עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט סופי, אולי? מקודם NIKE אמר לי שיש איזשהי בעיה עם המעבד. "כי לא ידוע הרבה על הסטפינגים שלו ומאוד לא מומלץ לרכושו" - לא יודע המשפט הזה באידיש בשבילי אם אפשר הסבר והתייחסות - גם לזה וגם לכל המפרט. הנה כל השינויים והכל - [AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX [968 NIS [ABIT NF7 NFORCE 2 [655 NIS Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue [310*2=620 NIS[ WD 80GB 7200RPM 8 MB special version [642 NIS] Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM [1,212 NIS] LITE-ON DRW 48X24X48 RETAIL [337 NIS[ Mitsuni floppy 1.44 [54 NIS] 3R SYSTEM AIR Cyber Blue - [487 NIS] - 2 ROUND CABLE SILVER במתנה HEC 300ART WATT PSU [185 NIS[ 17 CTX PR711F WEGA TRINITRON [1,201 NIS[ הר…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Guy Avni,

שלום רב אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייד ומקום שבו אפשר לרכוש מחשב כזה במחיר שפוי. הדברים שחשובים לי הם: - מעבד i7 -8 ג'יגה זיכרון -כונן SSD תודה מראש לעוזרים, גיא

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום! חברתי מתחילה ללמוד באוניברסיטה בקרוב ומחפשת מחשב נייד ללימודים. השימושים העיקריים של המחשב הם כאמור לימודים (כולל תכנות, אבל ברמה של מדמ"ח ולא משהו מטורף), וסתם גלישה באינטרנט (אין צורך במשחקים/סרטים). דרישות חשובות: גודל - מסך 12-14 ומשקל עד 2 ק"ג. סוללה - דרוש זמן סוללה ארוך (שיוכל לעבור לפחות חצי יום לימודים בלי טעינה.... 6 שעות ככה, למרות שאפשר להסתדר עם קצת פחות). שאר הדרישות (למעט הדברים הבסיסיים כמובן) פחות חשובות. אופציה נוספת שחשבנו עליה היא מחשב עם Tablet, משום שהיא הולכת ללמוד מדמ"ח (מתמטיקה, נוסחאות וגרפים וכאלה), אבל זה לא קריטי. אם למישהו יש נסיון עם מחשב טבלט ויכול לומר כמה זה עוזר, נשמח לדעת. התקציב בעקרון לא מוגבל, אבל כן נרצה שיישאר בטווח הסביר (30…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Ronizz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר. אם קריטי אז אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו BF4 BF3 BC2 AC.. BF2 ו ARMA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by david d,

שלום לכולם אני מחפש מחשב גיימינג שיריץ את כל המשחקים החדשים (לא חייב הכול על אולטרה) ויחזיק כמה שנים... מה דעתכם על המפרט הנ"ל המטרה שיחזיק כמה שנים טובות https://tms.co.il/index.php?route=product/configurator&configurator_id=250335 תודה

6. Started by TomL94,

המפרט הנוכחי: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 כ. מסך: GT 430 ספק: גנרי 450W. מארז: מארז גנרי כלשהו. החלקים שאותם אני מעוניין לשדרג: כרטיס מסך כמובן. באנדל מארז+ספק. (אם תמצאו מארז וספק נפרדים שיהיו עדיפים ויותר זולים, אשמח כמובן) ראם - אשמח לשני סטיקים נוספים של 2GB. ד. קשיח - 1 טרה. (במקרה של OC או אפילו בלי קשר, להוסיף קירור? אין לי ידע בנושא לצערי אז לשיקולכם) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני אתן את הדרישות שלי, אם תראו שאפשר לחסוך אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Psy,

עושה רושם שההתקנה עברה בסדר, עד שזה הפעיל מחדש את המחשב .... כשמערכת הווינדוס מתחילה לעלות הוא רושם [תוך כדי שהמערכת רצה - לפני שהיא בכלל עולה] הודעת שגיאה : Error C0000034 applying update operation 282 of 116005 (_00000000000...) מיותר לציין שזה נתקע המצב הנ"ל והמערכת לא עולה.. כשמבצעים כיבוי והדלקה מחדש הוא נכנס לריקוברי מוד - [מצב בטוח גם לא עולה כשאני לוחץ F8 ומנסה להיכנס אליו] לצערי - מה שבד"כ ווינדוס עושה לפני התקנת עדכונים זה יוצר נקודת שיחזור, מה שהוא לא עשה הפעם ככה שלא ניתן לשחזר מערכת ללפני העדכון. בכל אופן במצב ה recovery manager של HP האפשרות היא רק לעשות "התאוששות מערכת" , שמגבה את הקבצים וצורבת על דיסק ובעצם עושה פירמוט למחשב ומחזירה אותו למצב כמו שיצא מהמ…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

נקנה לפני חצי שנה ב 5700 בדיוטיפרי נתב"ג, מחיר בזאפ כרכע 6500 ש"ח, עדיין יש אחריות לעוד שנתיים וחצי, כמה הוא שווה היום ? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]יצרן:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]SAMSUNG[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]Intel Core i5-4200U 1.6Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]4096MB DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]128SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align…

9. חברים, אני עורך וידאו די מתחיל + סטודנט בתואר כללי כך שהצורך המיוחד שלי הוא עריכה. משתמש בתוכנות Pr+Ae. עורך באיכות FHD ובעתיד Uhd-4k. 15.6” מתוקצב ב 5k-6k טיפה גמיש. ראיתי מספר מחשבים: Dell xps 15 *9570 אך יקר בארץ בנוסף Lenovo legion 730-y(???משווק כמחשב גיימינג???) 15.6 FHD, מעבד Intel® Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 512GB ומאיץ גרפי NVIDIA® GTX 1050Ti 4GB מה המלצותיכם? ואם אתם ממליצים על מחשב אחר? קונה בארץ

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by parlov,

אני חושב לקנות נייד של TOSHIBA SATELLITE P200-199 מסך 17" הארדיסק 250 2 גיגה זיכרון פנימי DVD הייתי רוצה חוות על המחשב לפני שאני קונה את המחשב או עם יש לכם להמליץ מחשב דומה אליו באזור אותו מחיר 6000 העיקר שיהיה 17" :yelclap:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם ;D אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי נייד DELL VOSTRO שהחזיק כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה יש בו סדרת תקלות (קטנות) שגורמות לי להאמין שחייו אינם ארוכים עוד. המאוורר התחיל להרעיש, הכונן הקשיח מרעיש לפעמים, וממש היום קרסה לו הסוללה לחלוטין (עובד רק עם חיבור קבוע לחשמל). בנוסף, אין לו חיבור לטלויזיה ושאר צרות שבגינן אני שוקל החלפה בעתיד. ברור לי שעדיין אפשר לתקנו כרגע, אבל אני שוקל להתפנק. אני מניח שאוציא על נייד חדש כ-4000 ש"ח, ובינתיים לא ממש החלטתי אלו תכונות חשובות לי בו. אני מניח שאתפנק כמה שיותר בגבולות המחיר שאקצה לי, אבל כלום עדיין לא הוחלט. בעיקר הכי הכי הכי חשוב לי שהדבר הזה לא יראה מוסך. סחבתי עם המחשב הנוכחי קצת למעלה מארבע שנים ללא אף תיקון או מעבדה ואני מעוניין לחזור על חוויה דומ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by hatul,

שאלתי לפני כמה חודשים אבל מאז הכיוון שלי השתנה קצת, אז אשמח אם תעזרו לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת, 100–200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט, פיתוח לאינטרנט ושליטה בשרתים מרחוק. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות, לעתים רחוקות יהיה קצת עיצוב גרפי עם gimp. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. טוב, רובכם מן הסתם לא זוכרים, אבל לפני כחודש וחצי פתחתי תרד די דומה, ובו הרכבתי מפרט די דומה, והתכוונתי גם לקנות אותו, אבל בדיוק כמה ימים אחרי שברתי ת'יד וכל זה נדחה, אז הנה המפרט הנוכחי שברצוני לקנות אחרי ה -10 בנובמבר (יש ירידת מחירים של מעבדי אינטל) : CPU : Intel Pentium IV 1.8GHz 512K Socket 478 CPU BOX - [894 NIS] Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [119 NIS] Motherboard : Gigabyte GA-8SG667 SIS 648 (533Mhz,AGP x 8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0) - [520 NIS] Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - [531 NIS] Hard Disc : Maxtor 60GB 7200 rpm ATA133 HDD - [587 NIS] Floppy : - [56 NIS] CD/DVD-RW : Lite-On 40x12x48 Bulk CDR…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Fadida,

שלום רב, לאחר התנסות שלי עם הפורום פה במפרט שעזרתם לי למצוא, אתם באמת תותחים, עזרתם לי במציאת מפרט מעולה לחבר קרוב. עכשיו חבר אחר דיבר איתי וצריך דברים קצת שונים אבקש את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Overwatch, Rust, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה ורסטילי בבקשה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by omerha,

שלום, אני מנסה לעזור לחבר עם מפרט לבן שלו למשחקים קלים ( fortnite) הגעתי למשהו כזה: https://www.tms.co.il/225648 אבל הוא רוצה להוזיל עוד עלויות. המפרט הזה בכלל מאוזן? אפשר להוזיל עוד? תודה

17. בהמשך לשרשור שפתחתי פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530838.0 מצורף המפרט הסופי שאני רוצה להזמין (אלא אם יהיו הערות נוספות) עבר לא מעט זמן מאז השרשור המקורי וחלק מהחלקים כבר לא זמינם אבל נראה לי שבחרתי חלקים חליפים טובים יותר שעכשיו אפילו יצאו מעט יותר זולים. אני מצרף פה שוב את השאלון שודכן מעט מאז השרשור המקורי - 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות \ עריכת וידאו \ הרצה של לפחות שתי מכונות וירטואליות בו זמנית, משמש לפרנסה *השימוש העיקרי הוא פיתוח לווב והמכונה תריץ כנראה שלוש מכונות ווירטואליות שיצטרכו לעבוד במהירות סבירה 3. האם יש …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Yuron,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים בקטנה, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה עדיף. אני חושב שמבריק רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad לא קריטי אבל רצוי שיהיה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 2קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. לאחר התייעצות קודמת בפורום, עיון במידע בפורום וברשת בכלל - שבתי לפה מעט יותר ממוקד. כמו שציינתי בעבר, אני מתחיל ללמוד תואר הומני, כך שאצטרך ככל הנראה מחשב בעל סוללה חזקה, מקלדת נוחה ומסך 13-14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, יישומי אופיס ואינטרנט, צפייה בסרטים. ישמש כמחשב ראשי (לא יהיה ברשותי מחשב נייח). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2 קילו, לא הכרחי. * האם נדרש זמן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מזכיר שאני מתכנן לקנות באילת ללא מע"מ (אהיה שם בקרוב, כך שגם לא בהכרח משתלם לי לחכות לאוקטובר). חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16464 א…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by dyn,

אז ככה המפרט מצורף בתמונה למטה. רציתי לדעת אם ישנם דברים שאני יכול לשפר גם אם ישנה חריגה קלה. המחשב עצמו מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולא ל OC או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום, מחפש המלצה למסך מחשב חדש המסך הקודם שלי היה DELL U2312H והייתי סופר מרוצה ממנו!! שימש למשחקים ולסרטים, אבל הגיעה העת להתקדם וחשבתי לעבור למסך 24" 4K. יש מסך מומלץ בסביבות מחיר של 1000 ש"ח שישמח אותי כמו ה-Dell? - איכות תמונה מעולה - זמני תגובה טובים - פחות חשוב פונקציות כמו G-Sync תודה רבה!

22. Started by fenix5545,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ב4000 ש"ח (בגג 5000 מעדיף לאזור ה4) שישמש לעבודה בתלת מימד בתכנות מאיה ומאד בוקס חשוב שיהיה בו I5\7 ראם 8 ג'יגה לפחות וכרטיס מסך לא מובנה של המעבד (משו חזק יותר מהמובנה כמובן) אני מעדיף אחד אם מסך מגע מתקפל ושיתמוך בעט של וואקום או משו דומה לכך (אני יודע שיש את המחשבים של לונובו שתומכים בזה) מיכיוון שאני גם מצייר הרבה ועובד על טקסטורות למודלים.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ronmar,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות,תכנות בעיקר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הוא מיועד להיות בתיק גב אז נראלי ש13.3 יתאים ומעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיחזיק שעתיים לפחות חח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שאפשר ומעדיף מערכת הפעלה על SSD * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח לא כולל מסך אני רוצה לחבר תמחשב לLCD המחשב בעיקר למשחקי סימולטור טיסה נהיגה ולמשחקי נייד פור ספיד בקיצור גרפיקה גבוהה רמקולים 5.1

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Snirs69,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K או 1100$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח או 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים, בעיקר עבודה עם אופיסוגם עבודה עם סימולציות, matlab וסביבות וירטואליות (VMware). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.