ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE - 1010 ש"ח AMD MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra) - 790 ש"ח DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 - שני סטיקים - 660 ש"ח GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E - 2300 ש"ח WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB - 465 ש"ח HEC Compucase CI-69U6 400W - 460 ש"ח FLOPPY 1.44 Teac/SONY 1.44 - 45 ש"ח (Black) סה"כ 5720! איך המפרט? חשוב מאד שאם אתם מציעים להחליף משהו שיהיה רק מהחנות KSP! יום טוב. נ"ב אל תחרגו חרגתי כבר מהמחיר ההתחלתי של 5200 ש"ח.
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , תכני HD , שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה עזרה במפרט רק של המחשב בלי עזרים חיצוניים למטרת גיימינג בעיקר WOW בלי הרדיסק ובלי קוננים
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 5500 שקל עם חריגה של עד500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר להכין לי שיהיה גם מארז יפה... לא צריך ציוד הקפי יש כבר.. הדיסק הקשיח שלי הוא לא SETA הוא IDE אז אם צריך חדש אז תגידו... חנות מועדפת זה SKYPC
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן . מה התקציב המקסימאלי? 8-8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא משמעותי מבחינת ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAYA מזדמן , UNITY\UNREAL ENGINE תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher/ battlefield/starcraft/fallout וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך אבל לא יהיה פחות מ21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: DCS WORLD,ARM 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסימולטרים(DCS WORLD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). / ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dcs world(סימולטור) זה המשחק הכי כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080,24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום.... אני צריך מחשב לגיימינג בעיקר והתקציב שלי הוא עד 2500 שקל בלי עזרים נלווים בנתיים מה שמצאתי זה את המפרט הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1#. הוא נראה לי הכי קורץ בנתיים...אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט כי אני לא הכי מבין בזה.. ואם למישו יש משו יותר טוב להציע אני אשמח תודה מראש ניל
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שוב שלום! בהמשך להכתבות האחרונה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431527.msg3711709#msg3711709 אני ממש לפני קניה, וכמעט נסגרתי סופית על המפרט הזה: יש לי עדיין 2 שאלות: 1. האם הספק הנ"ל יספיק לצרכים של המחשב? לפי מה קובעים את ההספק הנדרש? יש בפנדה גם Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem ב260 שח ו - Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem ב 345 שח למשל... ויש לי אפשרות לחרוג ב200 שקלים מהתקציב. האם מומלץ יותר לקחת אחד מהשניים הנ"ל במקום ספק כח סיסוניק 350W איכותי, עלות 215 ש"ח? האם השדרוג הזה טוב במובן - עלות תועלת? 2. במפרט שצירפתי אין גוף קירור חיצוני למעבד, וראיתי שמפרט שהציעו לי מksp כן היה גוף קירור חיצוני. אז כדאי/צריך להוסיף? ואם כן , איזה מומלץ?…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי צריכים מחשב חדש , כל מה שהם צריכים זה לגלישה באינטרנט וליישומי office (אולי מדי פעם לראות סרטים). מה אתם ממליצים לי לקנות ובאיזה מחירים. תודה, עופר
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש עבור אבי מחשב נייח. הצרכים שלו מאוד בסיסיים - עיבוד תמלילים וכאלה. ממש לא משחקים כבדים. לכן, על פניו אפשר פשוט לגשת לאייבורי ולרכוש את המחשב הזול ביותר. מאידך גיסא, כן חשוב לי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ושהמחשב לא ייתקע אם טיפל'ה יעמיסו עליו. לכן אשמח אם מישהו פה יוכל לבנות איזה מפרט בסיסי סביר. כמו כן דרוש כל הציוד ההיקפי - מסך / מדפסת משולבת / עכבר / מקלדת. גם בזה לא צריך את הכי יקר אבל כן איכותי ואמין. התקציב לא מוגדר - כל בהתאם לדילים השונים ביום ששי הבעל"ט. אני מאוד מקווה לא לעבור את ה2000 / 2500 ש"ח להכל יחד. תודה מראש למסייעים אני מצרף כאן תשובות לשאלות מהנעוץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל כל הציוד ההיקפי א) האם לנצל את כל התקציב או …
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
השימוש במחשב הוא לצורך גיימינג בינוני,ולקצת עריכה גראפית. משחקים ותוכנות לדוגמה במחשב: פוטושופ,nfs,call of duty,קריסיס.. התפקיד בעקרון של המחשב הוא מחשב חזק שישמש לכ-5 שנים הקרובות ובעל אופציה לשינוי חלקים עם הזמן אם אצטרך. עם המחשב אקנה מסך של 21.5״. מערכת הפעלה 64 ביט ווינדוס 7. אני לא חושב שיש צורך בהמהרה של הרכיבים במחשב. ארצה כונן דיסקים (צורב) שיהיה במחשב. הנפח שארצה הוא 1TB . אני חושב שאזמין מ-tms מפני שביררתי עליהם והם נשמעים איכותיים . ארצה שהמחשב יבוא מורכב ללא שום מערכת הפעלה או אנטי ווירוס. מה אתם אומרים על הבנייה של המחשב הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10872548&p=100312946&posted=1#post100312946
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט למחשב גיימינג לילד בן 11. משחקי pubg וכדומה. ללא ציוד היקפי. אשמח לתצורה קטנה ככל האפשר, שבתאוריה יוכל לקחת את המארז ממקום למקום.. תקציב 4k, אפשר לחרוג לסיבה טובה.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט זול ביותר למחשב שמיועד לגלישה ברשת האינטרנט בלבד!! לא הורדות לא מיילים לא תוכנטות מסובכות ולא כלום!!! חובה: כרטיס רשת : סטנדרטי (זול) כרטיס קול : סטנרטי (זול) - אולי הכי זול כבר יבוא על הבורד כרטיס מסך : שיראו אבל לא צריך תמיכה מיוחדת בשטויות (אפשר על הבורד) זיכרון : 512 לא יותר ולא פחות דיסק קשיח: לא יותר מ 40 גיגה (אם יש פחות 20 יהיה טוב אבל לא יודע אם מוכרים היום בכלל 20 ) יציאות USB (ברגיל על הלוח) לא חובה: כונן סידי-רום (הכי זול וסטנדרטי) כונן תקליטורים (לא צריך ממש יש לי מליון כאלה זרוקים פה במחסן) זהו נראה לי המחשב מיועד להיות עמדת גלישה באינטרנט (יעני דיי נעול כזה שאי אפשר לעשות יותר מידי) אשמח לראות מחירים ואם אפשר לרדת מה - 1000 ש"ח זה …
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי פה.. כבר חצי מהדברים שלמדתי שכחתי. אח שלי קונה מחשב, והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט בשבילו למשחקים כבדים שנכנס בתקציב (ניתן להתגמש ב200 ש"ח) אח שלי מחכה לזה כבר הרבה זמן, אז עזרה מהירה תבורך תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת SolidWorks- פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.The witcher, Call of duty, medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה לקנות מסך 23' איכותי לעבודה רצופה מול המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
צריך עזרה בבנית מפרט למחשב שמעויד למשחקים תקציב 3000-3600 וכולל מסך (בלי רמקולים מקלדת ועכבר)
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב משרדי בתקציב של 3000-3500 ש"ח. אני אציין מאפיינם שיעזרו לכם לעזור לי במידה ואתם רוצים: *המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים בכלל . *המחשב לא מיועד לשירים ( כמובן שנשמע מידיי פעם שיר או שניים) *המחשב לא מיועד לעריכת גרפיקות *המחשב מתוכנן לטווח הארוך ( עד 4-5 שנים) *המחשב צריך לכלול מסך (19) מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים (לא כולל רמקולים) *אני אינני מעוניין בכרטיס קול איכותי ו כרטיס מסך איכותי *המחשב צריך לכלול כונן DVD RW, כונן דיסקטים. *אני מעדיף את חברת AMD מכיוון שאני רוצה מחשב שיתאים לטווח הארוך ורק להם יש מעבד 64 BIT. *המחשב צריך להיות שקט ( שלא ירעיש כמו שואב אבק) ובעניין העיצוב אני לא מעוניין במחשב עם פאנלים שקופים אלא רק…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מחשב אשר ישמש לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. אני מעוניין גם במסך 19", מקלדת ועכבר אלחוטיים. אין צורך ב-OC, אין עדיפות לרכיבים מסויימים. התקציב הוא סביבות 2500, המקלדת והעכבר הם אופציונליים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תקציב - 3000-4000 ש"ח (לא להגזים, ראו הערות נוספות) שימושים - בעיקר משחקים, הוא אומר שהוא משחק בהכל (אני לא מבין במשחקים), כמובן גלישה באינטרנט וכו' OverClock - לא חומרה - צריך מחשב מלא ציוד היקפי - מקלדת ועכבר. (מסך אני ארכוש כנראה את הDELL U2312HM - אבל זה לא במסגרת התקציב הנ"ל) חנות מועדפת - KSP הערות נוספות - המחשב מיועד לנער בן 16-17 שאוהב לשחק עד עכשיו היה משחק על מחשב עם מעבד i5-2500K עם כרטיס המסך המובנה (HD3000) והרבה משחקים עבדו, חלק לא רצו על המחשב (בגלל הכרטיס מסך אני מניח). סה"כ אני מחפש מחשב טוב ומהיר, ומקסימום נשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים אם הוא יהווה צוואר בקבוק. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי. בזמנו קניתי מחשב וקיבלתי פה המון עזרה. עכשיו חבר שלי מתכנן לקנות מחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור גם הפעם. התקציב הוא בסביבות ה 6000, מסך 19' של סמסונג, המחשב לא הולך לעבור שום OC וגם לא מתוכננים עליו שידרוגים רציניים (אין צורב בלוח אם עם SLI או משהו בסגנון). מעדיף להשקיע את הכסף על מחשב שהוא חזק היום ולא על לוח אם לשדרוגים עתידיים יותר מידי. המחיר ללא מערכת הפעלה. המחשב יכול לחרוג את ה 6000 אבל לא בהגזמות... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שבוע טוב מבקש עזרה בבניית מפרט למשחקים עבור בן 13. תנו לי את ה"BEST" שלכם ------ כמו תמיד.
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבנית מפרט למחשב מבוסס מעבד אינטל למשחקים הכולל Memory 2Gb, HD 500GB כרטיס מסך רצוי תמיכה ביציאת HDMI לא חובה. לוח אם אם אפשר תמיכה בDDR3 ותמיכה במעבדים החדשים של אינטל.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב אני מתכוון לקנות השבוע מחשב חדש וראיתי פה שאתם דיי מתמצאים בכל הענין של חלקי המחשב... אז אני יהיה שמח אם תעזרו לי לבנות מפרט לעבודות של גרפיקה ולמשחקים אז ככה..אני עובד בעיקר בתוכנות 3d studio max ,photoshop and Flash אני גם מתכוון לשחק מדי פעם במחשב אז אני רוצה שהוא יהיה סביר גם למשחקים עדיין לא החלטתי איזה מעבד עדיף לי...אבל חשבתי שעדיף אולי 64BIT? האם אני צודק? לגבי לוח אם...אני חושב שעדיף שהכרטיס קול יהיה מובנה? כי אני לא ממש ישתמש בו חוץ ממשחקים ומוזיקה.... עכשיו בא החלק החשוב...הכרטיס מסך...מרוב כרטיסים אני כבר לא יודע מה עדיף!!! PCI או AGP ATI או NVIDIA אני באמת צריך עזרה פה.... זיכרון אני מאמין שאני יקח ג'יגה מ....מה נשאר? תודה רבה...אנ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. ועוד מוצרים המשתייכים לקטגורית I5-I7. המחשב עובד רק דרך טלויזית 42 FHD 1920X1080 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שצריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?FSX בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת א…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-