עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ghtm,

אהלן ההורים החליטו לעשות סבב שדרוגים פה בבית ואני צריך מפרט כמעט מלא לפי הדרישות: - אין צורך בהארדיסק - מארז שקט שנראה טוב (למרות שזה עניין של טעם הכוונה לא סתם קופסא... פשוט אין לי רעיון למשהו ספציפי) - צריך עכבר, מקלדת ורמקולים - לא צריך משהו מאוד יקר, הם הולכים לאחותי לסימס ואינטרנט, אין צורך במסך - כרטיס רשת אלחוטי כל השאר כרגיל - צורב DVD (אפשר גם סתם כונן אבל עם המחירים היום אני לא יודע כמה זה רלוונטי), ספק שיחזיק את העסק, כרטיס מסך, זכרונות, לוח ומעבד וקירור לרכיבים מהנ"ל אם יש צורך בכזה... החלקים המודגשים הם אלו שספציפית ישמשו למשחקים ולעבודה היותר כבדה ולכן הם אלו בעדיפות גבוהה יותר מהשאר התקציב הוא 3500 - 4000, ה-4000 כבר ממש בלחץ אז אי אפשר לחרוג ועדיף גם מתחת.…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by oded6188,

לפני פחות משנה קניתי מחשב נייד Samsung 900X. המחשב מגיע עם מסך מט ברזולוציה 1920x1080 ושלוש שנות אחריות אתמול, כשנה לאחר מועד הקניה הופיע לי פיקסל שרוף ראשון... היבואן אמר לי שהוא לא מחליף מסך אם יש פחות מ 5 פיקסלים שרופים... מותר לו להגיד לי דבר כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by danield51,

רשום לי שמנהל ההתקנים של ווינדוס השבית את הרשת האלחוטית ושאני נכנס למנהל התקנים ללשונית של Intel® WiFi Link 1000 BGN רשום לי ש:ל- Windows אין אפשרות לאמת את החתימה הדיגיטלית עבור מנהלי ההתקנים הדרושים להתקן זה. ייתכן ששינוי חומרה או תוכנה שבוצע לאחרונה התקין קובץ פגום או בעל חתימה שגויה, או קובץ העלול להוות תוכנה זדונית ממקור לא ידוע. (קוד 52)...מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by avi1231231900,

מה אתם חושבים על שירות דל ישראל ועל מעבדת יעל בפרט?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by elia_lan,

שלום יש לי מחשב נייד Dell inspiron n5040 והמסך שלי ככל הנראה נשבר מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסך חדש באינטרנט במחיר סביר??

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by morann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K ניתן לעלות אם יש הכרח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בפרמייר ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, אפטר אפקטס, פוטושופ - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא - אם התקציב נמוך מדי לכלול גם מסך, ניתן להמליץ ע…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג\תכנות\עריכת וידאו חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: TW3,GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. בס"ד שלום חברים. אני מבקש עזרה ברכישת מחשב נייח חדש לבית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-2000 שח. עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים און-ליין (סטרימינג) באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים (כמו FIFA) על הגדרות בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. אני מעדיף שיהיה כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by yevs,

מה יש לי כרגע: כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7850 OC לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: I5 3550 הדרישה: לשחק במשחק Watch Dogs בהגדרות מקסימליות (כמה שניתן אם מחליפים רק כרטיס מסך), BF4. אשחק ברזלוצית HD על טלוויזיה 46 אינצ' FPS 60 לפחות? תקציב: עד 2300 חנויות: KSP או RMS נ.ב., אבקש המלצה לכונן SSD 256 GB, מחוץ לתקציב הנ"ל. תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by carz12345,

היי לכולם. אני רוצה לעזור לאחיינים שלי למצוא מחשב למשחקים(כמו פורטנייט,NEED FOR SPEED,BF1) זול,בסביבות ה2500, בלי מסך או ציוד היקפי אחר. יש אפשרות לחריגה של 500 שקלים. יש עדיפות למערכות מחשב מורכבות מראש. יש חיה כזאת במחיר כזה? תודה לעונים:)

12. Started by nirmiranda,

איך המפרט הזה למחיר הזה? עדיף מפרט אחר עם דיסק קשיח SSD??? תודה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Intel [/TD] [TD] CM8064601560722 [/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות [/TD] [TD]₪867/ 850 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] ASRock [/TD] [TD] H81M-HDS [/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cp…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. * מטרות המחשב? המחשב מיועד למורה שצריכה בעיקר מצגות PP וקצת WORD , קצת אינטרנט. גודל המסך? 15.6 רצוי מט ולא מבריק * רזולוציית המסך.?1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקליטה ? אין * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף , לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 100g לפחות , מעדיף SSD אם נכנס בתקציב (בגלל המהירות) * כונן אופטי? כן , עדיף עם צורב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף DELL או ASUS תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אהלן חברה, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב חזק לגרפקאי ללא הגבלת תקציב. משתמש בעיקר בAdobe. זה המפרט שאני בניתי בינתיים: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H115i Extreme Performance 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus SABERTOOTH X99 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 3xPCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 4x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 DUAL 8GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD4003FZEX …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור אנימציה ועיצוב גרפי לאישתי עד 6K. בעיקר ל - After Effect. (יכול להיות שבעתיד גם cinema 4D) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה, עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? .5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בעוד כ500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יכלול, תיכנות ,שזה כוכל הרצה של מספר מערכות וירטואלית במקביל, אימולטורים וכו' הרבה עומס... משחקים לא דברים מטורפים, לא צריך על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקר משחקי אסטרטגיה. שימוש בשני מסכים, 24\27 עדיין לא סגור על זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בין תדיר לכבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא המטרה העיקרית שלו, אבל שיהיה אפשר לשחק, איכות נמוכה בינונית זה…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. ניקיתי את המקלדת עם סמרטוט טיפה לח, ומאז חלק מהמקשים לא עובדים כמו שצריך. בהתחלה כל פעם זה היה מקשים אחרים אבל עכשיו זה נשאר רק החיצים. זו מקלדת של מחשב נייד, היא לא ממש נרטבה יותר מידי, נראה לי שמה שגרם לבעיה היה זה שלחצתי על מלא מקשים באותו זמן, כשהמחשב עבד. יש למישהו מושג מה ניתן לנסות ? גם כשאני מנסה לכבות את המחשב, להסיר את הבטריה וכד זה לא עובד. אותם מקשים לא עובדים גם בביוס ולא רק בחלונות וגם לא מוציאים את המחשב מ"שינה". כל עזרה תתקבל בברכה, זה נייד של LG דגם R400.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי/כללי/מגוון: בעיקר גלישה, אופיס, פוטושופ, מעט מאוד משחקים. יש לי כמה שאלות מקדימות לפני שאני פותח פוסט ומבקש עזרה בהרכבת המפרט. 1. דיסק קשיח: נראה שיש המלצה גורפת לגבי דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3. אבל הנפח המקסימלי שמצאתי הוא 1 טרה. יש דגם שנקרא Samsung EcoGreen שמגיע גם בנפח של 1.5 טרה (בתוספת קטנה במחיר לעומת ה-1 טרה). איך הדגם הזה לעומת ה-F3? האם כדאי לקחת אותו או שעדיף להשאר עם ה-F3 שעליו כולם ממליצים? 2. USB3: ראיתי שיש לוחות שתומכים ב-USB3. האם זה כבר הפך להיות סטנדרט? מה התוספת במחיר לעומת לוח פשוט שלא תומך? האם כדאי להשקיע את התוספת? או שאפשרי וזול להוסיף את התמיכה אח"כ במידת הצורך? (אני מניח שיקח כמה שנים עד שמוצרים …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by אלוןטל,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בעיצוב פנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אוטוקד, סקאטצאפ, פוטושופ, אופיס. גלישה. תדירות שימוש פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך רגיל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אני חושב בינוני. שימוש בתוכנות גרפיות של שירטוט - לא…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. טוב, רובכם מן הסתם לא זוכרים, אבל לפני כחודש וחצי פתחתי תרד די דומה, ובו הרכבתי מפרט די דומה, והתכוונתי גם לקנות אותו, אבל בדיוק כמה ימים אחרי שברתי ת'יד וכל זה נדחה, אז הנה המפרט הנוכחי שברצוני לקנות אחרי ה -10 בנובמבר (יש ירידת מחירים של מעבדי אינטל) : CPU : Intel Pentium IV 1.8GHz 512K Socket 478 CPU BOX - [894 NIS] Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [119 NIS] Motherboard : Gigabyte GA-8SG667 SIS 648 (533Mhz,AGP x 8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0) - [520 NIS] Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - [531 NIS] Hard Disc : Maxtor 60GB 7200 rpm ATA133 HDD - [587 NIS] Floppy : - [56 NIS] CD/DVD-RW : Lite-On 40x12x48 Bulk CDR…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 לכל המחשב, אם החריגה מאוד מאוד מאוד משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי נייד שקט 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. הסטודנטית המדוברת גרה בבת ים, אבל נמצאת תדירות גם באיזור פתח תקווה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי כותרת המחשב איטי ממה זה נובע ?זיכרון?ניקוי מערכת הפעלה>איך ועם מה? וינדוס 7 מחשב HP PROBOOK4340S I3-3120M תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. :hi: אז ככה לאחר שפתחתי כבר נושא ועדין זה לא היה הכל סגור עכשיו זה בטוח יש לי תקציב של 7,000 ואני מחפש מחשב חזק, אני בעיקרון מחפש מחשב שיעבוד מהר ושאני יוכל לעשות איתו את העבודות שאני צריך כמו פוטושופ, הורדות, ולמשחקים. *אני לא צריך מסך בנתיים!! אבל אם יש LCD, CRT במחיר שיכנס אז בכיף. *מינימום 2GB זיכרון. *חשוב שיהיה מספיק מקום בHD. *אין צורך במקלדת או עכבר. *ומה זה בלו טוס (אני יודע שיש כזה בפלאפון אבל למה למחשב)? *ואני גם מחשב מארז טוב, שקוף, בנתיים אני לא מתכוון לעשות OC אולי רק מודינג אבל OC לא צריך, אין צורך במאוורים של 120 בעתיד אם אני ירצה אני כבר יקנה אבל בנתיים להשאיר את זה פשוט. תודה לעוזרים *שחכתי גם לשאול, אני לא ממש יודע איפה לקנות לפי מה שאני רואה…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Ronfer123,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך 24.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין במחשב נייד של DELL לעבודה עם WORD, EXCEL וPOWERPOINT. לגלישה חלקה באינטרנט, לשמיעת מוזיקה באיכות טובה, ללפחות שני דפדפנים עם יותר מעשרים עמודים פתוחים בכל אחד, לעריכת וידאו או אודיו נדירה ובכלל לעבודה חלקה. אני מצפה לפחות 5 שנים עבודה של מחשב עם לפחות 4GB זיכרון אבל עם אפשרות הרכבה עד 8GB. עם HP שלי שהוא 1.83GHZ הייתי 5 שנים דרך אגב. הנה אופציות: KSP אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 אופציה 5 NayadNayad אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 תודה לכל אחד שיעזור!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים