ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב, יחד עם זאת חשבתי כבר להשאיר את המחשב הקיים, לרכוש חדש ולחבר אותם ב KVM בכדי לעבוד עם 2 מחשבים במקביל (מפאת חוסר מקום). אשמח לקבל הצעה למפרט שמיועד לתפעול שוטף + משחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח (כולל מארז ואוורור שקט) המחשב שקיים היום: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz 3GB Ram Radeon HD4850 Corsair 550W PSU 2 דיסקים, 700 ו 300 ג'יגה ציוד הקפי ומסך 22" האם כדאי להשאיר את הספק הקיים ולהתקין ספק זול יותר במחשב הישן? אודה להמלצות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב amd64 , וצריך עזרה בנקודות הבאות - לוח אם - המוכר המליץ על ASUS - A8N-E , כאן בפורום מעבדים ולוחות המליצו על NF4U של gugabyte , אבל גם להעביר את השאלה לכאן ... אני רוצה לוח אמין, עם מספיק תושבות , בעל תאימות קדימה כמה שיותר (ולכן socket 939, אלא אם תמליצו אחרת). OC לא כל כך מעניין , אבל רעש כן - כמה שיותר שקט ... המחשב הוא לחדר השינה ... מעבד - כאמור amd 64 3000 (לא נראה לי שיש צורך בחזק יותר) זיכרון - האם dual channel או ddr רגיל ? ומאיזו חברה ? כרטיס מסך - כבר שאלתי בפורום כרטיסים, והמליצו על ה 6600 , שדי נראה לי ... ספק - שוב - כמה שיותר שקט ... מארז - נוח לפתיחה ולהחלפת חלקים, בעל חיבורי usb מקדימה שאר החלקים קיימים ממחשב קודם המחשב לא מש…
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 2700 למצל את כל התקציב 2.השימושים במחשב הם לרוב לעבודה משרדית וגם למשחקים מסך לא כולל בעסקה משחקים FIFA 11 ,פרו 11 GTA 3.אין צרוך בציוד היקפי 4.-5.מפרט מלא ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 6.שקט של המפרט חשוב 8 8.אין צרוך במערכת הפעלה 9.אם אפשר מKSP או IVORY 10.אין בקשות מיוחדות 11.לא מתכוון לשדרוג בהמשך מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול- office. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט התואם את התקציב הנ"ל כולל פירוט של כל רכיב. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום! אז חסכתי קצת כסף ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, התקציב שלי הוא 2000 שקל אבל, כמובן שאם אפשר להוסיף משהו משמועתי בעוד 500-600 שקל אני אוסיף. אז... אין לי מושג על מחשבים סלוניים, מקווה שתוכלו לעזור להרכיב אחד כזה... אה ו...חשוב שתהיה יציאת HDMI. תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה-20000, אבל יותר חשוב איכות המפרט אז יש גמישות, עדיף כמובן כמה שפחות אז עם יש תחליפים זולים יותר אך באותה איכות אשמח לדעת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כבד בAI, גם SDXL ובעיקר שיהיה חזק מספיק להריץ FLUX בהווה ובעתיד. שימוש גם בפוטושופ ואפטר אפקטס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה רכיב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 0 תגובות
- 335 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, לפי המפרט הבא וזקוק להמלצות מבעלי נסיון: 1) עריכה של חובב, ללא כרטיס עריכה 2) הולך על ליבה כפולה - האם יועיל? 3) רוצה חיבור לשני מסכים (אחד אנלוגי) איזה כרטיס מסך מומלץ (אין צורך בתמיכה במשחקים) וכמה זכרון, איזה ערכת שבבים הכי טובה ואיזה יצרן? 4) הולך על זכרון 1G, האם צריך להדגיש משהוא לזכרון זה? 5) איזה לוח מומלץ, מעוניין בסלוטים לכרטיסים עתידיים אם ON_BOARD ידפק (נסיון עכשוי) 6) דיסק 80 מחולק ל-40 תוכנה ו-40 מידע אישי 7) דיסק ענק לסרטים לעריכה 320G 8) יתכן דיסק ישן 80 להחזקת מקור בסרט 9) איזה מסך LCD19 מומלץ?, כמה אופציות 10) מארז וקירור - מה הכיוון שדרוש למערכת כזו? כל נקודת מבט נוספת תתקבל בברכה, בתודה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן.. אשמח אם תעזרו לי במפרט הזה: אני סטודנט וצריך מחשב קומפלט (המחשב הנוכחי שלי מחליף בעלות).. מצד אחד אני רוצה שהוא יהיה מחשב שמותאם לצרכים שלי כסטודנט ומצד שני אני רוצה שיעלה עליו המשחק FLIGHT SIMULATOR X בצורה טובה (אני אוהב סימולטורים). המחיר יכול להגיע ל-3000 ש"ח עם חריגות.. ציוד הקפי- אני צריך הכל (כולל מסך 19 אינצ' LCD) ואשמח גם לשמוע את הפרשי המחירים של המוצרים האלחוטים . אין צורך במערכת הפעלה ואין לי העדפת חברה (סומך על ההמלצות שלכם). עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (זה גם משהו שאני מוכן לחרוג איתו במחיר). תוכלו גם להמליץ לי אחרי המידע שנתתי לכם פה, האם אולי כדאי לי מחשב נייד?? תודה רבה אייל
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רק מחשב ללא ציוד היקפי. שיריץ טוב משחקי מחשב, לדוגמא: call of duty 4,heroes 5, total war 2 לא משחקים כבדים במיוחד נדמה לי. כמובן שאני רוצה כרטיס מסך איכותי. האם אפשר להכניס למפרט בסכום שאני רוצה כרטיס כמו 1950PRO? בנוגע למעבדים- האם מעבד AMD ברמה של הדגם המקביל של INTEL זול יותר בהכרח? ואיזה דגם כדאי לי? (בהתאם למחיר ולביצועים הנדרשים?) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרונות במהירויות של 667MHZ ו-800 Mhz? האם טוב להסתפק בזיכרון של 1024 או עדיף 2048? האם יש צורך בגוף קירור למעבד, או שחבל על הכסף? (אני לא מתכוון לעסוק ב-Overclocking) האם אני יכול להסתפק בלוח אם סטנדרטי וזול יחסית? דבר נוסף: מישהו אמר לי שיש משחקים(מקוריים) שעלולים לעשות בעיות בצורב DVD …
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. יש לי מסך וציוד נלווה אז אני צריך מחשב נטו. המחשב שאני רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבדה ממש. אני רוצה שכל משחקי הספורט למינהם (פרו,פיפא,נ.ב.א וכו' וכו' מהחדישים) יעלו לי על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לי (שיעבוד חלק), וגם ש - GTA IV יעבוד אצלי חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה, משהו ברמת בינוני ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. שלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים בסיסיים מהאחרונים שיצאו א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - ציינתי כבר למעלה, פרו 10, פיפא 10, nba2k10 וכו' .. פחות או יותר משחקים ברמה כזאת …
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ומה צריך לשדרג בו הוספתי גם את אפשרויות השדרוגים אז מי שיכול לרשום לי המלצות לשדרוגים אני מתכנן לבצע את השדרוגים הבאים: ספק כוח: ל600w, שדרוג לזיכרון: (Kingston/Ceon 4096MB (4GB DDR3 1333MHz, שדרוג לכרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB אשמח לדעת גם אם השדרוגים לא נחוצים או שצריך עוד כי לפעמים אם משדרגים משהו צריך לשדרג גם דברים אחרים זה המחשב לפני השדרוגים: אינטל Core i5 750 לוח אם Gigabyte צ'יפסט P55 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך GeForce 210 512MB (המחיר כולל השדרוגים שרשמתי הוא 3300 אשמח לדעת אם זה מחיר טוב) תודה רבה לכולם הנה המפרט באתר אייבורי (יותר נוח לקרוא מאשר פה) http://www…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בעיבוד תמונה על גבי תוכנות VRAY + RHINO (כולל רינדורים) וחשוב לי לחסוך המון זמן בעיבוד תמונה, חשבתי לקנות מחשב בתקציב של בערך 8-10K ש"ח, קיבלתי כמה המלצות ורציתי לשמוע את דעתכם מה היא הבחירה הנבונה ביותר. עריכה: מוסיף את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ההבדלים לא קריטיים אפשר לחסוך מעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מהתציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות ורינדור בתוכנות כגון VRAY ו RHINO. א) במ…
-
- 133 תגובות
- 26.8k צפיות
- 3 followers
-
-
חבר שלי מתעסק בעריכת וידאו עם התוכנות פרמייר ואביד. הוא מחפש מחשב חזק שיתאים לו לעבודות שלו ולגלישה באנטרנט. הוא לא משתמש במחשב למשחקים. נתתי לו הצעה אך הוא מבקש לשמוע דעות נוספות. התקציב שלו הוא בסביבות 7000 שקל. הדרישות שלו הם כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם שני מסכים כשבכל מסך הוא יכול לראות דבר שונה. מסך lcd + שני hd אחד לעריכה+סרטים+חומר גלם(תופס המון מקום) והשני למערכת הפעלה ולשאר הדברים. ההתלבטות שלו היא לגבי המעבד Athlon amd או intel DUAL-CORE? מה דעתכם חברים ??? ותודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
0 9148 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 420.00 ¤ 1 420 ¤ 1 8950 AMD Athlon 64 Bit 3800 Socket AM2 Box CPU 570.00 ¤ 1 570 ¤ 2 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 330.00 ¤ 1 330 ¤ 3 9769 Asus M2V VIA K8M890 Socket AM2 Motherboard 459.00 ¤ 1 459 ¤ 4 8898 Samsung 512MB DDR-II DDR 667 Memory 299.00 ¤ 2 598 ¤ 5 9187 Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Card 865.00 ¤ 1 865 ¤ 3242 ¤ אנשים אם אפשר לשפר משהו ולהוזיל או להשאיר את אותו מחיר זה יעזור לי מאוד... אני לא כלכך עוקב בזמן האחרון ואם יש פה משהו לא תואם בבקשה שלחו הודעה... תודה רבה לכולם! (אהה וזה בשביל חבר שלי והוא לא מוכן להוציא שקל יותר מהסכום הזה..)
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב גיימינג רציני פלוס מסך בלי מקלדת וכל השטויות האלה מחשב ומסך נטו מסך אני רוצה 22 אינץ' אני רוצה שהמפרט יכלול גם כרטיס קול רציני של 5.1 אני חושב שאני ילך על 4 ג'גה ראם ככה שזה יהיה kit של corssair כרגע אני מתכנן להתקין עליו אקס פי אבל בעתיד אני יתקין עליו ווינדוס 7 שהוא יצא מבטא. תודה על העזרה
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז זהו הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ...בכל זאת סטודנט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 -תלוי עד כמה זה מטיב למערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שאלה קצת קשה..אבל משחקים כבדים שיצאו לאחרונה gta ו-call of duty וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ;D, אני מחפש מחשב שיחובר מסך 17 אינטש ולטלוויזיה 42 אינטש + למערכת 5.1. המחשב יהיה לצרכי עבודה שוטפת, תכנות, צפיה בסרטים באיכות גבוהה וקצת למשחקים (לא קריטי בשביל זה יש לחברים XBOX ) מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט קיבלתי הצעה בחנות מסויימת ואני רוצה שתגידו מה דעתכם. מעבד : Q6700 CORE 2 QUAD שמעתי שאם לא עובדים עם מערכת הפעלה 64 זה נכון ? לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L זיכרון: DDR2 2*2GB KINGSTON HYPERX CL5 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4830 אתם חושבים שמתאים לצרכים שלי ? אולי עדיף כרטיס מסך של NVIDIA כמו 9600 או 9800 ? מארז: ANTEC P182 MID TOWER"(NO PSU) זה שקט ? שווה את הכסף ? איזה אלטרנטיבות יש ? מה אתם אומרים ? ספק כח : TERMALTAKE TR2 POWER W0101 ספק כח משפיע ע…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הי איך המפרט שבניתי? אשמח לשמוע שיפורים\שינוים מהמומחים תודה מראש וחג שמח Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular מקלדות Logitech Internet 350 Keyboard Black עכברים Logitech Logite…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מחליף את המחשב וצריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב לא מוגבל רשמתי 6500 כי זה נראה לי סכום הגיוני להשקיע. המחשב משמש למשחקים כבדים (הכי חדשים שיוצאים) סרטי HD, אני לא מתכנן לעשות OC. המסך (23') כרגע משמש גם לצפיה בTV עם מכשיר מחובר למסך, אם יש חומרה שאפשר להוסיף למחשב שתהיה אפשרות לצפות בלי המשיר הנוסף/ מכשיר טוב יותר שיתמוך בHD ** המכשיר מחובר לממיר של YES. אין צורך בציוד היקפי אבל אני יכול להחליף גם (עכבר, ומקלדת) אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שיהיה 1T זיכרון שהמחשב יהיה שקט, הוא נמצא בחדר שינה. אני לא צריך המלצה כרגע לחנות אלא למפרט לעצמו. יש לי את הסכום כרגע, לכן אני מעדיף לקנות מחשב כמה שיותר חזק שיחזיק לשנים הבאות. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שיריץ עליו אוטוקד ו solidworks העבודה היא בעיקר בתלת מימד. האם כדאי לקחת את המחשב עם מערכת הפעלה 64 ביט כדי שיתמוך ביותר מ 4 גיגה זיכרון או ללכת על 32 ביט? אני די חושש מה64 בגלל בעיות תאימות תוכנה שהבנתי שיש. אם אני הולך על 32 ביט איזה כרטיס מסך וכמה זיכרון כדאי? כמו כן אם בכל זאת 64 אז כמה זיכרון מומלץ? האם התוכנות האלו דורשות בכלל כמות זיכרון של מעל 4 גיגה? האם יש מפרטים זולים יותר מ 8k ? ועד כמה אני יכול לרדת במחיר? הדבר הכי חשוב לי זה שלא תהיה בעיה בהרצת התוכנות ושהן יעבדו חלק גם אם זה מצריך חריגה מהתקציב. כמו כן מצאתי קובץ באינטרנט שאולי יוכל לעזור . תודה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).זה לא לפרנסה אבל מעוניין שהתוכנות יוכלו לעבוד במקביל ושזמן הרינדור יהיה סביר. משתמש בהן באופן די קבוע. משתמש בPHOTOSHOP , PREMIERE PRO , AFTER EFFECTS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעדיף מחשב מבוסס Intel וכרטיס מסך GeForce. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רם, צריך עזרה בהרכבה של מפרט עבור מחשב נייח למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי מבוסס AMD למשחקים ,גלישה , עריכת וידאו כרטיס מסך מינימאלי / מובנה בלוח אם (מה עדיף?) בעוד חודשיים ארכוש כרטיס מסך DX10 8800GTS או דומה כך שהמערכת תותאם לכך. תודה חברים!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-