הישן אשמח לדעת אם יש טעם להחליפם או אפשר להשאיר אותם . המחשב שלי משמש וישמש בעיקר לגיימינג אני פתוח לכל המשחקים ככה שאני לא רוצה להגיד שזה לא גיימינג כבד או משו אבל שתהיה לי אפשרות גם להריץ את המשחקים הכבדים . לא מתוכנן אובר קלוק . אני קונה מקיי אס פי ככה שאם מישהו ירצה להציע חלק חילופי . מעבד : יש לי מעבד שרכשתי אותו לפני לפני שנתיים וחצי i5 2.66 ghz 8mb אני יודע שזה מעבד קצת ישן אבל חושב שהוא יכול לשמש אותי טוב עדיין למטרות שלי כי אני לא משתמש בתוכנות כבדות רק גיימינג ופעולות בסיסיות של יום יום , אם מישהו חושב שיש צורך להחליף מעבד אשמח ל…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שימושים ללפטופ: יכולת להריץ ווינדוס ולינוקס כתיבת קוד, פיתות תוכנה הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות, כלומר לא חובה כרטיס מסך מטורף) הרצת מכונות וירטואליות (צריך הרבה זכרון) חישובים מתמטיים מסך 13" או 15" (לא קריטי אם המסך touch, אפילו עדיף שלא..) המחשב רוב הזמן ישמש כמחשב נייח (יחובר למקלדת עכבר ומסך). אך עדיין צריך לספק ניידות טובה (עדיפות גבוהה לאולטרהבוק או משהו קרוב..) מקלדת וטראק פאד נוחים.. כרטיס רשת איכותי (למרות שבעקרון אפשר לחבר חיצוני במקרה הצורך) תקציב בגדול בלתי מוגבל..(עד גבול הטעם הטוב) מה הלפטופ הכי חזק היום? (גישה לדיסק, זכרון, חישובים. הפשרה היחידה היא ביצועים גרפיים)

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by 11aa11,

התקציב של המחשב הוא עוד 8,000 ש"ח, כמובן שאני אשמח לחסוך כמה שקלים בתהליך, (אך אם יש צורך לקנות משהו אקנה). המחשב הוא לגיימינג, המטרה שלי הוא להריץ את המשחק Rust, משחק הישרדות על ההגדרות הטובות ביותר. כרגע *זה* המחשב שלי, בעל מקלדת ורמקולים בנוניים שהייתי שמח לשדרג, עכבר כבר יש לי, אבל אם תמליצו לי על עכבר טוב אני אשקול אולי להחליף. אין לי צורך בכוננים קשיחים הם די חדשים עם מערכת הפעלה עליהם והכל. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (6) בסולם מ 1-8. אני לא בטוח לגבי האובר קלוק, אם זה מומלץ אז אני אלך על זה, אבל אשמח להסברים על כך. בגדול, כל עניין השדרוג הוא להחליף את כרטיס המסך הזיכרונות ואת המעבד, שדרוג מסיבי, בלי צורך כמעט לשדרוג עתידי, וחשוב להדגיש- מצב הנ"ל יגרום להח…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Liorlev,

שלום לכל החברים כאן, אני מחפש נייד לצורך גלישה, סרטים וחיבור למגבר. חשוב לי מסך איכותי, סוללה טובה, נפח לא משנה. תקציב כמה שיותר זול..סביב 1500 באילת. איך זה? http://m.ksp.co.il/product.php?uin=27571

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגלישה, סרטים ומתי שאני מוצא זמן למשחקים, אני לא משחק הרבה אז לא צריך מפרט ממש חזק, מספיק שיריץ את המשחקים (גם לשנתיים שלוש הבאים) על low/medium. לפני כשנתיים וחצי קניתי את הלפטופ lenovo ideapad i50-70, I7 4720hq, 1000+8gb, 16gb ram, gtx 960m 4gb. הוא נחמד אבל אני מאוכזב ממנו חלקית, הזמן הדלקה שלו איטי והעלייה של כל התכונות, כשאני פותח אותו אני צריך לחכות לפחות 5-10 דק' עד שהוא מתחיל לעבוד מהר/בסדר, 3-5 דק' עד שנכנס לשולחן עבודה, ואם אני אלחץ אחרי ששולחן העבודה עולה על סתם תיקייה/דפדפן/כל קובץ אחר יכול לקחת לו דקה עד שלוש עד שהוא פותח אותם, לפעמים גם לא כל כך מהיר בהעברת קבצים. בנוסף המסך לעיתים רחוקות מהבהב/נכבה ו…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. טוב.. אני רוצה לקנות שני מחשבים. אחד לי ואחד לאח שלי. המחשב של אח שלי צריך להיות מיועד למשחקים בעיקר (קלים וכבדים). והמחשב שלי גם למשחקים (קלים וכבדים) אך שיהיה טוב ונוח לעיצוב גרפי ולצפייה בסרטים, שיהיה מתאים להורדות רבות. שיהיה שקט כמובן. ושיראה טוב - שהמארז יהיה יפה. אני לא כל כך מבין בחלקים למחשב, כי אני גם לא כל כך מתעניין בזה. התקציב הוא גבוה מאד כך שהחלקים שתציעו למחשבים יכולים להיות יקרים. אז ככה... המפרט שנראה לי הוא זה שמפורסם באגף הזה של המפרטים : http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=10 עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לשנות או להחליף או להוסיף למחשב שלי ומה יתאים למחשב של אח שלי. אם הבנתם פחות או יותר מה אני מנסה להגיד תעזרו לי בבקשה כי אני קצ…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני רוצה מחשב למשחקים שיחזיק לי להרבה מאוד זמן ושהיה מהיר.

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע/שבועיים הקרובים. המטרה העיקרית של המחשב היא ללימודים, אז רצוי שהוא יהיה יחסית קל ושזמן הסוללה לא יעשה בעיות. בנוסף, אני מעוניין גם לראות מידי פעם סרטים על המחשב ואולי לשחק קצת במשחקים (ברמה בינונית – יכול להריץ ברמה נורמאלית משחקים יחסית חדשים). * מטרות המחשב - לימודים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים באיכות טובה ומשחקים ברמה בינונית. * גודל המסך - משהו כמו 15". בנוסף, אני חושב שלשם נוחות של עבודה אז עדיף לי ציפוי מט, תקנו אותי אם אני טועה. * רזולוציית המסך - משהו שיהיה נוח ללימודים ולצפייה בסרטים באיכות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משהו מיוחד. * משקל רצוי - שיהיה נוח, הייתי אומר משהו כמו 2.5KG. * זמן סוללה - משהו שיספיק ליום לימודי…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by barakbar99,

שלום אנשים, השמח למפרט למחשב נייח ותודה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוצה בעיקר להשתמש בתכנות VISUAL STUDIO,SSMS ,לעלות מערכות הפעלה VMware Player , משחקים , סרטים אולי אני ירצה להזיז את המחשב לטלוויזיה HDMI 52 אינץ' ברגע שאני מעביר לטלוויזיה אני יחבר שני שלטים XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללימודים בעיקר תדיר, עד כבד ב) במידה והמחשב…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מטרות המחשב: משחקים, אינטרנט, מוזיקה וסרטים וכמובן, פנאי. דרישות: מחשב שקט בדגש, הוא יימצא בחדר השינה קרוב למיטה. מתלבט בין מארז עם חלונות או בלי, וגם לבין מארז עם ספק מובנה או לחוד כל דבר. ישנו מסך 19 אינץ' דק, בשאיפה לשדרג ל-22' בעתיד. אני כמעט סגור לקחת את המעבד הבא- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray. אלא עם כן משתלם לי אחרת. לוח אם של ג'יגבייט או אסוס, יש באמת הבדל ביניהם? דיסק קשיח של WD אני חושב ש-500GB יספיקו לי. זכרון של 4GB. ומארז וספק מאוד חשוב לי, מתלבט בין CM690 לבין CM590. או Cooler Master Mystique 632S חשבתי אולי ללכת על הסונאטה3 שמגיע עם ספק כח. או אולי ThermalTake M5 Black 120mm Fan Windows אגב, אני מעוניין לקנות מ-RSM. האתר: www.rsm.co.il …

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by justblack,

שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מחשב בסכום של עד 4500 לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר. מה שחשוב מבחינתי זה שיהיה לי לוח אם תומך ב SATA2 , PCI-E, DDR2 כולל כרטיס קול מובנה. אני מעוניין לדעת אם בכלל יש עדיפות ל DDR2 על פני DDR ומכאן אם יש כדאיות בהשקעה בזיכרון היקר יותר ובלוח אם שתומך בו. (מעוניין ב 1 G זיכרון). דיסק קשיח בנפח של 160 G וכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח מסוג PCI-E רצויים. מחפש כמובן מארז עם ספק כוח טוב. לא יודע איזה מעבד עדיף - AMD או אינטל אבל בכל מקרה מעדיף 64 סיביות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מתלבטת בין שני המחשבים שבקישור להלן. השימושים הם משרדיים. גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים וכד'. בהנחה שהפרשי המחיר זניחים, אילו מביניהם חזק/איכותי/מהיר יותר? http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-t7250-Intel.htm

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. היי, אני מתלבט כבר כמה ימים איזה מחשב לקחת. מצאתי שני מחשבים חזקים (לדעתי, אלא אם כן אתם יודעים משהו שאני לא.. ואשמח לדעת) ואני מעוניין לשמוע עיצות מכמה אנשים שמבינים עיניין. כפי שאתם רואים, אלו הנתונים של שני המחשבים: SAMSUNG Q330 JS03IL: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 Asus U33Jc: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16506 אקדים ואומר שאני סטודנט וצריך את המחשב בעיקר לעבודה עם הלימודים, אך בד בבד, אהפוך אותו כבר למחשב הראשי שלי ואשחק בו מדיי פעם. כמו גם, אצפה בסרטי HD ואחבר אותו לטלויזיה. שאלה ראשונה: אני מבין שלסמסונג יש מעבד חזק יותר - 560M לעומת 460M של האסוס. האם זה משמעותי? שאלה שניה: כיצד אני יודע אם המחשב הנייד עתיד להתחמם? ואם כן, איזה מהם צפו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. ההבדל המשמעותי בין דואל קור לבין קונרו במחשב PC הוא אותו הבדל גם בניידים?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, הזמנתי את המיפרט הזה לחברה שלי (סטודנטית) אני אולי קצת ישחק במחשב אז לקחתי כרטיס מסך חלש כי אני לא צריך יותר מזה...מקסימום נשדרג http://www.fastup.co.il/images/15765942.jpg מה אתם אומרים על המיפרט? דרך אגב איך המסך של המחשב? (אין צורך ביותר יקר מזה ובמיוחד ב DELL...) בלתי אפשרי לעשות שינוים.. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]3000 ש"ח.[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנסות לחסוך.[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]לא ניתן לחרוג.[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300] קצת מהכול,אולי קצת משחקים בשביל להעבי…

21. Started by BURTON,

המפרט מזיגזג AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 988.97 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 878.19 ש"ח 1 POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,089.18 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 519.75 ש"ח 2 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 793.25 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 364.75 ש"ח 1 BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON - בחר את צבע הקטודה כחול - שדרג ספק כח ללא שידרוג 209.43 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,843.51 ש"ח עצות הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה אבל להשאר במסגרת התקציב של עד 5K(כמובן שעדיף כמה שפחות ) מסך מקלדת עכבר…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם , מעוניין לקנות לבן שלי סטודנט להנדסת תעשייה וניהול (מערכות מידע) מחשב נייד שיחזיק 3-5 שנים. מעדיף קונפיגורציה יותר גבוהה מהדרישות שציינתי (מעבד, כרטיס מסך)למקרה של הפתעות כרגע הוא מחזיק במחשב נייד Dell XPS 13 עתיק שהחזיק כמעט 7 שנים + ונקנה כמחודש חוץ מפירמוט אחד אבל בקושי סוחב כרגע מתלבט: 1- בין AMD ל Intel 2- אם לשים כרטיס מסך בנפרד 3- מעדיף Lenovo אלא אם כן אני טועה Dell איכותיים אך המחירים הגבוהים שלהם לא ייכנסו למסגרת התקציב אבקש את עזרתכם המהירה תודה רבה צביקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח - 3,500 ש"ח 2.…

23. Started by Aner,

תיכננתי כבר לרכוש את ה-STUDIO 1537 P8400 MHD4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm למרות שהתאכזבתי שהוא בא ללא מקלדת מוארת וללא קורא טביעות אצבעות, ואז נתקלתי בדיון הבא http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=286942 על הבעיה עם הכפתורי מגע-רגישות שנתקעים בפאנל ועושים בעיות, שאין לה פתרון וזה משהו שכן DEAL BREAKER בשבילי אז אני מחפש מחשב אחר כעת לצערי, למרות שממש אהבתי בו את השילוב של המסך LED, המפרט ברמה מאוד גבוהה, המראה והפיצ'רים הנוספים שיש בו... המחשב שאני מחפש: התקציב הועלה ל-6K מבחינה "עסקית": ינויד ברחבי הבית, בין בתים, בין בית-אוניברסיטה (מדמ"ח), בין בית-עבודה (להציג עליו ולהריץ עליו הדגמות) מבחינה "ביתית": מולטימדיה של הרבה סרטים…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. המחשב ישמש בעיקר לעבודה שוטפת ביום יום ולא מעט סרטי 1080P, גיימינג יהיה חלק חשוב אבל לא הכי חשוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל 4500 דווקא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מאמין שטומבריידר באטלפילד קרייסס וכאלו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הדל ה…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. לא עושה OC. למשחקים. AMD Athlon 64 3000+ Gigabyte K8N Ultra-9 Sapphire Radeon X800XL 256MB TT Silent PurePower 480W לחנות הזאת (זיגזג) אין את האנרמקס לא נורא, אני לא עושה אוברקלוק Supertalent 601UF Silver Seagate 160GB NCQ SATA אני מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה כשלקחתי 160 עם אנ.סי.קיו מאשר 200 ללא אנ.סי.קיו 2x512MB TwinMos DDR400 Sony 1.44 בשביל אמא שלי Microsoft MultiMedia Keyboard Black Logitech MX-518 =] TT PerfectLight SoundControl Cold Cathode BLUE LG F900P כמו שהמליצו לי פה הרכבה (אבא שלי רצה... מה אכפת, הוא משלם) סה"כ 8790 ש"ח אחלה מפרט נכון? :]

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים