עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב (ללא מסך) ייועד בעיקר למשחקים ללא מערכת הפעלה, עם ציוד נלווה של מקלדת ועכבר, כונן DVD רגיל, וראוטר בתקציב של 2500 שקל (+ - 300 שקלים אם ישנו כזה שיתן את היחס עלות ביצועים הטוב ביותר באופן מובהק) בנוסף לכך מסך LCD ב800 שקלים שייועד בעיקר לגלישה באינטרנט כך ש17 אינץ' יספקו בהחלט (שוב, ניתן ביותר אם ישנה כדאיות) ולסיום האם לא משתלם לרכוש את מפרט טוב יותר משומש? ואם כן יש המלצות? ולעונים - שתזכו למצוות

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by sharkk,

שלום לכם! אני צריך מפרט למחשב ב- 5500 ש"ח בערך כולל מסך! המחשב ישומש בעיקר למשחקים! הכוונה שמשחקים ירוצו ברזולוציות גבוהות, מחשב על רמה. ממ לא ישנה לי עם זה AMD או אינטל אבל שיהיה מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרונות(2 סטיקים 1 GB) חזקים, זה החלקים העיקריים. החלקים האחרים כמו מקלדת, עכבר, מסך (מממ ב- 700 ש"ח, אם יש לכם משהו להמליץ, תביאו..), לא צריכים להיות ברמה גבוהה. אני לא מתכון לעשות אוברלוקינג למחשב, ככו את זה בחשבון... מבחינתי מחשב טוב הוא מחשב שהחלקים הפנימיים והחשובים שלו הם הטובים ביותר למטרת המחשב. תודה לכם! אם אפשר תשימו מחירים ליד המוצרים. אני כנראה יקנה מ- K.S.P... תודה

• 15 תגובות
    • 994 צפיות
  3. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מבקש המלצה למפרט שיריץ לי משחקים כבדים על האפשרויות הכי גבוהות חלק.אני לא מבין גדול בחומרה אבל הדברים שחשובים לי הם מסך גדול,22 אינץ' זה מספיק או שאפשר יותר גדול? כונן פנימי לפחות 1T,עכבר ומקלדת גם צריך. מאיפה כדאי לקנות? ד.א התקציב שלי הוא 6-7 אלף יכול לחרוג טיפה. אשמח לתגובות,תודה מראש.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/tabl…

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. השאלה בכתורת.. רק לא כולל מסך מקלדת עכבר צורב או סי די רום והארד דיסק אני צריך רק מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,מארז,וספק.. ואני מעדיף כמובן את הטכנולוגיה החדשה של הPCIE תודה :>

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  5. פרטים נוספים: שימושים משרדיים לסטודנט + צפיה בסרטים (צריך יציאת s-video + dvi ורצוי hdmi במקרה ויהיה שדרוג לטלויזה בעתיד) אין צורך במסך. אילוצים: * דיסק 250 sata רגיל * צורב sata רגיל * 2gb זיכרון * לא נעול על amd או אינטל (למרות שמעדיף amd) * לא מתכנן oc * לא חייב מארז htpc, אפשר מארז רגיל ושקט. זה משאיר אותי עם שאלות לגבי הזיכרון/דיסק, איזה מעבד, לוח אם, מארז + ספק... תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. שלום. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מפרט טוב למטרות עבודה על מסמכים, גלישה באינטרנט ומוזיקה ולמשחקים כמו פיפא NBA ואולי קצת יותר מזה... שיהיה מחשב שיחזיק ל3-4 שנים הקרובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  7. אני חושב שהתשובות פה דיי ממצות את הצורך של המחשב. 1. מה התקציב: 4000-4500 ש"ח ללא חריגה.. עדיף יותר קרוב ל-4000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים-כבדים וטיפה עריכה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי:כן.מסך דק וכל עוד החנות לא מספקת עכבר ומקלדת (לא צריך להפציץ. פשוטים וזולים גם טובים כי לא בטוח שישוחקו משחקים שדורשים דיוק גבוה של העכבר) אז גם אותם 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיסקטים(מן הסתם) ועדיף שיהיה רק כונן אחד של DVD צורב במקום שני כוננים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא משמעותי אבל שיהיה קרור טוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מער…

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  8. המחשב מיועד לילד בכיתה ד'. המפרט חייב להיות מבוסס אינטל... הכרטיס מסך לא צריך להיות משהו עצבני... משהו בינוני שיחזיק לפחות תשנה-שנתיים. לא ממש צריך הרבה זיכרון- 256 יספיקו. גם הרד דיסק לא צריך להיות ממש גדול-40 ג'יגה יעשו את העבודה. רצוי שיהיה כרטיס קול 5.1 ערוצים מובנה על הלוח אם. לא כולל מסך! לא כולל צורב! ולא כולל רמקולים! (אל תנסו לתת מפרט מבוסס AMD כי פשוט החנות שאני מחוייב לקנות בה לא מוכרת AMD.) תודה מראש- שגיא!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. מחשב מיועד למשחקים. תודה מראש, מאור

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by Zeev86,

היי. המחשב הנוכחי שלי עושה יותר מדי בעיות ולצערי שדרגתי לו לאחרונה GTX1080TI Aorus Extreme. אני לא רוצה שהכרטיס החדש ידפק וכבר שילמתי עליו 4K. לכן אני רוצה מפרט חדש בשבילו. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. כאמור מיועד לכרטיס מסך GTX1080TI Aorus Extreme -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Idanbs,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 7000 (כולל ציוד היקפי) עם אפשרות לחריגה קטנה במאה - מאתיים שקלים. הוא רוצה כרטיס מסך טוב.. מסך שיכול לנצל טוב את הכרטיס מסך. רמקולים טובים הוא חולה על מוזיקה.. וזהו כל השאר שיהיו טובים גם אבל הדברים שלמעלה יותר חשובים לו.

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  12. שלום לכם אני דיי חדש פה ואני חייב לציין שהפורומים שלכם ממש מרשימים ומקיפים הכל בכל הנוגע לידע והבנה, אז ישר כוח לכל המומחים פה. אז ככה אני לא כזה מבין גדול במחשבים ובאמת שזה עולם דיי זר לי אך לאחרונה דיי ה׳תחלתי להתעניין, ובעיקר במשחקים, כך שהמלצותיכם פה יהוו גורם מכריע ברכישת המחשב שבו אני מעוניין . אני צריך מפרט למחשב חזק למטרת משחקים שיעלה לי את כל המשחקים החדשים שיש כיום בשוק ,בגרפיקה הכי גבוהה, במחיר שנע בסביבות ה 4000-4200 ללא מסך . כמו כן שמעתי מחבר על אפשרויות עתידיות להוספת כרטיס מסך נוסף על מנת לחזק את עוצמת הגרפיקה, כך שאפשרויות אלו בהחלט מהוות שיקול מבחינתי לעתיד , אז אם אפשר שהמפרט יהיה עם הכנה לאפשרויות אלו, דומני ששמם (sli ו- crossfire) תתקנו אותי אם אני…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Intel Core i3-2120 Tray- ש"ח 560 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14970 Arctic Alpine 11 Rev ש"ח 65 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12239 Gigabyte GA-B75M-D3H ש"ח 410 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12816 G.Skill DDR3 4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT ש"ח 135 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16998 HIS Radeon HD6850 1GB DDR5 PCIe ש"ח 713 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16193 GSA-GH24N x24 SATA Black DVD ש"ח 115 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64…

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  14. שלום, יש לי מעבד i7700k וכרטיס מסך geforce 1080ti של evga. אני צריך המלצות לשאר הפריטים, בדגש על לוח אם, ספק כח, אמצעי קירור ומארז. חשוב שלוח האם והמארז יהיו קלים להרכבה, כי אני מתכוון להרכיב את המחשב לבד, אבל אין לי הרבה ניסיון בהרכבת מחשבים. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…

15. Started by Silol,

היי , אני צריך מפרט חזק למשחקים וסרטים תקציב 11K ללא ציוד היקפי, רמקולים או מסך. תודה רבה..

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום! עקב הודעה קודמת שננעלה...LOL פתחתי אשכול חדש, שהפעם אני מקווה שלא עברתי על שום חוק... : אז....אמרתם שמהערכת הוקדמת שאני נתתי, אינה ממולצת לקנייה....אז אני צריך שאתם תמליצו לי על מחשב טוב למשחקים בלי ציוד הקפי שיעלה גג 3500 (+-100 ש"ח), בקשה מיוחדת- שיהיה של AMD (או AM2 אם תמצאו בכזה מחיר...) אה, ושיהיה 1GB זיכרון ודיסק קשיח של לפחות 120GB SATAII THX

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  17. ישמש לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים (FHD). תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. המחשב מיועד למשחקים, שיכלול גם כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש. עריכה: התקציב יכול לחרוג טיפה לא ביג דיל, אבל זה פחות או יותר הבסיס. עוד כמה דברים שחשבתי שחשוב לציין: * לא חייב הארד דיסק גדול * צריך ציוד היקפי * שהמסך יהיה LCD זהו פחות או יותר, תודה.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  19. שלום, הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב לגיימינג עד 2800 ש"ח (אפשרות לחריגה) מחנות שיש לה סניף באיזור רחובות והסביבה. אני צריך רק מחשב. ללא מסך, ללא מערכת הפעלה וללא ציוד היקפי. עדיפות גדולה למעבד אינטל. המחשב לא יעבור OC. יעבוד עם מסך 22". תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. צריך המלצה למפרט לגרפיקה עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי עובד עם תוכנות אדובי מה שחשוב לי זה דיסק קשיח 1T וזכרון 8 ג'יגה בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  21. שלום חברים, התחלתי ללמוד מדעי המחשב, אני באמצע שנה א' ואחרי שמשכתי את זה כמה שהצלחתי אני מרגיש שלקראת סמסטר ב' אני צריך לקנות לפטופ. השימוש המרכזי הוא כמובן ללימודים וגם לשימושי פנאי כמו עריכות תמונות (לא משהו מקצועי, אבל שיהיה מספיק זיכרון כדי שלא ייתקע כל הזמן) ומשחקים לא כבדים. 1.התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח א) לנסות ולחסוך ב) בשאיפה לא לחרוג מהתקציב 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים (לומד מדעי המחשב) אך גם לעיסוקי פנאי כגון משחקים לא כבדים ממש (DOTA2 זה בערך הכי כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): עד עכשיו עבדנו רק עם VISUAL STUDIO, לא יודע עדיין עם אילו תוכנות נעבוד בלימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום פורום מפרטים אני עומד לקנות מחשב חדש (ללא מסך) בסכום של 3500 ש"ח. הייתי רוצה שהמחשב יהיה חזק דיו להפעלת משחקים כבדים כגון: קרייסי, קוד 4, אנריל טורנמנט 3....... אני אישית לא מבין כל כך ברמה גבוה בחלקי מחשב תכונות/ייתרנות/חסרות וכדומה אז פניתי לכאן לעזרה. ץודה עוזרים ושבוע טוב :] אהה ושחכתי לציין , על המפרט להיבנות מ-KSP , תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. אין צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס ומשחקים(משחקים חדשים אבל אני לא משחק בהגדרות הכי גבוהות כך שאין צורך בכרטיס מסך חזק מאוד) זיכרון של ג'יגה,צורב דיוידי,דיסק קשיח של 160GB. יש עדיפות לחנות KSP(גיליתי שהקימו סניף בעיר שלי). לא משנה AMD או INTEL אבל שיהיה אפשרות לשדרוג עתידי.

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by dorratz,

שלום לכולם אני מחפש מחשב בעיקר לשימושים הבאים: עריכת וידאו בסיסית (הורדת סרטי וידאו ממצלמה ביתית של הילדה ועריכתם ל דיוידי), שיחות טלפון ווידאו עם אחותי בארה"ב ,ישומיי אופיס .הייתי גם שמח להשאיר את המוכר והנוח חלונות 98 אבל לא יודע אם יכול לעבוד במקביל לאקס פי אין לי תקציב מדוייק, אין לי בעייה של כסף אבל לא צריך לזרוק סתם כסף. על איזה מפרט הייתם ממליצים ? איזו תצורה היית קובע לחלוקת הדיסק מה הדרך הטובה להתגונן בפני קריסות - ברמת השחזור? ועוד משהו - בהנחה שאת המחשב החדש אמקם בחדר העבודה, האם כדאי ואם כן איך, לחבר את הישן (סלרון 1000) לפלזמה בסלון ברשת כך שגם יהיה אפשר לגלוש בסלון או לראות סרטים דרך המחשב בחדר אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.