ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חושב על קנייה של מחשב גיימינג לשימוש אישי. משחקים כמו WARZONE PUBG וכו'... יש לי כרטיס מסך שקיבלתי ASUS GTX 1070 8G ואני מעוניין לקנות את שאר הרכיבים(מעבד, זיכרונות, ספק, מארז...). התקציב עומד על 2000 ש"ח(אם אפשרי), אין צורך במערכת הפעלה או לדים/אורות וכדומה. רצוי שיהיה כלול כונן SSD/M2 של 240-256G ועוד לפחות 1TB. אשמח לקבל עזרה/ייעוץ בבניית מפרט אופטימלי לתקציב. תודה הרבה!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג (משלם במזומן אז זה גם מוזיל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והמשחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך ''23 ושיהיה חיבור HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי, קודם כל רוצה להודות מראש לכל העוזרים: מעוניין לרכוש מחשב בתקציב 7-7.5K לגיימרים. כולל מסך מקלדת ועכבר. חשוב לי להשקיע במחשב שיתן מקסימום תוצאות למשחקים חדשים שקיימים היום ויהיה גם רלוונטי למשחקים בשנים הקרובות.. אם אפשר שיריץ את המשחקים ברזולוציה מקסימלית. כמו כן, צריך תמיכה אופטימלית לתוכנות עריכה וידאו ועיצוב גרפי - Premiere, After effects, Photoshop לא מתכנן לעשות OC מחשב שקט שלא ירעיש- חשוב מאוד. בהערכה רבה, מושיק
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בבקשה בבניית מפרט לתוכנות הבאות (לפי סדר חשיבות): אילוסטרטור אינדיזיין פוטושופ אפטר אפקט פרמייר התקציב הינו 7000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
בעקבות שהמחשב הישן של אחותי הלך לעולמו ההורים שלי נתנו לי 6000 שקל לקנות מחשב חדש כולל הכל שילך דווקא אליי והמחשב שלי אליה. אני גיימר דיי כבר ורצוי כרטיס מסך חזק ועמיד ולוח אם כולל חזק לאוברקלוק לא רצחני אבל שיהיה עמיד... אפשר להתגמש אבל עד ל-6400 לא יותר ואין לי העדפות אינטל או איי אם די אשמח לשמוע מפרטים לשניהם.. בתודה ניב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיעבוד כמו חללית בתקציב שבסביבות 4,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה בקטנה ) התקציב הוא למחשב ללא ציוד היקפי (עכבר מקלדת רמקולים וכו') לא מתוכנן OC. דגשים: *זיכרון 2GB *הארדיסק בנפח גדול מאוד *קירור וספק כוח עצבני *מארז יפה *יש ברשותי כבר צורב DVD אז עדיף לקנות סידירום רגיל ולחסוך את הכסף לחלק אחר במחשב או לקנות צורב יותר טוב? המחשב ישמש בעיקר לכל מיני עריכות של מוזיקה, תמונות ווידאו ככה שאני צריך כרטיס קול נורמלי וכרטיס מסך טוב! אפשרי לבנות מחשב שיענה על הצרכים שלי במחיר כזה? :s05: נ.ב אני גר בצפון, באיזו חנות הכי משתלם לרכוש את המחשב? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי המטרה של המחשב היא רק שימושי אופיס ואינטרנט, וקצת מוזיקה אין שימוש בנפחים גדולים של ההארד דיסק. ואין כל שימוש מיוחד של המחשב. תודה רבה :-)
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום שלום לפורום המוצלח בתבל. לאות הוקרה לעצמי על שאני כזה מגניב וסיימתי תואר, אני רוצה לשדרג את המחשב החביב והזקן שלי (כבר בן שש... ריספקט..) הסתובבתי לי בפורומים שלכם ובאתרי ביקורות על רכיבים, אבל אני אשמח אם תוכלו להציץ במה שדגתי לי ותאמרו מה אתם חושבים. יצויין, שאני צריך רק הארד דיסק אחד (יש עוד אחד שמתאים ל-SATA 2); את כל הציוד המשני (מקלדת, עכבר, צורב, כרטיס רשת וכו') אני פשוט אקח מהמחשב הישן - רוב הרכיבים חדשים למדי. גם המאוורר של המעבד נקנה לפני חודשיים והוא מתאים לדור החדש (AM3). אני כן צריך מסך, כי שלי נוטה להזכיר את סבתי עליה השלום, בהבדל העיקרי שלסבתא שלי ז"ל אין צריבה לבנה נאה בצד שמאל למטה (אקווה). כמו שאתם רואים, 4000 שקל זה לא תקציב גג ואפשר לפרוץ אותו, אב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לבנות מפרט וברצוני לבקש עזרה וחוות דעת שלכם (אם הספק לא יספיק או אלטרנטיבה לרכיב מסויים) אז הנה המפרט: קצת רגע על הבחירות בחרתי לעשות רייד עם ההארדיסקים לשיפור ביצועים בפעולות היום יום כמו כן מערך שתי כרטיסי מסך בגלל שאני משתמש במסך 26 אינץ' בתור מחשב אז אני יצתרך לכוח בכדי להריץ על הרזולוציה (full hd) 6 ג'יגה ראם כי ראיתי באתר על הוכחה ששמונה זה לא יותר טוב המחירים שאספתי פה הם מksp ומזאפ רובם CM 690 Black (No PSU) X 1 = 375 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS X 2 = 750 Core i7 920, s1366, 8MB Box X 1 =1480 EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E X 1 = 1100 3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel X 1 = 585 Gigabyte GeForce GT…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבנות מפרט למחשב אשר רוב היישום בו יהיה עבור מסחר יום בבורסה - מה שאומר חיבור של לפחות 2 מסכים (בעתיד הקרוב אפילו 4) אשר מציגים גרפים שמעודכנים בתדירות גבוה. לא לשם עריכה של גרפים. מעבר למסחר (תוכנות מסחר בבורסה וגרפים שמייצגים מחירי מניות), דרישות בסיסיות בלבד של גלישה באינטרנט, אופיס ,סקייפ וללא משחקים. המחשב הוא לצורך פרנסה -כך שאמינות גבוה של חלקים ואחריות חשובים. המפרט צריך להיות עד תקציב של 3000 שח כולל מסך 19" אמין. חשובה האמינות של הרכיבים, אחריות של 3 שנים מינימום וביצועים. העדיפויות הן - 1) חיבור של 2-4 מסכים בו זמנית (2 כרטיסי מסך בהחלט בא בחשבון) 2) אמינות 3) שקט סביר, לא צריך להתלהב עם קירורים למיניהם. אין אוברקלוקינג 4) מעבד dual core לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחר במחיר 1500 ש"ח לצורך משחקים כמו fifa nba וכו' אני צריך רק מחשב בלי מסך וציוד נלווה! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי + עבודה משרדית בעיקר וורד ולחבר אותו למסך הטלויזיה בסלון. שימושי המרכזיים: 1. צופה בסרטים באיכות גבוהה. 2. משתמש בוורד. 3. שומע מוסיקה (שיהיה איכות טובה מאוד). 4. אינטרנט. 5. עובד רוב הזמן עם 15 חלונות במקביל. מה חשוב לי: 1. שלא יתקע וירוץ מהר. 2. איכות סאונד ותמונה מהגבוהים שאפשר במחיר הנקוב. 3. אפשרות להקליט מהממיר הדיגיטלי. 4. כונן קשיח אחד מהיר ולא יותר מכיוון שיש לי שני נידיים. 5. שלט רחוק למחשב. 6. מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים לא כלוול במחיר (תגידו כמה עולה רק). אשמח לקבל הצעת מחיר ולהתחייב שהחנות עם ההצעה הטובה ביותר והמשתלמת ביותר תזכה בי כלקוח עוד ביום א'
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לבנות מחשב ביתי לדודה שלי בתקציב של כ-3500 פלוס מינוס. המחשב מיועד בעיקר ל: משחקים, אופיס, גלישה באינטרנט ועוד תוכנות קטנות. אז המפרט שאני הצעתי זה ככה: מעבדי ?AMD? (Athlon XP 2800+(512k 333 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 זכרונות? DDR 500 512MB A-DATA 630 כרטיסי מסך? GIGABYTE RADEON 9200 VIVO 128MB 300 כרטיסי קול? CREATIVE 5.1 Live Value 170 דיסקים קשיחים? MAXTOR 80GB 7200/133 (8MB) 440 ?1.4,?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 40 ?? CD-ROM LG x52 80 צורבים? CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) 160 מסכים? MAG 17'' 786 PF FLAT 760 מקלדות? GPT+ Mouse Optical…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. התקציב שלי הוא 3200 ש"ח, אבל אני מעדיף לא לנצל את כולו. 2. המחשב ישמש בעיקר לתיכנות בעזרת Visual Studio 2012. אני גם רוצה להריץ משחקים חדשים על המחשב, בעיקר משחקי מרוצים דוגמת Dirt2. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. המחשב צריך להיות אצלי בחדר, אז אני מעדיף שלא יעשה אור ועדיף שיהיה גם שקט 5. עם יש מעבד + לוח אם שמאפשרים לעשות OC פשוט, אני מעוניין. עשיתי פעם כבר OC לכרטיס מסך שלי. 6. מבחינת תוכנות, אני רוצה להשתמש בווינדוס 8 שכבר יש לי על הלפטופ (כשיגיע המחשב בחדש, אני זורק אותו) 7. לא חשובה לי החנות, רק שתהיה בעזור תל אביב 8. אני מתכנן לשדרג אותו לפחות פעם אחת לפני שאני אעבור למחשב חדש בעתיד בנתיים מושך אותי המחשב הזה: http://hwzone.co.il/specslist…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: מיועד למשחקים בגנון COD, ASSASSIN'S CREED ודומיהם על רמות גראפיות גבוהות. אני אשמח שמשחקים כאלא יעבדו לי חלק וללא לאגים. ועל רזולוציה של: 1600900X סוג המסך שברשותי: FLATRON E2040 של LG 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, בבקשה מפרט מושלם ללא מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 :בסביבות ה 8 6. האם מתוכנן אוברלוק OC: לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה WIN 7 64BIT, הרכבה…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, בניתי מפרט למחשב בהתבסס על מפרט חזק לגיימינג כולל ציוד הקפי מהמפרטים המומלצים באתר. בדקתי את המפרט במספר חנויות שקראתי המלצות עליהן פה בפורום וב TMS יצא לי הכי זול. אשמח אם תעזרו לי לשפר את המפרט בהתאם לצרכים שלי, כי בסך הכל אני ממש לא מעודכן בשוק בשנים האחרונות (עברו בערך 5 שנים מאז שקניתי את המחשב הקודם) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה500 ש"ח אם משהו באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, צפיה בסרטים/סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב הפירוט של המפרט המבוקש: 1. מה התקציב המקסימלי? באזור 3000 ש"ח, אפשר לחרוג קלות (עד 500 ש"ח בערך). אם נדרשת חריגה נוספת אפשר לשקול. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט) פיתוח תוכנות (visual studio 2010, 2008). המחשב מיועד לחברת פיתוח תוכנה כעמדת פיתוח לתוכניתנים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - 2 מסכי 22" רזולוציה מיני' 1680X1050 (אחד מהם עם ציר מסתובב 90 מעלות), מקלדת + עכבר, רמקולים, אוזניות+מיקרופון 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד - נדרש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המחשב ישמש לאופיס 2007, ואינטרנט בעיקר. מקסימום התקציב הוא 1000 אבל אם אפשר להוזיל את העלות במאה+ ש"ח זה עדיף. לוח-אם צריך להיות עם כרטיס מסך+קול+רשת מובנים. זכרון לדעתי מספיק 1GB. מארז+ספק יש של HEC 300W בסביבות 220-230 ש"ח, השאלה אם כדאי לחסוך 100 ש"ח וללכת על ג'נריים, כי הדרישות כאן הם באמת לא גבוהות.רצוי שיהיו יציאות USB קדמיות. אני אזכיר שוב: לא כולל הארדיסק, צורב ומסך. בניתי אישהו מפרט אבל הוא סתם מיועד להעריך את העלות, אני לא מכיר את לוח האם ולא יודע אם מעבד כזה מספיק או שעדיף AMD בתקציבים האלו. ¤352 מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤220 לוח אם FOXCONN 945G7MD-8KS2H ¤117 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤225 מארז כולל ספק HEC 6K…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש בעל מפרט אשר יענה לדרישות הבאות: עבודה עם תוכנות תלת מימד כגון: GRAND MA 3D, wysiwyg R35 עבודה עם תוכנות שירטוטים כגון AUTOCAD תמיכה ב3 מסכים ברזולוציה גבוהה. עבודה עם סאונד לא ברמה גבוה מאוד. תקציב עד 4000 . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, לפני שנה קניתי כאן מחשב בעזרתכם ועכשיו אני צריך עוד אחד מחיר המטרה הוא 7000 כאן הגעתי לקצת יותר, זה המקסימום הדרישות מהמחשב הם בעיקר ביצועי CPU - לצורך SOLIDWORKS ברמת חשיבות שנייה- גודל הזכרון (בכבודה עם קבצים גדולים) ומהירות שמירת קבצים וכן חשיבות נמוכה יותר לחבילת ADOBE- עבודה עם הGPU של הכרטיס מסך כמה שאלות: האם המחיר סביר? האם כדאי לפצל את הרכישה? האם הרכיבים שבחרתי עובדים זה עם זה טוב? האם יש רכיבים שלא ימוקסמו במפרט הזה וכדאי לקחת רכיב זול יותר? האם הלוח אם והמעבד הספציפיים עובדים טוב יחד האם יש צורך בקירור אחר או בספק אחר האם לי כאדם לא מקצועי בחומרה כדאי לקבל את המחשב מומהר ובגדול כל העברה של השקעה מרכיב אחד לאחר שתשפר את המפרט יום ט…
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה, עם קצת משחקים (פשוטים..). יש לי כמה עוגנים שאני רוצה לשמור עליהם: ספק כח 'אמיתי' ויציב, ושקט יחסי מהמחשב. לא מעניין אותי החברה של המעבד, אבל מה שכן חשובה לי יכולת השידרוג בעתיד. במחשב אני צריך את הדברים הסטנדרטים:כ. רשת, כ. קול, כ. מסך (כאשר שני הראשונים בהחלט יכולים להיות OB, ולגבי השלישי אני מתלבט), וצורב DVD אה, כן מה שאני מחפש זה רק את המחשב. כל הציוד ההיקפי (מסך דק, מערכת סראונד, מקלדת/עכברת כ. טלויזיה) כבר קיים. תוכלו לסייע לי בנושא?
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מחשב לחבר, עד 10K ש"ח, שימוש כבד ביותר במשחקים. לא חייבים לנצל את התקציב עד תום אפשר גם בפחות. הרכבתי את המפרט הבא: DFI Best Bundle For Overclocking NF4 64Bit AMD 3,545 ש"ח Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 560 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme 2,260 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 58 ש"ח NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 330 ש"ח RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400 Watt 446 ש"ח Samaung 17 LCD SyncMaster 760BF 2,120 ש"ח סה"כ 9,319 ש"ח כאשר הבאנדל כולל FI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 …
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אך אני רוצה שיצא המחשב הטוב ביותר אז אם זה מגיע ל2500 זה לא נוראי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקי מחשב.חשוב לי שהוא יריץ 2 משחקים :SIMCITY 5 - בצורה טובה ואיכותית ללא בעיות דרישות מערכת: http://www.simprograms.com/simcity/s...-requiremen... GTA V - בצורה נמוכה-בינונית ללא בעיות*2 המשחקים יצאו בעתיד יש לי מסך 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 3000 ש"ח לשימוש של משחקים,הקלטות ומוזיקה בעיקר ואני קונה במחירים של יבואן כך שהמפרט יכול להגיע עד 3500 שקל וביבואן יצא משהו כמ ו 600 שקל פחות מחנות יש לי כבר הרדיסק סידירום וצורב.. כך שאני צריך רק לוח, מעבד,זכרון,כרטיס מסך ומארז(או עוד משהו) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-