עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכל באי ובאות הפוסט. כבר המון זמן שלא הגבתי בHWZONE. קצת מתרגש אני לא אשקר. אשמח לעזרה במציאת המחשב הנכון בשבילי. תעוצו לי עצה, אני כבר לא בעניינים (: עניתי על השאלון הנהדר, ואף צירפתי 2 מפרטים שעשיתי באתרים השונים. מעבר לדרישות (מעבד, 32GB זיכרון, SSD ראשי איכותי, לוח אם בעל הרבה יציאות USB3) אני לא נעול על אף פריט שסימנתי. בניתי את המפרטים ללא הסתמכות על ביקורות והמלצות אלא על דרישות שלי מן המחשב ולמען קבלה כללית של טווח מחירים. תרמסו את בחירותיי! אני מפציר בכם. שלחו אותי לדבר הטוב. המון תודות מראש. הנה השאלון הנהדר והמפורסם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או …

• 71 תגובות
    • 8.7k צפיות
  2. אדובי אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ ואילוסטרייטור: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1466 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪40 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪767 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 קירור למארז: Fractal Design 120MM כמות: 1 - מחיר: ₪53 זיכרון: Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP כמות: 1 - מחיר: ₪547 קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 כרטיס מסך: Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 P…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  3. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 169 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 3667 תתחדשו ! ותשמעו לי לא תמצאו משהו יותר טוב ! כי אני אחרי הרבה שאלות , כולם אמר…

4. ערב טוב לכולם. המחשב יהיה מיועד הרבה למשחקים,אך לא העיקר. יהיה בו שימוש גם לעבודה עם פוטושופ ,עריכה והמרה של סרטים וכד'. אני מבקש את עזרתכם למפרט מחשב המבוסס על קונרו e6700. שיהיו בו לפחות 2 ג'יגה זכרון מהיר ddr2,אין לי מושג אם יש הבדל אפקטיבי בין 667 ל800 mhz ,חשוב לי מאד יעילות ומהירות. אשמח לקבל חוות דעת על מספר דגמים ספיציפיים לזכרונות לוח אם שיתמוך בכל התקנים המתקדמים שיש כיום.[אם יש אפשרות לתמיכה בתקנים עתידיים אז אדרבא] כרטיס מסך מבוסס על צ'יפ של nvidia בלבד לא ati [העדפה אישית שלי מבלי לפגוע באחרים] וכאן מגיעה שאלת השאלות:האם שווה לי להשקיע בכרטיס הכי חזק שיש כרגע, או שכדאי לרכוש כרגע כרטיס מסך ברמה בינונית ולחכות לdx10 ??? דיסק קשיח יחיד לא raid .הכי שקט שיש עד …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. רציתי לדעת קודם כל מהי טכנולוגיית וירטואליזציה ובמה היא עוזרת והאם המעבד T5800 תומך בזה ! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. לאחרונה .לעיתים הוא חושב הרבה זמן עד שעולה הדף או האתר יש לי זכרון של גיגה ועדין הוא איטי .האם יש פתרון לזה או שהמחשב פשוט מיושן ורדום .האם יש תוכנה שעוזרת לביצועים של מחשב ?. תודה מראש לעונים אבי

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב נייד מסוג DELL 100L שאני מפעיל תמחשב לוקח זמן עד שעולה מראה לי שטוען ואז שגיאה ניסית על SAFE MODE ואז הראה לי תשגיאה הזאת " מצורף תמונה" ... אשמח מאוד לקבל פתרנות ......... תודה מראש.[ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  8. אחרי 3 שנים... הגיע הזמן לשדרג המחשב אני עובד מהבית בעסק קטן שלי והמחשב הישן כבר מרעיש ומלא אבק.. יש לי מסך 19 של LG ואני מרוצה ממנו כמו כן יש לי גם XP השימוש העיקרי במחשב: אינטרנט 60% WORD+גרפיקה ממוחשבת 10% צפיה בסרטים 30% אני מוריד הרבה סרטים ועל כן אזדקק לנפח דיסק גדול וזכרון שיאפשר לי עבודה במקביל ללא האטת המחשב נקודה חשובה לי ביותר... שקט האם יש אפשרות להשתיק את הרעש הבוקע מהמחשב ע"י המארז או המאווררים? דבר נוסף שאזדקק לו זה דיסק חיצוני לגיבוי. מחיר... כמובן שאעדיף מפרט לא יקר ודיל טוב.. אני מקווה שתענו לי עוד היום מאחר ואני רוצה להזמין כבר מחר מחשב. שאלה נוספת.. האם יש דרך להתקין את הדיסק הישן (שבו יש לי את כל החומר) על המחשב החדש? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by GAL_FX,

טוב אני רוצה לוח אם טוב ל2.8 HT של אינטל כמובון הסוקת הרגיל חשוב מאוד שיהיה בוא כרטיס כול 5.1 מובנה (אם כול היוציאות אופיטת וכאלה ) לוח אם צריך להיות STA (להרד דיסק) ושיתמוך בדואל תודה מראש לכל מי שיעזור וכמה שיותר זול גג 800 שקל עריכה : עזבו את הלוח אם תנו מחשב כמלקפט עד הסוף בבכום של 5000 גג

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. פעם אחרונה שקניתי מחשב נעזרתי במומחי הפורום והדבר הוכיח את עצמו ובגדול... מבקש עזרה עם מפרט למחשב לעריכה גרפית קלה (פוטושופ, עיבוד תמונות סרוקות...לא משהו בשמים) דגש על יישומים מעט כבדים ודרוש נפח זכרון גדול, ככל שהתקציב יתיר...שוב, המגבלה היא 1500 ש"ח. תודה רבה ושבת שלום !

• 14 תגובות
    • 820 צפיות
  11. התייעצות אחרונה בנושא המפרט בעיקר לגבי הלוח אם שאני לא ממש סגור עליו וגם לגבי הספק! מידע קצר על הדרישות מהמפרט: 1.השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית-פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית 2D בעיקר, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. 2. בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. בנוסף לכך, העורכת הגרפית עוד בחיתוליה +- כך שאין לה צורך של ממש כרגע בכרטיס איכותי. 3.השקט של המפרט מאוד חשוב. אני מודע לכך שמפרט בעלי רכיבי OC הוא לא האידיאלי שבשקטים אבל עד כמה שאפשר.... 8+ 4.האם מתוכנן אוברקלוק? בינוני. אני עדיין לא מתמצא בOC כי אף פעם לא עשיתי אבל לפני שאני אעשה אני אדאג ללמוד זאת…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם! נעשה את זה קצר, בלי הרבה דיבורים, אני צריך המלצה למחשב עד 6 אלף שקל ללא מסך.... דרישות: מעבד חזק ככל שניתן בתקציב (עדיף דואל 3800) זכרון- 1 ג'יגה הארד דיסק - מינימום 200 ג'יגה אני לא גיימר אז כרטיס מסך שיהיה סבבה, אבל עד 1000 ש"ח. תודה ניב ***עריכה*** : שלום לכולכם ותודה שעזרתם לי! אנא דלגו ללינק הבא כדי שתוכלו להתעדכן במפרט הסופי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171895.new#new ;D תודה לכל העוזרים ניב

• 76 תגובות
    • 6k צפיות
  13. שלום וברכה, אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מעבד חזק וטוב למשחקים וכמובן שיהיה כ.מסך טוב. ראיתי את שני הדגמים האלו: דל: [glow=red,2,300]V9400‎ ‎Model‎ ‎V9400‎ [/glow] ‎ CPU‎ ‎Intel® Core2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB ‎ ‎ Memory‎ ‎4096MB (2x2048) 800MHz DDR2 Dual Channel‎ ‎ HD‎ ‎320GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA with TrueLife - LED(1280x800)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Bonus‎ ‎Fingerprint Reader Biometric‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שמות התוכנות... photoshop, illustrator, in desing, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... : מס' הערות. צריך כרטיס רשת אלחוטי ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עריכה: הוספתי את המידע הדרוש בסוף ההודעה הנוכחית שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב חדש, ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי ספק כוח. אלה הרכיבים: האם הספק הבא יספיק: עריכה: ספק אחר http://www.amazon.com/EVGA-Bronze-100-B1-0600-KR-Power-Supply/dp/B00EON40CS/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1460811094&sr=1-1&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A6906985011 אני רוצה לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך, משהו עדין. אגב, אשמח לחוות דעת מכם בקשר למפרט בכללי. עריכה: אוקיי, הזמנתי חלק מהרכיבים והשבוע הזה או הבא אני אקנה את השאר. החלטתי לקנות את המארז corsair spec-03. …

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. רציתי ללכת על נטבוק בסביבות 2,000 שקל ואז ראיתי את המחשב הבא... וחשבתי שכדאי להוסיף 600 שקל ולקבל את זה. אני רואה שהמעבד שלו חלש Intel Celeron M ULV 723 1M 1.20GHz 800 MHz, אבל הוא יותר חזק מN280... ועוד המחשב מגיע עם 2 ג'יגה זיכרון ולא עם ג'יגה כמו רוב הטבוקים, המסך שלו הוא 13.3 שזה עדיף על כל הנטבוקים, והמשקל שלו 1.6 רק 250 גרם מעל הEEE... הסיבה שאני משווה אותו לנטבוק זה המשקל הנמוך, המעבד החלש, המחיר הזול, והמסך היחסית קטן... אז מה אתם אומרים-עדיף בהרבה? http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=TZF4E5C0AE

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by colaspspar,

הערה: אני יודע שמפרט עם תקציב של 6000 ש"ח מריץ חלק VISTA כבר קיים בפורום, אך לא מצאתי מפרט שתואם לציוד הנדרש שאני צריך. תקציב: 5000 ש"ח (אפשר לגלוש במידה מסויימת). מטרות: עריכה גרפית, הרצת מערכת Vista בגרסת 64bit. ציוד נדרש: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, RAM, דיסק קשיח, מארז (+ספק) העדפות: (1) דיסק קשיח לא חייב להיות גדול במיוחד, העיקר שיהיה מבין המהירים. (2) עיצוב המארז לא חשוב, אך כדאי שיהיה יעיל מבחינת קירור וסירקולציה. תודה רבה!

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by Component,

שלום, תשובותי לשאלון: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עריכת 2D (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין וכו'). בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק קופסא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? המחשב יורכב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? דרוש הארד דיסק של 1TB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש יותר מדי. זהו מחשב משרדי. 10. האם מתוכנן OC? לא. תודה מראש, עדי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום כולם! אז ככה אני בונה מפרט לחבר לעריכת ווידאו בלבד, שום OC, שום משחקים, רק עריכת ווידאו. חשבתי על המפרט הזה: conroe e6600, 2gb value memory (2*1gb pqi 667mhz=220$) intel dg965ss 2*250gb (samsung spinpoint sp2504c) זהו בגדול... צורב ופלופי וכאלו זה בקטנה (אלא אם כן יש התנגדות לפלופי ג'נרי וnec7170A) תודה לכולם, naorai

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by vid170,

שלום לכם, אני רוצה לבנות מחשב לעריכה שקט ככל הניתן במיגבלות התקציב וללא OC . בנפרד מהתקציב מה צריך לקנות בשביל רשת עם מחשב בחדר מרוחק. מעבד- ממה שראיתי בTOMS HARDWARE ה- Q6600 מצוין בקידודים וPREMIERE דיסק קשיח - 500 GB כרטיס מסך - שוב חשוב שיהיה שקט אבל לא על חשבון ביצועים אז אם יש משהו מומלץ עם קירור פסיבי ... מארז- משהו זול ושקט, בסיגנון של ה-HEC לוח אם- צריך FIREWIRE אבל אפשר גם לקנות כרטיס, אם יוצא משתלם.

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  21. אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אין לי מושג איזה מפרט צריך לעריכת וידיאו לא מקצועית אבל מחשב שאוכל להפעיל תוכנות כבדות בבו הזמן מה אתם ממליצים איפה כדאי לשים את הדגש ואיפה לא מחכה לטיפים והמלצות בעיקר התקציב כולל מסך רצוי לוח אם מבית ASUS אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים תודה מראש (ותודה לאחראי)

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. ברצוני לברר האם ניתן לערוך סאונד על מחשב נייד? האם יש מחשבים ניידים מומלצים לזה? האם צריך כרטיס סאונד חיצוני? ואם כן איזה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

25. Started by elmakias,

תקציב: רצוי עד 4000 ש"ח, אופציה לחריגה קלה (200-300) שימושים: עריכת וידאו / עריכת תלת מימד / מקווה לחזור לגיימינג - אז אם אפשר שיעבוד בצורה סבירה (לא מדליק אותי ULTRA HIGH) תוכנות עיקריות: 3Dmax, Zbrush, Premiere/Vegas, Photosop, Visual Studio עבודה כללית: * סצינות תלת מימד, כולל אנימציה. עד היום היו לי זמני רינדור דיי ארוכים שפשוט גרמו לי להפיל את האיכות. * עריכת וידאו לסרטונים קצרים - בינוניים, אני מתכוון ללמוד AF ביום מן הימים אז שיוכל להתמודד עם זה. * שיסתדר סבבה עם פנורמות רציניות בפוטושופ (הפנורמה האחרונה הייתה 12000X2300). * אשמח אם מישהו פה עם ניסיון בנוגע לזיכרון הפנימי - האם 16GB יתן לי הבדל משמעותי בתלת מימד מול 8GB? שימושים מיוחדים: לא נראה לי שאבצע אוברקלוק,…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.