ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח עבור שיפור משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש עבור משחקים ועריכת וידאו א) תוכנות ספציפיות, למטרת פרנסה: * Premiere CS6 * AfterEffects CS6 * Photoshop CS6 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע כרגע, חשוב שיתמוך בכל המשחקים החדשים בצורה סבירה ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21", לא ידועה רזולוציה מקס' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שמבין בחומרה, למחשב חזק עם דגשים על כרטיס מסך ומעבד טובים. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח גג. נ.ב. לוח אם טוב שלא יישרף אחרי שנה. תודה. שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות(visual studio), תוכנות כבדות(פוטושופ) ומשחקי מחשב חדשים ברשותי מסך 19 אינץ' חדש(בן שנה) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש לכלול הרכבה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתחיל מהשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. במידת הצורך, עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כתלות בתועלת שתצמח מזה. עד כמה שהמצפון מאפשר לכם, אני סטודנטית מרודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג (לפחות 720p) של משחקי מחשב (גיימינג). אם המחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS ומשחק כשברקע כל מיני דברים נוספים הנחוצים לסטרים. שימוש כבד. אם המחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו על המחשב: כרגע אני רק עם SC2. בעתיד ארצה להתרחב אל 5 GTA ומשחקים נוספים. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב, מחפש מחשב בסיסי להורים שיחליף את הגרוטאה המקרטעת בת ה 10 שיש להם כיום. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח , אפשר לחרוג בעד כ 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים מדי פעם ואולי איזה משחק בסיסי פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מתלבט אם לקחת את הספק הכח מהמחשב הקיים, Corsair VX450W. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, כמובן שיהיה בנורמה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש ליום יום, בעיקר בריצה של מספר מכונות ווירטואליות במקביל (חלילה לא טראנספורמר), התקציב הוא עד 5K (גמיש טיפה), עדיפות לחברה מוכרת ולא חברה שתאדה מחר/תפסיק לייצר ניידים. גודל המסך: 15+ משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (עדיפות לכמה שיותר זמן). רזולוציית מסך: 1920x1080 יציאות/כניסות חובה: HDMI, USB3, RJ45 כונן קשיח: לפחות 500GB בכונן HDD מהיר (7200rpm) או בכונן SSD או בשילוב של השניים (אך לא היברידי). זיכרון פנימי: 16GB (או תמיכה עד 16GB). כונן אופטי: לא קריטי. רשיון למערכת הפעלה: אופציונלי. תודה לעוזרים, אוהד
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1)מה התקציב המקסימאלי? - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג, עיצוב גרפי קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - רק עכשיו השתחררתי מהצבא שירות לוחם, לא בעניינים, אבל גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך מסך תואם למפרט בבקשה! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, היום מחובר לטלוויזיה בחדר שינה NUC דור 7 עם I3 ו 8GB ראם. הוא קצת חלש לשימושים שלי ( Visual Studio (בשביל תיקון דברים נקודתיים ולא עבודה שותפת), עבודה משרדית ולפעמים משחקים קלים כמו WOW). חשבתי להחליף אותו, הפתרון הכי קל יהיה לקנות NUC דור 8 (מחכה שיצא), אבל אני לא בטוח שזה הכיוון הנכון. אם לא אלך על NUC, אלך על מחשב במארז קטן בהרכבה (את החלקים אזמין מאמזון). הבעיה שהמחשב יצטרך לשבת על הרצפה ואז הכבלים יצטרכו להגיע אליו ולצאת ממנו, מה שיכער קצת את החדר אבל אני יכול לסבול את זה. השאלה אם מבחינת ביצועים ועלות כספית, האם זה הבדל משמעותי. עריכה: ראו תגובה 4 שלי, שם הוחלט על מערכת מחשב חזקה בשונה לגמרי ממה שחשבת…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מקסימום ביצועים ולחסוך בדברים שאפשר אבל אתם המומחים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם כגון BF,SF, רשת שונים, NFS כל מה שיהיה .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בקרוב נכנס לקבע ואמור להישאר לי מהחסכונות והמענק כ20,000 ש"ח שמתוכם אני רוצה להשקייע במחשב כ7,500. קחו בחשבון שמאוד משנה לי התועלת (אם המחשב ב5,000 רק טיפה פחות טוב הוא עדיף) והרעיון הכללי הוא שהמחשב גם יחזיק לי לתוך הלימודים (מקווה להתקבל לרפואה) באוניברסיטה ולקבע הראשוני שלי בקיצור: טרות המחשב? גיימינג ועבודה על מסמכים בעיקר. * גודל המסך? 17 אינץ', נועד להחליף מחשב נייח לחלוטין בשנתיים הקרובות לפחות. מט או מבריק לא רלוונטי, רק שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? FHD, לא מתכוון להשתמש ב4K כל חיי אם זה תלוי בי. לא ממש שווה את הכסף והמסביב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת טובה להקלדה בעיקר, בשביל …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא סוללה כזאת? מחשב HP G6. לא הצלחתי למצוא בEBAY. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Amd Athlon 64 Bit 3200+ OEM 1640Nis Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170Nis Albatron K8X800 ProII 869Nis Sapphire Radeon 9800Pro 128 MB 256 Bit 1300Nis (מצאתי באיזו חנות את הכרטיס במחיר המצחיק הזה של 1300.. Comp-il קוראים לה נדמה לי..) Corsair CMX512 3200C2PRO(one) 1415Nis WD 80GB 7200RPM 8M SATA 454Nis Antec TruePower 430 Watt 533Nis Thermaltake Gaming Tower XaserV WinGO 7000A 789Nis Thermaltake Hardcano 12 390Nis סך הכל: 7560 NIS הערות/הצעות לשינוי תודה רבה לכם!
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אשמח עם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לגיימינג מה התקציב המקסימאלי? כ-4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות data science ופיתוח web. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי, אני הולך לקנות מחשב חדש התקציב הוא בערך 9000 שקל, אלה המפרטים שאני מתלבט ביניהם: Abit IC7 Pentium 4 2.8c OCZ Dual Channel Kit 512x2 Platinum Maxtor 120GB S-ATA 8MB buffer Lite on 52x32x52 Black Antec Sonata 380W LG Flatron F700P Hercules radeon 9800SE AIW Creative Inspire 2.1 2500 Logitech MX500 Genious Keyboard Silver&Black Black Floppy Disk 100\10 network card או: Abit IC7 Pentium 4 2.8c OCZ Dual Channel Kit 256x2 Platinum Maxtor 120GB S-ATA 8MB buffer Lite on 52x32x52 Black Antec Sonata 380W LG Flatron F700P ATI Radeon 9800Pro oem Creative Inspire 2.1 2500 Logitech MX500 Genious Keyboard Silver&Black Black Floppy Disk 100\10 network card עכשיו, ההבדל במח…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לפטופ שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה עם SolidWorks. כמו כן, עדיף שיהיה עמיד יחסית כיוון שישהה בתנאי מפעל לפעמים. להלן פירוט הדרישות: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לשאוף לאיזור ה-4000-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. סוליד, אופן שימוש תדיר, זה לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה המפרט שאני חושב לקנות: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מאוור EverCool Buffallo Socket 1156, יחידות 1 ₪87 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1617 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שידוע הלימודים מתחילים בחודש הבא אז אני מתכנן לקנות נייד בשביל הלימודים יופעלו עליו תוכנות כמו matlab,orcad,pispice ומשחקים כמו falluot-3,mafia-2,diablo-3 וכמובן סרטי HD אינטרנט ויישומי אופיס. השאלה שלי האם כדי להשקיע ולשדרג את הכונן הקשיח ל ssd כי הבנתי שזה משפר באופן משמעותי את זמני הטעינה במחשב כלומר במשחקים וגם בעת ריבוי משימות ואת זמני אתחול המחשב מהביוס אבל הכי חשוב הוא יותר עמיד בפני זעזועים מאשר כונן HDD רגיל וגם אם כדי להשקיע בנייד בעל DDR3 כלומר עד כמה זה באמת כדי? בינתים חשבתי לקנות את Lenovo G550 NTDK3IV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 הבנתי גם שהחנות בה קונים את הנייד לא מספקת את השירות במקרה של תקלה אלא חברה אחרת\היבואן הרשמי בררתי ו…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי ואגב המחשב הזה מיועד לבן דוד שלי , והמחשב לצורך משחקים הערה : לגבי המסך אני מתלבט וזה לא סופי אז יכול להיות שיהיה שינוי , וגם בן דוד שלי מתכנן לקנות את המחשב בחודש הבא מ KSP אז יהיו שינויים . ועוד הערה קטנה לא מתוכנן לעשות OC . וגם לגבי הקירור של המעבד חשבתי לקנות בנפרד למרות שהקירור של אינטל יספיק ויהיה שקט אבל כל זה זמני עד שיבוא הקיץ והמאוורר יתחיל להרעיש והטמפרטורה של המעבד תהיה גבוהה אז עדיף להשקיע ולשים Freezer 7 Pro של Arctic Cooling , ולחסוך כאב ראש מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים 320GB 7200RPM, 16…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, בחנות טובה אך הם לא הצליחו להתמודד עם התצורה הלא שגרתית הזאת. אני מחשב מישהו שנחמד שיש לו סבלנות לזה, תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם! לקראת עונת המשחקים הבאה עלינו לטובה, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ציוד היקפי כבר יש, תודה. המחשב ישמש למשחקי מחשב (כמובן), וגם עבודה עם מסמכים וקצת תוכנות עריכת צילום (פוטושופ וחברותיה). התקציב שלי הוא עד 6,000 ש"ח. חשוב שיהיה לי בו מספיק זיכרון RAM כדי שהכרום והפוטושופ לא ישתו לי את כולו, ומספיק RAM באופן כללי בשביל מולטיטסקינג חלק. בנוסף, חשוב שיהיה כרטיס מסך (ומפרט באופן כללי) שיוכל להתמודד בקלות עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת לנו השנה ובשנים הקרובות (בבעלותי מסך FHD) בנוסף, חשוב שיהיה לי נפח אחסון גדול (לאחסון עבודות, סרטים וכ'ו). אני גם שוקל כונן SSD בנפח סביר רק בשביל בשביל מערכת ההפעלה, וכונן רגיל (או SSD?) בשביל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כרגע עושה סקר שוק מסויים, לכן, בהתחלה פתחתי את הדיון בפורום Mac, אבל אני מאמין שזה מתאים לפה הרבה יותר. שלום רב, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש יום-יומי. החל משימוש בתוכנות שיתוף דרך תוכנות מסריים מיידיים, מעט תוכנות גרפיקה, מוזיקה, סרטים. כששמעתי לראשונה על ה-Macbook עם מעבד האינטל, התלהבתי לגלות שיש תמיכה די מלאה בווינדוז הרגיל והמוכר. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במיוחד כשמדובר במחשב קומפקטי ומעוצב עם ביצועים מעולים ומחיר זול יותר בהרבה מכל מחשב נייד אחר באותה רמה, השאלה היא, האם מחשב המק יכול לתפקד כ-PC לכל דבר בלי כל בעיה. האם ישנן בעיות תאימות? אני מעוניין לעבור למאק ואין ספק שהמחשב הנ"ל יכול להוות גשר, אך עיקר השימוש במחשב יהיה באמצעות ה-Windows Xp. אשמח…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני מפרטים שהופיעו כאן בימים האחרונים, תוכלו לעזור לי ? מפרט 1 : מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice ¤990.00 לוח אם DFI Infinity nForce4 Ultra Motherboard ¤620.00 זיכרון Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 * 2 ¤540.00 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD ¤315.00 כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk ¤1,100.00 צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD ¤240.00 מארז Foxconn TLA475 Silver 350Watt ¤229.00 מפרט 2: AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 550 ¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY 620 ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz*2 540 ש"ח WD 160GB 7200RPM 8MB S…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים! אבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי לעצמי. המפרט מיועד לגיימינג והמטרה היא מפרט שיריץ בקלות את כל המשחקים החדשים ביותר וגם שיחזיק כמה שנים טובות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪205 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחי…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני, כולל מסך בגודל 21-23 אינצ' עבור תוכנת העריכה AVID 5. הדרישות המינימליות של התוכנה, כפי שהם נכתבו באתר החברה נמצאים כאן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details)OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 500 GB 7200 rpm hard disk מלבד זאת אני אצטרך גם: זוג רמקולים איכותיים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-