עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא ידעתי אם זה פה או בפורום השני אבל שיהיה. המצב כזה, יש CD, HD כרטיס מסך, ספק, עכבר, מקלדת והכל חדש, הבעיה היא שהמחשב ממש ישן ואמא שלה שידרגה את כל החלקים חוץ מהבסיס. המחשב פנטיום 2 ואתם מבינים שאין טעם לשחק בקקה וצריך לקנות לוח + מעבד + זכרון חדשים וכמובן מסונכרנים ביחד. הדרישה היחידה היא שהלוח יהיה עם AGP ואם לא אז עם כ.מסך מובנה וזול ככל האפשר, ז"א מחשב שריץ משחקים של ילדה בת 7 ואינטרנט בצורה נורמלית. תקציב כמו שאמרתי כמה שפחות. מקסימום 800...

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  2. המעבד הוא PENTIUM D לא יודע בדיוק איזה סוג... תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  3. מטרה - משחקים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך הצעה ללוח אם וזכרונות, המפרט שאחבר אליהם... מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GX2 ספק ENERMAX 1000W התקציב הוא 1000 שח.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. Started by piggy_thrower,

שלום יש לי תקציב של 2000 ש"ח (פלוס מינוס...) אני מחפש מעבד AMD ששווה פחות או יותר לפנטיום 4 במהירות 2.8-3 ,וכמו כן לוח אם מתאים בנוסף אני מחפש ג'יגה זכרון. הייתי רוצה המלצה על דגמים+מחירים+חנויות אם ניתן את כל שאר פרטי החומרה יש לי יש לציין שיש לי כרטיס המסך שלי 9600XT והוא AGP , כך שעל לוח האם להיות תואם. המחשב בהחלט ישמש גם למשחקים (world of warcraft וכו') בנוסף לעבודה רגילה אשמח להמלצות יום טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by Lirux,

חבר שלי מתכנן לקנות מחשב נייד שיהיה הכי טוב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב כזה. תודה, לירן.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by rotem22,

שלום, אני טס להתגורר בשוויץ לתקופה של שנתיים. אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי לאינטרנט,סקייפ,סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד(מנג'ר,פיפא,NBA) רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לקנות ומה התכונות החשובות שאני צריך לחפש במחשב(אחריות בינלאומית,מעבד,מסך,זיכרון,דיסק קשיח,מאוורר טוב,זיכרון מטמון,אמינות) בנוסף הבנתי שהחברות המומלצות הן Dell או Lenovo. ושהמחיר לא יעלה על 4500 רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומומלץ לקנות?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. Started by Bug,

מחפש לפטופ חזק עם מסך בגודל של 15-14 אינטץ' בתור סוג של תחליף למחשב שולחני. זאת אומרת, לצרכים של סרטים, אינטרנט, תוכנות גרפיקה כבדות. שיהיה מהיר ועם מעבד וכרטיס מסך חזקים. ואם אפשר כמה שיותר קל. תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Z60m Thinkpad : 15.4" TFT WXGA 1280*800 CPU : Intel Pentium-M 760 2.0GHz 2Mb L2 Cache VGA : ATI Mobility X600 With 128Mb DDR2 Modem 56K LAN : 10/100 Mbps Wireless : Intel 802.11b/g Bluetooth : Included 16Bit SOUND HDD 100Gb S-ATA Floppy Drive : Not Included DVD-RW Multi Burner Drive 1Gb DDR2 533Mhz Up to 2Gb Security : FingerPrint Reader Battery : Li-Ion Up to 4Hr 6-Cell Weight : 2.90kg SYSTEM : Windows XP Home Edition 10,766 ש``ח ************************************************** T43 Thinkpad : 15.1" TFT XGA 1024*768 CPU : Intel Dothan 750 1.86GHz RAM : 512Mb DDR2 533Mhz Up to 2Gb VGA : Intel GMA 900 DVMT Up To 128Mb Shared RAM Modem 56K LAN 10/…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני לא מבין כלום בתחום המחשבים הניידים ולכן אני זקוק לעזרתכם מכף רגל ועד ראש. השימושים הם אינטרנט.. ו-Cubase. אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת, זה לא בשבילי המחשב. התעסקות נרחבת במוזיקה, חיבור של כל מיני מכשירים אולי מגברים וכל מיני שטויות כאלו של מוזיקאים. שוב אני לא מבין בזה אז תגידו לי אתם אם יש דברים שצריך להתמקד בהם. אוקיי אני משאיר את התקציב פתוח כי אין לי מושג בעניין הזה. אם יש מחשב בנוי מוכן או שמא כדאי לי להרכיב אחד. תציינו זאת בבקשה. וכל דבר נוסף שעליי לדעת- אשמח אם תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. מחשב לבית להכול ( לא גרפיקה ) 1. מעונין גיבוי כרטיס מסך במעבד עצמו - איזה כרטיס מובנה הכי חזק כיום ? 2. לוח אם עם 5 חיבורי SATA לפחות + 4 חיבורי M2 לפחות בלי פגיעה אחד בשני 3. לא מבין כלל מה נותן לי AI במעבד או כרטיסי מסך במחשב ? אך זה בא ליידי ביטוי ביום יום ? למה צריך את זה ? 4. זכרונות 8000 שווה משהו ? 5. האם יש ל- 10GbE LAN chips איזה שימוש ? במה זה מועיל ? 6. לכל הבית יש סלולר אנדרואיד 25 סמסונג ( אם זה מועיל לדעת וקשור למחשב ) 7. לא מובן למה אני צריך במחשב WI FI 7 +אנטנות במחשב - אם הכול מגיע דרך ראוטר ? תודה למסבירים באריכות שאני יבין

12. הלך לי המחשב...אני רוצה לקנות מחשב חדש,בתקציב שלא יעלה על 2500, שישמש בעיקר לצורך הורדת והצגת תכני וידאו ומוסיקה,גלישה באינטרנט,ושימוש יישומי ומשחקים מדי פעם (אבל לא המשחקים הכי חדשים שצורכים כ.מסך מטורף....) ההתלבטות שלי מראש היא אם לקנות מחשב רגיל או htpc שיעשה את כל זה... אז...האם מחשב htpc בכלל מסוגל לעשות את מה שציינתי למעלה לבדו,או שחייבים גם מחשב שולחני וגם htpc כדי לעשות מה שאני רוצה... *ועוד משהו,חשוב לי מאוד שהספק והמארז יהיו עמידים,ושהרכיבים לא יהיו "זולים" שיתקלקלו מהר (גם אם זה אומר לחרוג טיפה מהתקציב)...

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. בהנחה שיש לי כרטיס קול,הארדיסק וזכרון פנימי 4גיגה ומארז גם אולי.. בגדול אני צריך מעבד ולוח-אם כרטיס מסך וספק מעבד אינטל-חובה המחשב מיועד לשחק דיאבלו 3 בעיקר

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  14. שלום, אני קונה שני מחשבים אחד מתוכנן להיות חזק יותר ולמשחקים ב 4500 ש"ח אני רוצה את core 2 ולפחות ג'יגה זיכרון(בעתיד אני כבר אוסיף....) המפרט בתמונה הראשונה המחשב השני צריך להיות לישומים פשוטים ולמשחקים לא ממש חדשים (GTA SIMS וכאלה קצת ישנים) ב 2500ש"ח התמונה השניה תודה רבה ומקווה שתעזרו לי בבחירה אלון [attachment deleted by admin]

15. Started by ExploiT,

אוקי יש לי ולאחי 2 מחשבים עכשיו אני צריך לשדרג אותם בתקציב כולל של 2600 שקל ועדיף כמה שפחות עכשיו אני רוצה להביא תמחשבים למצב של יוכלו להריץ משחקים ולעבוד נורמלית בנתיים שלי ככה אבל של אחי לא הנה המפרטים שלי AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer @ TT TR2 Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 512MB 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM Subman Transformer Blue TT Butterfly 480w של אחי P4 1.8 ghz northwood VIA P4PBE (לוח אם לא מוכר גנרי מן הסתם) זכרון גנרי 256mb 277mhz asus gforce 2 ספק גנרי עכשיו חשבתי להעביר את הזכרון 512 mb שלי לאחי וככה יצא לו 786 מגה בייט זכרון כמעט גיגה כבר היה שיפור ניכר בביצועים לתת לו את הספק שלי ועכשיו הרכ…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, לצערי מאז ימי 486 הפסקתי להבין בחומרת מחשבים, וחבר המליץ לי על הפורום כמקום להתעדכן ולהיעזר בו. יש לי כרגע ג'יגה RAM, ומעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ. נכון להשבוע, המחשב שלי הפסיק לספק את הסחורה מבחינת משחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon X1650. בינתיים אני לא רוצה לשדרג אותו, אבל כן מעוניין לשדרג זיכרון ומעבד. התקציב שלי הוא +/- 800 שקל. שכחתי משהו? המון המון תודה מראש, עמרי

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  17. חג שמח וערב טוב לכולם !!! אני צריך לשמוע חוות דעת על מפרט מחשב שהרכיבו לי בחנות KSP בחיפה. המפרט כולל מעבד CORE I5 ו-windows 7 home primuem 64bit וכרטיס מסך hd 5770 heatpipe של shaphire. להלן המפרט:מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray 1 935 935 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 655 655 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel 1 665 665 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 890 890 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB IntelliPower, 64MB, SA…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by BullHorn,

שלום לכולם, אני כרגע בחו"ל וקניתי את כל הרכיבים פרט למארז. הקנייה כוללת 770 GTX (אורך 280מ"מ) ומאוורר COOLERMASTER HYPER 212 (גובה 159מ"מ). המחשב יכיל בתוכו 2-4 כוננים קשיחים ו SSD אחד. כרגע שמתי עין על ה Thermaltake Chaser A41, המחיר סביר והאפשרויות מספקות. למרות שנים של נסיון, מעולם לא הרכבתי לוח אם או מעבד ולא התעסקתי בסידור הכבלים במארז - המארז הזה אמור להקל על המלאכה? העדפה לקנייה בחנות באזור אשקלון/אשדוד.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייב כמה מאות גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Fallout 4, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, נראה לי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות למרות ש…

20. Started by MeLeH,

שלום לכולם אני צריך מחשב עד 3500 לצורך של אינטרנט הורדת סרטים וזהו בעיקרון משחקי מחשב אני לא צריך מסתפק באקסבוקס וגם לתוכנות עיצוב כמו פוטושופ בקטנה ישמח להצעות טובות יותר ממשמצאתי באייבורי ובKSP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by SenDeR,

צריך מחשב ב2000 שקל.. שיהיה כמה שיותר חזק, 1 גיגה זכרון מספיק בנתיים, מעבד טוב שיוכלו לשפר בעתיד..הארדיסק 80 גיגה מספיק.. לא צריך מארז יפה העיקר שיהיה עם ספק שיחזיק את המערכת.. * לא עושים OC * *מה עדיף בתקציב הזה מעבד INTEL או AMD ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. אני מחפש מחשב לסבתא שלי.. לא משהו רציני או טוב במיוחד.. אבל הכי חשוב שיהיה עם מסך 17 אינצ' TFT המחשב צריך לכלול הכל.. חשבתי על הדבר הזה מנעה מחשבים: AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 490 ¤ 1 GIGABYTE K8VM800M 430 ¤ 1 PQI DDR 512MB 400MHZ 330 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB JB 365 ¤ 1 DVD TOSHIBA X16X48 150 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE 6K29 290 ¤ 1 MAG MS776 12MS 1545 ¤ 1 סט מקלדת ועכבר חלונות 45 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: 3750 למזומן יש המלצות למחשב זול יותר אולי?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ben060,

שלום, המחשב הישן של אחותי הלך לעולמו, הגיע הזמן לקנות חדש. השימושים שלה הם בעיקר: ICQ, IE , OFFICE ואולי אחותה הקטנה קצת משחקים - לא רציני. מאס שקניתי את המחשב שלי (מימין) הפסקתי להיות מעודכן כך שאני לא יודע מה לבחור. מקריאה קצרהה שמעתי שאמור לצאת הלוח הזה GA-MA74GM כי הכרטיס תצוגה מוסנהה טוב, יש טעם לחכות לו? או שאינטל שוב מומלצים פה? אשמח להצעות.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ano,

היי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000, הולך לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מוזיקה, אינטרנט משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך (22), מקלדת (הזולה של LOGITECH ), עכבר ( MX518 או משהו כזה ), אוזניות (כאלו שמכסים את כל האוזן ) ו 1T זיכרון 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המ.... לא ממש 6. האם נושא הקי…

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by Blind-Killer,

אני כבר שנים עם המחשב הגרוטאה שלי ואני כבר חייב מחשב חדש המחשב מיועד למשחקים בלבד ואולי גם קצת סרטים. אין צורך במסך. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.