ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה קטנה, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מחשב ב 3000 ש"ח והוא רוצה שזה יכלול גם מסך, ניסיתי להסביר לו שעם תקציב כזה לא יהיה לו מחשב ממש טוב שגם יספיק להרבה זמן אבל הוא מתעקש על המחיר הזה. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להציע לי מפרט במחיר הזה שכולל מסך 15 אינץ ושיוכל להריץ משחקים בביצועים טובים, אני יודע שזה מאוד קשה אם תקציב כזה אבל כל מפרט יתקבל בברכה.. בתודה מראש, עומר.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מחשב למישחקים חשוב שיהיה מעבד של קווארדו
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף מסך LCD או CRT רגיל? מה אתם אומרים על המפרט הזה של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode=1 תודה לכל העונים!!
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב בלי ציוד נלווה (מסך,רמקולים וכדו'), התקציב שלי הוא 6000 ש"ח והמחשב מיועד בעיקר למשחקים, כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור רחובות או אשדוד. תודה. נ.ב המחשב יושב בחדר שינה אז חשוב מאוד שיהיה שקט.
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עם צורב ומארז שחורים, לפחות 1024MB זיכרון,ודיסק קשיח 120GB עם רמקולים וכרטיס קול, ללא כונן דיסקטים,סידירום,מסך,מקלדת ועכבר, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה. ותתנו לי גם שמות של החנויות שאתם מביאים מהם את המפרטים, תודה.
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב למשחקים(לא כבדים מדי) ולעבודה שוטפת שכוללת שיתוף קבצים, צפייה בסרטים ועבודה משרדית. אני לא צריך ציוד היקפי וגם לא מארז, ורוצה שיהיה צורב DVD. העיצוב לא משנה, יותר חשוב שהמחשב יהיה שקט. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג/משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CRYSIS/COD/BATTLE FIELD/SNIPER GHOST WARRIOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 by 1920 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - המסך שאני אקנה רוב הסיכויים יהיה 19אינץ' או 22 אינץ' - לא יותר, לא פחות. - ללא ציוד היקפי בכלל (חוץ ממסך אם אפשר)!! - אין צורך במערכת הפעלה. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים - גיימינג וסרטים בלבד! תקציב למחשב: - התקציב שלי (ללא מסך אבל אם אפשר להכניס את המסך גם לתקציב, מעולה) - 5000 ~ 5500. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ- 500 שקלים אבל הייתי מעדיף להשאיר את התקציב באזור ה-6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK: Survival Evolved, GTA V, Witcher 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000. חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אפילו עם מסך של 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לצערי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ככ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה הצעה למפרט למחשב גיימינג מקצועי בתקציב של 9000 ? אני רוצה הכל, חוץ ממסך, מקלדת ועכבר, בקיצור את החלקים הבאים: * מארז * ספק * לוח אם * כרטיס מסך * מעבד * זכרון * כונן קשיח כרטיס מסך אני חושב שאני ילך על ultra 8800, אבל אני לא יודע איזה אחד לקחת של evga או של Leadtek, אם יש אחד יותר טוב וישאר כסף כדי להגיע ל9000 אז תציעו לא חייב שכל החלקים יהיו מחנות אחת, מצידי שיהיו גם מ10 חנויות שונות, העיקר שהמפרט יורכב מהחלקים הכי טובים - במחירים הכי זולים שאפשר למצוא אותם תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני חדש פה ואני צריך עזרה.. תקשיבו אני לא ממש מבין במחשבים ובכל המושגים האלה אבל אני צריך לבנות מחשב עד 2700 משהו כזה.. עדיף 2500 המחשב הוא במיוחד לגיימינג, הרוב ל CS אבל גם למשחקים יותר מתקדמים, אבל שלא יהיה רק לגיימינג שיהיה גם מחשב חזק שיסחוב הרבה זמן ויוכל להפעיל הרבה דברים ביחד. לא משנה לי מאיזה חנות רק שיהיה איזה סניף בראשון. אני גם לא ממש מבין ב OVERCLOCK וכל הדברים האלה.. אז עדיף שתתנו לי מפרט פשוט טוב לגיימינג וזהו תודה לעוזרים! שמעתי שיש בפורום הזה הרבה שמבינים במחשבים.
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ של ASUS דגם VW222U אני מעדיף שהמעבד יהיה של חברת INTEL וכרטיס מסך של ATI מערכת הפעלה WIN7 יום טוב ותודה מראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר אבל אני לא מתקמצן אם השינוי הוא מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קלות, לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS:GO, TF2, UNREAL TOURNAMENT וכאלה בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, אבל יכול להיות שזה ישתנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש מפרט לחבר שרוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. אני קצת חלוד אז אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור לו מפרט טוב. התקציב, כאמור, הוא עד 5K. נסו לנצל את התקציב כמה שיותר, הוא מצפה שהמחשב יחזיק לפחות לכמה שנים (וכן, ניסיתי להסביר לו שאי אפשר להבטיח את זה). אל תחרגו בהרבה מהתקציב - כמה מאות מעבר לרף החמש אלף זה די והותר. יש לו מסך 24" והוא מעוניין לנצל אותו עד הסוף, ככה שצריך כרטיס מסך חזק שיחזיק את הרזולוציות הגבוהות. סוג המשחקים שהוא ישחק הם המשחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר (הוא פריק של גראפיקה וכאלה), ובכל הסרטים הוא צופה ב-HD. המפרט צריך להיות מורכב ממארז וחומרה בלבד - ללא ציוד הקפי. צריך הכל הכל הכל (כולל כונן ו-HDD). לא כ"כ חשוב הרעש, אבל בבקשה …
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר 4 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב (והמסך), למחשב שיחזיק גיימנייג בהגדרות גבוהות בינוניות (גבוהות בעיקר כמובן). עיינתי בסטיקי, והבנתי שצריך לענות על שאלות מסוימות כדי שאוכל לקבל הצעות קונקרטיות. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.2 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מצפה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כלל הניתן, בנוסף אני אשתמש במחשב לצפיה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיוע…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אבל לא חובה). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500-אין חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גימינג כבד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, BF3, COD-Ghost, Crysis3 וכל שאר המשחקים החזקים שיש (שיחזיק הרבה זמן גם למשחקים חדשים !!). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1020 24אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לעשות מפרט למחשב שיהיה מעולה לעבודות גרפיקה?? ויהיה מאוד חזק ???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי צריך מחשב חדש לעסק שלו, המחשב יהיה מחשב לגרפיקות כבדות לרוב, הוא יתחבר לחמישה מדפסות וישלח להם קבצים כבדים. התקציב הוא בין 5 ל 6 אלף שקלים, ללא ציוד הקפי וללא מסך. העדפות שלי - מעבד Q6600, לוח אם רצוי ASUS, נפח 500~320 GB ומארז גדול עם אורור טוב! העדפות של אבא שלי - כמה שיותר כניסות USB!!! ויש לי שאלה, האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך יעודי לגרפיקה או שמשהו מהדור האחרון יהיה טוב? תודה רבה,
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי חבר'ס. המחשב שלי די נדפק והוא גם ישן אז החלטתי להחליף. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל] ולגיטר פרו[לא שזה כזה עקרוני]. עכשיו לקיובייס אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? מקלדת עכבר מסך וכו' יש. רק "קופסא" אני קונה אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות ג…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מפרט למחשב המיועד לחישובים מתמטיים מאסיביים בתקציב של כ-4,000 ש"ח בלי מסך. המחשב ישמש לעבודה בסביבות הפיתוח של Visual Studio .NET ויריץ אפליקציות שפותחו האמורות לבצע כמויות גדולות של חישובים מסביב לשעון. אם אפשר להתייחס גם לזיכרון (2 יחידות או אחת בלבד) ולמהירויות ה-FSB של הרכיבים. כמו כן - האם יש חשיבות למערכת הפעלה 64Bit מול 32Bit? לא מיועד למשחקים ולמולטימדיה וגם לא לשמש כשרת כלשהוא - עיבוד מידע נטו. ירכשו 5 מחשבים כאלו לעיבוד מקבילי. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב בן 5 שעושה לי קולות של מת ומבקש לצאת לגימלאות, אז הגיע הזמן להחליף אותו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, מעדיף שלא לחרוג בכלל אם אין צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לכל היותר מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל מהכל, מהFPSים החדשים והישנים (BF, קרייסיס, W/E) עד למשחקי קז'ואל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי? נואפ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב בעל ציוד היקפי של עכבר, מקלדת ומסך LCD 19 אינץ' המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, מעט למשחקים קלים שלא דורשים כרטיס מסך חזק ולקריאת מסמכים התקציב הוא עד 4000 ש"ח ההעדפה היא למעבד intel ולכרטיס מסך nvidia מסדרה של בערך 7
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט למחשב חדש. התקציב הוא עד 6500 שקל אבל זה כולל מסך אז נגיד שהתקציב למחשב הוא בערך 5000 שקל נטו!בלי מקלדת והשטויות מסביב! אני כבר הרכבתי משו אבל אני מחפש עוד המלצות מאחרים! אני גם רוצה שהמעבד יהיה של AMD 3200 VENICE CORE וזיכרון 1 ג'יגה! כל השאר לשיכולכם חחח...תודה!
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-