עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חבר ביקש ממנו שאבנה לו מפרט לגרפיקה ללא הגבלת תקציב עניתי על כל השאלות שרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב בלתי מוגבל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 26" 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 8…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. הנה מה שאני הרכבתי: אם זה טוב אז תשלחו תגובות והצעות חדשות מעבד AMD Sempron 2500+ 1750MHz , 256Kb 333MHz FSB - BOX - with stock fan470 לוח אם Intel® 865PE - ABIT IS7-E495 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS 400MHz CL2.5 - 5Y Warranty 230דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 380כרטיס מסך Radeon 9250 (240/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 330כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan 340ספק כוח כלול במארז 0 מאווררים 120mm Case Fan 45 סה"כ 2245 מה שמודגש זקו תחתון זה המחיר תודה מראש(-:

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Cupid Me,

היי חברים צריך את עזרתכם למחשב HTPC שמיועד לסרטי HD בגדול חשבתי על מעבד AMD A6, מארז HTPC, ארבע גיגה זיכרון ודיסק קשיח רגיל בנפח מינימלי שמקובל היום 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם קפיצת המדרגה איכותית, לא אחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GENERALS, GTA V כשייצא, גלשיה באינטרנט וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V כשייצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by hagai1990,

אהלן, אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות. 1. Lenovo B5400 GT820. 2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U. אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים.. תודה רבה! תקציב: עד 4,000 השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ozi123,

אחרי שהתקנתי ווינדוס עליו מדיסקאוןקי, מופיע לי רק כונן אחד במחשב שלי שרשום שיש בו 226 ריק מתוך 244, וזה אמור לרשום מתוך 500 לא 244, מישו יודע איך אני מוסיף את הכונן החסר ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש לעונים ולמתעניינים. לאחר שחיכיתי קצת יותר מחודש ליציאת הקונרו אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים. התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אך חשוב לציין שזהו תקציב למחשב ללא צורב, מקלדת ועכבר שכבר קניתי בחודש שעבר ומסך שאני מתכנן לרכוש בתקציב נפרד. דרישות מיוחדות : *מעדיף לא לעשות אוברקלוקינג כי זה נשמע לי די מפחיד, לא יודע האמת, אם זו פעולה בטוחה לגמרי אז אין לי בעיה לעשות כי יש לי ידע במחשבים באופן כללי. *הארדיסק - מינימום 200 ג'יגה *לוח אם - כמובן שחייב לכלול חיבור PCI-e, מינימום צמד יציאות USB 2.0 בחזית עם עדיפות לארבעה יציאות קדמיות, לפחות 6 יציאות בלוח אם כולו. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אך גם לפעולות בסיסיות יותר כמו גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכי א…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by JAKY1,

שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by KamaL,

שלום לכולם, אני בשלבי בנייה של מחשב בעיקר לגרפיקה -(פוטושופ ולייטרטום) ועריכת וידאו לעיתים רחוקות. לא מעוניין בכלל בגיימינג. המפרט: מעבד: Ryzen 2700 לוח אם: ASrock B450m PRO4 ספק כח: Corsair 650W 80+ Gold מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כרטיס מסך RADEON R9 300 series אחסון crucial MX300 525GB ו- WD Black 1TB אני אהיה באילת בסופ"ש הקרוב ומעוניין לקנות מארז מחשב שיהיה בעיקר שקט, אמין ובלי להשקיע יותר מדי. לא מעניין אותי חלון, rgb ודברים כאלה. האם יש המלצה למארז שקט? תודה רבה!

10. אהלן חברים, אבא שלי טס עוד חודש וחצי לארה"ב ורוצה לקנות לי מחשב נייד בתקציב של בין 1200 דולר לבין 1500 דולר. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ופה ושם לאיזה משחק טוב שיצא סטייל GTA V או CS ודומיו. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות כמו מסך, משקל וכו', רק שיהיה סוס עבודה לשימושים הנ"ל בתקציב הנ"ל. תודה רבה מאוד לעוזרים :]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by kabesar,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר למטרות תכנות, יצירת מסמכים ודברים שסטודנט צריך לעשות עם מחשב ולא להריץ משחקים כבדים וכד'... אני מתלבט אם לקנות מחשב יד שנייה וכך לקנות מעבד חזק יותר ועוד כמה דברים שאם אני קונה חדש בוודאי יעבור את ה-5000... אני דיי מוגבל בתקציב הזה ואני חדש לעניייני המחשבים הניידים.. אם כן מומלץ לקנות יד שנייה אז מה חשוב לבדוק? ואם לא מה חשוב שיהיה באחד חדש... תודה רבה מראש לכל מי שיענה.. רפי

12. שלום...אני עומד לקנות מחשב ואני צריך מפרט עם תקציב של 4200 ש"ח עם חריגה אולי עד 150 ש"ח מקסימום..ומה שבטוח זה שיהיה במפרט radeon 9600 אתם תחליטו איזה סוג ואיזה חברה...תודה מראש..אהה ומי שראה את הדיון הקודם שלי "מחשב חדש עם כמה בעיות" אז החזרתי את המחשב ההוא וקיבלתי את מלוא הכסף...עוד דבר אני גר באיזור הנגב ואם אתם יכולים להציע לי איפה לקנות את המחשב אז אני אשמח!!

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by rani109,

שלום כמו שחלק כאן יודע אני מעוניין לרכוש DELL 1525 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode=315 שהו סביב 4000 לעומת זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2001&CatCode=315 אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין זה שעולה עוד 1500 ש"ח ההבדל היחידי שאני רואה הוא כרטיס מסך, השאלה היא האם זה ההפרש ? יש עוד משהו ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Dusk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד אם יתאפשר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = י…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום רב, קודם כל תודה רבה לכל האנשים פה שתורמים רבות ממרצם ומזמנם ועוזרים לאחרים ! כן ירבו. המחשב שלי התפגר וצריך לקנות חדש. בשיחה עם מוכר מחנות כלשהי הגענו למפרט שיצויין למטה ואודה לכם אם תוכלו בבקשה לתת את דעתכם עליו. אבל קודם לסטיקי : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500. אני מוכן לעלות עד 4,000 אם זה מצדיק את זה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אני לא משתמש כבד של אף תחום אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעשות מהכל. (פירוט בהמשך) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. …

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי תקציב של עד 5000 עם אפשרות לחריגה קטנה, כמובן שאני לא רוטשילד והייתי מעדיף לחסוך אבל תשכחו מזה אלא אם כן יש הבדל ביצועים קטן והבדל מחירים ענק, בבקשה בבקשה אני מאוד אשמח אם לא יהיו הערות על המארז וספק הכוח, כמו כן כרטיס מסך כבר יש לי, RADEON 9000Pro יחזיק מעמד עוד חצי שנה/שנה בכיף, אז הנה המפרטים: CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2556.99 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT BH7 Intel 845PE Motherboard (533Mhz Bus, Serial ATA, ATA133, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.84 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 449.92 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 249.12 ] 1 Hard Discs : Western Digita…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by morbiton,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?6 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים סרטים בHD (יציאת HDMI במסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך צריך להיות כולל (יציאת HDMI במסך) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, אפתח בכך שאומר שקראתי את המדריך המצוין הבא: http://hwzone.co.il/community/threads/438961-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014)#.VADt9Pk0EdQ הדף הזה עזר גם להדיוט כמוני להבין מספר דברים, אך אני עדיין חושש לרכוש מחשב מבלי להתייעץ. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אדרבה, אם זה כדאי והתועלת ביחס העלות טובה אפשר גם להרחיב ל-4K. יחד עם זאת, לחסוך זה תמיד טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כפי שכתבתי לעיל. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סדרות, מייל ודברים פשוטים ברוב הזמן. המחשב הוא אול-ראונדר בבית. השימוש ה"כבד" היחיד הוא גיימינג. ב) במידה …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הי, מחפשת מחשב DELL או לנובו עד 5,000 ש"ח: ניידות לא חשובה ולכן משקל לא חשוב, קשיחות המוצר לא חשובה וכו מסך LED מט כ-15 אינץ. נועד לריבוי משימות (אך לא למשחקים או מולטימדיה) ולכן חייב להיות: חזק! מהיר תגובה! : דיסק קשיח חזק ומהיר, מעבד חזק ומהיר, זיכרון חזק ומהיר. כרטיס מסך - לא חשוב. זמן סוללה - לא חשוב. יציאות - חוץ מ-USB - לא חשובות. כונן אופטי - כן. שן כחולה - רצוי לא חובה. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. http://www.engadget.com/2011/09/01/lenovo-announces-u300s-ultrabook-u300-and-u400-ideapads-we-go/ לראות ופשוט לבכות ! אני מאוהב קשות במחשב הזה ! אבל הוא מגיעה בגדלים כאלו מזעריים שלמה? למה לא לפנק גם את חובבי המסכים היותר גדולים? מי שזוכר את הדיון שלי שאני אוהב את העיצוב של מקבוק פרו, אז המחשב הזה כבש אותי , אך המסך הכי גדול שלו זה 14:( בכלל למה עושים מסכי 13 ו11? ראיתי מה זה 13 זה פיצקי !!! גם 15.6 לא גדול אבל זה הכי באמצע.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by amiziv,

הי, מבקש עזרה במפרט לעריכת וידאו מעבר לבסיסית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עם קליפים HD ותמונות 4900X3200 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pinnacle Studio לדורותיו (14, Avid, 17). שימוש די כבד, מספר ערוצים ואפקטים. נראה שגרסה 17 רעבה למשאבים הרבה יותר מקודמותיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by moshe 123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4800-5806 רק עם באמת שווה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אדיף לחסוך עם באמת ישנה אופציה, אני מעוניין במחשב לפחות ל-7 שנים כמו המחשב שלי עחשיו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4800-5806 רק עם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו /simcity /sims 3/ sims 4 /red alert 3 /GTA 5 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection CS6 בעיקר כצאת Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג כבד הסיבה שאני רוצה מפרט טוב הוא בגלל GTA שאר המשחקים שאני משחק לא דורשים הרבה (…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by biton,

אני מתכוון לקנות inspiron של Dell דרך החנות של Dell בארה"ב. יביאו לי אותו לארץ. אגב, כמה המכס אם עוצרים ? השאלות הן לגבי האחריות : - האם האחריות של דל היא בינלאומית ? לא מצאתי אמירה מפורשת לגבי זה באתר. - אילו פרטים צריך למלא בזמן ההזמנה (שם, כתובת וכו') כדי שהאחריות תהיה תקפה לישראל ? - אם אני עובר יותר מאוחר למדינה אחרת האם ניתן להעביר את האחריות באופן קבוע לכתובת החדשה ? - האם כדאי לרכוש אחריות מעבר לשנה או שיותר כדאי להאריך את התקופה כל פעם ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:רוב המשחקים שיש בשוק ובעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 נראה לי. המחשב נמצא ליד המיטה אז אני מעדיף שהוא יהיה שקט שהוא על סטאנדביי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים