ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך מחשב למשחקים: עד 4000 לא לחרוג בבקשה נ.ב שהחנות תהיה באזור המרכז רמת השרון/הרצליה/רמת גן/תל אביב. תודה ד"א ללא ציוד הקיפי.
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים במפרטים, אשמח לקבל עזרה ממכם בנוגע לקניית מחשב חדש. אז לעניין: תקציב בערך בין 4500-500, תתכן גלישה ליותר מ5000 (רק במידה ויהיה צורך ממשי). מבחינת מטרת המחשב, בעיקר שיהיה פשוט מחשב איכותי שיעבוד טוב ומהר. מטרות יותר נקודתיות הם: משחקים, שיהיה טוב מאוד גם למשחקים רציניים אבל ההשקעה הרצינית היא במחשב איכותי שיעבוד טוב מאוד ומהר מאוד. בנוסף אני עובד עם תוכנת גרפיקה תלת מימדית: "3D MAX STUDIO" ולכן מן הסתם דרושות תכונות נוספות ולכן צייניתי. ציוד היקפי אני מעוניין בהכל: מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (גם הם כמה שיותר איכותיים). אני מעדיף מחשב שקט אבל ממש אין צורך לדאוג לזה במקום לדברים אחרים. עיצוב יפה,מארז, יכול להיות נחמד מאוד ואשמח לאחד מגניב וי…
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רציתי לבנות סרבר עם1TB הארדריבים בRAID שימוקם אצלי בבית ויהיה מחובר ל8 מחשבים אחרים התקציב הוא כ 1000$
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bttlefild 3 ultra -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך FULL HD …
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על רכיב זכרון זה: G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 3-4-3-8 מחיר: 1520 ש"ח כמו כן מה הספרות האחרונות אומרות? מה אתם אומרים איזה זכרון לקנות? חוות דעת על לוח אם: 1. Intel P975XBX2 2. GA965PDS4 Gigabyte מחיר: 1029 ש"ח 3. GigaByte GA-965P-DQ6 מחיר: 1290 ש"ח אם יש לכם לוח נוסף שיכול להתאים בטווח המחירים אז בכיף המעבד שאני קונה זה E6700. המלצה על כרטיס מסך GF?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אשמח אם תביעו את דעתם על המפרט הבא, המחשב הוא לשימוש ביתי רגיל לחלוטין (גלישה באינרנט, WORD וכו'): לוח אינטל RaisinCity מעבד Pentium Dual Core E5300 זיכרון 2GB DDR2 800 דיסק קשיח WesternDigital 320 GB מ"ה Windows 7 Home Premium - של 32bit או 64bit חשוב שמהחשב יעבוד מהר ויחזיק הרבה שנים.. תודה מראש! ???
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מישהו יכול להרכיב לי סטטוס של מחשב למשחקים בערך עד תקציב של 2400 ש"ח. אני מת לקנות מחשב חדש עוד השבוע. לקחתי הצעה מאייבורי אבל אני לא כול כך מבין במחשביםן זה התקציב שיש לי רק 2400 ש"ח. אני לא רוצה מחר ללכת ולהזמין ולהיראות אידיוט. אז פשוט יעבדו עליי. דר"כ אני קונה באייבורי עקב תנאי תשלוםן טובים. אני מעוניין רק ב-INTEL. ,תודה מקווה לעזרה דחוף!!!
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה חבר טוב של אמא שלי שיש לו חנות קטנה של מחשבים אמר לי שהוא יכול לשדרג את המחשב הישן שלי (שבקושי זז) ולשים בו כל מה שאני רוצה ב 900 שח אבל הבעיה היא שהמחשב הישן מאוד כבד או לקנות מחשב חדש שעולה הרבה יותר מזה אבל המשקל היה יותר טוב אני גם לא ממש סומכת עליו כי קניתי ממנו את המחשב שיש לי היום שהוא רוצה לשדרג והוא לא טוב זה מחשב של Toshiba אני צריכה עזרה: מה כדי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי ? מה לגבי משקל של המחשב ? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כולל חריגה 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא יש לי הכל מסך 144HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP טבריה 9. מתי מתוכננת קניית…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, אני ממש צריך את עזרתכם.. אני צריך לקנות לבתי מחשב, המיועד בעיקר לאינטרנט, ועבודות גרפיקה דו-מימד. היא גם רוצה כרטיס TV, בכדי לראות טלביזיה באיכות טובה דך המחשב. יש תקציב של 2700,עבור מחשב מקלדת ועכבר, מסך ורמקולים כבר יש. אני מאד אשמח לקבל המלצה על היכן אמין לרכוש? KSP? מקסימוס? חברה אחרת ממולצת באזור גוש דן? תודה רבה, אבא
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למפרט מחשב - שימושים עיקריים - אינטרנט, פוטושופ , אוטוקאד . אני צריך צורב DVD ומסך 19 בתקציב של 6000 ש"ח - מחנות מוכרת אשמח לקבל תגובות והצעות שלכם
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, למרות שכבר טכנית רכשתי מחשב עדיין יש לי טיפה זמן להתחרט ולשנות מס דברים. הדרישות מהמערכת הינם להריץ עריכות HD באופן חלק למדי, משחקים לעיתים רחוקות אבל חשוב שיעבוד כמו שצריך, ועבודה ב SOLIDWORKS 2011 המחשב שנרכש הינו: I7 960 ASUS SABERTOOTH X58 2 כונני 60GB CORSAIR SSD X3 4GB )TOTAL OF 12GB( 750W ספק מארז טרמלטק עם קירור מים כרטיס מסך לא נכלל וכנל דיסקים קשיחים מכיוון שיש לי מהמחשב הקודם. (8800GTS OC) בהתחלה בחרתי בכיוון של מעבדי ה2600K אבל להבנתי הפוטנציאל היותר חזק היה דווקא מהX58+I7 960 אבל לאחר מכן שקראתי מידע באינטרנט אני כבר יצאתי ממש מבולבל ולכן אני מנסה להיעזר בכם כדי לקבל דעה יותר מוצקה. ממה שהבנתי ה2600K בעל פוטנציאל גדול יותר לOC וכבר איך שהוא מגיע בבנצמאר…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה שמחירי כמה ניידים צונחים וצונחים ואני מעוניינת במחשב נייד קל משקל עם ביצועים טובים וזמן בטריה טוב (לא גיימרית ולא מריצה תוכנות כבדות) ראיתי כמה דגמים שנשמעים נחמדים : HP Compaq Mini 700E Lenovo IdeaPad S10e LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ HP Mini Note FU344EA 1.6GHz אם יש לכם דעה הארות הערות תובנות או המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, בבקשה בבקשה עזרו לי ! מה אתם אומרים על המחשב הבא למטרות הבאות? זה המחשב - Dell Vostro 3560 VM-RD33-6373 למי שמכיר ויש קישור: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21065&cf=zap 1. מטרות המחשב - שימוש נרחב בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, לייטרום, תוכנות עריכה לוידאו, תוכנות עריכה למוסיקה - קיובייס, פרוטולס אין לי תקציב למחשב מפלצת, השאלה אם מה שיש כאן יכול להספיק. 2. גודל המסך - לא פחות מ-15.6 אינץ' , חשוב לי שיהיה FULL HD , וחשוב לי שיהיה מט 3. משקל רצוי - לא משנה לי 4. לא קריטי לי זמן סוללה 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מעבר לאלה שיש כבר במחשב החדשים (HDMI , USB3 וכו'...) 6. בלוטות' + ווי פי - כמובן חובה, גם ככה מגיע כמעט בכולם 7. כונן קשיח - …
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה קטנה ואשמח אם תעזרו לי. כדי לשמור על חיי הסוללה של המחשב שלי הגדרתי שהספק כח יטעין את הסוללה כאשר היא מגיעה ל 12 % הספק. המחשב נמצא מחובר לחשמל רוב הזמן. עד כאן הכל טוב ויפה. זה עבד יופי עד היום,משום מה הספק מטעין אותה עכשיו. אין לי מושג למה ואיך אבל ככה זה.נכנסתי להגדרות וראיתי שהם על אותה הגדרה כפי שעשיתי. רק אם אני משנה את ההגדרות של סף ההתקנה זה מפסיק להטעין. תודה מראש נערך:הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה דברים קטנים ! אז ככה דבר ראשון שרציתי לדעת זה איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים: NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic או Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory ודבר שני זה עד כמה משפיע וחשוב הזכרון המטמון, האם ההבדל בין 2MB L2 Cache לבין 4MB L2 Cache הוא משמעותי ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד..אני לא ממש חזק בתחום..זו הסיבה שאני מבקש עזרה אני מחפש לקנות מחשב..לא למשחקים, בעיקר לאיימלים..עבודות..וכו'..יותר עבודות משרדיות המחיר הוא בערך 2500-3500 משהו די חדיש כזה אמין.. תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני סטודנט, גם עובד אבל לא מרוויח מספיק, כך שפתרון של לקנות לפ טופ חדש אינו אופציה. לפ מדגם LG LE50 EXPRESS נפל לי על הרצפה וכעת כשאני מנסה להדליק אותו, אני מקבל הודעה של: operating system not found אני חושד שהדיסק הקשיח נפגש, דבר שמכעיס אותי, כי יש לי על זה מידע שאני צריך. אם מישהו יכול להדריך אותי איך לבדוק את מקור הבעיה בעצמי, ואף לייעץ לי איך לקנות רכיבים ללפ טופ שלי בזול, אודה לו מאד. תודה מראש חברים.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב שיכנוע כבד על אמא ואבא אני יקנה מחשב חדש ... עד 8 אלף עדיפות מסך 17 (413 פרו) מיקלדת + עכבר חובה סידי חובה (צורב לא צריך יש לי כנ''ל דיוידי) ורמקולים בינתיים לא .. מה עדיף אינטל 2.4 עם RDRAM ? או AMD עם DDR SDRAM ? עד 8 אלף (עדיפות 7 וחצי) אז אני יודה למי שיוכל לעזור לי להרכיב את המיפרט הכי טוב למחיר הנ''ל. ???
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי מחשב חדש של טושיבה מדגם satellite a200-1j0 המחשב הגיע עם ויסטה ואני רוצה לעבור לxp ואני לא מצליח לעבור מפני שכל פעם שאני שם את הדיסק של הxp הוא רושם לי "לא נימצא שם ארדיסק במחשב" מה לעשות?יש למישהוא מושג?אך המחשב מזהה את הארדיסק ?תודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אוקיי טוב אבל אנשים אני צריך שתציעו לי מה כדאי תקשיבו אני רושם לכם שתי מפרטים זה אינטל סלרון והשני אמדי סמפרון זה הראשון: intel celeron 2400 asus p4p800m-x 2*256 400 sata 7200 80 GB 8MB זה השני: amd sempron 2300 box abit nf-7 256*2 400 7200 80 GB 8MB תודה הנה שתי אלה מה אתם אומרים ??????????? בבקשה תגידו לי מה הכדאיות של כל אחד מהם ובכללי מה הכי כדאי לי ולמה??? שוב תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כ 14 שנה של שימוש במחשב נייד, נראה לי שהגיע הזמן לעבור למחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה משרדי - מספר חלונות אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם וכדומה. עם זאת, חשובים לי המהירות ואורך חיי הסוללה. מהמחשב של החברה התרגלתי קצת לתכונת הטאצ' שהיא די נוחה אך לא יודע עד כמה הכרחית. חשוב לציין, היום, אחרי התייעצות עם איש המכירות ב IVORY הזמנתי את ה LENOVO YOGA 2 לניסיון בסניף על תקן מוחדש / מוחזר (המהלך עלה 100 ש"ח) והוא אמור להגיע בימים הקרובים כדי שאוכל לנסות אותו ואז להחליט אם לרכוש אותו או לא. המחשב מכיל דיסק קשיח SSD 128GB, מעבד INTEL CORE I5, מסך 13", FULL HD וסוללה 6 תאים. המחיר אחרי הנחה של כ 900 ש"ח (בגלל היותו מוחדש / מוחזר) 3,700 ש"ח. לסיכום, מצד אחד אני רוצה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב , אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי אבל אני פשוט לא מבין כלום. אני ישמח ותיעצו לי בקשר למחשב נייד. אני מחפש מחשב נייד למטרות : מחשב מהיר גלישה מהירה באנטרנט וצפייה בסרטים אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזה (LCD HD) עם קבל ושיהייה בו צורב. רמקולים נחמדים מסך 15'... רצוי לא רחב ויותר גבוהה אני לא מבין בזה כל כך אבל אני חושב שהבנתי שיש מחשבים שהמסך יותר לגובה מאשר לרוחב. וסוללה הכי חשוב כימאט כמה שיותר זמן סוללה 5 שעות ומעלה. שיהייה איכותי אחריות שנתיים לפחות רצוי חברה טובה . ושיהייה אפשר להפעיל עליו את המשחק PES , עם יש אפשרות כזאת בלי לקנות מחשב יותר עוצמתי ופחות חיי סוללה עם זה בא לידי ביטוי המשחק אז לא להתייחס לפרט הזה . תקציב 3000 שח' חריגה 200-300 שקל רצוי …
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח לעזרה אני עומד בפני קניית מחשב וצריך עזרה בבנית המפרט (אחרי זמן רב של התלבטויות שלא יצא מהם כלום...) המפרט צריך להיות סביביות ה 4000 שקלים. המחשב ישמש למגווןן רחב של פעילות גם משחקים ואולי בעתיד גם גרפיקה (תלוי מה נלך ללמוד באוניברסיטה) - אולי אדריכלות או עיצוב. בכל מקרה... הייתי שמח למעבד החדש של אינטל ה - E6600 קורץ לי... - מישהו יודע מה המחיר שלו איפה אפשר להשיג והאם כדאי בכלל עליו? מחפש לוח אם טוב - עדיף מבוסס 975X - אין לי מושג איזה לוחות אם טובים למעבדים החדשים הללו... כרטיס מסך חשבתי על Asus PCX Geforce Extreme N7600GT/2DHT 256MB DDR3 חבר המליץ לי עליו.. אשמח להצעות מפרטים ממכם חברים. המערכת אינה צריכה לכלול מסך. כמובן המלצה לספק ומארז וכל שאר החלקי…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-