ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, יום טוב שבוע טוב! הייתי שמח לקבל המלצה לבחירת מחשב נייד חזק ואמין שיוכל לתפעל בקלות תוכנות גרפיקה ושרטוט במקביל עם אינטרנט בלי לקרוס באמצע עבודה. עדיפות למקלדת נוחה ומסך 14 עד 15.4 אינץ', עוד דרישות: משקל של עד 2.5 קילו ומחיר של עד 5,000 ש"ח. (עדיפות ל2GB זכרון ומעלה, מעבד Core 2 Duo, גודל דיסק 250GB ומעלה וכרטיס מסך חזק). מקווה שיש חיה כזו (במיוחד בגלל הדרישות מול המחיר) אבל.. אם צריך אפשר קצת להתפשר... (על הדרישות) ( : תודה מראש! עידו
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לי חלק GTA IV באיכות טובה ב3000 ש"ח כרטיס מסך יש לי כבר בבית HD4850 512MB אז לא צריך כרטיס מסך הינה משהו שהרכבתי תגידו לי מה דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤880 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤290 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤288 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤294 כמות:1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤363 כמות:1 ספק כח Hiper HPU-4M530-PU 530W ¤407 כמות:1 [ קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤111 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2767¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ספק לא לקחתי 450 של קרוסייר בגלל …
-
- 41 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, קודם חיפשתי (בפורום וברשת) ולא ממש מצאתי את תשובות מתאימות, מתבלט בין הדגמים האלה: http://ksp.co.il/?uin=27192 http://ksp.co.il/?uin=27188 היתרון מבחינתי לu41 מלבד מהמחיר הוא הכרטיס מסך הפשוט, מהסיבה שאין לי צורך באחד מתקדם יותר שזולל סוללה. היתרון לz41 היא העובדה שיש לו כונן אופטי אותו אני מתכוון להפוך לssd (באמצעות מתאם) זה אפשרי בדגם המסוים? פרט נוסף שמעניין אותי לדעת הוא זמני הסוללה שאף מקום לא טורח לציין, הבדיקות שראיתי ברשת היו עבור דגמים אחרים (חיפשתי גם s41 לפני) עם מעבדים חזקים/חלשים יותר וכרטיסי מסך שונים. שאלה נוספת היא במידה ומישהו מכיר לעומק יותר את הדגמים ויכול לפרט על עוד ההבדלים מלבד מקלדת מוארת כרטיס המסך וגודל אחסון, שינויים בפלסטיקה אולי? תודה רב…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר 8 שנים הגיע הזמן להחליף את המחשב:) אשמח לעזרה בנתונים ודרישות חשובות למחשב ביתי שאינו מיועד למשחקים, אלא בעיקר תמונות, סרטים, מסמכים, אופיס וכו' איזה כרטיס מסך? זכרון מומלץ? וכו'
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב לגיימר בינוני, משחק משחקים חדשים מדי פעם ולא חייב את ההגדרות הכי חזקות אבל כדי שיהיה אפשר לשחק במשך לפחות שנתיים ככה. ולמטרות כלליות (סטונדט למדעי המחשב, קצת עריכת home videos, הרבה עבודה משרדית, לא רואים בו סרטים) האם יש סיבה לחכות קצת (טכנלוגיות חדשות שאמורות לצאת בתקופה הקרובה?) ולהלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? משהו בין 4000 ל5000 אבל מבחינתי זה סתם מספר, אני צריכה מחשב טוב לצרכים שלי, אם זה פחות אז אני רוצה לחסוך ואם צריך יותר אז ניתן להוסיף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח את הpresonlize ונכנס ל display setting נפתח לי חלון עם 2 מסכים גם כאשר אין מסך חיצוני מחובר וכאשר אני מחבר מסך חיצוני זה לא פועל בתודה יורם
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לא מדובר על מחשב לבעל מקצוע, אלא לחובבן - תוכנות כגון Vegas ו Premier ו Photoshop. ניתן לחרוג בתקציב עד 250ש"ח המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי אין הרבה משמעות לרמת הרעש של הקירור הרכבתי את זה על סמך פשפוש בפורום ואשמח לחוות דעתכם: :] http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=527ceb75c37f3 תודה לכולם וסופ"ש נעים!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סופסוף קיבלתי את הלנובו החדש שלי W500. עושה רושם טוב למדיי אבל יחד איתו קיבלתי התקנה של מלא תוכנות. יש למישהו מושג איזה תוכנות צריך ואיזה אפשר להוריד? זה תופס הרבה מקום על ההארד דיסק וגם אלה שעולות באיתחול זוללות משאבים ללא בקרה... תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב הכולל מארז, השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ושימושי מדיה [שכל מחשב גיימינג בסיסי יכול להסתדר איתם כמו לראות סרטים, להוריד תכנים וכדומה]. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000, מעוניים להקדיש מתוכם עד 700 שקל לציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, כמובן אשמח לשמוע את האופציות וכמה ההבדל רציני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- כל מ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות inspiron של Dell דרך החנות של Dell בארה"ב. יביאו לי אותו לארץ. אגב, כמה המכס אם עוצרים ? השאלות הן לגבי האחריות : - האם האחריות של דל היא בינלאומית ? לא מצאתי אמירה מפורשת לגבי זה באתר. - אילו פרטים צריך למלא בזמן ההזמנה (שם, כתובת וכו') כדי שהאחריות תהיה תקפה לישראל ? - אם אני עובר יותר מאוחר למדינה אחרת האם ניתן להעביר את האחריות באופן קבוע לכתובת החדשה ? - האם כדאי לרכוש אחריות מעבר לשנה או שיותר כדאי להאריך את התקופה כל פעם ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם :], אני חדש פה והאמת שנרשמתי לפורום במיוחד כי אני בקרוב מאוד(עניין של יום-יומיים), קונה מחשב ואני חייב את עצות המומחים פה. המחשב מיועד למשחקים, לעבודות גראפיות ואינטרנט פה ושם. אז ככה, לפני כמה ימים ביטלתי עסקה עם איזה חנות לא משנה למה וכמה ובקיצור אני מחפש מפרט טוב של AMD במחיר של 6000 ש"ח מקסימום. מה יש לי כבר בבית? 1) מסך LG בטכנולוגית LCD. 2) מקלדת + עכבר LX700 של לוגיטק. 3) רמקולים SBS350 של חברת Creative. כל המוצרים הנ"ל עלו לי במזומן 2000 ש"ח. עכשיו נשאר לי בדיוק 6000 ש"ח למפרט של המחשב וזה יצא 8000 כולל הכל! אז יש לי כמה שאלות: א. במה עדיף להשקיע? כרטיס מסך יותר חזק/מעבד כפול ליבה של AMD ? ב. כרטיסי המסך הכפולים החדשים של GigaByte מו…
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
א. אם אני נוסע במכונית וקונה שם. ב. אם אני טס לשם וקונה שם. והאם יש הבדל מבחינת אחריות ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לצורך הלימודים שלי אני מעוניין להתקין האקינטוש. מסיבות כאלה ואחרות החלטתי ללכת בסופו של דבר על אקטינטוש ולא לקנות MAC רציתי לדעת איזה דגם הכי יתאים לי? חשוב מאוד שהמחשב הוא לצורך עריכה גרפית. תקציב עד 7אלף שקל. אשמח מאוד מאוד לעזרה אם אפשר ללכת על יותר כיון של DELL ו ASUS
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
: * מטרות המחשב? משחקים קלים heroes 3, red alert 2 וכאלה צפיה בסרטים, ורציתי לשאול כמה אצטרך להשקיע במחשב שיצליח להריץ משחקים כבדים ישנים call of duty black ops, crysis, battlefield. Assassin creed וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה ההבדל בין מבריק למט? אני חושב ש14 זה טוב, לא מתחת, אפשר קצת מעל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות Hdmi ושאוכל לחבר למקרן בצבא, אם אפשר לפתור את זה במתאם אז הכל בסדר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500, יותר יתקבל בברכה, אהבתי את העניין של ssd מוטמן, לא יפריע לי להוסיף על זה כסף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם בלי מסך מגע התקציב בתאכל…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה שתגידו לי עם המפרט הזה טוב אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים אהה ותגידו לי עם הכרטיס מסך ששמה יוכל לעזור לי להפעיל את המשחק סאן אנדרס?! הנה המפרט : מחשב מולטימדיה מעוצב חזק במיוחד ליישומים כבדים ומשחקי תל מימד הכולל מעבד בטכנולוגיה חדשה intel Pentium 4 3.0GHz 800FSB HT 1MB - LGA 775 לוח אם Pentium 4 775pin 800MHz FSB+ USB 2.0 תומך בטכנולוגיית Hyper-Threading לזיהוי כ 2 מעבדים במערכת הפעלה WINDOWS XP מארז מפואר Galaxy Midi Tower ATX ייעודי ל-Intel כולל 2 יציאות בחזית זיכרון ראשי מהיר 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח ענק 120GB UDMA 7200 Rpm מאיץ גרפי תלת מימד 3D-Force AGP 128MB Integrated כרטיס קול דיגיטאלי לצליל היקפי Sound MAX 6-channel CODEC 6 ערוצי קול. כונן תקליט…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת, אני צריך נייד 13" לסטודנט הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, חשוב לי שהוא יהיה קל, חשוב שיהיה כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים (משחקים של היום בהגדרות גבוהות/בינוניות), אני חושב על לקנות את המחשב מארה"ב, אז חשוב לי שגם תהיה לי אפשרות לאחריות בינ"ל, אפילו אם היא בתוספת תשלום לפי מה שקראתי פה בפורום ראיתי שיש אנשים שממליצים על מחשב TABLET לסטודנטים מכיוון שהם נוחים לשרטוטים, האם יש בכלל חיה כזאת, מחשב TABLET עם הבקשות שלי ובמחיר שמתאים לי? חשוב לי לציין שהבקשות הראשונות שלי הרבה יותר חשובות לי מהTABLET, כלומר, אם יש מחשב שהוא לא TABLET אבל הרבה יותר חזק/משתלם ממחשב אחר שהוא כן, אזי אעדיף את המחשב היותר חזק/משתלם. תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם כדי לדעת איזה מ2 הדגמים המצורפים הכי טוב בבקשה? וגם איזה שירות לקוחות הכי אמין? בלי התחשבות למחיר. תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
. מה התקציב?3500 ~ ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים חדשים וכבדים, וכמובן OFFICE ו אינטרנט וכו... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב, אבל לא מאוד, השקט יותר חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה, אבל כן הרכבה ו OC מהחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, שיהיה שקט מאוד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כנראה שכן, (אני עדיין לא מאוד מבין בזה) עדיף מהחנות עצמה 11. במפרט למשחקים - …
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
HELP!!!! חברה לומדת עיצוב גרפי וזקוקה למחשב עד עכשיו לא רכשה שום דבר כיוון שאינה מתמצאת והיא מסתבכת מה להחליט מכל מה שמציעים לה. מה המלצותיכם? היכן לקנות ומה המפרט המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי P4 3.0 ASUS P4P800 H.E.C 475 W 200 GB WD SATA XFX 6800 ULTRA והבעיה היא הזיכרון שהוא על הפנים 2*256 DUAL CHANNEL אבל של HYUNDAI ELECTRONICS 3-3-3-3-8 נראה לי בין הזיכרונות היותר גרועים שיש היום בשוק..... נ.נ עדיין לא הגיע לי הכרטיס מסך.. תוך שבועיים ככה הוא אמור להגיע.....
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממנו שאבנה לו מפרט לגרפיקה ללא הגבלת תקציב עניתי על כל השאלות שרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב בלתי מוגבל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 26" 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 8…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכותרת נמצאת בשאלה. החל מבדיקת של מרכיבי החומרה שהם אכן כולם שם ועד לבדיקות אחרות שבודקות את תקינות החלקים (כמו לדוגמא ספק כוח). תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא בתהליך מאוד מתקדם של איסוף כל האינפורמאציה לבניית אולפן הקלטות ביתי. אחד מהמרכיבים כמובן הוא מחשב חדש המיועד אך ורק לטובת עריכת המוזיקה בCUBASE אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט שבסופו של דבר יענה על כמה דברים: [list type=decimal] [*]חיבור FIREWIRE לכרטיס קול חיצוני [*]מארז שקט ביותר [*]אילו יתרונות יש במקינטוש בשונה מPC רגיל? [*]שיהייה מהיר, ללא עכבות וכו' אני מאמין שאתם יודעים יותר טוב ממני [*]המטרה היא עבודה עם CUBASE נטו. התקציב שלי למחשב ספציפית ינוע בין 3500-4500 ש"ח בערך.. סה"כ לאולפן אני משקיע כ14,500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צור…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-