עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. Started by M-a-T-a-N,

לאחר שפירסמתי שאני מחפש מפרט לפני כחודשיים הציעו לי לחכות לקונרו ואכן כך עשיתי אני מחפש מפרט עד 7000 בעיקרון בלי מסך בלי מקלדת עכבר וכל זה אני רוצה מחשב בעיקר למשחקים כבדים ועבודה בשולחן עבודה ואינטרנט תודה מראש לעוזרים!!!

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by CowKing,

שלום, אשמח עזרה לבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל כל עוד זה יוסיף לשקט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימידה,הורדות, עריכה גרפית ומשחקים (רב תכליתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Photoshop, Illustrator וגם תוכנות לבניית אתרים (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני משחק מגוון רחב של משחקים לפעמים זה משחקים כבדים לפעמים לא כמו: League of legends, Starcraft 2 (בעיקר משחקי אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היח חברה אני צריך עזרה בבנית מפרט כמו שראיתם למחשב שיוכל להריץ 4 מכונות וירטואליות עם XP על גבי מחשב פיסי אחד. ללא ציוד היקפי כגון עכבר מקדלת וכו', כרטיס מסך - הכי פשוט שיש. צריך גם ווינדוס סרבר 2003 --- מה ההבדל הין \workstation לבין ESX server --האם יש כזו אופציה של ריבוי מעבדים פיסיים על גבי לוח אם אחד? והאם זה עדיף על פני שני חשבים נפרדים? --Pagr File - מהו? והאם ניתן להתגבר על מחסום ה3 גיגה זכרון ? --האם אל פסק יודע לכבות מחשב אם ברקע יש מס' מכונות וירטואליות שרצות כאשר יש מחסור בחשמל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חבר'ה צריך מפרט שיריץ משחקים טוב! בתקציב הנ"ל(בשביל חבר) בלי מסך. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, תקציב- 6000-7000 ש"ח לא כולל מסך, מסך אני לוקח את הדל המפורסם כפי שהומלץ לי כבר. שימושי המחשב, גרפיקה מורכבת, גיימינג, קידודים מסיבים, תיכנות ועוד.. בחרתי מפרט בסיסי שנראה לי מתאים לצרכי ואשמח לחוות דעתכם, בייחוד בנושא הזיכרון, לוח האם, מארז וספק, כרטיס מסך. אני מבקש לשים דגש חשוב על מחשב שקט, היום ברשותי מארז של TERMALTAKE ישן שאני מאוד לא מרוצה ממנו. דגש נוסף בבקשה הוא משקל, כלומר לא מארז בטווח ה 15+ קילו! לא צפוי OC דרסטי כנראה. בקשר למשחקים, אני דיי מגוון אז קשה לי לומר מה צריך בדיוק לכן לקחתי כרטיס MID RANGE , חשוב לי לומר שיש לי העדפה ברורה לNVIDIA מנסיון ארוך שנים, וכן לאינטל בתחום המעבדים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פריטים שנמכר…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שלום אנשים יקרים, אני מחפש מחשב חדש לבית אחרי שהקודם הגיע לגיל בלות ומשתעל תכופות.. מטרת המחשב: מלבד ישומים רגילים, שימוש בתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור) ,בנוסף מרכיב חשוב סימולטור טיסה של מיקרוסופט FSX, מלבד סימולטור זה אין שימוש במשחקים הן בהווה והן בעתיד. חשוב לי שהסימולטור יעבוד בצורה חלקה ללא קפיאות מסך תכופות ושימוש בהגדרות הגבוהות על מנת לנצל עד כמה שאפשר את יכולותיו. אן צורך בציוד היקפי - מסך, מקלדת עכבר. כרגע בנמצא שני מסכי 19" פשוטים שמספקים את הסחורה, יש לציין שאני משתמש בשניהם. מכיוון שהפורום עמוס במידע והבנתי בתחום אינה רבה, מה מתאים למה, איזה מפרט יתן ביצועים על מה אפשר להתפשר וכד'. התקציב שהקצבתי נע בסביבות 4000, מכיוון שאם לא שמים גבול אין ל…

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by Moshe33333,

היי לכולם, אני צריך עזרה בבנית מפרט בתקציב של עד 8K (להשתדל לא לחרוג) שימושים: עבודה משרדית, אופיס וכו... גלישה באינטרנט ומשחקים לא כבדים (משחקי און ליין) תודה רבה עריכה: אין צורך במסך וציוד היקפי

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by treinx,

חברה אני צריך מחשב למשחקים: עד 4000 לא לחרוג בבקשה נ.ב שהחנות תהיה באזור המרכז רמת השרון/הרצליה/רמת גן/תל אביב. תודה ד"א ללא ציוד הקיפי.

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  10. שלום לכל המבינים במפרטים, אשמח לקבל עזרה ממכם בנוגע לקניית מחשב חדש. אז לעניין: תקציב בערך בין 4500-500, תתכן גלישה ליותר מ5000 (רק במידה ויהיה צורך ממשי). מבחינת מטרת המחשב, בעיקר שיהיה פשוט מחשב איכותי שיעבוד טוב ומהר. מטרות יותר נקודתיות הם: משחקים, שיהיה טוב מאוד גם למשחקים רציניים אבל ההשקעה הרצינית היא במחשב איכותי שיעבוד טוב מאוד ומהר מאוד. בנוסף אני עובד עם תוכנת גרפיקה תלת מימדית: "3D MAX STUDIO" ולכן מן הסתם דרושות תכונות נוספות ולכן צייניתי. ציוד היקפי אני מעוניין בהכל: מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (גם הם כמה שיותר איכותיים). אני מעדיף מחשב שקט אבל ממש אין צורך לדאוג לזה במקום לדברים אחרים. עיצוב יפה,מארז, יכול להיות נחמד מאוד ואשמח לאחד מגניב וי…

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by ychamp,

אני רציתי לבנות סרבר עם1TB הארדריבים בRAID שימוקם אצלי בבית ויהיה מחובר ל8 מחשבים אחרים התקציב הוא כ 1000$

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tomerdx111,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bttlefild 3 ultra -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך FULL HD …

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by dkingb,

מה אתם אומרים על רכיב זכרון זה: G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 3-4-3-8 מחיר: 1520 ש"ח כמו כן מה הספרות האחרונות אומרות? מה אתם אומרים איזה זכרון לקנות? חוות דעת על לוח אם: 1. Intel P975XBX2 2. GA965PDS4 Gigabyte מחיר: 1029 ש"ח 3. GigaByte GA-965P-DQ6 מחיר: 1290 ש"ח אם יש לכם לוח נוסף שיכול להתאים בטווח המחירים אז בכיף המעבד שאני קונה זה E6700. המלצה על כרטיס מסך GF?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by Gamerino,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כולל חריגה 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא יש לי הכל מסך 144HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP טבריה 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by רוני9,

אשמח אם תביעו את דעתם על המפרט הבא, המחשב הוא לשימוש ביתי רגיל לחלוטין (גלישה באינרנט, WORD וכו'): לוח אינטל RaisinCity מעבד Pentium Dual Core E5300 זיכרון 2GB DDR2 800 דיסק קשיח WesternDigital 320 GB מ"ה Windows 7 Home Premium - של 32bit או 64bit חשוב שמהחשב יעבוד מהר ויחזיק הרבה שנים.. תודה מראש! ???

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  16. Started by asi11,

מישהו יכול להרכיב לי סטטוס של מחשב למשחקים בערך עד תקציב של 2400 ש"ח. אני מת לקנות מחשב חדש עוד השבוע. לקחתי הצעה מאייבורי אבל אני לא כול כך מבין במחשביםן זה התקציב שיש לי רק 2400 ש"ח. אני לא רוצה מחר ללכת ולהזמין ולהיראות אידיוט. אז פשוט יעבדו עליי. דר"כ אני קונה באייבורי עקב תנאי תשלוםן טובים. אני מעוניין רק ב-INTEL. ,תודה מקווה לעזרה דחוף!!!

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by Chloe,

שלום אני מחפשת לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה חבר טוב של אמא שלי שיש לו חנות קטנה של מחשבים אמר לי שהוא יכול לשדרג את המחשב הישן שלי (שבקושי זז) ולשים בו כל מה שאני רוצה ב 900 שח אבל הבעיה היא שהמחשב הישן מאוד כבד או לקנות מחשב חדש שעולה הרבה יותר מזה אבל המשקל היה יותר טוב אני גם לא ממש סומכת עליו כי קניתי ממנו את המחשב שיש לי היום שהוא רוצה לשדרג והוא לא טוב זה מחשב של Toshiba אני צריכה עזרה: מה כדי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי ? מה לגבי משקל של המחשב ? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום רב, אני ממש צריך את עזרתכם.. אני צריך לקנות לבתי מחשב, המיועד בעיקר לאינטרנט, ועבודות גרפיקה דו-מימד. היא גם רוצה כרטיס TV, בכדי לראות טלביזיה באיכות טובה דך המחשב. יש תקציב של 2700,עבור מחשב מקלדת ועכבר, מסך ורמקולים כבר יש. אני מאד אשמח לקבל המלצה על היכן אמין לרכוש? KSP? מקסימוס? חברה אחרת ממולצת באזור גוש דן? תודה רבה, אבא

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by srolik,

אני צריך הצעות למפרט מחשב - שימושים עיקריים - אינטרנט, פוטושופ , אוטוקאד . אני צריך צורב DVD ומסך 19 בתקציב של 6000 ש"ח - מחנות מוכרת אשמח לקבל תגובות והצעות שלכם

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  21. שלום, למרות שכבר טכנית רכשתי מחשב עדיין יש לי טיפה זמן להתחרט ולשנות מס דברים. הדרישות מהמערכת הינם להריץ עריכות HD באופן חלק למדי, משחקים לעיתים רחוקות אבל חשוב שיעבוד כמו שצריך, ועבודה ב SOLIDWORKS 2011 המחשב שנרכש הינו: I7 960 ASUS SABERTOOTH X58 2 כונני 60GB CORSAIR SSD X3 4GB )TOTAL OF 12GB( 750W ספק מארז טרמלטק עם קירור מים כרטיס מסך לא נכלל וכנל דיסקים קשיחים מכיוון שיש לי מהמחשב הקודם. (8800GTS OC) בהתחלה בחרתי בכיוון של מעבדי ה2600K אבל להבנתי הפוטנציאל היותר חזק היה דווקא מהX58+I7 960 אבל לאחר מכן שקראתי מידע באינטרנט אני כבר יצאתי ממש מבולבל ולכן אני מנסה להיעזר בכם כדי לקבל דעה יותר מוצקה. ממה שהבנתי ה2600K בעל פוטנציאל גדול יותר לOC וכבר איך שהוא מגיע בבנצמאר…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. שלום לכולם אני רואה שמחירי כמה ניידים צונחים וצונחים ואני מעוניינת במחשב נייד קל משקל עם ביצועים טובים וזמן בטריה טוב (לא גיימרית ולא מריצה תוכנות כבדות) ראיתי כמה דגמים שנשמעים נחמדים : HP Compaq Mini 700E Lenovo IdeaPad S10e LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ HP Mini Note FU344EA 1.6GHz אם יש לכם דעה הארות הערות תובנות או המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום, בבקשה בבקשה עזרו לי ! מה אתם אומרים על המחשב הבא למטרות הבאות? זה המחשב - Dell Vostro 3560 VM-RD33-6373 למי שמכיר ויש קישור: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21065&cf=zap 1. מטרות המחשב - שימוש נרחב בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, לייטרום, תוכנות עריכה לוידאו, תוכנות עריכה למוסיקה - קיובייס, פרוטולס אין לי תקציב למחשב מפלצת, השאלה אם מה שיש כאן יכול להספיק. 2. גודל המסך - לא פחות מ-15.6 אינץ' , חשוב לי שיהיה FULL HD , וחשוב לי שיהיה מט 3. משקל רצוי - לא משנה לי 4. לא קריטי לי זמן סוללה 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מעבר לאלה שיש כבר במחשב החדשים (HDMI , USB3 וכו'...) 6. בלוטות' + ווי פי - כמובן חובה, גם ככה מגיע כמעט בכולם 7. כונן קשיח - …

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  24. היי,יש לי בעיה קטנה ואשמח אם תעזרו לי. כדי לשמור על חיי הסוללה של המחשב שלי הגדרתי שהספק כח יטעין את הסוללה כאשר היא מגיעה ל 12 % הספק. המחשב נמצא מחובר לחשמל רוב הזמן. עד כאן הכל טוב ויפה. זה עבד יופי עד היום,משום מה הספק מטעין אותה עכשיו. אין לי מושג למה ואיך אבל ככה זה.נכנסתי להגדרות וראיתי שהם על אותה הגדרה כפי שעשיתי. רק אם אני משנה את ההגדרות של סף ההתקנה זה מפסיק להטעין. תודה מראש נערך:הסתדרתי

25. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת כמה דברים קטנים ! אז ככה דבר ראשון שרציתי לדעת זה איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים: NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic או Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory ודבר שני זה עד כמה משפיע וחשוב הזכרון המטמון, האם ההבדל בין 2MB L2 Cache לבין 4MB L2 Cache הוא משמעותי ??? תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים