עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gameri,

אני מקווה שזה נושא שאני יכול לשאול בפורום הזה למרות שמדובר במכירת מחשב אז ככה אני מתכוון לעביר את המחשב שלי אלה השאלה שלי היא איך אני מוחק מימנו את כל המידע כרגע מה שאני עושה זה איפוס ושחזור של WINDOWS מחק הכל עשיתי את זה 3 פעמים כבר השאלה עם זה מספיק או שכאדי ואף רצוי להחליף ארדיסק אני ממש מקווה שזה לפורום הזה תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני מנסה לכתוב בפורום, אז אשמח להצעות שיפור בדרך העברת המסרים שלי ! העיקר - הנני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים בסך 400 ש"ח, חלקן עם דרייבר וחלקן ללא. דוגמא זה רמקולים של מיקרולב. איך אוכל לנצל את המירב מכרטיס הקול שלי? האם דרייבר של רמקולים ב- 400 ש"ח טובים יותר/ פחות מכרטיס הקול שלי? האם זה מתנגש/ מחליף אחד את השני ? בתודה מראש,

3. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש דרך מהירה להעביר קבצים מהנייח שלי לנייד. בנייד (thinkpad T410i ) יש פורט של eSata , השאלה היא איך אני יכול להתחבר איתו לנייח? ראיתי שיש כבל שהוא esata זכר ל sata זכר , השאלה היא איך אני מחבר ולאיפה אני מחבר.... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  4. HP ProBook 4320s התקנתי ווינדוס אולטימייט בעצמי ואני רוצה לדעת כשיוצא דרייבר חדש באתר של HP. וגם מה עדיף להתקין תדרייבר שלהם לכרטיס מסך או את של אינטל? יש לו אינטל מובנה של אי3 שאלה אחרונה אני זוכר שראיתי מקרים שהעכבר נתקע כל כמה שניות לשניה וזה קרה לי היום אבל אני לא מוצא תדיון של זה. למישהו יש מושג? תודה!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by zilkanir,

אהלן, לגבי המחשב הנ"ל , לא הצלחתי למצוא בתפריטי אתחול ובביוס אופצייה להתקין מחדש את המערכת הפעלה, גם לא דרך הווינדוס, בד"כ בניידים אמורה להיות מחיצה על גבי הכונן עם מערכת ההפעלה לא? אז איך מבצעים את הפירמוט? למחשב vista home edition, ומתחתיו המדבקה עם הרישיון תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 23.10.2010 בשעה 13:49:03 הסתדרתי תודה.למעוניינים, יש כפתור הצלה ליד כפתור הדלקת המחשב שמכין דיסק גיבוי ממנו אפשר להעלות את מערכת ההפעלה.

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by ripusheet,

רציתי להוסיף עוד שבב למחשב, אבל לא הצלחתי להוציא את הדלת. בתח קראתי את החוברת והוצעתי את כל הברגים הרשומים בחוברת אבל הדלת לזזה למישהו יש איזה רעיון? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אז יש לי מצלמה מובנית ואני יכול לצלם וידאו והכל טוב ויפה חוץ מזה שלא מצאתי דרך לצלם וידאו....?! לצלם תמונות אני מצלם דרך WIZARD אבל אין שם אפשרות לצלם וידאו... המחשב הוא W566N.

• 4 תגובות
    • 13.8k צפיות
  8. מספר הצעות ייעול בנוגע למחשב נייח (רגיל): 1. עדיף לקנות מחשב בעלות שלא פחותה מ- 2,400 ש"ח כי אז יש סבירות גדולה שרכיבי המחשב יהיו באיכות כזאת כך שיתפקדו מספר שנים טובות. 2. עדיף לקנות מחשב לפי התקציב והצרכים של האדם. 3. ייתכן ולפעמים אפילו מחשב בסכום של 3,000 ש"ח לא יספיק לאדם שצריך מחשב יותר חזק לצרכיו, כגון גיימר (אדם המשחק משחקי מחשב), משום שכאן נדרש מחשב עם רכיבים משוכללים (יקרים יותר). 4. ביחס לרכיבי המחשב (לוח אם, זיכרון RAM, מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן SSD, חיבור USB, כונן DVD, מאוורר וכדומה) אפשר לבדוק באינטרנט בכל מיני חיפושים בנוגע למחשבים, מה המחיר של כל רכיב, אבל לקחת בחשבון שמדי פעם ותלוי איפה קונים את המחשב, שהמחשב יעלה פ…

9. Started by ravnadal,

כידוע אינטל מחליפים את התושבת כל 2 דורות כדי לתמוך ביצרני לוחות האם. בדרך כלל אין הבדלים משמעותיים בין הדור הראשון והשני על אותה התושבת לפחות ממה שראינו לאחרונה (בעיקר ב 4k) למי שמשדרג אחת לכמה שנים. האם עדיף לקנות לוח אם עם מעבד בסוף הדור לדוגמא raptor lake. מאשר meteor lake שאחריו יגיע עוד דור שייאפשר שדרוג אבל ככל הנראה לא יהייה כל כך שווה כלכלית וגם מבחינת ביצועים. השאלה היא בעצם אם אפשר להתייחס לכל רכישה של מערכת מבוססת אינטל כלא ניתנת לשדרוג ולכן לא להשקיע בלוח אם טוב כדי שיוכל להחזיק מעבד בדור הבא כי גם ככה השדרוג ככל הנראה יהייה חסר טעם.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. אז המפרט הוא ככה: athalon 3000+ 64bit ga-k8nf-9 croosair 512x2 x800xl enermax 300WATT וזהו... אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול צירפתי גם פלט CPUZ שלי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. המפרט שלי: מעבד i3-2120 קירור alpine 11 gt rev2 לוח אם asrock h71m-dgs זכרון G.skill ddr3 4gb 1333mhz כונן קשיח segata 500gb 16mb sata 3 ספק כוח zumax 500w כרטיס מסך אני מניח שזה שבא עם המעבד והדרישות של המשחק הם: win xp/7/8 proccesor: 2.2 ghz supporting sse2 ram: 2gb for win 7 geforce 6800 with 256 mb ram המשחק אינו רץ חלק אצלי במחשב אחרי שפירמטתי אותו כבר רציתי לשאול אולי אם יש אפשרות לשדרג חלק כלשהו במחשב וזה ירוץ יותר נקי וחלק אם למישהו יש המלצה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. קניתי לפני שבוע וחצי מחשב נייד ל טיושיבה עם מפרט מצויין אבל אני מרגיש שמידי פעם הוא עובד לאט יחסית ונקתע לכמה שניות. יש לי זיכרון פנימי של 4 ג'יגה ולפי מה שאני יודע לא אמור לקחת למחשב הרבה זמן לחשוב. למה זה קורה? יש איזה שהיא דרך למנוע את זה?? אולי תוכנות כלשהן? תודה מראש!!!!!!

13. Started by SPONER,

שלום אני רוצה טיפים על איך לשמור על חיי הסוללה , איך אתם שומרים על שלכם במידה ואתם שומרים ? המחשב אצלי סה"כ יום וחצי אצלי , המחשב הוטען 6 שעות בהתחלה. שאלות : 1.הבנתי שאנשים מחברים את הנייד שלהם לחשמל וככה הם משתמשים בו כשאין להם צורך בניידות איתו .אז השאלה שלי , אני גם מחבר את המחשב לחשמל ,וכשיש צורך בניידות אני מוציא מהחשמל וכששוב פעם אין צרוך בניידות אני מחבר לחשמל . האם זה בסדר? 2.מצב שינה ,כל פעם שהמחשב לא בשימוש והוא מחובר לחשמל ,אני סוגר את המסך ,ואז הוא נכנס למצב שינה ,האם המצב הזה הוא מצב שאפשר להשתמש בו כשהמחשב מחובר לחשמל ? האם מצב שינה מבזבז סוללה במידה והמחשב לא בחשמל ? ובמידה ובחשמל , האם מצב שינה של המחשב מבזבז חשמל ? תודה לכל העוזרים זה מאוד חשוב לי ,ל…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. אני לא משתמש במצלמה ולכן רוצה לכבות אותה מתאמי חיסכון חשמל וגם חום ואני לא הצלחתי למצוא את האופציה של הכיבוי. האם מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן, שאלה פשוטה אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה ברחבי הגוגל. איך מודדים את החיבור של השנאי למחשב הנייד? אני רואה פה כתוב 5 מ"מ, פה כתוב 2.5 ... השאלה היא - את מה מודדים? את הרוחב? האורך? אם האורך, אז מאיפה מתחילים למדוד? מהברזל או עוד מהפלסטיק השחור? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. מחשב Lenovo V50t-13IMB עם 8GB נשקל לרכישה יחד עם הרחבה ל 16GB ע"י תוספת 8GB של DDR4-2666 בסלוט שני. א. איך מוודאים מראש שהזיכרון הנוסף אכן יעבוד ב Dual Channel על לוח אם כזה מבוסס B460 כולל ה BIOS ? ב. האם יש יצרנים שאפשר לדעת מראש שלא תהיה בעיה ? מי מייצר ללנובו את הזכרונות תחת המותג שלהם ? לחלופין - המלצות על מחשבי מותג בקטגוריה שלו, מחשב עסקי נמוך שקט במארז דומה עם סלוט לכונן 3.5" נוסף ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. אהלן, יש לי Dell Inspiron 1520, והמסך שלו כמובן מבריק. אז השאלה היא איך אני הופך אותו למט? יש איזה ציפוי שאפשר לקנות? ובכלל - למה לעזאזל מייצרים כמעט את כל הניידים עם מסך מבריק? תודה, איציק.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. בלפטופ הישן שלי, ( עובד טוב חוץ מסוללה מתה) החיבור לחשמל (בצד של הלפטופ) רופף.. כל תזוזה קטנה הוא מתנתק צריך ממש להשעין את הכבל בזווית מסויימת האם יש אפשרות להשיג רק את הקצה של הכבל עצמו ולהלחים למטען במקום לקנות מטען שלם? חיבור כזה: http://www.ebay.com/itm/65W-AC-Adapter-Charger-For-HP-Compaq-Presario-CQ45-CQ50-CQ60-CQ61-CQ70-Laptop-/360670784108?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item53f9a76a6c המחשב הוא hp compaq presario cq61

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  19. אהלן. אני צריך להחליף מאוורר לנייד שאני יודע את ה TYPE שלו (7458-cto) במדריך חומרה שלו מופיע הדבר הבא: הוא מופיע תחת שני מקטים שונים. איך אני יודע מה לבחור ? (פרט כמובן ללברר כמה W המעבד שלי..) מה המשמעות של המספרים כגון 22X, 23X וכו שמופיעים אחרי ה TYPE? (לא מזהה משהוא דומה במחשב שלי..) אשמח לעזרה!.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by Shay0600,

לפי מה משלמים מכס, מע"מ? איך המחשב מגיע?(עד הבית, צריך לאסוף אותו מאיפה שהו וכו'..) איזה חנויות באינטרנט שולחות לארץ? וכמה שיותר מיידע שצריך לדעת בשביל להזמין נייד מחו"ל המחיר שווה את זה?

21. Started by j,

בשעה טובה, רכשנו היום מחשב דל 1520!! וטרם קבלנו אותו אז, שתי שאלות: 1. האם יש fingerprint? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית .. 2. איך מחברים את המחשב לקולנוע ביתי ככה שאני אשמע בדולבי דיגיטל? תודה לעוזרים, זה די דחוף..

22. שלום קניתי את הWIND..ואני מחבר לו עכבר לUSB המחשב מזהה אבל לא נותן לי להפעיל אותו -העכבר בסדר במחשב הרגיל הוא עובד טוב..כל היציאות USB גם בסדר בWIND...נראה לי שאני צריך רק לנתק את העכבר של הנייד (המגע)השאלה איך עושים זאת?או שלא יודע מה..זה נשאיר לכם המומחים תודה

• 8 תגובות
    • 7k צפיות
  23. שלום יש לי WIND ויש לי בעיה נמחק לי מד הבטריה שהיה ליד השעון ואני לא יודע איך מחזירים את מד הסוללה בWIND לאחר שגם אחרי שעשיתי V בהצג תמיד בשורת המשימות במתקדם באפשרויות צריכת חשמל וזה לא עוזר!! תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  24. רציתי לשדרג את המחשב שלי ( P III ) במעבד לוח וזיכרונות: מעבד AMD 3000 64 bit לוח תומך 939 וזיכרונות סבירים לא ל OC ל 1GB שלושת החלקים האלו עולים לפי הצעת מחירים שקבלתי גם כאן בפורום וגם בכמה חנויות בסביבות ה 2100 ש"ח. מע'מחשבים עם אותו סוג של מעבד (מע' מחשב שלמה הכוללת דיסק יפה צורב DVD רק עם 512MB זיכרון ) עולות בסביבות ה 2800-3000 ש"ח. אציין רק שמחירי הזיכרונות לא בשמיים כך שההפרש בין שדרוג לקניית מע' מחשב שלמה לא נראת כידאית . אודה לתגובותיכם, מהיכן נובע פער המחירים ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. במחשבים נייחים אני מבין די טוב, ומסוגל להרכיב בעצמי מערכת. אבל כשזה מגיע למחשבים ניידים, אני ממש לא מבין כלום ומאוד מתקשה לבצע קנייה שאני מתכנן כבר שלושה חודשים! בעיקרון, יש לי מחשב שולחני, עם חבילת 1.5MB/512K, וחשבתי לקנות לי בנוסף מחשב נייד, כך שתהיה לי יותר חופשיות להשתמש במחשב בכל מקום בבית, ולא להיות תקוע במסדרון כל הזמן! קראתי על הנושא, וראיתי מחשבים ניידים ממחירים של 4000 ומעלה. הבעיה היא, שאני לא יודע אם להוציא 4000 ש"ח, או 9000 ש"ח על המחשב! הצרכים שלי למחשב מאוד פשוטים: גלישה באינטרנט, איסי/מסנג'ר והרצת תוכנות שיתוף (אימיול/ביטורנט). מה שדורש 512MB זיכרון+80GB כונן קשיח. משקל, זמן סוללה, כרטיס מסך ונתונים כאלה לא ממש משנים לי, כי המחשב יהיה תמיד בבית, ולא ישמש…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים