עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus H170 Pro Gaming DDR4 16GB DDR4 2133-2400Mhz Geforce GTX 1070 8GB GDDR5 Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 Antec NeoEco 550W Modular Core i5-7600K האם המפרט יתאים להחלפת כרטיס כשיצאו כרטיסים חדשים ? על איזה מארז עמיד תמליצו ? יש לי חוייה מאוד גרועה עם מארז פלסטיק הוא הרס כמה כוננים כי הם לא עומדים יציב וכל הזמן הכרטיס מסך היה יוצא מהלוח אם

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by oRBenDavid,

שלום, אני מעוניין לקנות Surface Pro 4 בתור נייד עסקי שישמש אותי גם במשרד עם התחנת עגינה שלו וגם בחוץ בתור טאבלט קליל. יש חנות מומלצת לקנות את המכשיר ? או חנות שאפשר לראות אותו בתצוגה ? ובכללי אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המוצר, שזה לא סתם גימיק והוא מתפקד טוב כמכשיר היברידי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים וצפייה בסרטים. * מטרות המחשב? אני סטודנט למדעי המחשב, צריך מחשב שיוכל להריץ בקלות תוכנות כבדות. שימוש נוסף יהיה צפייה בסרטים באיכות גבוהה. - מחפש מחשב חזק. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מבין בזמני סוללה אבל שיהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? לא יודע למה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע למה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL\LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מח…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. חבר טוב שלי חוזר מחו"ל בעוד מספר ימים והזדמן לי לרכוש דרכו נייד. בקניון שהוא עובד יש חנות של רשת bestbuy אז נכנסתי לאתר שלהם והתחלתי לסרוק טיפה את האיזור. מהידע המועט שיש לי הבנתי שהניידים של dell אמינים ובעלי ביצועים טובים. המחשב הוא מסדרת inspiron 1252 עם מעבד T5750 במהירות 2.00GHZ, זכרון פנימי 3G, הארד דיסק SATA 250G, מסך 15.4" שאר המפרט נמצא בלינק הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1210982227895&type=product הנייד עולה 700 דולר (אני מניח שזה לפני מס קנייה).. היעוד העיקרי שלו הוא ללימודים (אופיס, תוכנות תיכנות) וגלישה ברשת (מסנג'ר, תוכנות שיתוף), צפייה בסרטים ומוזיקה. למשחקים אני בטוח שהוא לא יועיל לי עקב כרטיס מסך פנימי. עכשיו ביחס למחירים בארץ אני יכ…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש דרישות חדשות בהמשך השרשור מחשב מחשב נייד לסטודנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.5-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 אם אפשר יותר אז FHD וחשוב touch * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 1.5 מאד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנטית בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by WalkOnFire,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? :אינטרנט סרטים ומשחקים, רזולוציה טבעית 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא כולל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מבין בזה,מאמין שלא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 9. מאיזו חנות אתם …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by omfglol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by surik,

עריכה- במקום לפתוח נושא חדש אני משתמש בנושא הישן שלא ענו עליו. השאלה החדשה היא כאן יותר למטה. תודה. נמכר במחיר שנראה לי טוב יחסית למפרט (~2300), DELL יותר יקרים באיזה 100-300 ש"ח מה שמעלה שאלה לגבי אמינות אסוס. תודה. נ.ב ברשת לא מצאתי הרבה חומר. נ.נ.ב למטרות סטודנטיאליות וגלישה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by super4life2,

שלום אשמח עם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לגיימינג מה התקציב המקסימאלי? כ-4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by lolmit,

היי חבר'ה , תקציב מקסימאלי- 4K אפשר למתוח עד 500 ש"ח מעדיף שלא תלוי בכדאיות. 2- לנצל את כל התקציב. שימוש במחשב- גיימינג, גיימינג וגיימינג. ה-משחק שאני מצפה לו זה מאפיה 3 ובגלל זה ארצה שהמחשב יובנה על פי דרישות המשחק שלו. אין צורך בציוד היקפי, כל התקציב יוקצה למחשב עצמו. שקט? מה זאת אומרת? מצטער אך אין לי מושג מה זה אוברלוק? אין צורך לכלול מערכת הפעלה\ אופיס. אין העדפה מחנות ספציפית אך אני מאשקלון . אעדיף שיבנו לי מפרט כי לפי מה שהבנתי ככה אפשר לקבל מקסימום מחשב על פי התקציב. המחשב מתוכנן להירכש מיידית. אין בקשות מיוחדות .

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מחפש לקנות מתנה בשביל חבר שבמילואים, אין לו שימוש מיוחד מדי במחשב (סטונדנט לרפואה) אבל אשמח למצוא משהו שיחזיק באופן טוב צפייה בסדרות וסרטים, ושיהיה נוח לשימוש משרדי. ראיתי פה בפורום המלצה על https://ksp.co.il/web/item/251685 האם הוא טוב ביחס למחירו? מה היתרונות והחסרונות שלו?

13. מטרות המחשב: משחקים, אינטרנט, מוזיקה וסרטים וכמובן, פנאי. דרישות: מחשב שקט בדגש, הוא יימצא בחדר השינה קרוב למיטה. מתלבט בין מארז עם חלונות או בלי, וגם לבין מארז עם ספק מובנה או לחוד כל דבר. ישנו מסך 19 אינץ' דק, בשאיפה לשדרג ל-22' בעתיד. אני כמעט סגור לקחת את המעבד הבא- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray. אלא עם כן משתלם לי אחרת. לוח אם של ג'יגבייט או אסוס, יש באמת הבדל ביניהם? דיסק קשיח של WD אני חושב ש-500GB יספיקו לי. זכרון של 4GB. ומארז וספק מאוד חשוב לי, מתלבט בין CM690 לבין CM590. או Cooler Master Mystique 632S חשבתי אולי ללכת על הסונאטה3 שמגיע עם ספק כח. או אולי ThermalTake M5 Black 120mm Fan Windows אגב, אני מעוניין לקנות מ-RSM. האתר: www.rsm.co.il …

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ranranran,

המחשב צריך לשרת אותי ללימודים ולפנאי בבית תקציב בין 2500K-5500K מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כמו skyrim, diablo, צפייה בסרטים, גלישה.. גודל המסך: 15.6 ומעלה רזולוציית המסך: 1366x768 ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: אין חשיבות האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMAI Bluetooth: לא משמעותי אם יש או אין גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מעדיף שיהיה SSD ועוד כונן בנוסף כונן אופטי: לא משמעותי אם יש או אין האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית : עדיף שתיהיה אחריות ל-3 שנים ומעלה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by alex007,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת שווי של מחשב יד שנייה שקניתי מחו"ל(גרמניה): מארז: Lian LI PC-C60A מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 6x3,2 Ghz לח אם: ASUS M5A99xEvo RAM: 8GB RAM Corsait Vengence CL9 כרטיס מסך: Sparkle GTS450 1GB קירור פסיבי ספק כח: be quiet! 430 W 80 plus LG GH24NS90:DVD יש גם ערכת קירור שאמורה להיות שקטה יותר מהרגילה אבל אני לא יודע פרטים על זה(אני חושב שזה של skythe). אשמח גם לדעת האם לדעתכם המחשב יהיה מתאים לגיימינג בינוני ואם לא מה כדי לשדרג בו. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום אני מחפש מפרט מלא למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000-10000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600 זיכרון 2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) HD 500 MB צורב DVD multi layer,רצוי X20 ספק כח שיתמוך בכל זה מסך - כנראה דל 2007WFP (אין לי מקום ל 24") מקלדת ועכבר לא אלחוטיים רמקולים הייעוץ העיקרי שאני רוצה הוא בנושא לוח אם, זכרונות, מארז וקירור למעבד/ מארז (אם צריך) יש המון מבחר, ואין לי מושג מה יותר עדיף כנ"ל בנושא מלדת ועכבר - מעדיף עכבר לייזר חשוב לי לוח אם שיתמוך ברכיבים שיצאו בעתיד כדי שלא אצטרך להחליף את כל המערכת בשביל לשדרג כרטיס מסך/ זיכרון אשמח אם תוכלו לציין את החנות שבה בחרתם את החלקים הבנתי ש TMS …

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by darkingxx,

ה vostro 3550 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2410m.htm או ה Inspiron n5110 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm השימוש הוא די ביתי חיבור המחשב לטלויזיה וצפיה בתכני hd וקצת משחקים, ממה שאני רואה הם זהים וה vostro הרבה יותר דק ומעוצב אז למה שיקנו את ה Inspiron? מה בכל זאת שונה בהם?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב ASUS חדש עם יציאות DVI ו- HDMI כשברצוני לחבר אותו לטלויזיה ישנה עם יציאת בננה RCA ו S-VIDEO. איזה כבלים צריך ומה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

אם אפשר בבקשה אני צריך שני מפרטים אחד ללא OC ואחד עם OC ללא ציוד הקפי ללא מסך בלי חריגה תודה מראש לעוזרים!!!

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).זה לא לפרנסה אבל מעוניין שהתוכנות יוכלו לעבוד במקביל ושזמן הרינדור יהיה סביר. משתמש בהן באופן די קבוע. משתמש בPHOTOSHOP , PREMIERE PRO , AFTER EFFECTS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by dan9,

. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש אבל נגיד 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית.שולחן מרוחק למקום העבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 2 מסכים של 22 אינץ (אחד כבר קיים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז שקט מועוצב חלק…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by giltovly,

שלום. אני מחפש מחשב נייד קל משקל לצורכי לימודים ועבודה (אופיס, אינטרנט, פוטושופ) אך גם כשיר להריץ משחקים לדוגמת WoW או Dragon Age 2 (לדוגמא). קיימת אפשרות של רכישה בארה"ב בחודש מאי - מה שאני מקווה שישפיע על המחירים... אילוצים: 1. עד 5000 שקל. 2. עד 2 ק"ג (ולכן מסך 13 אינץ'), עדיפות לאזור 1.5 ק"ג. 3. PC ולא MAC. העדפות: 1. מכיל כונן DVD. 2. זמן עבודה ארוך (6 שעות ומעלה). 3. מעבד i5 ומעלה. תודה רבה לכם על העזרה בתהליך! גיל.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ptyahoo,

לפי מה שכתוב אני מריך מפרט ל8000 שח פלוס מינוס חריגות של 300 לא יותר... המפרט למשחקים על מסך crt הכי פשוט וחוצמזה בלי עכברים ומקלדות וכו...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by siin,

שאיפה: שיחזיק לפחות 3-4 שנים ללא בעיות מיוחדות כולל ויסטה ייעוד: ביתי, צפיה בסרטים + המרות בשימוש החומרה הקיימת ללא צורך בכרטיסים מקצועיים למטרה הנ"ל. שידרוגים עתידיים: תוספת זיכרון (שאיפה לעבוד ללא קובץ החלפה) כ. מסך מרמה בינוני ++ מעבד: INTEL Core 2 Duo E6600 2.40GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y זיכרון כפול: DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 לוח: ? דיסק: SEAGATE Barracuda 250GB SATA2 NCQ 7200RPM 16MB 5Y צורב DVD: ? מארז: ? ספק כוח: THERMALTAKE TR2 420W PFC ATX2.01 W0061RI 2Y או HEC 500W HEC-500TDT 20/24PIN 2*FAN, 2* SATA, 1* SLI המצלה ללוח עם כ. מסך + כ. קול מובנה עם ציפסט הטוב ביותר למעבד הנ"ל. צורב, איזה מומלץ? מארז: מעוניין עם מאוור גדול מהצד לאיוורור מיטבי. …

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by vinipyx,

צריך רק את הדברים החשובים מעבד,לוח אם טוב, כרטיס מסך,זיכרונות וגם ספק נורמאלי בלי ציוד נלווה אאא שכחתי לאוסיף,מעבד אמור להיות AMD(מעדיף AM2)

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.