ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום,הנני זקוק להמלצתכם למפרט בתקציב 6000-7000 ,שיהיה מיועד למשחקים חדשים וצפיית סרטי דיוידי.. אני צריך מחשב כולל ציוד הקפי ומסך.. תודה לעוזרים .
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, על איזה מחשב נייד תמליצו? . מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, סרטים און ליין ועבודה משרדית (office). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי מחשב נייד מחברת HP. הכונן דיסקים שלו לא מזוהה במחשב ובהתקנים הוא עם סימן קריאה צהוב. בנוסף, כאשר אני מנסה לעדכן דרייבר הוא מודיע לי שהגירסה שלי עדכנית. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממנו שאבנה לו מפרט לגרפיקה ללא הגבלת תקציב עניתי על כל השאלות שרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב בלתי מוגבל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 26" 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 8…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב להקלטה ועריכת מוזיקה בקיובייס , תוכנה שדורשת מעבד חזק, חשבתי על מעבד 860 או 930 אשמח להערכות מחיר המפרט לחבר תודה....
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אחרי חפירה. הגעתי למסקנה שזה המחשב שיתן לי את כל מה שאני צריך במחיר נורמלי. רציתי לקבל ממכם סוג של "אישור" שבאמת ברמת מחיר הזאת לא אוכל להשיג משהו טוב יותר... המטרות: 1. משחקים - (בעיקר FPS). 2. עבודה במכונות וירטואליות לטובת עבודה. המחשב שאני מתכוון הוא הדגם Y50-70 עם ה specs הבא: * מעבד 4720HQ. * מסך 4K IPS. * 256 SSD. * 16 GB RAM. * כרטיס מסך GTX 960M. המחיר: 6500 ש"ח. (רוכש באילת, אז תורידו אלפייה על המע"מ - 5.5K)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?6 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים סרטים בHD (יציאת HDMI במסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך צריך להיות כולל (יציאת HDMI במסך) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב עם סוללה חזקה שמחזיקה לפחות 8 שעות גודל מסך- 15.6 אינץ' ביצועים נדרשים- לא יותר מעבודה על OFFICE
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבזק נותנים הנחה די משמעותית. אני מחפש לקנות נטבוק די מזמן. הסוללה של הנייד שלי לא מחזיקה יותר מידי זמן, יש לי בעיות עם המקלדת והוא די גדול לצרכים שלי היום. כמו כן אני קצר בתקציב. לכן אני חושב ללכת על זה. מה דעתכם? איך המחשב הזה? שווה משהו? זמן סוללה? איכות מסך וכאלה? הכי חשוב - האם ניתן להוסיף לו זיכרון בכמות משמעותית? 1גיגה זה לא לעניין.. ועוד משהו - ראיתי שיש צמד מתכנתים שהתאים את אנדרואיד לרוץ על eeepc כולל דרייברים להכל. איפה אני יכול להוריד את הגירסא הזו של אנדרואיד? במידה ואני מוצא אותה להורדה אני אקנה את הeeepc. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המפרט הסופי לאחי שיהיה מורכב גם מפנדה וגם מksp (בפנדה המארז כי בksp הם יקרים) ובksp שאר המחשב. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 01-07-2004 מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KV8 sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM none ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer Price of Pakage 4275 להוסיף מ…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב חברים, קיבלתי מתנת יומולדת מחבר את המעבד הבא: intel core i9 12900k(30m cache up to 5.2 ghz) fc-lga16a. עכשיו המחשב הישן שלי שהמפרט שלו יצורף בתגובה הבאה, עושה לי קצת בעיות והוא בטיפול. אז מה אני רוצה ממכם? אני לא גיימר, וקשה לי להאמין שאשחק במשחקים בזמן הקרוב, אז מה כן? מצפה ללמוד תכנות, סרטים ועבודות שגרתיות. עכשיו התקציב הוא בערך כ4000 ש״ח (אקנה מאילת) לא כולל מסך. יש בי תחושה שמעדיפה ddr 5 בram.. אבל חוץ מזה אשמח נורא לשמוע על תפריט שתציעו. אני יודע שיש פה קצת משהו מוזר לאור המעבד הכי חזק בשוק האינטל.. אבל מה לעשות שאותו קיבלתי...
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 בלי חריגה של שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רשימה ארוכה של משחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, מחפשת מחשב DELL או לנובו עד 5,000 ש"ח: ניידות לא חשובה ולכן משקל לא חשוב, קשיחות המוצר לא חשובה וכו מסך LED מט כ-15 אינץ. נועד לריבוי משימות (אך לא למשחקים או מולטימדיה) ולכן חייב להיות: חזק! מהיר תגובה! : דיסק קשיח חזק ומהיר, מעבד חזק ומהיר, זיכרון חזק ומהיר. כרטיס מסך - לא חשוב. זמן סוללה - לא חשוב. יציאות - חוץ מ-USB - לא חשובות. כונן אופטי - כן. שן כחולה - רצוי לא חובה. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין למכור את המחשב. המחשב עצמו אומנם קרס כמה פעמים, אבל סך הכל הוא לא עושה בעיות היום. לפעמים הוא קצת מתחמם יתר על המידה אבל רק עם משחקים כבדים. בנוסף יש לו חיבור usb אחד שהוא שבור. בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 5000 עם אפשרות לחריגה קטנה, כמובן שאני לא רוטשילד והייתי מעדיף לחסוך אבל תשכחו מזה אלא אם כן יש הבדל ביצועים קטן והבדל מחירים ענק, בבקשה בבקשה אני מאוד אשמח אם לא יהיו הערות על המארז וספק הכוח, כמו כן כרטיס מסך כבר יש לי, RADEON 9000Pro יחזיק מעמד עוד חצי שנה/שנה בכיף, אז הנה המפרטים: CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2556.99 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT BH7 Intel 845PE Motherboard (533Mhz Bus, Serial ATA, ATA133, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.84 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 449.92 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 249.12 ] 1 Hard Discs : Western Digita…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כנראה מחר אני קונה את המפרט הבא - שימוש המחשב הוא לא למשחקים , - אינטרנט , עריכת וידיאו וגרפיקה (לא מקצועי) אשמח לקבל הצעות שיפור לפני הקנייה LITE-ON 40X12X48 Retail - צבע : שחור 387 ש"ח Gigabyte GA-8PE667 PRO 686 ש"ח INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,226 ש"ח 3R SYSTEM AIR Metal Silver 476 ש"ח Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 925 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 747 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 541 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 163 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 50 ש"ח Tsunami 350 Watt 126 ש"ח סה"כ 5,327 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלכתי ישירות לכיוון של 16 גיגה ראם ו-1 טרה אחסון. גם כיוונתי למחשבים שאינם עם מערכת הפעלה כדי להוזיל עלות (אני כמובן אתקין להם). וגם הלכתי מיידית לכיוון של 16 אינץ' שיהיה להם נחמד יותר. היום המחשב הנייד שלהם הוא 15.6 אינץ' אז יהיה הבדל כלשהו לטובה, אני מניח, גם אם לא מאוד משמעותי. השימושים הם בעיקר מייל, יוטיוב, אינטרנט וכתיבת מסמכים. לעיתים רחוקות יהיו גם עריכות וידאו אני מניח ואולי מעט פוטושופ. זה מחשב נייד שהוא בעצם המחשב השולחני שלהם. הוא לא זז לשום מקום. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות שניראות לי סבירות. שתיהן לנובו. האחד עולה 3400 לערך: https://www.orpc.co.il/items/6416049?num_of_cart_items=1&cart_content_wi…
-
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה, אני צריך המלצה למפרט למחשב למשחקים ב 2700 ש"ח אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעונים ולמתעניינים. לאחר שחיכיתי קצת יותר מחודש ליציאת הקונרו אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים. התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אך חשוב לציין שזהו תקציב למחשב ללא צורב, מקלדת ועכבר שכבר קניתי בחודש שעבר ומסך שאני מתכנן לרכוש בתקציב נפרד. דרישות מיוחדות : *מעדיף לא לעשות אוברקלוקינג כי זה נשמע לי די מפחיד, לא יודע האמת, אם זו פעולה בטוחה לגמרי אז אין לי בעיה לעשות כי יש לי ידע במחשבים באופן כללי. *הארדיסק - מינימום 200 ג'יגה *לוח אם - כמובן שחייב לכלול חיבור PCI-e, מינימום צמד יציאות USB 2.0 בחזית עם עדיפות לארבעה יציאות קדמיות, לפחות 6 יציאות בלוח אם כולו. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אך גם לפעולות בסיסיות יותר כמו גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכי א…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצות למפרט עבור חבר. להלן הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 6k – 7k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 10% מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יכולת להרצת מספר Virtual machines במקביל. בניית Linux/Android בניית פרוייקטים גדולים Developer studio – eclipse – ועוד בדיקות אלגוריתמים – שימוש מסיבי בריבוי threads (OpenCV) גיימינג Full HD ציוד היקפי: עכבר ומקלדת טובים. עבודת גרפיקה גבוהה (כולל עריכה גרפית) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 11 – מאד קריטי שיהיה שקט 6. האם מתוכ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניינת לקנות מחשב נייד (כנראה אולטרה בוק) שישמש בעיקר לעבודה על תוכנות אופיס (מצגות, אקסלים וורד). צריך להיות קל וחזק (העלאת הרבה תוכנות במקביל). מצרפת את השאלון מטה. תודה מראש, שרון * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 ומעלה. מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpa…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש כללי אינטרנט ואולי קצת אופיס מחפש משהו אמין שיחזיק תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=25150 מה דעתכם? טוב? לא טוב? מה טוב או מה לא טוב? תודה!
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפייה בסרטים fullhd 1080p כשהוא מחובר למסך טלוויזיה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב מאחר ואני מתכוון לחבר אותו למסך של הטלוויזיה והוא אמור להיות רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550 האם הוא יספיק לדרישות שלי? אשמח לקבל הצעות אחרות שעונות לדרישות. בסך הכל אני צריך מחשב שאוכל לחבר אותו למסך של הטלוויזיה בחיבור HDMI ולצפות דרכו בסרטים באיכות 1080P ולגלוש באינטרנט. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יצא לי קצת להסתכל ופחות או יותר לבחור את מה שאני מעוניין בו מבחינת המפרט, אבל אני לא בטוח לגמרי אם כל החלקים מתאימים או בזבזניים ומיותרים ורציתי לבדוק איתכם בנוסף אני גם מתלבט איזה מארז כדאי לקחת וחשבתי שתוכלו לעזור לי פה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31300[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]18914[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-