ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
הבן שלי מבקש כמתנת בר מצווה, מחשב נייד שאחד השימושים העיקריים בו יהיה למשחקים. הבנתי שאף מחשב נייד ללא יוכל לתת את התפוקה למשחקים כמו שנ ותן מחשב שולחני. האמנם? ואם כן, איזה דגם יכול כן להתאים למשחקים ככל היותר?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב. 10. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פתחתי טופיק.. ודיי נתקעתי עם זה בגלל איזה מחלה שתקפה אותי אז קצת יצאתי מזה.. ועכשיו אני צריך את זה דיי בדחיפות.. אז אני יחזור בקצרה.. ההורים שלי טסים בסוכות לארה''ב ואני צריך שהם יחזרו עם מחשב נייד ללימודים של אח שלי.. אני דיי מעדיף שהמחשב נייד יהיה של DELL ולכן התמקדתי באתר שלהם.. אח שלי מתעקש על מסך 15 אינצ' (אני יודע שזה גדול) .. אבל עם זאת הוא צריך בטריה כמה שיותר ארוכה (ברור לי שהדבירם מתנגדים..) הביצועים צריכים להיות טובים , אבל זה לא העיקר ... חיפשתי קצת באתר של DELL.. ואני צריך עזרה.. זה הכיוון לדעתי.. http://www.dell.com/business/laptops?~ck=mn#subcats=&navla=&a=55846~0~879657,51795~0~812537,51795~0~812540,55103~0~857204 תודה.. …
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש ליום יום, בעיקר בריצה של מספר מכונות ווירטואליות במקביל (חלילה לא טראנספורמר), התקציב הוא עד 5K (גמיש טיפה), עדיפות לחברה מוכרת ולא חברה שתאדה מחר/תפסיק לייצר ניידים. גודל המסך: 15+ משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (עדיפות לכמה שיותר זמן). רזולוציית מסך: 1920x1080 יציאות/כניסות חובה: HDMI, USB3, RJ45 כונן קשיח: לפחות 500GB בכונן HDD מהיר (7200rpm) או בכונן SSD או בשילוב של השניים (אך לא היברידי). זיכרון פנימי: 16GB (או תמיכה עד 16GB). כונן אופטי: לא קריטי. רשיון למערכת הפעלה: אופציונלי. תודה לעוזרים, אוהד
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש באינטרנט וצפייה בתכני HD בחיבור למסך טלויזיה 32 אינצ' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למחשב מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משחק במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 13” או 14” לשימוש בלימודים (תעודת הוראה) והוראה בכיתה. המחשב ישמש לעבודה באופיס, גלישה באינרנט וצפייה בסרטים. הפרמטר הכי קריטי הוא משקל. על המחשב להיות קל ככל הניתן (עד 1.3 קילו ועדיף פחות). אם ניתן למצוא מחשב בגודל 14” שהוא קל משקל אז מאוד אשמח, אם לא אז אשמח להמלצה על מחשב 13”. מצרף את התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג לכיוון 5000+ (כמובן שאשמח גם לפחות מזה אם קיים :) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, צפייה בסרטים (מעט). דפוס שימוש של פתיחת הרבה טאבים וחלחונות אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD עם מסך ישן שיש לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ועד 500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל, ועריכת אודיו עם תוכנות כבדות כמו ABELTON ופלאגינים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לRGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא כולל מערכת הפעלה ועדיפות להרכבה בחנות…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש מהניילונים שהגיע ללא מערכת הפעלה. לאחר התקנת WIN7 מתחיל התהליך המייגע של הורדה והתקנה של דרייברים מהאתר של לנובו.. אני לא מצליח להתקין דרייבר ע"מ להשתמש בכרטיס הרשת האלחוטי, וניסיתי את שתי האופציות שהיו באתר הרשמי. אם אני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר אני כן מצליח להשיג חיבור לאינטרנט. נואשתי ואפילו ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש וגם זה לא עזר. ב- Device Manager תחת Other Devices יש Network Controller (שאותו אני לא מצליח להתקין..) עם סימן שאלה. עזרה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מאיביי לפני מס' חודשים מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad Yoga, הוא הגיע עם שנה אחריות של Lenovo, התקשרתי ל Lenovo ישראל כדי לוודא שהאחריות שלי תקפה גם בארץ ואכן היא תקפה, השאלה לי היא לפני שאני שם 260$ על הרחבת אחריות דרך האתר של Lenovo העולמית האם זה גם יתפוס בארץ? (אין אפשרות לבצע הרחבת אחריות דרך Lenovo ישראל), כשניסיתי לשלם דרך Paypal על הרחבת האחריות קיבלתי סירוב והבנתי שזה בגלל שאני לא מארה"ב, לא חסר דרכים לעקוף זאת אבל השאלה היא האם האחריות המורחבת תהיה תקפה בארץ ? האם למישהו נסיון בנושא ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי סכום של כ 2800 כולל מסך, אני לא יודע מה לבחור, אינטל או ATHLON XP 2000+? מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות אמינה וזולה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בקרוב נכנס לקבע ואמור להישאר לי מהחסכונות והמענק כ20,000 ש"ח שמתוכם אני רוצה להשקייע במחשב כ7,500. קחו בחשבון שמאוד משנה לי התועלת (אם המחשב ב5,000 רק טיפה פחות טוב הוא עדיף) והרעיון הכללי הוא שהמחשב גם יחזיק לי לתוך הלימודים (מקווה להתקבל לרפואה) באוניברסיטה ולקבע הראשוני שלי בקיצור: טרות המחשב? גיימינג ועבודה על מסמכים בעיקר. * גודל המסך? 17 אינץ', נועד להחליף מחשב נייח לחלוטין בשנתיים הקרובות לפחות. מט או מבריק לא רלוונטי, רק שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? FHD, לא מתכוון להשתמש ב4K כל חיי אם זה תלוי בי. לא ממש שווה את הכסף והמסביב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת טובה להקלדה בעיקר, בשביל …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסת תוכנה / מדעי המחשב, משחקים בינונים (DOTA 2 / HEROES OF THE STORM) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? למיטב הבנתי עדיף SSD. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב עתיד להירכש בארצות הברית, ויעשה בו שימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה , מעוניין לדעת כמה שווה המפרט של המחשב הישן שלי. מחשב חזק , אמין וטוב.(לפי דעתי כמובן). מעבד : intel core 2 quad Q9550 2.83GHz לוח אם : Asus rampage extreme זיכרון: 8GB DDR3 kingston כרטיס מסך : Ati readon 5770 hd 1 GB הארד דיסק : WD 500 GB 7200 ספק : לא כ"כ זוכר אבל משו סביר
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה את כרטיס המסך באילת ואין באפשרותי לקחת את כל החלקים משם (אפשר עוד חלקים "קטנים" נוספים יקרים אחרים במידה ויהיו קיימים במלאי - למשל כן מעבד או ספק כוח אבל לא מארז) כאמור כרטיס המסך יהיה GTX780Ti ואני מתלבט בין הבאים: http://ksp.co.il/?uin=21211 http://ksp.co.il/?uin=21263 את יתר המפרט (למעט כרטיס המסך או חלקים אחרים נוספים שתמליצו לקנות באילת) אני מעדיף לקנות בירושלים. וקדימה אל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בתוספת 1000 ש"ח נוספים. למרות שאני מעדיף לא להשתולל. 2. מה שימושי המחשב ? - משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגי…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנט עד 5K כאשר יש דרישה שיריץ גם משחקים (בעיקר COD4) חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6817 יש משהו יותר חזק במסגרת התקציב?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את הנייד ל TV או למערכת ואני שומע מן רעש סטטי כזה, לפעמים זה עובר אבל רוב הזמן אני שומע את זה וזה ממש מפריע אי אפשר לראות סרט ובקיצור אי אפשר להעביר סאונד מהמחשב (אפשר אבל זה נשמע ממש רע). האם יש איזו דרך לטפל בזה? מתאם או משהוא? תודה רן
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם והמשך יום טוב שיהיה.. יש לי עוד מעט יום הולדת וחשבתי אולי לקנות ליום הולדת את הכרטיס מסך GTX470 ואת המסך של DELL פאנל IPS 23 או אם יש מסך LED שהוא טוב גם טוב. והשאלה שלי האם הספק שלי מספיק חזק בשביל הכרטיס הזה והמסך הזה,כלומר שלא יהיו בעיות. תקציב עד 3000 שקל תודה רבה לעוזרים!!! זה המחשב: CPU:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY MB:GIGABYTE GA-P55-US3L MEMORY:KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 Graphic Card:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI Case:LANCOOL K56WB NPS PSU:Thermaltake TR2 RX 550W
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מחשב נייד, זול ככל האפשר, ללימודים. אני חייב פונקציונליות טובה, לכן אולטרה ניידים (בעיקר EEE) לא ממש מתאימים לי. מה שכן, בנוגע למה שנשאל בכותרת, גיליתי בזאפ שמחשבים ניידים של Gigabyte נורא זולים, למשל W536M, שעם הפרמטרים שלו אצל חברה אחרת היה עולה בלפחות 1000 ש"ח יותר. עכשיו השאלה היא מה הקאץ'? לא מצאתי ביקורות על ניידים אלו כלל, מה קורה פה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עבדתי עם macbook pro שנים, רוצה לעבור ללינוקס. לא מבין בחומרה יותר מידי, מחפש את המכונה הכי טובה בגדול. כרגע מתלבט בין system76, ל lenovo thinkpad T series. דרוש מעבד כמה שיותר חזק עדיף AMD לפי מה שקראתי, ראם לפחות 32GB, לפחות 1TB זיכרון, מסך 16 אינצ אשמח לשמוע חוות דעת, והמלצות נוספות. ומי שהזמין system76 אשמח לשמוע איך החווית שירות ומשלוח איתם. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אפשר עד 12K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות כבד, גיימינג קל בין לבין 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד של דל. אך ורק דל. בתקציב של 3K כבר מצאתי את המפרט הרצוי אבל כעט מגיע השאלה שלי. יש את אותו המפרט לשני הניידים אך הדגם שונה. DELL INSPIRON 1545 DELL VOSTRO 1015 השאלה היא, איזה מהדגמים עדיף? איזה יתרונות יש לכל נייד ואיזה חסרונות. תודה. arielyaroker
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, ממש אשמח לעזרה כי אני כבר מבולבל אני צריך לקנות מחשב עם יכולת להריץ תוכנות של עיצוב כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט. ראיתי הרבה מחשבים עם מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כמו זה האם המפרט הזה יכול להספיק להריץ את התוכנות? ממש אשמח להכוונה... תודה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט - לעיצוב תעשייתי - סטודנטית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-