ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
היי, מעוניין לרכוש מחשב לצרכי הקמת מכונות וירטואליות , שימוש משרדי בסיסי ( אופיס וכו') ועריכת אודיו (ברשותי כרטיס קול נפרד אך זהו לא עיקר השימוש במחשב) חשוב שיהיה SSD ומינימום 16gb ram התקציב הוא כ4000 שח , האם יוכל לתת מענה לצרכים שלי ? אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! צריך עזרה בהרכבת מפרט ! התקציב הוא 6000 ש"ח אפשר לחרוג קצת, לא כולל מסך ועכבר ! חוץ מזה צריך הכל כולל רמקולים 2.1 ! המחשב מיועד למטרות משחקים כבדים אינטרנט ותוכנות, אם אפשרות oc בעתיד הקרוב רחוק. זה המפרט שהכנתי: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY גוף קירור ARCTIC COOLING SILENCER 64 בנדל מנועה מחשבים 1600 ש"ח + 5% הנחה על הרכיבים האחרים ! samsung ddr 512mb 400mhz 300X2 wd 80gb 7200rmp sata|| 370 point of view geforce 7800gt pci-e 1970 nec nd-4550 dual layer black 300 thermaltake w0062RU silent purepower 420W v2.0 360 thermaltake soprano blackwindow 515 Altec Lansing ATP3 …
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אוקי הוטלה עלי משימה : להרכיב לדודה שלי מפרט מחשב. נוסף. אז ככה,אני מחפש מחשב עד 3000 ש"ח (כולל מסך) או עד 1800 לא כולל מסך. לא דרוש מחשב על (כמובן שזה גם לא אפשרי במסגרת התקציב הנ"ל) אבל שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים,ושלא יהיה עם מעבד INTEL או מעבד מוחלש כלשהו (דהיינו Celeron אבל בגירסת AMD,לא יודע איך הם נקראים) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט למחשב חזק שיוכל להחזיק תוכנת תלת מימד וקומפוזיט,אפטר אפקטד ומאיה. מה כדאי לי,אינטל או AMD? איזה לוח אם ואיזה כרטיס מסך? תודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא צוחק !!! אחי גר ביפן, ורוצה לקנות מחשב... הבעייה העיקרית היא שהוא לא יפני, אז דבר ראשון הוא היה צריך לחפש אתר באנגלית, שאני אוכל לעזור לו ... אחרי שהוא מצא הוא רצה שאני אציע לו מחשב בתקציב של 120,000-130,00 יין הוא רוצה מחשב שיריץ משחקים, אבל לא משהו ברמה עולמית. אני יודע שהוא מתכוון לעשות מוזיקה בשלב כל שהוא, אבל אין לי יותר מדי פרטים על זה . בנוסף הוא צריך מסך דק, LCD 17" כי הבית שלו ביפן קטן כמו החדר שלי פה... צורב וDVD אני שמח אם תוכלו להציע לי מפרטים מהאתר נראה לי שמחשב Middle Class Prime A Lightning NF יספק אותו כתובת האתר מיפן ... http://www.primepc.jp/goods_pc/goods_pc.php תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר כמה וכמה נסיונות הרכבתי את המפרט הנ"ל. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT מארז ללא ספק HEC 6C28 Black ₪171 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28B-NPS ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪182 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SS-350ET קרור למעבד GlacialTe…
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מפרט פשוט, עד 2000 שקלים, בלמיר. www.lamir.co.il. המפרט לא צריך לכלול מסך מקלדת ועכבר, אך כן צריך לכלול הרכבה. יש בלמיר מחשב מורכב, ב1900 שקלים בערך - האם מדובר באופציה סבירה או שכדאי להרכיב משהו אחר? הצרכים: גלישה באינטרנט, מעט הורדות באימיול, מעט צריבות של דיסקים. ללא משחקים. הבעיה שלי עם המחשב המורכב - מכיל רק 256M זיכרון. נראה לי מעט מדי, לא? אשמח לחוות דעתכם. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר להדפסת עבודות,אינטרנט,ומשחקי רשת קלים.יש צורך בציוד הקפי -עכבר מקלדת ורמקולים(סט נחמד ולא יקר של 2 וסאב) וכמובן מסך 24. השקט לא חשוב ,כולל מערכת הפעלה. חשוב שתהיה מדפסת חסכונית קנייה באזור המרכז הרכבת המחשב בחנות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי?3000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה של 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט זה רוב פעולות המחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)מקלדת ועכבר אלחוטי ומסך מחשב גודל 23 ומעלה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD להתקין בו ווינדוס 10 וכונן רגיל בנוסף 1TB ואפילו 2TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אפשרות שהמעטפת של המחשב(הכונן) יהיה…
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, שימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).pinnacle studio, adobe primere, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אהלן חברים הכותרת הכל אז לא לחרוג אולי ב- 50 שקל יותר אני רוצה מחשב קומפלט שזה מסך והכל אבל לא כולל רמקולים דרישות - מעבד חזק dual core - 2 גיגה זכרון לפחות - כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים ברמה טובה ותומך DX10 - מסך טוב למשחקים וסרטים זהו..אשמח לקבל הצעות, שאלות וכו
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אחרי שכבר חודשיים אני תקוע עם מחשב, שבזמן שהוא עולה קול נשי ואף סקסי משהו קורא בקול רם: "SYSTEM FAILED CPU TEST" או "SYSTEM FAILED VGA TEST" והמחשב קורס לעמקי האבדון, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות מחשב חדש..! אשמח אם תעזרו לי להכין מפרט למחשב קומפלט - ללא רמקולים. קצת על הדרישות: 1. 2 ג'יגה זכרון 2. כרטיס קשיח יותר מ-350 Giga 3. מעבד חזק וטוב שיחזיק לי מעמד כמה שנים טובות. התקציב שלי הוא 4K ומטה לקניית מחשב שיפעיל לי את המשחקים של היום בצורה מצויינת ויצליח לסחוב גם את המשחקים של שנה באה באיכות לא רעה בכלל. דבר מאוד חשוב לי זה שהמחשב יהיה שקט מאוד. המחשב הקודם (אפשר להוסיף כבר ז"ל) עשה רעש, שעד היום אני מתווכח עם חבר שלי אם זה כמו טרקטור מתניע או מטוס ממריא..…
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
סוף סוף הצלחתי לחסוך את הכסף מהמשכורת הצבאית הצנומה ואני צריך קצת עזרה: אני מחפש מפרט בעיקר למשחקים , עם אפשרות ל OC ( אם זה אפשרי בתקציב הזה) בעקרון המחשב אמור להיות מבוסס XP אבל ראיתי פה מישהו שהצליך להוציא מחשב טוב למשחקים מבוסס AMD64 בתקציב דומה. אם יהיה אפשר לדחוף R9800 PRO זה יהיה מעולה ועדיף , אבל גם 9600XT יהיה טוב. אני צריך גם היטסינק למעבד ומארז וספק טובים, אך הבעיה שאני פשוט שונא את המארזים של קמפיוקייס והם היחידים שזולים ובאים עם ספק טוב, ומארזים שנראים טוב בסביבות ה300-400 שקל באים עם ספק זוועה. תודה רבה לעזורים
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך ולהגיד שיש לכם פה יופי של פורום, מקצועי ויעיל. אני כבר כמה חודשים מתחבט בהכנת מפרט למחשב חדש, פעם הייתי בעניינים והיום ממש לא. אני סטודנט שנה ג', לתואר ראשון בתקשורת ועוסק הרבה בעריכת וידאו (Adobe Premier) בעיקר. המפרט שאני רוצה להרכיב, צריך לכלול את מרכיבי הליבה: לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך והארד דיסק. התקציב: לא יותר מ 4,000 שקלים. נקודות חשובות: אני מעוניין שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג רב ככל האפשר בעתיד. שיהיו יציאות FireWire, USB2 וכו'. שיריץ ViSTA בצורה מירבית. אני מבין שצריך לחכות לכרטיס מסך DX10, אז אני מוכן להסתפק במשהו זול כרגע. ולמרות שזה לא הייעוד, כמובן שגם מחשב למשחקים חדשים. בקיצור, מחשב חזק, אני מקווה שהמח…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי 4 שנים עם הAMD2500 החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 5.5K, אך לפני כן רציתי לשאול אותכם כמה שאלות בנוגע למפרט. מעבד - לפי מה שקראתי פה בימים האחרונים הבנתי שהכי משתלם לקחת את ה- AMD ATHLON 64 4600+ X2 בגלל המחיר הנמוך, אבל יש הבדל של שקלים בודדים בין הגרסה הרגילה לגרסה של ה 65W ואין לי ממש מושג איזה מעבד עדיף מביניהם. זכרון - לא הכרתי עד עכשיו את G.SKILL אבל אני רואה שממליצים על ה- 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 F2-5400PHU2-2GBNT שלהם ואין לי בעיה לקחת אותו אבל ראיתי את דגם שלהם עם תזמונים נמוכים יותר של CL4-4-4-12 שעולה 200 שקל יותר. שווה את ההפרש? לוח אם - אני חושב ללכת על ה- ASUS M2N-E אבל שמעתי שיש לו כרטיס קול מובנה ממש גרוע לעומת הכרטיס קול שיש לי על הABIT…
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב בלבד ללא מסך. עם דגש על ביצועים אודה למי שיוכל לעזור לי!
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מבולבלת, אני כבר עשיתי לי יאמבה רשימות לאיזה מפרט אני רוצה, וכל פעם אני רואה חוות דעת אחרת או מפרט אחר כאן, וקשה לי להחליט. השימושים שלי במחשב הם: אינטרנט אופיס תוכנות עריכת תמונה ווידאו סרטים (מידי פעם) צריבת DVD משחקים (לא כבדים, משחקי לוח, או משחקים מאתרים כמו REFLEXIVE או BIGFISH) אח שלי מידי פעם משחק במשחק און ליין באינטרנט (משחקים פשוטים כאלה). * חשוב לי כרטיס מסך מצויין בלי פשרות עם תמיכה HD, מחפשת אחר כרטיס 8800GTS או GT עם OC שעבר במפעל (יש הרבה גרסאות) * חשוב לי מארז מאוורר ואיכותי - לא חייבת חלון אבל חשוב שיהיו לו חיבורים נגישים בחזית או בחלק העליון (מה דעתכם על CM690?), קירור טוב למעבד ולרכיבים האחרים. * זכרון אממ - 4GB (האם CL4 או …
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המפרט הוא לאחי שלא משחק במשחקים אלא בעיקר לשימוש אינטרנט , תוכנות קלות , מוזיקה וסרטים לכן אני צריך גם למשל שלכרטיס מסך תהיה יציאה לטלויזיה.. צריך מפרט שלם חוץ מההרדיסק שכבר יש של 500 ג'יגה חדש.. מה שפחות או יותר בחרתי עד עכשיו זה ככה : מעבד : Core 2 Duo E8400 לוח אם : לא יודע איזה השמח לקבל הצעות זכרונות : אני רוצה שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד ביחד 4 ג'יגה ואני לא יודע של מי לבחור כרטיס מסך : לקחתי HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 לא יודע אם הוא כזה מומלץ צורב : DVD±RW GH20NS ( לא נראה לי גם ככה כזה קריטי הוא לא צורב כזה הרבה ) ואני צריך לבחור גם מארז שזה אפשרי משהו ממש פשוט וגם ספק כוח שאני לא יודע כמה צריך משהו רציני לכזה מפרט רגיל ולא רציני..
-
- 11 תגובות
- 590 צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר כולל מסך. הצרכים הם די פשוטים: אינטרנט, אופיס, ומשחקים קלים. יש צורך במסך LCD פשוט 17' 512 מגה זיכרון מעבד פנטיום (דרישה של החבר) צורב: אם אפשר אז צורב DVD מקלדת, עכבר וכו' בקיצר הכל הכל ודבר אחרון גם win xp עם רישיון כמובן תודה
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בהקמת מפרט למחשב למשחקים על בסיס שלושת החלקים הבאים: 1. 2x (corsair 4GB (2x2gb) 1600mhz ddr3) 2. sapphire radeon HD 5850 3. Seasonic ss-550ht active pfc f3 550W התקציב בין 2000 ל 3000 ללא ציוד היקפי! תודה מראש!!!!
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר לחסוך מחשב לתוכנות שעובדות במולטי סשן ודורשים CPU חזק אין צורך בציוד נלווה השקט חשוב לא אוברקלוק כולל מערכת הפעלה מבאר-שבע. דברים שאני מעוניין בהם ספציפית: כונן ראשי SSD (- גם 20GB מספיק) כונן משני SATA רגיל. מעבד AMD 6 ליבות (לא יודע מה עדיף מבין שלושת הדגמים) מעוניין לרכוש בתחילת שבוע הבא, תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא פיתוח תוכנה, וקצת משחקים. דברים שאני יודע שאני רוצה הם : 1. SSD אני לא סגור על האם 128 או 256, ודיסק נוסף של חצי טרה 2. i5 4670 או i5 3570 (אני עדיין לא בטוח מה עדיף, האם החדש או הישן.. כנראה ה4670) 3. 8 ג'יגה זכרון (כרגע יש לי 4 וזה לא מספק לצערי) 4. מארז סביר ולא מאוד גנרי, הגנרי נוטים להרעיש ולרטוט, ואני אצרף שאלה, אם אני רוצה מארז לא ענק אלא טיפה קטן יותר , בכמה זה מגביל אותי ומעלה את המחיר ? 5. כרטיס מסך בינוני כלשהו של NVIDIA , אני רוצה תמיכה בCUDA (אני מקווה שזה לא מייקר מאוד את הכ.מסך) חשוב לי שהלוח אם יהיה כזה שיאפשר לי לחבר כרטיס רשת אלחוטי מהיר (תקן N לדעתי) , להוסיף זכרון להוסיף דיסק קשיח .. שיהיה לוח…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לילד קטן (9) לשימוש בסיסי- משחקי דפדפן, וורד, אינטרנט וכו'. תקציב עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, לא דרוש ציוד היקפי כלל,מסך, גם לא כונן DVD/CD. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנט שיריץ עליו בעיקר אינטרנט ואופיס אבל מדי פעם גם תוכנות קצת יותר כבדות כמו MATLAB מתכוון לשחק אבל אני לא גיימר כבד בכל מקרה לא צריך כרטיס מסך אני הולך להעביר אליו את 7600GT ממחשב אחר. הייתי מעדיף מעבד של אינטל גם אם זה גורר חריגה קטנה התקציב - 2300 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אשמח גם לדעת איפה מומלץ לרכוש.... והמפרטים באתר לא מעודכנים... רשום למשל AMD 3800 בחנויותת ראיתי 5200 ויותר... או שאני טועה ? בכל מקרה, אשמח לקבל מפרט מתאים
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-