ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,336 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב של טושיבה,אבל אני לא יודע איך היא מבחינת בנייה ואיכות אז איך היא באמת? המחשבים שלה בנויים טוב ואיכותיים? או שעדיף ללכת על חברה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתעניין בקניית מחשב נייד.. ובהמלצת אחי פניתי לKSP ולמחשבי הזאוס.. (אח שלי מחזיק אחד במשרד) בעיקרון השימושים העיקריים במחשב יהיו עבודה משרדית (אופיס, אינטנרנט), קצת MP3 ומשחקים.. עכשיו במשחקים הבנתי שיש טיפה בעייתיות.. ואז נתקלתי במפרט הבא עם 9600 מוביליטי.. איך הוא יהיה למשחקים. אני משחק בעיקר UT2004 וGTA כמובן שאני ארצה לנסות את san andreas. עכשיו זה מה שאני משחק בדרך כלל אבל אני רוצה גם להיות קצת פתוח למשחקים אחרים.. HL2 למשל כשיצא (אם ירצה השם). פחות חשובה לי האיכות מהאפשרות לשחק חלק ונורמלי.. אבל שלא יראה כמו בננה אחרי שעתיים בשמש. כמו כן הייתי רוצה לדעת איך המחשב יתפקד עם עבודה עם שני מסכים במקביל.. למרות שאחי אמר שאין שום בעיה עם זה.. הנה המפרט: דגם Z…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת? יש חיבור במחשב בשילוב USB איזה סוג 1 או 2?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה חיבור יש להראד דיסק שלי ? ומה ההבדל בין הIDE לSATA?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע לדוגמא שכרטיס זיכרון RAM נמדד לפי כמה ג'יגה יש לו, וכמה פעולות הוא מבצע בגל פעולה אחת (DDR3 לדוגמא 8). אני גם יודע שהארד דיסק קשיח (לא SSD) נמדד גם לפי גודל הנפח שלו, וגם מהירות ה RPM שלו. מעבד אני חושב נמדד לפי כמות הליבות שיש לו, אבל זה כל מה שאני יודע...... אך מודדים איכות של כרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיס רשת, לוח אם וכו'? ואולי יש עוד פרטים ששכחתי על מה שכבר אמרתי? אם מישהו יוכל לפרט ולהסביר את זה בצורה פשוטה יחסית זה יהיה נחמד... תודה מראש! ואל תחסכו בחפירות ;-)
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחשב נייד משמש לקריוקי, טושיבה a300 כבר בן שבע שנים, אבל מה, כשמחברים למיקסר אפשר לשים את העוצמה של הווליום במחשב על 100 אחוז, ויוצא סאונד טוב ונקי ובלי עיוותים. זאת בניגוד, למחשבים אחרים , ישנים או חדשים, מיצרנים שונים, שצריך לשים את העוצמה על 30 או 50 אחוז עוצמה כדי שיצא סאונד טוב. עכשיו השאלה היא, כדי להחליף את הגרוטאה במחשב חדיש, ולא חשוב התקציב, איך יודעים אם לא תהיה ירידה ברמה של הכרטיס קול ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רציתי לדעת איך יודעים מה הקיבולת המקסימלית של המחשב נייד שלי בכמות זכרון איך אני יכול לדעת ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
דגם XPS M1330 , סיימתי להתקין מחדש ויסטה עם כל הדרייברים וכל התוכנות שרציתי.. איך עכשיו אני יוצר איזה מחצית גיבוי לכל העיניין הזה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, הסתכלתי לי באתר של DELL ועיינתי בXPS13 עם העיצוב המחודש והבהחלט נחמד שלהם שם להפתעתי הרבה כאשר עברתי למפרט כאילו מפרט שנחשב למיושן עם מעבדי Core 2 Due וכרטיסי מסך גם מהדורות הישנים יותר למישהו יש הסבר לזה? איך יכול להיות שבזמן שכולם משדרגים לסדרת הI החדשה דווקא דל נשארים מאחור?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הנייד הוא R50E דגם U2G 1834, מעבד פנטיום M 1.70 centrino עם 500MB זכרון וכרטיס מסך intel extreme graphics 2 for mobile. אולי לא התקנתי כמו שצריך? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לקנות את המקבוק פרו החדש אבל אני רוצה להתקין בו את הווינדואוס 8. הפחד שלי הוא שתהיה חוסרת תאימות בין הפונקציות של המקבוק לווינדואוס. שמעתי שיכולה להיות בעיה במשטח העכבר המיוחד שיש במקבוק כמו למשל רגישות נמוכה יותר וכ'ו? והאם יכולות להיות עוד בעיות? תודה=]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קורא כאן פוסטים כבר לפחות חודשיים... כל יום יש כאן בערך 5-10 פוסטים חדשים ולפחות חצי מהם מכילים שאלות ותקציבים שהיו כבר בעבר (וכשאני אומר עבר אני מתכוון ליומיים שלושה). איך לא נמאס לכם לענות לאותם שאלות באותם תשובות כל הזמן, להמליץ שוב ושוב על אותם חלקים, לומר 1000 פעמים להוסיף תקציב ושימושים בכותורת וכדו' אני מזמן כבר הייתי מתפרץ על איזה פותח טרד מסכן...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היתה לי בעיה של מסך מרצד לכמה ימים ואז היא נעלמה במחשב הנייד. אני רוצה בכל מקרה לאפס את השנאי שוב פעם כדי שלא יגרום איזשהו נזק. איך אני עושה את זה? אני לוחץ על כפתור הכיבוי ומחזיק אותו למשך דקה? במידה וכן, מתי? כשהמחשב מכובה או דולק?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
virtualization support שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה בעניין תמיכת לוחות אם בוירטוראליזציה השאלה היא, איך ניתן לבדוק לפני הקנייה אפשרות תמיכה בוירטואליזציה חברות מומלצות של לוחות GIGABYTE\ASUS תודה לעוזרים ☺ יובל
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה סוגים שממש אין לי מושג מה לקנות. סה"כ מחפש מחשב נייד לצורכי משרד (דפדפן וסרטים) בתקציב של 2,000 ש"ח (מספיק לדעתי) ויש המון המון סוגים וכל חצי יום יוצאים 30 מחשבים ניידים שאפילו התייאשו לסקר אותם
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח זול לפרוייקטים צדדים שאני עושה (בעיקר תכנות חישובים וכו'). עד עכשיו עבדתי עם מחשב ישן בן 7 שקיבלתי מתנה וריעננתי אותו עם לינוקס וSSD. זה החיה אותו והוא עובד בסדר אבל לאחרונה זה לא מספיק ואני מחפש מחשב חזק יותר. אני חושב על i5 מלפני כמה דורות עם 8 או 16 גיגה זיכרון. SSD אוכל לקנות או להעביר מהמחשב הנוכחי. האם כדאי לקנות משומש? אם כן, מאיפה כדאי לקנות (אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל אמינות בקניה)? איך אוכל לבדוק את המחשב? לאילו דברים כדאי לשים לב? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 שקל אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
-
שאני בונה מחשב בKSP (לוחץ מחשבים במבצע--> ואז יורד הכי למטה למעבדי AMD) צריך לשלם תשלום נוסף על בניית המחשב??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לעזור לחברה, יש לה נייד של MSI, מערכת ההפעלה לא עולה, היא מתחילה לעלות רואים את הלוגו של ווינדוס XP ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש וככה חוזר חלילה... ניסיתי להעלות את המחשב במצב בטוח - אותה תוצאה ניסיתי להעלות את המחשב לDOS - אותה תוצאה ניסיתי לשחזר לפי האפשרויות ב-F8 - אותה תוצאה מה אפשר לעשות כדי להציל את החומר שיש לה על כונן C לפני פירמוט הכונן? תודה רבה על העזרה!! מורן
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך יעודי של nvidia ואת הליבה הגרפית של אינטל i5. יש לי תקלה של נגיעות לא רצויות במסך הטאץ', ורק כשאני מכבה את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל, אזי הבעיה נעלמת (אבל אז לא ניתן לשלוט בבהירות) רציתי לשאול כיצד ניתן להגדיר שהנייד ישתמש רק בליבה של nvidia בתקווה שאולי זה יפתור את ההתנגשות..?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, גיליתי שכשאני סוגר את המכסה (מסך) של הנייד אז התקשורת מתנתקת זה קורה גם כשאני נועל את הנייד ואולי בעוד כל מיני מצבים אחרים שבהם דווקא אני לא רוצה להתנתק מהרשת כמו למשל אימיול שימשיך להוריד, כי אחרת זה אומר שרק כאשר המחשב בשימוש ולא נעול וכו' אז האימיול מחובר וזה בדיוק לא הזמן להוריד באימיול כי כל המחשב יהיה איטי, אלא רק בלילה כאשר אין שימוש בו רצוי שיוריד קבצים. כנ"ל לגבי תוכנות ושימושים אחרים שיש צורך שיעבדו בלילה. עכשיו עם אתם שואלים את עצמכם למה אני סוגר את המכסה של הנייד בלילה זה בגלל שזה מפריע לי לישון (יותר מידי אור), אבל בכל מקרה המחשב אחרי כמה זמן ינעל ושוב יפסיק להיות מחובר לרשת. רציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את המכסה או לנעול את המחשב מבלי שהוא יתנתק? תוד…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-