ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה אני חשבתי על דגם Asus N56VB אבל חושש בגלל המשקל 2.7 רשום בגלל זה לא קניתי (וכרגע אני מתלבט) מחשב נייד Asus N56VB-S4022H אסוס - זאפ חשבתי גם על דגם Asus R510VC מחשב נייד Asus R510VC-XX112H אסוס - זאפ אהבתי בגלל המפרט משקל(רק לא יודע מה המקסימום שאפשר להוסיף זיכרון ראם חיסרון-כרטיס מסך חלש מי הדגם Asus N56VB והמקלדת בדגם הזה לא מוארת(לא כול כך משנה אבל זה נותן אני חושב z510 (בביקורת שראיתי אמרו שהמקלדת לא נוחה) אבל אהבתי בגלל המפרט והמראה http://ksp.co.il/?select=.159.&list=...e=0&maxprice=0 יש כאן מהפורם שיוכל לעזור ולהגיד מה עדיף יודע לעוזרים. תקציב עד 4200k מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזצי…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאשתי (הבנתי שעדיף נייח, אבל היא נוסעת הרבה ולכן עדיף נייד). אשתי היא צלמת (גם אומנות וגם אירועים) ומשתמשת בתוכנות פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. לכן על המחשב להיות חזק ונח לעבודה (שלא ייתקע בעבודה עם תמונות "כבדות", אפשרות לעריכת סרטים קצרים, בעל יציאות מהירות, מסך טוב, גדול יחסית ולא מבריק, כרטיס גרפי טוב וכו'...). מה אני צריך לבדוק במחשב כדי לדעת האם הוא מתאים? האם יש מחשב כזה בסביבות ה5000 ש"ח (חבר המליץ לי על Dell Precision M4600 5i) ? (אשמח להמלצות) איפה כדאי לקנות (חנויות מומלצות,EBAY) ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי ילדים ברשת , סרטי HD וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. ה…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי בקניית מחשב טוב, שיהיה מפרט בסדר.. עדיף בסביבות 2000 שקל.. מתאים למשחקים... אז תודה
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לאבא שלי מחשב לא משהו טוב במיוחד אבל אני לא ממש מבין במחשבים ולכן אני יצטרך שתעזרו לי סכום מקסימלי לכל המחשב 3000 שקל תודה לכל מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שבניתי. = מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX זיכרון: OCZ GOLD 2GB 800MHZ DDR2 CL5 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L כ. מסך: Inno3D 9500GT 512MB DDR2 PCI-E PASSIVE COOLING דיסק קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 כמו כן, אשמח אם תמליצו לי על ספק ומארז שמתאים למפרט שבניתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אנשים, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש אשר ישמש אותי לעבודה משרדית ולמשחקים. להלן חלק מהמפרט שבניתי עד כה: מעבד : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX זיכרון: OCZ GOLD 2GB 800MHZ DDR2 CL5 כ. מסך: INNOVISION GEFORCE 9600GT 1GB DDR3 PCI-E לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אשמח אם תוכלו לייעץ לי על דיסק קשיח, צורב DVD, ספק ומארז. כמו כן,אשמח לקבל את החוו"ד שלכם לגבי המפרט שבניתי.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי וצריך את עזרתכם בעניין המפרט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודות ב- office ומשחקים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט מתאים בתקציב שציינתי לעיל ופירוט המחיר של כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק לציוד היקפי אלא רק למארז, ספק והחומרה שבפנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות כבדות (עריכות קול וווידאו ותלת מימד) וכמובמן לשימוש שוטף של אופיס אימיילים וכו'.. עשיתי סקר קטן והגעתי לשני מחשבים סופיים שאני מתלבט בין שניהם. הראשון: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH9D653FE השני: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8443 אתרים שהצגתי הם רק בשביל להראות את הדגם והמפרטים של המחשבים. אני לא מתכננן לקנות אותם דווקא משם. ההשקעה הכספית די גדולה, בסביבות ה6000 ש"ח אז חשוב לי שתבקרו את הכל ותנו את דעתכם לגבי כל הבדל יתרון או חיסרון שיש בין המחשבי לדעתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בכל חנות שהלכתי לברר המליצו לי על מחשב שונה לחלוטין ואני לא יודע מי ממליץ על מחשב שבאמת טוב, ומי ממליץ כי הוא צריך לקדם את המחשב הספציפי. התקציב שלי לקניית המחשב הוא בין 2000-2500 ש"ח. מטרת המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים (לרוב אני מחבר את המחשב לטלוויזיה). חשוב לי מאוד שתהייה מקלדת מלאה, אך שהמשקל של המחשב יהיה קל ככל האפשר. גודל מסך לא קריטי (סביב 13-15). זמן סוללה- לפחות שלוש שעות עבודה באופיס. חיבור HDMI ומה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה אמין ולא כזה שעושה תקלות אחרי שנה כמו המחשבים של HP. תודה רבה על עזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך). המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לא בהכרח עכשיו + תתחשבו בזה שעוד מעט יוצא CORE I7 מטרת המחשב בעיקר סרטים ועבודות ומדיי פעם משחקים בקיצור הכל. אתם חושבים שבמחיר כזה אפשר לקנות מחשב שיריץ כל משחק בצורה הטובה ביותר?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=144&CatCode=1 http://ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode= איזה מפרט עדיף - המחשב מיועד לעריכת גרפיקה(freehand,photoshop). איזה תוספות כדאי להוסיף? אין לי מושג במחשבים אבל המוכר באייבורי טוען שמדובר במחשבים ממש מהירים שניתן לערוך עליהם תמונות בלי בעיות. ddr2, ליבה כפולה, ... - אין לי מושג מה זה אומר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3.5K השימוש במחשב בעיקר ל-2 דברים: Visual Studio The Sims 4 דרישות שיהיו למחשב: מארז קטן (מחשב לסלון) זיכרון RAM בנפח 16GB כונן SSD בסביבות נפח 250GB לגבי המעבד אני פחות מבין בתחום, סומך עליכם בעיניין זה... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימר קל . משחקים ידועים וחדשים כמו Doom 4 שירוצו מהר ובאיכות הגבוהה ביותר , ושימוש ביתי במחשב : עבודה על תוכנות אופיס וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון - DOOM 4 , ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא : 1600 אבל הגעתי למסקנה שאני צריך טיפה לחרוג, ואני חושב על המפרט הזה : אני מתלבט אם להחליף לכרטיס מסך - והאם להחליף לספק הזה -Power – 530W Power Supply הזהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771441 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 ASRock 760GM-GS3 AMD760 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3073 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה והידע שלי בחומרה לא טובה מספיק לבקשה שלי אני רוצה או יותר נכון מבקש שכל מי שיש לו ניסיון במפרטים וחומרות ייתן לי מפרט מחשב אבל לא סתם מחשב אני רוצה (מבקש) מפרט של המחשב הטוב ביותר בעולם מכל הבחינות זיכרון,מעבד,רמקולים,מסך,כרטיס קול,כרטיס מסך,עכבר,מקלדת..... ועוד כל מה שגיימר צריך עם הביצועים הכי טובים ואפילו עם הסכום יעבור את המיליון בתודה
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, סתם רשמתי מחיר, אני לא באמת יודע מה המחיר של מה שאני רוצה... * מטרות המחשב? כעיקרון עבודה משרדית, אבל יחסית כבדה, הרבה חלונות של דפדפנים שבכל אחד מהם פתוחים הרבה מאוד טאבים כולל הרבה יוטיוב וסירטונים, צפיה בסרטים (בעיקר DVDRIP),וזהו בגדול, אז נראה לי שאני אצטרך די הרבה זכרון פנימי. * גודל המסך? 14/15.6 * משקל רצוי? בינוני ומטה, אני לא בקיע במספרים, הוא כעיקרון יהיה לטיולים שלי בחו"ל אבל זה טיולים שאני די קבוע בהם במקום אחד למשך חודשיים כל פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיפות לזמן גבוה של הצג וידאו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? גדול, רבע טרה במינימום, עדיפות לחצי, אם זה אישו אולי אני אקנה כבר כונן חיצוני ב…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שאין לי שמץ ומושג לגבי מחשבים ולכן הגעתי איכשהו לאתר הזה .. ברשותי מחשב ענתיקה שהייתי מעוניינת לשדרג את חלקיו - החלפת המארז ותוכנו (ללא הציוד ההיקפי כמו מסך/מקלדת וכד') מטרת השימוש היא בתוכנות כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור (דו ממד), טרידי-מקס (תלת-ממד), פלאש (אנימציה ואתרים) ופרימייר (עריכת וידאו) ולכן חשובים לי בעיקר המהירות, ניגודיות טובה (רזולוציה) וכד' (ייתכן ויש עוד דברים נחוצים, אשמח לשמוע). בנוסף, עדיפות למחשב שקט ושיאפשר הורדת מוזיקה בצורה חלקה (ללא קיטועים).. אשמח לדעת אודות מפרט מתאים + מחירי שוק (ממינימלים) למארז חדש (לא יד שניה). תודה מראש, October82
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חג שמח לכולם.! לפני משהו כמו שנה נשרף לי המעבד של המחשב (AMD athlon 64 bit 3500).מה שעשיתי זה פירקתי את החלקים שהיו ממנו: 1. 6600GT 2. 2 גיגה DDR1 400 ב-4 סטיקים 3. הארד דיסק 160 ו-120 ג'יגה. אנחנו בבית כרגע עובדים על מחשב אחד שהוא בתכלס חזק (E8400 עם 9600GT עם 4 ג'יגה זיכרון). אני רוצה שיהיה לי מחשב לעצמי במינימום תקציב (1000 שקל), כך שאני רוצה להשתמש בחלקים הישנים. המטרה של המחשב תהיה עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה, סרטים (טיפה HD ביוטיוב) וטיפה משחקים. אני רוצה אפשרות לחבר אותה לLCD 32 שלי. (חברת LG) יש לי 3 אופציות שמצאתי: 1. http://getit.co.il/Prod/67807/ מחשב ThinkCentre S50 שעולה 500 שקל כולל שידרוג ל3.2 ג'יגה הרץ. יש לו 2 סלוטים של DDR 1 כך שאני יכול לשים בו 1 גיג…
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לרכישת מחשב עבור האחיין שלי (כולל הכול ומסך מחשב) בסכום של כ 4k. עדיפות לחנות בצפון, בעיקר KSP. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , עדיף לכיוון ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא הפסד משמעותי בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמו שציינתי, עד 4.5k. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שיעבוד טוב עם משחקים חדשים ומשחקים עתידיים אבל רוב זמני על המחשב אני לא משחק משקי מחשב אלא משתמש בתוכנות כבדות ומשתמש בשני מסכים, חשבתי על המפרט הזה, מה דעתכם? AMD Athlon 64 X2 4400+ 3000 NIS ASUS a8n sli premium 1000NIS Zalman CNPS7700-cu 300 NIS MAXTOR DiamondMax 10 SATA 120GB 440 NIS Thermaltake soprano with window black with power supply 430W 750 NIS Leadtek GeForce 7900GT 2100 NIS Corsair Twinx 1GB CL2 …
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח, עניתי על השאלון ותודה מראש לכל העוזרים המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים ב -Full HD מה התקציב המקסימאלי? ת. 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ת. לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ת. 300 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. איכסון מדיה, צפיה בתכני HD ואיכות שמע גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בסכום של 4-5 אלף שקל המחשב הוא בעיקר למשחקים ודברים כאלה. אני צריך שיחזיק לי להרבה זמן. תגיד אתם יכולים להמליץ לי על חלקים? לא כולל מסך. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני נוסע לארצות הברית במוצא"ש הקרוב למשך שלושה שבועות. אני מחפש מחשב עד1300$ פחות או יותר. השימושי העיקריים שלי יהיו ללימודים (מדמ"ח אבל אני בספק עד כמה זה פקטור), גיימינג (לא מצפה להריץ את קריסיס 2 על הגדרות מקסימליות אבל כן שיחזיק לי יפה לתקופה הקרובה) וקצת שרתיים וירטואלים (מתעסק טיפה בתחום). משקל לא מהווה כל כך פקטור. אני מודע לכך שעם דרישות כאלה אני לא צריך לצפות לזמני בטריות טובים במיוחד אם כי שלוש שעות יכול להיות נחמד זהו בערך אשמח לעזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-