עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NadavAfuta,

אז כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי. תקציב 4000, בעיקר משחקים וסרטים.. אין צורך בציוד הקפי. כרגע המפרט שלי: מעבד AMD 3200 לוח אם MSI K8N DIAMOND כרטיס מסך MSI GeForce 7900GT זכרון 1GB אבל אם אני לא טועה הוא נחשב איטי.. הארדיסק 80GB מארז Thermaltake Soprano Black מסך AOC LCD 19" תודה מראש.

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. בהגדרות של אפשרויות צריכת חשמל יש אופציה לכבות את הדיסקים הקשיחים כאשר הנייד בטעיניה או כאשר הוא עלמצב סוללה. למה בכלל יש הגדרה כזו? האם כיבוי דיסק קשיח משמעותו כיבוי המחשב? האם משמעותו רק שהדיסק הקשיח יפסיק להסתובב? ואם כן מה זה נותן? על איזה אופציה כדאי לשים את האפשרות הזו?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by david d,

שלום לכולם אני מחפש מחשב גיימינג שיריץ את כל המשחקים החדשים (לא חייב הכול על אולטרה) ויחזיק כמה שנים... מה דעתכם על המפרט הנ"ל המטרה שיחזיק כמה שנים טובות https://tms.co.il/index.php?route=product/configurator&configurator_id=250335 תודה

5. Started by TomL94,

המפרט הנוכחי: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 כ. מסך: GT 430 ספק: גנרי 450W. מארז: מארז גנרי כלשהו. החלקים שאותם אני מעוניין לשדרג: כרטיס מסך כמובן. באנדל מארז+ספק. (אם תמצאו מארז וספק נפרדים שיהיו עדיפים ויותר זולים, אשמח כמובן) ראם - אשמח לשני סטיקים נוספים של 2GB. ד. קשיח - 1 טרה. (במקרה של OC או אפילו בלי קשר, להוסיף קירור? אין לי ידע בנושא לצערי אז לשיקולכם) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני אתן את הדרישות שלי, אם תראו שאפשר לחסוך אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by arielyaroker,

שלום לכולם. בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד של דל. אך ורק דל. בתקציב של 3K כבר מצאתי את המפרט הרצוי אבל כעט מגיע השאלה שלי. יש את אותו המפרט לשני הניידים אך הדגם שונה. DELL INSPIRON 1545 DELL VOSTRO 1015 השאלה היא, איזה מהדגמים עדיף? איזה יתרונות יש לכל נייד ואיזה חסרונות. תודה. arielyaroker

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב PC נייח, שימושים כבדים עיקריים הם גיימינג עריכת וידאו, והקלטת מוזיקה (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני אז זה לא קריטי). GPU אני רוצה רק nvidia. מבחינת ציוד היקפי, יש לי כרגע מסך 23 אינץ' 60Hz. אני רוצה לקנות מסך יותר גדול (ואולי יותר מהיר, אבל לא קריטי לי להוציא עוד הרבה כסף רק בשביל fps) ולהשתמש במסך הישן כמסך שני. אין צורך בציוד היקפי נוסף, אלא אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר/מקלדת (לא מקלדת מכנית). מינימום 8 גיגה RAM, עדיף 16+. אני מעוניין ב-SSD בשביל מערכת הפעלה וכונן אופטי גדול בשביל תוכן (עבודה עם מוזיקה/וידאו דורשת הרבה מקום). צריך התקנה של ווינדוז 10, לא צריך תוכנות נוספות. מעדיף הרכבה בחנות של ה…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי חברה, אני חייל, לכן אני חושש לקנות מחשב יקר ולהביא לבסיס. עוד שנתיים וחצי מהיום אתחיל תואר בטכניון במדעי המחשב- רציתי לשאול האם לדעתכם המחשב יוכל להספיק לי גם שם, או שעדיף לקנות משהו פשוט יחסית, למכור אותו לפני התואר ולקנות משהו חזק יותר? בסופו של דבר לשנה וחצי הקרובות יספיק לי גם מחשב ב2 לדעתי. אם אקנה מחשב זול ואשדרג אותו במידת הצורך, זה יצא לי יקר יותר? בכל מקרה בינתיים זה מה שחשבתי עליו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם לצורך ולמה שפירטתי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת בעיקר …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. טוב אז ככה באשכול הקודם שפתחתי לא עזרו לי אמרתי שאני קונה ב30K מחשב וכולם בלבלו תשכל במקום לעזור אז עכשיו מה שאני רוצה זה שתרכיבו לי מחשב מהחלקים הטובים ביותר ושאני אומר החלקים אז אני מתכוון המעבד הטוב ביותר היום - זה קונרו 6800 או הFX62 או מה? זכרון רם 2GB איכותי אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שיש היום אבל גם שיהיה משתלם, כלומר אם הכרטיס GX2 לא משתלם למשל אז אל תביאו לי אותו אבל אם הוא משתלם אז תכניסו אותו למפרט אני רוצה לוח אם איכותי הרד דיסק 120GB מה עוד מה עוד?? אהה כן קירור איכותי ספק כוח חזק בקיצור התקציב הוא לא 30K אבל תקציב גבוה שאני לא בוחר יעני כמה שיצא יצא אבל תשתדלו כמה שיותר להביא דברים משתלמים אני לא צריך ציוד היקפי אבל אני רוצה המלצה למסך LCD 19' משתלם במחיר …

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by psyco,

שלום לכולם, לפני קנייה רוצה לשמוע דעות אם טוב ומה לשפר\להחליף אם צריך. המפרט מיועד לאופיס משחקים ועיצוב גרפי (בעיקר PS CS)... ציוד היקפי נדרש: מסך "19 LCD עם DVI. המערכת תעבור OC לא קיצוני... כ.מסך ישודרג בעתיד (D3D10), עוד סטיק 1GB זיכרון וקירור למעבד NINJA PLUS... עדיפות לקנייה מחנות אחת מאזור המרכז וללא הרכבה במעבדה... 31075 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,190.00 ¤ 1,190.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 1,095.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 550.00 ¤ 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS מחיר לפריט - 425.00 ¤ 425.00 ¤ LV155 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מ…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by bjnhv,

1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דוטא בעיקר אבל גם וויצר 3 ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לפחות בהתחלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ew89,

היי חברה ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב וזה הוא בערך המפרט שחשבתי עליו מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 CO כמות: 1 - מחיר: ₪179 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪180 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪2385 קשיח למחשב שולחני: …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום, מחפש המלצה למסך מחשב חדש המסך הקודם שלי היה DELL U2312H והייתי סופר מרוצה ממנו!! שימש למשחקים ולסרטים, אבל הגיעה העת להתקדם וחשבתי לעבור למסך 24" 4K. יש מסך מומלץ בסביבות מחיר של 1000 ש"ח שישמח אותי כמו ה-Dell? - איכות תמונה מעולה - זמני תגובה טובים - פחות חשוב פונקציות כמו G-Sync תודה רבה!

14. שלום, אני מחפש מחשב שצריך לענות על הדרישות הבאות: *תקציב המחשב? עד 6000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות- בעיקר למובייל, צריך להיות מסוגל לקמפל מערכת אנדרואיד שלמה בזמן סביר (פחות מעשר שעות). אני יכול להתקין דואל בוט לאובונטו במקום VirtualMachine אם זה יעשה את התהליך מהיר יותר. גיימינג- צריך להיות מסוגל להריץ משחקים לארבע שנים הקרובות, אבל לא צריך בהגדרות גבוהות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מ-14 אינץ', לא משנה סוג מסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יות…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. אז ככה אנשים אני צריך מחשב רק את המחשב כלומר : בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר בלי רמקולים בלי סי די רום בלי מודם בלי פלופי דיסק ובלי צורב.. אפשר לחרוג טופ טופ עד 4000 שקל .. מעבד אי אמ די בבקשה..! תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by סתםאחד2,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, Deep Learning, data science, אבל גם קצת משחקים (Dragon age, Divinity 2, Skyrim וכאלה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. זה צריך לשבת בחדר עבודה עם עוד אנשים, אז שיהיה סביר. לא צריך להגזים עם השקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא…

17. שלום, לאחרונה עלה לי הצורך בביצוע עריכת וידיאו ביתית. אני מנסה לערוך כ- 40 GB של סרטים שצולמו ברזולוציית SD בתוכנת PINNACLE-15. לאחר התייעצות איתכם כאן ואח"כ כאן רכשתי GTX-460 ולא עשיתי המהרה למעבד. בדיעבד מתברר שהשדרוג לא עזר לי הרבה (או בכלל לא), ה- PINNACLE המשיך להיתקע ולעיתים אף "לזרוק" אותי מהפרויקט. מנבירה באינטרנט גיליתי שטעיתי בשדרוג. לפי סדר החשיבות ולצורך עיבוד וידיאו הייתי צריך: 1.מעבד חזק 2.הרבה זיכרון 3.כ.מסך (וחשיבות DX 9/10/11 זניחה ביותר). כיום, המצב הפיננסי קצת דחוק, ולכן אני מנסה להגיע לפשרה בעלות השדרוג, להלן שלוש האפשרויות שחשבתי עליהן: 1. להשאר עם החומרה הקיימת: 1.1.להשקיע זמן בהמהרת המעבד (נגיד ל- 3.5GHZ) 1.2.להתקין מחדש את התוכנות ומערכת ה…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש המחשב לא יעובר OC והשימוש בו היה למשחקים כבדים עבודה בפוטושופ ועוד שימוש כללי אני צריך צורב ו DVD ואני לא צריך רמקולים מסך מקלדות ועכברים בניתי מפרט מה דעתכם? CPU Intel Pentium IV 3.2C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) Memory Kingston HyperX DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory Hard Disk Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Card ATI Radeon 9800XT 256MB DH DVI Video Card Floppy Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD/DVD-ROM DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black !…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 7500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לכסוך אבל לא על חשבון ביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, תכני HD וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר (כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? התקציב כולל מסך שצריך חיבור HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דמייני טיסה, פיפא ופרו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

20. שלום רב לכולם, אחי רוצה לרכוש מחשב חדש ללא מסך,רמקולים,עכברמקלדת רק מארז שיתאים לאוברקלוקינג ומשחקים עד 3000ש"ח עדיפות לחנויות פנדה \ סקאי פיסי \ פוקס פיסי המפרט השני אמור להיות לחברה שלי החנות אמורה להיות בראשון לציון,עד 1500ש"ח,כאמור ללא מסך ,רמקולים,עכברמקלדת שיתאים לעבודה ומשחקים קלים

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by avic2k,

אהלן, אני אדריכל אבל אני עושה גם הדמיות ועבודות גרפיות. אני צריך מסך מחשב שיתן תמונה איכותית עם דגש על צבעים אמיתיים. כאלה שיראו דומה על רוב המסכים ובמיוחד יראו דומה בהדפסה. הרבה מסכים נראים יפה אבל אז כשאתה בא להדפיס כל הצבעים דהויים או לא דומים כההים או בהירים כי המסך מגביר בצורה מלאכותית את הצבעים הבהירות או הגוונים. ברור לי שמסך של 4000 שקל יתן לי תוצאה טובה יותר ממסך של 1000 שקל השאלה עד כמה ההפרש יהיה משמעותי. אני לא מדפיס פוסטרים לאיילון בכל זאת. כרגע יש לי 2 מסכים אבל אחד התקלקל ואני שוקל להחליף למסך אחד רחב במקום. המחירים של רובים יקרים חוץ מהאחד הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22624 אני מניח שהוא פחות טוב א…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום :ם אני מתכנן השבוע לקנות מפרט שכולל מסך LCD, שיהיה שקט והכי חשוב חיית משחקים התקציב הוא עד 7K- זה כולל המסך. מה שחשבתי עליו עד עכשיו זה משהו כמו: e6300 לוח אם- אין לי ממש מושג, אני רק מחפש אחד בלי בעיות, אתם יודעים שאחרי חודשיים לא יתחיל לעשות ריסטים.. 2g ram 8800gts 320mb מארז שיבוא עם ספק כדי לחסוך עלויות, משהו כמו הסונטה 2 שבא עם ספק 450W(רק חבל שאין בו חלון שקוף :\) ומסך חשבתי על L1952TQ 19' מksp..ראיתי שיש לו 1:1600, זה נראה לי ממש הרבה יחסית לlcd לא(ב1470)? אבל אלו רק דברים שאני חשבתי עליהם, אני סומך עליכם אם צריך משהו שונה. מה שגם אמרתי וזה חשוב- מאוד חשוב שהוא יהיה שקט ושלפחות תהיה לו סירקולציית אוויר נורמאלית, והוא לא ישאר 24/7, אבל המאוורר של הa…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום אשמח לעזרה אני מחפש משחב נייד חדש, פשוט מבחינת מפרט טכני(זיכרון,מהירות וכו'), אבל רכיבים איכותיים שמחשב יחזיק לי לכמה שנים טובות. להלן הדרישות: *תקציב: 1500-1800 * מטרות המחשב? שימוש ביתי- אינטרנט/אופיס * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250G-500G * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אני יכול להתקין מערכת הפעלה במעצמי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות טכני טוב * כל דרישה מ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. אני סטודנט/גיימר ואני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים חושב לקנות את הדגם הנ"ל מה דעתכם עליו והאם יש משהו אחר עדיף עליו? http://ksp.co.il/?uin=28858

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב + מסך 17 אינץ. המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט ודברים בסיסים יחסית ולא משנה אם הוא מבוסס AMD או INTEL. סכ"ה ב4000 ש"ח. תודה! עריכה: כתבתי בסוף תגובה עם המפרט שהזמנתי, אשמח לקבל תגובות ושוב תודה לכל מי שעזר, המליץ והגיב.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים