עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ReL_1,

שלום חברס!!! אז ככה.. אחרי 3-4 שנים הגיע הזמן לשדרג.. הP4 וה9700PRO שלי כבר לא סוחבים והנה ה"דרישות" שלי - מעבד של אינטל .. סגנון E6400 E6600 או מה שאתם מוצאים לנכון.. לוח אם (כמובן) כרטיס מסך - לפחות 8800GTS כלשהו.. או שוב.. מה שאתם מוצאים לנכון ספק כוח הארדיסק - לפחות 180GB .. לא מכיר את הגדלים כבר זכרונות! 2GB זה הכרחי, לא פחות...ושיהיה סוג טוב... חברה עם שם .. לא משהו טייוואני לא מוכר מארז שיהיה גם מסוג טוב צורב דיוידי מסוג פשוט, אלו של ה200 שקל שכולם קונים לא צריך כרטיס קול \ רמקולים \ מקלדת \ עכבר \ מסך . תודה רבה!! ולא לשכוח, 9000 שקל זה הגג של הגג.... משם אפשר רק לקצץ 8) ושוב תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Ronfer123,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך 24.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום רב! מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שהוצע לי לגיימינג כבד אני יודע שחלק מכם יגיד שאפשר להסתדר עם כרטיס מסך אחד אולי אבל אני רוצה 2.. המפרט הורכב בחנות TMS באותה הזדמנות אבקש לדעת מה אתם חושבים על החנות הזו מבחינת שירות ואמינות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe JAPAN YASYA - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1240 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪991 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪443 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמ…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום! אני עכשיו קניתי מחשב ממוצע שאני עומד לשדרג. המפרט לפני השדרוג: מעבד core i3 2100 לוח אם : H6\H1 אני לא כל כך זוכר 4 גיגה זכרון 500 גיגה קשיח השדרוגים: כרטיס מסך geforce nvidia 1 gb שעולה 320 שקלים. השאלה היא אם לשדרג ל i5 או I7 המחשב בלי השידרוגים עולה 1100 בהנחה מיוחדת התקציב הוא עד 1700 עם חריגה של 200 ש"ח ללא חומרה המחשב מיועד למשחקים כמו crysis 2 gta iv gta san andreas counter strike combat arms

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש באינטרנט וצפייה בתכני HD בחיבור למסך טלויזיה 32 אינצ' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למחשב מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משחק במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא …

7. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב. 10. האם…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

שלום, חבר ביקש ממני לבנות בעבורו מפרט גיימינג ב-8K. לא מתבקש אוברקלוקינג (אך בטוח שבמחיר הרכיבים אוברקלוקינג יהיה בגדר אופציה) לא מתבקש ציוד היקפי. מתבקש חנות מהמרכז. אשמח

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייח שישמש בעיקר לגיימינג בסיסי (פורטנייט) ועריכת מצגות ווידאו חובבנית. בתודה מראש, שלומי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K,ניתן לחרוג בקצת מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסיסי דוגמת פורטנייט, מיינקרפט. תוכנות גרפיקה ועריכת מצגות ווידאו: Photopia, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט בין 24 ל- 27) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה…

10. שלום, קניתי מחשב חדש, עם דיסק קשיח רגיל, וקניתי בנפרד SSD mSATA של 256GB. עכשיו, אחרי שאני שם את הפלאש בתוך המחשב, איך אני מעביר את הווינדוס והכל מהרשיח הרגיל לפלאש החדש? או שזה לא מומלץ בכלל (יש סיבה לכך)? ובכל זאת לבצע התקנה מלאה מאפס עם כל ההתעסקות בהתקנת דרייברים מתאימים וכדו'. אם זה משנה, מדובר בDell Precision M4800, עם Windows 8.1 Pro, והמחשב עוד לא הופעל מעולם (אם זה משנה).

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. התקציב הוא 7000 ש"ח... הוא צריך להיות כלול עם מארז ולוח תואמים שאטל... כונן קומבו CDRW/DVD ... מסך LCD ... נ.ב - בבקשה אל תגידו לי לא לקנות מסך LCD כי זה מה שהוחלט... תודה מראש imac!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Hagay Gur,

אני בקרוב נכנס לקבע ואמור להישאר לי מהחסכונות והמענק כ20,000 ש"ח שמתוכם אני רוצה להשקייע במחשב כ7,500. קחו בחשבון שמאוד משנה לי התועלת (אם המחשב ב5,000 רק טיפה פחות טוב הוא עדיף) והרעיון הכללי הוא שהמחשב גם יחזיק לי לתוך הלימודים (מקווה להתקבל לרפואה) באוניברסיטה ולקבע הראשוני שלי בקיצור: טרות המחשב? גיימינג ועבודה על מסמכים בעיקר. * גודל המסך? 17 אינץ', נועד להחליף מחשב נייח לחלוטין בשנתיים הקרובות לפחות. מט או מבריק לא רלוונטי, רק שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? FHD, לא מתכוון להשתמש ב4K כל חיי אם זה תלוי בי. לא ממש שווה את הכסף והמסביב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת טובה להקלדה בעיקר, בשביל …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בכפר סבא בשביל אבא שלי . מצאתי את המפרט הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&comp=30 והוא נראה לי מתאים מבחינת ביצועים, אבא שלי לא מריץ משחקים - רק אינטרנט, אופיס ודברים כאלה. עכשיו, חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר. אודה מאד אם תוכלו להמליץ אילו חלקים אפשר להחליף באחרים ע"מ לעשות את המפרט שקט. יש מצד ימין של העמוד רשימה של חלקים להחלפה אבל אני לא יודע עד כמה הם שקטים. בממשק של KSP זה די פשוט. תודה רבה, מיכאל למי שלא רוצה להיכנס לאתר הנה המפרט המדובר: דגם מחשב: i0 מעבדי אינטל: Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10733 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למע…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, הרכבתי את המחשב הזה בעזרת Mortar שהוא לפי מה שהבנתי גם רשום כאן. זה הולך ככה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPUNIS NIS 691.06 Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) NIS 753.88 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory Memory Chip : TMD7608F8E50D NIS 568.42 Western Digital 120GB 7200 rpm ATA100 HDD NIS 686.69 17" LG Flatron 775 FT NIS 400 TI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card NIS 1,209.53 / ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card NIS 1,566.53 Creative Inspire 6600 6.1 Speakers NIS 881.45 Microsoft Intellimouse Optical USB Mouse NIS 121.86 DVD-ROM LG 16/48 Bulk NIS 226.79…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by tzay,

אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה). יחד עם זאת, שיישאר רלוונטי לאורך זמן. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נדרשת מקלדת מלאה (נומרית), עשוי להוות משקל מכריע. משקל רצוי? לאור מסך מינימלי של 14 (בגלל המקלדת הנומרית), אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח? ממוצע עשוי להספיק. לא מבדיל בין הסוגים. כונן אופטי? רצוי. אפשר להסתפק ברכישת חיצוני (במסגרת התקציב). מעבד? מבין שזה נתון משמעותי אבל לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירו…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אז ככה המחשב מיועד בעיקר למשחקים ווינדווס אינטרנט סרטים בלה בלה כל הדברים הידועים הכנתי לו משהו תנו דעה CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 779.58 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 608.84 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory [ ¤ 1142.52 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-600 Extreme (Heatsink + 60mm fan ) [ ¤ 244.29 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 645.89 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9000 PRO 128MB Retail Video Card [ ¤ 849.54 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 53.15 ] 1 CD-RO…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by SD_Arbiv,

באתר תחת מפרטים מומלצים, נמצא מפרט מספר 7 והוא מתאים לצרכים שלי. נסיתי לחפש את הרכיבים במספר חניות וכרטיס המסך לדוגמה לא נמכר בהם. רציתי לבקש סיוע בעדכון המפרט. בנוסף מפרט # 6 זהה לחלוטין למפרט הזה עם מעבד i5 במקום (עוד לא החלטתי אם אני צריך i5 או i7) ולכן חשוב לי שהעדכון יתאים גם ל Intel i5-4690 3.5Ghz Tray. http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/10 [TABLE=width: 1164] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7-4790 3.6Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]1450 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD…

19. שלום יש לי התייעצות, אני הייתי אמור לקנות מחשב יד שנייה מבוסס לוח אם z170 ומעבד 6700k כרטיס מסך 980 ti ספק מודולרי טוב של חברה גנרית highpower 750s 80 bronze זיכרונות קינגסטון 16 גיג'ה 2400 ddr4 קירור artic freezer 11 pro מארז antec g505 במחיר מעולה (הכל לא עבר אוברקלוק). את המחשב הייתי אמור לרכוש מאדם אותו אני לא מכיר אבל עושה רושם של בחור אמין וגם קיבלתי המלצה עליו מבחור אמין אחר בנוסף הבחור מוכן לחתום על זיכרון דברים והיה מוכן שאבוא להריץ על המחשב איזה בדיקות שבא לי. המחשב בן חצי שנה (ראיתי את הקבלה) יש קבלות ויש אחריות ראיתי (אפילו ביררתי עם החנות האם האחריות עוברת אלי במידה ואני רוכש את המחשב למרות שהקבלה על שם המוכר). הגעתי לבית המוכר. המחשב דנדש הוא שומר עליו בקנ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עם צורב ומארז שחורים, לפחות 1024MB זיכרון,ודיסק קשיח 120GB עם רמקולים וכרטיס קול, ללא כונן דיסקטים,סידירום,מסך,מקלדת ועכבר, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה. ותתנו לי גם שמות של החנויות שאתם מביאים מהם את המפרטים, תודה.

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי בפסח האחרון מחשב לנובו מדגם C200 3000 עם מעבד 1.66 DC2 ושני כרטיסי 512 RAM 80 HARD DISK G עלה לי 4.4 K כמה שאלות: א. קניתי במחיר סביר? ( אני יודע שזה טפשי לשאול אבל... ) ב. מישהו מכיר בעיות מיוחדות איתו? ( אצלי הוא מתחמם נורא והסוללה נגמרת מהר, בנוסף לכל זה הוא ממש איטי ) אשמח להתייחסויות

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by m_g,

אחרי שקראתי הרבה מאוד ביקורות מעולות על המחשב הזה החלטתי היום לקנות אותו המקלדת שלו נוחה מאוד והרמקולים מאוד חלשים (בפלאפון יש לי רמקול יותר חזק) הבעיה שהכי מציקה זה הWIFI לפי כל הסרטים ביוטיוב הוא אמור לקלוט WIFI ממרחק של 100 מטר! בגלל שזה WIFI 802.11N שזה הכי חזק שיש היום ובתכלס זה קולט לי על עוצמה נמוכה מאוד ממרחק של 15-20 מטר מהראוטר, והמחשב הישן שלי מלפני 3 שנים קולט לי מאותו מרחק בדיוק על עוצמה הכי גבוהה שיש. מוזר לא??

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500, לחסוך כמה שאפשר, אפשר לחרוג ממש בקצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינטרנט, מוזיקה, הרבה פוטושופ (לא מקצועי), יו טיוב, סרטים HD, לא מתכנן לשחק הרבה משחקים אבל מת לשחק GTA 5 ו…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by FrankS,

יש לי דילמה, קיבלתי 1125 שקל מאיזה פרוקיט של בצפר לא משנה אבל את הכסף של זה אני יכול להוציא על דברים מסוימים והדבר היחידי שנורמלי זה חמרה למחשב אז ככה אני צריך עזרה אני לא יודע בדיוק איזה חומרה לקנות כגון זיכרון כרטיס קול קרטיס מסך ועוד. חשוב שזה יהיה מחנות אחת הכול אז אני חשבתי ללכת על לוח אם וכרטיס מסך של 8600 אבל אני לא יודע אם שמחליפים לוח אם חייבים להחליף מעבד? אם אי אפשר פשוט תכתבו שאי אפשר וזהו תעזרו לי לקנות את המקסימום טובים בכסף הזה זה יכול להיות גם קצט יותר עד300 שקל יותר עכשיו בפורום אחר הציאו לי שני מפרטים אז ככה אני יציג אותם X1950GT+GIGABYTE 945PM+1GB DDR2 667+FSP 350W ב1476 שקל http://1pc.co.il/product…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי זקוק לבניית מחשב עבור תוכנות אדריכליות (רוויט ואוטוקאד) ותוכנות גרפיות של אדובי (כולל אפטר) על בסיס מעבד אינטל I7 12gn מצ"ב הצעת מחיר שקיבלתי שאני מעוניין לשפר אותה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.