ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צלמת, ואני מחפשת באופן דחוף מחשב נייח לעבודה. המחשב שלי הלך היום, ואני באמצע עבודה. העניין הוא שאני לא מבינה בזה בכלל. אני מחפשת המלצה למחשב נייח עד סכום של 2500 ש"ח שיריץ לי את כל התוכנות של הגרפיקה . ראיתי ביד 2 כמה מודעות , אך אין לי את מי לשאול. יכול להיות שהם בכלל לא שווים לי. אני מצרפת תמונות, כמובן אחרי שראיתי את התקנון של האתר אני לא מצרפת את הטלפון שלהם. אשמח לכל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה לבחירת מארז וספק עד 5000 ש"ח רצוי שהמארז יהיה יפה אבל יותר חשוב שיהיה טוב ונוח וגם ספק טוב שלא נדפק... אני לא מתכוון לקנות את זה...וקשה לי להסביר למה זה אבל אני צריך את העזרה דחוף לשעה הקרובה אז בבקשה מי שיכול לענות עכשיו ולא עוד שעתיים אחרי תהליך השליחה של ההודעה יעזור לי מאוד... אה וכן אולי 5000 ש"ח נראה לכם ממש ממש הרבה רק לספק ומארז אבל בגלל שאני לא קונה את זה ואף אחד לא יקנה את זה זה רק בשביל איזה עבודה...אז תתפרעו...אבל עדיף איזה 2000 ש"ח לשניהם... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך מארז וספק וציוד הקיפי בעקרון רק מעבד לוח אם כ.מסך זכרון ודיסק קשיח.... המחשב מיועד למשחקים בעיקר ו לOC סבבה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד וממש מתלבט מה לקנות. חשבתי בהתחלה על ה ג'יגהבייט אבל אנשים אמרו לי שכדאי ללכת על חברה עם ניסיון בתחום. אז בקיצור הצרכים שלי הם ללימודים ותוכנות קצת כבדות. התקציב הוא 5000+-. ואני כבר ממש מבולבל ולא יודע על מה ללכת.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בבקשה עצות והנחיות בנוגע למפרטי מחשב המיועד ליצירה/עריכה/הפקת מוזיקה אלקטרונית 2 הדרישות העיקריות- חזק ושקט, כלומר שירוץ ללא רעש מיותר כרטיס הקול מיועד בעיקר למוזיקה אלקטרונית ומעט מאד הקלטה חיה של כלי נגינה, תנו הצעות בבקשה הציעו מפרטים שיכללו מעבד טוב חזק ושקט, זיכרון RAM גדול, אוזניות LP איכותיות (-המחשב יהיה ללא רמקולים), קירור למעבד, ספק כוח חזק, מפסק וכו' כמובן שהרכיבים לא יזללו מתח ויעמיסו על המחשב, וסה"כ 5000 ש"ח... כרגע יש לי 2 מפרטים ללא כרטיס קול/ציוד היקפי/ אל-פסק/ מארז, אמרו דעתכם שפרו והציעו שונות: 1. שם המוצר מחיר ליחידה כמות סה"כ למוצר ENERMAX LIBERTY 400W ₪375.00 1 ₪375.00 GIGABYTE GA-P55-US3L ₪515.00 1 ₪515.00 INTEL Core i3 530 TRAY ₪534.00 1 …
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. כבר ביקשתי בעבר. ואף אחד לא הגיב אני חושב. וחיפשתי וחיפשתי את המפרט האידיאלי בשבילי. בקיצור אז אנחנו קונים עוד מחשב בבית. ומה שאני יעשה זה לקחת את ה8800GTX (שאיפה הוא נעלם באמת?) ולשים אותו במחשב חדש. -->ואת הכרטיס מסך החדש לשים בישן. תודה. 4GB זיכרון - חשוב מאד 320-500GB נפח... מארז מגניב לשימוש בייתי. עם משחקים כמו SIMS ובסגנון וגם הרפתקאות וכאלה. התקציב הוא 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אפשר לחרוג עד 3000.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי את המחשב הבא מהעבודה בעלות של 4000 ש"ח. DELL LATITUDE 3330 13.3 I5 Hard disk -interal ssd- M500 480 GB Memory: 8 GB kit (4GBX2), DDR3 PC3-12800 Window 64 bit Acrobat writer Windows 8 dual band Intel WiFi 802.11b/g/n יש תקציב של עוד 1000 ש"ח לשדרוגים או לחלופה אחרת. אפשרות שדרוג: Hard disk -interal ssd- M500 480 GB אוMemory: 8 GB kit (4GBX2), DDR3 PC3-12800 או חלופה לדגם אחר של מחשב בעלות של עד 4000 ש"ח. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מצרפת שאלון דרישות מהמחשב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 3-3.5K ש"ח ללא מסך. המחשב ישמש להורדות, סרטים ומשחקים. בקשר למשחקים - אני לא גיימר כבד, ואני לא מתכנן להריץ את המשחקים הכי כבדים ברזולוציה הכי גבוהה, אבל הייתי רוצה שאם אני משחק GTA או FIFA זה יראה טוב וירוץ טוב. עדיף גם שהמפרט יכלול יחידות קירור כי הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (שני המחשבים האחרונים שלי הרעישו נורא וזה ממש מעצבן). אין לי העדפה לחנות, אבל אני רוצה לקנות את המחשב באיזור חיפה והקריות, ובהמשך אני אגור באיזור המרכז, ככה שאם יש לחברה שירות באיזור ת"א זה פלוס רציני. מקלדת ועכבר לא אלחוטיים ולא מתוחכמים מדי. אני מתכוון לקנות מסך samsung p2250 22inch http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=m…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...אני דיי חדשה פה אז הייי אני מחפשת מחשב נייד לא יקר משהו בסביבות 2300-2700 אני צריכה אותו בעיקרון רק לצורך גלישה באיטרנט,והורדת שירים ותמונות לא מעבר אני ישמח אם תתנו לי המלצות ודגם ומשהו שהוא פחות חשוב יש עיקרון לצבע מסוים....או שחור או ורוד מחכה לתגובה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לחברי הפורום השלום והברכה חבר שלי בניו יורק מחפש לי מחשב מספר ימיםבמקומות משהוא היה עד עכשיו במנהטן הוא לא מצא לנובו מסדרת T כלל והמחשבים שראה האחריות בארץ עליהם לא תקפה(רובם כלל לא נמכרים בארץ) האם יש למישהו המלצה על חנות ספיציפית או איזור בניו שהמחשבים שנמכרים שם מיובאים לארץ ויש להם אחריות בינלאומית נ.ב קראתי את הסטיקי בנושא עשרות פעמים דיברתי עם היבואניות דל HP ולנובו וביררתי באיזה דגמים האחריות תקפה ממה שהוא עד העכשיו זה מחשבים LENOVO מסדרת Y או פוויליון 4114 או 4112 שלא ראיתי בארץ אני חייב עזרה דחוף כיון שהעניין ממש לא נעים לי כי הוא נהפך מטובה קטנה לסנג'ור לא קטן בכלל ממש ממש לחוץ לעזרה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לגאונים מביניכם... מנסה לפתוח מסמך בוורד 2016..פותח מסמך..אך אין אפשרות הקלדה..זה רושם לי למטה- הבחירה נעולה. מה זה אומר? ולמה?? איך אני מחזירה את המצב לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, מחר בע"ה אני קונה מחשב מ-KSP וזה המפרט: מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Box מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מחיר החבילה 4535 יש הצעות לשיפור או שהמפרט סבבה? המסך שברשותי הוא LG W2042T מטרת המחשב היא…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני משתמש בנייד של HP, פאויליון 5000ZV. הרשת האלחוטית עושה לי בעיות... זה התחיל כשעידכנתי לSP3, אבל מאז כבר פירמטתי והתקנתי גם SP2 וגם SP3 במחיצות נפרדות. בשתיהן אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית- הוא כותב לי תמיד "קישוריות מוגבלת או חסרה". כתובת הIP היא תמיד 169.254.9.20, ומסיכת רשת משנה-255.255.0.0, אין שער ברירת מחדל, אין שרת DNS\WINS. IPCONFIG- שיחרור/חידוש לא עוזר- הוא לא מצליח לחדש את הכתובת, ורושם שיש בעיה בDHCP. אבחון רשת של XP SP3 באקספלורר כותב: "לא הייתה אפשרות לאתר את כל הערכים של ספק השירות הבסיס בקטלוג WINSOCK יש צורך לבצע איפוס". בCMD- הפקודה Netsh winsock reset catalog לא עושה כלום. הפקודה Netsh int ip reset logfile.txt לפעמים מעלימה …
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
צריך מפרט שיריץ לי סורס סבבה ככה ב3אלף ככה לא כולל מסך. לא כולל ספק+מארז. ואם הלוח אם הזה GIGABYTE GA-81945PL-G הוא לוח טוב או אפילו סבבה, אז גם לא כולל לוח אם.
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט הנה הפרטים: 1.תקציב מקסימלי 3000-3500 א)ניתן לחרוג עד 3500 אם נצטרך יותר כבר זה לשיקולי אבל אני אשמח לעצות ב)מעדיף לחסוך אבל עדיין תלוי אם נצליח להשיג מפרט טוב במחיר טוב 2.שימוש המחשב לרוב לטובת משחקים ותיכנות למשל כתיבת קוד בתוכנת eclipse למכירים(לומד פיתוח אפליקציות android & IOS) א)כמו שציינתי למעלה הוא לטובת משחקים וגיימינג אני רוצה לשחק במשחק החדש Watch Dogs ואני משחק עוד משחקים אבל אני בטוח שאם אני אביא מפרט שיחזיק את Watch Dogs אז הוא יחזיק כל משחק אחר שיצא הרבה לפניו יש לי מסך 21' אני רגיל להיות על רזולוציה של 1024x768 אבל זה משתנה לטובת משחקים שונים הגדרות גרפיות מעדיף גבוהות ככה אוכל להנות מהמשחקים ברמה הגבוהה ביותר 3)א…
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט בין 2 מחשבים שעל הנייר נראים אותו הדבר מבחינת הנתונים הטכניים שלהם. האם יש למישהו המלצות על אחד הדגמים? אם כן אשמח לשמוע חוות דעת LG E500-SPINE T7100 1.8 GHz Intel® CoreTM2 Duo Processor T7100, 2MB L2 Cache, 1.8GHz, 800MHz FSB Memory 1GB DDR2(667MHz.Dual Channel Support, Up to 2GB)(2x512Mb slots) HD 120GB(SATA) Display 15.4'' WXGA(1280x800)*Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForece® 8400M G (128MB VRAM, *TurboCache Support) Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1636 Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache Memory 1024MB 667MHz (2X512) HD 120GB 5400 rpm NVIDIA® GeFo…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם המפרט הזה שווה את הכסף תודה מראש לעוזרים אם יש את אותו דבר יותר זול אז תביאו כתובות תודההה ¤1,489 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1,713 1 לוח אם ASUS Striker Extreme ¤1,200 4 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ארבע יחידות כל אחת 300 ¤3,278 1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe ¤588 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤156 1 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤377 1 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA3052 SILVER ¤550 1 ספק כח HEC Cougar 600W ¤107 1 כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1 ¤100 2 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤131 1 קרור לכרטיס מסך Zalman Vga Cooler VF700-AlCu Led ¤73 1 מקלדת Logite…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! הרכבתי מחשב לפי המפרט המומלץ אבל בכל זאת יש כל מיני דברים שאני הייתי צריך לבחור ואני רוצה לראות שבחרתי את הדברים הבאמת טובים. השימושים שלי במחשב אני עושה תואר בהנדסת תוכנה כרגע אז אני מתכנת הרבה רואה הרבה סרטים ככה שאני גם מחבר טלוויזיה למחשב. אני מבקש לבדוק האם יש איזה שהוא חלק שבשדרוג של 200-400 שקל יתן לי דחיפה למחשב שהיא רצינית ושווה להוסיף אני ישמח לשמוע. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Scythe JAPAN NINJA 3 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪238 לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪543 מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black כמות: 1 - מחיר: ₪625 ספק כוח: SeaSoni…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב הנידי שלי מסוג ASUS N550JK ופתאום יש רעש חזק של המאווררים כאילו עובים על הכי גבוה וזה מוציא המון אוויר מאחורה מה עושים ומה קרה שזה פתאום ככה לא נגעתי בשום דבר שקשור לזה אף פעם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום אני חדש פה ולא מבין כלום במחשבים מקווה שתוכלו לעזור לי אני רוצה ליקנות מחשב מה שאני צריך מהמחשב שיהיה מהיר וחזק בלי תקיעות גרפיקה טובה ושקט אשמח עם תגידו לי עם המחשב הזה טוב לוח ראשי - H61 GB מעבד מרכזי - I3 2100 ספק כוח -500 זיכרון פנימי - 4 GB כרטיס מסך -GT 450 דיסק קשיח -GB 500 צורב+ כונן DVD - LG ומה העלות שלו בערך ? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי ככה: מעבד: pentium dual-core cpu e5700 36hz RAM מותקן: 1GB מודל : hp 500b microtower סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות מספר ליבות : 2 גרפיקה: intel g41 expres chipset סה"כ זיכרון גרפי זמין: 270 MB המחשב כבר עומד 5 שנים והוא ניהיה מאוד מאוד איטי, אני ניקיתי אותו ועדיין איתי, השאלה אם אפשר להחליף כמה חלקים והוא יהיה סביר(לשימוש ביתי ) או שבגלל הזמן שעבר כבר לא שווה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הודעה ראשונה שלי פה בפורום. אני צריך מחשב למטרות משחקים (civ4, ut2k4) בכמה שפחות כסף (3500 הכי מקסימום) יש לי דיסק קשיח, צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר, מסך ומערכת הפעלה, אני צריך רק מעבד (איי אם די כמובן), לוח אם, ג'יגה בייט זיכרון פנימי, מארז עם ספק (אין צורך ביותר מ400 וואט), כמה מאווררים, כרטיס מסך וזה הכל. עדיף שהמארז יראה סביר, ולא כמו קופסת קרטון ממתכת יש לי גם שני מאוורים 80ממ לא איכותיים במיוחד. הייתי מעדיף מפרט מש צמוד ל3000 שקל, אבל אם יש איזה משהו ממש ממש שווה שיעבור קצת את המגבלה, אני מוכן להסתכל תגידו לי גן באיזו חנות אפשר לקנות את הרכיבים שהצעתם תחת המחיר שהבאתם, יש העדפה קטנה לאיזור ירושלים דרך אגב, אין לי בעיה עם מחשב רועש, ואני לא רוצה או צריך…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עדיף שיהיה מחשב שקט יריץ משחקים לעשות OC. ללא דיסק קשיח או צורב מסך 19
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום. התחלתי להרכיב מחשב נייח לגיימינג כבד. הזמנתי בתור התחלה מעבד 6 ליבות של אינטל מהדור השמיני i7-8086K Limited Edition. אחר כך הזמנתי Samsung SSD EVO 1TB 2.5 Inch SATA III. כרגע אני מעוניין בלוח אם של אסוס עם ווי פיי AC. שנקרא: ASUS ROG Maximus X Hero (Wi-Fi AC) LGA1151 שאלותיי הן: האם זה בסדר להרכיב ככה? האם אני צריך להזמין משחה תרמית, ואיך משתמשים בה? איזה מארז וספק כח יתאימו? נ.ב מתכנן לקנות גם כרטיס גרפי של נווידיה GTX1080.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה7500, אפשר לחרוג מעט במקרים הכרחיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפריימר ופוטושופ , ללא 4k. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, כל השאר לא. 8. האם יש…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-