עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי, אז אף פעם לא הרכבתי יותר מדי מפרטים ואני די לא מנוסה בתחום. אני רוצה להכין מפרט למחשב שישמש בעיקר לעריכת אודיו (cubase + reason - הקלטה של שירה ועריכת מידי), אך גם להורדות (HD של לפחות 250 ג'יגה, צורב טוב), ולמשחקים (אבל בקטנה - כלומר לא כרטיס מסך בלאי אבל גם לא מפלצת). כל מה שאני סגור עליו זה שאני רוצה לקנות כרטיס קול סביר עם כניסת מידי, לא יקר מדי (חשבתי על m-audio audiophile 2496) ואני רוצה 2 ג'יגה זכרון במעבדים באמת שאני לא מבין כלום אז פה בעיקר אני אשמח לקבל את העזרה שלכם. עיצוב המחשב ממש אינו חשוב לי, כמו-כן לא החלטתי עדיין אם אני רוצה גם ציוד הקפי למחשב (אשמח למסך + מקלדת חדשים, אבל פחות קריטי...) אני גם אשמח לדעת מאיפה אתם ממליצים לקנות את המחשב. את כל המחש…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 אבל לחרוג רק במה שממש חייב לטובת פרנסה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier Pro -פרנסה, Light Room - פרנסה, After Effect - בקטנה(אבל במסגרת עבודה לפרנסה), פוטושופ – בקטנה(אבל במסגרת פרנסה), Media Encoder - כלי של אדובי שמיועד לאקספורטים וירוץ במקביל לפרמייר פרו, Ilustrator - בקטנה(במסגרת פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…

• 34 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידיאו מקצעית שירציץ תוכנות כבדות של עריכה(אפטר אפקט וכו') אני מתבלט בין כמה חלקים: 1.‏איזה מעבד עדיף מבין השניים למטרה זו? Intel Core 2 Quad Q9550 ‏Intel Core i7 920, s1366, 8MB 2. מה אומר ה-IntelliPower בהרדיסקים של WD ? 3.איזה כרטיס מסך עדיף לרכוש סדרת ה - Quardo או אחד מאלה: ‏HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10 ‏GTX 275 896MB GDDR3 DX10 ‏GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV והאם ההפרש במחירים מוצדק? לבנתיים זה המחשב שהרכבתי אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. אז ככה חברים אני מחשב מחשב שבעיקר ישמש אותי לסרטים ואינטרנט אולי קצת תוכנות כמו מאטלאב. הייתי רוצה שהמחשב ירגיש מהיר. שאני אהנה להשתמש בו. הייתי אותה לנסות לעשות אותו קטן יותר מהסטנדרט אם זה אפשרי(מארז קטן) אשמח לעזרה. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן אבל אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: תכני HD. אינטרנט. ומשחקי אסטרטגיה אולי(starcraf) אבל הכי חשוב זה חווית משתמש רוצה שהמחשב יטוס ולא יתקע.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשהו כבד כמו שרשמתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קלים. משחק באקסבוקס בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by ofir667,

אני בונה מחשב שיהיה חזק מאוד לתוכנות ומשחקים, גם לעוד כמה שנים ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? אלה החלקים שאני קונה כרגע ואני צריך עזרה: 1) החלקים מתאימים זה לזה? 2) מה חסר לי בשביל שזה יוכל להיות מחשב? 3) איזה מארזים יכולים להתאים למחשב כדי שיתפקד כמו שצריך? 4) כדאי להחליף, להוסיף או לשנות חלקים?

• 12 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by carman6,

אני ממש צריך את העזרה שלכם... אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים, מחשב שיהיה מצוין לעריכה, למשחקים חדשים ללא מסך וציוד היקפי. המקסימום שלי הוא 4000 ש"ח ומינימום שיהיה בו ג'יגה של זיכרון, כרטיס מסך שיכיל 512 מגה בערך ומעבד כפול... תודה, carman6

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום לכולם.. אני ממש חדש טרי פה ואשמח עם תעזרו לי בהתלבטות שלי. אז נתחיל מכך שהסכום הכולל למערכת עומד על גג 4500 ש"ח. (לא כולל מסך) השימוש שיהיה במערכת יכלול אך ורק שימוש אינטנסיבי בפוטושופ,פרמייר ותוכנות גרפיות אחרות (לא כולל תלת-מימד) ומידי פעם סרטים, בלי משחקים וכו.. המחשב לא יהיה מחובר לאינטרנט מחשש לוירוסים ובעיות אחרות. אשמח לשמוע יותר אופציות על מערכות מבוססות "אינטל" . אשמח גם לשמוע האם מומלץ להתקין מערכת קירור מים שאליהם שמעתי הרבה לאחרונה? אשמח עם תעזרו לי. עשיתי חיפוש נירחב בפורום ואכן היו שאלות דומות לשלי אך רובם נישאלו ליפני זמן דיי ארוך ואני ישמח לדעת עם היו שינויים כולשהם מאז. בכול אופן תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. שלום, שמי גדי פונט, אני בן 39 ואני גר בלוס אנג'לס. החלום שלי בעשרת השנים האחרונות זה שיהיה לי מחשב חזק מהיר ושקט, והמחשב הכי טוב בעולם. אי לכך ובהתאם לזאת שאני עושה ערימות של כסף ביום וסוף סוף אני יכול להרשות לעצמי להרתם למען הגשמת חלומי, אשמח אם תעזרו לי להגשים את חלומי ולעזור לי בבחירת חלק המחשב. חשוב מאוד לציין שחשוב שהמחשב יהיה מאד שקט, מהיר בטירוף, שהתאום בין החלקים יהיה אבסולוטי, המחשב עם החלקים הכי טובים ויעילים כרגע בשוק, החל מהבורג במארז, דרך כרטיס הקול והמסך וכלה בכונן התקליטורים. תקרת הגג היא בעצם לא קיימית, אבל עדיף כמובן לא להמליץ על חלקים שסתם יקרים אבל פחות טובים. אני אעריך מאד את העזרה שלכם ותודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by moshirez,

.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by raucher,

שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by A1eX,

התקציב הוא 4K. בקשה למפרט עם מעבד AMD 3000 כולל מסך. תודה.

12. Started by Night,

היי אנשים.. אני חדש אני בונה לעצמי מפרט (הסתכלתי כבר במפרטים המומלצים באתר). החלטתי ללכת על אינטל ולא AMD (אל תהרגו אותי). בחרתי ב- Intel P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit . מה דעתכם? אני מחפש משהו בינוני+ עכשיו אני לא מתכוון לשדרג לווינדוס XP 64 ביט, אז המעבד יכול לעבוד על הXP הרגיל נכון? והמעבד הזה תומך בHT ובפרסקוט או לא? (כי לפי השם הוא לא תומך, אבל באתר של KSP לא היה אותו מעבד שהיה כתוב בפירוש שהוא כן תומך). איזה לוח אם מומלץ למעבד הזה? אני יודע שASUS חברה טובה ללוחות אם, אז רצוי לוח שלה.. שהלוח יתמוך בטכנולוגיות החדשות, בטכנולוגיות של המעבד שבחרתי, USB 2, HT, DVI, PCIE וכ'ו. אם יש עמוד עם פירוט על הלוחות שתמליצו לי זה יהיה סבבה.. ומאיזה חברה לזכרונות כדאי …

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Bug,

אוקיי יש לי שתי שאלו, קודם כל האם שני המפרטים האלה הם אותו דבר?(חוץ מהDVD): AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box - 925 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 - 655 2x A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 - 652 Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D Bulk - 1195 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM - 512 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk - 148 Compucase 6A19 Midi Tower - 335 AMD Athlon 64 3000+ (S-939) - 990 Gigabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) - 690 2x A-Data 512MB DDR400 - 780 Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E - 1170 WD 120GB SATA - 490 SONY x16 - 160 HEC Compucase CI-6A19 - 390 עם כן, האם המפרט כבר התישן? זאת אומרת יש מה לשפר באותה העלות (או טיפה יו…

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by uribij,

1. מה התקציב המקסימאלי?3050~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עם כמה שפחות חריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, חושב על לפתוח ערוץ יוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים וללא, זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות Medium-ULTRA עם +60FPS וגם משחקים שיצאו בשנה הקרובה וגם בשנה אחריה עם 60FPS לפחות (לא משנה לי אם LOW). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by Talker,

אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש״ח עם חריגה של מקסימום 500 ש״ח. מחשב לטובת עבודות משרדיות וגם משחקים אבל אני חייל אז אין לי הרבה זמן להשקיע אז לא כדאי להשקיע יותר מידי... נוסף לכך אני סגור על החנות ksp. תודה וחג שמח!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by idan1,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שמיועד למשחקים (אבל אני לא גיימר כבד), אינטרנט והורדות. אין כוונה לבצע אוברקלוק. יש לי כבר כיוון לבי המפרט והוא חייב להיות מסקייפיסי (http://www.skypc.co.il). מעבד: חשבתי ללכת על E6550 ולא על E6750 כי אין הבדל משמעותי ביניהם (פרט לזה שהמהירות של ה550 קטנה יותר ב-330 מגה, תקנו אותי אם אני טועה) לוח אם: פה אני בהתלבטות קטנה: Gigabyte 965p-DS3/P35 DS3 אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין הצ'יפסטים אז אני לא יכול להחליט זיכרון: הכי זול - PQI DD2 1024MB 667MHz CL5x2 כרטיס מסך: יש לי מסך 17" ואני לא הולך להחליף אותו בעתיד הקרוב ולכן אני אלך על - Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe ה-320mb הכי זול שם צורב DVD: או LG GSA-H62N X18 DVD או …

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימוש בסיסי בלבד - שמיעת מוזיקה, משחקי דפדפן, וורד, אינטרנט וכו'. תקציב עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, לא דרוש ציוד היקפי כלל, לא DVD/CD או מסך. תודה רבה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  18. שלום אני מרכיב מפרט למחשב חדש ואני אשמח לעצותיכם. התקציב הוא 3500 ש"ח. המטרה היא שימוש סטנדרטי של סטודנט עם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, לא יותר מזה (לא גיימר, סתם אוהב להפעיל משהו מדי פעם ולא להתבאס תחת). אני גם רוצה הפעם לעשות OC, אבל קחו בחשבון שזאת פעם ראשונה אז הוא יהיה בסיסי. אני אשמח שהוא לא ירעיש יותר מדי (עכשיו נדמה לי לפעמים שאני בבית חרושת). המפרט: מעבד - (Intel Core 2 Duo E6750 (Stepping G0 לוח - Gigabyte GA-P35-DS3 זכרון - (Geil DDR2 2048MB 800MHz CL4 Black Dragon Dual Channel Kit (GEIL64002GDCBDCL4 כרטיס מסך - Leadtek PX8600GTS TDH 256MB DDR3 Dual DVI HDTV PCI-E (לא נראה לי שאני אנצל משהו יותר טוב מזה) אחסון - דיסק בגודל 250-320, צורב DVD…

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  19. שלום אני מרכיב מפרט למחשב חדש (מבוסס על משהו שקיבלתי פה לפני חודשיים) ואני אשמח לעזרה שוב. התקציב הוא 3500 ש"ח. המטרה היא שימוש סטנדרטי של סטודנט עם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, לא יותר מזה (לא גיימר, סתם אוהב להפעיל משהו מדי פעם ולא להתבאס תחת). אני רוצה לנסות לעשות OC בסיסי לבד, אז קחו בחשבון שהוא יהיה בסיסי ביותר. אני אשמח שהוא לא ירעיש יותר מדי (עכשיו נדמה לי לפעמים שאני בבית חרושת). המפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 / E8200 - מה עדיף? לוח - Gigabyte GA-P35-DS3 - או משהו אחר עם chipset P35. יותר עדיף ה-ASUS P5K? זכרון - GeIL DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel Kit CL5 כרטיס מסך - Leadtek PX8600GTS TDH…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. שלום חברות וחברים, זו פעם ראשונה שלי כאן אז אני מקווה שלא אעשה פדיחות לעצמי. הנה העניין: אחרי 10 שנים של קניית מחשבים ב1500 ש"ח לצרכי אופיס/אינטרנט, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להתקדם! לכל החבר'ה כבר יש מחשבי גיימינג ועכשיו הגיע תורי! המחשב עצמו יוצב בסלון וישומש כמחשב גיימינג ומדיה בשימוש כבד. האישה ואני צורכים את כל התכנים שלנו מהאינטרנט (סרטים, סדרות, מוסיקה) ושנינו היינו גיימרים בעבר (מתי בעבר? כשההורים היו אלה שהיו משלמים על המחשב...) שרוצים לחזור לגיימינג עכשיו כשהקריירות סוף סוף במסלול יציב ויש יותר זמן פנוי מבעבר. להלן הפרטים: 1. תקציב מקסימלי: 5000 ש"ח. חשוב לציין שהסכום אינו כולל מעבד, וזאת מכיוון שזכיתי לקבל חינם מעבד i7 אקסטרים. ניתן יהיה לחרוג מהתקציב, הכל פונקצי…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by katharsis,

אהלן, הגיע הזמן למחשב חדש ואני כבר לא מעודכן בכל הנושאים הטכנים (הזמן בשירות עושה את שלו), אז הנני כאן. מה אני צריך? מחשב, עד 4000 ש"ח, אין צורך להתייחס לכונני DVD\צורבים. לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זיכרון מהיר, כרטיס קול.. שכחתי משהו קריטי? הוא נועד למשחקים בעיקר. רצוי משהו שיוכל להתמודד עם unreal 3 ו-crysis, אם קיים כזה דבר בשוק ובמחיר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  22. התקציב נכון לעכשיו עומד על 3000 על ש"ח עם אופציה לחריגות קלות לכאן ולכאן. ללא OC וללא ציוד הקיפי למעט סט של מיקדלת ועכבר אלוחיטיים לגבי השימושים של המחשב: בעיקר לאינטרנט ומדיה (סרטים וסאונד) סוג של HTPC שבעתיד אני ישדרג את מערכת הסאונד ברגע שאני ירכיב גם מערכת קולנוע ביתית ויחבר אותה אל המחשב. אני הכנתי משהו בעצמי אבל אני רוצה לראות עוד אופציות. בעדיפות על בסיס מעבד INTEL תודה מראש, ריו.

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  23. שלום לכולם, אז ככה, אני דיי התנדבתי לעזור לחבר למצוא מפרט למחשב בסכום בין 6000 עד לגג של 6500, ואני צריך רעיונות... אני כותב את הת'רד לאחר שחיפשתי במפרטים המומלצים, ועיינתי בהודעות קודמות, אבל לא מצאתי את מבוקשי מכיוון שיש כמה בקשות ספציפיות, אשמח אם תעזרו לי למצוא מפרט מתאים (או בחלק מן הדברים תחליפים זולים יותר, או מחירים)- הקווי הכללים- המחשב מיועד להיות תחנת משחקים חזקה ומשותף ברשת, לא לאובר קלוקינג מעבד- בין 1.5 ל2.0 , אולי בכיוון ה1.8a.. (בפירוש אינטל, לא AMD) לוח אם- כאן הבעיה, אני לא מתמצא בזה, צריך לוח אם לddr (תסתכלו בהמשך לשאר הבקשות)..(אולי לכיוון לוחות של אינטל...) זכרון- 256 או 512 גג, ddr, ושוב בזכרונות אני לא מתמצא, מהירות סבירה של הזכרון, לא צריך את הזכר…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by matan2000,

שלום לחברי הפורום הנכבד אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט למחשב הבא שלי נתונים תקציב 4200 ש"ח אין צורך בכונן DVD אין צורך בציוד היקפי (רמקולים מקלדת עכבר) אין צורך במערכת הפעלה המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומשחקי רשת תודה מראש על כל תגובה ועזרה מתן

• 17 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by buttmanz,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2800 שקל. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים , סרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך dvd \ צורב \ כונן דיסקטים או כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים