עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory x2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Sapphire Atlantis Radeon 9700 Pro 128MB DDR DVI Video Card Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case וזה לקח רק שבוע מ-PCH עכשיו לשאלות: ??? 1. איך המחשב בכלליות? החלקים טובים ל-OC? 2. איך הזכרון? הוא טוב ל-OC? 3. ה-sapphire בא עם כבל tv-out? 4. כמה זמן אתם מעריכים שהוא יפעיל מש…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאינני בעיניינים ונתבקשתי להרכיב מפרט למחשב בשביל אחי, לכן אודה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2500 ש"ח(עד כמה שידוע לי נכון לעכשיו, ואם יחרוג בעוד 50-100 ש"ח אז לא נורא). השימושים: צרכים סטודנטיאליים,matlab, אולי גם visual studio, מוזיקה, קצת סרטי HD-rip מפעם לפעם ואולי אולי קצת משחקים קלים(pro evolution ודומיו). אין צורך בשום ציוד היקפי מכל סוג שהוא או מסך, רק מארז(רצוי בעל איורור טוב) ותוכנו. עדיפות למפרט מבוסס intel וכרטיס מסך נפרד,אבל גם AMD יתקבל בברכה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פורטנייט CALL OF DUTY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא …

4. Started by fenix5545,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ב4000 ש"ח (בגג 5000 מעדיף לאזור ה4) שישמש לעבודה בתלת מימד בתכנות מאיה ומאד בוקס חשוב שיהיה בו I5\7 ראם 8 ג'יגה לפחות וכרטיס מסך לא מובנה של המעבד (משו חזק יותר מהמובנה כמובן) אני מעדיף אחד אם מסך מגע מתקפל ושיתמוך בעט של וואקום או משו דומה לכך (אני יודע שיש את המחשבים של לונובו שתומכים בזה) מיכיוון שאני גם מצייר הרבה ועובד על טקסטורות למודלים.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by HAPOELTA7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח במשרד. יש המון משחבים ניידים בשוק ואין לי מושג איך לבחור ומה עדיף יותר ממה. המטרה לנייד היא כי מדי פעם אני יוצא מהמשרד. כמו כן אני אקח אותו מדי פעם לעבוד בבית. לפיכך חשובים כמה דברים : מסך גדול. מקלדת מלאה. דיסק קשיח גדול ככל האפשר. זכרון של לפחות 3 גיגה. אפשר גם כרטיס מסך חזק. חשוב לי שהמחשב ירוץ ללא בעיות , יעלה במהירות ויגיב מהר לפתיחה של כמה תוכנות יחד בו זמנית. אין חשיבות למשקל כי לרוב הוא יישאר במשרד. תקציב- סביבות ה 5000 ש"ח.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by none,

O.k יש לי כ2200 +- לשדרוג להלן מפרט המחשב: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Socket 423 Intel Garibaldi 256 Rdram Pc800 DVD16X48 Toshiba Yamaha 8X8X24 40 GB Western Digital 7200 RPM Geforce 2 MX 400 : Asus V7100 Pro Creative Live 5.1 250 watt Generic PSU מארז ג'נרי קטן ומחניק + מאורר אחד. ATP 3 שימושים עיקרים: באמת שאין לי מושג קצת מהכל אם בא לשחק, אז משחק קצת MP ב SOF2 רואה קצת סרטים DIVX מקודד וגולש באינטרנט, אין לי טענות כלפי המחשב, אך בכל זאת רוצה לשדרג. אז מה כדאי לשדרג? כל הצעה תתקבל בברכה, תןדה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אז ככה אני אתן לכם את המפרט + מחיר בסוף ותגידו לי מה כדאי לי לשפר או לא יודע מה: CPU: Intel P4 2.8 512K 800Mhz MotherBored For Intel: ASUS P4P800 DELUXE INTEL 865PE Memory:Geil DDR-Ram 512MB Golden Dragon 3200 Value את זה אני קונה פעמיים כלומר 1024 Hard Disk: Westren Digital 80GB 7200RPM 8MB BUFFER Floppy: Teac 1.44 Video Card: Gainward GeForceFX 5900/1100XP ULTRA "Golden Sample" 128MB DVD: LG 16/48 DVD CD-BURNER: LG 52X32X52 + Software Keybored: Microsoft Mulitmedia Mouse: MX500 LogiTech Case: Compuse-HEC 6A19 White 300W Midi-Tower Service: Computer Assembly בלי מסך ורמקולים סה"כ יוצא לי: 6338 מה דעתכם? בבקשה אני הייתי רוצה לדעת מה אתה חושבים ומייעצים לי לעשות........…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, איזה שילוב ניתן להשיג בסביבות 2k? ואולי קצת יותר חשוב לי שיהיה לוח אם מתקדם עם המון יציאות sata ופיצ'רים עדכניים ושימושיים. זיכרונות 16GB ומעבד אינטל עם אופציה ל oc. המחשב מיועד למשחקים ב 1440p עם 1070 שכבר יש לי. תודה רבה לכל העונים

10. המחשב ישמש בעיקר לעבודה שוטפת ביום יום ולא מעט סרטי 1080P, גיימינג יהיה חלק חשוב אבל לא הכי חשוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל 4500 דווקא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מאמין שטומבריידר באטלפילד קרייסס וכאלו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הדל ה…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by yotam.m,

אהלן, לאחר התלבטויות ובדיקות ובעיקר הרמת Ultrabook אחד שחוסר המשקל שלו די קנה אותי החלטתי ללכת על אחד מהם. אין דרישות מיוחדות מהמכשיר מלבד גודל המסך שכמובן יהיה 13 או 14 ללא העדפה לאחד מהם. זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן הארוך ביותר שאפשר למצוא במסגרת. אין שום כוונה לגיימינג על המחשב הנ"ל. גודל הכונן לא משמעותי ואפשר לחסוך במקום הזה, שכן יש לי מספיק כוננים חיצוניים לאחסון. אם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה אין שום בעיה , אין צורך במערכת הפעלה אם הדבר נתון לבחירה. * אחריות בינלאומית היא אולי הנקודה החשובה ביותר ועל זה גם אהיה מוכן להוסיף כסף, לא ממש בא לי להסתובב בין מעבדות של מחשבים בהנחה ויקרה משהו בשנה-שנתיים הראשונות. עכשיו לשאלה המרכזית: יש חיה כזאת באיזור ה-1000$, …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=25150 מה דעתכם? טוב? לא טוב? מה טוב או מה לא טוב? תודה!

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by ilay899,

שלום, אני מעוניין לקנות מפרט מחשב להרכבה עצמית. חשוב שהיה שקט, חזק, רוזולוציה 1920X1080 HD, מתאים לגיימרים וטוב לבניית תוכנות. כול מי שיוסיף תגובה לעניין יקבל: או וינדוס 7 או אופיס 2010 או אופיס 2007 ב80 ש"ח בילבד כולל משלוח!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. טוב הנייד המעפן שלי שוב עושה בעיות מאותו סוג אחרי שחזר מאחריות עם מסך חדש , שגם תסתיים בקרוב לכון אשלח אותו לתיקון ובינתיים אקנה מחשב חדש (פתחתי לפי חודשיים נראה לי נושא החלטתי בסוף לחכות עכשיו יש לי תקציב גדול יותר ד"א בבנק.. אין לי כרטיס אשראי וזה של אמא שלי נחסם מהר לכן עדיף חנות באזור ת"א חולון ראשון הקיצר סקיי קיאספי פוקס וכו' אולי פנדס מקבלים מזומן נראה לי למרות שאין לי בעייה לנסוע בעקרון) השימושים שלי בכותרת... המשחקים המדוברים הם סביר להניח אובליביון על היציאה סיטיז XL והכותרים בפיתוח של בליז כשיצאו (D3 , SC2) ואולי עוד דברים שיעניינו אותי פשוט מזמן כבר לא נגעתי בחומרה שתעלה משהו כבד יותר מדייב בכבוד. כמו כן אני מול טקסט הרבה מאוד זמן בעצם 80% מהזמן על המחשב בי…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. ההבדל המשמעותי בין דואל קור לבין קונרו במחשב PC הוא אותו הבדל גם בניידים?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני, כולל מסך בגודל 21-23 אינצ' עבור תוכנת העריכה AVID 5. הדרישות המינימליות של התוכנה, כפי שהם נכתבו באתר החברה נמצאים כאן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details)OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 500 GB 7200 rpm hard disk מלבד זאת אני אצטרך גם: זוג רמקולים איכותיים כרטי…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אהלן , החטלתי לשדרג את המחשב הישן שלי שקניתי לפני בערך שנתיים וחצי . אין לי תקציב מקסימלי , מה שכן יש חלקים שאולי אני רוצה לשמר מהמחשב הישן אשמח לדעת אם יש טעם להחליפם או אפשר להשאיר אותם . המחשב שלי משמש וישמש בעיקר לגיימינג אני פתוח לכל המשחקים ככה שאני לא רוצה להגיד שזה לא גיימינג כבד או משו אבל שתהיה לי אפשרות גם להריץ את המשחקים הכבדים . לא מתוכנן אובר קלוק . אני קונה מקיי אס פי ככה שאם מישהו ירצה להציע חלק חילופי . מעבד : יש לי מעבד שרכשתי אותו לפני לפני שנתיים וחצי i5 2.66 ghz 8mb אני יודע שזה מעבד קצת ישן אבל חושב שהוא יכול לשמש אותי טוב עדיין למטרות שלי כי אני לא משתמש בתוכנות כבדות רק גיימינג ופעולות בסיסיות של יום יום , אם מישהו חושב שיש צורך להחליף מעבד אשמח ל…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מקסימום ביצועים ולחסוך בדברים שאפשר אבל אתם המומחים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם כגון BF,SF, רשת שונים, NFS כל מה שיהיה .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום כתבתי כאן לפני כשבועיים הודעה, שדעכה מאז, ומכיוון שאני יודע שאתם לא אוהבים להקפיץ הודעות ישנות, ומכיוון שעדכנתי קצת את המפרט שהצעתי אז, אני מעלה את הדיון מחדש (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום). 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3000ש"ח (אפשר לחרוג קצת). 2. שימושים צפויים: עבודה משרדית, תכני HD, משחקים קלים, עריכת תמונות קלות, עריכת וידאו ביתי. 3. אין צורך בציוד היקפי (יש כרגע מסך 19" שבעתיד ישודרג ל-22" או 24"). 4. כונן דיסקטים, מן הסתם, אפשר להמנע. 5. צריך מפרט מלא. 6. השקט חשוב, לא קריטי. אני מעריך 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך במערכת הפעלה. 9. אזור פ"ת או ראשון. 10. אני צריך WiFi, אבל אם אין OnBoard, אני אעביר את הכרטיס מהמחשב הישן. 11. בזמן הקרוב לא מתוכנן שדרוג…

20. יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

10" יספיקו זמן סוללה מקסימלי מקלדת נוחה, טאץ' פד נוח. בלוטוט עבודה יום-יומית רגילה, אופיס, אינטרנט, IM, יוטיוב וכו' (חשוב שיוטיוב יפעל חלק על פול סקין). עבודה חלקה עם וינדוס 7 (ישודרג ל-2 גיגה כמובן). אגב, סורי שאני פותח דיון חדש על שאלה כ"כ פשוטה, אני לא רואה את הסטיקי שהיה בנושא הנטבוקים...

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by cold fire,

יש לי פנטיום 4 מעפן בטירוף וכרטיס מסך fx5200 שפשוט הגיע זמנו... בקיצור הגיע הזמן לשדרג אני רוצה לעבור לe6300 לגבי החלקים אני כנראה להתחלה לא יצטרך כוננים יש לי CD-rom של 52 לכמה חודשים הוא יספיק לי עד שיהיה כמה גרושים לצורב DVD לגבי הדיסק קשיח להתחלה אני ישים 20GB ב ide ושוב בעוד מספר חודשים אני ישדרג... לגבי OC חשבתי על זה הרבה וחלטתי למה לא חיים רק פעם אחת....חחחח לא צריך ציוד הקפי ומסך ובנוגע לשדרוג לdx10 אם אפשרי לדחוף liberty 400W אז בכלל סבבה אם לא אז לפחות hec 400W TRT

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclips for java , html, תוכנות office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי נייד DELL VOSTRO שהחזיק כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה יש בו סדרת תקלות (קטנות) שגורמות לי להאמין שחייו אינם ארוכים עוד. המאוורר התחיל להרעיש, הכונן הקשיח מרעיש לפעמים, וממש היום קרסה לו הסוללה לחלוטין (עובד רק עם חיבור קבוע לחשמל). בנוסף, אין לו חיבור לטלויזיה ושאר צרות שבגינן אני שוקל החלפה בעתיד. ברור לי שעדיין אפשר לתקנו כרגע, אבל אני שוקל להתפנק. אני מניח שאוציא על נייד חדש כ-4000 ש"ח, ובינתיים לא ממש החלטתי אלו תכונות חשובות לי בו. אני מניח שאתפנק כמה שיותר בגבולות המחיר שאקצה לי, אבל כלום עדיין לא הוחלט. בעיקר הכי הכי הכי חשוב לי שהדבר הזה לא יראה מוסך. סחבתי עם המחשב הנוכחי קצת למעלה מארבע שנים ללא אף תיקון או מעבדה ואני מעוניין לחזור על חוויה דומ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Yuron,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים בקטנה, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה עדיף. אני חושב שמבריק רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad לא קריטי אבל רצוי שיהיה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 2קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים