עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, * מטרות המחשב? בהמשך ללימודים, בנתיים אינטרנט, סרטים מוזיקה (חשוב שיש סאונד איכותי) משחקים פשוטים, נחמד אם יהיה כרטיס מסך סביר + *תקציב: 4,000, אפשר לחרוג קצת * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיפות ל13) * משקל רצוי? כל 13 הוא בעל משקל הגיוני, לגבי ה14, תלוי במחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי, חשוב! 802.11N * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי ביותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחרות רגילה של היצרן ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ***ראיתי את הדגם החדש של דל Dell 3300, מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. היי, אני צריך המלצה למחשב נייד, מי שמבין ויכול להציע כמה דגמים אני ישמח מאוד.. מטרות: - עבודה משרדית - גלישה באינטרנט - צפייה בסרטים אין צורך ביציאות מיוחדות.. מחשב ומסך: 1. סוג מחשב: מחשב אולטרה נייד. 2. כרטיס מסך: אין צורך בכרטיס מסך טוב במיוחד (המחשב אינו מיועד למשחקים). 3. סוג מסך: עדיף מסך LED. 4. גודל מסך רצוי: 11.6 – 13.3 אינטש. 5. רזולוציה: לפחות 768x1366. ביצועים טובים: 6. מחשב מחברה אמינה: HP, Dell, Asus, Toshiba. 7. מעבד טוב: אפשרDuo 2 Intel core או Intel core i3 (אפשר גם מעבדים אחרים). 8. מהירות מעבד: 1.86GHz – 2.66GHz . 9. נפח זיכרון RAM: 3072 MB – 4096 MB. אפיונים נוספים: 10. סוללה: מחזיקה לפחות 8 שעות עבודה (רצוי 8 תאים). 11. דיסק קשיח: …

3. היי לכם, טוב התקציב שלי עלה ל- 4,000 ש"ח ככה +/- 200 ש"ח. המטרה היא לקנות 2 מחשבים ניידים במחיר כולל של כ- 8,000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? 13.3 / 14.1 * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 5,6 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 מספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, אבל אני גמיש תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ShOw-Time,

אחותי רוצה לקנות מחשב נייד,אפשר להגיד שהיא סטודנטית,אבל גם לעבודה שלה היא צריכה את זה. מחשב שישמש בעיקר לעבודות משרדיות מסמכים דברים כאלו,לא משהו מטורף מבחינת חומרה,אבל גם לא עגלה שיהיה עם אינטרנט טוב תמליצו לי על משהו עד 4000 ש"ח לא יותר והיא טסה לאר"הב עוד חודשיים,כדאי לה לקנות משם אולי?או שזה סתם באלגן? כדאי לה לקנות משם אולי איזה נייד של APLLE? הם ממש זולים שם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by IlanF,

המחשב יהיה לאינטרנט, סרטים פה ושם, ואולי איזה משחק אחד או שניים (לא משהו כבד, audiosurf, אולי עוד משהו...) אולי קצת פוטושופ, אבל לא משהו מסובך מידי... ובעקרון אני רוצה להתקין עליו OS X, אז אם יש לכם מידע על מחשב שיעבוד עליו בלי בעיות אני אשמח... מסך 15.4 אינץ' משקל לא ממש חשוב סוללה שתחזיק כמה שיותר יציאות מיוחדות לא צריך בלוטות' אני מעדיף שיהיה דיסק קשיח לא ממש חשוב, משהו כמו 200-250 גיגה יספיק, ככל הנראה שאני יקנה דיסק חיצוני נוסף... מה שכן, אני מחפש מחשב אם עיצוב יפה, המפרט כאן קצת פחות חשוב. סה"כ כל המחשבים הממוצעים יהיו מעולים לצרכים שלי תודה...

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5' מחיר: עד 2500 שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!

7. Started by eladh16,

שלום אחותי נמצאת בארצות הברית כרגע והיא רוצה שאני ימליץ לה על מחשב נייד בשבילה שתקנה שם. היא מעדפיה מחשב נייד במשקל קל עד בינוני. המחשב הוא לגלישה, לעבודות, ומולטימדיה ברמה נמוכה(שהיהה מצלמה מובנת, לא יותר מזה). עדיפות ל hp, אך לא בהכרח. תקציב- בין 600-900 דולר. אפשר לחרוג טיפה. מחשב כולל צורב DVD. אין חשיבות לגודל הדיסק הקשיח. מחשב מהיר, רצוי דגם חדש. צריך המלצות למחשב הכי כדאי לפרטים שציינתי. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  8. היי, שלום לכולם. אני מחפש מחשב לסבא שלי, הדרישה העיקרית זה שהוא יהיה מסוגל להריץ תוכן HD במידת הצורך. כמובן שהוא לא צריך משחקים בכלל. אני מעוניין שהמסך יהיה 20~22 אינץ' והמחשב יבוא עם ציוד היקפי של מקלדת רוסית + עכבר. רמקולים כבר יש. אם אפשר לדחוף את זה בערך בתקציב הנ"ל אני אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים שיריץ אותם באיכות מקסימלית כמו: red alert 3, crysic וכו' התקציב הוא עד 4200 ש"ח (שלא יחרוג) ואני לא זקוק בציוד היקפי. אני מעוניין במחשב עם 2 או 4 ליבות (עדיף 4) עם מהירות מעבד גבוהה.... לוח אם מתקדם וקירור מתאים, ושהמחשב לא ירעיש יותר מדי זיכרון 4 גיגה או יותר כרטיס מסך מתקדם ורצוי עם יציאת hdmi. ודיסק קשיח בערך 320 גיגה או יותר.. כמו כן צורב dvd במהירות טובה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  10. לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי. מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-. אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני מש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 2000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 רגיל * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקצ…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  12. מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 3000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - דורש אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר, לא חובה *…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום . חבר בעבודה ביקש שאני אעזור לו עם מפרט עבור גראפיקה , ואני פונה אליכם שמבינים יותר טוב ממני באספקטים מסויימים שתעזרו לי אז ככה , אני לא אלך לפי השאלון שבסטיקי כי תמיד כאשר חבר מבקש עזרה למפרט , לא מקבלים את כל הפרטים ממנו ;D אז אני פשוט ארשום את הפרטים והדרישות כמה שיותר מדויק . 1. אז התקציב הוא עד 3000 ש''ח ולהשתדל לא לחרוג , אלא אם כן יש איזה פריט שישפיע רבות לטובת המפרט ולביצועים שלו , אז אני אשמח לדעת מה וכמה , וכן , לנצל את התקציב , כי גם ככה נראה לי שהתקציב לא גדול מידי . 2. ציוד היקפי - אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז ומה שבתוכו . 3. רמת שקט - נגיד שיהיה באמצע (5) בערך . 4. על איזה רזולוצייה יעבוד ? - גם כן לא ידוע לי , אבל אם זה קר…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. היי, ראיתי את הדגם הבא של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2561232 והוא בדיוק בתקציב, השאלה אם יש משהו שאתם מכירים יותר טוב. או אם אתם מכירים את המחשב ויש חוות דעת עליו המסך צריך להיות 15.6 מעבד T4400 לפחות חשוב מאוד שתהיה אחריות של לפחות שנתיים,כונן אופטי, (כי מאיזה סיבה יש כאלו שאין להם בגודל הזה..) ויציאת HDMI. תודה רבה, :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שבק חיים, וגם ככה כבר מיושן מאוד (אצלי בשימוש כ 5 שנים) השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים, אבל לפעמים גם משחקים(לא כבדים). התקציב שעומד לרשותי הוא 2000 שקלים ואני צריך מחשב עם מסך LCD רצוי מפרט מ KSP אבל אם יש חנויות טובות יותר אני אשמח לקבל מפרט גם מהן. נ.ב אני יכול לשלם בתשלומים (+-10) אם זה ישנה משהו. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. טוב אז אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר בשביל משחקים ישנים כמו diablo 2,morrowind,warcraft 3 ובקיצור שיהיה מסוגל להריץ את רוב המשחקים עד שנת 2006 חלק.התקציב הוא 2000 שקל אולי הוא נמוך מדי אפילו בשביל מחשב כזה,אני לא באמת מבין במחשבים ניידים אבל אני מוכן לחרוג ב 300 שקל רק עם באמת מדובר בשיפור משמעותי ונחוץ.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by arye76176,

היי חברים , תמליצו לי על מחשב עם מסך מקסימום 12' כדי שהסוללה תחזיק מעמד טוב, ועם מפרט פצצה, השימוש שלי זה בעיקר לתוכנות כבדות, קצת סרטים ומשחקים, מה התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל עד סכום של 2400 ש"ח, חשוב לי שיהיה חברה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by anilolo,

אני צריך בבקשה המלצה למחשב לאחותי שבקרוב תיהיה סטונדנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),ולדברים שסטודנטים צריכים. * גודל המסך? 15.6. * משקל רצוי? כמה שיותר קל בסביבות המחיר וגודל מסך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא חושב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני יכול להתקין לבד windows 7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by soundf,

שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי hd התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת hdmi לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב מבחינת חברות לא משנה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ^NAOR^,

איזה כרטיס מסך נחשב יותר טוב רדאון 3470 או nVIDIA GeForce 9200?? ואיזה מחשב יותר טוב? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6984&perur=2&t=1&c=339 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2355 אני מתלבט מאוד בין שניהם

21. Started by lexxx,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 (שלא יחרוג) המחשב צריך להיות מיועד למשחקים כלומר שיהיה לו כרטיס מסך מגרסא 9 או 8 של גיפורס, 2-4 גיגה בייט זיכרון רם, מעבד 2 ליבות או 4 ליבות עם מהירות גבוהה. דיסק קשיח מ-200 גיגה ומעלה... חשבתי אולי על המחשב הזה: http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=446&catId=40 עם תוכלו למצוא לי מחשב עם מהירות מעבד טיפה יותר מהירה וכרטיס מסך טיפה יותר חזק תודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. צריך המלצה למחשב בלי מקלדת עכבר צורב דיסקטים הוא למחשקים לא חייב שיהיה שקט במיוחד אבל שלא יהיה רועש מדי לא צריך מערכת הפעלה והרכבה לא אכפת לי OC תחליטו אם כדאי או לא אם זה מעלה את המחיר אז לא אם זה מוריד אז אני לא נגד ומשחקים שיסחוב משחקים חדשים על גבוהה נגיד CRISYS וכל החברים שלו

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by vitali02,

תקציב: באיזור ה1500 יש אפשרות לחריגה מטרות המחשב?שיתוף קבצים דרך האימיול, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים * גודל המסך? דיי גדול * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה תיהיה עדיפה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שכן אך זה לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך גם זה לא משנה כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש תקציב SSD יהיה מעולה 500GB אם לא אז כונן רגיל גם טוב 500GB או יותר * כונן אופטי? לא חשוב.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשו…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  24. המסך הוא T240 של Samsung. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולסרטים. משחקים כגון Far cry 2, פולאאוט 3 קרייסס וכדומה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 לפחות. חשוב מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי?שלא יהיה כבד מידי (במידת המגבלות של חיי סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). רצוי זמן ארוך. (לפחות 4…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים