ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? טלוויזיה full hd 3. ה…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתבקשתי למסור חוו"ד אודות מפרט המחשב שלהלן. אשמח לקרוא את דעתכם! המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס). תמונת מארז מצורפת. תודה רבה! מחשב: COMPAQ P4 Evo D310 Chassis: MICROTOWER Processors: PENTIUM 4 2.0 GHz (400MHz bus) Chipset: Intel 845G Chipset Memory Type: DDR Synch Dram PC2100 (266-MHz) Memory (2 slots) Memory: 256 MB (2GB maximum) Drive: 40 GB 7200 RPM Slots: 3 full-height, half-length slots, 1 AGP 4X, 1.5V Graphics: Integrated Intel Extreme AGP x4 NIC: Integrated Intel PRO/100 VM Network Connection Sound: Integrated AC97 Audio with Internal Speaker DVD TOSHIBA 16-48 IDE Interfaces: 4 USB , 1 serial, 1 parallel, 3 audio connectors (lin…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מתכוון לקנות מחשב לאבא- בן 65. שימושים עיקריים כוללים צפייה בסרטים, שימוש באינטרנט, כגון- יוטיוב, פייסבוק, חדשות ואימייל. וכן שמיעת מוזיקה. המחשב יחובר דרך HDMI למסך טלוויזיית סמארט 42 אינצ' של סמסונג. כעת אכתוב לפי הפורמט המומלץ בפורום. תקציב- 2K (זה כולל ציוד היקפי שיפורט בהמשך). שימושי במחשב- פירטתי בהקדמה. ציוד היקפי- השימוש במחשב ייעשה בישיבה או בשכיבה על מיטה. יש צורך בעכבר שיתאים למשטח עבודה שציינתי (מיטה) ושתהיה קליטה טובה שלו, מקלדת קטנה אם אפשר וברמקולים. חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר (בהתאם לתקציב שציינתי. אם יש אופציה לשדרג ב100-200 שקל, כך שהמחשב יהיה שמשמעותית שקט יותר, אשמח אם תציינו את האופציה לכך). לא מתוכנן …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ראשית אני יודע שמחשבי All in one לא כדאיים מבחינת יחס מחיר/תועלת, אבל עדיין אני מעוניין במחשב כזה בעיקר בגלל אסתטיקה ונוחות עם כבילה מינימלית. נחוץ לי מחשב שהייעוד הכי "כבד" שלו יהיה עריכת וידאו עם תוכנת corel videostudio pro מצאתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26942 האם להערכתכם הוא יעמוד במשימה ללא קושי מיוחד ? (מעבד i7-8700T) ואם לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים ? האם מישהו יודע מנסיון אם המחשבים האלה מרעישים ? (יש לי היום NUC ומידי פעם הוא מרעיש ברמות לא שפויות יחסית לגודל שלו). תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חוזרת ללמוד באוקטובר, מתלבטת לגבי מחשב נייד. עד היום השתמשתי במחשב נהדר של אסוס ששרד כמו גיבור ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (חוץ מהסוללה שלו שהתחילה למצות את עצמה). נראה לי שהפעם הדרישות שלי שונות. אני מחפשת מחשב קטן, ככל הנראה 13.3. קל משקל, בעל סוללה חזקה ושיהיה מספיק חזק כדי להריץ עליו חלונות + לינוקס בVM. טווח המחיר הוא במסגרת השפוי. אני יכולה להביא את המחשב מארצות הברית, כך שנראה לי שהוצאה בסביבות ה-1000 דולר נשמעת לי סבירה, אבל אני מוכנה להשקיע קצת מעבר לזה לטובת משהו שעומד בדרישות. עבור מחשב חלומותי אני מוכנה להשקיע גם עוד 400$ בינתיים אני הולכת לאיבוד בין כל האפשרויות. המלצות לסדרות ספציפיות? האם מה שאני מחפשת בכלל ריאלי? *מטרות המחשב? כמו שפירטתי, הוא צריך להח…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות (על כל רבדיו), סרטי HD. (אולי משחקים פשוטים כמו פיפא) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14+- . מאט אני מניח הכי מומלץ? לא ממש מבין בזה.. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? פה חשוב שיהיה כמה שיותר קל, אתנייד איתו כל יום באוניברסיטה אני מניח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר זמן, להיות ג'אנקי של נקודות חשמל זה לא אידיאלי לסטודנט. 8 שעות +- יהיה נחמד אני מניח (גם פה, אשמח לדעתכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כרגע אני לא משתמש, אבל אם לדעתכם צריך אז בכיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אף פעם לא השתמשתי בSSD, ככה שאני סומך על דעתכם המנוסה. * כונן אופטי? …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת, והאם יש דברים אחרים מעניינים שצפויים?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לעבודה בבורסה ז"א לראות הרבה גרפים בזמן אמת עבור חבר שגם התחיל לעבוד בתחום אני כבר אומר מראש אני צריך מערכת חזקה משום שאני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל והרבה חלונות פתוחים של גרפים וכן אני יודע שגרפים לא צריכים אותו כח כמו משחקים אבל מוכן לשלם עוד 500 או 1000 ש"ח עבור מערכת חזקה יותר שתעמוד בעומס ולא תקרוס או תעבוד לאט דבר שיכול לעלות פי כמה יותר. למחשב יחוברו בשלב ראשון 4 מסכים ככל הנראה AOC דגם 2436 משום שיש להם PIVOT במחיר שפוי וירכשו בנפרד. ממה שאני מבין וביררתי כדאי ללכת על מעבד CORE I5 זכרון לפחות 4GB לוח אם עם לפחות שני חריצים של PCI-E שיכולים לטפל במערך של CF יציאת ESATA עדיפות ללוח אם עם USB3 2 כרטיסי מסך ככל הנראה ATI 5770 (צר…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ההורים שלי צריכים מחשב נייד, בעיקר לגלישה באנטרנט וOFFICE. חשוב שהמחשב יהיה מהיר עד כמה שאפשר... הארדיסק- לא צריך נפח גדול 40 ג'יגה יספיקו בהחלט. משקל, גודל מסך, וזמן סוללה לא חשובים כל כך, כי המחשב לא יהיה נייד כל כך. בקשר לתקציב, אין תקציב מוגדר(אבל בשביל להגדיר את הפרופורציות: 4000 ש"ח +-). אני רוצה שתראו לי את המחשב המינימלי שיתאים, את הממוצע ואת היקר, את ההבדלים בינהם, והאם הם שווים את תוספת התשלום. בשביל ההתחלה חשבתי על אלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=400846 החסרון בו הוא שאין כרטיס רשת פנימי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=379229 זה נראה דיי טוב. http://zap.co.il/model.asp?model_id=372290 או זה של LG תודה רבה לעוזרים. זה דיי דחוף, אז אני …
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה שמאוד מאוד חשובה לי! אני לפני שידרוג קליל של המחשב ורציתי לדעת סופית מה באמת חובה לשדרג ועל מה אפשר לוותר? כמובן אמשח אם תרשמו ליד כל רכיב הסבר איך הוא משפיע על ההפעלה של המשחק - נתחיל: לוח אם מעבד זכרון פנימי כרטיס מסך כרטיס קול מאווררים תודה, אני בטוח שיש כמה חלקים שאפשר לוותר עליהם בשידרוג.
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שלום, אני סטודנטית למדמ"ח ואני מחפשת מחשב נייד חדש. כשהנוכחי (HP ProBook 430 G5) חוגג 4 שנים יחד עם התואר שלי, ומזמן כבר לא עונה על הצרכים שלי. חשוב לי: עוצמה - גם לצרכי תכנות (העיסוק העיקרי שלי, בגדול. מדי פעם משתעשעת קצת עם גרפיקה קלה (ב-Publisher, אבל הגיוני שאתפתח למשפחת Adobe בקרוב) ומעט 3D לעתים (Unity). כ-16" של איכות תצוגה ראויה (אני סובלת מאוד מהמסך ה-liveless של הנוכחי) התכונות שחשבתי עליהן הן +16RAM, 512 SSD, i7 Gen10. אני לא סגורה על המעבד, כי אני לא רוצה להוציא כסף סתם על תכונות שאני לא צריכה. השימוש הוא אינטנסיבי - לפעמים 12 שעות ביום. לא חשוב לי: חיי סוללה משקל (עד 2 ק"ג, אני בדרך כלל לא לוקחת אותו לקמפוס)…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מפרט מלא למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000-10000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600 זיכרון 2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) HD 500 MB צורב DVD multi layer,רצוי X20 ספק כח שיתמוך בכל זה מסך - כנראה דל 2007WFP (אין לי מקום ל 24") מקלדת ועכבר לא אלחוטיים רמקולים הייעוץ העיקרי שאני רוצה הוא בנושא לוח אם, זכרונות, מארז וקירור למעבד/ מארז (אם צריך) יש המון מבחר, ואין לי מושג מה יותר עדיף כנ"ל בנושא מלדת ועכבר - מעדיף עכבר לייזר חשוב לי לוח אם שיתמוך ברכיבים שיצאו בעתיד כדי שלא אצטרך להחליף את כל המערכת בשביל לשדרג כרטיס מסך/ זיכרון אשמח אם תוכלו לציין את החנות שבה בחרתם את החלקים הבנתי ש TMS …
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך רציתי לקנות נייד ואמרו לי לחכות לדגמי האסוול. הם הגיעו לארץ כבר? בכל אופן אני רוצה לקנות נייד 15 אינץ' שיהיה מהיר, שקט ובעל ביצועים טובים. לאחר שבדקתי כמה מחשבים מצאתי את המחשב הבא של סמסונג שנראה לי מעולה. אשמח לחוות דעת.. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13132
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שחקתי במשחק דרך סטים,וכשאני משחק ללא חשמל הFPS שאני מקבל הוא מתחת ל20 FPS והתמונה ממש מקרטעת . וגם המשחק נטען לאט יותר וכו' כל זה היה על מצב חסכון. כשאני על מצב ביצועים גבוהים אבל על סוללה , הFPS שקבלתי הוא אותו FPS שקבלתי במצב חסכון בסוללה. רק שאני על חשמל אני מקבל סביבות ה40-50 FPS במשחק . האם הגיוני שהביצועים במצב ביצועים גבוהים (על סוללה) היו פחות טובים במעל לחצי מביצועים גבוהים על חשמל ? והאם הגיוני שהביצועים של ביצועים גבוהים ומצב חסכון היו זהים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב! * מטרות המחשב? בעיקר גלישה באינטרנט ואופיס, אך חשוב לי שיוכל להריץ משחקים בסגנון FIFA ומעלה בצורה הטובה ביותר ביחס לתקציב. * גודל המסך? אני ממש מעדיף 14" * רזולוציית המסך? העדפה ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד שיהיה מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, אני הבנתי שכדאי שיהיה בשילוב של SSHD להרצה של המערכת. * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר ג…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלכתי ישירות לכיוון של 16 גיגה ראם ו-1 טרה אחסון. גם כיוונתי למחשבים שאינם עם מערכת הפעלה כדי להוזיל עלות (אני כמובן אתקין להם). וגם הלכתי מיידית לכיוון של 16 אינץ' שיהיה להם נחמד יותר. היום המחשב הנייד שלהם הוא 15.6 אינץ' אז יהיה הבדל כלשהו לטובה, אני מניח, גם אם לא מאוד משמעותי. השימושים הם בעיקר מייל, יוטיוב, אינטרנט וכתיבת מסמכים. לעיתים רחוקות יהיו גם עריכות וידאו אני מניח ואולי מעט פוטושופ. זה מחשב נייד שהוא בעצם המחשב השולחני שלהם. הוא לא זז לשום מקום. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות שניראות לי סבירות. שתיהן לנובו. האחד עולה 3400 לערך: https://www.orpc.co.il/items/6416049?num_of_cart_items=1&cart_content_wi…
-
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, אני בקרוב מתחיל ללמוד ניהול רשת בקורס מקצועי. אני מעוניין לקנות נייד ללימודים, להלן הטופס: תקציב: 4.5K, אפשר למתוח את התקציב ל5K. מטרת המחשב: כתיבה בשיעורים, עבודה בבית, והרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית. גודל המסך: 15.6" - 14" מבריק או מט: לא קריטי. רזולוציה: מקסימלית? דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: עד 3 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שאפשר, בכל זאת צריך להספיק לכמה שעות טובות של לימודים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: חובה SSD. כונן אופטי: לא. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה. אשמח לעזרתם, תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין בניידים אך מזדמן לי לסוע לקנדה בשבוע הבא ורציתי לדעת האם משתלם לקנות לפטופ בקנדה (טורונטו) או בכלל בדיוטי פרי ואם כן אז באיזו חנות. אני צריך את המחשב לאדריכלית (הרצת אוטוקאד , פוטושופ ומצגות PP) לא למשחקים! הסכום המוקצב הוא עד 1500$. אשמח לשמוע הצעות למפרטים ו/או חנויות בקנדה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב זה לא האישיו פה אבל אני מאמין שאין סיבה שמחשב ברמה שאצטרך יעלה על סכום של 2000 ש"ח. הביצועים יקבעו את המחיר ולא להפך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימושים העיקריים הם פייסבוק ואינטרנט, יוטיוב, וורד ואופיס, משחקים ברמה פשוטה בלבד כמו למשל world of tanks או משחקים ישנים. חשוב שהמחשב יוכל להחזיק הרבה חלונות של פייס או יוטיוב יחד באותו זמן, יש בנות שלא תמיד יודעות להתנהל הכי יעיל מול המחשב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל החלקים נדרשים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - רצוי שהמחשב…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של כ - 9500 ש"ח. שימושי המחשב: משחקים, אינטרנט, עבודה משרדית, עיבוד תמונה ווידאו. המחשב אמור להחזיק 3 שנים ללא שידרוגים רציניים. על AMD אין על מה לדבר. לא צריך צורב, כרטיס קול, רמקולים, מדפסת, סורק... חשבתי על P4 2.4C לוח אם GIGABYTE GA-8KNXP בגלל הFEATURES שיש לו (למרות שהוא מאוד יקר) זיכרון 1024 (512 * 2) MB 400DDR הארד דיסק WD 120GB 8MB CACHE כרטיס מסך ATI RADEON 9700 NON PRO כרטיס טלוויזיה LEADTEK WINFAST TV2000XP DELUXE בשביל הקלטה מהטלוויזיה והרדיו DVD של BENQ מארז CHEIFTEK DRAGON DA-01BLD ספק ENERMAX 350W מקלדת LOGITECH INTERNET NAVIGATOR עכבר LOGITECH MX500 מסך 19' F900P LG יוצא ב - PCH 9600 ש"ח. מה אתה אומרים? איפה אפשר לחסוך? לשפר?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט למטרת גיימינג עד 3800 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים בגרפיקה גבווה כמו call of duty 7 , far cry וכו' רזולוציית המסך שלי היא FULL HD 23 אינצ שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מ www.ksp.co.il . תודה ושבוע טוב
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעוד שלושה חודשים ייקנו לי אותו (כנראה יהיה 8900GTX אם יצא עד 23 ביוני.) לוח אם : Asus Striker Extreme מעב ד: Core 2 Extreme Quad QX6700 Box Intel זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 כרטיס גרפי: nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Pine X FX כונן קשיח: Western Digital WD5000KS מארז: Sagitta Raidmax Black מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit Hebrew ספק כח: Thermaltake 850W ThohghPower צורב: Sony - AW-G170AB2 כונן CD: ASUS - S520B כונן Floppy: Alps Floppy 1.44 המחשב הזה טוב? ??? מה לשנות? ??? תודה למי שמגיב
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ ואני מתלבט בין 2 הדגמים הללו: Dell 3542 i7 1TB Geforce 840M 8GB קישור למפרט: http://ksp.co.il/?uin=22964 לבין Macbook Pro Retina 13" i5 8GB 128GB intel iris השימוש יהיה 80% אופיס, אינטרנט 20% פוטושופ, לייטרום באופן חובבני אישי. יש לי אפשרות מחר לקנות באילת כשהראשון יעלה 3100 והשני עם הנחת סטודנט 5100 בדל המפרט נראה טוב יותר והמחיר זול ב2000 ש"ח והאחריות היא ל3 שנים. אבל המליצו לי נורא לקנות את המאק. אשמח לדעתכם המקצועית בנושא, שווה לי באמת להשקיע עוד 2000 ש"ח בשביל זה? ובנוסף, אם אתם ממליצים על הדל אז מאיפה הייתם ממליצים לקנות? תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה (סליחה על החוצפה) עריכה: רוב הסיכויים שהמחשב לא ישמש אותי בהרצאות, יש לי אי…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 410shekel מאווררים וגופי קירורFreezer 64 Pro -105shekel לוחות 525shekel-AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2g kingstone-265shekel דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS -220shekel כרטיסי מס ati hd 4890 sapphire-1000shekel צורביםLG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE-115shekel מארזים DR.Byte Black X Stand For Case-30shekel ספקי כוח hec500td-tf 500w 2x8cm fan 24pin-285shekel מחיר 3000 ¤
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דרישות מינימום ל GTA V מערכת הפעלה: חלונות 8.1, 8, 7, *ויסטה. 64 סיביות בלבד. *לבעלי ויסטה מומלץ השימוש בכרטיס מסך מבית NVIDIA. [*]מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @2.40GHz או AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor @ 2.5GHz. [*]זיכרון: 4 ג'יגה בייט RAM. [*]כרטיס מסך: NVIDIA 9800 GT 1GB או AMD HD 4870 1GB (דיירקט אקס 10,10.1, 11). [*]מקום פנוי על הכונן הקשיח: 65 ג'יגה בייט. דרישות מומלצות ל GTA V מערכת הפעלה: חלונות 7, 8, 8.1. 64 סיביות בלבד. מעבד: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz או AMD X8 FX-8350 @ 4GHz. זיכרון: 8 ג'יגה בייט RAM. כרטיס מסך: NVIDIA GTX 660 2GB או AMD HD7870 2GB. מקום פנוי על הכונן הקשיח: 65 ג'יגה בייט. האם המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-