עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. <p> מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית בתוכנות אדובי וכן בתוכנת אוטוקאד (תוכנה לשירטוט) אופן השימוש הוא תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בציוד היקפי. עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים לא צריך, דרוש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה בשביל לייעל את העבודה עדיף מסך של חברת סמסונג 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Bentel,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אי…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by asafuziel,

שלום, אני עוזר לגן של הילדה בקניית מחשב חדש לגן. ישמש בעיקר ללומדות, סרטונים ומשחקונים לילדים. מסך מחשב וציוד היקפי כבר יש. צריך שיהיה פשוט ואמין. נדרש: כונן dvd מערכת הפעלה תקציב - ~2,000₪ שיהיה חיבור גם לטלויזיה hdmi (קיים חיבור כזה גם למסך) תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Wreckovski,

היום היום קיבלתי אותה, והיא סוסה. ה-AMD רץ פה בשקט על 38 מעלות תחת עומס של פוטושופ, אינטרנט, מוזיקה וכו'. קצת חסרים לי ה-256 מגה ראם הנוספים שאמורים להיות, אבל עם הזמן גם זה יהיה. המארז זול, אבל מלא בפתחי איוורור כולל תעלת אוויר מיוחדת למעבד, שתי מקומות למאווררים 80מ"מ מאחורה, שתי מקומות לשני מאווררים 80ממ על הדלת הצדדית למטה (או 1 של 12ממ) סה"כ אחלה מארז (שוב... זול, אבל מה אכפת לי) המפרט הוא ככה: AMD Athlon 64 3000+ NewCastle Gigabyte GA-K8NS nForce 3 250 256mb A-DATA Seagate 80GB s-ATA DVD-ROM x 16 (LG) SONY CD-RW 48x48x52 (מהמחשב הקודם) Inno3D GeForce MX4000 128mb (מהמחשב הקודם) ו... זהו היא טסה יפה, מאוד מרוצה ממנה. [attachment deleted by admin - 90…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  5. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6,500 ש"ח . • חריגה מקסימלית מהתקציב: 100-200 שקל.. לא להגזים בבקשה . שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 כמובן, לא חוקי... • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לפי המלצתכם.. . ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Dusk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד אם יתאפשר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = י…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by nir2002,

* מטרת המחשב: עבודה משרדית וצפיה בסרטים (ונשיאה יחסית יומיומית) * גודל המסך 13-14 אינץ' (אין דרישה מיוחדת מעבר לכך) * רזולוצית מסך - עדיפות לFHD אך אפשר גם HD * אמצעי קלט - אין עדיפות מיוחדת - שיהיה נוח * משקל רצוי - כמה שפחות? אני מניח שבין קילו לשתיים זה סביר (לא יודע מה המשקלים של האולטרבוקים אבל הרצון העיקרי הוא שיהיה קליל ונוח לנשיאה) * זמן סוללה - 6 שעות ומעלה יעשו את העבודה, מקווה לא להתפשר בחלק הזה (עדיפות למינימום 8 שעות) * יציאות מיוחדות - אין צורך מיוחד אבל אשמח מאד לHDMI * bluthooth - לא חובה * כונן - SSD של 120 ג'יגה ומעלה * כונן אופטי - אין צורך * תמיכה בתחנת עגינה - אין צורך אך יהיה יתרון * אחריות בינלאומית - אין צורך * רישיון למערכת הפעלה - אין…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה דו מימדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ ולייטרום באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by אוהד הפועל בדם,

מעבדי אינטל P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IS7-V2 (intel 848) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 4105 ¤ הצעות לשיפור יתקבלו בברכה אפשר לעלות את התקציב עד 5000 מקסימום תודה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  10. פתחתי אשכול לפני בערך שבוע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305423.msg2672489#msg2672489 בו אמרו לי לחכות לGTS החדשים. חיכיתי והם יצאו וחזרתי לתיקונים =] הנה המפרט המחודש: http://img85.imageshack.us/img85/8715/76947845bq8.jpg המחירים אולי רלוונטיים, יכול להיות שאני יקנה משם. מה אתם מציעים? :] עריכה: אם צריך קירורים, על איזה קירורים אתם ממליצים? אני מתכנן על הDirectX 10 אז ללכת על ויסטה (אם לא ויסטה אז אני הולך רק על XP) ואם כן, אז איזו?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני מבקש יעוץ לקביעת מחשב גיימינג חזק. צריך להריץ משחקים כגון Battlefield 5, Legue of Legengs, Overwatch, CSGO, War Thunder, Rainbow six siege, Apex legends הבן שלי "חופר לכוון מפרט במחיר של מעל 10,000 שח, האם זה אכן המפרט הנדרש? רוצה לקנות מחשב טוב במחיר סביר, שיתן מענה איכותי ויחזיק 2-3 שנים לפחות, (עדיף עם תמיכה ב DXR, אלא אם זה מייקר דרמטית את המחיר).

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. תקציב: 2000-2500 ש"ח אפשרות חריגה עד 3000 עדיף כמה שיותר זול כמובן😁😁 שימוש:כרגע תוכנות אופיס למיניהם ובעיקר וורד אבל אני מתכנן ללמוד תכנות בקרוב ואני לא רוצה להחליף מחשב כלכך מהר אז עדיף מחשב שמתאים לתכנות גודל/משקל: שלא יהיה כבד יותר מ2.5 ק"ג הגודל לא משנה (כמובן עדיף מחשב קטן אבל ראיתי שבניידים יותר גדול יותר זול) מערכת הפעלה: ווינדוס 10 לא משנה home / pro מתי מתוכננת הקניה: בחודש הקרוב חנות מועדפת / איזור מגורים:אין חנות מועדפת איזור פרדס חנה כרכור (אני כרגע בצרפת אם יש פה משהו במחיר טוב) חיבורים: HDMI ו usb 3.1 (למרות שמין הסתם יש אותם ברוב המחשבים כבר) אפשרות לשדרוג: עדיף א…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by 23avri,

אנני כנראה אזמין מארה"ב מהאתר של לנובו לגבי מפרט החלטתי לבחור מסך 14.1 ולא 15.4 מעבד T8100 , שלוש שנים אחריות ,בטריה 6 תאים ,2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה XP המחיר הנוכחי הנחה + קופון כולל מס בארה"ב עולה 885 דולר שהם פחות מ- 3100ש"ח על זה צריך להוסיף מע"מ ודמי משלוח לארץ אם יש עדיין עולה בערך חצי מהמחיר בארץ

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  14. בוקר טוב לאחר 7 שנים המחשב שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים מאוד כך שהרכישה דחופה וצריכה להעשות בטווח המיידי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המבוקש נע סביב ה 4.5K, אשמח לזול יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי אשר כולל גלישה באינטרנט, הזרמת מדיה, שימושי אופיס וגיימינג בסיסי מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. …

15. אחרי 6 שנים המחשב הנייד שלי (ספציפית המסך) החזיר את נשמתו לבורא המחשבים. כעת מחפש תחליף.... קונה בארץ, לא באילת, תקציב של 5K אבל במקרה ממש מיוחד אפשר למשוך ל5.5. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וסטודנטיאלית, גלישה באינטרנט (פותח המון המון המון טאבים בפיירפוקס), סרטים/סדרות * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך מגע, נדמה לי שכל מסכי המגע מבריקים (לצערי). * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג. אולטראבוק שמנמן לא מרתיע אותי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר ארוך אבל כל דבר בסביבות 3 שעות ומעלה בא בחשבון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר HDMI ,USB . * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג ש…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פורטנייט CALL OF DUTY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא …

17. Started by lev-27,

לפני 3.5 הרכבתי מחשב ובזמן האחרון אני שוקל למכור אותו בשביל לעבור למחשב נייד. מעבד Intel 9900K לוח אם Gigabyte Z390 Xtreme זיכרון G.Skill 2400 8X4 (סה"כ 32GB) כרטיס מסך Geforce 1080 (לא Ti) אחסון Samsung 970 Pro NVME בנפח 512GB מארז Fractal Design Meshify 2 XL המון מאווררי RGB תוצרת Corsair מעדיף למכור בחלקים. (יותר קל) כמה בערך שווה כל חלק בימינו?

18. Started by efi89,

and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודות תכנות והרצת בדיקות QA + הרצה של משחקים ומדיה בצורה סבירה פלוס, התקציב הוא 4500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים. * מטרות המחשב? לימודים ומשחקים. * גודל המסך? 15.6, האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? רצוי 1980x1020, כמה שיותר גבוה יותר טוב בהתאם לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + SSD 128-256MB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by shogi,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד אני סטודנטית ולכן יש לי כמה דרישות: לא מסך קטן, שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית, מצלמת אינטרנט מובנית וכונן דיסקים (אם כי לא כזה חשוב) השימושים העיקריים שלי הם אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים מצאתי את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 מה דעתכם? תודה מראש שירן

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-chromebook-pixel-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום :ם אני מתכנן השבוע לקנות מפרט שכולל מסך LCD, שיהיה שקט והכי חשוב חיית משחקים התקציב הוא עד 7K- זה כולל המסך. מה שחשבתי עליו עד עכשיו זה משהו כמו: e6300 לוח אם- אין לי ממש מושג, אני רק מחפש אחד בלי בעיות, אתם יודעים שאחרי חודשיים לא יתחיל לעשות ריסטים.. 2g ram 8800gts 320mb מארז שיבוא עם ספק כדי לחסוך עלויות, משהו כמו הסונטה 2 שבא עם ספק 450W(רק חבל שאין בו חלון שקוף :\) ומסך חשבתי על L1952TQ 19' מksp..ראיתי שיש לו 1:1600, זה נראה לי ממש הרבה יחסית לlcd לא(ב1470)? אבל אלו רק דברים שאני חשבתי עליהם, אני סומך עליכם אם צריך משהו שונה. מה שגם אמרתי וזה חשוב- מאוד חשוב שהוא יהיה שקט ושלפחות תהיה לו סירקולציית אוויר נורמאלית, והוא לא ישאר 24/7, אבל המאוורר של הa…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  23. במקרה נתקלתי במוצר הזה ברשת באג . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6402&perur=0 לכל החברה כאן שקנו מחשבים ניידים וגילו שהנייד שלהם מחזיק בקושי שעתיים (ואחרי חצי שנת שימוש בקושי שעה ), סוף סוף נימצא הפיתרון בדמות סוללה חיצונית . נכון שהפיתרון יקר ,אולם יתרונו הגדול הוא שהוא אוניברסלי ובעל חיבורים במתחים שונים שמאפשרים להמשיך להשתמש במכשירים אלקטרוניים שונים ,גם אם הסוללה המובנת התרוקנה וכמובן גם במקביל לטעון את הסוללה של המחשב הנייד וגם הרבה מכשירים אחרים כמו פלאפונים (3.7 וולט ) נגני mp4 \mp3 (מתח usb וולט 5.3 ). הדבר שימושי בין היתר לכל אלו שקנו את ה-wind באיבורי וגילו שהם קיבלו עם הנייד ,סוללת צעצוע שלא מספיקה לשום דבר . על פניו נראה אחלה פיתרון , אולם לא הצלחתי…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום חברים מחפש המלצה למחשב נייד מעולה לעריכה. אני עורך סרטי טלוויזיה, קבצים כבדים, והמון חומר. בעיקרון מעדיף דווקא DELL כי יש לי פחד משאר החברות משתמש בתוכנת פריימיר. אני עורך במקומות שונים, אז אני חייב נייד. תקציב עדיף בסביבות ה8000, אבל לא שווה לי להשקיע במשהו שאני יהיה פחות ממרוצה ממנו. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרות די בסיסיות של אופיס,אינטרנט,סרטים (יחובר ל LCD)...לא משחקים...לרוב לעבודה ביתית ואני מתלבט בין 3 דגמים : 1) Dell Vostro 1500 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2697&products_id=20253 (3 Dell Inspiron 1525 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20206 (2 Gigabyte W566N http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18820 *אם אני ילך בסוף על ה 1525 אני יקנה אותו ב KSP , כך שמבחינת מחיר שלושתם פחות או יותר עולים אותו הדבר ובנוסף נותנים באופן יחסי לחברות אחרות אחריות יותר מורחבת שזה חשוב לי. איזה מבניהם עדיף? תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.