עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לקבל מפרט למטרת משחקים. תקציב על 6 וחצי גג עם עדיפות מסוימת לחסוך.. כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל, עדיף לחסוך . במידת הצורך - רק כלפי מטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודת סטודנטים, SPSS ריבוי לשוניות וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? דרוש מסך. רזולוציה גבוהה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים כיום. * לאילו הגדרות…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה עם SolidWorks. כמו כן, עדיף שיהיה עמיד יחסית כיוון שישהה בתנאי מפעל לפעמים. להלן פירוט הדרישות: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לשאוף לאיזור ה-4000-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. סוליד, אופן שימוש תדיר, זה לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Teach_PC,

אהלן כולם, ‫כמידי שנה, חוגגים בארץ את ה-‪ Black Friday‬ועושים מבצעים לחנוכה. החלטנו לעשות מיפוי קל של‬ ‫המוצרים הכי אטרקטיביים כדי שלא תפספסו. אגב, נשאר לכם בערך שבוע.‬ לכתבה במקור (קישור לקובץ PDF המאוחסן בGoogle Docs).

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by edenpk,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שכל המשחקים החדשים והכבדים ירוצו עליו חלק בלי בעיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by esaly,

היי! רציתי לשאול אם מישהו מכיר אולי מתאם בין הספק שיש לי של המחשב הנייד למצית של הרכב...? מדובר על IBM X31... תודה מראש, ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי?8200 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קריסיס,GTA IV,ומשחקים כבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1080*1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש לי מחשב נייד חדש של דל. הוא הגיע עם מערכת הפעלה אבל אני לא יודעת כיצד להתקין עליו תוכנות אופיס ללא כונן דיסקים. יש לי דיסקט חוקי של אופיס, אשמח לקבל הדרכה איך להתקין. תודה ריקי

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by j,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לקולנוע ביתי + מוזיקה - פורמטי אודיו חדשים, סרטי תלת מימד וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ruve,

יש לי לוח של אינטל 845wn +sdram 256 ואני שוקל אפשרות להחליף ל asusp4s8x/l/1394 + 256mb xtreme או asus 845pe ובנוסף וולקנו 9 (יש לי p4 1.5 ) + צאוורר למארז של antec הסדרה השקטה או של thermaltake smart case 2 בהנשך מתוכנן ati 9500 pro 128 / vantec nexus panel הציוד טוב או שאתם ממליצים דברים אחרים? פרטו ונמקו! (תודה)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by maayan,

מחפש מפרט מחשב AMD אשר יחזיק לשנים הבאות אני מתכוון שאם יהיה צורך להוסיף זיכרון או להחליף כרטיס מסך אבל לא אחרי שנה שאני אצטרך לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר להורדות ומשחקים. אפשר לעלות ל 3600 אם זה ממש נחוץ. עריכה: שכחתי להוסיף: אני מתכוון לעשות אוברקלוק אז שהרכיבים יהיו עמידים עד כמה שאפשר. לא אוברקלוק רציני אבל יהיה ככה 300 MHZ

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה, בעזרתכם, קניתי X61. המחשב מגיע ללא כונן דיסקים. איך ניתן לפרמט ולאחר מכן להתקין עליו מערכת הפעלה? כמדומני יש לו אפשרות לקרוא מUSB בזמן ההפעלה... כמו כן הגיע עם המחשב תיקית i386 - למיטב הבנתי תיקית חלונות. מישהו יודע מה מטרתה? (המחשב נקנה מי שניה). תודה רבה מראש, צחי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. 1. תקציב - כאמור 3-3.5K, אפשר בתשלום אחד (אפילו עדיף אם זה נותן הנחה) 2. מטרות המחשב - משחקים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - מקלדת ועכבר לא אלחוטיים, רמקולים. אני קונה כנראה את הT220 של סמסונג, אז אני מניח שזה משפיע על הכרטיס מסך (אלא אם יש הצעות אחרות) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור הקריות או חיפה 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי ב…

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by gad57,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 , רק אם יש הצדקה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כללים(אינטרנט,סרטים,עבודה עם אופיס,מוזיקה,וכד'), גימיינג בינוני+. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספיציפי, גם לא כ"כ רלוונטי כי כ.מסך לא יוחלף במפרט הנוכחי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני+ 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם ;D אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי/כללי/מגוון: בעיקר גלישה, אופיס, פוטושופ, מעט מאוד משחקים. יש לי כמה שאלות מקדימות לפני שאני פותח פוסט ומבקש עזרה בהרכבת המפרט. 1. דיסק קשיח: נראה שיש המלצה גורפת לגבי דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3. אבל הנפח המקסימלי שמצאתי הוא 1 טרה. יש דגם שנקרא Samsung EcoGreen שמגיע גם בנפח של 1.5 טרה (בתוספת קטנה במחיר לעומת ה-1 טרה). איך הדגם הזה לעומת ה-F3? האם כדאי לקחת אותו או שעדיף להשאר עם ה-F3 שעליו כולם ממליצים? 2. USB3: ראיתי שיש לוחות שתומכים ב-USB3. האם זה כבר הפך להיות סטנדרט? מה התוספת במחיר לעומת לוח פשוט שלא תומך? האם כדאי להשקיע את התוספת? או שאפשרי וזול להוסיף את התמיכה אח"כ במידת הצורך? (אני מניח שיקח כמה שנים עד שמוצרים …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. קיבלתי הצעה למחשב גיימינג עם המפרט המצורף. אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור: קטגוריה פריט Processor Intel Intel Core i9 12900KF 3.2Ghz 30MB Cache s1700 - Box CPU Cooler ASUS ROG STRIX LC II 240 AIO Liquid CPU Cooler Dual ROG 120mm Fans - Black Motherboards for Intel Asus PRIME Z690M-PLUS D4 LGA1700 Intel Z690 DDR4 Memory G.Skill Ripja…

17. שלום, יש לי מחשב שעוד מעט חוגג 7 שנים ולא עבר שדרוג, זמן לקנות חדש! אני לא גיימר, כאשר קניתי את המחשב הנ''ל הוא היה מיועד למשחקים, אבל במשך כל השני האלה כמעט ולא שיחקתי, לא מצאתי בזה עניין. אני לא יודע אם אשחק במחשב החדש שאקנה, אולי אתאהב בזה מחדש, למרות שלא נראה לי. ועדיין, חשוב לי לקנות מחשב למשחקים, גם אם לא אשחק בו. אז מה המחיר למחשב שכזה? מחשב שיתאים לגיימר הקל-סביר? ומה המחיר למסך של מחשב כזה בגודל 27 אינץ?

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? .5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בעוד כ500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יכלול, תיכנות ,שזה כוכל הרצה של מספר מערכות וירטואלית במקביל, אימולטורים וכו' הרבה עומס... משחקים לא דברים מטורפים, לא צריך על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקר משחקי אסטרטגיה. שימוש בשני מסכים, 24\27 עדיין לא סגור על זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בין תדיר לכבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא המטרה העיקרית שלו, אבל שיהיה אפשר לשחק, איכות נמוכה בינונית זה…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אהלן חבר'ה אני מבקש מפרט למשחקים ב6K לOC, ללא ציוד הקפי ומארז וקירור למעבד(יש לי בבית Sunbeam Transformer חדש שמחכה לי כבר כמה חודשים, וגם TT BlueOrb 2 למעבד) הבקשות היחידות הן זה שיהיה X1900XT 512 MB וC2D E6300 בעיקרון אני רוצה לעשות OC למעבד, אבל רק מה שהזיכרונות יאפשרו...... את הכרטיס מסך אני קונה בכל מקרה בנפרד מ noacomp.co.il בגלל ששמה הוא הכי זול ככה שנשאר 4000 ש"ח רק ל: מעבד,לוח אם, זכרונות, HD, צורב DVD, וספק תודה מראש לכל העונים

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3516 האם המחשב הנ"ל הוא המחשב הכי טוב שאפשר להביא בתקציב של בין 5000 ל- 5300 +- ? חשוב לציין שמתוך כל הבדיקות שעשיתי המחשב הזה היחידי בתקציב עם מעבד i7 וכ.מ 5650 , כל הנתונים האחרים דומים בכל המחשבים בתקציב הזה.. אם למישהו יש מחשב עם נתונים יותר טובים בתקציב דומה אני אשמח להצעות נוספות , אני לא רוצה להיות פזיז בקניית המחשב ולכן אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות אני אשמח.. תודה מראש.. =]

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. בהמשך לשרשור שפתחתי פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530838.0 מצורף המפרט הסופי שאני רוצה להזמין (אלא אם יהיו הערות נוספות) עבר לא מעט זמן מאז השרשור המקורי וחלק מהחלקים כבר לא זמינם אבל נראה לי שבחרתי חלקים חליפים טובים יותר שעכשיו אפילו יצאו מעט יותר זולים. אני מצרף פה שוב את השאלון שודכן מעט מאז השרשור המקורי - 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות \ עריכת וידאו \ הרצה של לפחות שתי מכונות וירטואליות בו זמנית, משמש לפרנסה *השימוש העיקרי הוא פיתוח לווב והמכונה תריץ כנראה שלוש מכונות ווירטואליות שיצטרכו לעבוד במהירות סבירה 3. האם יש …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by IMAGUY1X,

אז כחה אני רציתי לקנות את הכרטיס מסך GTX460 וואני עדיין רוצה אבל אמרו שהמעבד שלי מאוד חלש אז עכשיו החלטתי לקנות את הכרטיס ואם הזמן לשרג למעבד אז התקציב שלי בערב 650 שקל לא יותר הלוח אם שלי : g31tm-p35 הספק כוח שלי ( שאני יקנה ) SS 500 WATT הכרטיס מסך שלי ( ש אני יקנה ) GTX460 עכשיו יש לי 2 גיגה ראם DDR 2 וחשבתי להוסיף עוד 1 עדיף להוסיף 2 ? אם כן אני ירגיש תהבדל ? ועכשיו לסיום מעבד , אני שבתי לבנתיים על זה מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 Tray המעבד הזה מספיק טוב לכרטיס מסך הזה? אם לא אז מה אתם אומרים שווה להחליף ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by MrRobot Z,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מאומצת(בעיקר תהליכי עריכת וידאו) 85%, משחקים 15% א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 46" - 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Liorlev,

שלום לכל החברים כאן, אני מחפש נייד לצורך גלישה, סרטים וחיבור למגבר. חשוב לי מסך איכותי, סוללה טובה, נפח לא משנה. תקציב כמה שיותר זול..סביב 1500 באילת. איך זה? http://m.ksp.co.il/product.php?uin=27571

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by yuval1324,

שלום לכולם :) מחפש לקנות מחשב נייד באזור ה1500-2000 עם חריגה של 200 ש"ח השימוש הוא אופיס, אינטרנט, ועוד תוכנות פשוטות. מסך קטן מ15 אינטש (14 ומטה). מעבר לזה אין העדפות מיוחדות, תודה!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים