עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doldol360,

אני רוצה מפרט למחשב ב5-6 אלף ש"ח ללא מסך למשחקים חזקים שיעבדו לי בגרפיקה ורזולוציה גבוה ללא OC למעבד\כרטיס מסך ממש לא משנה איך המחשב יראה.. העיקר שיהיה חזק ויש לי 2 שאלות האם כדאי להשקיע בקירור אם אני לא מתכנן OC למעבד?! והאם כדאי להשקיע במארז איזה 600-800 ש"ח אם אני לא עושה OC (כאילו בגלל הקירור וכל זה) לא אכפת לי להוסיף עוד איזה 500-600 אם זה מה שיביא שיפור משמעותי בביצועים

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  2. בעקרון המטרה של הHTPC היא אך ורק לראות סרטי 720P בעיקר (אולי 1080 בעתיד) על הטלוויזיה (LCD 42"), לכן אין לי צורך בכרטיס טלוויזיה (ובכל מקרה זה משהו שתמיד אפשר להוסיף) או בכ.מסך ומעבד מטורף כדי להריץ משחקים... חשוב לי שהמארז ייראה נורמלי בסלון ויהיה שקט במידה מספקת בשביל לראות סרט כמו בן אדם. חובה שלכ.מסך תיהיה יציאת HDMI. אני חושב שG31, E5200 וGEFORCE 8400 יעשו את העבודה לא? חבר שלי אמר לי שיש לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI שתומך גם בהעברת סאונד בHDMI... יש דברים כאלו? כי אם כן זה יתרון גדול. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  3. שלום, אני רוצה להרכיב מפרט HTPC שיוכל להציג FHD בקלות (יחובר לטלוויזיה 42 אינץ של טושיבה ) . אין ממש ציפיות גבוהות מהמחשב בגלל התקציב הנמוך -עד 1500 ש"ח ועדיף בכמה שפחות . שימושים - אך ורק הצגת סרטים .. לא מתכוון לשבת ולשחק בו . אין צורך בציוד היקפי . רצוי מארז HTPC מתאים. תודה רבה וסופ"ש נעים :] עריכה- אין צורך בכרטיס PVR !

4. שלום כולם, הדרישות הן שהמארז יהיה מארז HTPC נמוך ושקט. שיוכל לנגן סרטי 1080HD ולתפעל אינטרנט בקלות. כולל צורב DVD כונן קשיח גדול (מעל 500 ג'יגה) רצוי כרטיס מסך חיצוני מבית ATI אבל לא חובה אם הכרטיס המובנה בלוח אם יספיק לתכני FULL HD. ללא כרטיס עריכה או טלויזיה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בבקשה עד 2000 שקלים, אפשר לנצל את כל התקציב. תודה רבה לעוזרים, עידו.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by kobiperez,

שלום אני מעוניין להרכיב מפרט לסלון תקציב בסביבות ה2500 אם יש חריגה קטנה לא נורא. המחשב מיועד בעיקר למשחקיםהחדשים והכבדים ביותר, סרטים ואינטרנט. המחשב יחובר למסך קיים 37 FHD. הרכבתי משהו חפיף אשמח לדעות ושיפורים... מעבד Phenom 2 X4 955 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=927 לוח אם Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2160 מארז ANTEC NSK2480 HTPC http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=496 זכרונות Transcend 2GB DDR3 1333Mhz *2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=759 כרטיס מסך 5850 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2637 קירור למעבד http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=248 HD http://www…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  6. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב בסיסי בלבד, כאשר התקציב.. העליון הוא 1200ש"ח, עם העדפה לכמה שפחות. הבעיה המרכזית שלי היא על איזה מעבד ולוח להתבסס, מה יהיה נכון יותר בסיס AMD או אינטל למערכת נמוכת תקציב. אני אשמח לעזרה, תודה ושבוע רגוע לכולנו..

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  7. ערב טוב, אני חדש באתר, ולא סתם הגעתי לכאן, מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מחפש המלצות למפרט למחשב שרוב היום ישמש לאינטרנט, ומשחקים בינונים, כגון NFS, FIFA וכו. יש לציין כי במחיר הנ"ל אמור להכנס גם מסך LCD 17 אינץ, לא חייב להיות של חברה מוכרת ( משהו עד 1000 שקל). אין בקשות מיוחדות עבור המארז, קירור וכדומה. כרטיס קול מספיק של הלוח-אם, יש צורך במקלדת + עכבר. יש סיכוי בכלל למצוא משהו נחמד בתקציב שכזה? מקווה לשיתוף פעולה תודה רבה, ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by ely2001,

הגיע זמנו של המחשב שלי לצאת לפנסיה. אבקש עזרה בלהרכיב מחשב חדש. תודה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט,משחקים פעם ב ותכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.V.STUDIO,ECLIPS ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של DELL 2209WAF לסרטים יחובר ל32 אינצ * באיזה סוג משחקים תשחקו?STALKER אולי בעתיד ומשחקי אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Alex89,

אני צריך מפרט ב 2K שישמש למשחקים כמו SIMS ZOO TYCOON ולתוכנות כמו PHOTOSHOP הצעות?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by Daedalus,

לילה טוב לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל . אני יודע שזה לא הרבה למחשב אבל אני מחפש רק מחשב בלי ציוד היקפי וגם אין לי כוונה להשקיע יותר כסף במחשב . אני מחפש מחשב שיריץ משחקים על איכות סבירה + ושיחזיק לי עוד כמה שנים . הסתכלתי במדור המפרטים המומלצים וראיתי את המפרט למשחקים ב 3000 שקל http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ אני רוצה חוות דעת על המפרט ובנוסף אני לא צריך צורב וגם לא מארז - המארז שמפורסם במפרט זה המארז שיש לי ( רק הדגם השחור :\ ) וגם אני לא יודע אם אני צריך הארד דיסק יש לי הארד דיסק של WD 60 גיגה 7200 RPM ( ישןןןן ) אבל אני מסתדר איתו ועם הנפח . אפשר עם הכסף שנשאר אחרי שמורידים את הצורב , הארד דיסק והמארז לשפר יותר את המפרט ?

• 17 תגובות
    • 976 צפיות
  11. Started by boyboy2,

שלום לכולם אני מחפש מחשב שיישמש בעיקר לוונדוס,אופיס וגלישה באינטרנט,עם מסך LCD.תקציב באזור ה 3000. תודה...

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by T-Flash,

שלום!!! בואו תעזרו לי להרכיב מפרט ב 3000שח. המפרט אמור להיות למשחקים. אין צורך לא במסך ולא במקלדת ועכבר, רק המחשב. לחסוך כמה שאפשר במארז וספק בשביל להכניס את החומרה הטובה ביותר בתקציב. נראה למה אתם מסוגלים 8) תודה!!

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by Mr Gadget,

הרכבתי לי משהו כזה: AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 894 או Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 724 512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 (BH5 CL2.2.2.5) X2 1000 OCZ PowerStream Power Supply 520W 863 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 600 Creative AUDIGY 2 ZS BULK 500 GIGABYTE Radeon X800DE GTO 256MB - TV OUT / DVI - PCX - BULK 1227 Thermaltake Big Typhoon 250 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK 960 Ben…

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by weshouldtotallyhititagain,

שלום וחג שמח... אני מחפש מפרט של מחשב סבבה שמסתכם באלפיים עד שלושת אלפים שקלים חדשים! הנה הפירוט: 1. מה התקציב? 2,000 - 3,000 שח (נסגור 2500?) 2. מטרות המחשב? די כללי... אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להפעיל משחקים חדשים בלי להתאמץ יותר מדי (לא עד כדי כך שכל ההגדרות בקרייסיס יהיו וורי היי). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס מסך, עכבר - שהגלגלת זזה בקליקים... יעני שהיא לא תהיה חלקה אלא כל פעם שאני מגלגל שיהיה קליק (חחח קצת פירטטתי מדי......).... אממ לוח אם מומלץ, כרטיס קול סבבה, זיכרון 2 ג'יגה, צורב דיוידי. עריכה: מסך טוב!!! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הארדיסק.. כי יש לי 380 ג'יגה =\ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אממ... לא... רק מה שאתם ממליצ…

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by matant13,

שלום, אני צריך עזר בבניית מפרט עם מעבד I7 לתוכנות סטטיסטיקה 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. מסך 22" לא FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by freidkin.gilad,

מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט לגיימינג ב 5K או קצת מתחת? וגם בכמה בערך אני יכול למכור מחשב ביד שנייה עם GTX 560 TI מעבד i5 3.3 ghz עם זיכרון 8GB וסה"כ שטח איחסון של 800 GB? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. Started by Talm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500,אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש יום יומי(הורדות,כמות טאבים גדולה בדפדפן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3,BF4,assassins creed unity וכדומה...בגלל המחשב שלי כבר מספר שנים לא נגעתי במשחקים שדורשים יותר מדיי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 כרגע,יש סיכוי שיוחל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי אני מחפש מחשב עם מסך LCD במחיר 3300 ש"ח מקסימום מצאתי אחד באיבורי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=295&CatCode=1 אשמח לדעת מה אתם חושבים! תודה שרון

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ran_01,

שלום אנשים יקרים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט, השימושים הם: אינטרנט, office, סרטים וגם קצת משחקים (בעיקר cod4 ,crys) התקציב בסביבות 5-6 ואני צריך גם מסך (העדפה ל-20' או 19' למרות שלפי מה שראיתי אתם די משבחים את ה-22' של אסוס אז גם זה אפשרי....) מעבד אני מעדיף את ה-E8400 תודה

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by moryo,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלילים יחסית (כבדים זה לקונסולה), מולטימדיה ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי שני הארד דיסקים חדשים ואם צריך, גם הצורב שלי חדש ואפשר להשתמש בו 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב, אז בערך 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לאבד איכות אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 60% שימוש כללי (אינטרנט וכו'), 25% מדיה סנטר (המחשב מחובר גם לטלוויזיה, תכני HD) ו-15% משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סדרת GTA וcall of duty למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך בסביב…

• 43 תגובות
    • 13.1k צפיות
  22. Started by dani0147,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  23. שלום חברים ראשית אני מודה מקרב לב לחברים שסייעו לי בבניית המפרט הקודם, שאומנם מעט סטתי ממנו אבל בכ"ז יצא מעולה. שנית, אני פונה לעזרתכם שנית לבניית מפרט נוסף למחשב שישמש אותי בעבודתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו עבור איכות ותוצאה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי לסטות כמה מאוד בדדות. במאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה + משחקים כבדים במקסימום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים + עבודה אינטנסיבית עם Creative suite cs5 והרצה של מספר יישומים מתו…

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by yoeleli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני משחק בכל משחק שאני אוהב, אין ספציפים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 22", רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרות לחסוך תמיד עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחקים החדשים !! BF3 CRYSIS3 PES 2013 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים