ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני צריך עזרה בבניית מפרט עד 2500 לעבודה משרדית...משחקים יחסית קלים...תעזרו לי לבנות את המחשב הכי חחזק שאפשר לבנוות במחיר הזה.... אני לא צריך מסך...סידירום...פולפי..ולא זיכרון.....אני צריך בנוסף מקלדת עכבר רצויי אלחוטי אם אשר וצורב דיויידי...זה דחוף אם אפשר היום...ואיפה לקנות..רצויי בסביבות ת"א...תודה מראש לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברים . אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש השימושים שלו לרוב יהיה בתוכנה CUBASE שזה עריכת סאונד וגלישה ומדיי פעם משחקים. מסך יש לו כבר התקציב הוא בין 2000-2500 שקל עזרתם המקצועית בבקשה להרכיב לו את המפרט הטוב ביותר שיוכל לקבל.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום וברכה, ניסיתי ככל יכולתי להכניס את כל הנתונים שעלו לי בראש ב"טופס". מקווה שתעזרו לי... תודה מראש... התקציב המקסימאלי? 3,200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ₪. 2. שימושי המחשב יהיו AutoCad, אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD כולל צפייה במסך גדול 40 אינץ. מתוכנן לעבודה על AutoCad. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 24 אינץ והשני 40 אינצ' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 - 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 8 והרכבת מחשב בחנות. 8. אני מאיזור ירושלים אך אין העדפה לחנות דווקא בירושלים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי שהמחשב יהיה יחסית קטן (במידת האפשר) אך יכלו…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט עד 3000 ש''ח למטרות סרטים, מוזיקה, אנטרנט, עבודה עם אופיס, תוכנות למתכנתים כמו ויז'ואל סטודיו וכד'. זיכרון 4G, כונן 500G, צורב, אין עדיפות למעבד אינטל או AMD רק שיהיה 4 ליבות, כ. מסך סביר עד פשוט. אין צורך במסך. מעדיף מ RSM תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להיעזר בנסיונכם באפיון מפרט לצרכים הבאים: 1. תקציב: עד (!) 4-4.5K, חסכון יתקבל בברכה. 2. שימושים: כללי (אינטרנט, אופיס, משחקים)- 80%, קידוד וידיאו ועיבוד תמונות חובבני- 20%. אני משתמש במסך של Samsung, 20", 1650*1050. 3. ציוד הקפי- מקלדת + עכבר, רצוי רמקולים פשוטים 2.1 (לא חובה). 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. מפרט רצוי: כרגע, נעזרתי ב-rsm להרכיב את המפרט הבא: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1056 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪1009 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1340 G.Skill 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 RipJaws Core I5, יחידות 1 ₪650 http://www.rsm.co.il/product.as…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שימוש במחשב בעיקר אינטרנט ומוסיקה אבל המחשב צריך ליהיות מאוד חזק לעבודה ממושכת , זכרון 1024 והרד דיסק 120 , לא צריך כרטיס מסך , מקלדת ועכבר לא צריך.. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 4500K לא כולל מסך המחשב מיועד לעריכת וידאו קלה, תוכנות עיצוב גרפי (תלת מימדיות בעתיד), הורדות סרטים... חשוב לי שאני אוכל להעביר OUTPUT מהמחשב לטלויזיה ואם אפשרי גם להפך במגבלות המחיר מה טוב. צריך מחשב מהיר וחזק, שלא יקרוס, שלא יתחמם (קרה לכל המחשבים שלי בעבר), ושיהיה שקט לשם שינוי מעדיף על מעבד אינטל בבקשה תעזרו תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב עד 4K . דרישות: שיריץ סרטים באיכות 1080P חלק ברמה הכי גבוהה. וכונן קשיח שיהיה 1.5/2 TB
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה שתבנו לי מפרט 5K שישמש בעיקר עבור משחקים ופוטושופ... המפרט יכלול את כל הציוד ההיקפי(מסך מק' רמקולים ועכבר), ואשמח לקבל גם 8600 נחמד ... תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים ואינטרנט [AMD] לא צריך מסך.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח חושב לפצל אותו ל5200 מחשב, 1000 מסך, 400 וינדוס, 400 עכבר ומקלדת, אולי רמקולים. מוכן לקבל הצעות לחלוקה שונה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים (מזמן לא היה לי זמן, אבל בתקווה...), עבודה משרדית (יישומי אופיס בעיקר) וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab, solidworks ו-autocad מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ביתי עד לסך של כ-3000 ש"ח, אשר משמש לגלישה באינטרנט, קבצי שיתוף, וכן למשחקים ברמה ראשונית (זאטוט בן 4), וכן לשימושי אופיס רבים (עבודה משרדית מהבית. בקיצור - מחשב שיש בו הכל. אין צורך לכלול: מסך; כרטיס FIREWIRE לחיבור למצלמת וידאו דיגיטלית(יועבר ממחשב ישן); צורב DVDRW (ברשותי צורב שיועבר ממחשב קודם). היות ואני עדיין "מנפעי דור הפנטיום" הישנים (משנת 2000) חשוב לי שהמחשב יגיב במהירות ויעלה תוכנות בצורה מהירה. קיימת מערכת הפעלה מסוג XP. מבקש את המלצתכם לגבי מקום רכישה אמין + אחריות. תודה !!!! אדי.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני מעונין לבנות מפרט למחשב דסקטופ לשימוש ביתי שעיקרו ויז'ואל סטודיו, פעם בשנה נגיד משחק (GTA למשל) ועריכות וידיאו ופוטושופ. לא ממש מחשב לגיימרים. התקציב הוא בסביבות 2500 שקל. חשוב גם שיהיה יחסית שקט בגל שהוא במרכז הבית. הצלחתי להתארגן על מעבד במחיר מוזל (100 דולר= 400 שקל) - intel i5 750 שהוא עם ארבע ליבות. רציתי להשלים את המפרט (קיבלתי בחנויות מפרט שהותאם ל-i3 כי למעשה הוא עונה על הצרכים שלי: הנה הפירוט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 כמובן שבמקומו יהיה לי את ה-i5. לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA,…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב כי הסכום הזה זה ממש קצה היכולת שלי) יש מספר דברים שחשובים לי במחשב 1) קצב עבודה - שיהיה מהיר וכמובן שלא יתקע 2) שיהיה יחסית שקט 3) התוכנות העיקריות שאני עובד איתן היום הן: אינטרנט, מוזיקה וסרטים, פוטושופ, teamviewr , emule וutorrent (ואני רוצה להשאיר לי אופציה גם במידה ובעתיר ארצה תוכנות קצת יותר כבדות כמו אוטוקאד וכאלה) בכל מקרה אין משחקים כבדים על המחשב. 4) לא יודע אם זה משפיע על הכרטיס רשת - יש לי 100 מגה של הוט המפרט ההתחלתי שאני ראיתי כאן באתר שנראה לי הוא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632§ion=293&target=רב-תכליתי רק שיש מספר נקודות לגביו: 1) יש להוסיף מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנתי את המפרט הבא על פי הצרכים שלי...: אני לא מבין בלוחות אם כלל וכלל ואני גם לא מבין בכרטיסי מסך.. מה שכן אני יודע שהכרטיס מסך צריך להיות טוב ולסחוב איכות של 1080i ושיהיה יציאת VGA אחת ויציאת DVI אחת.. עם קירור פסיבי.. כלומר Nvidia 7600-7700 אבל יש כל כך הרבה סוגים שאין לי מושג מה לבחור... גם לוח אם אין לי מושג... צריך שיהיה כרטיס קול טוב וכרטיס רשת ושיתמוך במפרט כמובן... עכשיו בקשר למארז.. אין מארזים יותר זולים שבאותו גודל.. קטנים כאלה.. אבל לא יקרים רצח 850 שקל! אין משהו ב300-400 שקל בגדלים כאלה? עוד שאלה- האם הספק של המארז בכלל מספיק? ובכל מקרה איך המפרט סך הכל... מבחינת צריכת חשמל, חום ורעש.. כמובן צריך שיהיה צריכת חשמל נמוכה, חום נמוך ורעש כמה שפחות-- שיהיה…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, תעזרו לי בבקשה לבנות משהו טוב בתקציב הזה צריך מחשב כולל הכל - מקלדת,עכבר,רמקולים ומסך ההדגשים הם כאלה: AMD - הבנתי שהם יותר טובים יחסית למחיר היותר נמוך 1G זכרון צורב DVD מארז עם USB מקדימה/למעלה מסך LCD - כנראה שאני אקח את ה 730B של סאמסונג - אבל אם יש הצעות יותר טובות - בבקשה אגב, אם אתם יכולים להמליץ על חנויות יותר טובות/זולות אני אשמח לקבל מפרטים גם מהם - בחרתי בksp רק בגלל שיש סניף שלהם קרוב אלי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב מ-KSP, ללא ציוד היקפי, ללא מסך ויש לי כבר צורב ו DVD ROM , המחשב יהיה בעיקר למשחקים- ברובם כבדים אבל אני לא מתכוון לעשות OC. התייעצתי בינתיים עם כמה אנשים וכבר גיבשתי מפרט, אך אני לא בטוח בקשר אליו לגמרי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לשפר אותו בתקציב שרשום בנושא (4500) , בבקשה בלי חריגות מתקציב זה. אני גם הייתי רוצה שהמחשב הזה יספיק לי ל-3 שנים ויותר אז תגובות בקשר לאיכות החלקים יתקבלו בברכה אם למישהו יהיה הצעה לחלקים/מפרטים שונים אז אבקש להביא אותם מהאתר של KSP כי אין לי אפשרות לקנות בחנות אחרת (אני מאיזור באר שבע) האתר הוא : www.ksp.co.il המפרט שגיבשתי עד עכשיו הוא : מעבד - 995 ש"ח - Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש וסיפרו שהפורום הזה יעזור לי לבנות מפרט טוב למחשב. התקציב שלי: 4,600 (לא כולל מסך ורמקולים..) את המסך והרמקולים אני כבר יסדר. אז אתם יכולים לתת לי מפרט? ואל תשכחו זה למשחקים כבדים!
-
- 6 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש עזרה לבניית מפרט בדגש מיוחד על שקט ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפייה בסרטים וגלישה, אך שיוכל להריץ משחקים כדוגמת ה-SKYRIM בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך דל U231…
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אוקי חברה מחר אני הולך לקנות מחשב זה סופי....כבר פתחתי כמה נושאים פה ואני מקווה שזה יהיה אחרון.. אז התקציב שלי הוא בסביבות 2700...בניתי מפרט כזה עד עכשיו: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX - BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤417 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤369 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE אחריות: שנה. מחיר: ¤170 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות:ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤291 סט מקלדת ועכבר: LOGITECH CORDLESS DESKTOP Deluxe 650 מחיר: ¤150 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שע…
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב לא יותר מ8000 אבל לחסוך כמה שיותר 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הרוב למשחקים והמרת סרטים ואינטרנט ואופיס לקחת בחשבון כמובן 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא חוץ ממסך 22 אינצ' אני חשבתי על ה T220P 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול ולא צריך כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור ו…
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט, בתקציב של 4.5K (עם אפשרות לחריגה), למשחקים חדשים שיעבדו חלק ועל הגדרות הכי גבוהות (עדיף), כגון crysis, אני צריך גם מסך 19-22 אינצ', לא מתוכנן OC, הארד דיסק לא צריך גדול במיוחד ( באיזור ה300 יספיק כי יש לי עוד אחד מהמחשב הקודם), לא חייב להיות שקט במיוחד, לא צריך התאמה בין צבעים, וחשבתי על החנות TMS, אז שתיהיה גם אפשרות להרכבת המחשב במעבדה. חשבתי גם על מעבד שיהיה טוב כמו C2D 8400 כרטיס מסך 4850HD כי ה4870 נראלי יהיה יקר מידי וזיכרון 4G זהו נדמה לי, אם יש לכם הצעות למעבדים אחרים אז גם טוב למרות שאני מעדיף את זה תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בבנית מחשב.. התקציב הוא 2500 ולמחשב לא צריכים להיות ביצועים גרפיים גבוהים מדי כי אני לא אנצל את זה המפרט צריך לכלול: -מעבד -לוח אם -כרטיס מסך -מארז + ספק -צורב DVD - HD כמה שיותר אם נשאר כסף.. ד"א, איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב? AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX INTEL P-D LGA775 Dual Core 805 2.66GHz 2MB Cache Intel Pentium 4 3.0GHz 2MB Cache 755 _____________________________________ אשמח גם לקבל עזרה ב: ICQ#78727915 MSN: Royi_Hirsh@walla.co.il. תודה מראש, רועי!
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט במחיר עד 3000 ש"ח. במחשב בעיקר לעבודות, סרטים ואינטרנט. לא מתוכנן למשחקים ולא OC. שיהיה מהיר עם הרד דיסק בנפח גדול.. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-