ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המומחים. שאלה קטנה. פעם ראשונה שאני קונה ב איביי, ורציתי לדעת משהו, האם המחשב הבא שאני מעוניין בו אמור להוות איזושהי בעייה בכניסה לארץ? כי אמרו לי משהו על משרד התקשורת, תדרים ועוד שטויות שאני לא כלכך מבין בזה. אז בקיצר, האם אני יכול לקנות את זה בלי בעיה? כמובן שיש מכס והכל. תודה רבה רבה http://cgi.ebay.com/10-2-Windows-7-Slate-Tablet-PC-2GB-320GB-INTEL-Wifi-/170659794424?pt=US_Tablets&hash=item27bc1dcdf8
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה ההפרשים במחירים בקניה מארה"ב הם משמעותיים מאוד מצאתי את המחשב הזה http://www.logicbuy.com/deals/lenovo-t450s-laptop/60856.aspx בהזמנה ישירה מהאתר של לנובו ארה"ב הם לא שולחים לישראל ואני מתכנן לשלוח עם BUY2USA בעלות משוערת של 240$ כולל מע"מ לאחר תוספות (זיכרון, SSD ושטויות קטנות) הגעתי למחיר של 954$ עם שנה אחת של אחריות (סה"כ 1190$=4760 ₪ לעומת 7K-8K בארץ) מבדיקה באתר של לנובו המחשב מכוסה מבחינת אחריות בינלאומית בארץ. שווה להרחיב את תקופת האחריות ו/או את סוג האחריות? אחריות ל-4 שנים (4Y onsite NBD) עולה באתר של לנובו 228 $ !!! מה המשמעויות של סוג האחריות בארץ ? יש אפשרות להרחיב את האחריות בארץ לאחר הקניה ? אגב - צריבת עברית על המקלדת פו…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחו"ל ותמיד אני מזמין דברים מאתר B&H מניו יורק. אך הפעם המפרט שלו למחשבים ניידים קטן. אני מעוניין במחשב עד 600 דולר. למטרת גלישה באינטרנט ומולטימדיה. אשמח להמלצה על חנות בארה"ב ששולחת לארץ ואם אפשר גם דגם מומלץ מה טוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב מיני לפטופ בסכום עד 1700 ש"ח החברה שאני מעוניין לקנות ממנה היא החברה אייבורי מחשבים. מצאתי מחשב לפני כשבוע: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4037&CatCode=315 לדעתי הוא הכי טוב שם עד 1700 ש"ח. יש לו הרבה פונקציות שלמחשבים מיני לפטופים שמגיעים בסכום עד 1700. עכשיו התפרסם פה בחדשות המחשבים שהסוללות של החברה lenovo יש תקלות. עכשיו יש לי שאלות: המחשב שווה את המחיר? יש שם מחשבים ניידים טובים יותר עד 1700 ש"ח בחברה ivory? חברה טובה היא lenovo? במחשב הזה הוא מסוג המחשבים הניידים אשר יש להם תקלות בסוללה? המחשב בא עם תיק קטן למיני לפטופ או שצריך לרכוש אותו בנפרד? תודה רבה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר למחשב נייד שאני רוצה לקנות המחשב הוא מיני 10.1 אינץ המפרט שלו: HP Mini 210-1010ej Model 210-1010ej Color ניתן להזמין בשחור CPU Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz, 667MHz FSB, 512KB L2 Cache Memory 1GB DDR2 HD 250 GB (7200 rpm) Display 10.1 Diagonal SD LED Anti-glare Widescreen Display (1024 x 600) GPU Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 3150, Up to 256 MB Total Available Graphics Memory Optical Device None Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN Wireless 802.11b/g WLAN Bluetooth Yes Webcam Webcam with integrated microphone Speakers Generic, stere…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד 14', שיהיה חזק מאוד (מריץ תוכנות וירטואליזציה וכו), שיהיה מהיר, כמובן עדיפוץ לSSD עבור מערכת הפעלה. תוספת טאצ למסך יכולה להתקבל במידה ולא מיקר יותר מדי את מחיר המחשב. המחשב נועד לעבודה יום יומית ולרוב אינטנסיבית. הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, אני מודה מראש לכל מי שמבין במחשבים ויכול לעזור לי בבחירת מחשב אידיאלי וחזק עבורי לא מבין הרבה במחשבים, מעוניין לרכוש מחשב ממותג חזק, שיחזיק כמה שיותר שנים, שימוש במשחקים עד 2008 מספיק לי, עם אפשרות לראות סרטי HD, הפעלת תוכנות כמו עריכת והמרת סרטים ותמונות, מהירות המחשב מאוד חשובה, זיכרון בסביבות 3 ג'יגה (או יותר לשיקולכם) עדיף DDR3, מהירות דיסק עדיף מאוד 7200 סיבוב, מערכת הפעלה רק win 7 64bit,פ blutooth2 ו- wireless g/n, סוללה ברמה ממוצעת עדיף טובה (סביבות 4 שעות ניידות), מעבד חזק (לדעתי מדובר ב core 2 due), צורב עדיף super multy, אחריות שנה לפחות, כ.מסך לשיקולכם אבל חזק, מסך 13.5-16.5 (כמובן צריך HD) מבריק; כניסות hdmi או s-video, י usb 3-4, אם צריך עוד חיבורי…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, וגיימינג - שיוכל להריץ את המשחקים החדישים (כמו Battelfield 3, FarCry 3) על רמה גבוהה שיהיה כיף לשחק באיכות טובה ובלי תקיעות, אני לא מחפש דברים משוגעים וגם לא חובה שהדברים ירוצו ב-1080P - אם המחשב יוכל להריץ הכל על רזולוציה של איזור ה720p זה יהיה מעולה. * גודל המסך?: סביבות ה15 אינץ' - רזולוציה של 720P או 768X1366 תעשה את העבודה * משקל רצוי?: לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?: לא ממש, כמובן שאני לא רוצה משהו שיחסל את הסוללה בשניות, אבל בסך הכל רוב העבודה איתו תהיה במשרד ליד חיבור לחשמל ורק מידי פעם אקח אותו לנסיעות, אז בסך הכל אני צריך משהו ממוצע כזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : עדיף שיהי…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד IBM ואני לא מבין כל כך בחלקים שלהם. מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי מחשב נייד טוב ואיכותי.הוא ישמש רק לשמעית קצת מוסיקה ובעיקר לעבודות.לא למשחקים זה בטוח. הציעו לי לקחת IBM UR0PTIM ב4950 ש"ח אבל עם 512 MB זיכרון. מה אתם אומרים עליו ובכלל מה אתם ממליצים?הסכום יכול להגיע עד 6000 למשהו טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מתחיל ללמוד מדעי המחשב, מחפש לקנות מחשב נייד לטווח ארוך שישמש אותי בתואר. בעיקרון מתלבט בין dell inspiron 3521 מעבד i7 לבין Lenovo idea pad s310 5937-4232 מעבד i5. זה המחשבים שהגעתי אליהם לאחר סינון שלי, טווח המחירים הוא 2.7-3.2 פחות או יותר. אשמח לתגובות וגם להצעות שונות אם יש לכם. תודה עידן - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחירים רלוונטיים לקניה באילת
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:אינטרנט,סרטים ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי?2-2.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב שלי הוא 2300 שקל ולא יכול לחרוג תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6 - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
* משקל רצוי - פחות חשוב לי כרגע *גודל מסך - 15.6 אינצ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. רוב הזמן העבודה עם המחשב תיהיה בסביבת מקורות חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות - לא חובה, רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מה הסטנדרט היום? אני מניח ש0.5T יספיק לי.... * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד מס' דברים חשובים מבחינתי - *יכולת הרצת תוכנות עיבוד תמונה - לייטרום / פוטושופ וכו' (לא הולך להוציא מהן את המיץ).*מסך טוב (מה זה טוב? אחד שלא ישנה את הצבעים שלו בכל זוויות שהוא זז למעלה / למ…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , לצרכים מאוד בסיסיים. זאת אומרת לא למשחקים , לא לתכנות וכדומה. מה דעת המומחים על המחשבים הבאים : https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989961 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989960 מישהו המליץ לי על שניהם..אשמח שתעזרו לי.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הדגם הזה: http://mashav.co.il/hardware/notebook_data.htm#FL494AW בחנות משב מחשבים שבחיפה... המחיר ממש זול... השאלה שלי היא אם אפשר לבטוח בחנות הזאת ואם מישהו התנסה בקנייה מהם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. יש לי מספר דרישות, מקווה שתוכלו לעזור לי, עד עכשיו הסתבכתי. * מטרות המחשב - עבודה, אני עוכד עם אופיס, אינטרנט, תכנות מטלב ו-C (הרצות כבדות יבוצעו על מחשב אחר), לעיתים בניית אתרים, (אני עובד כרגע עם ג'ומלה). * גודל המסך - 15.6'' , עדיף מט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, עדיפות נמוכה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי, אבל עדיפות נמוכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא עבדתי איתו עד היום, הוא לא ממש חסר לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף כמה שי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הצרכים שלי הם בגדול אינטרנט,פלאש ופוטושופ. עכשיו רציתי לדעת עם כרטיסי המסך של אינטל שמגיעים בניידים הם מספיק טובים בשביל זה או שאני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך שהוא לא און בורד ? אני מחפש מחשב עד 5500 גג, אם יש למישהו המלצות זה יהיה אחלה. ועוד משהו קטן... באייבורי מוכרים מחשבים ניידים של MSI עכשיו זאת חברה ידועה בחומרה השאלה היא אם הניידים שלהם אמינים\חזקים מישהו מכיר? למרות שאייבורי נותנים עליהם שנתיים אחריות. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתכנת ואשתי סטודנטית (לא למחשבים) אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט אם להשקיע הרבה כסף ב ssd של 512gb או ללכת על 2TB דיסק רגיל 15 אינץ גודל מסך ראיתי כמה הצעות ואני כבר לא יודע מה לבחור מצד אחד יש מחשב של דל הזה: http://ksp.co.il/?uin=28704&select=.268..271..211..2185..432. שיש לו 16gb זיכרון 2tb דיסק ומעבד גרפי טוב אך לא ssd או את אלו: http://ksp.co.il/?uin=35547&select=.268..271..211..2185..432. http://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=35952&select=.268..271..211..347..432..368..466. העניין הוא שחשוב לי מקום לשמור דברים אך ssd יקר משמעותית השאלה היא האם לקחת במ…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לפטופ יד שנייה אז רציתי שתמליצו לי על כמה תוכנות לבדיקת החומרה ודם על כמה אתרים של קנייה ומכירה תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני לא מבין כ"כ את המפרטים. אשמח לקבל הסבר על איך קוראים מפרט ומה כל דבר אומר. מעבד זכרונות למיניהם מהירות כרטיסים למיניהם יציאות למיניהם דיסק קשיח אשמח לעזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה קיבלתי כמה הצעות למחשבים ניידים, מתוכן אצטרך לבחור אחד. אני צריך מחשב אשר מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים, עבודות באופיס וגם (ואולי הכי) למשחקים ותוכנות. אז אני לא בור לגמרי, ואני יודע שהמפרטים לא בשמים ולכן אני לא מדבר על משחקים חדשים ביותר, אלא על קצת פחות טובים, עד לשנת 2008 בערך. כדוגמת סדרת ה GTA (חוץ מהאחרון), Black hawk down, Rainbow six וכו'. סתם זרקתי כמה ישנים, אבל אני מקווה שהכוונה ברורה. אני מתייחס דווקא למשחקים כי לפי מה שקראתי במדריכים כאן זה הגורם המשמעותי ביותר, והוא יכול לשנות את מפרט המחשב מקצה לקצה. מה שאני צריך בוודאות במחשב הנייד זה יכולת לאינטרנט אלחוטי (תקשורת WiFi). המשקל לא כ"כ משמעותי בעיניי (אא"כ מדובר בהגזמה)…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפשת מחשב נייד ללימודים האקדמיים. אני מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב 'כלכלה ומנהל עסקים בהתמחות בחשבונאות' ולזה מצטרפים גם מספר קורסי תכנות. כמו כן אני מניחה שנשתמש בכל מיני תוכנות חשבונאיות כאלו ואחרות. כנראה אצטרך להפעיל מספר רב של טאבים בדפדפן האינטרנט. אני לא יודעת לכמה נפח אחסון אני זקוקה, לכמה ראם. למעשה, אני לא יודעת כלום. התקציב שלי הוא עד 4000, 4500 ש"ח גג. אני מחפשת מחשב נייד טוב שישמש אותי לכל תקופת האוניברסיטה (4 שנים) ואפילו לאחריה וכן לאחסון תמונות ישנות שלי (בנפח של 40 GB; כן זה המון, וזה ישן. כיום אני משתמשת בגוגל תמונות אבל התמונות הישנות מתאחסנות כרגע על המחשב וזה קאדר עבורי להעביר אותן לגוגל ת…
-
- 38 תגובות
- 9.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: שימוש: בגדול שימוש משרדי (כלומר אופיס ובעיקר אינטרנט). אני סטודנט עם מחשב חזק בבית, ולכן השימוש הוא בעיקר למטרות לימודים בכיתה או מחוץ לבית. בנוסף יש עדיפות (ואפשרות להוסיף קצת כסף) על מנת שיהיה אפשר לראות בו סרטים ברמה סבירה עד טובה. סוללה: סביב ה3-4 שעות נראה לי מספיק. לא רואה טעם להוסיף עוד כסף על סוללה יותר ארוכה. מסך: 13.3 או 14.1. תקציב: סביב ה-2,000. תיתכן גמישות של כמה מאות שקלים במקרה של מחשבים יוצאי דופן. מידע נוסף: בשנה הראשונה הסתובבתי עם מחשב של Acer מגרסת 5715z, שלא ענה על הדרישות, היה איטי להחריד, סוללה קצרה ונטייה להיתקע. באופן כללי: מחשב קטן ברמה סולידית עד טובה, במחיר נמוך ככל הניתן. אמנם לא צפוי בו יו…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הקרובה ואני גיימר די כבד. מה שחשבתי לעשות הוא לקנות מחשב נייד יחסית קטן אבל עם חומרה מספיק חזקה בשביל לתמוך במשחקים כבדים - כך שבלימודים אני אשתמש במחשב נייד קטן וכשאני אשחק אני אחבר למחשב מסך גדול עם מקלדת ועכבר. הבעייה היא שאני לא יודע אם החומרה של המחשב נייד יתאימו להרצה של משחקים כבדים על גבי מסך 22-24 אינצ'. חשבתי לקנות את המחשב של Alienware - ויש לי אפשרות לבחור את החומרה http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x/pd.aspx מפרט לבחירה : Processor Intel® Core™ i5 2430M 2.4GHz (3.0GHz with Turbo Boost, 3MB Cache) Intel® Core™ i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Intel® Core™ i7 2760QM 2.4GHz (3.5GHz w/Turbo Boost, 6MB…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד. הדרישות הן: מסך גדול יחסית מקלדת מחשב מלאה (כולל את המספרים שבצד) חיי סוללה ארוכים עד כמה שניתן שיהיה יחסית לא כבד השימושים הם בעיקר לתוכנות אופיס, קצת גלישה באינטרנט וקצת צפיה בסרטים התקציב הוא עד 4500 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיריץ לי fifa 15 בצורה חלקה וגם עריכה של סרטונים ווידאו 4K (לא צריך שהמסך יהיה 4K) משהו כמו מעבד i5 טוב דור 4 כרטיס מסך משופר זיכרון 6-8GB 15"LED FULL HD תקציב עד 3000₪
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-