עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by electricity86,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב (ללא מסך), שלא לצורכי משחקים, אלא לצרכי סימולציות והתקנת סביבת פיתוח, שמהוות תוכנות כבדות (של מספר ג'יגות). כך שאני מניח שאוכל להסתפק בכרטיס מסך+קול המובנה בלוח M. איני יודע איזה לוח M לבחור, אשמח לעזרתכם. התקציב שלי הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במעבד בעל CPU 3GHz (לפחות), בזיכרון 4GB. נפח הה-HARD-DISK אינו מהווה שיקול כי אין לי צורך בנפח רב, לכן כאן איני יודע במה לבחור על מנת שה-HARD-DISK לא יפגע בביצועי המחשב. כמו כן, אני זקוק לצורב DVD וכרטיס רשת המתאים ל-ADSL שיאפשר לי להתחבר לאינטרנט. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין כמו האם זה מפרט כזה אפשרי בהתחשב בתקציב, והמלצותיכם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכו... אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ GTA 4 חלק באופן סביר (מצידי על MED)... ראיתי את המפרטים המומלצים, השאלה אם אפשר למצוא משהו יותר זול? 1. איזה כרטיס מסך אני צריך? 9600GT יספיק? 2. RAM - שני ג'יגה או 4? אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט כמה שיותר זול.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין בלקנות מחשב חדש. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט; כבר שנה לא התעדכנתי כך שאין לי מושג מה מומלץ יותר ומה פחות. 1. תקציב 3700 עם אפשרות לחריגה קטנה, עד 300. 2. מטרות המחשב: משחקים (לא ברמה של גיימר מקצועי, סרטים, עבודה משרדית וכד'. 3. ציוד היקפי - מסך בלבד. ( 19") 4. נושא הקירור ושקטות המחשב חשוב. (!) 5. לא צריך מערכת הפעלה. 6. האם חשוב שקט? עד כמה? לא מתכון לעשות OC תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  4. תקציב: 2.5k-3k חריגה אפשרית: 250 ש"ח יעוד: גיימינג קל-כבד משחקים לדוגמא: pes 12 nba 2k12 cryciss2 call of duty 7 asb ציוד היקפי: מסך מקלדת עכבר הארדיסק: 500gb-1tb וצורב אם אפשר אז ציוד שאפשר עליו oc תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  5. לוח האם שלי התקלקל ויכול להיות שגם הספק. אני רוצה להתשמש ברכיבים שיש לי היום להרכיב שני מחשבים - אחד לגיימינג בלי להשתולל בתקציב ואחד ל-HTPC. חשבתי על שתי אפשרויות: 1. לקחת את הרכיבים השמישים שיש לי היום ולהרכיב מהם בתוספת לוח אם חדש מחשב HTPC. ומצד שני לקנות מחשב גיימינג די לחוץ בתקציב באיזור ה-3000 ש"ח כולל מסך סמסונג 2333T ומבוסס AMD Athlon II X4 645 ואולי משהו קצת חזק יותר. 2. לשדרג את מה שיש לי היום שזה אומר החלפת לוח-אם תקול, החלפת כרטיס מסך ואולי גם ספק אם יהיה צורך. ומצד שני לקנות מחשב HTPC שלם. מה אתם אומרים האופציה העדיפה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים אחרי מעל עשור שלא נגעתי בשום לוח אם ומעבד וצברתי מלא קורוזיה בתחום אני מחפש המלצה לבנייה עצמית של מחשב נייח בעיקר לעבודה עם סוליד וורקס והעדפה לחומרה שעובדת על LINUX (להבנתי יש כאלה שלא עובדות עם לינוקס). כמובן בלי לישבור יותר מידי את הכיס ועם העדפה לAMD (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה פו). תודה לכל העוזרים.תקציב של עד 5K

7. שלום שלום אני צריך את עזרתכם בבניית שני מפרטים, אחד למשחקים ואינטרנט בתקציב של 3000 (אפילו פחות, עדיף פחות) כולל עכבר, מקלדת ורמקולים+ הרכבה המפרט השני לאופיס, אינטרנט ומוזיקה בתקציב של כ-2500 שקלים(עדיף פחות) כולל רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב בנוסף אני צריך הצעה למסך שטוח(דק) 15" או 17" בתקציב של 1500-2000 בהתאמה תודה לעוזרים, ביי.

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by mil,

אם זה המקום אשמח לפרט יותר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by simonldj,

שלום לכם, אני מועניין לשדרג את המחשב שלי, ובגלל שלמחשב הקיים יש הרבה בעיות והוא ישן, זה הולך להיות יותר סוג של הרכבת מחשב חדש, ושימוש בחלקים מהמחשב הישן. המפרט הקיים שלי: המחשב מתחילת שנת 2010, מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI מעבד ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD זכרון CEON 2GB DDR2 800Mhz- פעמיים, סה"כ 4GB כ.מסך ATI Radeon 5750 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח: 2 של 500GB, שעובדים כבר 3 ו 4 שנים. + אחד חדש 1TB שנקנה כרגע. עכשו, למחשב הזה יש מלא בעיות, שרובם כנראה נובעים מהלוח אם. (חיבורי USB ואודיו עושים בעיות, חסר לי חיוברי SATA (יש רק 2), חסר לי הרבה פעמיים זכרון בזמן עבודה, וכל כמה חודשים המחשב פשוט לא עולה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sasonhaim,

אני רוצה להרכיב מחשב משהו בסביבות 1500-2000 הוא אמור לעלות על מסך 22 דברים שאני חייב שיהיה בו זה 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך טוב ++ לא יורד מה ה9600GT מומלץ בחום יותר תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. שלום רב הרקע לבקשתי נמצא כאן: http://ubuntu-il.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=6903 במידה ולא אוכל להשתמש במחשבים הנ"ל אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב הדרישות: מערכת הפעלה אובונטו מאחר ומדובר בעמותה שאינה למטרות רווח העלות צריכה להיות מינימלית הדרישות מהמחשב הם עבודה על הדפדפן בלבד כמסוף לאפליקצית אינטרנט תודה ארז

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. שלום ותודה על כל עזרה בנושא [i1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג , המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" LG W2486L -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avi.hagit,

שלום לכולם ולילה טוב אני מעונין לבנות מחשב מתנה לאמא שלי ליום ההולדת תקציב שלי עומד על 4500 ואי אפשר לחרוג אני רוצה מחשב כול הכול {מסך +רמקולים עכבר מקלדת} המחשב הולך להיות בעיקר לגלישה באינטרנט +מוזיקה+תוכנות לילדים כגון משחקים קלים ללמידה והתפתחות שהיה רמקולים איכותים +עבודה אם מסמכים של אופיס תודה לכול העוזרים אם אפשר גם את מקום הקניה של המפרט אם הנתונים שביקשתי נמוכים לתקציב אפשר לחתוך מהתקציב ולהוזיל עלויות בקיצור תודה לכולם ושוב לילה טוב

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by psybrain,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים , תכני HD איכותיים ביוטיוב, הרצת משחקים על אולטרה ב 1080P לכמה שנים טובות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, FIFA , FPS , FORZA , BF1 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות ג…

17. שלום הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מחשב בעיקר למשחקים.התקציב שלי הוא בין 4500-5000 בשביל המחשב לא כולל ציוד היקפי ומסך.הייתי מעדיף שבמפרט שאתם בונים תשתמשו הכרטיסי מסך של NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dark souls,borderlands 2,dota 2,bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. טוב זה המפרט שאני חושב עליו בנתיים, והגעתי אליו מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤347 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤382 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 2.1 SBS 380 ¤180 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טס…

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  19. חברים שלום. מחפש מפרט למחשב שולחני. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, עכבר מקלדת מסך, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך למערכת הפעל…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 8000 ש"ח אני לא מתכנן oc בזמן הקרוב אולי בעתיד אני רוצה שהמחשב יתאים למסך 24" אינץ ( לא כולל בתקציב) ואם אפשר גם שהיה שקט תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  21. 1. 3000 שח א. לנצל את כל התקציב ב. חריגה עד 350 שח 2. משחקים תכני HD ב. מיועד לגיימינג משחקים חדשים כגון יריות וכדומה לא GTA ג. המחשב יחובר או למסך 40 אינץ או 43 של פנסוניק. ד.בינוניות עד גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 5. שקט(8) 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך מערכת הפעלה. 8. עדיפות איזור השרון כגון רעננה כפר סבא הוד השרון רק ברשתות מחשבים כגון KSP IVORY R.M.S 9. חודש הבא גג חודשיים. 10. העדפה לשימוש במארז fractal design define nano s 11.אין צורך לשמור על אופק שידרוג עתידי.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום לצוות הנפלא! אני צריך מחשב ( ללא מסך ) לעבודה של עיבוד תמונות בפוטושופ ופריהנד פלאש וכדומה האם אני צריך כרטיס מסך חזק ?? ( כגון ati 9600 xt שמחירו מגיע כמעט ל 1000 ש"ח) ולמה בכל המפרטים שלכם מופיע מאוורר בנפרד מה המאוורר של הספק לא מספיק?? הייתי רוצה שהמחשב יכלול הרד דיסק 120 gb צורב dvd ( אגב צורב כזה הוא משמש גם כצורב לדיסקים רגילים ?) מקלדת עכבר אופטי ורמקולים סבירים ומעבד חזק ולוח אם חזק כמובן ופניתי אלכם מפני שאין לי כל כך ידע בחומרה דרך אגב הדפסתי את אחד המפרטים שלכם והלכתי לחנות של אייבורי ( אני מב"ש) והם צחקו עלי אמרו שהמפרט גרוע והפכו לי שם את הכל והאמת אני מעדיף לסמוך עליכם הרבה יותר בקיצור סליחה שאני מקשקש יתר על המידה מי שיוכל לעזור יבורך?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח, בהחלט אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ועוד משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וה OBLIVIAN החדש מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך וגם אין צורך במסך . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

24. לא מתוכנן oc. שהמחשב יחזיק לפחות 5. ברשותי מסך 24 אינץ של סמנסוג. אני אשחק במשחקים כבדים. אין צורך בצורב יש לי.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  25. אני מתכן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך, מדרבורד, מעבד, כמות זכרון רם ואם שחכתי משהו נאי ישמח אם תעדכנו אותי המחשב מיועד למשחקים כגון:gears of war, crysis, fear 2,empire earth 3, unreal tournament, call of duty 4 ועוד.... אני צריך שהמחשב יצליח להעלות את המשחקים הנ"ל בגרפיקה לא שניתן לקנות מחיר שאני מתכונן להוציא וברזולוציה 1280X1024 תודה מראש אם אפשר נא לכתוב לי מחירים של כל פרט שאני יוכל לבחור בסופו של דבר מה לקנות

• 5 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.