ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
המפרט צריך לכלול כול מה שמחשב צריך למעט רמקולים עכבר ומקלדת, כמו כן כפי שכתוב בכותרת הוא חייב לכלול מסך דק(ראיתי מסך דק 17 של סמסונג 8MS עם חיבור DVI ב1600 שקל נראה לי שזו האופציה הטובה ביותר). כמו כן אני חושב שעדיף ללכת על AMD מכיוון שהתקציב לא מאפשר לקחת מעבדים יקרים ככה שזה SAMPRON מול CELERON ונראה לי שהסמפרון עדיף. בגלל שזה יהיה מעבד סמפרון הלוח יהיה מבוסס על סוקט 734, האם יש לוח 734 עם PCI-EXPREES? אם כן נעדיף לוח כזה שיפאשר שידרוג עתידי.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב על מעבד amd כי הוא טוב יותר למשחקים וגם הרבה יותר זול למרות שהוא מתחמם מהר מה אתם ממליצם לי מבחינת מעבד? בקשר לכרטיס מסך אני חושב על רדאון 9500 זיכרון 256!! כי אני קונה עוד 256 בנפרד.. וזהו את השאר תעזרו לי אתם בבקשה ואני חושב לקנות אולי בזיגזג אז אפשר גם קצת פרטים על החנות איפה היא אם יש לה אתר וכו'.. כולל מסך זול כמה שיותר! תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממ יש לי תקציב של 4,000 עד 4,500 ש"ח למחשב טוב למשחקים... העיקר שיהיה כ.מסך לפחות 7600GS או טוב ממנו, ג'יגה זיכרון ומעבד אינטל core 2 dou. תודה מראש P:
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מחשב מבוסס קונרו למשחקים כבדים, כרטיס מסך 18XT/19XT 512MB צורב - H10AK של LG דיסק קשיח- WD 160 GB SATA 2 אני רוצה מערכת לOC/לא לOC הכי טובה שאני יכול לקבל ז"א אם אפשר לקנות מערכת לOC 6300 עם לוח אם יקר והכל, אז שזה לא יעלה לי בסוף כשאני יכול ללכת על מערכת יותר חזקה ולהשקיע את הכסף של הלוח אם היקר לOC , למעבד יותר חזק ולוח אם זול ללא OC.. זיכרון 1G / 2G מה שנראה לכם מתאים לתקציב ולמערכת למשחקים כבדים. מארז פשוט וטוב, אופציה ל COMPUCASE זהו... והמערכת ללא כל ציוד הקיפי.. תודה
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז יש לי איזה חבר שרוצה לקנות מחשב,המחשב ישמש גם לצרכי עבודה וגם למשחקים צריך מחשב חזק ממש,יותר בקטע של ראם ומעבד,לא צריך עכשיו איזה ג'יפורס 8 או משהו כזה יספיק 7600GT או 7900GS שיהיה בערך 2 גיגיה ראם או יותר מעבד חזק והארדיסק ממש גדול של400 גיגה בערך המחשב יריץ משחקים וגם יתעסקו בו עם מצלמות שמחוברות אליו ועוד כל מיניי עריכות של סרטים ותמונות.. כולל מסך גם של 21 אינץ' או 19 דק כמובן.. ושיהיה מKSP אם אפשר תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
סליחה שלא רשמתי את כל הפרטים מתהתחלה. אז ככה : רק מחשב(רק הקופסה) ללא ציוד הקיפי וללא מסך. מחשב למשחקים, סרטים(יותר) , הורדות, אינטרנט. לא מתוכנן OC. וצריך מארז יפה ואם אפשר גם כמה שיותר שקט. (שמעתי שANTEC טובים אבל אני לא ממש יודע..) ושיהיה כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה. התקציב די גמיש , אבל לא יותר מידי. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 2800 לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גלישה,שימוש בייתי,משחקים קלים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, מצלמה,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן מסך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנ 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אממ לא כזה קריטי הוא יהייה מכובה בלילות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא צריך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרה :מהירות...סרטים בהורדה מהירה..אניטרנט מהיר.... רוצה לחבר את המחשב בעתיד לטלויזה...ליראות סרטים דרך המחשב.. צורב די וי די .... מישחקים..פרו - כדורגל וכאלה..לא פריק של מישחקים אבל רוצה מישחקים תקציב 1500 בערך...לא כולל מסך[br]פורסם בתאריך: 17.06.2008 בשעה 13:57:33 למה לא עוזרים לי:-(
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מפרט למחשב כולל מסך התקציב שלי הוא בין 6-6.5K. אני רוצה במחשב: 2GB זיכרון. דיסק קשיח אני חושב ש160GB יספיקו. מעבד אני מעדיף של אינטל. מסך 17 או 19 אינץ דק. עדיף שיהיה מארז יפה ושלא מרעיש. צורך DVD. המחשב ישמש אותי בעיקר בתכנות, גלישה באינטרנט וגרפיקה דו (Photoshop) ותלת מימדית (3D Max). אשמח אם תספקו לי את המפרט הכי טוב שאני יכול לקחת בתקציב הזה, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, בגדול הכל כבר כתוב בכותרת, המחשב הוא בעיקר לשוטטות באינטרנט, אבל גם למשחקים (לא לגיימר כבד). חשוב, מסך LCD "19 מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים נ.ב עדיפות למעבד אינטל
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך מפרט עם אפשרות לחיבור של 4 מסכים במקביל (21אינץ') לצפיה בגרפים של הבורסה. כרגע אין תקציב מוגדר מידי, אבל המטרה היא כאמור לא למחשב חזק מידי אלה למשהו איכותי אך לא יקר. כמו כן אני לא יודע מה היא האופציה הכי טובה לחיבור 4 מסכים, חשבתי על 2 כרטיסי מסך בRAID... אבל אני כבר לא מתמצא בכל הדקויות כל כך תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עם תקציב בסביבות ה3500-4000 שקל (בלי מסך) שיהיה מיועד למשחקים ועבודות גרפיקה וכאלה... אני חשבתי על AMD Athlon 64 3200, Readon 9800 Pro, 1gb ram אבל אם למישהו יש הצעה יותר טוב אז למה לא תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהמחשב אשר שימש אותי נאמנה כ7 שנים התחיל לעשות בעיות, החלפת דיסק קשיח כונן דיסקים ופירמוט לא עזרו, החלטתי לקנות מחשב חדש..בדקתי באינטרנט בכל החנויות בראשון (KSP SKYPC) וכו' וכו' ואני בהתלבטות. הגעתי לאתר הזה קראתי וראיתי שפה יש אנשים שמבינים=] אני כעיקרון עוד חודש מתגייס, אז אני רוצה מחשב שיהיה לי בינתיים למשחקים קלים (לא משהו יותר מC&C או COD2/3 וכו') ואחרי שישאר למשפחה. אשמח למפרט למחשב כזה..תודה מראש ירדן-] נ.ב ללא ציוד היקפי, העדפה לINTEL
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כמו כן אני רוצה חנות עם אחריות טובה וארוכה (לא בדיוק ברור לי מה קורה עם KSP, אם צריך לוהסיף כסף בשביל אחריות מורחבת, וכמה זמן האחריות על הזכרונות). תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קר…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם בניית מחשב בתקציב 3000 ש"ח ללא מסך שייתן לי מענה למשחקים חדשים, לויסטה וגם שיוכל לעבוד טוב כאשר תוכנות השיתוף הקיימות בשוק יעבדו במקביל לאינטרנט ולא יתקעו את המחשב. רציתי גם לדעת אם עדיף מעבד AMD או האינטל סלרון לשימושים שלי.
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, הורדות מוזיקה סרטים כולל מסך "22 וציוד הקפי משחקים אם אפשר להכניס בתקציב שיריץ FIFA לדוגמא תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב זה 5500-6000 אני יכול לחרוג ב200-300 שקל. המחשב בעיקרון אמור להיות מחשב ביתי, לתוכנות,משחקים ואינטרנט. אני צריך שהמפרט יכלול את כל הציוד המקיף,(מקלדת רמקולים עכבר). אממ אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת, וגם צורב(לא צריך הכי טוב..) עכשיו בקשר למסך, יש לי התלבטות אם לקנות מסך דק או לא. אני שיש הפרש גדול במחיר בין מסך דק למסך רגיל. אתם אומרים שכדאי לקנות מסך דק ופחות להשקיע בשאר המחשב או ההיפך? תודה
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרה מהירה ומפרט מהיר ולהזמין כבר השבוע אני צריך מפרט בבקשה ל "מחשב ביתי" ( ללא מסך ) ממוקם בסלון , שיהיה שקט , בעקרון הדברים הכי "כבדים" שהוא הולך להריץ מלבד youtube/facebook זה photoshop וכמה תוכנות שחמט לא כבדות. לא משנה לי החנות , מינימום 8gb ram , ואת שאר הרכיבים אתם מבינים יותר ממני. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני צריך שתתנו לי מפרט (עדיף מאתרים באינטרנט) על מחשב - אני רוצה שהוא לא יתרכז במשחקים יעני חשוב שיעבדו סבבה והכל אבל לא מחשב שאשכרה בנויי למשחקים לא צריך את הכרטיסי מסך הכי טובים אני צריך אחד טוב ושלא עולה כל כך הרבה........זכרון טוב מעבד טוב..וכל השאר.... טווח- עד 5000 שקל בלי מסך ..... שיכלול גם חלקים כמו עכבר והכל.... מחכה לתגובות... תודה.... :s05:
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני צריך מחשב כולל הכול, המטרה העיקרית היא משחקים התקציב הוא 9 אלף אבל אני רוצה שתבנו 2 מפרטים 1. ב-9 אלף 2. ב- 7 אלף שימו עכבר mx518 , מארז יפה עם נאונים וכו' כו'... ואולי תצליחו לדחוף מסך LCD אם הוא יהיה טוב מספיק. אני שוב מזכיר זה חשוב מאוד, הוא יושב לי על הראש כבר כמה זמן. תודה רבה רבה למי שיבנה מפרט
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שיריץ את המשחקים האחרונים שיצאו זאת אומרת: ניד פור ספיד החדש , PES 2009 , NBA 2009 ,FIFA 2009 ...... בעיקרון אני רוצה שיהיה במחשב 2 ג'יגה ראם או יותר.. וכרטיס מסך טוב...זה בעיקר מה שחשוב לי תודה. לא צריך מסך מקלדת וכל הציוד ההיקפי..
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
דרישות מינימליות : -מעבד תוצרת אינטל בלבד -הארדיסק 200GB לפחות -כרטיס מסך ברמה - למשחקים -שכונן הדיסקים יהיה צורב דיוידי -מארז לא ממש חשוב, העיקר שיהיה נוח (לדוג' יציאות USB מיק' ורמקול מקדימה) -תוסיפו למפרט סתם רמקולים עכבר מקלדת וכו' (כדי לראות שאין חריגה משמעותית) -שספק הכוח לא יהיה ג'נרי <--- מאוד חשוב -שהמפרט יהיה מKSP (החנות הכי קרובה אלי והכי נוחה לי) -ללא OC המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב כבדים. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מחשב קופלט כולל מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים) בין 3000 3500 מחשב שיחזיק לשנתיים שלוש הבאות..... מחשב למפקד שלי..ואולי גם לילדים הקטנים שלו.....גילאים 10.. עבודה בסיסית תוכנות וכרגיל לא משו מיוחד.... אני לא מעודכן בחומרה בנוגע ללוחות כ.מסך ומעבדים.......מה כרגע עדיף ומשתלם אני גר באיזור הצפון ואני יכול להגיע לחנויות OMC\KSP\FOXPC
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני מבקש הצעה למפרט למחשב למשרד , קצת אינטרנט והרוב אופיס וכו , זכרון יספיק 256 ללא מסך+מקלדת+רמקולים. יש צורך בכ.מסך בסיסי + TV OUT המחשב צריך להיות מבוסס אינטל לוח האם עדיף שיוכל לתמוך בשידרוג עתידי של המעבד+הזכרון. אני יודע שקשה להרכיב משהו סביר במחיר שכזה ובטח מבוסס אינטל אבל אם תוכלו לנסות את ההצעה האופטימלית
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-