ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום (: אני צריך עזרה קטנה בקניית מחשב נייד. - תקציב: 6,000 ש"ח - מטרות: משחקים [כבדים], אינטרנט, מוזיקה וסרטים - מערכת הפעלה: Windows 7 - הארד-דיסק: 500GB - זיכרון: 4GB - גודל מסך: עדיפות ל- 15.6" - כונן: צורב DVD - סוללה: זמן סוללה ארוך - כרטיס מסך: לא מובנה * עדיפות לקנייה מחנויות באג או KSP
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד לסטודנטית לצורכיי לימודים ואינטרנט,שיהיה מהיר,איכותי לא יותר מ4500 שקל,שיהיה קל,עם מסך גדול עדיפות לחנויות באזור הקריות וחיפה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד לסטודנטית לצורכיי לימודים ואינטרנט,שיהיה מהיר,איכותי לא יותר מ4500 שקל,שיהיה קל,עם מסך גדול עדיפות לחנויות באזור הקריות וחיפה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: חשוב שיריץ תוכנות כמו פוטושופ וCAD ברמה סבירה שאפשר לעבוד איתם ( לא מחשב מחשב סוס עבודה) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? מספיק עד HD 1366x768 אבל לא אתנגד ל 1920x1080, ללא תוספת גדולה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? איזור 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיתן לפחות שעה וחצי שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי, הכי זול, אני מביא SSD בנפרד * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, לנובו או אסוס בעיקר * כל דרי…
-
- 42 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני ממש לא מבין כלום בניידים וכל העניין ממש דחוף כי יש אפשרות לקנות רק בימים הקרובים. מטרות - אופיס, משחקים קלים, סרטים FHD, בהמשך ישמש לתכנות. גודל מסך- 14-15 אינץ משקל- פחות משנה זמן סוללה- שיהיה ממוצע לא צריך משהו מיוחד יציאות- HDMI בלוטות -רצוי כונן קשיח - 500 גיגה ושיהיה משולב אם SSD קטן כונן CD וכו אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית ודבר אחרון - windows 8 ומסך טאץ' תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד לקראת שנת הלימודים הקרובה, קצת לפני שאני ארשום בדיוק מה המטרות של המחשב אני רוצה לנסות להגדיר תקציב(באזור 3000 ש"ח כנראה שאחרוג) ואז אחליט מה יותר חשוב לי(אם נייד כבד ביצועים גבוהים או נייד קל ביצועים פחות טובים), בכל אופן הייתי שמח לדעת מה לדעתכם יהיו הפרשי המחירים מהארץ לארה"ב ? ובאיזה מקומות קונים מחשב בארה"ב? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב, בתקופה עם סיילים רציניים, אז החלטתי לקנות מחשב נייד. הסכום המקסימלי שאני מוכן להשקיע הוא 500$ המחשב יהיה מיועד ללימודים גבוהים, עבודה משרדית ומשחקים בינוניים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי אז מחשב מהאתר http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=pcat17080&type=page&initialize=false&sp=%2Bcurrentprice+skuid&nrp=15&iht=n&list=y&sc=abComputerSP&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q70726f63657373696e6774696d653a3e313930302d30312d3031~~cabcat0500000%23%230%23%2311a~~cabcat0502000%23%230%23%23o~~f518||4c657373207468616e2024363030~~nf118||344742&usc=abcat0500000&ks=960&st=processingtime:%3E1900-01-0…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אודדה לעזרתכם המהירה . יש לי אפשרות לרכוש נייד בארה"ב דרך אחי שחוזר ארצה ב8 ליוני. הנייד הדרוש הוא לסטודנטית, רצוי שיריץ אופיס , אך בעיקר גלישה וסרטים. חשובה הסוללה כמובן התקציב הוא כ-2500 -3000 ש"ח לניד עם מסך עד 13 אינץ' רצוי 12 אינני יודע מאיפה להזמין בארה"C אך קודם אני צריך להיסגר על דגם בבקשה תעזרו לי הנושא בהול
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד לאחי שבשנה הבאה מתחיל את לימודיו כסטודנט.אני כעת נמצא בארה"ב ואני מעוניין לקנות לו מחשב איכותי שישמש אותו לצרכים הבאים: 1.מחשב נייד ולא נטבוק. 2.מסך בגודל 15 אינץ' ומעלה. 3.השימוש של המחשב יהיה בעיקר ללימודים,אופיס,צפייה בסרטים,אינטרנט,ושימושים סבירים אחרים.[הוא גם אוהב לשחק,אבל הוא לא משחק משחקים כבדים והוא גם אמר לי שספק אם יהיה לו זמן שנה הבאה לשחק משחקים...] 4.חשוב לי שיהיה מחשב טוב ואיכותי. 5.טווח מחירים מ-500-750 דולר. 6.אין לי בעיה שלא לקנות את המחשב בחנות פיזית,אלא דרך חנות וירטואלית של דל או כל חנות אחרת.אני נמצא בניו יורק,ויש לי כתובת לשלוח את המחשב לשם. 7.יש המון חברות,יש המון דגמים ואני לא מוצא ידיים ורגליים. אשמח אם תו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם אני מחפש מחשב, בתקציב 3000-4000 ש"ח. מה חשוב לי שיהיה בו? (*) Core i5 (*) גרפיקה טובה לצפייה בסרטים (אני פחות אוהב כרטיסי מסך של אינטל...עדיפות לג'יפורס..) (*) סוללה טובה!!! (לפחות ארבע שעות) (*) 15.6 או 14...לא כ"כ משנה... (*) זיכרון גבוה (אני מניח שלמחשב עם מאפיינים כאלה יש ארבע ג'יגה) (*) דיסק קשיח לפחות 500 GB , עדיפות ל 7200 סל"ד (*) מקשי הקלדה נוחים!!! (וכמובן שגם עכבר נוח ) הוא אמור לשרת אותי יותר ללימודים באוניברסיטה, אך גם למשחקים מדי פעם P: תודה רבה ושבת שלום! לירון. (:
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב למטרת לימודים מה שאומר שיש צורך גבוהה בניידות, כלומר שלא יעבור את ה 2 וחצי קילו ומסך מקסימום 15.4 אינץ' עם כל זאת אני גם חובב משחקים והייתי רוצה להעריץ עליו משחקים כגון:call of duty, far cry,crysis וכו'. התקציב עד 4000 ש"ח מוכן לחרוג בשביל משהו יוצא דופן. מאוד אהבתי את המפרט של המחשב Acer Aspire AS6930G: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik אך הגודל והמשקל לא מתאימים לי. אשמח גם לקבל חוות דעת על הנייד MSI EX400: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3195&CatCode=315 אני קראתי מה כתבו עליו בפורום הזה אבל לא העלו שאלה מה באמת אפשר להריץ על ה כ.מסך שלו אני מבין שהוא חלש אבל המחשב מתאים לי בגודל ולכיס שלי רק שכ.מסך מבאס. …
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן חברה צהריים טובים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש של דל. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל כולל הרחבת אחריות וכולל הכל.. אני מכיר את דל ממחשבים ישנים יותר שקניתי ואני מאוד מרוצה מהם ובמיוחד מהשירות הטכני שלהם. אני מעוניין במחשב שיהיה נפח הארד גדול - מעל 500 ויציאת HD.. ואם כבר אני קונה אני רוצה i5.. כרגע יש לי התלבטות בין הדגם inspiron-n5110-n2410m לאותו דגם רק עם כרטיס מסך שך אינטל (Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD) זה הבדל של בערך 400 שקל.. אפשר המלצה על המחשב הזה ועל הכרטיס מסך? תודה מראש..! [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart C…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחק פוקר ולומד מדי פעם. מתכנן לחבר אותו למסך גדול בעמדה בבית ורוצה את האפשרות לקחת אותו איתי * גודל המסך? פחות חשוב, 13" ככה * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שיהיה אפשר לחבר מקלדת ועכבר נראה לי סטנדרטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני יכול להסתדר עם SSD256 וללא כונן קשיח. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן כי אני קונה בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ASUS שנגנב והיה מצויין. …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד לאינטרנט בעיקר אך גם קצת משחקים לא כבדים וקצת עבודה אולי...ב4400 ש"ח. מה אתם מציעים לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, אני מחפשת מחשב נייד סטנדרטי בטווח של עד 2500 שח. הקאצ' - לפעמים יש לי פרויקט עריכת סרטים, ובנוסף לתוכנות הגדולות שאני נדרשת להוריד, כמות הסרטים שאני מעבירה מהמחשב למצלמה מפילה את המחשב הנוכחי שלי. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכת סרטים במשקל כבד * גודל המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? בר הרמה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי USB3 ו-HDMI * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה, מעדיפה שיהיה הרבה מקום אחסון * כונן CD/DVD? צורב? DVD כן, צורב לא בהכרח * כונן Bluray? לא יודעת מה זה... אז כנראה שלא * האם נדרשת אחריות…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב פורום אני מחפש מחשב נייד איכותי למטרות עסקיות בעיקר ולמטרות גיימינג בסיסיות (גיימר חובבן). התקציב שלי נע בין 3.5-4K והמחשב צריך לכלול מערכת הפעלה. מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן. מנוחת עולם מובטחת לעוזר הנחמד שבת שלום תומר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח! אח של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש שיעשה במחשב זה לראות סרטים לשמוע מוזיקה וקצת משחקים (הכבנה היא כמו הרוב). התקציב שלו הוא 3.5K עד 4K. הוא רוצה מסך גדול WD. על איזה מפרט אתם ממליצים??? אשמח לקבל את עזרתכם תודה רבה. אלדד כהן.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שימוש:משחקים כבדים:COD6,assassins creed 2,bioshock 2,crysis זמן סוללה :לא קריטי,יש לי תקע בכל מקום. גודל מסך:בינוני עד גדול. משקל:לא חשוב לי אני שם דגש שזה מחשב לגיימינג. יש לי עוד בקשה עיקרית,אני חייב שזה יהיה ב36 תשלומים,אני לא יכול אחרת
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד... המחיר בכותרת הוא בגלל שאני גר בחו''ל ויש לי גישה לחנויות באירופה, בארצות הברית, איביי וכמובן בארץ..... כמו כן התקציב הוא משוער, חריגות קטנות (עד 100 דולר) בתקציב אפשריות. * מטרות המחשב: בעיקר סרטים וסדרות (לרוב באיכות גבוהה- המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI אם זה משנה משהו...) עבודות משרדיות , משחקים קלים (משחקי פייסבוק, NBA ברזולוציה בינונית וכו'...) * גודל המסך: 15.6 אופטימלי בשבילי המלצות אחרות יתקבלו בברכה, מט או מבריק לא משנה לי, הלפטופ הנוכחי שלי מבריק ואני מסתדר איתו מצויין * רזולוציית המסך: שוב הנוכחי שלי הוא- 1366x768 ומצויין לי אבל שוב, פתוח להצעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מיקלדת הכוללת numpad -חייב * משקל רצוי: כמה שפחות יות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניינת בעזרה בבניית מפרט עבור מחשב בתקציב של כ- 2500 ש"ח. את המחשב אני מתכוונת לרכוש בארה"ב לכן צריך שתהייה אחריות בינלאומית. המחשב נועד לדברים דיי בסיסיים - אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. זיכרון של 1GB נראה לי מספיק. רצוי שהמסך לא יהייה מבריק. אם יש לכם המלצות טיפים הערות וכו' אני אשמח לשמוע. תודה מראש על העזרה.....!
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 פחות או יותר (חריגה של כמה מאות שקלים היא אפשרית). אני עדיין לא יודע אם יהיה לי כדאי להזמין מארה"ב, אבל אם זה זה יצא משתלם אז זו אכן אופציה. מטרות המחשב הן משרדיות, ובנוסף צפייה בסרטים ב 720p. אין צורך במשחקים כלל. חשוב שהוא יהיה מהיר ויוכל להריץ תוכנות כבדות יחסית. גודל המסך שאני מעוניין בו הוא 15". מומלץ שיהיה קל כמובן, אבל זה לא באמת משנה. בקשר לסוללה, כמה שיותר, יותר טוב. גודל הכונן הקשיח המינימלי שאני צריך הוא 320GB, אין לי באמת צורך ביותר ואני לא רוצה סתם לייקר. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שח , לשימוש של אופיס , מוסיקה , סרטים, תמונות וגלישה באינטרנט. ראיתי בכל מיני אתרי מכירות מספר מחשבים אך לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות אז רציתי לדעת איזה דברים קריטיים יותר ואילו פחות. האם להתפשר על דיסק קשיח ide או שלא לוותר על sata ? האם אני צריך חיבור pcmcia אם כתוב שהמחשב כולל wifi b/g ? האם צריך חיבור s video ? האם ללכת על סלרון כדי להוזיל את הקנייה ? והאם יש הבדל כל כך משמעותי בין סלרון לפנטיום? האם יש הבדל גדול בין 1.7 ל 1.8 גיגהרץ מעבד? האם קניית מחשב כזה היום תגרום לי להצטער על כך עוד שנה ? כמו כן ברשותי מחשב שולחני חזק כך שכל שאר האפליקציות שלא אוכל להשתמש בהן על הנייד אוכל על המחשב השולחני . אני רק לא רוצה שבעוד ש…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצות : 1)אני מעדיף מחשב של DELL 2)התקציב הוא עד 4500 כולל חריטת אותיות אם צריך 3) אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות כגון אופיס matlab ו visual studio 4)אני מעוניין בזכרון 4ghz במהירות של לפחות 800mhz 5)מעבד עם cash memory של 3mb . 6)ועדיף שיהיה בו בלוטוס. אני מודה לכם על העזרה ??? :s05:
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לילדה בחטיבה, היא משחקת בעיקר מיינקרפט וסימס 4, אז המחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם וכמובן לשימוש כללי. התקציב הוא 3500, אפשר חריגה ל 4000 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני לא כלכך מבין במחשבים ניידים רק בנייחים וגם זה קצת. עכשיו ככה אני רוצה לקנות לאחי מחשב נייד במחיר של 3000 עד 3500 שקל. המחשב לרוב יהיה מחובר לטלוויזיה. משחקים ליג אוף לג'נד CS וסרטים. חשוב מחשב חזק כמה שאפשר כי במחשב שיש לו עכשיו יש נפילות FPS. דרופים. הוא משחק עם עכבר ומקלדת משלו שהוא מחבר לבד. מסך 14 זה סבבה . התקציב הוא סבבה כי אני לא מבין בזה האם שחכתי משו? גר ליד נתניה. אז חניות אופצונליות הם TMS KSP IVORI גם BUG ומה שמשתתף במבצעים מצידי גם לנסוע לקנות עכשיו לא משנה בתכלס חנות העיקר שתהיה לי אחריות. אפשרות גם קנייה מחול אמזון לדוגמה עם יש מבצע ממש שווה. תודה רבה לעוזרים אני יושב על המחשב ומחכה להודעות שלכם בג…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-