עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mc-ender,

שלומות צריך מפרט למחשב לא כולל מסך וכונן ושום ציוד היקפי אחר המחשב משמש לעריכת וידאו,תלת מימד כך שצריך מעבד חזק ומה עוד אתם יודעים לא אני ללא אוברקלוק תודה מראש.

2. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 4400 ש"ח עם מארז,סידירום וצורב שחורים,כרטיס קול,ורמקולים(לפחות 5/4 רמקולים) בלי מקלדת ועכבר. תודה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  3. דרוש מפרט כולל, ללא ציוד נלווה, ללא מסך, ללא רמקולים. +דרוש כרטיס קול שיהיה חזק להקלטה של מספר ערוצים בו זמנית. תקציב סביבות 3000 +/- למנהל הפורום, אם אתה חושב שצריך להעביר את הדיון לפורום חומרה הנוגעת לסאונד אז DO IT.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אני צריך מפרט למחשב לצורך משחקים המפרט צריך לכלול הכל ב5000 ש"ח עדיף מעבד 3GHZ וזיכרון 1K תודה

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  5. אני צריך מפרט למחשב עד 5500 שקל למשחקים עם מסך 19", מקלדת, עכבר,רמקולים למשחקים ולבית. תודה מראש רעי מצא

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. לאחותי נשרף המחשב וקונים לה חדש והתקציב הוא 1500 שקל.משהו שיריצ Gta:sa יש כבר HD וצורב וציוד היקפי(מסך מקלדת ועכבר)...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. רצוי מעבד אינטל..ושיהיה אפשר לעשות איתו אוברקלוק לא משהו רציני.. מדובר במחשב+מסך 22 מחנות ksp

8. 1. תקציב: 3500 (500+-) ש"ח למזומן, מעוניין ב BEST VALUE שיהיה ניתן לשדרג עם הזמן. 2. מטרות: לתכנות כבד (1GB זכרון) + מחשב MEDIA CENTER 3. כרטיס טלויזיה עם לכידת וידיאו + צורב DVD 4. כונן דיסקטים, מעבד 64 (לא רוצה בשל בעיות תאימות לתוכנות) 5. לא ממש. 6. שלא יהיה מכוער לחלוטין, אך יותר חשוב שיאפשר גמישות לשינויים. מארז לא הכי פשוט. 7. לא 8. לפחות 1GB

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  9. שכנים שלי ביקשו ממני לעזור להם למצוא מחשב לעצמם ולביתם בת ה- 10. הדברים שהם יעשו עם המחשב: גלישה, ראיית סרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים - בסגנון של OFFICE , FLASH וכדומה. הדבר היחיד שהם מבקשים זה תמיכה במערכת קולנוע ביתית שיוכלו לשמוע מוסיקה מהמחשב. (כבל) את המחשב שמתאים להם כבר לא מייצרים ;D , מה שקיים היום יותר טוב ממה שהם צריכים. להזכירכם, המשחקים היחידים שהמחשה יטפל בהם זה משחקים שבת 10 משחקת. כל מיני משחקי פלאש, או משחקים שממש לא ינצלו אפילו את המחשב הכי גרוע בשוק כיום. אני צריך מחשב מורכב עם עכבר, מקלדת, רמקולים (הכל סטנדרטי וזול) ומסך (רגיל, לא שטוח, לא דק, בערך 19 אינצ'). שיהיה רק צורב DVD (אם אני לא טועה הוא צורב וקורא CD ו DVD, נכון?) אחריות של לפחות שנה. אם צר…

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  10. אם תוכלו לעשות לי מפרט טוב ב7500 ש"ח? 512 Ram אני רוצה מארז יפה וטוב (יפה זה פחות חשוב...) כולל מסך, עם רמקולים, מקלדת ועכבר, אבל לא להשתגע במחירים של ארבעת אלה... כרטיס מסך של רדאון עם ספק כוח טוב. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by sroolik,

שלום אני יודע שיש מחשבים שנמצאים בתוך המסך, כלומר, המחשב והמסך הם יחידה אחת ידידה שלי מעוניינת לרכוש כזאתי יחידה, ואני רוצה לדעת מה המחירים של מחשב כזה המחשב לא צריך לעשות יותר מדי, הוא מיועד לעבודה משרדית, הרבה עבודה משרדית.............. הוא חייב להיות עם קיבולת גבוהה, (הארדיסק גדוללל), שיהיה מהיר, מסך גדול, צורב כמובן (אם אפשר צורב DVD) ואני רוצה גם מקומות שאפשר לקנות מהם את המחשב הזה תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך 500-200 ש"ח אז בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש הוא לסרטים ב-HD, קצת משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג אבל משחק קצת, חשוב שהמשחקים יעבדו הכי חלק שאפשר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי אונליין, MAPLE STORY MU ONLINE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. אני מתכנן בר המון זמן לקנות מחשב ויש אישור וכסף והכל.. פשוט אני לא כל כך מבין במפרטים ולא יודע איזה מחשב לקנות מהמקום הכי טוב במחיר הכי זול שאני ימצא והחלקים הכי טובים לאורך זמן אני לא מתכנן OC כי אני לא יודע לעשות אז אם אפשר ממישהו איזו עזרה הצעה למפרט בשביל משחקים בעיקר חשוב לי שהוא יהיה חזק שיגעו אותי אנשים בקשר לזה שזו תקופת מעבר עד שיצא directx 10 ולא שווה לי לקנות עכשיו מחשב כי הוא לא יהיה טוב מספיק עוד חודשיים ככה מה אתם חושבים? כדאי לי או לא? ואם כן אז מה כדאי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  14. שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים בקטנה ולעבודה משרדית ב 5000 ש"ח. מה אתם אומרים על ההתחלה הזו ? מעבד: e6300 לוח אם: gigabyte GA-965p-s3 זיכרון: twinmos 2x512 צורב: צורב DVD של LG דיסק קשיח: WD1600js 160GB כ. מסך: GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E מסך: ??? מארז: ??? הצחיר להכל פרט לכ.מסך הוא 3000 ש"ח נשאר לכ.מסך + מסך + מארז 2000 ש"ח מה אתם אומרים ??? מה לעשות ????

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כמובן שאם ניתן לחסוך אז מומלץ, אבל לא חובה. אין לחרוג מהתקציב. השימושים למחשב הם בעיקר משחקים (די כבדים) וכמובן שיתמוך מן הסתם גם באינטרנט ואופיס. בנוסף תהיה גם מעט צפייה בתכני HD. אין צורך במסך. אין סוג ספציפי במיוחד של משחקים. ללא ציוד היקפי. צריך מפרט מלא כולל צורב וכדומה. כונן דיסקטים לא חובה. השקט נחוץ ברמה 7 מתוך 10. לא מתוכנן OC ללא מערכת הפעלה. אין צורך בחנות ספציפית. נכון לעכשיו לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך אבל אין לדעת. לא קריטי לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון מה שכן חשוב - שללוח אם יהיה USB3 !! ולעניין - המעבד שסביבו ארצה לבנות את המחשב זה : "Sandy Bridge" 2nd Generation Intel® Core™ i7-2600K בעניין הלוח אם , יש לי במבצע את הלוח אם הזה "Sandy Bridge" I…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, חבר שלי ביקש שאבנה לו מפרט למשחקים, ואני די לא סומך על עצמי... אז ככה, הוא לא בטוח אם הוא רוצה הכל הכל חדש, כלומר אני מבקש ממכם שתביאו לי שני מפרטים: 1) מפרט שבו הכל חדש ב-4,000 ש"ח. 2) מפרט שבו יש רק: מעבד, לוח אם, ז.פנימי, כ.מסך, ודיסק קשיח ב-4,000 ש"ח. הערה: * ד.קשיח לא פחות מ-250GB. * מעבד חייב להיות Intel. * בלי חריגות מהתקציב! מודה מראש!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ftom2,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חזק למשחקים ב-6.5K , חשוב לי שיהיה שקט (נמצא בחדר שינה), כמו"כ אני מעוניין ב-4GB זיכרון (הכנה לויסטה 64BIT), בלי ציוד נלווה (רמקולים,מסך וכדו'). קראתי פה את רוב הדיונים לגבי 2900PRO VS 8800GTS והבעיה היחידה שיש לי עם ה-PRO זה הרעש . אם אתם חושבים שזה לא מפריע ,או שעם המאוורר הנכון והמארז הנכון הרעש לא מורגש אז לכו איתו אחרת ה-8800 עדיף. אני משחק על SYNCMASTER 930B 19 ואני מעוניין לשחק ברזולוציות הכי גבוהות שלו. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כרטיסמסך 8800 מעבד אינטל חובה כי אני עושה oc זכרון 2 ג'גה בלי מסך תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. 1. לא כולל מסך 2. הכרטיס קול לא הכי מעניין אותי- שלא יהיה משהו תותחי ויקר אבל גם לא עלוב. 3. שיהיה עם צורב DVD. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  20. שלום ! אני צריך מפרט למחשב משחקים ב6000 ש"ח - 6200 ש"ח , ראיתי שאחד מבקש פה ב9000 ואומרים לו שלא כדי לו להוציא את כל הכסף הזה, אני לא רוצה את התשובה הזאת בבקשה תביאו לי מפרט משחקים הכי חזק שיכול להיות ב 6000 ש"ח אני רוצה רק מעבד, ספק כח, מארז, לוח אם, כרטיס מסך, זכרון, כונן קשיח כל חלק יכול להיות מחנות שונה, העיקר שהחלקים שאני יבחר בסוף יהיו במחירים הכי זולים ויתנו את הביצועים הכי טובים (עצה שלחקתי מהאחד של ה9000) תודה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  21. אני מחפש מחשב למשחקים שיהיה מבוסס על A64, עם יכולות OC טובות. אני מקווה שבסכום הזה אפשר להרכיב מחשב שיהיה טוב למשך לפחות שנתיים, עם OC כמו שצריך. בקיצור, 7500 ש"ח למחשב (בלי מסך ועם מארז) שיריץ משחקים באופן בן זונה. כבר כואב לי הראש מלבנות מפרטים שעוברים את התקציב

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  22. שלום אני צריך מפרט למחשב עד 3000-3400 ש"ח אני צריך רק -לוח אמ -מעבד -כרטיס מסך -זיכרון -ספק כח את כל שאר הדברים יש לי כבר תודה רבה למי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין במחשב עד 4 אלף לגיימינג בינוני ולסרטים. תאריך קנייה:השבוע מסך: עדיף גדול 17 ככה זמן בטרייה: אין לי מושג מה הממוצע אז אני סומך עליכם איכות: עדיפות 1920 fullhd מערכת הפעלה: ללא או ווינדוס 7 משקל מחשב: לא משנה לי בעיקרון אני רוצה מחשב ממש מהיר לפעולות יומיומיות גלישה, קצת משחקים והרבה סרטים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. היי שלום בבקשה הציאו לי מפרט למשחקים חזק+ מסך עד 1500 ככה מסך טוב אבל תודה. ( ללא ציוד הקיפי) שאלה: צריך SIL?? אם כן אז אם לוח אם תומך ו גם שייה COOLING TECH חח אם אפשר

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  25. כבר פתחתי אשכול קודם לגבי התייעצות למפרט קיים, אך כרגע הייתה תוספת לתקציב של 500 ש"ח וצורך בכרטיס מסך, המחשב צריך שיהיה מסוגל להפעיל טוב משחקים כבדים (כמו crysis).(חשוב שיורכב בחנות באיזור המרכז, מכוון שTMS רחוקים לי ובמקרה של בעיות וכו' זה יהיה סיפור להגיע לשם). התקציב הוא 3,500-4,500 ללא ציוד עיקפי. (מצטער אם עברתי על החוקים בכך שפתחתי אשכול נוסף).

• 6 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.