עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elerock,

שלום,אתמול קיבלתי לפטופ של LG (לא חדש). זו הפעם הראשונה שאני מתעסק עם מחשב נייד אז אני לא כולכך טוב בזה. אני מחפש דרייבר לכ.קול שמתאים לWIN7,הדגם של הלפטופ הואLGE5. חיפשתי בגוגל וזה מביא לי דרייברים שאפשר להוריד אבל בתשלום... גם באתר של LG חיפשתי ולא היו שם תוצאות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BuNKeR,

שלום לכולם לבן דוד שלי יש מחשב נייד של HP- DV6000 הדגם עצמו של המחשב 6413ej שהגיע עם VISTA לאחר פורמט והתקנה של XP החלק הקידמי של הנייד ואיפה שמחברים את האוזניות והמיקרופון לא עובד באתר של HP אין אפילו דרייברים ל XP עבור הדגם הזה לאחר חיפוש מעמיק מצאתי את רוב הדרייבירם של הדגם בGOOGLE אבל רק את זה חסר לי למישהו יש רעיון איך למצוא דרייברים לחלק הזה ? או לפחות איך נקרא החלק הזה באנגלית?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי המחשב הנ"ל והתקנתי עליו XP SP3 ויש דרייברים שאפילו בחיפוש נרחב בDELL SUPPORT העלה חרס בממצאים. האם מסתובבים להם אי שם ברחבי הרשת דרייברים תקינים לWIFI של הנייד הזה..יש לציין שBT פועל ורק עם הWIFI ישנה בעיה. כל דרייבר שהורדתי מהאתר הרשמי לא תקין/לא תואם את הנייד. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. acer extensa 5620z t2330 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד LGE310 C27BE מעבד T3400,פירמטתי אותו והתקנתי בו ויסטה אולטימטיב, לאחר עליית המחשב במנהל ההתקנים מופיעים לי 3 דברים שלא הותקנו 1. בקר רשת 2.בקר אינטרנט 3. בקר אפיק SM אין לי את הדיסקים של המחשב פרט לwindows הפכתי את הרשת כדי למצוא דרייברים גם ניכנסתי לאתרLG שם בכלל הסתבכתי בבקשה את עזרתכם כדי שאוכל להשתמש במחשב. בתודה מראש, אלירן

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אני קצת חדש כאן ואני זקוק לעזרה שלכם בבקשה יש לי מחשב נייד מסוג MSI MS-1674 עם WINDOWS XP אני כבר יותר משבוע מנסה לימצוא לו דריברים ולא מוצא בכל מקום ניכנסתי לאתר של MSI הורדתי את התוכנה שלהם "מתקינה אוטומטית" והיא לא עוזרת בלום עם יש אפשרות לעזרה אני יודה לכם מאוד הכרטיס מסך שלי הוא ATI READON HD 3400 SERIES שמצאתי דרייבר שלו אבל הוא לא נותן לי להתקין אותו אוליי כניראה כי הוא לא מתאים למחשבים ניידים .... בקיצור צריך ת'עזרה של התותחים כאן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם רכשתי עבור חברה שלי נייד מסוג ASUS K550LA והתחלתי בהתקנה של WIN 7 64 BIT עליו. לאחר גמר ההתקנה ניסיתי להתקין את הדרייברים, אולם הדיסק המסופק היינו דרייברים רק עבור WIN 8 64 BIT ושהכנסתי אותו לכונן קיבלתי הודעה על כך שאינו מתאים למערכת ההפעלה שלי. הדבר ניראה לי קצת מוזר, אך חיש קל נכנסתי לאתר של ASUS בחיפוש אחרי ישועה ולהפתעתי הרבה גם באתר שלהם הדרייברים היחידים הקיימים הם עבור WIN 8 http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=K550LA אשמח לעזרה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים מתאימים. תודה.

8. שלום! אז ככה... לפני כשבוע שבועיים נעזרתי בפורום להרכבת מפרט למטרת משחקים.... אתם יכולים לראות את התוצאה בתמונה המצורפת (לפי PANDA, ובאדיבות ד"ר נוב). הבעיה היא שאני מזמין את המחשב דרך פלונטר בסוף (כך יהיה באפשרותי לאסוף אותו וגם זה יוצא קצת יותר זול), אבל אין את כל החלקים אחד לאחד... אני מקווה שהשלמתי את אי התאימויות (זיכרונות, הארד דיסק, יצרן כרטיס מסך) כמה שיותר טוב, ושלא טעיתי בנוגע לחלקים האחרים (זה אותו מארז נכון?). נראה לי שנשאר רק הספק. אבל אני לא מתמצה מספיק כדי לבחור אחד אחר שיתאים... כמו כן אם אתם חושבים שיש מארז אחר מומלץ והוא יותר זול זה יהיה נחמד (או כל חלק אחר שכדאי להחליף) אני מקווה שהSESSION לא יעלם מהר מידי, זה גדול מכדי לעשות לכידת מסך סבירה: http://w…

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך עזרה במציאת החלקים שבתמונות - אחד זה הכבל שמחבר בין הלוח אם למקלדת, החלק השני הוא הפלסטיק שנועל אותו. אני יודע שעכשיו בוודאי אינכם מבינים למה כוונתי לכן, צלמתי את החלקים שאני זקוק להם והעלאתי קבצים מצורפים - החלקים מוקפים באדום. הקבצים קצת כבדים בערך 3 מגה לתמונה, אני מתנצל מראש. אני לא יודע לאן לפנות בכדי להשיג חלקים כאלו, כי אלו חלקים פנימיים במחשב, אשמח אם תפנו אותי לכל מקום שיש סיכוי שאמצע בו את החלקים האלו. אני גר באיזור רחובות אבל לא איכפת לנסוע גם לאילת (אני ממש לחוץ על המחשב הזה כי אני וחברה שלי סטודנטים באמצע תקופת מבחנים ומדובר במחשב שלה. ) תודה רבה לעוזרים והמשך שבוע טוב לכולם.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב מחשב לעבודה, אני אשתמש בעיקר בתוכנות עיצוב תלת מימד, תכנות ותוכנות שצריכות חישובים מורכבים. אני חושב לקנות כרטיס מסך quadro מעבד i5. תקציב 4000-5000 שקל אם אפשר פחות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dudu2683,

שלום אני מחפש כרטיס תקשורת של INTEL מסדרת PRO/1000 שאני יוכל לחבר לנייד שלי -אפשר שהוא יהיה גם עם חיבור USB או שיתחבר דרך ממשק EXPRESS CARD אני צריך את הכרטיס הספציפי הזה לעבודה-אני יודע שקשה למצוא כזה דבר בגלל זה אני פונה למומחים בפורום תודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. כרגע יש לי את המפרט שמצויין למטה - בגלל שהייתה בעיה כלשהיא ונשרף הלוח אם והספק המוכר ביקש ממני שאני אביא לוח אם חלופי מ- Gigabyte ולא מ- Asus בגלל בעיות ביבואן. אני צריך למצוא לוח אם שיהיה תואם לחלקים האלו ; הוא יכול להיות טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע - אבל לא בהרבה. תודה רבה לכל העוזרים המפרט : מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray Intel לוח אם: P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E ASUS זיכרון: 1x4GB Mushkin 991770 X4 UNITS כ.מסך: GTS450 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E קשיח: Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX WESTERN DIGITAL קירור: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז: Elite 335U Black (No PSU) COOLERMASTER ספק כ…

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by Gold shark,

אני רוצה לוח אם של ABIT שמתעים P4 478 AGP X8 5 PCI 4 IDE ו SATA עם משהו יכול לתת לי לינוק ללוח אם קזה זה היא מצויין אגב עם אתם יכולים תנו לי ינק ללוח אם טוב של 2 מעבדים P4 478

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by אלישי בנון,

שימוש- סטודנט (אופיס/עבודות/גלישה באינטרנט) וגיימינג קל (football manager) תקציב- 3000-3500 (חריגה עד 500) מערכת הפעלה- win 10 מעבד i5/i7 עדיפות ל512gb ומינימום 8g ram הציעו לי את dell inspiron 15 3000 אבל אני לא בטוח אם הוא טוב במחיר הזה

• 18 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4, חריגה ל4.5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידיאו בפרמייר ( איכות hd) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  16. Started by yoram baba,

אני כרגע מתלבט בשני מחשבים הם כמעט אותו נתונים ואותו מחיר http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=270E5V-K02 סמסונג http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=15e004ej HP אני צריך מחשב בשביל אינטנרט וורד ולראות סרטים התקציב שלי הוא עד 2400 אם יש לכם גם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה על העזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - תקציב: בין 1500 ל2500.. רכישה בישראל. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט. מוזיקה וסרטים.. * גודל המסך?14-15.6. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5 – 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, אבל לא היסטרי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VG…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה. הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו. בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צ…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב השולחני הישן, ושיהיה מתאים למשחקים ולעריכת סאונד. בעקרון אני הבנתי שבארה"ב המחירים זולים יותר ועדיף לקנות משם, הבעיה היא האחריות. והטווח מחירים שאני מעוניין להשקיע הוא בין 3000 ל4500 ש"ח. אילו מפרטים אתם יכולים להציע לי?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by dudun,

מחפש מחשב שיהיה לעריכת תמונות וגם קצת משחקים חשוב מאוד שיהיה מהיר עם הרבה מקום ומסך באיכות טובה עדיף 15.4 יש לי אפשרות לבחור רק מהדגמים של lg ו-hp התקציב נע בסביביות ה 5000- חשבתי על המחשבים האלה - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=95 http://ninja-net.co.il/Product.aspx?ProductID=693 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=87 תודה רבה דודו

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by oraven,

שלום אני מחפש מחשב נייד כמתנה לאדם שיוצא לגמלאות אני קצת בדקתי באינטרנט פשוט אני לא כל כך מבין בזה וידעתי שפה בטוח יש אנשים שמבינים יותר ממני מאוד חשוב שלמחשב יהיה מסך 15" הסדר גודל במחיר אמור להיות 2000 אפשר טיפה לחרוג הדבר המאוד עיקרי הוא שיהיה סניף באיזור חיפה במקרה שהוא ירצה להחליף או לתקן השימוש במחשב לא יהיה יותר מדי מדובר בבן אדם מבוגר הוא לא הולך לשחק או משהו , מאוד חשוב אבל שיסחוב אינטרנט אופיס וכו... שיגיע עם מערכת הפעלה ואחריות של 3 שנים מאוד המליצו לי ללכת על DELL אז אשמח אם זה יהיה מחשב של DELL אבל אם אתם יודעים שיש משהו יותר טוב אז אשמח להצעות. תודה רבה אשמח לתשובות שיהיה יום טוב .

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. שלום אני מתחיל ללמוד אדריכלות בקרוב ואני מחפש מחשב נייד חזק בדקתי את ה dell studio 1558 ולאחר התיעצויות והשוואות, נראה לי שהמפרט אידיאלי לצרכים שלי בהתאם לתקציב. יש רק בעיה אחת - הוא מגיע עם מסך מבריק. אשמח לקבל הצעות למפרט מקביל פחות או יותר עם מסך מט (לפי מה שהבנתי זה די קריטי בשימוש באולמות\חדרים עם הרבה תאורה וכו) דגש על מעבד i5 4GB (אידיאלי) רזולוציה גבוהה כרטיס מסך איכותי תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by ddjjsegev,

שלום חברים, אני צריך מחשב נייד אשר יוכל להריץ במהירות פתרון של בעיות קשות ( בעיות LP ו IP למיניהם). מדובר בבעיות עם הרבה משתנים. הבעיות כתובות ב-MATLAB ואני משתמש ב-SOLVER חיצוני. התקציב שלי זה 14000 שקל ואני חייב לקנות אותו בארץ. אשמח להמלצות בנוסף, האם במקרה כזה חשוב רק המעבד? איזו חומרה הכי חשובה? תודה רבה, שגב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך?15.6 ולא פחות בבקשה * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערו…

24. Started by kutomer2,

אהלן, אשמח לעזרתכם לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח בעזרתכם ואני מבסוט מאוד, חברה שלי מחפשת מחשב נייד בכ-4500ש"ח ואין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל כדי לעזור לה למצוא, אני פשוט לא מבין בזה כלום. אשמח לעזרתכם להצעות. 1. תקציב משוער - 4500 (אם יש צורך משמעותי בעיינכם אפשר גם לעלות) 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא כבדים ברמת SIMS , סרטים HD, פיתוח (Visual studio לדוגמה) וכ'ו... 3. גודל המסך - 14 - 15 אינצ' 4. רזולוציית מסך - לא עקרוני 5. דרישות מיוחדות לאמצעי קלט - אין 6. משקל רצוי - עדיף שיהיה כמה שיותר קל כמובן, אך אם זה בא על חשבון איכות אז עדיף איכות. 7. לא נדרש זמן סוללה ארוך 8. יש צורך בחיבור HDMI 9. bluetooth לא מעניין 10. גודל דיסק קשיח - בערך חצי טרה, אם אפש…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by kutomer2,

* מטרות המחשב? - פיתוח, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-15.6אינצ' , מסך IPS * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - אין דרישות מיוחדות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות.* משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - אין צורך בזמן סוללה מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים