ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,337 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מעבד i7700k וכרטיס מסך geforce 1080ti של evga. אני צריך המלצות לשאר הפריטים, בדגש על לוח אם, ספק כח, אמצעי קירור ומארז. חשוב שלוח האם והמארז יהיו קלים להרכבה, כי אני מתכוון להרכיב את המחשב לבד, אבל אין לי הרבה ניסיון בהרכבת מחשבים. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט ואשמח לחו״ד אם זה באמת אופטימלי. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868535 - Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1498/1468 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - 4x DDR4 up to 64 GB at 3466Mhz - 3 x PCIe x16 - 2 x M.2 - 3 x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 7x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - 2 x USB 3.1 type A and type C - VGA - DVI - HDMI - Killer Gigabit L... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 700/686…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב עם מפרט כזה במחיר כזה: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:17083:1/6:14584:1/2:16304:1/4:15842:1/5:15497:1/7:15887:1/3:14667:1/9:16701:1/20:11736:1/ המחשב אמור לעלות 2700 בערך בגלל שיש הנחה בפסח כרגע זה עולה 2500 אבל אין לי כסף כרגע
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברים בפורום...ברשותי שני לוחות אם-הראשון הוא של ASROCK-H71M-DGS ...והשני הוא של INTEL-DH61CR... איזה אחד להעדיף...?...תודה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לאחר שנים רבות הגיע הזמן להשדרג את המחשב. התקציב הוא עד 5000 ש"ח ועדיף ללא חריגות כאשר דיסק קשיח של 1T כבר קיים ברשותי. המחשב מיועד לגיימינג, סרטים ועבודה משרדית בניתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1410 לוח אם: Asus PRIME B350-PLUS - צפוי להגיע למלאי באפריל כמות: 1 - מחיר: ₪514 מארז: Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black כמות: 1 - מחיר: ₪243 ספק כוח: Corsair CX650M 650W PSU 80+ Bronze Modular כמות: 1 - מחיר: ₪343 זיכרון: Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C15 ValueSel…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב נמוך-3000 עד 4000 ש''ח(כולל הכל). אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט ולתת המלצות לחנויות(באזור תל אביב)?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב משנת 2012 ואני מעוניין להריץ עליו את witcher 3 בגרפיקה גבוהה (מעבר לדרישות הספציפיות של המשחק הזה אין לי עניין בעוד משחקים ולכן אני מעוניין לצמצם הוצאות ולא לקנות מחשב חדש מאפס). הבעיה היא שאני לא בטוח שזה עוד אפשרי בשבילי לשדרג את המחשב שלי כאשר יתכן הרכיבים המתאימים לי יצאו מיצור או אינם נמכרים בארץ יותר. אני צריך לשדרג מעבד וכרטיס גרפי ומעוניין להוסיף עוד ראם למרות שהוא עוד אמור להספיק. אני מסתמך עד הדרישות המומלצות של cd project אם הדרישות שלהם לא הולמות את הדרישות בפועל אשמח לדעת גם מזה בבקשה לוח האם שלי הוא H77 G3H המעבד הנוכחי הוא i5 3570K כשאני צריך לשדרג ללפחות לi7 3770 הכרטיס גרפי הוא HD7800 הראם הוא gskill ares 1600 4x2gb. …
-
היי לכולם, אני עובד כבר כמה שעות על מפרט למחשב חדש ומנסה לבנות מחשב חזק במחיר שפוי ככל הניתן. אני מעצב גרפי וגם (סוג של) גיימר כשיש זמן פנוי, אבל הכי חשוב לי זה עלות מול תועלת. זה המפרט שבניתי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו, אם יש רכיבים שניתן להחליף במשהו טוב יותר באותו המחיר או לחילופין משהו זול יותר באותה רמת ביצועים. B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel שימו לב! זמן אספקה למוצר זה ארוך מהרגיל - המידע ינתן טלפונית ע''י איש המכירות ₪7,860 1 ₪7,860 42093 מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cac…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנייח שלי, מחפש נייח קטן, שקט וחזק שישמש לתקופה הקרובה אשמח להצעות ורעיונות! השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב שימושי, כולל תכנות, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, half life 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש בגלל שהמחשב שלי עושה בעיות כבר חצי שנה ואני רוצה להעביר חלקים מהמחשב למחשב החדש. המחשב שהזמנתי: i7 7700K Corsair Hydro H60 Gigabyte GA-Z270 Gaming K3 Fractal Design Define R5 Blackout ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Samsung SSD 500GB 850 EVO M.2 …
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, חג שמח אני לקראת רכישה של מחשב חדש, אני סטודנטית, ואני מחפשת מחשב נייד שיהיה הטוב ביותר עבורי, התוכנה הכבדה ביותר שאני ישים עליו תיהיה SPSS, התקציב עד 2000 ש"ח (לא מעוניית במחודשים כלל) אשמח ממש להמלצות שלכם ! תודה למסייעים
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, לפני כ10 שנים נעזרתי בכם כדי לבנות מחשב משחקים בסיסי: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL4 RADEON HD2600XT 512MB DDR3 128 BIT HDMI - DX10 Seagate ST3320620AS 320GB 16MB SATA II HEC 6A19B 400W מאד הפתיעה אותי שהוא החזיק כל כך הרבה זמן הן מבחינת ביצועים והן מבחינת עמידות החלקים (בעיקר ההרד דיסק) עשיתי מעט שינויים עם הזמן - החלפתי לקירור שקט בכרטיס מסך, שדרגתי זכרון ל-4GB והוספת SSD כעת, לאחר מות ה-HDD והסלוט PCIX של הכרטיס מסך שנהרס (כנ…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם חוות דעת על המפרט הנ"ל. אשמח לקבל הערות/שיפורים אם ניתן. (יש ברשותי דיסק קשיח של 500 GB שאני מוסיף) http://www.tms.co.il/preview/spec/sp8thnj2 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 7700K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1381 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪99 לוח אם: Gigabyte GA-Z270X-ULTRA Gaming כמות: 1 - מחיר: ₪690 מארז: Corsair Carbide Series® SPEC-ALPHA Mid-Tower Gaming Case — White/Red כמות: 1 - מחיר: ₪317 ספק כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: DDR4 8GB …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הלהיטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקרוב אקנה מסך גיימינג חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית בעיקר (לייטרום ופוטושופ) וגיימינג על הגדרות בינוניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות …
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עד 7,000 זה מעולה! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 מהתקציב המקסימאלי (7,500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיצוב גרפי בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, אילוסטריטור ועוד תוכנות עריכה ווידאו (פרנסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן צריך מקלדת (לא חייב שיהיה יקר). בנוגע לרמקולים גם, לא צריך יוקרתיים אבל די טוב עם באס בנוסף גם מסך, מארז, ס…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרת המחשב בעיקר לגיימינג ובנוסף לעבודה עם מכונות וירטואליות. אתם יכולים להתייחס למפרט ללא / או עם המסך ולתת חוות דעת לגביו. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58df7cc9db485 תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מטרתו היא להריץ את המשחק MAFIA 3 באיכות הגבוהה ביותר ( recommend לא minimum) , השאלה שלי האם אפשר להוזיל אותו ושעדיין יענה לדרישה הזאת? (לא מעוניין ליקר אותו כמובן). http://www.interload.co.il/upload/6110615.jpg המשך- http://www.interload.co.il/upload/198578.jpg מחיר- 4787 * המחשב נבנה בKSP . אשמח לתשובות חברים
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
המפרט: מארז Thermaltake Core V31 ספק כוח Seasonic 750W +80gold קירור נוזלי Thermaltake perforner 3.0 זכרון 8GB Kingston דיסק SSD 240GB Corsair כרטיס מסך Gigabyte GTX 980 Windforce מעבד I5 4440 3.1ghz לוח ציפסט h81 תאורת לד לבן של 4 מאווררי Corsair המחשב יד 2 המעבד אצלו 3 שנים והלוח גם. זכרונות ושאר החלקים שנתיים +/- המחיר 2900 . השאלה שלי אם המחיר שווה בשבילי הדרישות שלי מהמחשב זה לשחק GTA V BF1 וכו' מסך FHD הגדרות גבוהות אם אפשר גם להעריך כמה מערכת כזאת חדשה עולה לדעת כמה חסכתי
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דינמי. אם יש מחשב שחורג מהתקציב אבל הוא מציע שדרוג שעושה הבדל ניכר, אז אין לי בעיה להשקיע עוד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב הוא לתכנות/לקודד לכן המקלדת צריכה להיות נוחה במיוחד. בנוסף אני מתעסק בתחום של גרפיקה ממוחשבת וראייה ממוחשבת , וזה מצריך כרטיס מסך חזק מספיק שתומך בopengl 3.0 וצפונה . בנוסף לכרטיס מסך חזק גם הcpu צריך להיות מספיק חזק כדי שיהיה אפשר להריץ דברים במקביל. אבל כעיקרון פית…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA 5, Watch Dogs 2, Mafia 3 (אלו הכי כבדים שלי בינתיים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עפ"י Speccy אלו נתוני המסך שלי: Current Resolution 1600x900 pixels Work Resolution 1600x860 pixels State Enabled, Primary Monitor Width 1600 Monitor Height 900 Monitor BPP 32 bits per pixel Monitor Frequency 60 H…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהניסיון הקודם לקבל המלצה בעניין אחר לא עלה יפה, אני מנסה את מזלי שוב יש ברשותי מארז Compucase HEC 6A19 עם ספק כח של HEC (לא זוכר בדיוק איזה, אך ככל הנראה 300W-350W). אני מעוניין לרכוש לוח אם + מעבד + דיסק קשיח + זכרון + מערכת הפעלה על מנת להרכיב מחשב. תקציב: עד 2,000 ש"ח. שימוש: ביתי/משרדי סטנדרטי (מחשב להורים). אין כוונה לבצע OC וכו'. דרישות נוספות: 1) דיסק קשיח SSD בנפח של כ- 200-256G, לא יודע אם יש חשיבות ל- PCI-E, שכן לא בטוח שמי שישתמש במחשב ישים לב להבדל. אלא אם ההבדל במחיר ממש לא גדול - לשיקולכם. 2) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. 3) אין כוונה נראית לעין להחליף את המחשב, לכן …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד רציני אחרי שנמאס לי מכל מיני מחשבים מיושנים שהתעסקתי. למזלי הרב יש לי כבר מחשב נייח נורמלי כבר שנתיים, כך שרוב העבודה תהיה עליו, אבל עדיין רוצה שהמחשב הנייד יהיה כזה שמכבד את עצמו. מחפש משהו עם איכות חומרים טובה, עם מהירות עבודה טובה ובקיצור מחשב נייד בסטנדרט טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמורה לכסף. צריך לנצל אז לנצל, לא כדאי לנצל אז לא לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה נכון כל עוד זה יצדיק וייתן תמורה טובה לכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפשר להגיד שאני עומד להשתמש בו בעיקר…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פרימייר, אפטר, אילוסטריטור ופוטושופ (: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-