עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bsc,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. הצרכים שלי הם עבור עבודה בתוכנת גרפיות-עיצוב ואדריכלות. אני מחפש מחשב בגודל "15.6 בתקציב של 5000 ש"ח פלוס מינוס. כמו כן האם יש הבדל בצרכים שלי בין מעבד i5 או i7. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by אנייניר,

שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הקרובה ואני גיימר די כבד. מה שחשבתי לעשות הוא לקנות מחשב נייד יחסית קטן אבל עם חומרה מספיק חזקה בשביל לתמוך במשחקים כבדים - כך שבלימודים אני אשתמש במחשב נייד קטן וכשאני אשחק אני אחבר למחשב מסך גדול עם מקלדת ועכבר. הבעייה היא שאני לא יודע אם החומרה של המחשב נייד יתאימו להרצה של משחקים כבדים על גבי מסך 22-24 אינצ'. חשבתי לקנות את המחשב של Alienware - ויש לי אפשרות לבחור את החומרה http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x/pd.aspx מפרט לבחירה : Processor Intel® Core™ i5 2430M 2.4GHz (3.0GHz with Turbo Boost, 3MB Cache) Intel® Core™ i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Intel® Core™ i7 2760QM 2.4GHz (3.5GHz w/Turbo Boost, 6MB…

3. Started by amit2k3,

שלום לכולם אני כרגע נמצא בברצולנה, השבוע החלטתי שאני צריך לקנות נייד משהו פשוט לצורכי גלישה באינטרנט,מוזיקה בעיקר ושימוש מינימלי בPS בכל אופן הגיע לנו לדואר מבצע בנוגע למחשב של lenovo G575 8GB RAM 750 GB WIN7 בטריית 6cel מעבד amd e350 מעבד גרפי לא רשום כנראה משהו מובנה.. במחיר של 200 יורו אשמח לשמוע את לדעתכם בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  4. אהלן, צריך עזרה בבקשה בקניית מחשב עד 3000 ש"ח (חריגה מקסימלית של 100 ש"ח אם זה באמת משפר). 1. מטרת המחשב - עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD של עד 15 ג'יגה - כולל אפשרות חיבור לטלויזיה HDMI. 2. גודל צג - 15.6". 3. זמן סוללה - פרמטר חשוב - כמה שיותר זמן יותר טוב. 4. כונן צורב DVD. 5. מערכת הפעולה - WIN 7 64. 6. נוחות - חשוב שזה יהיה מחשב שהמקלדת וה-touchpad שלו נוחים לשימוש. 7. מחשב שיוכל להחזיק לפחות 3-4 שנים ויעבוד חלק. 8. אין צורך בגיימינג בכלל! מחכה להצעות! תודה רבה, אסף.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד גודל 13.3" - 14". מחיר עד 4000 ש"ח - אך עדיף לכיוון ה3000. אני רוצה: i5/i3 4GB+ אין צורך בכרטיס מסך חשיבות גבוהה למשקל נמוך עדיפות dell/asus/acer או חברה מומלצת אחרת. נכון לעכשיו אני מכוון על Asus U31SD RX146V. האם הוא מומלץ? יש משהו אחר? וגם חשוב, איפה קונים בזול ואמין? תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by lilshtig,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד... מה אתם אומרים על המפרט הבא: toshiba satellite L500-13t סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4570 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: HD מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 8192 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע/מצלמה כרטיס קול: Toshiba Bass Enhanced Sound Sy…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  7. * מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yhotdog,

היי אני מעוניין לקנות נייד, ואני אשמח לעזרתכם: (זה הנייד הראשון שלי, אז יש דברים שאני לא כ"כ מבין בהם) * מטרות המחשב: תכנות (אני סטודנט למחשבים. דוגמא לתוכנות: visual studio, eclipse, IDA, python interpreter...), אינטרנט, סרטים. אין צורך בכלל במשחקים. אני מתכנן להשתמש בנייד גם בבית אבל גם הרבה בנסיעות באוטובוס, ולכן חשוב שיהיה נוח (למשל: עדיף שמסך לא יהיה מבריק, אבל זה לא חובה). * גודל המסך: לא קטן מידי (כדי שיהיה נוח לתכנת), אבל לא יותר מידי גדול (כדי שיהיה נוח להתנייד). (אני לא נותן מספרים מדויקים כי אני לא כ"כ מבין בזה.) * משקל רצוי: כמה שיותר קל. אני מניח שהגבול הוא 2-2.5 ק"ג (אבל שוב, אני לא כ"כ מבין בזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן - לפחות 5 שעות. * כונן CD/DVD? …

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא עד4000-4500 שקל. אני סטודנט לתואר ראשון במדעי המחשב והמחשב ישמש בעיקר ללימודים. קיבלתי הצעות\המלצות על הדגמים הבאים: TOSHIBA SATELLITE L500-1EH TOSHIBA SATELLITE L500-12T HP PAVILION DM3-1010EJ (לא בטוח בגלל שהוא קצת יותר יקר אבל בכל זאת אני רושם) HP PAVILION DV6-1330EJ HP PROBOOK 4310S VC353EA COMPAQ PRESARIO CQ61-320EJ DELL VOSTRO 1320 מה אתם ממליצים מאלה שרשמתי פה? *מסיבה כלשהי אני נמשך לHP PROBOOK. אני פתוח לעוד הצעות: יש נטייה למחשבים עם מסכים של 13 אינץ' ולא 15. אבל זה לא אומר ש15 מחוץ לתמונה. בלוטות' וכרטיס רשת אלחוטית חובה (אני מאמין שלכל המחשבים החדשים יש את זה אוטומטית...). אחריות יותר ארוכה ושמכסה יותר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב לכולם, למרות שלפני חודש בערך פרסמתי כאן הודעה לגבי רצון שלי לקנות מחשב נייד, טרם הגעתי להחלטה והייתי שמח להתייעץ איתכם שוב. בכל מקרה אני צריך מחשב לאחותי הסטודנטית, כיום היא משתמשת ב-X60 של IBM, אבל ברצונה לרכוש מחשב חדש עם מערכת ההפעלה, חלונות 7. מהשיחות שלי איתי, היא רוצה בעיקר מחשב עם מסך גדול יותר (15 אינץ', כרגע יש לה רק 12), עם מעבד וזיכרון טובים, היא מוכנה להתפשר על הסוללה, המשקל, כרטיס הוידאו (אין לה צורך בהרצת משחקים, אבל ניגון סרטים ויציאת HDMI יתקבלו בברכה), ונפח הדיסק הקשיח. לגבי הזיכרון, אני חושב שכמות של 2-3 ג'יגה תספיק (כמובן שצריך מחשב עם חריצי הרחבה לעתיד). השאלה שלי על איזה דגם אתם ממליצים (טווח מחירים של 3000-4000 שקל כולל מערכת ההפעלה). ומה האמ…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. שלום,אני מחפש נייד שיוכל להיות עד כמה שיותר חזק להרצת משחקים. אז ככה,אין לי העדפות בקשר למשקל/זמן בטריה/מראה/מותג/ביטוח וכו' מצידי שכל אלה יהיו במצב הכי גרוע.העיקר שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. האם דבר כזה או דומה לו אפשרי? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373034,00.html או לחילופין,האם יצא 8800 לנייד? גם רציתי לדעת אם יכולה להיות לו כניסה למסך רגיל (כשאני בבית),כי המחשב אמור להחליף גם את הנייח הישן שלי. סליחה על הבורות, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מטרות המחשב הן עבודה משרדית באופיס, הכנת מצגות (לפעמים עם לא מעט תמונות) מעוניין בגודל מסך 12 אינצ', אפשר גם בסביבה הקרובה. הסיבה היא - נוחות בנסיעות והורדת משקל זמן סוללה ארוך יהיה כמובן רצוי. רצוי עם DVI גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי אבל קרוב ל 100 גיגה יהיה נוח צורב DVD - חשוב לי כיום יש לי LG LM50 משנת 2004. אני מאוד מרוצה ממנו, והתרגלתי למשל לפאד הצבעה של סינופטיקס. הייתי רוצה לשפר את איכות הקירור (שלי מתחמם מאוד באיזור הסוללה) כמו כן, אני רוצה להישאר ב WinXP מודה לכולם על הסיוע חג שמח

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  14. שלום, אשמח אם תעזרו לי למצוא את הנייד המתאים לי... כמו שכתבתי בנושא, הצרכים שלי הם בסך הכל אופיס וקצת אינטרנט. אולי גם איזה סרטון פעם בכמה שבועות, ככה שעדיף שהרמקולים לא יהיו באיכות מחפירה. אה, ושיגיע עם ווינדוס 7 . מה שכן, צריך שהוא לא יהיה ממש איטי. גודל המסך יכול להיות מאוד קטן - 10.1 בלבד. ואני גם צריך עוד מחשב דומה לזה רק עם מסך יותר גדול ( בערך 13 ) והדבר הקריטי ביותר הוא כמובן - המחיר.ץץ יש מצב למחשב כזה + סוללה כפולה ב- 1500? (ל- 10.1) מה אתם אומרים על קנייה באייבורי? הבנתי שהבעיה איתם היא רק בדברים פתוחים, למשל מחשב בהרכבה. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  15. Started by ooxoo,

צריך עזרה לקניית מחשב 17' התקציב הוא 4000 ש"ח! המחשב יהיה בתוך הבית. ללא ניידות! אז משקל ואורך סוללה לא רלוונטים! תודה לעוזרים! השימוש אינטרנט וסרטים!

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת צפייה ישירה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ranv9,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה מהירה. אני רוצה לקנות מחשב נייד די פשוט סה"כ השימוש העיקרי והיחידי זה קצת אינטרנט ואימיילים לא משהו שיעבוד כל הזמן בלי הפסקה ,אלא מחשב לשימוש ביתי בלבד . התקציב הוא גג 2200-2300. הבקשה ההכרחית שלי היא שהמחשב יהיה אמין ,כמה שפחות תקלות ויעבוד טוב. החלטתי לרכוש את המחשב הזה HP G62-B50SJ LD655EA קישור למפרט:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8119 בסופו של דבר התברר שהמחשב "אזל במלאי " וזה מחשב מאוד "ישן " ואז הוצע לי המחשב הזה Lenovo G570 4334-AAG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11041 משום מה המוכר מתעקש שאני יקנה b960 הוא טוען שזה מעבד הדור השני ,הרבה יותר טוב מ-i3 בכל אופן כבר החלטתי לעשות עוד קצת חיפוש ומצא…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by eran256,

מסך:15.4 משקל: 3KG שימושים: משרדי=אינטרנט אופיס וכו. חשוב מאד אחריות רשמית וטובה...ושלא יהיו תקלות... כמובן שאני רוצה ערך מלא לכסף... מה אתם חושבים על TOSHIBA? ואיזה דגם שלהם הכי מומלץ? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by Elad87,

המחשב בגדול הוא לסטודנט, כלומר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה ומעט משחקים. גודל המסך לא פחות מ 12.1 ולא יותר מ 15.4 . לגבי המשקל אין יותר מדי חשיבות לנושא זה מעדיף ביצועים טובים מאשר משקל נמוך יותר. בקשר לסוללה חשוב שכן יהיה זמן סוללה ארוך כלומר 4+ שעות HDMI ויציאות נוספות זו ברכה אם כי לא חובה. 500GB הארד דיסק. כונן אופטי - צורב DVD. זיכרון פנימי - 3-4 ג'יגה העדפה היא לחברת Dell או לחברה אמינה אחרת אין בעיה לקנות גם מחשב עם זיכרון חלש יותר והארדדיסק קטן יותר ולשדרג ברמת התקציב עד כמה שניתן. בתודה מראש אלעד

20. Started by kokolada,

אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שימושים: אינטרנט,אופיס, משחקים כמו FIFA09 FM09 RA3 וכד' והכי חשוב שיהיה מחשב יריץ תוכנות ומשחקים גם עוד שנתיים שלוש ולא שבעוד שנה יהיה גרוטאה. נייד ראשון: Toshiba Satellite A300-1MT מפרט המחשב: שם המוצרToshiba Satellite A300-1MT T3200 אחריות:שנתיים ע"י מפעיל טכנולוגיות 03-9183333 יצר ן יצרן: Toshiba סדרה: Satallite אחריות בינלאומית: כן מערכ ת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium מ עבד סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T3200 מהירות שעון (GHz): 2.0GHz תדר (Front Side Bus): 667MHz זכרון מטמון (Cache): 1MB L2 זכרון זכרון: 3GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2GB+1GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,R…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב? *4-5 אלף 2. מטרות המחשב? *צפיה בסרטים.. משחקים קלים.. שירוץ טוב בעיקר אין צורך שיריץ מישחקים כבדים.. 3. גודל המסך? *אין לי שמץ אבל לא קטן.. כדי שיהיה נוח לראות סרטים.. אבל מצד שני לא הכי גדול כדי שלא יהיה מחשב גדול מידי.. 4. משקל רצוי? *חסר שמץ לא כבד מידי? 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק 3 שעות +- 6. יציאות מיוחדות? אממ לא יודע אם זה מיוחד אבל רצוי שיהיה יצא לחיבור לטלויזיה 7. בלוטות? (אין לי מושג מה זה אומר חח) 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? (אממ בסביבות ה 160++) 9. צורב DVD? (רצוי אם לא אז לפחות כונן ישקרא גם די וי די) 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? (לא) 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? (לא כל עוד היא טובה..) תודה רבה מראש מ…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by asaffklein,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה אשמח אם תייעצו לי איזה מחשב לקנות כאמור התקציב הוא 4000₪ אבל יש מצב לגמישות קלה מטרות המחשב: עבודה כבדה. תוכנות אדובי למיניהן, אוטוקאד. * גודל המסך? עדיף מסך גדול יחסית )בין 15 ל 17( * רזולוציית המסך? רזולוצייה גבוהה המתאימה לשטח עבודה גדול בשביל העיצוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה אבל לא חייב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהמחשב מחובר בבית רוב הזמן * hdmi חובה * Bluetooth? יתרון * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של ssd בשביל המערכת וhdd בשביל הקבצים. גודל מינימלי 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחר אני נוסע להביא את אחד המחשבים מפרט מלא באתר של בזק http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/inetlaptop.aspx אני חייב את זה דחוף לפני שאבא שלי יתחרט. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ranrubin1,

היי , אני רוצה לקנות את מחשב נייד של DELL XPS 15 מאיפה אני יכול להשיג את המחשב הזה ?http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/xps-15-9560-laptop/dncwxb1607s?ref=275_image&selectionState=eyJGUHJpY2UiOjExOTkuOTksIk9DIjoiZG5jd3hiMTYwN3MiLCJRdHkiOjEsIk1vZHMiOlt7IklkIjo1NzIsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiRkcwMDA3In1dfV19גם הזמנה מחול שיוצאת משתלמת תקפה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by orese,

אני מחפש בשביל חבר שהשימוש שלו זה אינטרנט וכתיבת מיילים אבל נראה שאין להשיג, גם ביד שנייה לא מצאתי שום דבר אמין אני חושב להזמין מחול אבל אין לי כל כך ניסיון בזה מה לדעתכם הפתרון הכי טוב לאחד שרוצה לקנות מחשב נייד ב באזור ה 1500-1800

• 3 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים