עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tal h,

יש לי כבר 2 מחשבים כרגע, אני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי כבר מחשב חזק, לעבודה שלי- מחשב "על"-משמש לעריכת וידאו בתור פרנסה,מחשב אינטל פנטיום 2.8, לוח ASUS p4c800e delux, כרטיס מסך asus radeon 9600XT עם המון חומרה נוספת,דיסקים קשיחים רבים וכרטיסי עריכה יקרים. (מחשב שעולה בערך 22 אלף שקל). אני רוצה לקנות אחד חדש במקום אחד שיש לי- את זה שאני רוצה להחליף - חלש יחסית, 866 עם 256 זיכרון. מטרות עיקריות- גלישה באינטרנט,סרטים, תוכנות הורדה, ישומים משרדיים, ואולי קצת משחקים. כמובן שאני מנסה להוזיל עלויות אבל גם לא לרדת לשפל המדרגה. אני זקוק ל : לוח אם- חשבתי על ASUS P4P800 כ.מסך- חשבתי על RADEON, אולי 9600 או טיפה פחות טוב. זכרונות- קינגטון נחשב טוב, לפחות 512. הארד דיסק- 60/80 י…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם, 1)תקציב מקסימאלי - 3000 ש"ח ללא חריגות (התקציב המקורי 2500, מוכן להתפשר לטובת מחשב טוב יותר) אבל ללא חריגות נוספות. אשמח לכיוון ה-2500 2) שימושי המחשב: משחקים לעיתים רחוקות מאוד ובעיקר עריכה (פוטושופ, וידיאו). לא סרטים מלאים ולא עריכות כבדות. צפייה ב-HD וכן שידור לטלויזיה 32" (XלאX במקביל לעריכה! ולא באופן תמידי. רק בכדי לצפות בסרטים מידי פעם) 3)תוכנות עיקריות: פוטושופ, after effects, premiere. רזולוציה: 1080P אין צורך בכרטיס מסך וכן אין צורך בצורב או ציוד היקפי אחר (רמקולים,מסך, מקלדת עכבר וכו'). HDD אשמח ל-1TB + כונן SSD קטן עבור מערכת ההפעלה ותוכניות מרכזיות וכן RAM 8GB. אין חשיבות ליופי המארז. אם אפשר שיהיה שקט אבל מבחינת התקציב עדיף להתפשר על שק…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by dorish,

אז ככה אני מחר משלם על המחשב אבל אני עדיין יכול לשנות זה המפרט ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור מה אתם אומרים על המפרט מה לשנות במקסימום עוד 1000 שקל את המסך אני לא משנה ואת החברה של הלוח שהיא חייבת להיות ASUS אני נראה ישנה את המעבד ל 3700 כי אז זה כבר סאן דייגו שהבנתי שזה הרבה יותר טוב (הדגם) הלוח נראה לי טוב אבל אני לא יודע על הכרטיסי מסך אני לא בטוח בקשר לזה שזה 2 וזה SLI ואין לי נסיון אם זה אז מה אתם אומרים עדיף לקחת משהוא אחר? והזיכרון 1024 זה מספיק אבל אולי ללכת על זכרונות יותר יקרים מאותו חברה אבל 800 מגה הרץ אבל …

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. קיבלתי הצעה למחשב גיימינג עם המפרט המצורף. אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור: קטגוריה פריט Processor Intel Intel Core i9 12900KF 3.2Ghz 30MB Cache s1700 - Box CPU Cooler ASUS ROG STRIX LC II 240 AIO Liquid CPU Cooler Dual ROG 120mm Fans - Black Motherboards for Intel Asus PRIME Z690M-PLUS D4 LGA1700 Intel Z690 DDR4 Memory G.Skill Ripja…

5. Started by Forza Milan,

AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 850 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 (לוח אם) SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 600 ¤ 2 (שתי סטיקים זיכרונות ביחד 1024) WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 550 ¤ 1 (דיסק קשיח) SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 (כרטיס מסך) NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 (צורב+DVD) Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 60 ¤ 1 (כונן דיסקטים) COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU 280 ¤ 1 (ספק כח) FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 (מארז) שמעו הבאתם לי את המפרט הזה אז, הבנתי שאני לא ממש צריך כרטיס מסך ב-1500 ש"ח, אני לא גיימר כבד... וגם אני לא הולך לשחק יותר מדי במשחקים... למי יהיה זמן , עוד …

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by tood24,

חבריה מישהו מכיר יודע ממליץ? תודה https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2185..580.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=45394&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

7. שלום! אני עכשיו קניתי מחשב ממוצע שאני עומד לשדרג. המפרט לפני השדרוג: מעבד core i3 2100 לוח אם : H6\H1 אני לא כל כך זוכר 4 גיגה זכרון 500 גיגה קשיח השדרוגים: כרטיס מסך geforce nvidia 1 gb שעולה 320 שקלים. השאלה היא אם לשדרג ל i5 או I7 המחשב בלי השידרוגים עולה 1100 בהנחה מיוחדת התקציב הוא עד 1700 עם חריגה של 200 ש"ח ללא חומרה המחשב מיועד למשחקים כמו crysis 2 gta iv gta san andreas counter strike combat arms

8. Started by M3nt4,

היי , יש לי aus x555la חדש בן 3 חודשים , והמחשב זוועה! מעבד i3 4030 4gb ram 500gb hdd דפי אינטרנט נתקעים , תוכנות לא מגיבות , ביצועי מולטי טאסקינג ב"רמה של" לחלץ קובץ Winrar ובמקביל לגלוש באינטרנט הפכו לבלתי אפשריים. דוגמה נוספת: להעתיק קבצים מכונן לכונן ותוך כדי לגלוש באינטרנט. בעת הפעלה ראשונית של המחשב לאחר כיבוי לוקח למחשב המון זמן להתאפס על עצמו ( טעינה ראשונית) לעיתים כפתור Start אינו מגיב תוכנות קופאות (לא מגיבות) לעיתים קרובות - לדוגמא : Chrome , spotify , photoshop המון פעמים מופיע "מסך כחול" והמחשב מרסט את עצמו !!!!!! המחשב בן 4-3 חודשים!!!! מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע מה לעשות!! ובעניין אחר לגמרי : הוא כרגע עם 4gb ram 4gb ddr3l 1600mhz x1…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 בערך באילת אפשרי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבודה בעיקר OFFICE וצפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן. אם המחשב מספיק חזק כדי לפעול עם WIN10 כמו שצריך…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ctso,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Heroes of the storm, The vision. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080\1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Tranquility,

אשמח לעזרה, בכמה אפשר להעריך את המחשב הישן שלי: /Intel® Core™2 Duo Processor E8400 (6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) GIGABYTE GA-EP43-UD3L OCZ Gold 8GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) NVIDIA GeForce GTX 260 GPU (Core 216) Seagate Barracuda 1.5TB Seagate Barracuda 500GB Thermaltake Element S (PC Case) + 2 Extra Fans Thermaltake - TR2 470W PSU Arctic Cooling Freezer 7 הכל כמובן מסודר, מורכב ומוכן לעבודה תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by asaf20,

היי. אני צריך עזרה למפרט מחשב למטרת משחקים וקצת אינטרנט התקציב הוא 4000 יש כוונה לחבר אותו למסך טלוויזיה LCD32 של LG (מקווה שאין איזה בעיה לעשות את זה ) כך שאין צורך במסך ורמקולים. יש צורך במקלדת ועכבר (עדיף אלחוטיים ) עדיף גם שיהיה אפשרות לראות סרטי HD הכל לשיקולכם ולדעתם . תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מה דעתכם על זה? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz X2 Gigabyte HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 10/100/1000 On Board 7.1 Channel Audio SeaSonic ECO-600 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU מחיר: 3776 ₪ חנות KSP

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אז ככה, אחי עוד מעט מתחיל ללמוד עיצוב גרפי וצריך מחשב נייד שיוכל לעמוד בכבוד בכל מה שקשור לכך. חיפשתי קצת ברשת, לא שאני מבין גדול אך נראה שהנייד הבא: http://ksp.co.il/?uin=17268 נשמע ונראה נהדר, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת שמסקרת את המחשב כמו שצריך לכן אני צריך לדעת האם המסך שלו נחשב לטוב? האם הוא יצליח לתפקד טוב תחת לחץ של תוכנה גרפית? בנוסף, אם תצליחו למצוא משהו יותר טוב מזה בתקציב של 5000-6500, אשמח. * מטרות המחשב? עריכה גרפית * גודל המסך? כמה שיותר גדול, עדיף מט. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי, אבל לא נורא אם אין. * גו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by din264,

איזה מהניידים האלה כמובן שירכוש את בדיוק אותו מפרט הוצעו לי שניהם באותו מחיר איזה מומלץ יותר בתנאי ששניהם בדיוק אותו מפרט?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. לוח: 7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 sb נתונים של לוח האם מעבד: AMD Athlon XP 2200 זכרון: 512MB Twinmos זכרון כרטיס מסך: GF 4 Ti4200 128MB AGPx8,DVI,vivo מבית Chaintech כרטיס מסך HD: MAXTOR 60GB 7200 ATA 133 CD-ROM X52 LG FLOPPY מארז ATX MIDI 400W מקלדת+עכבר MS Wireless + Mouse Wireless ללא מסך נו, מה אתם אומרים? הצעות/שיפורים... אהה... המחיר- 4770ש"ח

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אם ממש יש צורך אפשר לחרוג אבל לא בהרבה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס וכו.. אין צורך בשום ציוד היקפי ונראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. http://www.tgspot.co.il/lenvo-announced-the-two-most-powerful-laptops-ever/ se7en, מאחוריך...

19. Started by haim855,

אם הזכרונות בתמונה חסרים בסניף באזורי..אפשרות שניה.. G.Skill Aegis Ultra low voltage 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 לוח אם כבר ניקנה Z87-GD65 Gaming כרטיס מסך יש ..gtx560ti ארדיסק יש.. יש צורך בתיקון במיפרט בתמונה לפני רכישה היום? [h=1][/h]

20. היי, מהי הדרך הזולה לחבר אל קו הטלפון מחשב שאין לו שקע מתאים לכבל טלפון רק לכבל רשת (RJ45) ? (כבל טלפון פנוי כנראה שיש לי) תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש לעונים ולמתעניינים. לאחר שחיכיתי קצת יותר מחודש ליציאת הקונרו אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים. התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אך חשוב לציין שזהו תקציב למחשב ללא צורב, מקלדת ועכבר שכבר קניתי בחודש שעבר ומסך שאני מתכנן לרכוש בתקציב נפרד. דרישות מיוחדות : *מעדיף לא לעשות אוברקלוקינג כי זה נשמע לי די מפחיד, לא יודע האמת, אם זו פעולה בטוחה לגמרי אז אין לי בעיה לעשות כי יש לי ידע במחשבים באופן כללי. *הארדיסק - מינימום 200 ג'יגה *לוח אם - כמובן שחייב לכלול חיבור PCI-e, מינימום צמד יציאות USB 2.0 בחזית עם עדיפות לארבעה יציאות קדמיות, לפחות 6 יציאות בלוח אם כולו. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אך גם לפעולות בסיסיות יותר כמו גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכי א…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Laofix,

צריך בבקשה מחשב גיימינג חזק במחיר של עד 5000 שקלים מעדיף שיהיה כלום בתוכו 2070.. כל השאר סומך עלייכם תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אופציה למסך עד 1200 שקל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריךm2 -ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

23. אז ככה בגלל שאני מתלבט עם לקנות שדרוג או פשוט מחשב חדש אני צריך המלצה למה עדיף לי, אני חושב 5000 שקל יספיקו לי בהחלט ולא צריך להגזים מעבר, המפרט יהיה נטו לגיימינג ואולי גם עריכת 3D במנוע הSDK של CRYSIS 2 כמו כן המחשב מיועד לכל משחק חדשני שעומד לצאת ללא התפשרות על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 100 שקל שיכלול גם הרכבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד במיוחד, סרטים וגם בFHD, עריכת 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Hoolifan,

שלום לכולם, לפני כמה שנים נעזרתי בחבר'ה המצויינים פה לרכישת מחשב נייח שמשרת אותי עד היום נאמנה. הפעם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר את אמא שלי. אני לא בקיא בתחום הזה אבל בגדול היא צריכה משהו פשוט בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים. * מטרות המחשב? - בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? רצוי כמה שיותר גדול במסגרת התקציב * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יתן מענה מספק לגלישה וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (יחובר לטלוויזיה מידי פעם) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם SSD נכנס בתקציב אני אשמח * כונן אופטי? לא חובה * הא…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכולם בזמנו (לפני שנה וחצי..בערך) התייעצתי לגבי שדרוג, ולא הוצאתי את זה לפועל ובצדק כי המחשב עדיין החזיק יפה מבחינת גיימינג. כיום אני כבר מרגיש את הירידה בביצועים, ואני שוקל האם כדאי לשדרג, וכמה יעלה שדרוג ראוי. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל על 240 FPS, אבל לפחות שיעבוד בצורה חלקה ויחזיק לשנה-שנתיים הקרובות. אם שדרוג לטובת המטרה הזו יצרוך החלפה של יותר מדי רכיבים, האם יהיה עדיף לרכוש מחשב חדש וזהו? אשמח לדעתכם בנושא בנושא התקציב לשדרוג, מניח שעד 1.5-2K, אבל מעדיף כמה שפחות. דבר נוסף, יש תקלה בספק הכוח במחשב. הדגם שלו הוא FSP HYPER 600, וכשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים שמפסיקים אחרי כמה דקות, ולעיתים רחוקות הרעשים חוזרים ומפסיקים אחרי דקה. זה לא…

דיונים חדשים בפורומים