ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא יודע אם אני עובר על החוקים או לא אם כן אז אני מצטער שלום רציתי לדעת אם מחשב נייד של טושיבה P855-10Q שווה 4 וחצי אלף ? או שאני ייתן לו toshiba qosmio g45-av680 ואוסיף אלף שקל ?? השאלה אם הוא טוב ואם הוא שווה את זה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
הנה המחשב אני קונה מאייבורי ולא אכפת לי שאנשים אומרים שיש שמה חלקים משומשים כי זה לא נראה לי ממש העיקר יש אחריות 3 שנים וגם ככה אני לא ממש מתכנן על המחשב הזה יותר מדיי זמן חשוב לציין שהמחשב לא למשחקים אלה רק לפיפא ואינטרנט וזהו שום דבר נוסף מעבד:INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm לוח אם:GIGABYTE GA-G31M-S2L זיכרון:KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 דיסק קשיח:HITACHI 320GB 16MB SATA2 7200 RPM כרטיס מסך:PALIT PCI-EX 2.0 GeForce 8400GS 256MB DDR2 צורב:LG/Optiarc/Pioneer/Asus X20 SATA DVD ספק:EZCOOL 450W 12CM FAN מארז:RAIDMAX 02+23CM FAN סך הכל 1800 24 תשלומים כל תשלום 75 ש''ח יש משהו לשיפור? והאם כדאי תלוח שבמיפרט הזה או לוח כמו ASUS P5KPL-CM איזה לוח עדיף מה…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה שבועות אני מתכנן לקנות מחשב וכל פעם אומרים לי משהו אחר אני חדש בתחום הזה אני אשמח לקבל עזרה אני כבר מת לקנות מחשב למשחקים, בבקשה אם אפשר לקבל עזרה אני מעונין ב מסך 24'' אינ'ץ במארז שקט אם אפשר בבקשה תעזרו תודה רבה!!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ואני רוצה להדפיס דרך מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA המדפסת מחוברת למחשב נייח איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד אמין אני מעדיף של HP או IBM הבנתי שאלו שתי החברות החזקות בשוק כיום... הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט (משחקי פוקר, ONE וכו'...),הורדות קטנות, שירים וזהו לא יותר מדי... אני מוכן להשקיע עד 3,500 ש"ח נראה לי שזה יספיק.. אז על איזה דגם אתם ממליצים לי בבקשה..? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד בעיקר לגלישה באינטרנט הורדת שירים, משחקים, סרטים וגם אני משחק במשחקים לא כל כך כבדים אבל תמיד טוב שיש... אני מעוניין במחשב של HP (אהבתי תעיצוב שלהם) או IBM שמעתי שאלה חברות מובילות בתחום הניידים, זה נכון? אני מוכן להשקיע עד 4,500 על המחשב תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL שנקנה בארה"ב המקלדת לא עובדת אלא רק נותנת אפשרות להחליף מעברית לאנגלית אני בדיוק באמצע פירמוט ואני צריך להכניס שם משתמש כדי להתקדם בהתקנה ולא ניתן להלקיד שום דבר חוץ מלעבור מעברית לאנגלית ולהיפך הדגם של המחשב הוא 1545 מוזר... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו דגם C200 עכשיו פירמטתי תמחשב וחלק מהדרייברים הורדתי מהאתר של היצרן והצלחתי לעדכן אותם ויש חלק שלא הצלחתי לעדכן רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא תדרייברים של המחשב כי לפי מה שהבנתי כל הדרייברים אמרוים להיות באופן מובנה בתוך המחשב חיפשתי ולא מצאתי יש מישהו שמבין ויודע... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
רציתי לדעת בדיוק איך אני עושה את זה? כי אין לי שום דיסקים? (או שהיו אבל אין לי מושגע..) ההתקנה של הווינדוס 7 אמורה להיות כבר על המחשב? או שאני צריך להשיג ווינדוס משלי ולפרמט כרגיל? כל מחשב נייד זה משהו שונה.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם יוצא שזה ממש מעט אז לא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. שיהיה טוב מאוד פלוס ). עבודה משרדית באופן תדיר ועריכה גרפית תוך שימוש בכמה תוכנות בו זמנית. כך שאני צריכה שהמחשב יהיה מהיר וחזק לעמידה בעומס של פתיחת 2-3 תוכנות בו זמנית למשלWORD ותוכנות גרפיות נוספו ותוך כדי גם גלישה באינטרנט להעתקת תמונות טקסטים או אובייקטים מהאינטרנט לתוכנה. כמו כן שיעמוד בעומס של העתקת קבצים גרפיים …
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מחשב להורדות בתוכנות שיתוף, פוטושופ, premier או תוכנות לעריכת סרטים אחרות, וקצת משחקים חושב לעשות oc וחשוב מאוד שמחשב יהיה מאוד שקט זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 - מחיר לפריט - 1,253.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מחיר לפריט - 960.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר לפריט - 790.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB מחיר לפריט - 305.00 ¤X2=610 סכום ביניים : 5,110.00 ¤
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
מפרט 1: מעבד : E6550 לוח אם : GIGABYTE P35-DS3L זיכרון: 2048MB DDRII 800kingstone דיסק קשיח: RPM 16MB 7200 SATA II WD צורב : LG X20 SATA כרטיס מסך: GeForce 8500GT 512 MB מארז + ספק: ? קירור למעבד :? מסך : 19 LG 1953TR מפרט 2: מעבד : Athlon 64 AM2 6000 לוח אם : GIGABYTE GAM61SME זיכרון : 2048MB DDR II 800סמסונג דיסק קשיח: RPM 16MB 7200 SATA II WD צורב : LG X20 SATA כרטיס מסך :hd2600pro 512mb gddr2 מארז + ספק : ? קירור למעבד :? מסך : SAMSUNG 931BW מיועד גם למשחקים ללא oc בתקציב שאינו עובר 3500ש"ח. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אחרי ציפיה מרובה, מריחים כבר את הלנובו T400 ואת הדל E6400 מעבר לגפילטע-פיש, והגיע הזמן להחליט את מי מהשניים לעיל לקחת. השימושים שלי: סטודנטיאליים כבדים (כולל עיבוד תמונה בפוטושופ, מערכות מידע גאוגרפיות, תכנות במטלב ובפורטרן ואופיס כמובן) אבל ללא צורך מיוחד בתלת-מימד. אני לא משחק בכלל, אפילו לא סוליטייר. אני מעוניין לבחור במחשב בעל איכות ההרכבה הגבוהה יותר, עמיד בפני טלטולים (ינשא בתיק גב), שהמסך שלו הכי טוב שניתן לעבודה יומיומית ממושכת. בהמשך ארצה לקנות תחנת עגינה, לכן זה יכול לשמש שיקול אם יש הבדל גדול באיכות או בפיצ'רים בין תחנות העגינה של דל ולנובו, אבל זה לא שיקול עיקרי. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ערב טוב וברוכים הנמצאים, אחותי הגדולה מתעניינת על מחשב חדש. פנתה אלי אחותי (אני אכן ידוע בתור שועל קרבות מפרטים ותיק) וביקשה את הדברים הבאים- 512 מגה זיכרון (אלא אם כן אני ממש לא באופנה וזה כבר לא הרבה) הארדיסק גדול אבל לא בהגזמה מעבד לא מיושן צורב דיוידי וכל השאר לא ממש מעניין, שלא נאמר אפילו על הזין. נכנסתי לאתרים שעוד הצלחתי למלמל את כתובתם וחשכו עיני! מה זה כל המילים המסובכות האלה? SATA או ATA רגיל? זה באמת שווה? מתי יצאו כל המעבדים האלה? תודה למגיבים. בין המגיבים נכונה יוגרל מגיב שלא הגיב נכונה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500-3800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)- גרפיקה של תלת מימד סקאצ' אפ ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)- תדיר/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים- ממש לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-מסך לא כלול- 22 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום המחשב אותו אני מעוניין לרכוש מיועד לעבודה עם matlab,maple ו- ++C . המחשב יריץ אפליקציות רבות במקביל זמן ממושך עם עומס גדול על המעבד והזכרונות. אני מעוניין במערך Raid 1 ולכן צריך 2 דיסקים קשיחים .לא מעוניין ב Overclocking למערכת ולא צריך כרטיס מסך חזק (לא צריך להשתמש ב Directx9). יציבות המערכת היא בעדיפות עליונה. התקציב עד 10000 ש"ח ללא מסך (יש לי). הציעו לי את המפרט הבא, אמרו לי בבקשה מה צריך לשנות בו אם צריך. תודה מראש. INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 2180 ש"ח ASUS P5LD2 DELUXE 1148 שח GIGABYTE X300LE 128MB DDR (128 BIT) TV-OUT / DVI - PCX - BULK 480 שח GEIL 2GB (2X1GB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 2451 שח מארז: COOL…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תקציב : עד 10,000 ש"ח. המטרה : תחנת עבודה ומשחקים חזקה ,המבוססת על פלטפורמה ה- AMD 64. הדרישה : לוח אם Hi-End סוקט 939 - מקסימום ביצועים וטכנולוגיות עתדיות. זכרון : נפח גדול 1GB Good Value בתיזמונים נמוכים CAS2. כ.מסך : חזק ,הכי חזק שיש או שני לו עם אופציה ל-sli. דיסק קשיח : גדול-מאוד ושקט מאוד. כרטיס קול / כ.רשת מובנים על לוח האם. צורב DVD : אמין ,הכי אמין שישי לטווך ארוך. מארז : מבחינתי שיהיה מקרטון העיקר שיהיה גדול עם גישה נוחה לפירוק/הרכבה. ספק : חזק מאוד ,אמין מאוד ורצוי שההיה שקט. ואת כול שאר החלקים כבר יש לי , בתודה מראש GlooK.
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חפרתי עוד קצת והחלטתי שאני כנראה אקנה אחד מהדגמים הנ"ל Samsung Q330-JS03IL http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11412 Asus U35JC-RX057V http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10961 Dell Inspiron N3010-4504AW7 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10923 מבחינת נתונים יבשים של מעבד וזיכרון כולם אותו הדבר. הנטייה שלי היא יותר לכיוון הסמסונג גם בגלל הכונן האופטי (אני לא משתמש בו יותר מדי אבל טוב שיהיה למקרה שארצה לפרמט ולהתקין ווינדוס נקי ועוד מני דברים אבל לא קריטי) וגם בגלל איכות הבנייה שלו שעפ"י מה שאני מבין היא הטובה מבין ה 3. מה שכן אין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו בשימושים קלים-בינוניים על האסוס אני חושב רק בגלל זמן הסוללה המעולה שלו בשימושים קלים-בינוניים. אני לא יודע מה זמן הסוללה שלו בהש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pointpc.co.il/products/73819?ref=zap T7200 טושיבה סטלייט עולה 7200 ש"ח http://www.pointpc.co.il/products/77902?ref=zap T7200 טושיבה טכרה (כרטיס מסך פחות טוב אבל עובד יותר שעות) עולה 7800 ש"ח http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12174 T5600 לנובו thinkpad עולה 8250 ש"ח http://netvox.shopy.co.il/products/77556 T5600 לנובו עולה 6550 ש"ח תודה רבה!!
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה: מארז + ספק 400 HEC עלות 530 מעבד D830 3GHZ 1X2MB CACHE - עלות 2100 לוח אם ASUS DELUX - עלות 1150 זכרון X 2 קינגסטון 512 PC533 DDR2 CL4 - עלות 630 הרדיסק200GB SATAII 8MB BUFFER - עלות 530 כונן 1.44 - עלות 50 צורב DVD LG GSA-4167 - עלות 240 כרטיס מסך GIGABYTE OCX7600GT 256NB - עלות 1300 מסך LCD 19 LG L1970HR - עלות 2400 איפה אפשר לחסוך, לתקן, לשדרג ובמקביל לא לרדת ברמה...?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרו לי להרכיב מחשב שיריץ כל משחק או אפליקציה גרפית ב-5000 ש"ח ללא מסך יש לי דילמה לגבי AMD או INTEL לוח אם כנראה ASUS רק שעוד לא יודע להחליט מה הכי טוב לצרכים האלו כרטיס מסך PCI-EXPREES 256MB של ASUS רק עוד לא החלטתי איזה ATI או NVIDIA עם תוכלו להסביר גם למה זה יעזור לי יותר תודה מראש javascript:void(0); javascript:void(0);
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, אני איש תוכנה, אבל הידע שלי בחומרה מוגבל מאוד והייתי שמח לקבל עצות בנוגע למפרט למחשב חדש עד 8000 ש"ח (אפשר פחות, אפשר לחרוג קצת). מטרות: תכנות, הפעלת תוכנות לכתיבה תוכנה כבדות מאוד שדורשות זכרון רב ויכולת עיבוד במקביל (החלק העיקרי והכי חשוב). משחקים, אחרי הכל מחשב ביתי, אבל לא משהו יותר מידי, אני משחק אחת לחצי שנה איזה משחק, לא יותר מזה. שטח אכסון גדול (סרטים, מוזיקה וכו'). לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר ושאר עזרים, רק "ברזל". דגשים: לפחות 2 ג'יגה RAM. כרטיס קול טוב. תודה רבה, עמרי
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-