עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיבלתי הצעת מחיר מחנות מחשבים בנתניה " א.א מחשבים " המחשב בנוי למשחקים. התקציב הוא עד 3800 ש"ח המפרט : מעבד : Core 2 duo E8400 1333Mhz s775 6MB לוח אם : Gigabyte Ep35 DS3R s775 C2Q 1333Mhz Intel Ep35 DDR 2 1066 PCI-E זכרונות : DDR 2 800Mhz 4GB Kingstone ( 2x2GB ) Dual Channel דיסק קשיח : Seagate 320GB 7200RPM 16MB Sata 2 ( שני דיסקים קשיחים כל אחד 320 ) כרטיס מסך : Gigabyte Geforce 9600 GT 512MB GDDR3 Dx10 Hdtv 2xDvi PCI-E צורב : DVD RW LG H55NK-B מארז : Thermaltake Sopranors 101 Vg7000BWS ספק כוח : Thermaltake 450W TR2 RX מחיר : 3800 שקל ובנוסף אני ישמח מאוד אם יש לכם הצעות שיפור או הצעות לחיסכון. ותסבירו לי בבקשה מה זה ה RAID הזה שהוא אמר שהמחשב או הדיסקים קשיחים יעבדו…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. לאינטרנט משחקים סבבה לא כבדים יותר מידי וסרטים (חשוב חיבור לטלויזיה) חשוב מאוד שיהיה אמין אין לי מושג במחשבים ניידים אני זקוק לעזרה נואשות אם מישהו יכול להמליץ אני ישמח . מחכה לתגובות.. תודה לעוזרים! יש לי אפשרות לקנות גם באירופה אבל הבנתי שהמחירים דומים תקנו אותי עם אני טועה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. התקציב כרגע עד 6-7K קונה בארץ (לא באילת) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב: ללימודים אקדמאים מקצועות ההנדסה בנוסף משחקים קלים כגון פיפה וכו'... * גודל מסך: 14-15.6 אינץ' מבריק או מאט לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית מסך: FHD בלבד (לא 4K או 2K) * דרישות מיוחדות: NUMPAD ומקלדת שנלחצת באופן חלק ונוח * משקל רצוי: עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6-8 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI קורא כרטיסים וUSB3 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1 טרה בייט ו SSHD 8GB לפחות * כונן אופטי: רק חיצוני אך לא חייב בכלל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל אחריות מבית הלק…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by פוד,

למישהו יש המלצה למחשב נייד אמין בעל מסך 13 או 14 אינץ למטרות של אניטרנט עבודה וצפיית סרטים עם כרטיס מסך טוב (חשבתי ללכת על lenovo T400 יש עליו עכשו מבצעים) תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלוםםם תעזרו לי אני חייב מפרט הכי טוב שניתן להשיג למחשב נייד עד 3K גגגגג כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שאני לוקח אותו לתיכון שלא יגנבו לי אותו במקרה הכי גרוע. בבקשה תתאמצו לחפש את המפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג, לא חשוב לי מאיפה אבל העיקר הכי טוב שאפשר עד 3K. תחפשו גם ב-KSP ו-SkyPC ואיפה שאתם רוצים. ותעשו את זה במהירות האפשרית כי אני חייב כבר לכתוב על משהו, אני כבר שבוע כמעט כותב הכל בקלסר אחד והכל מבולגן לי עם חוצצים וזבל ואני לא יודע כבר מה לעשות אם לקחת מחשב נייד או להיתקע שוב עם קלסרים ולוקרים וכל החרא הזה. יאללה זזתי ותודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by fog,

הסיפור שלי הוא כזה, קיבלתי פה באתר הצעת מפרט מנעה מחשבים (ראה מפרט ב' בהמשך) עכשיו בגלל שאני ירושלמי העדפתי לברר עוד קצת באמצעות מכרים על אפשרויות רכישה בירושלים העברתי לחנות ירושלמית את המפרט שקיבלתי מנעה מחשבים והם הציעו להביא לי את אותו המפרט באותו המחיר רק בשינוי המארז והספק שהוא לטענתם, טוב יותר. שתי ההצעות בתקציב של 5700 ש"ח כולל הרכבה. השאלה שלי היא האם באמת המפרטים נבדלים רק במארז ובספק והאם הראשון באמת עדיף יותר. ------------------------------------------------------------------------------------------- מפרט א' (החנות OBERON, י-ם) Pentium D 775 2.8G 2*2M BOX 920 DUAL CORE Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 2 * Samsung Original 512 mb DDR2 667 Geforce 6800GS 25…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by roi_besor,

יש לי סוללת 6 תאים וזה לא מספיק לי (שעתיים וחצי בלבד) אני רוצה לרכוש סוללה נוספת ואני לא בטוח איזו כדאי בהשוואת מחיר לתפוקה. יש להם סוללת 9 תאים והבנתי שגם יש סוללות משניות ואין לי מושג מה זה אומר ומה זה נותן. אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן וימליץ לי על סוללה ומחיר(חשוב) אן במקביל יסביר איך אפשר לחסוך בזמן סוללה ואם יש תוכנה כזו בנוסף אני לא מבין את הנתון - WHr. מה זה אומר שלסוללה שלי יש - 56 WHr תודה רבה רועי

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. מטרות המחשב: ביחוד לעבודה משרדית כולל צפייה בסרטים, משחקים לא בהכרח הכי חדשים, אינטרנט מעדיף לקנות דרך KSP.co.il כפי שאתם רואים אין ציוד הקיפי הוא הולך להיות שקט במיוחד? איך המארזים של HEC ? עדיף כ. רשת אלחוטי קבוע או כזה המתחבר דרך USB ? http://docs.google.com/View?id=dc7n8pnr_315fb3mkhdk מה אתם אומרים? חג שמח

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by hararim,

מחפש מפרט בשביל חבר בסכום המצויין למעלה. ללא מסך. המחשב ישמש לצרכים בסיסיים וקצת משחקים (מרוצים וכאלה need for speed לדוגמא). תודה מראש. כמו כן אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד המפרטים שיש באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by doker,

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד הקיפי 4. ה…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by shovel_xxx,

חבר שלי קונה מחשב חדש אז אתם יכולים להמליץ לי על מפרט! אני עכשיו רק מנסה לבנות לו משהו כשאני יבנה משהו אני יעלה לפה .. תקציב סביבות ה 4.5 אלף בלי ציוד הקיפי ( מסך רמקולים עכבר... ) גם בלי כוננים / צורבים DVD CD וכו רק כ.מסך משהו ככה ב 1000 ש"ח וכשיצא ה DX10 הוא יקנה משהו טוב יותר.. ( משהו כמו ה 7600 GT )

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by skr,

אז ככה אני צריך מפרט ב8K +- ללא מסך או כל ציוד היקפי אחר. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=51818777-C4AF-48CF-AEFD-36CD4545718A וקחו בחשבון שאני מקבל את המעבד Q6600 במחיר של המעבד שצויין במפרט ואני לא מחרטט!!!. אז אם יש הצעות לשיפור דברו. ועוד משהו בSKYPC אין את הספק של CROSAIR 520WAT אז במקומו לקחתי את האנטק.... תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Fasil,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,GTA V,COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yyy123,

טוב זהו החלטתי לחסוך חודשיים משכורת אני רוצה לחסוך 3200 שקל אז ככה זה המפרט שלי כרגע: geforce gtx 750 ti אני רוצה לשדרג כמובן. אני רוצה כונן חדש למחשב של גיימרים הכוונה שלי מארז גדול. ואני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק רק של ג'יפורס כמובן. מעבד אני רוצה אפילו i5 מספיק לי. וזיכרון פנימי כמובן אני רוצה. אשמח להמלצות ואני יחסוך חודשיים 3200 שקל ואקנה מה שתמליצו לי. פתוח להצעות תודה. התקציב: 3200 שקל. בע''ה אחסוך חודשיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by danidin1313,

יש לי מחשב אותו אני מוכר וממנו נשאר לי ספק איכותי שקניתי וכרטיס מסך וב שקניתי. (כרטיס מסך 9600GT וספק 500 של אנטק) בקיצור אני רציתי לבנות מפרט ולהוסיף את החלקים שלי לשם. תאמרו לי אם זה ילך. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) מחיר 2020 ¤ לוח אם P5Q PRO של אסוס 665 ש"ח ומסך דגם 2333SW של סמסונג 980 ש"ח מה אתם אומרים זה ילך?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by ofirk12,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= אשמח לקבל דעה על המחשב שלמעלה או שמישהו יביא לי מחשב מוכן מIVORY בב"ש אשמח לקבל גם מפרט של מחשב נייח וגם נייד תקציב 2000-3000 שימושים אינטרנט,שמיעת מוזיקה,תמונות,סרטים ועבודות בתוכנות במחשב כמו WORD באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? וינדוס XP או 7 האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא אפשרויות רכישה IVORY את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? מחשב מוכן ללא הרכבה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. שלום לכולם אני צריך מפרט מחשב למחשב ביתי משחקים בקטנה. לא משהו מטורף לא צריך לתקוע פה איזה gtx זה לא מחשב לגיימר כמו כן יש צורך במסך 22 לפחות חשבתי על זה: Samsung 22" 2253BW 2ms וזהו בגדול , תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין לבנות מחשב לצורך דגימה בעזרת כרטיס DeckLink Studio של חברת Blackmagic או כרטיס DeckLink 4K Extreme . מחשב זה גם ישמש לעריכת ווידאו . תקציב עד 12K תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם לא מעוניין במסך, או רמקולים למחשב מעוניין במפרט למחשב עד 7 אלף המחשב יחובר לפלזמה ברזולוציה FULLHD 1920 1080 מעוניין בכרטיס מסך שלא יהיה מקוטע בשום משחק ברזולוציה הנוכחית ובמקסימום גרפיקה לעת עתה.. כמו כן המחשב צריך להיות מסוגל להקרין תכני 3D HD נוטה יותר לכיוון GFORCE אני מעוניין גם בלוח שיכול לבצע לי RAID הכי מתקדם שנתמך בלוח שוב פה הנטייה לכיוון ASUS כמו כן אני מעוניין במערך של כ- 8 גיגה שעובד ברייד תודה על המלצות..

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  20. שלום המחשב הקודם הלך אז צריך חדש מחשב במיידי, מתכנן להתחיל ללמוד עיצוב גרפי אז על הדרך כדאי להתאים אותו לדרישות האלה. מבחינת תקציב מוכן להשקיע כמה שצריך אבל לא לזרוק סתם כסף מיותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל כמובן מעדיף להשקיע ושיהיה חזק ויסחוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזול…

• 17 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. שלום לכולם אשמח לקבל הצעות ( עדיף מחנויות באיזור המרכז - אני גר בחולון ) מתכוון לרכוש מחשב בשבוע הקרוב תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  22. אני צריך להכניס 2 מחשבים בקופיגורציה משרדית (אין צורך ב 3D) לארון בעומק ----47 רוחב------35 גובה------50 ס"מ מן הסתם צריך לקחת בחשבון את החיווט מאחורי המחשב הדרישות במפרט הן: תקשורת LAN מהירה יציאת DVI (ואם אפשר HDMI --לא חובה) הרשת תהייה של בין 10-16 מחשבים עם אפשרות ל STREAMER דוגמת POPCORN HOUR או מחשב מרכזי עם כל האודיו וידאו בנוסף מבקש המלצה על מסך 22" לתליה על הקיר (כנו תמונה)החיווט מוכן בקיר! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Hoolifan,

שלום לכולם בעבר עזרתם לי מאוד בבניית מפרט למחשב שעד היום משרת אותי. אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר בתקציב של עד 3000 שקל, המחשב ברוב הזמן יהיה למדיה אינטרנט וכו' אך הוא מעוניין גם שיוכל להריץ משחקים. אין צורך להריץ על האיכות הכי גבוהה אבל שיצליח להריץ אותם בצורה טובה אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיענה על הדרישות בתקציב הזה אודה לכם מאוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב אוa לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים