ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
משתמשים יקרים שלום רב. צוות ביקורות המתפתח מחפש בימים אלו כתבים חדשים ומוכשרים שיצטרפו למלאכה ולצוות האתר. אם הנכם רואים את עצמכם מתאימים, זוהי אפשרותכם לתרום למערך התוכן הגדול מסוגו בארץ, ולהפוך לחלק מצוות קטן, איכותי, ומקצועי שנחשף לחידושים הטכנולוגיים המעניינים והעדכניים ביותר. נוסף על הזכות הגדולה להחשף לרכיבי החומרה החדישים ביותר, ולתואר המכובד הנלווה, לאחרונה התחלנו לתגמל בצורה נאה את כתבינו. דרישות התפקיד הן כדלקמן: א. מומחיות\הבנה עמוקה בתחום אחד לפחות בעולם המחשוב והחומרה. עדיפות למומחים בתחומי הליבה - לוחות אם, מעבדים, זיכרונות וכרטיסי מסך. ב. כשרון כתיבה ויכולת ביטוי בכתב. ג. אחריות אישית, ועמידה בזמנים. ההרשמה פתוחה לכולם. אין מה לחשוש מלנסות היות ואנו נברור א…
-
- 0 תגובות
- 11k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מנסיון, האם צורב ה-DVD במחשב הזה יכול לצרוב גם dual layer? חיפשתי במפרטים באינטרנט, וגם במפרט שיש לי על המחשב הספציפי שלי באתר של דל עם ה-service tag, ובאף מקום לא ממש מפרטים על הצורב. יכול להיות שהסיבה שכל צורב כיום בא עם DL וזה כה טריוויאלי שאין אפילו מה לפרט על זה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש צורב למחשב נייד HP omne book EX3 האם מישהו יכול לומר לי איפה אפשר לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
גיליתי שהמשחק BATTLE FOR MIDDLE-EARTH זה רק לבעלי קונן DVD במחשב, היה לי פעם, אבל עכשיו אין לי, הקטע הוא, שאם אני מתכוון לקנות אחד, אני מעדיף צורב DVD, עכשיו צורב DVD נחשב גם כקונן DVD? אני יכול להשתמש בצורב DVD לראיית סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקי DVD למשחב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הנושא בתחום ההתמחות של הפורום או אם זה מתאים לפה, אבל בהנחה שכן, אני רוצה לקנות דיוידי וגם צורב דיוידי ואני כרגע לא מבין בזה כלום, יש למשהו המלצות על חברות, דגמים מסויימים, טווח מחירים, אתרים מקצועים שהוא מכיר שקשורים לנושא, עצות, הערות או כל דבר שקשור לנושא אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוכש בקרוב מחשב חדש ושוקל לרכוש כונן קורא וצורב בלו ריי. אני מניח שזה נח מאוד לצרוב על דיסק אחד 50 ג'יגה ושבקרוב לא נוכל בלי זה, כמו הדיווידי כיום. אני מתכוון לקנות את המחשב בעוד כחודש. האם בתקופה זו כדאי לרכוש כונן בלו-ריי או שבקרוב תיהיה נפילת מחירים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בנייד צורב בלו ריי, ועכשיו פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בו כדי לצרוב data על תקליטור בלו ריי אבל הוא לא מזהה את התקליטור. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לקוח שצרב על צורב של מחשב נייד 11 דיסקים אחד אחרי השני דיסקים של CD לא DVD אחרי זה הכונן יכול לקרוא דיסקים אבל לצרוב לא יכול האם יש מצב שהעיניצ של צריבה נישרפה ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב Lenovo ThinkPad T500 2089 Notebook Core 2 Duo T9400 2.53 GHz, 4GBHard Drive: 160 GB, Serial ATA-150, 5400 rpm מדי פעם המחשב קורס (נכבה) ללא הודעה מוקדמת מדי פעם יש רעשים מכיוון הכונן הקשיח המחשב בן 3+ ומשמש לצורכי מחקר (הרצת חישובים) שאלתי: האם כדאי להחיף את הדיסק הקשיח? אם כן, איזה דיסק מומלץ? כרגע אני משתמש בפחות מ100GB ולכן SSD הוא אופציה ריאלית תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
אני לא צריך ציוד היקפי. יש לי כבר הכל. בכל מקרה פתחתי כבר ת'רד אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
רציתי המלצה ל רמקולים מקלדת ועכבר תקציב : בסביבות ה 500 שקל וזה המחשב שאני כנראה יזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261 - - - תגובה אוחדה: - - - טעות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי alienware m11x ואני רוצה להפוך אותו לקונסוליית משחקים, בשביל זה אני צריך לקנות: 1. 2 ג'ויסטיקים 2.כבל HDMI אני מתכנן לקנות דרך EBAY ולא יודע על מה כדאי לי ללכת (אני לא מבין לא בג'ויסטיקים ולא בHDMI)-מישהו יכול לעזור? עוד שאלה, הג'ויסטיקים אמורים לעבוד עם הBLUETOOTH, נכון? אם כן, אני לא צריך לקנות עוד משהו כדי שהBLUETOOTH יקרא את הג'ויסטיקים, איזה DONGLE או משהו כזה, נכון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש ציון מ1-5 למפרט שבניתי ב5K כולל מסך.. ישמח לשמוע את תגובתכם!!!!!!! לא חורג מסכום 5250!!!!!!מחר אני מזמין אז חשוב לי להיות סגור גם היום!! מחשב למשחקים,עבודה גרפית ותוכנה CUBASE5... עם יש אופציה לחסוך מאוד ישמח!!!! מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1099 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום קיבלתי ב PCMARK 2005 - 8779 נקודות וב 3DMARK 2006 - 9992 נקודות האם אלה ציונים טובים המשקפים את המערכת שלי? (בכל מקרה הבדיקות הורצו ללא הורדה של תוכניות מההפעלה האוטומטית בעל עליית מע"ה) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 4700 שקל תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, נשבר לי אחד משני הצירים שמחבר את המסך לגוף המחשב הנייד. מה עושים? ואיך פותריםאת זה ביעילות ובלי שישחטו אותי על חתיכת ציר...? יום כתום! פיה שובבה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אהלן, חיברתי את ה E6400 שלי לטלויזיה (LCD LG 26 - לא זוכר דגם מדויק) באמצעות כבל DP 2 HDMI התמונה עוברת מצויין הסאונד עובר אבל בנוסף לסאונד המקורי עוברת גם סוג של צרימה נורא מעצבנת (לא ברקע, באותה העוצמה כמו הצליל) כאשר המחשב לא אמור להשמיע צליל, אין את הרעש, הוא מתלווה אך ורק לצלילים שהמחשב אמור להפיק, יש למישהו רעיון מה לעשות? ד"א אני הסרתי את הדרייברים של IDT כי הצליל איתם פשוט גרוע. אני משתמש בדרייבר המובנה של ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי שאלה בקשר לנייד שקניתי . יש לי מחשב נייד dell xps m1330 קניתי אותו לפני כמה שבועות ושמתי לב (כשהוא עובד כמובן) יש צליל של כאילו משהו חורט בפנים . אז רציתי לדעת אם זה תקין או שיש צורך לטפל בזה . אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני זקוק להרכבת מפרט טכני למחשב שיהיה חזק במיוחד ששימושיו העיקריים יהיו תוכנות גרפיות (בעיקר פוטושופ 4 בשימוש עם קבצים כבדים במיוחד). התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח, אין צורך במסך ובציוד היקפי פרט לרמקולים (עדיף שיהיו טובים ולא פשוטים). אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית. אין צורך במערכת הפעלה חוקית יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ללא OC. אשמח מאוד לקבל תשובה תודה!
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הי חברים, קיבלתי 2 מפרטים עד כה לגבי העניין אצרף אותם פה ואשמח לשמוע חוות דעת וכמובן שינויים רצויים השימושים הם ב90 אחוז LIGHTROOM קצת פוטושופ ועבודת אינטרנט חשוב לי שיהיה מחשב שיריץ את הלייטרום בצורה הכי מהירה שאפשר, ובמקביל אוכל לעבוד באינטרנט עבודה עם 2 מסכי DELL 24 כמובן שלא חייב לנצל את כל התקציב כמוכן אשמח לדעת איזו מערכת עדיפה לעבודה כמו שלי WIN 7 או WIN 10
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט פחות או יותר: P4 2.6 Northwood (socket 478) לוח אינטל מציק ביותר 865PE 2x256 DDR400 Hyundai הכרטיס הכי נפילה שהיה לי אי פעם - FX5600 256 וספק 300W משהו שאמור להיות גנרי של CODEGEN בקיצור המחשב בכלל לא רע חוץ מכרטיס המסך. מחשב שקשה לי להגדיר אותו ישן (קצת יותר משנה וחצי, בהתחשב שרובנו לא מחליפים מחשב ימים לבקרים כואב לי מאוד להגדיר את המחשב הזה כמשהו אחר מחדש :'() לא שיש בעיות עם הכרטיס ברוב המשחקים, אבל כשזה בא ל FEAR הוא נראה פחות או יותר כמו DOOM הראשון (מה שלא כ"כ מפריע, גם ככה אין לי תוכניות לשחק במשחק). הבעיה היא ב BF2 - יש לי אחד כזה ששוכב אצלי על השולחן עוד מהחופש הגדול סגור בלי לגעת בו. עוד לפני שהוא הגיע לי לידיים הורדתי מהאינטרנט אחד וגיליתי שהוא נראה זווע…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-