עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לקבל מפרט למטרת משחקים. תקציב על 6 וחצי גג עם עדיפות מסוימת לחסוך.. כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל, עדיף לחסוך . במידת הצורך - רק כלפי מטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודת סטודנטים, SPSS ריבוי לשוניות וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? דרוש מסך. רזולוציה גבוהה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים כיום. * לאילו הגדרות…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אשמח להצעות למפרטי מחשב אשר המפרטים יכללו א. מעבד E6850 ב. 4Gb זיכרון RAM המחשב מיועד גם למשחקים כבדים (ולכן יש צורך בכרטיס מסך חזק, לא משנה לי אם זה ATI או nVidia) וגם לסימולציות וסינטזות כבדות במחשב (ישומים מתמטים כבדים, ולכן חשוב לי להשתמש במעבד שכתבתי למעלה). מסגרת התקציב היא כאמור 6000ש"ח, אין צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת, רמקולים וכו') אך אשמח אם ניתן לתמחר נמוך יותר ממסגרת התקציב. תודה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח עבור שיפור משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש עבור משחקים ועריכת וידאו א) תוכנות ספציפיות, למטרת פרנסה: * Premiere CS6 * AfterEffects CS6 * Photoshop CS6 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע כרגע, חשוב שיתמוך בכל המשחקים החדשים בצורה סבירה ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21", לא ידועה רזולוציה מקס' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. המפרא שאני עומד לקנות AMD ATHLON XP 3000+ 2*512 400mhz DDR Radeon 9800 PRO 128mb ASUS A7V600 השאלה שלי זה איזה ספק אני צריך בשביל זה? 300, 350, 400...? בעיקרון אני הנחתי ש300 זה קצת מדי וחיפשתי 400, אבל העסקה שיש לי עכשיו היא על 350, האם זה יספיק?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by liranman,

ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של כ - 9500 ש"ח. שימושי המחשב: משחקים, אינטרנט, עבודה משרדית, עיבוד תמונה ווידאו. המחשב אמור להחזיק 3 שנים ללא שידרוגים רציניים. על AMD אין על מה לדבר. לא צריך צורב, כרטיס קול, רמקולים, מדפסת, סורק... חשבתי על P4 2.4C לוח אם GIGABYTE GA-8KNXP בגלל הFEATURES שיש לו (למרות שהוא מאוד יקר) זיכרון 1024 (512 * 2) MB 400DDR הארד דיסק WD 120GB 8MB CACHE כרטיס מסך ATI RADEON 9700 NON PRO כרטיס טלוויזיה LEADTEK WINFAST TV2000XP DELUXE בשביל הקלטה מהטלוויזיה והרדיו DVD של BENQ מארז CHEIFTEK DRAGON DA-01BLD ספק ENERMAX 350W מקלדת LOGITECH INTERNET NAVIGATOR עכבר LOGITECH MX500 מסך 19' F900P LG יוצא ב - PCH 9600 ש"ח. מה אתה אומרים? איפה אפשר לחסוך? לשפר?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by omerz90,

שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב HTPC ואני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי בעצמי. אם יש משהו לשפר אז תגידו בבקשה. מעבד Intel Core i3-550 Tray ₪507 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-550ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪394 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪297 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון A-Data DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪176 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333AR מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪341 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 ₪79 כמות: 1 htt…

7. Started by hatul,

שאלתי לפני כמה חודשים אבל מאז הכיוון שלי השתנה קצת, אז אשמח אם תעזרו לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת, 100–200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט, פיתוח לאינטרנט ושליטה בשרתים מרחוק. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות, לעתים רחוקות יהיה קצת עיצוב גרפי עם gimp. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by falukky,

תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש לא כולל מסך וציוד היקפי! מטרת המחשב העיקרית היא משחקים. יש לי מסך חדש: SAMSUNG 226BW המחשב חייב לכלול את אחד מכרטיסי מסך הבאים: Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail - 2811 Nis OR Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit 1791 Nis שאלה: האם ההבדל של 1100 ש"ח שווה את המחיר מבחינת ביצועים???? דברים נוספים: אני לא מעוניין בכרטיסי מסך מסוג GFORCE לוח האם: צריך להיות של ASUS מעבד: רק אינטל, רצוי 4 ליבות הרדיסק: WD

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by elina26,

אני מחפשת מחשב בגודל של 11.6 עד 12 אינץ לצורך אינטרנט סרטים באיכות רגילה ובעיקר עבודה מול אופיס ולכן אני רוצה מקלדת כמה שיותר נוחה! זה חשוב שמתי לב שיש ניידים להם יש מקלדת עם מקשים קטנים ולא נוחים וזה פקטור שצריך לקחת בחשבון אני מוכנה להשקיע עד 2500 עדיף פחות דוגמאות מקשים גדולים: http://img.zap.co.il/pics/3/2/5/9/34329523c.gif מקשים קטנים: http://img.zap.co.il/pics/5/2/6/8/33028625c.gif בבקשה עזרה

11. Started by whylikethis,

שלום לכולם אני חייב להתחיל בזה שהסתכלתי במפרטים שאתם מציעים ואפילו הדפסתי את המדריך השלם להרכבת מפרט למחשב (את כל ה15 עמודים#@$) אבל בכל זאת אני לא מרגיש שלם עם זה אז רציתי להגיד כאן בדיוק מה שאני מחפש ואולי תוכלו לעזור לי אני מחפש מחשב נייח שיתחבר לטלוויזיה המטרה העיקרית שלו היא צפייה בסרטים בHD בנוסף ארצה לגלוש באינטרנט ולהוריד סרטים.. לא יותר מזה.. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית, חשבתי להתחיל עם טרה ואחרי זה לקנות עוד כמה שצריך (וכנראה שצריך הרבה) ושהוא יעבוד יחסית חלק.. (המארז לא חשוב לי מבחינת עיצובים או משהו, לא משחק במשחקים, לא עורך כל מיני דברים) בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים..ללכת על הכי זול או שיש משהו ממומלץ שכדי לקנות? מרחק צפייה של 4.5 מטר אם זה חשוב א…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ולא לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אולי אשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by lompy,

Intel Core i5-2500K Corsair 16GB-DDR3 1333MHZ ASUS GTX 650-1GB HDD 500GB DVDRW GA-Z68AP-D3 ANTEC 650W Gigabyte 3D Aurora 570 FULL TOWER --עריכה-- אני עכשיו רואה שהתבלבתי במקום , אפשר בבקשה להעביר פרום המתאים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by rantza,

1510 ש"ח מעבד ‏Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎ 160 ש"ח מאוורר למעבד ‏Scythe Kozuti SCKZT-1000 CPU Cooler 320 ש"ח לוח אם - ‏Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 811ש"ח זכרונות - ‏Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit CMY16GX3M2A1600C9‎ 500 ש"ח ספק כוח - ‏Antec 650W 80+ Platinum EA-650 Platinum PSU‎ 160 ש"ח מארז - ‏CoolerMaster Elite 344 Mini Tower Black and Silver Case No PSU‎ 195 ש"ח 65 ש"ח מאווררים וגופי קירור - ‏Antec TrueQuiet 120mm Case Fan‎ 709 ש"ח מסך - ‏Samsung S23C350B 23'' LED Monitor‎ 4235 ₪ מחיר למזומן ב-KSP

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום, לפניי שנתיים קניתי לאשתי לפטופ בהרבה מאוד כסף, ולצערי מהיום הראשון כמעט הוא עובד ממש גרוע, עשינו פרמוט וכל מיני שדרוגים, אבל שום דבר לא עוזר. כ 90% מעבודתה הוא על פוטושופ, והבעיה היא בעיקר בטעינה של קבצים, שהות ארוכה מאוד בין פעולה לפעולה, ועוד בעיות דומות שפשוט הופכים את העבודה שלה לבלתי אפשרית. המטרה שלי לקנות מחשב מאוד חזק שיריץ את פוטושופ החדש כמו כלום, ולא אכפת לי לשלם על זה... אלו נתוני המחשב שלה היום (שוב לא מספיק!) : Processor: i7-3630QM CPU@ 2.40GHz RAM : 8 GB אין לי מושג מה הכרטיס הגרפי, ואני יודע שאין לה כונן SSD אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים ספציפיים של מחשבים אותם ניתן…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by barakbar99,

שלום אנשים, השמח למפרט למחשב נייח ותודה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוצה בעיקר להשתמש בתכנות VISUAL STUDIO,SSMS ,לעלות מערכות הפעלה VMware Player , משחקים , סרטים אולי אני ירצה להזיז את המחשב לטלוויזיה HDMI 52 אינץ' ברגע שאני מעביר לטלוויזיה אני יחבר שני שלטים XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללימודים בעיקר תדיר, עד כבד ב) במידה והמחשב…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ymdv,

לדעתי רשימת המפרטים המוכנים של האתר מעולה, למרות אימרות שונות שנשמעות בפורום כי הינה מיותרת. ובהזדמנות זו, תודה על עדכונה לפני מספר ימים. כמי שעומד לרכוש מחשב בקרוב לדעתי אין תחליף לרשימה זו, שהינה ממצה, קלה, וחוסכת שיטוטים רבים בפורומים. בעיה קטנה: המפרטים כוללים מחירים אך לא רשום היכן ניתן להשיגם במחירים אלו, ביחוד למי שאינו מעוניין להתרוצץ מחנות אחת לשניה ולאסוף את הפריטים הזולים ביותר. הצעה ליעול : ניתן להציע את המפרטים לספקטים שונים ולבקש הצעה כוללת, מעין מכרז שיוגש כל חודש, נניח בראשון לחודש. ביום זה יוגשו הצעות שונות של חברות שונות, והגולש יוכל לרכוש מערכת מורכבת במקום אחד ובמחיר אטרקטיבי. מערכת האתר יכולה להפיץ לחנויות מיפרט מומלץ (לכל מחיר) ולבקש את ההצעה…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי, לאחר הרבה התלבטויות, ולאחר בחינה של המון דגמים, הגעתי למסקנה שה-XPS M1330 הוא מודל פשוט מעולה, במחיר מתאים (בארצות הברית), שנותן תמורה מעולה. הדבר היחיד שגורם לי לחשוש הוא בעיית ההתחממות שקראתי עליה פה ושם, שקיימת ספציפית בדגם הזה של הXPS. מה המצב הנוכחי של הבעייה? האם היא תוקנה? האם יש דרך פשוטה להתמודד איתה? האם בגלל הבעייה לא כדאי לקנות את המחשב? אשמח לעצות. בנוסף, האם יש חנות מומלצת באמריקה שבה כדאי לקנות את המחשב, מקום שנותן אחראיות גם בארץ כמובן?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי, אני מתלבטת בין 2 דגמים של טושיבה: מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1GH מסך 16 , מעבד i5-430M , זיכרון 6GB , דיסק 500 , כ.מסך Geforce 330m, משקל 2.8 , מ.הפעלה Windows 7 Premium http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2995 מחשב נייד Toshiba Satellite L505-141 מסך 15.6 , מעבד I5-430M , זיכרון 6GB , דיסק 500 , כ.מסך Radeon 5165 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2973 מה אתם אומרים? הכרטיסים המוצעים פה מספיק חזקים? איזה יותר מומלץ? תודה J.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by ponchu83,

שלום. ברשותי מחשב לנובו שנקנה לפני כשנה וחודשיים. לפני מספר חודשים התחילה אצלי בעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys אשר כל פעם נתקע והפסיק לעבוד. לפני כחודש המסך התחיל לרצד ולא היה מצליח להראות את הכתוב. שלחתי את המחשב לIBM - שחזרו אלי ואמרו לי שצריך להחליף את כרטיס המסך (nvidia geforce go 7300) לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. ועל זה הם רוצים 1400 ש"ח. להוציא את הכעס על כך שאין סיבה שכרטיס מסך יהרס לאחר שנה וחודשיים (!!!) לא ברור לי המחיר הזה. האם IBM יקרים בצורה לא רגילה? או שאלה המחירים בשוק? האם אני יכולה לעשות זאת אצל טכנאי אחר? (מישהו מכיר וממליץ) או שאולי עדיף לי לתת להם להחליף את הכרטיס מסך ואת שאר העבודה לבצע אצל טכנאי פרטי? אשמח לתשובות, כי הסכום נראה לי מוגזם…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by david d,

שלום לכולם אני מחפש מחשב גיימינג שיריץ את כל המשחקים החדשים (לא חייב הכול על אולטרה) ויחזיק כמה שנים... מה דעתכם על המפרט הנ"ל המטרה שיחזיק כמה שנים טובות https://tms.co.il/index.php?route=product/configurator&configurator_id=250335 תודה

22. Started by TomL94,

המפרט הנוכחי: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 כ. מסך: GT 430 ספק: גנרי 450W. מארז: מארז גנרי כלשהו. החלקים שאותם אני מעוניין לשדרג: כרטיס מסך כמובן. באנדל מארז+ספק. (אם תמצאו מארז וספק נפרדים שיהיו עדיפים ויותר זולים, אשמח כמובן) ראם - אשמח לשני סטיקים נוספים של 2GB. ד. קשיח - 1 טרה. (במקרה של OC או אפילו בלי קשר, להוסיף קירור? אין לי ידע בנושא לצערי אז לשיקולכם) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני אתן את הדרישות שלי, אם תראו שאפשר לחסוך אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by yosi b,

המארז פאנטום 530 שחור עם חלון במצב טוב (יש טיפונת שריטות) הלוח הוא z87 asus rog maximus formula המעבד 4770K מצויין שכמעט ולא עבר אוברקלוק ( וגם הקצת שהיה היה קל ועבר בלי ארועים מיוחדים) כמו"כ קורר תמיד בקרורים הטובים בשוק (מים של קולר מאסטר ואוויר של נוקטאה) הזכרון הוא 4X4 GB של קרוסאייר Vengeance Pro 2400MHz בצבע אדום הרוכש יקבל גם שני קשיחים בנפחים של 1T (היטשטי)150 gb(סיגייט) וקירור חדש באריזה של קולר מאסטר CoolerMaster Blizzard T2 . תודה. כל הרכיבים (למעט הקשיחים) בשימוש כשבעה חודשים בלבד. וממילא באחריות - באייבורי

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Cyron,

שלום לאחר שנים ארוכות בלי נייח, מחפש לקנות מחשב כמה שיותר שקט, עם הרכבה וסידור איכותי מחפש מארז נקי וחלק, לא משהו מצועצע תודה מראש לעוזרים 🙏 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 +5% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה בעיקר, מעט משחקים שיש זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 🤫 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

25. שלום לכולם! בניתי מפרט בKSP ואשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם, או לקבל הצעה חלופית. תודה רבה! השימושים: מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם זה באמת חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE CC, לצורך עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.