עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים אשמח לעזרה שלכם בייעוץ קניית מחשב ,אשמח שאנשים גם ללא אינטרסים יתנו כאן מפרטים מתאימים , תודה רבה מראש !! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, מתאפשרת חריגה במידה והסיבה באמת מצדיקה זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי בצורה מיוחדת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. בבקשה: אני מתלבט אם לקחת את המעבד הזה: AMD Sempron 2800+ 333FSB - RETAIL ההפרש זה כמעט 200 שקלים! המחשב נועד בעיקל לאינטרנט, סרטים על גבי המחשב ואופיס המשחק היחיד שכן חשוב לי שיעבוד טוב וחלק זה SIMS 2 לאחותי!! תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by KeepOuT,

* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום רב, לפני ימים מספר פניתי בבקשה למפרט לגיימינג בעיקר וניתנו לי המלצות טובות רבות. מכיוון שתקיצבי גדל בכאלף שקלים אני חושב שניתן לבנות מערכת חזקה יותר - כאן אתם נכנסים לתמונה ואני מודה לכם מקרב לב! המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו כל COD למיניהם וכן הבא שיצא מהסדרה,FC2, Crysis ועוד משחקי FPS. אני מתכוון לשחק בהגדרות גבוהות כמה שאפשר ואני מניח שהתקציב יכול לאפשר משהו כזה. לגבי מסך - 19'' או 22'' - לבחירתכם בהתאם להשקעה בחלקים אחרים והקלה על כ. המסך. השקט חשוב ברמה סבירה, כלומר מספיק לי שהמאוורר לא יחרפן מאוד. לגבי OC, לא אשקר, אני יודע מה זה אבל לא מבין בש*ט כדי להתעסק בזה, לכן אי מעדיף מעבד בתדר 3.0GHz (מה שעונה על רוב דרישות המשחקים נכון לעכשיו). רק חייב לאמר משהו…

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by LiL Gangster,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל, אבל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20 אינץ' 1600*900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת חדשים ויותר ישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. יש לי מחשב נייד של HP dv6510ej cpu= 2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7300 Memory 2 gb Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator X3100 כאשר אני מחבר את המחשב למסך LCD חיצוני אני רואה גלי עדווה על המסך החיצוני כאשר אני מנתק את הספק של המחשב הנייד הגלים נעלמים לגמרי אני חושב לקנות מייצב מתח שאני הבנתי מאנשים ששאלתי שיכול לפתור את הבעיה הזאת המייצב שמצאתי הוא Advice AVR PRO 1200 - Surge Protector מה שאני רציתי לשאול אם משהו נתקל בבעיה כזאת לפני כן ואיזה פתרון הוא מצא תודה רבה חברים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. פעם ראשונה בפורום - אשמח לעזרתכם. בקצרה - אני מחפש מחשב למטרת פיתוח תוכנה, בדגש על הרצה של כמה VMים במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים במחשב: - פיתוח תוכנה; visual studio, eclipse, אמולטורים לאנדרואיד וכו' - הרצה של מכונות וירטואליות (עם VMware) - בד"כ עד 2 מכונות במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, visual studio, eclipse ב) במידה והמחשב…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אם ממש יש צורך אפשר לחרוג אבל לא בהרבה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס וכו.. אין צורך בשום ציוד היקפי ונראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by fad,

שלום לכולם, עיקר השימוש יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה בHD(ולעיתים ב3D) , וצפייה בסטרימינג HD דרך הגייםפאס של ה NFL מצפייה במפרטים דומים אני מבין שאפשר להרכיב מחשב שעולה על הצרכים הללו גם בכ 2.5K, הסיבה שהתקציב הוא 3.5K הוא שאני מעונין ברכיבים אכותיים ככל האפשר במארז, באוורור, בספק, וכו' . מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,תכני HD ו 3D, תכני HD בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. בהתחלה חשבתי ללכת על AMD 2200 , אבל התחרטתי (ולא מהסיבה שאני חושב ש-AMD גרועים או משהו חס וחלילה). אלא מהסיבה שאולי תיתכן O/C בעתיד וגם ההבדלים בין AXP2200 ו-P4 2400 לא ממש משמעותיים מבחינת מחירים. הדבר היחיד שאני צריך בו ממש עזרה זה בלוח אם...(בחרתי אחד אבל אני ממש לא בטוח לגביו.) אז זה המפרט: INTEL PIV 2.4 THERMALTAKE VOLCANO 7PLUS בקשר ללוח אם אני לא בטוח, לםי דעתכם זה יספיק לי ?- Gigabyte INTEL GA-8PE667 (שימו לב זה לא הPRO). 256MB DDR SAMSUNG 2700 WD 80GB 8MEGA BUFFER TEAC FLOPPY CD-ROM MSI X52 ENERMAX FS710B ------------------------ סה"כ 3981 (ואם נוריד את המע"מ שאני לא צריך לשלם אז בכלל יותר טוב) דברים שבאים איתי מהמחשב הקודם: פורטיסימו 3 SAPPHIRE R9000 PRO 64MBD…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מתאים מאוד טאבלט גם מחשב נייד מתאים. חשיבות לגודל ומשקל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. חריגה של עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הצגת מצגות power point מוכנות, כבדות יחסית (למשל 6 וידאו בשקופית אחת שעובדים במקביל). ועוד מסמכי אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by microsleep,

חוזרת ללמוד באוקטובר, מתלבטת לגבי מחשב נייד. עד היום השתמשתי במחשב נהדר של אסוס ששרד כמו גיבור ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (חוץ מהסוללה שלו שהתחילה למצות את עצמה). נראה לי שהפעם הדרישות שלי שונות. אני מחפשת מחשב קטן, ככל הנראה 13.3. קל משקל, בעל סוללה חזקה ושיהיה מספיק חזק כדי להריץ עליו חלונות + לינוקס בVM. טווח המחיר הוא במסגרת השפוי. אני יכולה להביא את המחשב מארצות הברית, כך שנראה לי שהוצאה בסביבות ה-1000 דולר נשמעת לי סבירה, אבל אני מוכנה להשקיע קצת מעבר לזה לטובת משהו שעומד בדרישות. עבור מחשב חלומותי אני מוכנה להשקיע גם עוד 400$ בינתיים אני הולכת לאיבוד בין כל האפשרויות. המלצות לסדרות ספציפיות? האם מה שאני מחפשת בכלל ריאלי? *מטרות המחשב? כמו שפירטתי, הוא צריך להח…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אשמח לעזרה בנושא תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נראה שאפשר לחסוך במשהו, אז רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים .2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, לצפיה בסרטים, כתיבת קוד תוכנה, וקצת למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים יותר יהיו Civilization 5 ו-heroes 5. בעיקרון המשחקים לא אמורים להיות כבדים מדי -מהי …

14. Started by BLASTER,

שלום..דוד שלי..גרפיקאי רוצה שאני יארגן לו מחשב בתקציב של 15,000 המחשב הולך לשמש לעיבוד ועריכה גרפית *חובה שיהיה בו מסך דק רצוי 19" באכות הכי גבוהה *מארז full tower רצוי של אנטק *כרטיס מסך לעריכה גרפית{לא משנה איזה יצרן רק שיספק את המקסימום שיש בעריכות גרפיות למינהם} רמקולים לא צריך{יש מערכת} עכבר ומקלדת לא צריך{יש סט אלחוטי blue} *תקציב שוב 15,000 * תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום אנשים, אני בקרוב מתחיל ללמוד ניהול רשת בקורס מקצועי. אני מעוניין לקנות נייד ללימודים, להלן הטופס: תקציב: 4.5K, אפשר למתוח את התקציב ל5K. מטרת המחשב: כתיבה בשיעורים, עבודה בבית, והרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית. גודל המסך: 15.6" - 14" מבריק או מט: לא קריטי. רזולוציה: מקסימלית? דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: עד 3 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שאפשר, בכל זאת צריך להספיק לכמה שעות טובות של לימודים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: חובה SSD. כונן אופטי: לא. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה. אשמח לעזרתם, תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם, מארז: Thermaltake WingRS 100 ספק: Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail מעבד: Intel® Core 2 Duo E7200 2.53GHz לוח אם: Gigabyte GAP31DS3L דיסק קשיח: Western Digital WD1600AAJS 160GB 7200 RPM 8 MB זיכרון: [חברה???] 800MHZ 2*1GB CL5 (מעריך מחיר של כ 250 שח) צורב: LGX20 (לא ממש חשוב לא איזה) כ. מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe GV-NX96T512H-B רמקולים: Creative SBS 380 2.1 ומקלדת ג'נרית באיזה 50 ש"ח (לא צריך עכבר- יש לי) ללא מסך לא עושה כלל OC למשחקים ברמה בינונית-+ אבל לא בהגדרות הכי טובות אבל לא גם בהגדרות חלשות את המפרט הזה בניתי *מאייבורי. וזה פחות או יותר יוצא כ 2500 שח לפי הערכת המחירים שיש להם שם. א. מה דעתכם עם המאר…

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by AcID-,

אהלן... עד היום היה לי מחשב כזה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W הוא נדפק. אני מחפש מחשב חדש שיכיל/לא יכיל חלק מהרכיבים של המחשב שברשותי היום כגון זכרונות, כרטיס מסך, הארד דיסק. אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לשימוש של הורדות, צפייה בסרטי HD וממש מעט לגיימינג. מעדיף אחריות ארוכה ככל הניתן. אין צורך בציוד היקפי, צורב או מערכת הפעלה. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by lox,

hi so at last im buying a new pc!!! so in cristmas im buying a new pc and i wanted you to build mea pc in about 2000-3000 canadian dolars and i want that the pc will be for big and havy games but also for internet music and movies a and by the way if you can give me an advice about a good computer store in canada and if some body knows "winnipeg" (if you want an internet store is fine too i guese...)but if its a relyable one!!! k thanx any way bye

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

העתקתי מהמפרט כמו עצלן CPU - Intel Q6600 2.4GHz Motherboard - Gigabyte EP43-DS3L GPU - Radeon HD4890 Cooler - Prolimatech Megahalems+Scythe S-FLEX 1600RPMFans - 2 front + 1 side scythe s-flex 1600 RPM RAM G.Skill 2GBX2 800Mhz PSU - Hiper S625 HDD - Samsing F2 Spinpoint 500GB 7200RPM אז המחשב לא עובד, ניסיתי קצת לפענח את הבעיה אבל כבר לא היה לי כח, ממילא הגיע הזמן כבר להחליף אותו וקניתי חדש. אני מניח שזה הכונן הקשיח שמת. אז מחשב ששבק חיים וחסר מערכת הפעלה, כמה שווה? בסביבות ה 1000 שקל אני מנחש? וכמה הוא יהיה שווה עם הסמסונג T220?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי?15,000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול:עריכות ודיאו,עריכות 3D,עריכות אודיו,משחקים ברמה בינונית,אופיס,אינטרנט ועוד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו?ברמה בינונית * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by o.k,

שלום לכולם!!!!!!! אני מעוניין לבנות מחשב אישי בתקציב של בערך 4.5 אלף ורציתי קצת עזרה בתהליכי הרכישה של החלקים והבנייה אם אפשר להמליץ לי על חלקים טובים וכמובן איזה כרטיס מסך טוב למטרת משחקים ועבודות תודה רבה

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום, מתכוון לקנות מחשב לאבא- בן 65. שימושים עיקריים כוללים צפייה בסרטים, שימוש באינטרנט, כגון- יוטיוב, פייסבוק, חדשות ואימייל. וכן שמיעת מוזיקה. המחשב יחובר דרך HDMI למסך טלוויזיית סמארט 42 אינצ' של סמסונג. כעת אכתוב לפי הפורמט המומלץ בפורום. תקציב- 2K (זה כולל ציוד היקפי שיפורט בהמשך). שימושי במחשב- פירטתי בהקדמה. ציוד היקפי- השימוש במחשב ייעשה בישיבה או בשכיבה על מיטה. יש צורך בעכבר שיתאים למשטח עבודה שציינתי (מיטה) ושתהיה קליטה טובה שלו, מקלדת קטנה אם אפשר וברמקולים. חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר (בהתאם לתקציב שציינתי. אם יש אופציה לשדרג ב100-200 שקל, כך שהמחשב יהיה שמשמעותית שקט יותר, אשמח אם תציינו את האופציה לכך). לא מתוכנן …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Rider,

היי חברה, יש לי מחשב נייד של SAMSUNG מדגם NP700Z5C-S01IT הנה קישור למפרט שלו http://www.samsung.com/hk_en/business/business-products/notebook-pc/series-7/NP700Z5C-S01HK-spec שימו לב שיש בו רכיב MSATA שמשתמש כCACHE כבר + הארד דיסק אני רוצה להחליף את ההארד דיסק שלי לSSD כי המחשב לא מספיק מהיר מה אתם מציעים? (בסביבות של עד 650 שקל) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by aas,

יש לי במחשב יציאת vga והוא מחובר למסך 19 אניצ (בנוסף למסך של הנייד ). אני רוצה לקפל את המחשב (ולהפסיק להשתמש במסך שלו) ולחבר מסך חיצוני זהה(לחיצוני שכבר יש לי )- נוסף. (שהמחשב הנייד יהיה מקופל, דולק ומחובר ל 2 מסכים זהים חיצוניים !!) האם מפצל פשוט - http://www.daganm.co.il/rec/334-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A6%D7%9C-VGA-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xVGA-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94,-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91,-20-%D7%A1 יספיק ?!? בתודה מראש לעונים ..

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by gabig12,

שלום לכל חברי פורום HWZ בלינק הזה http://down.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEVEVEzes3 יש מחשב חזק לפי דעתי והוא יותר מדי זול בשביל חלקים כאלה מישהו יכול להגיד לי למה הוא זול? האם החלקים הם טובים? ומה המילקוד פה? בבקשה תענו לי בהמהרה כי אני חייב לקנות מחשב.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.