ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
די מיציתי את המפרט בכותרת. אמרתי לו שזה לא שפוי לחלוטין להוציא כל כך הרבה כסף על מפרט למשחקי מחשב, אבל הוא גיימר מוחלט וככה הוא רוצה את זה. סומך עליכם שאכן לא תנצלו את כל התקציב. לדעתי - יש פה מקום ל-3770K, מערך SLI של שני GTX 670, לוח אם עם שני PCI-E 16X, SSD של 128GB למערכת הפעלה. כמובן 8GB RAM מהירים (שאני יודע שמשפרים ביצועי מעבד עד 2133MHz). יש לו כבר קשיח של 2TB, אז לא צריך. מלבד זאת - עכבר גיימרים, מקלדת סבבה. תתפרעו
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800-5806 רק עם באמת שווה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אדיף לחסוך עם באמת ישנה אופציה, אני מעוניין במחשב לפחות ל-7 שנים כמו המחשב שלי עחשיו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4800-5806 רק עם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו /simcity /sims 3/ sims 4 /red alert 3 /GTA 5 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection CS6 בעיקר כצאת Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג כבד הסיבה שאני רוצה מפרט טוב הוא בגלל GTA שאר המשחקים שאני משחק לא דורשים הרבה (…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של אסוס לפני 4 חודשים בערך, המחשב הגיע עם מקלדת שהורכבה לא טוב, נשלח פעמיים לתיקון ואז חזר עם תקלה אחרת, התלוננתי בפני אסוס והוחלט להחליף לי למחשב חדש מדגם אחר, אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם שהיה לי ולגבי הדגם החדש. הדגם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030 הדגם החדש שמציעים לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 מבחינת נתונים יבשים, במחשב החדש יש רזולוציית מסך גבוהה יותר וכרטיס מסך נפרד. השאלה למה המחשב שהיה לי יקר יותר משמעותית, והאם למחשב החדש יש גם ציפוי גורילה גלאס. ובאופן כללי אשמח לשמוע את דעתכם, מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם :) מחפש לקנות מחשב נייד באזור ה1500-2000 עם חריגה של 200 ש"ח השימוש הוא אופיס, אינטרנט, ועוד תוכנות פשוטות. מסך קטן מ15 אינטש (14 ומטה). מעבר לזה אין העדפות מיוחדות, תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לבצע שדרוג מחשב וקיבלתי מפרט שדרוג מחבר בעבודה, אני צריך לוח אם, מעבד וכרטיס מסך בעיקר. התקציב שלי זה 3000, והמחשב מיודע בעיקר לעבודות בתלת מימד (מאיה וכ'ו), ומעט למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט. או שאם יש הצעות לשינוי, אני מתכנן לשדרג בימים הקרובים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט בין שני דגמי מחשב נייד כמעט זהים במפרט הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מה אתם הייתם לוקחים ולמה? מחשב 1: Asus VivoBook S15 S532FL-BN189T https://ksp.co.il/m/uin/77333 מחשב 2:Dell Vostro 15 5000 5590-10510U1G51GP3OS https://ksp.co.il/m/uin/74431 אשמח לעזרה בהחלטה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:רוב המשחקים שיש בשוק ובעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 נראה לי. המחשב נמצא ליד המיטה אז אני מעדיף שהוא יהיה שקט שהוא על סטאנדביי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברה מה דעתכם על המפרט הזה: Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI Socket 939 Motherboard GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory sunbeam transformer AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX ויש לי שאלה בקשר ללוח אם איך זה שהעלו את המחיר של ה-asus dealuxe ושקונים אותו הרבה יותר חשבתי שיש בו באגים....
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אפתח בכך שאומר שקראתי את המדריך המצוין הבא: http://hwzone.co.il/community/threads/438961-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014)#.VADt9Pk0EdQ הדף הזה עזר גם להדיוט כמוני להבין מספר דברים, אך אני עדיין חושש לרכוש מחשב מבלי להתייעץ. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אדרבה, אם זה כדאי והתועלת ביחס העלות טובה אפשר גם להרחיב ל-4K. יחד עם זאת, לחסוך זה תמיד טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כפי שכתבתי לעיל. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סדרות, מייל ודברים פשוטים ברוב הזמן. המחשב הוא אול-ראונדר בבית. השימוש ה"כבד" היחיד הוא גיימינג. ב) במידה …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צהריים טובים נתקלתי בזמן האחרון בהרבה תלונות על בעיה מסוימת בניידים עם Core 2 Duo מסדרות T5/T7 אז לכל המחשבים המייללים- עכשיו פתרון. הבעיה נגרמת כתוצאה מנסיון של המעבד להיכנס למצב Idle, מצב שנקרא C3 או C4 Power consumption state. קיימת זליגה מסוימת שגורמת לחלק מהקבלים להשמיע את קול הזמזמום/יבבה הנוראית הזו. מה הפתרון? להשאיר את המעבד כל הזמן עובד בצורה מסוימת. תוכנה בשם RMclock http://cpu.rightmark.org/download.shtml תורידו, תסמנו בהגדרות את התיבה Hold HLT On idle ואת Disable C4 state, והבעיה תיפתר מיידית. הפלוס? נפתרתם מהקול הנוראי עד שהחברה של הנייד תוציא עדכון ביוס שמסדר את הבעיה. המינוס? בגלל שהמעבד אף פעם לא באמת ב Idle, בשימוש ממוצע זה יקצר לכם 5-7 דקות במ…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאמור, לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם ניתן לחסוך ולקבל מחשב ללא ווינדוס - יהיה מעולה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב, מחפש מחשב בסיסי להורים שיחליף את הגרוטאה המקרטעת בת ה 10 שיש להם כיום. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח , אפשר לחרוג בעד כ 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים מדי פעם ואולי איזה משחק בסיסי פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מתלבט אם לקחת את הספק הכח מהמחשב הקיים, Corsair VX450W. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, כמובן שיהיה בנורמה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים צריך את עזרתכם למחשב HTPC שמיועד לסרטי HD בגדול חשבתי על מעבד AMD A6, מארז HTPC, ארבע גיגה זיכרון ודיסק קשיח רגיל בנפח מינימלי שמקובל היום 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברה ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב וזה הוא בערך המפרט שחשבתי עליו מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 CO כמות: 1 - מחיר: ₪179 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪180 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪2385 קשיח למחשב שולחני: …
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גודל מסך- הכל בין 13 עד 15.6 מבנה- אולטרה\סליק בוק בדגש על דק וקל רזולוציה-FULL HD מעבד- I7 SSD- חובה כרטיס מסך אפשר גם מובנה. זיכרון- 16gb תקציב- 3 עד 6 אשמח להצעות!!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
עריכה- במקום לפתוח נושא חדש אני משתמש בנושא הישן שלא ענו עליו. השאלה החדשה היא כאן יותר למטה. תודה. נמכר במחיר שנראה לי טוב יחסית למפרט (~2300), DELL יותר יקרים באיזה 100-300 ש"ח מה שמעלה שאלה לגבי אמינות אסוס. תודה. נ.ב ברשת לא מצאתי הרבה חומר. נ.נ.ב למטרות סטודנטיאליות וגלישה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברת Razer מעדכנת פעם נוספת את הנייד שלה, שמשלב בין מימדים קומפקטיים יחסית לחומרה שמסוגלת להריץ משחקים בכבוד מבחר ניידי הגיימינג בשוק כיום הוא רחב יותר מאי פעם בעבר, אך עדיין ניתן למצוא מספר דגמים שמצליחים להתבלט מעל לכל השאר – ואחד מהם הוא כנראה ה-Blade של חברת Razer האמריקאית, אשר מציע גוף עשוי אלומיניום שחור במשקל ועובי שקרובים יותר לאלו של קטגוריית האולטרבוקים מאשר לאחיו בקטגוריית העיבוד עתיר העוצמה למשחקים. עתה, החברה משיקה רשמית את דגם 2016 של הנייד אשר כבר הספיק לזכות למספר בלתי מבוטל של שבחים ממבקרים שונים ברחבי הרשת בשנה שעברה – ולשמחתנו הוא נראה כמו שיפור לעומת קודמו כמעט בכל הפרמטרים. מסך ה-14 אינץ' מגיע כעת עם פאנל מגע מסוג IGZO ברזולוציית 1,800×3,20…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות נטבוק בגודל של 10 אינצ' ממה שבדקתי עד כה נראה לי שהכי משתלם מבחינת המחיר והמפרט זה הנטבוק של Acer: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733781 מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? אני אשמח לעוד המלצות על נטבוקים נחמדים. יש נטבוקים עם חיבור HD ? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אבא שלי טס עוד חודש וחצי לארה"ב ורוצה לקנות לי מחשב נייד בתקציב של בין 1200 דולר לבין 1500 דולר. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ופה ושם לאיזה משחק טוב שיצא סטייל GTA V או CS ודומיו. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות כמו מסך, משקל וכו', רק שיהיה סוס עבודה לשימושים הנ"ל בתקציב הנ"ל. תודה רבה מאוד לעוזרים :]
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים תכני HD ועבודות הוורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כלול 23-34 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מלחמה אקשן ומירוצים גרפיקה טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה , תקציב מקסימאלי- 4K אפשר למתוח עד 500 ש"ח מעדיף שלא תלוי בכדאיות. 2- לנצל את כל התקציב. שימוש במחשב- גיימינג, גיימינג וגיימינג. ה-משחק שאני מצפה לו זה מאפיה 3 ובגלל זה ארצה שהמחשב יובנה על פי דרישות המשחק שלו. אין צורך בציוד היקפי, כל התקציב יוקצה למחשב עצמו. שקט? מה זאת אומרת? מצטער אך אין לי מושג מה זה אוברלוק? אין צורך לכלול מערכת הפעלה\ אופיס. אין העדפה מחנות ספציפית אך אני מאשקלון . אעדיף שיבנו לי מפרט כי לפי מה שהבנתי ככה אפשר לקבל מקסימום מחשב על פי התקציב. המחשב מתוכנן להירכש מיידית. אין בקשות מיוחדות .
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות. 1. Lenovo B5400 GT820. 2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U. אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים.. תודה רבה! תקציב: עד 4,000 השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory x2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Sapphire Atlantis Radeon 9700 Pro 128MB DDR DVI Video Card Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case וזה לקח רק שבוע מ-PCH עכשיו לשאלות: ??? 1. איך המחשב בכלליות? החלקים טובים ל-OC? 2. איך הזכרון? הוא טוב ל-OC? 3. ה-sapphire בא עם כבל tv-out? 4. כמה זמן אתם מעריכים שהוא יפעיל מש…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי מגוון הכולל בעיקר, גלישה יומיומית בעשרות טאבים אשר פתוחים במקביל,הורדה וצפייה של סרטים, פעם בשנה משחק מעט משחקים ישנים (gta4 וכו') יש לציין שבמחשב הקודם היה לי 600 gb וזה לא הספיק לי, לכן נדרש לפחות 1 tb של אחסון (אפשרי שילוב של 1TB SSD/256 GB SSD+1TB HDD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מקסימום 3000 (אפשרי חריגה של 100-200 שח פלוס מינוס) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה בעשרות טאבים בו זמנית בכרום, עבודה משרדית במייל, הורדה וצפייה של סרטים וסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-