עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roi_besor,

יש לי סוללת 6 תאים וזה לא מספיק לי (שעתיים וחצי בלבד) אני רוצה לרכוש סוללה נוספת ואני לא בטוח איזו כדאי בהשוואת מחיר לתפוקה. יש להם סוללת 9 תאים והבנתי שגם יש סוללות משניות ואין לי מושג מה זה אומר ומה זה נותן. אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן וימליץ לי על סוללה ומחיר(חשוב) אן במקביל יסביר איך אפשר לחסוך בזמן סוללה ואם יש תוכנה כזו בנוסף אני לא מבין את הנתון - WHr. מה זה אומר שלסוללה שלי יש - 56 WHr תודה רבה רועי

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. מטרות המחשב: ביחוד לעבודה משרדית כולל צפייה בסרטים, משחקים לא בהכרח הכי חדשים, אינטרנט מעדיף לקנות דרך KSP.co.il כפי שאתם רואים אין ציוד הקיפי הוא הולך להיות שקט במיוחד? איך המארזים של HEC ? עדיף כ. רשת אלחוטי קבוע או כזה המתחבר דרך USB ? http://docs.google.com/View?id=dc7n8pnr_315fb3mkhdk מה אתם אומרים? חג שמח

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by hararim,

מחפש מפרט בשביל חבר בסכום המצויין למעלה. ללא מסך. המחשב ישמש לצרכים בסיסיים וקצת משחקים (מרוצים וכאלה need for speed לדוגמא). תודה מראש. כמו כן אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד המפרטים שיש באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by doker,

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד הקיפי 4. ה…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by shovel_xxx,

חבר שלי קונה מחשב חדש אז אתם יכולים להמליץ לי על מפרט! אני עכשיו רק מנסה לבנות לו משהו כשאני יבנה משהו אני יעלה לפה .. תקציב סביבות ה 4.5 אלף בלי ציוד הקיפי ( מסך רמקולים עכבר... ) גם בלי כוננים / צורבים DVD CD וכו רק כ.מסך משהו ככה ב 1000 ש"ח וכשיצא ה DX10 הוא יקנה משהו טוב יותר.. ( משהו כמו ה 7600 GT )

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by skr,

אז ככה אני צריך מפרט ב8K +- ללא מסך או כל ציוד היקפי אחר. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=51818777-C4AF-48CF-AEFD-36CD4545718A וקחו בחשבון שאני מקבל את המעבד Q6600 במחיר של המעבד שצויין במפרט ואני לא מחרטט!!!. אז אם יש הצעות לשיפור דברו. ועוד משהו בSKYPC אין את הספק של CROSAIR 520WAT אז במקומו לקחתי את האנטק.... תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Fasil,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,GTA V,COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by danidin1313,

יש לי מחשב אותו אני מוכר וממנו נשאר לי ספק איכותי שקניתי וכרטיס מסך וב שקניתי. (כרטיס מסך 9600GT וספק 500 של אנטק) בקיצור אני רציתי לבנות מפרט ולהוסיף את החלקים שלי לשם. תאמרו לי אם זה ילך. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) מחיר 2020 ¤ לוח אם P5Q PRO של אסוס 665 ש"ח ומסך דגם 2333SW של סמסונג 980 ש"ח מה אתם אומרים זה ילך?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by yyy123,

טוב זהו החלטתי לחסוך חודשיים משכורת אני רוצה לחסוך 3200 שקל אז ככה זה המפרט שלי כרגע: geforce gtx 750 ti אני רוצה לשדרג כמובן. אני רוצה כונן חדש למחשב של גיימרים הכוונה שלי מארז גדול. ואני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק רק של ג'יפורס כמובן. מעבד אני רוצה אפילו i5 מספיק לי. וזיכרון פנימי כמובן אני רוצה. אשמח להמלצות ואני יחסוך חודשיים 3200 שקל ואקנה מה שתמליצו לי. פתוח להצעות תודה. התקציב: 3200 שקל. בע''ה אחסוך חודשיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofirk12,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= אשמח לקבל דעה על המחשב שלמעלה או שמישהו יביא לי מחשב מוכן מIVORY בב"ש אשמח לקבל גם מפרט של מחשב נייח וגם נייד תקציב 2000-3000 שימושים אינטרנט,שמיעת מוזיקה,תמונות,סרטים ועבודות בתוכנות במחשב כמו WORD באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? וינדוס XP או 7 האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא אפשרויות רכישה IVORY את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? מחשב מוכן ללא הרכבה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך מפרט מחשב למחשב ביתי משחקים בקטנה. לא משהו מטורף לא צריך לתקוע פה איזה gtx זה לא מחשב לגיימר כמו כן יש צורך במסך 22 לפחות חשבתי על זה: Samsung 22" 2253BW 2ms וזהו בגדול , תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין לבנות מחשב לצורך דגימה בעזרת כרטיס DeckLink Studio של חברת Blackmagic או כרטיס DeckLink 4K Extreme . מחשב זה גם ישמש לעריכת ווידאו . תקציב עד 12K תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם לא מעוניין במסך, או רמקולים למחשב מעוניין במפרט למחשב עד 7 אלף המחשב יחובר לפלזמה ברזולוציה FULLHD 1920 1080 מעוניין בכרטיס מסך שלא יהיה מקוטע בשום משחק ברזולוציה הנוכחית ובמקסימום גרפיקה לעת עתה.. כמו כן המחשב צריך להיות מסוגל להקרין תכני 3D HD נוטה יותר לכיוון GFORCE אני מעוניין גם בלוח שיכול לבצע לי RAID הכי מתקדם שנתמך בלוח שוב פה הנטייה לכיוון ASUS כמו כן אני מעוניין במערך של כ- 8 גיגה שעובד ברייד תודה על המלצות..

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  14. שלום המחשב הקודם הלך אז צריך חדש מחשב במיידי, מתכנן להתחיל ללמוד עיצוב גרפי אז על הדרך כדאי להתאים אותו לדרישות האלה. מבחינת תקציב מוכן להשקיע כמה שצריך אבל לא לזרוק סתם כסף מיותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל כמובן מעדיף להשקיע ושיהיה חזק ויסחוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזול…

• 17 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. שלום לכולם אשמח לקבל הצעות ( עדיף מחנויות באיזור המרכז - אני גר בחולון ) מתכוון לרכוש מחשב בשבוע הקרוב תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  16. אני צריך להכניס 2 מחשבים בקופיגורציה משרדית (אין צורך ב 3D) לארון בעומק ----47 רוחב------35 גובה------50 ס"מ מן הסתם צריך לקחת בחשבון את החיווט מאחורי המחשב הדרישות במפרט הן: תקשורת LAN מהירה יציאת DVI (ואם אפשר HDMI --לא חובה) הרשת תהייה של בין 10-16 מחשבים עם אפשרות ל STREAMER דוגמת POPCORN HOUR או מחשב מרכזי עם כל האודיו וידאו בנוסף מבקש המלצה על מסך 22" לתליה על הקיר (כנו תמונה)החיווט מוכן בקיר! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Hoolifan,

שלום לכולם בעבר עזרתם לי מאוד בבניית מפרט למחשב שעד היום משרת אותי. אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר בתקציב של עד 3000 שקל, המחשב ברוב הזמן יהיה למדיה אינטרנט וכו' אך הוא מעוניין גם שיוכל להריץ משחקים. אין צורך להריץ על האיכות הכי גבוהה אבל שיצליח להריץ אותם בצורה טובה אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיענה על הדרישות בתקציב הזה אודה לכם מאוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב אוa לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית ותכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך וציוד היקפי כבר נבחרו מסך מחשב Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS עכבר גיימרים Mad Catz Cyborg R.A.T. 7 Laser מקלדת גיימרים Mad Catz S.T.R.I.K.E.5 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אובר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מעוניין להתחדש במחשב: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. פלוס מינוס 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, סרטים, NETFLIX, מעט משחקים לא כבדים, LUPA, ארכיון תמונות וסרטים משפחתיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 250BX100. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. יותר חשוב הגנה מאבק ושלא יתחמם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני רוצה להרכיב מחשב לצורך הרצת תוכנת VM לצורך לימוד למעשה אני צריך מחשב בעל יכולת עיבוד חזק עם זיכרון חזק עם כרטיס מסך בסיסי אנא עזרו לי אני הרבה זמן לא בענינים :-) : מהסתבבות בפורומים אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core i7-930 Tray ₪1344 לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪431 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪361 זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27X2 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4550 OC 1024MB DDR3 PCIe ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W קרור למעבד Scythe Mugen 2 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪4424 1. תקציב 5000 ש"ח אפשר לחרוג עד 2000 ש"ח מעדיף לקנות מחשב מאוזן עד 5000 2. שימושים של מחשב זה הרצת תוכנה שזוללת זיכרון ומעבד …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yar26,

למבינים. יש לי אפשרות להביא מחשב נייד מארה"ב, בדקתי מפרטים והתאמתי לתקציב ובסופו של דבר נשארתי עם 2 מחשבים שאני מתלבט מאד בינהם. 1. HP Pavilion DV3510NR http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167 HP Pavilion dv6-1260se .2. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9398396&type=product&id=1218099255649 אם אפשר יתרונות וחסרונות של כל אחד זה מאד יעזור לי להחליט. בתודה גדולה ירון.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  23. הועבר אחרי תיקון להודעה חדשה.. פשוט לא ידעתי איך מוחקים את ההודעה.. לאחראים: אודה לכם אם תעשו זאת..

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  24. שלום רב, ערכתי את ההודעה כפי שהסברתם.. תודה מראש. בניתי לי מפרט.. והגעתי לסכום של כ-7000 ש"ח.. ולא אכפת לי שסכום זה ישתנה אם זה מה שיתאים את המחשב לצרכיי (עדיף שהמחיר ירד כמובן ).. שימושים: מערכת הפעלה XP וככל הנראה VISTA בעתיד הקרוב (אולי גם שתיהן ב- DUAL BOOT), אנטיווירוס והגנה "כבדים", אינטרנט (גלישה והורדה), אופיס, צפייה בסרטים, בנוסף לתוכנות אחרות שלפי הצורך.. אני מרבה לעבוד עם כמה דברים במקביל וכן חשוב לי שגם פה המחשב יגיב ממש טוב !! תוכנות ליצירה\עריכה מוסיקלית כשהשאיפה היא "להעמיס" ככל האפשר בתוכנת "קיובייס".. נראה לי שהמפרט יהיה מסוגל להריץ משחקים למרות שזה לא הייעוד שלו. המהרה: היות ואין לי ניסיון בתחום, ולמרות שהמפרט מאפשר, אני לא חושב שאעשה "אוברקלוקי…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by OMRI2010,

הראשון הוא HP G62 מהדגם הבא http://www.techbargains.com/news_displayItem.cfm/231257 והשני הוא ACER Aspire 5740G http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2193 הציעו לי את שתיהם ביד שניה בהפרש נמוך אני אשמח אם תמליצו לי כי אני רואה שהמעבדים דומים יחסית ומבחינת כרטיס מסך זה מאוד מבלבל כי אחד סידרה 5 ואחד סידרה 4 אבל רשום ש4250 הוא עם הרבה יותר זיכרון לעומת ה5470

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.