עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Hitman_47,

אני רוצה ליקנות מחשב לחברה שלי הישן שלה היום נישרף לגמריי למישהו יש איזה מיפרט טוב לתת לי לא משהו מפוץץ בכל זאת היא לא עושה הרבה פה ושם מישחקים ורוב היום איסיקיו .... אני חשבתי על המחשב הזה כי הוא זול נגיד אפילו בלי מסך שווה 700 שקל מה אתה אומרים על המיפרט הזה היתי הרבה זמן בכלא צבאי ככה שאני לא מעודקן תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייח למשחקים לאחי הקטן סכום עד 3000 ש"ח ניתן לחרוג קצת גג עד 3500 ש"ח אני מאזור המרכז. והיכן עדיף לרכוש מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בין 200 עד 300 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע, בטח משחקים חדשים ומשחקי ספורט וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by blackorder,

אני מתכוון לקנות את המחשב MSI GT725 http://global.ebay.com/MSI_GT725_gaming_notebook_RADEON_4850_HD_Intel_P8600/120392217316/item המחיר שלו ללא מיסים וללא משלוח הוא ILS 5,517.51 כולל משלוח זה 5,917.51 עכשיו אני רוצה לדעת מה המחיר שלו יהיה אחרי מע"מ והאם יש אפשרות לעשות איזשהי קומבינציה ולקבל את זה מאילת (שם לא צריך לשלם מע"מ)?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by kaputcom,

יש שתי מחשבים שאני מיתלבת בינהם - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9951 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&CatCode=315 אני רוצה לדעת מי מהם יריץ מישחקים יותר טוב עם יש לכם להציע משהוא יותר טוב עז בשימחה התקציבשלי הוא 4000

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by yalkobi,

מחפש מחשב נייד מסך 15.6 לאינטרנט וסרטים עד 2500 שקל כולל מערכת הפעלה * גודל המסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * כונן אופטי? עדיף, לא קריטי * כולל מערכת הפעלה * מעדיף שיהיה אחריות 2 שנים יש לי נסיון עם דל לטובה אבל לא חייב תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by morben,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל קריוקי חשוב לי שיהיה במחשב 4 גיגה זכרון וגודל 15.5+- עם מישהו מכיר מחשב נייד בסכום כסף של 3000 אחד ועוד אחד בסכום של 2500 פשוט לא סגור על כמה אני רוצה להשקיע ואולי גם לא קריטי בשביל מה שאני צריך להוסיף עוד 500 ש"ח בתודה מראש מור בן

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  7. Started by sah,

שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 התקציב הוא 3700-4000 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  8. אח שלי נכנס לקבע והוא החליט שהוא רוצה לקנות מחשב נייד בתחום המחירים של עד 3000 + או - אין חשיבות למחירו של המחשב ואין חשיבות למשקל או לחיי סוללה המחשב עצמו מיועד בעיקר להעברת זמן, ניגון סרטי HD גלישה באינטרנט וכדומה המשחקים היחידים שהוא אמור להרית הם משחקים דומי סימס, כך שאין צורך במחשב מפלצתי עדיפות למסך 15 אינץ' ומעלה תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by of1978,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- עד 3500 ש"ח אפשר לחרוג במקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -- בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? --לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)--לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? --לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?--לא חשוב משקל צריך מסך בסביבות 15 ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  10. Started by yalkobi,

הילד עוד חודש מתחיל ללמוד בטכניון צריך מחשב נייד תקציב עד 3000 שקל בערך. מסך 14 אינץ לא צריך מסך מגע אלה אם זה דבר שממש חייב צריך לקנות לילד מחשב נייד ללמודים בטכניון מתלבט בין כמה סדרות של מחשבים חשוב שיהיה ניתן להגדיל את הזיכרון ראם ל 16 בעתיד. מערכת הפעלה לא חייב אני יכול להתקין לבד. צריך סוללה שתהיה טובה לכמה שעות שלמחשב תהיה USB Type-C שתאפשר לחבר התקנים לנובו אני לא בטוח שבדגמים שם יש וחלק אני לא בטוח שניתן להרחיב זיכרון. https://ksp.co.il/?uin=48762&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/?uin=56183&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DTW,

היי לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים בתואר מדעי המחשב. אשמח להמלצות איזה מחשב נייד מתאים, מחשב נטו ללימודים לא צריך גיימינג(והאם כרטיס מסך נחוץ ללימודים?), שיהיה מסך 14 אינץ והכי חשוב חיי סוללה ארוכים ועם אחריות 3 שנים,(גם אם נותנים שנה אחריות וניתן להרחיב ל3 אני אשמח לשמוע עליהם כל עוד המחשב טוב). מתכנן לקנות בבלאק פריידי ככל הנראה ב KSP באילת.(אם יש המלצות אחרות היכן לקנות אשמח לשמוע). תקציב בערך עד 5 אלף. תודה לעוזרים :)

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  12. Started by junta,

אהלן, אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: *תקציב? 2000 ש"ח. *מטרת המחשב? בעיקר אופיס ודפדפן, אבל שיאפשר גם צפיית סרטים בHD. * גודל המסך? סטנדרטי. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה לכתיבה מהירה ומרובה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - כמה שיותר לפי המחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא. * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר * כונן אופטי? לא הכרחי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפשת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח (במקרה הצורך אפשר לחרוג במאות בודדות). אני סטודנטית לאדריכלות שנה רביעית וזקוקה למחשב שיריץ בקלות מגוון רב של תוכנות אוטוקד, ריינו, רוויט, אילוסטרייטור, אינדיזין, פוטושופ, Sketchup וכו' אני אדרש גם לעבודות רינדור בויריי ודומיו. המסך בסביבות 15.6 אינצ, (לקראת שעות עבודה רבות) והאיכות חשובה. כמו כן כרטיס מסך שידע לעמוד בדרישות. גם משקל נמוך מהווה קריטריון חשוב לבחירת המחשב. חיפשתי פוסטים בנושא אך רובם היו מלפני שנתיים, ונראו כלא רלוונטים (למרות שהבנתי במחשבים קטנה...) אשמח לכל סוג של עזרה בנושא תודה רבה ושבוע טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא עד 3000 שקל. המטרות של הנייד: אופיס,אינטרנט,משחקים (לא תלת מימד). כדאי שלנייד תהיה אפשרות להתחבר למסך מחשב. HD-160G מספיק. כל שאר התוספות מותרות לא הכרחיות. מה כדאי לקנות? והאם צריך שיהיה לו WIFI כדי שאוכל להתחבר בבית ברשת ביתית? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  15. Started by Snirs69,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K או 1100$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח או 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים, בעיקר עבודה עם אופיסוגם עבודה עם סימולציות, matlab וסביבות וירטואליות (VMware). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מחפש מחשב נייד עד המחיר 3500 (אפשר לחרוג קצת) הבטחתי לילד שלי מתנה המחשב ישמש לגלישה אופיס ומשחקי רשת וגם לצפיה בסרטים(במחשב) חשוב לי נושא האחריות לפחות שנתיים ומסך 15 אינץ השמח אם יהיה קישור לאתר שמוכר את המחשב בתודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by sah,

שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  18. מבקש עזרה בקנית נייד, הדרישות הן מסך 17 מט (למה לא מבריק?), מעבד חזק, אפשרות להרחבת זיכרון למינימום 4G , תקציב עד 12K (עבור מחשב כדאי), מיועד לעבודה מסיבית עם בסיסי נתונים, ועיבוד תמונה. ראיתי באינטרנט 3 דגמים שונים : DELL STUDIO 1737, VESTRO 1720, PRECISION M6400 מי מהם הכי מתאים?, האם יש דגמים אחרים מיצרנים אחרים שכדאי לשקול?.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. Started by אבאבאבא,

מבקש עזרה בבחירת נייד לשימושים קלים. אינטרנט, סרטים, אופיס. נמצא הרבה בנסיעות, בחו"ל, לכן נראה לי סוללה 9 תאים. משקל (כולל) עד 2 קילו. נראה לי דל עדיף בגלל האחרויות של 3 שנים.מסך שנראה לי הגיוני 13.3 .עדיף מאט. תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. שלום !!! אני שוב מחפש את עזרתכם אני וחבר שלי מתחילים ללמוד בטכניון בתחילת נובמבר ושניינו נצטרך לקנות מחשבים ניידים אבל הראשון בסכום של 8 אלף והשני 6 אלף (פלוס מינוס) כמובן !!! אז לדעתכם איזה שני מחשבים הכי כדי לקנות בשני הסכומים הנ"ל ?? וכמובן אם כבר כדאי לקנות מקבוק (APPLE MACBOOK) שוב אני מדגיש שני המחשבים לסטודנטים !! יום טוב ותודה :

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by IceMan_22,

החלפתי ב DELL INSPIRON 6400 שלי מערכת הפעלה מויסטה ל XP היה סיוט למצוא את הדרייברים המתאימים באתר של DELL (אלו שמגיעים מצורפים למחשב הם מתאימים רק לויסטה) מאז הקורא כרטיסים המובנה ricoh 5in1 לא קורא כרטיסי SD וכל השאר סבבה אבל SD לא. מאיפה אני מביא דרייבר מעודכן שיעבוד לזה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. Started by Zeper,

אני צריך עזרה רק בהוספת דברים למפרט אני אגיד איזה ואם אתם יכולים להגיד כזה זה יעלה לי. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 רק שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ב -> http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 וגם את הלוח אם ל - >http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1748&CatCode=411 ואני לא מצליח לפענח מה המחיר אחרי זה. 2000 וכמה? 2300? 2400? תודה למי שעוזר =] +אני עושה מארז של 500W מה שכתוב שם ב 90 שקל + אבל זה ברור עכשיו מה עם הכרטיס מסך והלוח אם תודה מי שעוזר =]]]

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  23. היי =] יש לי מפרט שמישהו סוס הכין לי SoulMaster כל הקרדיט לו.. הוא עזר לי כל כך, לא היה לי מושג בגרוש.. התקציב הוא 6K ואני מנסה כמה שיותר להפחית. תראו: אשמח לעצות.. אני רוצה לדעת אם זה שווה, או שכדאי להוסיף, להוריד, לשנות וכו' תודה D:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקיי אז לפי הנתונים באתר של Nvidia ה-GTX260 צריך ספק של לפחות 500W http://www.nvidia.com/object/geforce_gtx_260.html אני תיכננתי לקנות את ה-SONATA 3 אבל כנראה שהוא לא יספיק לכרטיס מסך אז אני צריך מארז וספק אחרים שיתאימו בערך למחיר של הסונטה 3 - עד 700 שקל בקשר ללוח אם - תיכננתי לקחת בהתחלה את ה-GIGABYTE GA-P35-DS3L עדיף לקחת את ה-ABIT IP35P או ABIT IP35-E? הם בערך באותו המחיר, זה לא בעיה מבחינת תקציב תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. Started by Albetron,

מה הם Pci serial port וknown device במנהל ההתקנים? לא מצאתי דרייברים שלהם. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים